עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקלדת לטאבלט Smasung Galaxy Tab S 8.4 T700 חיפשתי קצת ברשת וראיתי שיש מקלדות שמגיעות עם כיסוי ייעודי לטאבלט המסויים הזה, ויש מקלדות אוניברסליות שונות. השאלה העיקרית שיש לי היא לגבי התאמה לעברית - האם כל מקלדת תומכת אנדרויד תאפשר שימוש בעברית ? וכמובן שאשמח להמלצה מנסיון על מקלדת רלוונטית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by 100100,

מהיכן אני יכול לקנות מסך חלופי digitizer מקורי ? כאלו אלו: (אני לא בטוח שהם מקוריים לכן אני בודק בפורום) http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=digitizer+i+9100+genuine&_frs=1

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי חברה אני מוכר מטען רגיל ומטען לרכב של מוטורולה למישהוא זה מטען של e1000 ..וגם המטען לרכב הוא של e1000 אבל אני לא יודע העם הם יעבדו איתה ..יש לכם מושג ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הרצועה נפתחה והשעון נפל והמסך נשבר. הלכתי לאייסטור והם שלחו את השעון לc.data. סי דטה יצרו איתי קשר ואמרו שהם לא מתקנים מסך שבור והציעו לקנות שעון חדש במחיר מוזל(1400). אמרתי שהמחיר הזה גם ככה יירד כשייצאו השעונים החדשים(סדרה 4) אז אני אחכה עם זה שבועיים. אז כרגע הם שומרים אותו אצלם. בדקתי עכשיו באייבורי, ושעון כמו שהיה לי עולה פחות מ1400 שקל, נראה לי שבסי דטה מנסים לעבוד עלי ולמכור לי שעון חדש במחיר רגיל. ולהוסיף את זה שאם אני לא אקנה מהם אז אני אצטרך לשלם 200 שלים על השליחה והבדיקה אז אני כבר לא יודע מה לעשות. אולי כבר עדיף לי לשלם את ה200 שקלים האלה לגמור מסי.דטה ולקנות חדש מסדרה 4 כשייצא או מסדרה 3 כמו שהיה לי.. זה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. קוראים לו "FANTASTIC". אני מנסה לחבר אותו לפי.סי והמחשב (חלונות 8.1) לא מזהה אותו ולא מוצא לו דרייברים. מישהו הצליח לחבר אותו למחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. היי, באמצע תפעול רגיל של המכשיר, פתאום אני לא יכול לקבוע תמונות כרקע במסך. התקנתי את ה blackmagic (ערכת נושא יפה)\ עשיתי לו הסרה ושוב התקנה, ועדיין לא ניתן לבצע שום דבר. מוסיף, שגם לאחר הסרה של ה blackmagic, לא ניתן לקבוע תמונה כרקע מסך.. הסרת התוכנה עשתה לי קצת בעיות כיוון שבהתחלה היא לא היתה מוכנה לבצע UNINSTALL, ורק לאחר שהעברתי את ה CAB של התוכנה אל המכשיר ועשיתי התקנה על התקנה, אז הוא מחק את התוכנה והתקנתי שוב מחדש. התקנתי גם את התוכנה שנותנת אופציה לראות רקעים על כל מסכי ה TF3D ולא רק על המסך "היום" הסרתי גם אותה ועדיין, לא עובד. יש עצות מה צריך לעשות? עשיתי SR ושומדבר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היום צילמתי וידאו ברזולוציה 1080P וכן ב 4K והצילום רועד בצורה נוראית והסאונד נשמע על הפנים, פשוט אי אפשר לראות בכייף את מה שצילמתי. לפי מה שקראתי זה בעיה ידועה ב LG G4, השאלה אם מישהו שמע אולי אם LG הולכים לסדר את זה ? לגבי הרעידות אני יודע שיש איזה פתרון קטן לבטל את ה-OIS אבל אני מעדיף שלא לגעת בזה.

8. Started by ZiggyMan,

יש לי Xperia Mini עם אנשי קשר על המכשיר. אני רוצה להעביר אותם למכשיר סוני אריקסון Hazel. מה הדרך הקצרה לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Or94,

העברתי לפורום תמיכה טכנית

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yz101,

עדיף ממי שיש לו את המכשיר. ומומלץ כמה שיותר זמן. הNOKIA 6120 CLASSIC שלי מתפרק לו. 1. האם הוא עמיד? מבחינת מסך בעיקר. 2. האם הסוללה באמת לא מחזיקה יותר מדי? 3. האם יש הרבה תוכנות תואמות? 4. יש אילושהם דברים שחשוב לדעת לפני קנייה? 5. בכללי, האם הוא מומלץ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי חברים, אז קניתי את הטאבלט Samsung Galaxy tab S 10.5. הוא מדהים. האיכות של המסך מטורפת. הכל טוב ויפה אבל מדובר עדיין בסאמסונג מבחינת התוכנה. וכשהם משחררים מכשיר הם פחות או יותר משאירים אותו כמו שהוא לנצח בערך. ואני בטוח שהמכשיר יכול לרוץ הרבה יותר. יש לי סמארטפון נקסוס 5. ומאוד הייתי קרוב לקנות נקסוס 9. נטו בגלל התוכנה הפשוטה, הנקייה והחלקה. מה לעשות עם הטאבלט של סאמסונג? לחכות לעדכון ללוליפופ? יש בכלל כזה באופק? או שיש כבר רומים חלופיים יציבים וטובים שאפשר לסמוך עליהם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן מחפש טאבלט לטיול בדרום אמריקה, כרגע אני בקנדה אז יש לי אפשרות לקנות את זה מקומי. דרישות: יפה, נאה, סרטים, מוזיקה, WIFI ועדיפות לNFC וכרטיס הרחבה. אז מבדיקה בbest buy המתחרים הם האייפד מיני, סמסונג טאב 3 והנקסוס 7 החדש. הנקסוס בגרסה החדשה עולה 240 דולר והישן 200. תקציב עד 250 דולר עם אפשרות לחריגה קלה במידה משתלם. בעיקר אשמח לשמוע נסיון עם הטאבלטים שלכם, והמלצות. יצא לי להשתמש בשלושתם והאייפד מיני הכי יפה אבל הנקסוס נראה לי הכי משתלם all around. מה דעתכם מבחינת התקציב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. עדויות חדשות על כל שסמסונג מתכוונת לשחרר גרסה חדשה לפאבלט ה-Note 4 שמתוצרתה עם שבב ה-Snapdragon 810 המהולל מתחילות לצוץ, ואנחנו לא יכולים לחכות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%a0%d7%95%d7%98-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91-snapdragon-810-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95/

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בשונה מקונספטים אחרים שראינו בתחום, חברת Flintu מציגה כבל שיאפשר להטעין את הסמארטפון שלכם בעזרת סוללת 9 וולט רגילה, בכדי שלא תישארו ללא טעינה בזמנים הכי חשובים לכתבה: http://hwzone.co.il/plan-v-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%a7%d7%a2-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם כרגע יש במוח שלי האבקות קשה ביותר בין Z610I לבין נגן הMP4. בכללי, כבר השתעגתי, :jump1: אני מסתובב עם 3220 בעעע, ומצד שני עם MP4 בעעע אז החלטתי שזהו, החזרתי את הMP4 ונשארתי עם הפאלאפון שאני עדיין צריך לשלם עליו. אז קיצר ככה, יש לי 700 ש"ח לקנות מכשיר עם מצלמה ולסרטים, אני מטלבט בין: Sony Ericcson Z610i שעולה 684 ש"ח באורנג' וכמובן שאני אנגן בו סקטים ואצלם תמונות, שזה אומר שאני אקנה כרטיס הרחבה. או נגן MP4 (נראה לי מIKO) עם מצלמה שדומה לPSP, בקיצר הוא 3 אינץ' ו3 מגה פיקסל, הוא עולה 649 ש"ח: http://www.isradeal.co.il/site/index.asp?proID=19 יש לי כבר כרטיס SD בבית. עם הטכנולוגיה של היום כבר קשה להחליט... עזרררררההההההה!!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי אייפד 3 שקניתי בארה"ב והיום קיבלתי כרטיס סים עם חבילת גלישה בשבילו. הכנסתי את הסים ואחרי שהוא כתב NO SERVICE, בדקתי את ההגדרות APN וראיתי שהיה מוגדר לו APN:sphone אז שיניתי את זה לinternetg וגם זה לא עזר.... מישהו? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. האפליקציה, שנמצאת בפיתוח מזה מספר שנים, מנסה להביא את הדואר האלקטרוני אל המאה ה-21 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-inbox-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%94/

