עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי ה-S3 שלי (שהתפגר), המסך של הנקסוס 7 שלי נשבר. ככל הנראה הזכוכית נשברה וזה אינו סדק, יש תמונה, אבל באזור השבור הטאצ' לא עובד. אין לי ידע בנושא התיקונים ואני לא מתכוון לנסות לתקן אותו בבית, אני צריך כיוון לכמה דבר כזה יעלה והמלצה למעבדות באזור רחובות והסביבה, כאשר אין בעיה גם באשדוד (אם צריך). תודה לעונים. אני יכול להעלות תמונה של המסך ושבר אם המצלמה הישנה שלי (צריך לחפור קצת ואני ימצא אותה). - - - תגובה אוחדה: - - - חיפשתי קצת ומצאתי את זה: יכול להיות שאני יעדיף לעשות את זה בעצמי אם זה יהיה זול, כמה בערך הדבר הזה (screen and digitizer) עולה, אין לי בעיה עם EBAY? - - - תגובה אוחדה: - - - זה מתאים? http://www.ebay.com/itm/ASUS-Google-Nexus-7-Touch-Scr…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אורח Gaben
    Started by אורח Gaben,

שווה לקנות meizu n3s מבאג? שימושים: משחקים, מצלמה טובה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

שלום אני כרגע נמצא בסין כרגע ואני צריך להתחבר לשירותים כגון גימייל,גוגל, גוגל מפס ועוד... אני מחפש שירות VPN שיעבוד לי מהטלפון(אנדרואיד) ודרכו אוכל לעקוף את החסימה אני יודע שיש את אסטריל אבל מחפש שירות בחינם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Noder,

היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 250 דולר לקניית מכשיר mp3 בארה"ב הקטע של לנגן סרטים לא כ"כ חשוב לי , אבל חשוב שיהיה מסך . חשוב לי הנוחות , גודל המכשיר, שלא יהיה כבד מדי , ממשק ואיכות שמע ועיצוב המכשיר ומשך זמן שהבטריה מחזיקה. חשבתי על Microsft Zune החדש של 30 ג'יגה שמעתי שהוא טוב. מישהו יודע כמה זמן הבטרייה שלו מחזיקה ? מה אתם אומרים ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איך לאפשר פקודות קוליות שהמסך נעול (עם קוד)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. תקנו נקסוס הם אמרו.. תקבלו עדכונים לפני כולם הם אמרו!

7. גם לאחר ההכרזה הרשמית, התהיות אודות המפרט החומרתי המלא של המכשירים החדשים מבית אפל ממשיכות לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-ה-ram-האייפונים-החדשים-יגיעו-עם-2gb-הא/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הי, אני אומר מראש שאני לא אפרסם פה את האפליקציה כדי לא להפר בטעות איזשהו כלל של הפורום. אני בשלבים מאד מתקדמים בפיתוח של מקלדת לאנדרויד ויש לה כבר עכשיו כמה פיצ׳רים ממש מגניבים. בשביל שאנשים ישתמשו בה, אני מחפש אנשים שינסו גרסאות שאני מוציא פעם ב ויתנו לי איזשהו פידבאק לגבי מה חסר להם בשביל להמשיך להשתמש באפליקציה. בכל מקרה - זה יותר לענות על כמה שאלות לא מסובכות שאני שואל לפעמים, אז לא לחשוש מהקטע של המשוב. בתמורה אני מציע לכם להיות בין הראשונים לקחת חלק בפיתוח של מה שעתיד להיות מהפך בחווית ההקלדה על הסמארטפונים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Sheik Yerbouti,

כרגע אני משלם 40 ש"ח על שני קווים ללא הגבלה + 3GB גלישה + ספק אינטרנט ביתי בhotmobile . המבצע הולך להגמר באמצע החודש הבא. האם יש לכם עצה מה לעשות? אני רואה שהם ממשיכים מבצע זוגות ב-60 + אינטרנט ב-9.90, האם יש משהו יותר משתלם? בתודה מראש למשיבים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by rafaelbi,

אני חייב לציין שהיום הייתי מופתע מהרצון של חברת פלאפון להשאיר את הלקוחות ( או ליתר דיוק את כספם ) בכיס של החברה מסתבר שהמכשיר תומך רק ב-2!!!!!! ( כן שתיים ) אוזניות של BT לפי טענת החברה ולא מזהה אוזניות אחרות. האוזניות המזוהות נמכרות(כמובן.....) בפלאפון במחירםי גבוהים יחסית לשוק בין 350-450 ש"ח אני קיבלתי אוזניה של מוטורולה HS820 שהמכשיר לא מצליח לזהות ותהיתי אם גם באוזניות אחרות מדובר...לטענת החברה חוץ מה-2 הנ"ל שום דבר לא מסתנכרן באופן משולם ויש ניתוקים , בעיות וכו' אני מעוניין ב Motorola HS850 שלפי הביקורות היא אוזניה טובה מאוד האם אתם יודעים על תקלות אפשריות או שיש לכם המלצות בנושא......אני ממש מאוכזב מזה....בגלל האפשרות ל BT קניתי את המכשיר הזה.... תודה רפי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אחותי הקטנה מחליפה את הנקסוס ארבע שהיה פעם שלי, אחרי שנתיים וחצי של שימוש הוא התחיל לקצר ולשרוף מטענים. הנתונים בכותרת, Shoot. תודה. דגש על כך שטלפון יקנה מחר פשוט כי הנוכחי שלה מת עכשיו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by jackhammer,

לא יודע אם זה המקום הנכון אז מצטער מראש אם לא יש לי אייפד 3 64 גיגה 4G עשיתי לו JAILBREAK עם אבסינט אני מנסה עכשיו לשחזר אותו חזרה להגדרות יצרן אבל אני לא מצליח שאני מנסה למחוק אותו בלי אייטונס הוא פשוט נשאר במצב של חושב ולא קורה כלום (השארתי אותו ככה יותר מ12 שעות) אני מנסה לבצע RESTORE דרך אייטונס אבל הוא נותן לי שגיאה 1600 ניסיתי להוריד את הקובץ של 5.1.1 ולבצע SHIFT+RESTORE ולתת לו ידנית את הקובץ עדיין אותו דבר אני רוצה להסיר את ה JAILBREAK אבל הדרך היחידה שמצאתי זה רק דרך אייטונס מישהו מכיר שיטה אחרת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חיפשתי ואני לא מצליח למצוא, נראה לי שאצלי זה משנת 2007. יש לי Miomap 8 אבל בא עם מפת 2007 ואני לא מצליח למצוא מפה עדכנית להיום. ה-Miomap 8 אצלי תומך במפות 3D. תודה לעזורים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. רוצים סמארטפון קומפקטי, נעים לאחיזה ונעים למראה? ה-Be Paris של Ulefone ינסה לשכנע אתכם שדווקא אפשר לקבל את כל זה בעלות של כ-500 שקלים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/לקנות-מסין-להרגיש-פריז-הסמארטפון-החדש/

16. אני יודע שזה ישמע לכם אולי הזוי , אבל כבר מספר פלאפונים נדפקו אצלי עקב העובדה שאני מבלה הרבה שעות בים (כתחביב אני מבלה זמן רב על jet ski או על סירות דייג ,או סתם שורץ על החוף) ,מלבד פעם אחת שפלאפון ממש החליק ונפל לים ,כל שאר הפלאפונים נדפקו כתוצאה מנתז מי ים שגרם לקורוזיה מוגברת וחדירת חול. ניסיתי פתרונות מאולתרים כמו השקיות העמידות למים שמוכרים בריקושט,אבל הבעיה שלא ניתן לשמוע צלצול כשמתקשרים אלייך או לתפעל את המכשיר כשהוא נימצא בתוך השקית . האם בכלל שמעתם על קיומם של ניידים עמידים למים ? רעיונות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן חברים, אני סטודנט למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב, יש לי רעיון טוב לאפליקציה,וגם אני רוצה ללמוד לפתח לאנדרואיד, לכן אני מחפש מישהו תותח לשותפות בפרויקט ולימוד הפיתוח,על התמורה והתשלום אשמח לדבר בפרטי צרו איתי קשר אם אתם רוצים לעזור תודה רז razmayshar@mail.tau.ac.il

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by IG,

הי. אני מתלבט בין כמה מכשיר GPS ואני כדי להחליט אם שווה לי להשקיע במשהו אני רוצה לדעת מה הדרישות המומלצות (לא מינימום) של תוכנת הIGO8. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. נראה ש Acer Iconia Tab A510 32GB הוא טאבלט לא רע מבין ה-10", האם יש לכם הערות או חסרונות לגביו או המלצות אחרות? מחפש טאבלט 10" שישמש בעיקר לצפיה בסרטי HD בעיקר וגלישה באינטרנט, רוצה מסך טוב ולא פשוט, שיהיה אפשר גם לצפות עם אור שמש קל בנסיעות ברכבת... עדיף גורילה שלא יישבר לי... שיהיה לו חריץ ל-SD CARD או מיקרו SD,גם USB, GPS ו-HDMI , עדיף עם 32GB זכרון פנימי. פחות אוהב את ה-IPAD, אז מכשיר אנדרואיד כלשהו... אבל שיגיב טוב. כמובן סוללה של 7 שעות לפחות, תקציב עד 2000 ש"ח +- , עם העדפה לפחות כמובן. הבעיה שלכל דגם יש את הבעיות שלו ואני מתקשה להחליט, רציתי SAMSUNG אבל קראתי על מסך פחות "מגיב", רציתי ASUS אבל יש דגם עם בעיות WIFI, יש דגם בלי כניסת זכרון חיצוני וכו'... ממש ק…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sahargt,

אני מעונין לקנות מכשיר GPS אין לי יודע מה חשוב שיהיה במכשיר אם למשהו יש ויכול לעזור לי אני ישמח

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by jfkk,

שלום אנני מצליח להיכנס לטאבלט משטח מגע אינו מגיב טאבלט של אסוס יש לי את הדגם של הטאבלט מעוניין להזמין באינטרנט את המסך אנני יודע מה אני צריך להזמין אשמח לקישור המסך שבור http://i.imgur.com/V94qUUb.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. נראה לי אתר דיי טוב לביקורות והוא בעברית, טוב אז הנה הכתובת : http://www.gadgetim.co.il/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by michaelr524,

שלום, אנחנו גרים בישוב בשומרון (מעלה שומרון). לא מזמן עברנו לרשת פלאפון. היום קנינו מכשיר חדש Xperia X8, יש פה בעיה רצינית של קליטה במיוחד בתוך הבית. על הקופסה כתוב: Mobile Phone GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800& UMTS/HSPA Bands 1/8 האם זה אומר שהמכשיר נתמך ברשת פלאפון? האם הוא תומך בכל התדרים שלהם או רק בחלק? עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת? עשיתי בדיקה עם מכשיר אחר Nokia 6267 מלפני 3 שנים עם אותו הסים של פלאפון ויש קליטה מצויינת... האם יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות של המכשיר בשביל שיעבוד טוב או שרק נשאר להחליף? תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by lioneye,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מכשיר מארה"ב. הדרישות הן שיהיה קומפקטי, נוח לשימוש, GPS מצויין, וסוללה טובה. האופציות שלי הם: 1) LG G2 Mini LTE - http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_lte-6117.php 2) Motorola Moto X (1st Gen) - http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x-5601.php בהנחה שהפרש המחירים זניח, איזה מהמכשירים הנ"ל עדיף לדעתכם? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש מתאם BT a2dp לאיי פוד. מישהו מכיר כמה דברים בנושא? הדברים שחשובים לי הם: איכות רצוי שיתאים לגודל של הNANO 3rd gen שישתמש בבטריה של האיי פוד...(לא טעינה נפרדת...) ואיכות חיבור (dropouts) המליצו לי על הsrs-200bd מישהו יודע על אחד שאפשר ממש למצוא בחנות של אפל בNY? נ.ב. לקניה בNY

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים