עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש מתאם BT a2dp לאיי פוד. מישהו מכיר כמה דברים בנושא? הדברים שחשובים לי הם: איכות רצוי שיתאים לגודל של הNANO 3rd gen שישתמש בבטריה של האיי פוד...(לא טעינה נפרדת...) ואיכות חיבור (dropouts) המליצו לי על הsrs-200bd מישהו יודע על אחד שאפשר ממש למצוא בחנות של אפל בNY? נ.ב. לקניה בNY

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. נראה לי אתר דיי טוב לביקורות והוא בעברית, טוב אז הנה הכתובת : http://www.gadgetim.co.il/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היצרנית הקוריאנית הציגה בסין גירסה משופרת שלל הפאבלט שלה, עם נפחים גדולים יותר וסוללה בקיבולת שיא עבורה זה לא סוד שסדרת ה-Galaxy A של סמסונג היא אחת מהיקרות ביותר שקיימות בשוק שניתן לכנות אותו 'שוק הביניים', עם עלויות שבחלק מהמקרים גבוהות יותר מאלו של מכשירי דגל מבית חלק מהיצרניות הסיניות – אך עם זאת גם לא ניתן להכחיש כי מכשירים אלו מציעים חבילה מרשימה שמצליחה להתעלות על סך חלקיה ברוב המקרים, עם גימור נהדר, מצלמות מפתיעות לחיוב וחיי סוללה ראויים מאוד. כל התיאורים בפיסקה הקודמת היו נכונים גם עבור ה-Galaxy A9, דגם הפאבלט של משפחת ה-A שהושק בסוף השנה שעברה עם מסך Super AMOLED מאסיבי של 6 אינץ', שבב Snapdragon 652 עדכני וסוללת 4,000mAh – ממנה הצליחה סמסונג להפיק חיי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by biton,

אני מבין שה- Desire הוא גרסה חדשה ומשוכללת יותר אך גם קצת יותר גדול. מבקש חוות דעת ממי שיש לו נסיון ב- Legend לגבי מהירות עבודה (גם לאחר זמן), שטל התצוגה/רזולוציה קטנים יותר וזמן סוללה מי מבין השניים כדאי יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בדיוק מה שכתוב בכותרת... משדר רדיו שמשדר לרדיו את מה ששומעים באם פי 3. מצטער אם זה נשמע קצת לא ברור... פשוט לא יודע איך קוראים לזה . מישהו יודע להמליץ לי על משהו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by deluxe,

מישהו הספיק לנסות את נוקיה N78, ראה אצל חבר וכדו'? אשמח לקבל חוות דעת על הטלפון, יתרונות, חסרונות וכו'.... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yigael_o,

אני רוצה להחליף את הגלקסי שלי. יש שני דברים שאני רוצה, הראשון הוא מערכת הפעלה WIN והשני היא יכולת טובה של מערכת הניווט עם עדיפות למכשיר שקולט גם את הרשת הרוסית (GLONNAS או משהו כזה) . האם קיים כזה מכשיר והאם ניתן להשיג אותו בארץ? עכשיו מצאתי את זה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Smartphones_using_GLONASS_Navigation יש למישהו המלצה על טלפון עם WIN8 מהרשימה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני רוצה לקנות פלאפון... אבל שמעתי שכדי לחכות לדגמים החדשים. איזה מין הפלאפונים יגיעו? אני יודע שיגיע ה N73 האם גם יגיעה ה N93? או אם יש לכם מאמר על ההגעה לארץ אם אפשר בבקשה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by RonCohen,

החלפתי לרום CM7 והכשיר לא מצליח לעלות אז רציתי להחזיר לפיילוט X4 וזה לא נותן זה כותב: E:Cant mount /dev/block/st19 ומה הקרנל המקורי של סלקום??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. דיברתי עם ORANGE ואמרו שמגיע לי אחד משני הפלאפונים הבאים חינם: Samsung c130 או Motorola W220 מה עדיף? [אגב עכשיו אני עם NOKIA 3100, אז כול שדרוג הוא רק לטובה LOL].

