עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כל היום חיפשתי איך לשים את המוזיקה שלי על המכשיר לאחר נסיונות רבים הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות USB לזכרון הנייד במקום האופציה SAMSUNG KEIS כי התוכנה הזאת תוקעת לי את המחשב לאחר שהעברתי את כל המוזיקה שיש לי על המחשב נדהמתי לגלות שכמעט 70% מהשירים שהעברתי לא נתמכים בסאמסונג גלקסי כלומר אי אפשר לנגן אותם משהו בבקשה יכול לעזור לי עם העברת שירים לטלפון תודה רבה! דרך אגב התוכנה סאמסונג קייס תוקעת לי את העברת השירים באמצע אז מחקתי אותה. תגובות יתקבלו בברכה תודה לכל המגיבים מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by דניאל נ,

שלום אני נוסע עוד שבועיים לארה"ב ואני יודע שניתן לקנות את האייפון באפל סטור בלי להתחייב לחברת התקשורת כלומר לקנות את המכשיר במחיר מלא. השאלה שלי היא מה המחירים של האייפון בארה"ב (3G ו-3GS ) ולפי המחיר אני יחליט איזה דגם לקנות תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אני מעוניין לנסות לתקן את ה-i-mate שיש לי שעושה בעיות, (נקרא גם Qtek 2020, או XDA II) הבעיה היא לא במסך שלו, אלא בלוח עצמו.. למישהו כאן יש מכשיר ישן כזה שלא בשימוש, או מכיר מישהו כזה? תודה רבה card

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי חברה אני מוכר מטען רגיל ומטען לרכב של מוטורולה למישהוא זה מטען של e1000 ..וגם המטען לרכב הוא של e1000 אבל אני לא יודע העם הם יעבדו איתה ..יש לכם מושג ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by arielman22,

שלום רציתי לשמוע חוות דעת על המכשיר Novogo S800: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815701 אני יכול להביא אותו ב 570 (כולל iGO MORE 7) מה דעתכם על המכשיר ביחס למחיר, האם הוא מספק את הסחורה? אם לא אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים אחרים בטווח מחירים זה תודה מראש לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yz101,

עדיף ממי שיש לו את המכשיר. ומומלץ כמה שיותר זמן. הNOKIA 6120 CLASSIC שלי מתפרק לו. 1. האם הוא עמיד? מבחינת מסך בעיקר. 2. האם הסוללה באמת לא מחזיקה יותר מדי? 3. האם יש הרבה תוכנות תואמות? 4. יש אילושהם דברים שחשוב לדעת לפני קנייה? 5. בכללי, האם הוא מומלץ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אני מחפש את הנגן עם איכות ההקלטה ממיקרופון חיצוני הגבוהה ביותר, לא צריך קיבולת זיכרון גדולה שלא יהיה עדין מדי (ננו..) וזהו בעיקרון במחיר הגיוני .. תודה =]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי בעיה של גי'בריש במכשיר עדכנתי לגרסה האחרונה אבל זה לא עוזר. יש אולי איזה פתרון לזה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yigael_o,

אני רוצה להחליף את הגלקסי שלי. יש שני דברים שאני רוצה, הראשון הוא מערכת הפעלה WIN והשני היא יכולת טובה של מערכת הניווט עם עדיפות למכשיר שקולט גם את הרשת הרוסית (GLONNAS או משהו כזה) . האם קיים כזה מכשיר והאם ניתן להשיג אותו בארץ? עכשיו מצאתי את זה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Smartphones_using_GLONASS_Navigation יש למישהו המלצה על טלפון עם WIN8 מהרשימה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ^ תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Bose,

אני מחפש נגן אודיו/וידאו עד 2000 שח פלוס מינוס עם 30-40 ג'יגה. ניסיתי להזמין את האייריבר H340 משלושה חנויות שהופיעו בזאפ ולצערי הרב לשלושתם נגמר המלאי. אני עכשיו על סף הזמנה של I AUDIO X5L, לדעתם כדאי ללכת עליו או שיש משהו עדיף במחיר שציינתי? זה דיי דחוף, אח שלי עוד מעט טס לחו"ל והוא רוצה את המכשיר כמה שיותר מהר בבית....הוא כמעט הזמין IPOD 30 VIDEO במכירה קבוצתית עריכה: אח שלי היה ממש לחוץ על הזמנה וחבל שהאתר לא עבד באותו זמן ולא זכינו לתגובות מהמבינים בעניין. אז הזמנו את זה בסופו של דבר, מקווה שהמכשיר טוב. http://eline.co.il/index.php?sid=104〈=he&act=ecommerce&cat=1397&id=2237 אפשר למחוק או לנעול כי אף תגובה לא תועיל כבר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by rofben,

מישהו יודע מתי הוא יצא בחו"ל ומה יהיה המחיר? תודה רמאש, בן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Or94,

מתי האיפון 4S יגיע לארץ והאם אתם חושבים שהמחירים של הסמסונג גלקסי S2 והאייפון 4 ירדו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הסתדרתי אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם הרגע רכשתי באתר את המשחק assassins creed iv deluxe רציתי לדעת אם מישהו התנסה באתר הזה ממה שאני מציץ בכמה מקומות אני מבין שזה אתר שכירות של משחקים מה שהזמנתי לא שלי באמת לתמיד הבנתי שיש גם דמי שימוש חודשיים האם זה נכון לגבי או רק לגבי משחקים מסויימים או תכנים מסויימים צריך לעבור אימות של paypal הוא מבקש להסתכל בחשבון הבנק ולראות את הפעולה שהשתנתה שם אך אינני רואה שום פעולה ולכן אני לא יכול לאקטב את החשבון אודה מאוד למי שנתקל באתר הזה בעבר יכול לעזור לי איתו.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by crovei,

בוקר טוב. רציתי לדעת אם מישהו התנסה כבר עם המכשיר ואם יש לו חוות דעת עליו (זמן הפעלה, נוחות, מסך, סוללה וכו'). ובעיקר מעניין אותי איך התמיכה שלו בעברית (אם יש כזו בכלל..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. קוראים לו "FANTASTIC". אני מנסה לחבר אותו לפי.סי והמחשב (חלונות 8.1) לא מזהה אותו ולא מוצא לו דרייברים. מישהו הצליח לחבר אותו למחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by LockOn,

היי, לפני כמה חודשים הגיע יבאנו מארה"ב toyota camry hybrid 2009 . שלא כמו הcamry הרגילות, בhybrid מותקנת מערכת מולטימדיה שכוללת בתוכה בין השאר GPS מובנה. עכשיו, הGPS הזה מגיע עם דיסק של צפון אמריקה.. הלכתי לאנשי מקצוע כאלה ואחרים וההצעה הכי טובה שקיבלתי הייתה 4000 ש"ח (!).. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנת GPS או כל תוכנה שתפתור לי את הבעיה? כל הצעה תתקבל בברכה. תודה. יהונתן.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Satlan,

אהלן בעוד חודש חבר שלי נוסע לארצות הברית ורציתי שהוא יארגן לי מכשיר פלאפון חדש. רציתי את הIPHONE, אבל ברגע שראיתי 600 דולר חשכו עיניי. אני מחפש חלופה שתהיה ראויה, האמת שאני משתמש בו בעיקר לאסמסים וגם למוזיקה. לא חובה דור שלישי בכלל. מה שכן, שהמקשים יהיו נוחים בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הבוקר קמתי וגיליתי שהאינטרנט בGalaxy S2 שלי לא עובד, למרות שהוא מחובר לWIFI ונראה שאפילו יש תעבורה, אבל אני לא מצליח לגלוש \ להתחבר לפיסבוק. החיבור לאינטרנט ב 3G עובד. המכשיר ברשותי כשבועיים (קניתי אותו חדש, עם מערכת הפעלה ICS של סאמסוג, בלי רום) ועד עכשיו הוא עבד מעולה כולל WIFI בכל מקום. ניסתי לעשות ריסטרט, לכבות את הוואיפי, להכינס ולצאת מ airplan mode , לעבור לרשת אחרת וכלום לא עוזר. הוא מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח לגלוש באינטרנט! מישהו נתקל בכזו בעיה ויודע איך לפתור אותה??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי אייפד 3 שקניתי בארה"ב והיום קיבלתי כרטיס סים עם חבילת גלישה בשבילו. הכנסתי את הסים ואחרי שהוא כתב NO SERVICE, בדקתי את ההגדרות APN וראיתי שהיה מוגדר לו APN:sphone אז שיניתי את זה לinternetg וגם זה לא עזר.... מישהו? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by deluxe,

מישהו הספיק לנסות את נוקיה N78, ראה אצל חבר וכדו'? אשמח לקבל חוות דעת על הטלפון, יתרונות, חסרונות וכו'.... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אבד לי המטען המקורי של המכשיר, הנתונים שלו היו 5V 1A. קניתי מטען חלופי גם הוא 5V אבל 1200MA ז"א 200 MA יותר. השאלה פשוטה, האם יכול להיגרם נזק למכשיר\סוללה ? או שאין נזק, והמטען פשוט בנוי להחזיק מכשירים שצורכים יותר אמפר ועל המכשיר זה לא משפיע ? אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by orpee1,

היי חברים, אשמח להמלצה על סמארטפון עד 1,500 ש"ח. אני מחפש את הסמארטפון המאוזן מבחינת המחיר כמובן אך גם חשוב הנושאים הברורים הבאים : ביצועים - CPU, GPU וזיכרון ראם עמידות גרסת אנדרואיד גודל מסך 3.5" לפחות זה פחות או יותר, חשבתי מאוד לכיוון של ה Xperia GO אבל הרוב לא מכירים או ממליצים על הסמסונג אבל ההבדל במחיר בולט וה GO אפילו עמיד במיוחד עם תקן IP67 (מים ואבק).

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by roybar,

מי יותר טוב?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.