18. Started by bykeking,

יש לי עכשיו נוקיה 6230 כזה ואני רואה שיש שם מלא אפשרויות שקשורות לצ'אט. אני די בטוח שזה מבוסס BT. אין לי מושג איך להפעיל את זה... מישהו יודע? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yaelkam,

הי, אני מתנצלת מראש אם מדובר בשאלות מפגרות, אני חדשה בסצנת הסמארטפונים ולא מצאתי את כל התשובות שחיפשתי בגוגל: 1. go launcher ex נחשבת טובה? 2. האם אמורה להיות בעיה עם העברית או שאם אני פשוט מורידה את go launcher ex (או משהו אחר שתמליצו לי) זה אמור להיות בסדר? 3. אני רוצה להתקין את זה אך ורק כדי לשנות את מראה הממשק- בשביל הכיף ואיך שזה נראה, אין משהו שבאמת מפריע לי בממשק ואני רוצה לשנות. האם זה מכביד מאוד על הטלפון/ מאט אותו באופן משמעותי/ זולל המון בטריה? 4. במידה וזה לא מוצא חן בעיני- אפשר למחוק כמו כל אפליקציה רגילה או שזה יותר מסובך? ובנוסף באופן כללי- האם התקנה והסרה של אפליקציות מזיקה לטלפון (האם יש כל מיני רכיבים של התוכנה שנשארים במכשיר גם אחרי ההסרה ומטרידים…

20. Started by stone cold,

אחרי כל הרעש שהיה סביב הZONE -זה הפרטים שעודכנו לאחרונה אני לא יודע מה איתכם אבל מבחינת מיפרט אני לא רואה פה משהו באמת חדש או משמעותי אולי יהיה מחיר טוב וזה גם בספק אבל על מה כל הרעש?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי בעיה של גי'בריש במכשיר עדכנתי לגרסה האחרונה אבל זה לא עוזר. יש אולי איזה פתרון לזה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם הרגע רכשתי באתר את המשחק assassins creed iv deluxe רציתי לדעת אם מישהו התנסה באתר הזה ממה שאני מציץ בכמה מקומות אני מבין שזה אתר שכירות של משחקים מה שהזמנתי לא שלי באמת לתמיד הבנתי שיש גם דמי שימוש חודשיים האם זה נכון לגבי או רק לגבי משחקים מסויימים או תכנים מסויימים צריך לעבור אימות של paypal הוא מבקש להסתכל בחשבון הבנק ולראות את הפעולה שהשתנתה שם אך אינני רואה שום פעולה ולכן אני לא יכול לאקטב את החשבון אודה מאוד למי שנתקל באתר הזה בעבר יכול לעזור לי איתו.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני שוקל לקנות S4, האם כדאי לקנות אותו מהיבואן הרשמי ולשלם קצת יותר בתמונה לאחריות מורחבת (שאני לא יודע אם היא שווה משהו בכלל), או לקנות בחנות פרטית אמינה? מה היתרונות בפועל של קניה מהיבואן הרשמי? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מדובר במכשיר סיני שמחקה את הsgs4 החדש. http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-grey-p72940.html אני קונה אותו עקב המחיר הזול, השאלה אם הוא מספיק אמין לשנה הקרובה מבחינת הכל, סוללה, gps, מסך, שיחות, תדרים בארץ וכולי.. מה אתם חושבים עליו? יש למישהו ניסיון איתו? אגב, אני ברשת אורנג׳-יעבוד לי שיחות ואינטרנט ברשת 3g? ואם הוא יכול לקרוא כרטיס זיכרון של 32 ג׳יגה... תודה, דורון.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. החברה הטאיוואנית מציגה גירבה משופרת לשבב הביניים שעוד לא ממש זכינו לראות בפעולה ממשית לכתבה

דיונים חדשים בפורומים