גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי,התחדשתי במכשיר חדש מדגם HTC Desire HD . ראיתי שהסוללה הינה 1200mAh ורציתי לקבל המלצה על סוללה חזקה יותר ואיכותית למכשיר. לא סוללה שתתחמם לי באוזן. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני בערך חצי שנה שהתחלתי את הקק"צ, הזנחתי את הנגן ולא השתמשתי בו במשך חודשיים (טיפה יותר) ואכן הנזק לא איחר לבא, הבטריה שלו נעלבה בהפגנתיות ולא פועלת יותר מ 10 ד' של השמעת שירים (לפעמים 15.....) הנגן המדובר הואiAudio M3 הרגיל 20GB, הוא נרכש בארה"ב לפני 3 שנים, חוץ מהבטריה הוא עובד מצויין ואני ממש מרוצה ממנו (לפכות הייתי) עכשיו השאלה היא כזאת: מה עדיף? לתקן את הנגן או לפנות לאלטרנטיבות? יש לציין שאני חייל עם משכורת של 350 ובערך 450 מתוכם מתבזבזים בעזריאלי (לא, לא התפלקו לי המספרים).... =\ עוד מידע שיש לקחת בחשבון זה שעם הזמן גיליתי שה 20G משמשים אותי רק בעת העברת נתונים ובשימוש השוטף אני משתמש בערך בין 3 ל-4 G בנוסף טיפה מאכזב אותי שיש לשמור על ה HDD מ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי רוצה להעיף כבר את ה5610 הבעייתי שלו (בעיות מסך) ולהביא פלאפון אחר. מחר אני אכנס לחנויות בבאר שבע בתחנה המרכזית לראות כמה הם רוצים על התיקון שלו ואם שווה בכלל לתקן אותו. הוא מחפש מכשיר עם מצלמה מעולה, והוא מעדיף סוני אריקסון. יש לו הצעה ל50 ש"ח בחודש * 36 חודשים לF480 / 5800 / N95. ואם הוא מדבר מעל 100 ש"ח זמן אוויר החזר של 30 ש"ח. זה באורנג'. אם אתה מכירים מסלול עדיף - אשמח לשמוע עליו. ואשמח לשמוע המלצה למכשיר במבצע/מסלול. כרגע יש לו טוקמן. ככה שהוא יחשב לקוח חדש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בת 16 ועכשיו אני עוברת לסלקום. אני רוצה את הפלאפון נוקיה נ97 ואני לא יודעת אם הוא בשבילי.. אני נכנסת הרבה לאינטרנט. ויש כאלה שממליצים לי לקחת אותו וישנם כאלה שאומרים לי שהוא לא מתאים לי. מה לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אפשר פחות, חשוב לי שיהיה שמע איכותי ומכשיר אמין.... תמיכה מלאה בעברית, יתרון!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני בדרכי לקנות MP3, וברשותי 1300 שקל. אני מחפש נגן MP3 עם איכות סאונד מעולה, אם אפשר לראות סרטים, לפחות 20 ג'יג'ה. אני לא שומע יותר מדי שירים בעברית כן.. 95 אחוז באנגלית.. יש המלצות אחרות שהייתם נותנים לי? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שנתיים+ שבהם השתמשתי ב-Iaudio X5L שלי. הוא נהרס באופן סופי (מלבד זה שהוא מתפקד כהארד דיסק נייד). אני מוכרח לציין שמאוד נהנתי ממנו מבחינת חוזק, גודל (20G) וזמן בטרייה. לפני ההריסה גיליתי שגם ה20G לא מספיק לי ושאני צריך מקום איכסון גדול יותר. אבל לעיתים מאוד נדירות השתמשתי בתכונות מתקדמות כמו רדיו, מקליט, תמונות, וידאו וגם הEQ נשאר קבוע על הגדרה אחת. אני ממש לא טכנופוב ואני מוכן לנסות דברים חדשים אבל אני צריך נגן מוסיקה ולא נגן סרטים. עכשיו אני מחפש את היורש, המועמד הכי מוביל הוא האייפוד קלאסיק בעיקר בגלל שהוא 80G במחיר טוב. הבעיה היא שהרבה מאוד יורדים עליו. האם יש סיבות לקנות נגן אחר ואם כן איזה? (שוב, נגן מוסיקה ולא נגן וידאו). כמו כן, אני לא אדם עדין במיוחד וכבר הי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול אם למישהו יש לינק לאיזור יש השוואה עדכנית )לפחות מ-2017( בין הספריות עם התשתית הפיזית? אני כרגע בפרטנר (012) ומקבל 50 מגה הורדה, מציעים לי בעבודה קו אבל זה אומר שאצטרך להץניייד לפלאפון ורציתי לדעת איך הם משתווים מבחינת תשתיץ- מהירות ופריסה. אשמח לתגובות מלומדות ומבוססות מידע תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ה-HTC One X שהזמנתי מ-handtec (דגם S720e), ומופיעה לי אפשרות לפתוח HTC Account. אני צריך לבחור בין מספר רב של מדינות (Choose your region). ישראל לא ברשימה. האם יש חשיבות כלשהי באיזה מדינה אבחר, מבחינת