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by crovei,

בוקר טוב. רציתי לדעת אם מישהו התנסה כבר עם המכשיר ואם יש לו חוות דעת עליו (זמן הפעלה, נוחות, מסך, סוללה וכו'). ובעיקר מעניין אותי איך התמיכה שלו בעברית (אם יש כזו בכלל..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by matrix66,

היי שמתי לב לאחרונה שבחיפוש דרך האפיקציה באייפון לא מגיעים לכל התוצאות כמו בחיפוש רגיל בדפדפן במחשב כנראה זה בגלל הגדרה כלשהי של אפל :pissed: מישהו יודע איך אפשר לבטל את ההגדרה הזאת? או לחלופין מכיר אפליקציה שיכולה לאפשר לי גישה ישירה בלי סינון לyoutube?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by jfkk,

שלום אנני מצליח להיכנס לטאבלט משטח מגע אינו מגיב טאבלט של אסוס יש לי את הדגם של הטאבלט מעוניין להזמין באינטרנט את המסך אנני יודע מה אני צריך להזמין אשמח לקישור המסך שבור http://i.imgur.com/V94qUUb.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by etz,

הי כולם, היום הייתי באורנג' ושמעתי את התוכניות, מצאתי משהו שטוב לי ובעצם מה שנשאר זה רק לבחור מכשיר. האופציות הן נוקיה 6120 כמו שכתבתי (שעליו אני צריך להוסיף עוד איזה 4 שקל בחודש לעומת האחרים, אבל זה זניח), 6288, או סוני אריקסון Z610i/K610i/K530i. בגדול ה-6120 הכי נראה לי אבל נציגת המכירות סיפרה לי על הבעיות שרוב האנשים מתלוננים עליהן, ההתחממות שהבנתי שמעבר לדור 2 די פותר את זה ומערכת סימביאן שכנראה אנשים לא אוהבים. מהמעט שיצא לי להתעסק עם סימביאן אני דוקא לא זוכר שהיו לי אתה בעיות אבל זה היה די מזמן, מי יודע כמה השתנה בינתיים... מה אתם אומרים? האם המערכת אכן בעייתית או לא? הרי יותר פשוט להשיג בשבילה תוכנות חיצוניות כי היא פתוחה, לא? אשמח לתשובות. בקשר לאופציה שניה, ה-K53…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, אבא שלי צריך טאבלט דיי בסיסי לשימוש של אינטרנט ומסמכים. מבחינת דרישות נוספות יש כמה נקודות שהייתי רוצה להתייעץ לגביהן. ראשית, הוא רוצה להשתמש בו לשיחות בסקייפ ולכן כדאי מאוד שתהייה מצלמה בחזית המכשיר, עד כמה זה נפוץ בטאבלטים? בנוסף, הייתי רוצה לאפשר לו לגלוש על גבי אינטרנט סלולרי, האם כלילת אופציה זו במכשיר תעלה את המחיר משמעותית? מה בנוגע להסכם עם חברות הסלולר, אפשר לרכוש SIM שיהיה לצורך אינטרנט בלבד? התקציב בעיקרון הוא עד כ-2000שח (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה), אבל כמובן שאם יש משהו שעונה על הדרישות בפחות זה מבורך. מבחינת גודל לטענתו אין לו העדפה משמעותית, כל דבר באיזור ה-8-10" יתאים. אין העדפה לחברה מסוימת, רק לא Apple. יש המלצות למכשירים שעונים לקטגוריה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by F430,

אז חפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Case-Mate-Tough-Case-Samsung-Galaxy-S-II-2-Black-/280701341775?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415b1a904f לאיפון הכיסוי הכי טוב הוא Switcheasy רציתי לדעת מה אשמור לי על הגלאקסי שלי הכי טוב...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, באמצע תפעול רגיל של המכשיר, פתאום אני לא יכול לקבוע תמונות כרקע במסך. התקנתי את ה blackmagic (ערכת נושא יפה)\ עשיתי לו הסרה ושוב התקנה, ועדיין לא ניתן לבצע שום דבר. מוסיף, שגם לאחר הסרה של ה blackmagic, לא ניתן לקבוע תמונה כרקע מסך.. הסרת התוכנה עשתה לי קצת בעיות כיוון שבהתחלה היא לא היתה מוכנה לבצע UNINSTALL, ורק לאחר שהעברתי את ה CAB של התוכנה אל המכשיר ועשיתי התקנה על התקנה, אז הוא מחק את התוכנה והתקנתי שוב מחדש. התקנתי גם את התוכנה שנותנת אופציה לראות רקעים על כל מסכי ה TF3D ולא רק על המסך "היום" הסרתי גם אותה ועדיין, לא עובד. יש עצות מה צריך לעשות? עשיתי SR ושומדבר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Ovid,

שלום, אני מחפש טאבלט לא יקר שיספיק לי לאינטרנט, קריאת ספרים, וסרטים ברזולוציית HD ( במקרה הגרוע לפחות 720p) יש גם אפשרות להזמין מחו"ל.(עדיף בארץ אבל) כמו כן, אם צפוי לצאת טאבלט משתלם בקרוב אני יכול לחכות. אני לא יודע את טווח המחירים בטאבלטים ,אבל אני מניח שתקציב עד 1000 ש"ח בערך יספיק? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הרצועה נפתחה והשעון נפל והמסך נשבר. הלכתי לאייסטור והם שלחו את השעון לc.data. סי דטה יצרו איתי קשר ואמרו שהם לא מתקנים מסך שבור והציעו לקנות שעון חדש במחיר מוזל(1400). אמרתי שהמחיר הזה גם ככה יירד כשייצאו השעונים החדשים(סדרה 4) אז אני אחכה עם זה שבועיים. אז כרגע הם שומרים אותו אצלם. בדקתי עכשיו באייבורי, ושעון כמו שהיה לי עולה פחות מ1400 שקל, נראה לי שבסי דטה מנסים לעבוד עלי ולמכור לי שעון חדש במחיר רגיל. ולהוסיף את זה שאם אני לא אקנה מהם אז אני אצטרך לשלם 200 שלים על השליחה והבדיקה אז אני כבר לא יודע מה לעשות. אולי כבר עדיף לי לשלם את ה200 שקלים האלה לגמור מסי.דטה ולקנות חדש מסדרה 4 כשייצא או מסדרה 3 כמו שהיה לי.. זה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by jorgito,

אהלן! רציתי לשאול אם למישהו יש לינק לאיזור יש השוואה עדכנית )לפחות מ-2017( בין הספריות עם התשתית הפיזית? אני כרגע בפרטנר (012) ומקבל 50 מגה הורדה, מציעים לי בעבודה קו אבל זה אומר שאצטרך להץניייד לפלאפון ורציתי לדעת איך הם משתווים מבחינת תשתיץ- מהירות ופריסה. אשמח לתגובות מלומדות ומבוססות מידע תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by liores12,

שלום יש לי בעיה במקשים של המכשיר, מקשי הווליום בצד ומקש המצלמה לא פועלים, לשם כך אני צריך להחליפם. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול את החלפים האלה ולהחליף אותם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי לכולם משהו מוזר קרה לי פתאום היום בגלקסי S3. פתאום, באמצע היום כבר איני יכולה לענות לשיחות. בינתים אני בהחלט יכולה לראות מי מתקשר אלי ואף להוציא שיחות לכל מי שניסיתי. זה קרה פתאום היום לאחר שכבר עניתי לכמה שיחות בין אם היום או בימים קודמים. יש לי הרגשה שעשיתי משהו העניין הוא שאני רק מתחילה ללמוד את המכשיר ועדיין איני אפילו מתחילה להכיר אותו כהלכה. בכל מקרה גם כך כמעט לא עשיתי דבר. לא הורדתי דבר ומקסימום מעט שיחקתי בהגדרות שלו דבר שניסיתי להחזיר למצבו הקודם אך כנראה לא באופן מלא. כאשר נכנסת שיחה אני רואה ושומעת אותהאני מנסה לקבל אותה ע"י הקשה על העיגול הירוק - אין תגובה. גם אם אני מנסה לדחות אותה (להקיש על העיגול האדום) אין תגובה.עושה רושם שבעת כניסת שיחה המסך נעול ולא…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Sparkle,

יש לי אפשרות לקנות אחד מהמכשירים האלה באותו מחיר של 200 שקל לחודש במבצע הזה http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/minisoldgers/wintermore/details/.aspx איזה מהם כדאי לקנות? אני לא חסיד של אייפון, אף פעם לא היה לי. מה שאני מחפש זה: מסך טוב שיציג מולטימדיה בצורה טובה, איכות מוזיקה טובה וחזקה באוזניות וברמקול, יופי, נוחות שימוש ואחיזה, קליטה ושמיעה טובה בשיחות, אינטרנט, אמידות לנזקים, אפליקציות ומשחקים. עוד משהו זה- שהמכשיר אולי ישמש כראוטר אלחוטי למחשב נייד

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. טאבלט ה-N1 החדש של הנוקיה ו-Foxconn, שמזכיר בצורה מחשידה את האייפד מיני של אפל, מסמן את תחילת הדרך בשביל הנוקיה החדשה לאחר שמיקרוסופט נגסה חלק משמעותי ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%98%d7%92/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.