עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני שוקל לקנות S4, האם כדאי לקנות אותו מהיבואן הרשמי ולשלם קצת יותר בתמונה לאחריות מורחבת (שאני לא יודע אם היא שווה משהו בכלל), או לקנות בחנות פרטית אמינה? מה היתרונות בפועל של קניה מהיבואן הרשמי? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אבד לי המטען המקורי של המכשיר, הנתונים שלו היו 5V 1A. קניתי מטען חלופי גם הוא 5V אבל 1200MA ז"א 200 MA יותר. השאלה פשוטה, האם יכול להיגרם נזק למכשיר\סוללה ? או שאין נזק, והמטען פשוט בנוי להחזיק מכשירים שצורכים יותר אמפר ועל המכשיר זה לא משפיע ? אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היום צילמתי וידאו ברזולוציה 1080P וכן ב 4K והצילום רועד בצורה נוראית והסאונד נשמע על הפנים, פשוט אי אפשר לראות בכייף את מה שצילמתי. לפי מה שקראתי זה בעיה ידועה ב LG G4, השאלה אם מישהו שמע אולי אם LG הולכים לסדר את זה ? לגבי הרעידות אני יודע שיש איזה פתרון קטן לבטל את ה-OIS אבל אני מעדיף שלא לגעת בזה.

4. Started by rofben,

מישהו יודע מתי הוא יצא בחו"ל ומה יהיה המחיר? תודה רמאש, בן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by orpee1,

היי חברים, אשמח להמלצה על סמארטפון עד 1,500 ש"ח. אני מחפש את הסמארטפון המאוזן מבחינת המחיר כמובן אך גם חשוב הנושאים הברורים הבאים : ביצועים - CPU, GPU וזיכרון ראם עמידות גרסת אנדרואיד גודל מסך 3.5" לפחות זה פחות או יותר, חשבתי מאוד לכיוון של ה Xperia GO אבל הרוב לא מכירים או ממליצים על הסמסונג אבל ההבדל במחיר בולט וה GO אפילו עמיד במיוחד עם תקן IP67 (מים ואבק).

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות את הגלקסי נוט 2 אבל אני מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית כי אני חצוי, מצד אחד ביבואן הרשמי יש תמיכה מלאה בעברית כולל כתיבה עם העט מצד שני הוא עולה הרבה יותר יקר מחנות פרטית(כ500 ש"ח הפרש ממוצע) השאלה שלי האם בעתיד( חודשיים, שלוש) ייצא עידכון תוכנה של סמסונג שיתמוך בעברית מלא גם מחנויות פרטיות או שתמיכה מלאה בעברית כולל עט יהיה רק דרך היבואן הרשמי תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Satlan,

אהלן בעוד חודש חבר שלי נוסע לארצות הברית ורציתי שהוא יארגן לי מכשיר פלאפון חדש. רציתי את הIPHONE, אבל ברגע שראיתי 600 דולר חשכו עיניי. אני מחפש חלופה שתהיה ראויה, האמת שאני משתמש בו בעיקר לאסמסים וגם למוזיקה. לא חובה דור שלישי בכלל. מה שכן, שהמקשים יהיו נוחים בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי אייפד 3 שקניתי בארה"ב והיום קיבלתי כרטיס סים עם חבילת גלישה בשבילו. הכנסתי את הסים ואחרי שהוא כתב NO SERVICE, בדקתי את ההגדרות APN וראיתי שהיה מוגדר לו APN:sphone אז שיניתי את זה לinternetg וגם זה לא עזר.... מישהו? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. אחי רוצה להעיף כבר את ה5610 הבעייתי שלו (בעיות מסך) ולהביא פלאפון אחר. מחר אני אכנס לחנויות בבאר שבע בתחנה המרכזית לראות כמה הם רוצים על התיקון שלו ואם שווה בכלל לתקן אותו. הוא מחפש מכשיר עם מצלמה מעולה, והוא מעדיף סוני אריקסון. יש לו הצעה ל50 ש"ח בחודש * 36 חודשים לF480 / 5800 / N95. ואם הוא מדבר מעל 100 ש"ח זמן אוויר החזר של 30 ש"ח. זה באורנג'. אם אתה מכירים מסלול עדיף - אשמח לשמוע עליו. ואשמח לשמוע המלצה למכשיר במבצע/מסלול. כרגע יש לו טוקמן. ככה שהוא יחשב לקוח חדש.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי את המכשיר IRIVER H10 של 20G, אני יצרתי לי רשימות שירים בWIN MEDIA PLAYER ואני מנסה את הרשימות הללו להכניס לתוך המכשיר אך ללא הצלחה. אם אני יוצר תקייה בIRIVER עם שמה של רשימת השירים שיש לי בMEDIA PLAYER אזי במכשיר היא נוצרת תחת התקייה המובנת BROWES, ואליה איני מצליח להכניס את השירים הרצויים לי, אל הספרייה של MUSIC אני אומנם יכול להיכנס אך ליצר בה תיקייה איני יכול כי בMEDIA PLAYER אני לא רואה את כל התתי ספריות שאני רואה ( תחתMUSIC) כאשר אני עובד עם ה IRIVER H10, ברצוני לייצר תקיות/ רשימות שירים שיהיו בתוך הספרייה MY PLAY LIST אשר קיימת בתוך התקייה המובנת MUSIC שיש בIRIVER H10 אל תוך תקייה/רשימת שירים שיצרתי אני רוצה להכניס את כל השירים הרלוונטים שיש לי בMEDIA P…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by deluxe,