יציאת עדכונים וכל דבר אחר? האם זאת אפשרות שניתן לשנות אח"כ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי טבלט HP Touchpad 32G עם מערכת הפעלה HP Web OS 3.05 Model HSTNH-130C. ברצוני להפוך אותו למערכת אנדרויד. קיימת הגנה שלא נותנת למחוק את המערכת הפעלה הקיימת. מה אני צריך לעשות לשינוי המערכת ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מאוור מיגדל -- שיהיה טוב/חזק וגם חשוב מאוד שיהיה שקט . חיפשתי ומצאתי את זה : מאוורר מגדל + שלט BLUE STAR 4420 מישהו מכיר אותו ??? המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על ידי הITUS בסכרון העדתכן לי האפוד 4 שלי לגרסה 4.3 מי שהוא יכול לעזור לי כי אין פריצה לגרסה מה אני אמור לעשות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היכנסו לביקור קצר בסאות\'פארק, תטעמו מהמשחק החדש של יוצרת Angry Birds והובילו את צבא הטנקים שלכם לניצחון - זאת ועוד במשחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-43/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון, הבנתי שגם אם אני קונה פלאפון של חברה מסוימת (כאילו, שנעול לחברה מסוימת) - אפשרי לפרוץ אותו (ע"י Rooting). http://www.phonearena.com/news/How-to-unlock-a-Samsung-Galaxy-S-II-for-use-with-any-GSM-carrier_id19025 האם זה אומר שכל פלאפון שאני אקנה בחו"ל - יתאים לעבודה פה בארץ? וכל הקטע הזה של ה GSM וה-CDMA, הרי כל הגלאקסי עובדים גם עם GSM, לא? וזה מה שצריך פה בארץ?בקיצור, לפני שאני קונה משקולת נייר בחו"ל - האם יש משהו שממנו אני צריך להיזהר כשאני רוצה לקנות גלאקסי 2 בחו"ל? אשמח למידע מהמומחים בתחום, ולמי שיעשה לי קצת סדר בנושא הזה של ה GSM והCDMA. דבר שני - מה אתם אומרים על החנות הזאת - http://depthdeals.com/productinfo.asp?id=1578 ? מחירים די זולים, אבל אני קצת מפחד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
צריך המלצות על מכשיר GPS/כף היד MIO C520. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5775 איזה מגניב זה! בסוף זה גם יהיה כמו מסך טלויזיה ניהיה כמו הטלטביז
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחרי תגובות חיוביות עבור הדגמים הקומפקטיים הראשונים, היצרנית הסינית חושפת את הדור הבא - עם ביצועים משודרגים משמעותית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יממה בלבד לאחר ההכרזה על ה-Droid Turbo 2 המרשים והבלעדי, אנחנו מקבלים גם את ה-Moto X Force שיהיה התאום הבינלאומי שלו, אשר ככל הנראה יגיע גם אל ארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/בשורות-טובות-הסמארטפון-המוביל-החדש-של/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קבלתי את ה SAMSUNG GALAXY Y GT-S5360 יחד איתו הגיעו 2 כרטיסי זכרון, אחד קטן ואחד גדול. את הקטן הכנסתי למקומו בתוך הטלפון (בצד), אבל את הגדול לא מצאתי שום מקום שמתאים לו. האם הוא בכלל שייך לטלפון או שזה כרטיס שאמור להתחבר למצלמה (או משהו כזה?) הנה זה הכרטיס:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! הגדרתי בקובץ xml כפתור ותייגתי אותו בעזרת id מסוים, נניח ואני רוצה להציג אותו על המסך אני משתמש ב Button add; add = (Button)findViewById(R.id.bAdd); אני רוצה שמספר הכפתורים ייקבע בזמן ריצה ובהתאם למספר זה לבנות מספר כפתורים ולהציג אותו באופן מסודר על המסך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש את הנגן עם איכות ההקלטה ממיקרופון חיצוני הגבוהה ביותר, לא צריך קיבולת זיכרון גדולה שלא יהיה עדין מדי (ננו..) וזהו בעיקרון במחיר הגיוני .. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש לקנות נגן מארה"ב בתחום ה-250$. האופציות העקריות שיש לי הן ה-Zune, Creative Zen M, Ipod Video... מה כדאי מבחינת אחריות, תמיכה בעברית, תמיכה בפורמטים, זמן סוללה וכו'... תודה, מתן.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-