עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ביורוקום עולה 3490 בגו מוביל עולה 2750 השאלה היא אם עדיף אחריות ומטען (שמותאם למתח בישראל) של יבואן רשמי . הפרש של מעל 700 שקל. *כבר הזמנתי מגו-מוביל אבל עדיין לא קיבלתי את הטלפון, אם יבקשו (לא בטוח) דמי ביטול עסקה אז זה עוד 100 שקלים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי מצלמת הבטחה (לא משנה מאיפה) והייתי רוצה לחבר אותה למחשב. זה המעגל ועליו מורכבת העדשה בצג השני, כמו שאתם רואים יש חיבור לבן עם ארבע חיבורים (אני משאר ששניים מהם זה + ו- והשניים האחרים זה חיבור וידאו, אין לי מושג), הצ'יפ הראשי הוא של סוני וכתוב עליו CXD314IR... בתמונה הבאה אתם רואים את כל החלקים מהם המצלמה בנויה, על הטבעת יש עוד חיבור לבן של 2 פינים (חשמל?), לדים וחישן (בטח חישן אור?) יש למישהו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. המדליף הפופולרי אוון בלאס מעניק חותמת אמינות נוספת עבור המפרט של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג, אשר ייחשף ככל הנראה ב-2 באוגוסט מאז ומתמיד היה ברור כי גם בשנת 2016 נראה את סמסונג ממשיכה בטקטיקה המוכרת שלה בעולם המכשירים החכמים – עם השקה גדולה ל-Galaxy S חדש במחצית הראשונה של השנה, והשקה גדולה לא פחות מדגם Galaxy Note חדש במחצית השנייה, כאשר סימני השאלה העיקריים בכל הסיפור נגעו למפרט הטכני שיציע כל דגם (ובדיעבד גם לשם שלהם). עתה, נראה שיש לנו אישור לכל הפרטים החשובים אודות המכשיר הגדול הבא של סמסונג, יותר מחודש לפני שהוא ייחשף בצורה רשמית: אם להתבסס על מדליף הטוויטר אוון בלאס (evleaks@) ועל מגוון מקורות אחרים ברשת, הפאבלט החדש יכונה Galaxy Note 7 בכדי לבצע יישור …

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

רק לאחרונה גיליתי שיש לי אפשרות להתחבר לתיבת הדואר שלי בgmail דרך הסימביאן שלי. האפשרות הזאת עולה כסף? התעבורה שבה אני ישתמש תילקח מה100 מגה שיש לי כל חודש? - כמה תעבורה אני "יבזבז" במידה ואני קורא 5 (או כל מספר אחר..) מכתבים? תודה רבה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Ymac,

שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את הדרון החדש של פארוט מקנדה. סיפור ארוך של מכס ושאר טובין אבל הוא הגיע ההליקופטר נורא כיפי להטסה, מהיר, עם טווח מעולה ואופציית ההקלטה המעולה. אבל הדבר המאכזב היחיד הוא הבטריה. היא מתרוקנת כמו שדה! אחרי המראה כבר מתחסלים להם 7 אחוזים עד 11 וזמן ההטסה במקסימום עומד על 12 דקות. מאכזב. בגלל זה אני רוצה לקנות בטריה נוספת. אם אפשר, שתהיה בעלת נפח גבוה יותר ושתהיה איכותית. והכי חשוב, יהיה אפשר לטעון אותה עם המטען המקורי (המטען של ה-2.0 שונה!). את הבטריה המקורית ניתן לקנות מהאתר של פארוט ומאמזון ב-40 דולר (משלוח לא משנה, יש לי משפחה בקנדה) יש באיביי כל מיני דברים שקשה לסמוך עליהם, בטריות סיניות ועוד.. אני ראיתי שהכי הרבה ממליצים על הבטריה 1300MA…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות טאבלט אנדרואיד למטרת משחקים, בעיקר clash of clans אבל גם משחקים יותר גרפיים בעתיד כשיצאו. התקציב הוא בין 1500-2000, חשוב לי שיהיה מסך 10 אינץ' איכותי, מעבד חזק וראם, סוללה חזקה, חיבור לאינטרנט כמובן. אני לא מבין בזה אבל צריכה להיות אופציה לשיחות ומקום ל-sim. וצריכה להיות אחריות לטאבלט עם הוא נקנה מחברה איכותית, לא ? העדיפות היא לקנות בארץ רק בגלל שאני לא מנוסה בהזמנות בחו"ל ולא רוצה להסתבך עם דברים שאני לא מבין. יעזור לי מאוד עם ניתן יהיה לראות פיזית את הטאבלט ולהתנסות בו לפני שאני קונה, רק שאני לא יודע באיזה חניות יש תצוגה של טאבלטים טובים. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Nexus 7: 16GB for $199 and 32GB for $249; available in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan, and also through our retail partners Gamestop, Office Depot, Office Max, Staples, Walmart. Nexus 7 with 32GB and mobile data: $299 and unlocked, on sale 11/13 in the Google Play store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain and Canada.Nexus 10: 16GB for $399; 32GB for $499; available on 11/13 in the Google Play Store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan. הכל מ-13 לנובמבר http://googleblog.blogspot.co.il/2012/10/nexus-best-of-google-now-in-three-sizes.html

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. וגם ynet . בplay store הוא אומר שהאפליקציה אינה מתאימה לגרסת תוכנה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yonatanR,

לחברה שלי, צריך שיהיה יפה ועמיד. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by -sHUz-,

קיבלתי אותו היום וושפתחתי אותו אני מגלה שהמטען שהביאו לי הוא של סאקל אלקטרוניק בכלל ולא המטען המקורי שלהם. זה ככה לכולם הגיע? אוו שהם סתם דחפו לי זבל

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. מסך איכותי, מעטפת מתכתית, שבב Snapdragon יעיל ותג מחיר הגיוני הופכים את המוצר החדש של היצרנית הקוריאנית לרלוונטי במיוחד לכתבה

12. Started by dani44,

כיוון שהפלא שלי כבר הולך ללכת לעולמו אני בחיפוש אחר פלאפון אחר,אני מחפש משהו סטנדרטי ודי טוב ובמחיר נורמלי. חבר שלי (שהוא די מבין בעסק)עשה השוואות של כמה פלאפונים ומה שמתאים לי (וגם לו) זה הHTC דיזייר. ראיתי חוץ מזה בזאפ גם שהוא פלאפון מעולה(חוץ מהסוללה שלו שזה לא ממש מעניין אותי) ורציתי לשמוע אולי עוד איזה דברים שאני לא יודע עליו ואתם יודעים. הציעו לי אותו ב: מזומן:2400 אשראי:2800 שניהם עם עברית מלאה +מגן מסך. *מכיוון שאני מחפש חנות ליד הבית ואם יקרה משהו לפלאפון אני לא אטצרך לנסוע עשרות ק"מ בשביל זה,כן המחיר הוא די יקר ביחס לזאפ.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by grina,

יש ברשותי נגן ipod touch ואנני מצליחה להכניס לזכרון רשימה של אנשים עם מספרי הטלפון שלהם אני עושה את כל הפעולות הנחוצות ושומרת וכשאני נכנסת לתפריט זה לא נשמר האם מישהוא יכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש רינה זכרון האייפוד 16 gb

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. http://iandroid.co.il/hero-nexus/?post_type=post&p=7378

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by wons,

מה ההבדל המהותי והיתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים מול המכשיר השני? לפי מה שהבנתי טכנולוגיית ה PUSH MAIL נימצאת בשניהם מצלמה יש לשניהם 3.2 אם אני לא טועה, כמובן לשניהם יש חיבור WI-FI לבלאק ברי יש בנוסף בלוטות' וGPS מובנה בניגוד לIPHONE. אשמח לעוד פירוט של ההבדלים של התכונות, ומישהו ניסה והשווה את איכות המסך מגע של הבלאקברי יחסית לאייפון?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. חליפה חדשה שלובשים על החולצה ועל הידיים תוכל לספק רובד חדש של ריאליזם לחוויית ה-VR הביתית לכתבה

17. שלום, מבקש המלצה לאוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי שיעלימו במקסימום האפשרי רעשי טיסה, במיוחד בכי של תינוקות. תכונות נוספות שיתקבלו בברכה: חיי סוללה ארוכים ; אפשרות לכבות סלקטיבית ובקלות את סינון הרעשים, כדי לשמוע את הדייל/ת. תקציב: עד 350$, כלומר אפשרי BOSE QC 35 או SONY MDR-1000x אם מורגש ההבדל באיכות לעומת אוזניות זולות יותר. אבל פחות חשובה לי איכות המוזיקה, אז לא צריך לנצל את כל התקציב אם יש סינון רעשים אקטיבי מעולה בזול יותר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by omrij,

על פי חדשות ערוץ 2 לאחר שצפתה אובדן של 50-60 אלף לקוחות בשנה הראשונה בעקבות האייפון היא נכנסה למשחק וגם היא תשווק אותו, כנראה בתנאים המחמירים של אפל (100,000 מכשירים בשנה)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום , לאחר שקבלתי בפורום הייעוץ על הנקסוס 4 ולאחר שהוסבר לי שכרגע הוא הקנייה המשתלמת בסכום שציינתי בכותרת ושאין בעיה של תמיכה בתדרים השונים מן התדרים בארץ או הגבלות אחרות כלשהן , נשאר להזמין בארה"ב ולקבל מתנה לכבוד היום הולדת מחיפוש בפורום הבנתי שהבמקום הזול ביותר להזמין בו את הנקסוס 4 הוא גוגל פליי . האם אוכל להשתמש בויזה כ.א.ל כדי להזמין ? בשנה האחרונה נחשפתי לאיביי וחבריו וביצעתי מספר רכישות בעזרת הויזה וחשבון פייפל שפתחתי -הכל הגיע בזמן ואין שום בעיה . במידה והכרטיס אשראי שברשותי לא מתאים, האם בכל זאת ניתן להזמין בגוגל פליי ? הפאן הבעייתי ביותר כפי שאני רואה אותו זו האחריות - האם אקבל אחריות מלאה על המכשיר ? לכמה זמן ? מה כוללת האחריות ? יש לי חבר שגר באטלנטה …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אחי רוצה להעיף כבר את ה5610 הבעייתי שלו (בעיות מסך) ולהביא פלאפון אחר. מחר אני אכנס לחנויות בבאר שבע בתחנה המרכזית לראות כמה הם רוצים על התיקון שלו ואם שווה בכלל לתקן אותו. הוא מחפש מכשיר עם מצלמה מעולה, והוא מעדיף סוני אריקסון. יש לו הצעה ל50 ש"ח בחודש * 36 חודשים לF480 / 5800 / N95. ואם הוא מדבר מעל 100 ש"ח זמן אוויר החזר של 30 ש"ח. זה באורנג'. אם אתה מכירים מסלול עדיף - אשמח לשמוע עליו. ואשמח לשמוע המלצה למכשיר במבצע/מסלול. כרגע יש לו טוקמן. ככה שהוא יחשב לקוח חדש.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dans41,

התוכנה מאוד נוחה אבל עובדת אבל לא תמיד, יותר נכון לומר פעם ב.. חוץ מזה התוכנה חוסמת לי את האפשרות להתקשר או לענות לשיחות. והחלק הכי גרוע זה שאני לא יכול למחוק אותה המכשיר שלי זה galaxy s3 עם רום 4.1.2 סטוק של סמסונג ללא רוט. אני צריך עזרה דחוף!! תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. מכשיר הדגל שעשוי להגיע בסוף החודש יוכל להציע לצרכנים יותר זכרון והרבה יותר חיי סוללה לכתבה

23. יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. אני מפחד שהזיכרון של הטלפונים יתמלא. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר? תודה מראש.

24. Started by jacob300,

שלום שאלה לגבי המכשיר Samsung Galaxy S - Android האם יש בו את הפוקנציה של מענה שיחה אוטומטי ללא לחיצת כפתור בזמן שהוא מחובר לדיבורית רכב בלוטוט ? למי מבינכם שיש את המכשיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by harap,

היי, נפל לי הטלפון לאסלה. שתי הכפתורים למטה הפסיקו לעבוד. יש אפליקציה ששמה את הכפתורים האלה על המסך? בברכה,

• 3 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.