מישהו הספיק לנסות את נוקיה N78, ראה אצל חבר וכדו'? אשמח לקבל חוות דעת על הטלפון, יתרונות, חסרונות וכו'.... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן מחפש טאבלט לטיול בדרום אמריקה, כרגע אני בקנדה אז יש לי אפשרות לקנות את זה מקומי. דרישות: יפה, נאה, סרטים, מוזיקה, WIFI ועדיפות לNFC וכרטיס הרחבה. אז מבדיקה בbest buy המתחרים הם האייפד מיני, סמסונג טאב 3 והנקסוס 7 החדש. הנקסוס בגרסה החדשה עולה 240 דולר והישן 200. תקציב עד 250 דולר עם אפשרות לחריגה קלה במידה משתלם. בעיקר אשמח לשמוע נסיון עם הטאבלטים שלכם, והמלצות. יצא לי להשתמש בשלושתם והאייפד מיני הכי יפה אבל הנקסוס נראה לי הכי משתלם all around. מה דעתכם מבחינת התקציב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית.. יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by david_borohov,

אהלן, אחי החייל הקרבי הצליח לשכנע את אמא לקנות לו טאבלט לימים המשעממים במוצב. כמובן שאני זה שצריך לבצע עבורו את סקר השוק - איזה טאבלט ייתן את התמורה המקסימלית לצפייה בסרטים וסדרות? אין חשיבות לאיכות המצלמה, 3G או חיבוריות מתקדמת. יש חשיבות לעמידות, איכות מסך ואפשרות לחריץ הרחבה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, give or take. תודה רבה, דוד.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, אבא שלי צריך טאבלט דיי בסיסי לשימוש של אינטרנט ומסמכים. מבחינת דרישות נוספות יש כמה נקודות שהייתי רוצה להתייעץ לגביהן. ראשית, הוא רוצה להשתמש בו לשיחות בסקייפ ולכן כדאי מאוד שתהייה מצלמה בחזית המכשיר, עד כמה זה נפוץ בטאבלטים? בנוסף, הייתי רוצה לאפשר לו לגלוש על גבי אינטרנט סלולרי, האם כלילת אופציה זו במכשיר תעלה את המחיר משמעותית? מה בנוגע להסכם עם חברות הסלולר, אפשר לרכוש SIM שיהיה לצורך אינטרנט בלבד? התקציב בעיקרון הוא עד כ-2000שח (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה), אבל כמובן שאם יש משהו שעונה על הדרישות בפחות זה מבורך. מבחינת גודל לטענתו אין לו העדפה משמעותית, כל דבר באיזור ה-8-10" יתאים. אין העדפה לחברה מסוימת, רק לא Apple. יש המלצות למכשירים שעונים לקטגוריה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הבוקר קמתי וגיליתי שהאינטרנט בGalaxy S2 שלי לא עובד, למרות שהוא מחובר לWIFI ונראה שאפילו יש תעבורה, אבל אני לא מצליח לגלוש \ להתחבר לפיסבוק. החיבור לאינטרנט ב 3G עובד. המכשיר ברשותי כשבועיים (קניתי אותו חדש, עם מערכת הפעלה ICS של סאמסוג, בלי רום) ועד עכשיו הוא עבד מעולה כולל WIFI בכל מקום. ניסתי לעשות ריסטרט, לכבות את הוואיפי, להכינס ולצאת מ airplan mode , לעבור לרשת אחרת וכלום לא עוזר. הוא מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח לגלוש באינטרנט! מישהו נתקל בכזו בעיה ויודע איך לפתור אותה??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by krabby,

..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by RonCohen,

החלפתי לרום CM7 והכשיר לא מצליח לעלות אז רציתי להחזיר לפיילוט X4 וזה לא נותן זה כותב: E:Cant mount /dev/block/st19 ומה הקרנל המקורי של סלקום??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by CaRTeR,

אני מתכנן לקנות את הנגן הנ"ל מארצות הברית שבוע הבא. http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/archos-5-60gb/4505-6499_7-33226902.html האם גם בקנייה מחול הנגן מגיע עם אפשרות לתפריטים בעברית מובנים\צורך להתקין? עד כמה עניין המקודדים שעולים כסף h.264 + mpeg4 +mpeg2 חשוב, האם הרבה סרטים פועלים בתקן זה? האם למישהו יש נסיון כללי עם המכשיר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. האפליקציה, שנמצאת בפיתוח מזה מספר שנים, מנסה להביא את הדואר האלקטרוני אל המאה ה-21 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-inbox-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94/

21. מדובר במכשיר סיני שמחקה את הsgs4 החדש. http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-grey-p72940.html אני קונה אותו עקב המחיר הזול, השאלה אם הוא מספיק אמין לשנה הקרובה מבחינת הכל, סוללה, gps, מסך, שיחות, תדרים בארץ וכולי.. מה אתם חושבים עליו? יש למישהו ניסיון איתו? אגב, אני ברשת אורנג׳-יעבוד לי שיחות ואינטרנט ברשת 3g? ואם הוא יכול לקרוא כרטיס זיכרון של 32 ג׳יגה... תודה, דורון.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מכשיר טלפון Samsung Galaxy Ace GT-s5830 גירסת אנדרואיד 2.3.4 קניתי את המכשיר מחברת סלולר ומכך יש לי המון תוכנות לא רצויות ובלתי ניתנות למחיקה ואיטיות מעצבנת, עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לפרמט ולהתקין אנדרואיד הכי חדש למכשיר וכמובן שיהי עברית במקלדת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. היי חברים, אז קניתי את הטאבלט Samsung Galaxy tab S 10.5. הוא מדהים. האיכות של המסך מטורפת. הכל טוב ויפה אבל מדובר עדיין בסאמסונג מבחינת התוכנה. וכשהם משחררים מכשיר הם פחות או יותר משאירים אותו כמו שהוא לנצח בערך. ואני בטוח שהמכשיר יכול לרוץ הרבה יותר. יש לי סמארטפון נקסוס 5. ומאוד הייתי קרוב לקנות נקסוס 9. נטו בגלל התוכנה הפשוטה, הנקייה והחלקה. מה לעשות עם הטאבלט של סאמסונג? לחכות לעדכון ללוליפופ? יש בכלל כזה באופק? או שיש כבר רומים חלופיים יציבים וטובים שאפשר לסמוך עליהם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Lior4543,

שלום, אני מחפש לקנות את המכשיר LG G3, נכנסתי לאתר של אייבורי וראיתי שתי גירסאות של המכשיר עם הבדל מאוד משמעותי בסכום, ראיתי שהיותר מגיע עם FOTA ואילו הזול מביניהם לא. כולל FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13405 ללא FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13563 האם בכלל הגיוני שימכר טלפון מהיבואן הרשמי ללא FOTA? מה הקאץ' כאן? אשמח להסבר, תודה רבה!

25. Started by rgb00,

שלום, קיבלתי את ה-HTC One X שהזמנתי מ-handtec (דגם S720e), ומופיעה לי אפשרות לפתוח HTC Account. אני צריך לבחור בין מספר רב של מדינות (Choose your region). ישראל לא ברשימה. האם יש חשיבות כלשהי באיזה מדינה אבחר, מבחינת יציאת עדכונים וכל דבר אחר? האם זאת אפשרות שניתן לשנות אח"כ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים