עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by pooggy,

שלום אני למדתי קצת פייתון ומפתח רעיון נחמד בשבילי לדסקטופ שעוסק בסרטוני וידאו של יוטיוב. זה התפתח למשהו שיכול להיות בסיס לאפליקציה למובייל (כרגע בשביל הכיף ולא חושב במונחים של "סטארט אפים" :-) ) אני יודע שאפשר לפתח למובייל באמצעות פייתון ו PyQt 5.2 שמבוססת על QT כמובן. השאלה עד כמה הנושא של פיתוח בשפת פייתון מקובל או לחילופין עדיף במקביל לתחביב להתחיל ללמוד גם פיתוח מסורתי בג'אווה לאנדרואיד.

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. היי, באוגוסט 2012 שוחרר ה-NOTE 10.1 המקורי, בערך שנה לאחר מכן - ספטמבר (אוק') 2013 שוחחרה הגרסא השנייה - NOTE 10.1 2014. האם צפוי לצאת NOTE 10.1 2015 בזמן הקרוב (או משהו דומה, מסדרת הNOTE ועם סטיילוס וכו')? אני חיפשתי כתבות חדשותיות על כך, אך ללא הועיל. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בגלל ה-CES שמתקיימת בימים אלה, החלטתי לשאול את השאלה הזו. אני פשוט מתכנן לקנות את ה-ZV:M בעוד שבועיים לערך בארץ, (אני מקווה במחיר סביר של 1500 שקל), ורציתי לשאול אם צפוי משהו בחודש-חודשיים הקרובים שעלול להחליף אותו ולהיות עדיף אליו? פשוט זה הנגן שנראה לי הכי משתלם והכי טוב בטווח ה-1500-2000 שקל, שהוא יודע לנגן סרטים ומוסיקה באיכות טובה, כי PMP לא ממש מתאים בשבילי כי גם הוא גדול בגלל המסך וגם בגלל שאני לא צריך ממש עוד אחד. (יש לי כבר PSP שבקרוב אני עומד לקנות לו כרטיס זיכרון 4 ג'יגה). תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מרוב חיבורים וניתוקים נשברה לי טבעת ברזל שמהדקת את הכבל הרלוונטי ללוח. נרכש הסוקט לבדו מ Ebay. עוד בעיה שקיימת - מקשי הווליום / השתק לא עובדים, כמו כן חיישן הקרבה / כפתור ההדלקה. (הכבל עבר החלפה - כנראה לא מוצלחת). הישן עבד, החיישן לא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. האם קיים גאדג'ט שמעתיק את המילים שכותבים בדף לכתב דיגיטלי (שאפשר להעביר למחשב)?

7. Started by LRa,

מטען נייד עם סוללת AA שמתחבר לכניסת מיני-USB בכדי להטעין נגנים וכדומה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. וגם לשמוע בו מוזיקה MP3\MP4

9. הכוונה למכשיר שאפשר להתחבר אליו בעזרת בלוטות' (נטבוק, פלאפון, אייפוד) ויש לו יציאה לאוזניות\מערכת (בקיצור pl 1/8 אינצ') ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחפש מן משדר GPS שיוכל לשדר לתוכנה במחשב איפה הוא נמצא בכל רגע. קיים דבר כזה? אם כן, מה סדר המחירים?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Posford,

ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ? תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. קיבלתי את E71 החדש שלי וזה בערך הסלולרי הריאשון שלי שעושה יותר מלחייג ככה שאני לא מבין יותר מדי בתחום. הוא מגיע עם FLASH PLAYER , REAL PLAYER אבל לשניהם יש חיסרון מעצבן אי אפשר להריץ קדימה ואחורה אני מחפש נגן או כמה נגנים שיאפשרו לי לצפות ב DIVX ,FLV וכל פורמט אחר שקיים אבל גם יאפשר להריץ קדימה ואחורה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא. אם קיים עדכון, אשמח לקישור עם הסבר איך מעדכנים. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Ben N,

חברה, אני משתמש באייפון 4 כבר כמה חודשים, ונתקלתי בבעיית הפלאש, וזה משגע אותי. הדוגמא הכי טובה היא בYouTube. באפליקציה שלו הם מצנזרים כל מיני סרטים שכנראה התוכן שלהם מכיל קללות ודברים כאלה, ואני לא יכול לראות אותם בדפדפן הרגיל עקב חוסר נגן פלאש... אז שאלתי היא כזאת - האם יש אפליקציה או משהו דרך Cydia שבעזרתו ניתן להפעיל תוכן פלאש? תודה!

• 19 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. אני מחפש איזשהו התקן שיוכל לשלוט בווינאמפ מרחוק, מישהו יודע אם קיים דבר שכזה?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  16. רוצה לדעת אם קיים שעון "חכם" (הוא לא צריך להיות יותר מידי חכם) שכל המטרה שלו זה רק גיוון בתצוגת סוג השעון. כלומר שכל יום נגיד יופיע סוג אחר של שעון על המסך. אם קיים משהו כזה (או קרוב לזה) אז עדיף שלא יהיה יותר מידי יקר (עד נגיד 700 שקל), ושיהיה איכותי.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  17. יש לי משפקיים שמתאימות ל SAMSUNG S7

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by ofir2000,

לדוגמא הטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=830744

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המכשיר שברשותי הוא 6120classic עם מע'הפעלה SYMBIAN S60 3rd edition, אני רוצה לשנות את ההשהייה מ5 ל10 דקות וגם משומה הוא מכוון ל7:30 ושמתי לב שכשהוא מגיע ל8:00 אז אופצית ה"נודניק" נעלמת. תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת האם קיימת דרך לדעת מתי יוצא עדכון גרסה לפלאפון מסויים? הפלאפון במקרה הזה הוא סמסונג L760. תודה.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  21. אהלן! אני מחפש תוכנה כמו שיש pc suite של נוקיה שמאפשרת לסדר באופן נוח במחשב את אנשי הקשר, שירים, תוכן אחר וכו'... חיפשתי קצת בגוגל, האמת לא ידעתי מה לכתוב באנגלית (בעברית אין תוצאות). תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שתתאים לNOKIA 6120. אני בחיפושי בגוגל לא העלתי בחכתי כלום, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ברשותי PPC של HP /4700 מערכת W M 2003 אני מעוניין להתקין את Remote Desktop עליו . האם קיים לפוקט פי סי ?. אם כן כיצד ניתן להשיג / להוריד .

24. Started by duk4u,

כנראה שכן... http://www.youtube.com/watch?v=-p-RZAwQq0E&feature=player_embedded

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.