עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by taltarablus,

היכנסו לביקור קצר בסאות\'פארק, תטעמו מהמשחק החדש של יוצרת Angry Birds והובילו את צבא הטנקים שלכם לניצחון - זאת ועוד במשחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-43/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח להמלצה לסמארטפון עמיד ואמין עם סוללה ארוכה. אחרי הרבה שנים עם הנוקיה שלי (6230I) אני מחפש סמארטםון שיהיה כמה שיותר אמין ועמיד, אשמח להמלצה... הבנתי שעל אף הכתוב הGO של סוני לא כזה אמין זה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מתכנן לקנות nexus S (באופן פרטי) ולשדרג את החבילה שלי באורנג'. האם אוכל לקנות ב-app market דרך החיוב החודשי? או שאני חייב לתת לגוגל את מס' כרטיס האשראי שלי? אותה שאלה לגבי חנות האפליקציה של אורנג'.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kristal,

אהלן.אני טס לתאילנד ומחפש לקנות שם טאבלט..אני לא מבין בכלל בטאבלטים .אני צריך אותו להורדת אפליקציות.קריאת מיילים קצת אינטרנט ושהיה בו מספיק נפח..יש למישהו המלצה כלשהי על דגם?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dj_horse,

בנוסף לכך,האם ניווט בסלולרי עובד בחו"ל?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Omri643,

יש לי מכשיר Sony Ericsson W850i ואת המעביר לאוזניות http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=455126(שאפשר לחבר לטלפון כל אוזניות) אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות טובה מישהו יודע מניסיון אם הפלאפון מפיק איכות סאונד טובה כמו נגן MP3 איכותי? האם כדאי לי לקנות נגן MP3 טוב ואוזניות CX300 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=149527 או להישאר עם הפלאפון וגם לקנות את האוזניות נוחות שימוש-הפלאפון מאוד נוח לי לשימוש אני רק רוצה להפיק אכות סאונד טובה ולגבי הנגן,אם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב שיפיק איכות שמע גבוהה במחיר של בסביבות 400 ש"ח? חשבתי על ה iAUDIO G3 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=149527 מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב יותר אבל נוח?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by spitzi,

היי, אני מעביר את הגלקסי S2 שלי לאמא. מטרתי היא "לאפס" אותו, למשל להתקין עליו רוט כלשהוא, כדי לקבל מכשיר מהיר ויציב ככל האפשר. שימושיו יהיו שיחות קוליות, וואטסאפ ואולי קצת מצלמה -- זה הכל. ככל שחיי הסוללה יאריכו, גם טוב. האמא איננה טכנולוגית, היא לא תתקין שום אפליקציה חדשה בעצמה ולא תעשה הרבה עם המכשיר מלבד השימושים האמורים. חשוב לי שחווית המשתמש שלה תהיה אחידה ועקבית לאורך שנים. לדעתכם, איך אפשר להשיג את המטרות האלה בצורה הכי טובה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ביצה,

שלום לכולם! היום קרה לי משהו מוזר. כל הלילה המכשיר היה בטעינה יצאתי מהבית ב-8 בבוקר שהוא טעון 100%, ב-9 וחצי בבוקר היה 30% היתי בשוק! לא השתמשתי כלום חוץ מאשר איזה 2 שיחות... נכנסתי לבדוק ב-battry use מה לקח הכי הרבה ובמקום ראשון היה mediaserver עם90% ניצול סוללה. על מה? מה זה בכלל? סגרתי את כל התוכנות, עדכונים אוטומתיים לא עבדו. ואחרי שסגרתי את כל התוכנות זה המשיך לפעול ולבסוף אחרי כחצי שעה נגמרה לי הסוללה לגמרי! משהו יודע מה זה ה-mediaserver הזה ואיך סוגרים אותו? ד"א יש לי נקסוס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקלדת לטאבלט Smasung Galaxy Tab S 8.4 T700 חיפשתי קצת ברשת וראיתי שיש מקלדות שמגיעות עם כיסוי ייעודי לטאבלט המסויים הזה, ויש מקלדות אוניברסליות שונות. השאלה העיקרית שיש לי היא לגבי התאמה לעברית - האם כל מקלדת תומכת אנדרויד תאפשר שימוש בעברית ? וכמובן שאשמח להמלצה מנסיון על מקלדת רלוונטית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. אני זקוק לסלולרי פשוט לשיחות/ SMS ללא מצלמה קידמית או אחורית. התקציב לא ממש מוגבל , אבל לא צריך להגזים , אני גם לא מצפה ממכשירים כאלה לעלות הרבה. המכשיר יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by דניאל נ,

שלום אני נוסע עוד שבועיים לארה"ב ואני יודע שניתן לקנות את האייפון באפל סטור בלי להתחייב לחברת התקשורת כלומר לקנות את המכשיר במחיר מלא. השאלה שלי היא מה המחירים של האייפון בארה"ב (3G ו-3GS ) ולפי המחיר אני יחליט איזה דגם לקנות תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by DAVIDKI19,

איזה מכשיר יותר טוב? איכות המצלמה חשובה...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי בעיה בסמסונג טאצ'ויז F480. כל פעם שאני מצלם תמונות, ובא להעביר אחרי זה למחשב (בדרך כלל יום יומיים) אני שם לב שהתמונה נחלקת ל2 חלקים (לא בהכרח שווים) ומה שקורה זה שתמיד החלק התחתון זז ימינה (כמו שווארמה) כך שבחלק השמאלי אני מקבל את הסוף של החלק הימני או לפעמים אני מקבל בחלק הזה קטע אפור. הבעיה נפוצה? יש דרך לתקן אותה? הבעיה בפון או בכ.זיכרון? יש דרך לתקן את הבעיה? ויש דרך לתקן את התמונות? ניסיתי עם "צייר" אבל אי אפשר, צריך משהו מקצועי יותר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב. רכשתי מחשב נייד שישמש כמחשב ראשי בבית. ראיתי שהולך להיות לי עומס רב בלימודים בשנה א' (57 נ"ז) - כולל תיזוזים בין קמפוסים (מדעי הטבע ומדעי הרוח). אומנם אני לא הולך להתנייד בתחבורה ציבורית ולקרוא טקסט בנסיעות, אבל עדיין עולה השאלה האם אני יכול להפיק תועלת ממכשיר כזה. הנייד הוא מסורבל (17 אינטש) ונראה לי שטאבלט יכול להיות משהו יותר זמין. השאלה היא איזה לקנות? מה יתאים לצרכים שלי? האם מכשיר כמו הנוט 3\4 מתאים מבחינת צריכה של תוכן (טקסט) ואירגון? (אני לא שואל לגבי אייפון 6+ כי נראה שהוא יעלה מעל 5000 שקל וזה כבר מוגזם לדעתי) או שעדיף טאבלט "אמיתי" של 7-10 אינטש? (הנוט נראה אחלה אבל אולי קצת OVERKILL כי כבר יש לי מכשיר HTC ONE). איך הנוט 10…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Kukishin,

בשביל אישתי, שימושים ביסיסיים מייל, אינטרנט, וייז ומצלמה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by LockOn,

היי, לפני כמה חודשים הגיע יבאנו מארה"ב toyota camry hybrid 2009 . שלא כמו הcamry הרגילות, בhybrid מותקנת מערכת מולטימדיה שכוללת בתוכה בין השאר GPS מובנה. עכשיו, הGPS הזה מגיע עם דיסק של צפון אמריקה.. הלכתי לאנשי מקצוע כאלה ואחרים וההצעה הכי טובה שקיבלתי הייתה 4000 ש"ח (!).. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנת GPS או כל תוכנה שתפתור לי את הבעיה? כל הצעה תתקבל בברכה. תודה. יהונתן.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ModChiP,

היי, כרגע יש לי שיומי רדמי 4 פרו, אני מחפש מכשיר חדש עם אותם הממדים, ואני לא מוצא משהו מתאים. כבר לא מייצרים מכשירים בגודל הזה?

18. שלום, אני מעוניין לשדרג את הגירסא של המכשיר, והמוזיקה בתוכו יקרה לליבי. מה הפרוצדורות בשביל לשמר את המידע שבאייפון שלי ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by התנין,

יש משהו חדש על N95 ??

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by duki,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש לאור תקלות חוזרות ונשנות בפלאפון שלי. כנראה אני ארכוש את המכשיר lg g2. רציתי לשאול האם מישהו יכול להמליץ על חנות אמינה. מה דעתכם על הדיוטיפרי? (יכול להיות שהמכשיר לאחר מכס יוצא יותר יקר מלקנות בארץ?) חשוב לי מאוד שהמכשיר לא יהיה באחריות של שיא קום/ ח.י. אלקטרוניקה או איך שהם לא רוצים לקרוא לעצמם לאור ניסיון קודם מר איתם (הגשתי נגדם תביעה קטנה ואני ממתין שיגיע הזמן שלה). איך האחריות של רונלייט? עריכה: אני גם לא מעוניין לרכוש מבאג או מ-ksp.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי אבקש את עזרתכם בקניית סמארטפון אני סטודנט ומבלה דיי הרבה זמן באוניברסיטה, אשמח להסיר את דאגת הסוללה מחיי היום יום תקציב - 1000₪ אפשר לחרוג ב 500 במידה וההבדל משמעותי קנייה - בארץ (אפשרי לתת הצעות מעניינות לקנייה מחול דרך אמזון ואחכה ל black Friday) מצלמה אחורית לא חשוב מידיי שיהיה MP13+- מצלמה קדמית מבחינתי שלא יהיה(לא קריטי אם יהיה) הדגש העיקרי בטלפון הוא זמן השימוש לפני הצורך בהטענה פונקציה חשובה אך לא הכרחית לי היא נורת אינפרא אדום מריץ בעיקר דפדפן/you tube/משחקי חשיבה/whatsapp והרבה קבצי pdf (בעיקר זמן מסך הוא הגוזל סוללה העיקרי) גודל מסך 5.5"-5.0" אנדרואיד 5+ 32Gb ומעלה שאר הדברים פחות מ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. שלום יש לי Samsung Galaxy 7500i עם מערכת אנדרואיד 1.5 . האם ניתן לשדרג ל 2.1 או 2.2 חשוב לציין שזה לא Spica תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם הרגע רכשתי באתר את המשחק assassins creed iv deluxe רציתי לדעת אם מישהו התנסה באתר הזה ממה שאני מציץ בכמה מקומות אני מבין שזה אתר שכירות של משחקים מה שהזמנתי לא שלי באמת לתמיד הבנתי שיש גם דמי שימוש חודשיים האם זה נכון לגבי או רק לגבי משחקים מסויימים או תכנים מסויימים צריך לעבור אימות של paypal הוא מבקש להסתכל בחשבון הבנק ולראות את הפעולה שהשתנתה שם אך אינני רואה שום פעולה ולכן אני לא יכול לאקטב את החשבון אודה מאוד למי שנתקל באתר הזה בעבר יכול לעזור לי איתו.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Raul,

זה יכול להיות נחמד.. משהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by KroydKrenson,

פרסמו את הידיעה היום, 200 דולר ל 8 גיגה, 250 דולר ל 16 גיגה. כנראה מתכוננים להכרזה על הנקסוס 5. מעניין אם המחיר בארץ גם יירד, אני עדיין שוקל לקנות אחד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים