עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. וגם לשמוע בו מוזיקה MP3\MP4

2. הכוונה למכשיר שאפשר להתחבר אליו בעזרת בלוטות' (נטבוק, פלאפון, אייפוד) ויש לו יציאה לאוזניות\מערכת (בקיצור pl 1/8 אינצ') ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש מן משדר GPS שיוכל לשדר לתוכנה במחשב איפה הוא נמצא בכל רגע. קיים דבר כזה? אם כן, מה סדר המחירים?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Posford,

ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ? תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. קיבלתי את E71 החדש שלי וזה בערך הסלולרי הריאשון שלי שעושה יותר מלחייג ככה שאני לא מבין יותר מדי בתחום. הוא מגיע עם FLASH PLAYER , REAL PLAYER אבל לשניהם יש חיסרון מעצבן אי אפשר להריץ קדימה ואחורה אני מחפש נגן או כמה נגנים שיאפשרו לי לצפות ב DIVX ,FLV וכל פורמט אחר שקיים אבל גם יאפשר להריץ קדימה ואחורה.

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  6. אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא. אם קיים עדכון, אשמח לקישור עם הסבר איך מעדכנים. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Ben N,

חברה, אני משתמש באייפון 4 כבר כמה חודשים, ונתקלתי בבעיית הפלאש, וזה משגע אותי. הדוגמא הכי טובה היא בYouTube. באפליקציה שלו הם מצנזרים כל מיני סרטים שכנראה התוכן שלהם מכיל קללות ודברים כאלה, ואני לא יכול לראות אותם בדפדפן הרגיל עקב חוסר נגן פלאש... אז שאלתי היא כזאת - האם יש אפליקציה או משהו דרך Cydia שבעזרתו ניתן להפעיל תוכן פלאש? תודה!

• 19 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. אני מחפש איזשהו התקן שיוכל לשלוט בווינאמפ מרחוק, מישהו יודע אם קיים דבר שכזה?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  9. רוצה לדעת אם קיים שעון "חכם" (הוא לא צריך להיות יותר מידי חכם) שכל המטרה שלו זה רק גיוון בתצוגת סוג השעון. כלומר שכל יום נגיד יופיע סוג אחר של שעון על המסך. אם קיים משהו כזה (או קרוב לזה) אז עדיף שלא יהיה יותר מידי יקר (עד נגיד 700 שקל), ושיהיה איכותי.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  10. יש לי משפקיים שמתאימות ל SAMSUNG S7

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by ofir2000,

לדוגמא הטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=830744

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המכשיר שברשותי הוא 6120classic עם מע'הפעלה SYMBIAN S60 3rd edition, אני רוצה לשנות את ההשהייה מ5 ל10 דקות וגם משומה הוא מכוון ל7:30 ושמתי לב שכשהוא מגיע ל8:00 אז אופצית ה"נודניק" נעלמת. תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת האם קיימת דרך לדעת מתי יוצא עדכון גרסה לפלאפון מסויים? הפלאפון במקרה הזה הוא סמסונג L760. תודה.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  14. אהלן! אני מחפש תוכנה כמו שיש pc suite של נוקיה שמאפשרת לסדר באופן נוח במחשב את אנשי הקשר, שירים, תוכן אחר וכו'... חיפשתי קצת בגוגל, האמת לא ידעתי מה לכתוב באנגלית (בעברית אין תוצאות). תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שתתאים לNOKIA 6120. אני בחיפושי בגוגל לא העלתי בחכתי כלום, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  16. ברשותי PPC של HP /4700 מערכת W M 2003 אני מעוניין להתקין את Remote Desktop עליו . האם קיים לפוקט פי סי ?. אם כן כיצד ניתן להשיג / להוריד .

17. Started by duk4u,

כנראה שכן... http://www.youtube.com/watch?v=-p-RZAwQq0E&feature=player_embedded

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. האם כל האפליקציות שעל המכשיר ימחקו בשדרוג? טרם יצא לי לשדרג תוכנה למכשיר כלשהו דרך הKIES.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. קרוב משפחה שלי נוסע לניו יורק בסוף החודש וחשבתי לבקש להביא Galaxy 3 אבל מבדיקה קטנה באינטרנט עולה שהמחיר בארה"ב זהה ובחלק מהמקרים יקר יותר מהמחיר בישראל. כמו לדוגמא http://www.jr.com/samsung/pe/SAM_I930032BL/ או כאן http://www.walmart.com/ip/Samsung-Galaxy-S-lll-I9300-GSM-Phone-Pebble-Blue-Unlocked/21281013 כלומר בסביבות 2800 שקל (700$) כאשר ב ZAP המחיר מתחיל מ 2600 שקל. כל העסק נראה מאוד מוזר בהתייחס שכל הזמן אני שומע כמה יקר לקנות סלולר בישראל ושבארה"ב המחירים הזולים ביותר בעולם. אז מה דעתכם אולי אני מחפש במקומות הלא נכונים או שאולי המחירים בארץ מצוינים ובכלל לא שווה לקנות בחו"ל ? שאלה נוספת, האם כבר ניתן להשיג את ה נקסוס 4 בחנויות בניו יורק?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. המכשיר עולה כ 400 $ האם זה משתלם? ובקשר להזמנת הפלאפון, האם יש חשש שיעצר במכס, ואאלץ להיפרד מסכום נוסף של כסף? שתפו קצת מניסיונכם תודה !

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. הי, אחרי שישבתי שבעה על ה-iPhone שלי, שמת בטרם עת, אני זקוקה למכשיר חדש. רכישת ה-iPhone 6 עכשיו נראית כעסקה לא כדאית, לאור העובדה שה-iPone 6s יוכרז בעוד כחודש וישווק בארץ, ככל הנראה, בעוד כחצי שנה (או פחות) באותו מחיר. באופן כללי, אני לא חובבת Android, ולא בטוחה שאצליח להתמודד איתו במשך חצי שנה כמכשיר זמני (יש לי טאבלט של Samsung, ואני כמעט שלא משתמשת בו). מה דעתכם? חשובה לי *מאוד* מהירות התגובה. אם לחצתי על אפליקציה, היא צריכה להיפתח מיד. כמו כן, הסוללה צריכה להיות עמידה. מעבר לשיחות, הודעות וגלישה, אני משתמשת כבדה בדוא"ל, במוזיקה (מי לא?) ב-Waze. אין הרבה ברירות לגבי הממשק, אבל אני מעדיפה, למשל, את הממשק של LG G3 על פני Samsung (ואת הממשק של iOS על פני שניהם )…

22. Started by Zeev86,

אהלן. אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת: סמארטפון: http://ksp.co.il/?select=.272..573..1358.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18427&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ותחנת עגינה שבמבצע: http://ksp.co.il/?uin=18548 שווה להוציא על זה 3085 שקל?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by headg,

האם שווה לקנות MIO בחול ? mio 550 or mio a701 כמה קשה/ קל להתקין תוכנות בעברית ?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות אותו מארה"ב... הוא עולה בערך כ-250$. האם יש מכשיר אחר שאפשר לקנות באותו מחיר ויותר טוב?? תודה מראש! ;D

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by medic_29,

רציתי לדעת האם שווה לקנות מחשב כף יד מארה"ב יש לי אפשרות לבקש מקרוב משפחה שמגיע בעוד שבועיים ואם כן מישהו מכיר אתרים שאפשר להזמין מהם ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.