גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי מכשיר Sony Ericsson W850i ואת המעביר לאוזניות http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=455126(שאפשר לחבר לטלפון כל אוזניות) אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות טובה מישהו יודע מניסיון אם הפלאפון מפיק איכות סאונד טובה כמו נגן MP3 איכותי? האם כדאי לי לקנות נגן MP3 טוב ואוזניות CX300 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=149527 או להישאר עם הפלאפון וגם לקנות את האוזניות נוחות שימוש-הפלאפון מאוד נוח לי לשימוש אני רק רוצה להפיק אכות סאונד טובה ולגבי הנגן,אם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב שיפיק איכות שמע גבוהה במחיר של בסביבות 400 ש"ח? חשבתי על ה iAUDIO G3 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=149527 מישהו יכול להמליץ לי משהו טוב יותר אבל נוח?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לאחותי יש יום הולדת, ההורים רוצים לקנות לה נגן ב-400 עד 500 שקל (ללא שום חריגות). עדיף שיהיה מן הסתם עם כמה שיותר נפח, מבחינת איכות סאונד לא חייב להיות איכות גבוהה ביותר, היא לא מרגישה בהבדל. חשוב מאוד שתהיה אפשרות סידור בתיקיות (אין מצב שהיא יודעת להתעסק עם טאגים ואין לי כוח לסדר לה את כל המוזיקה) וכדאי אבל ממש לא חובה שהנגן יתמוך בוידאו. שיהיה כמה שיותר קטן ונייד. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היכנסו לביקור קצר בסאות\'פארק, תטעמו מהמשחק החדש של יוצרת Angry Birds והובילו את צבא הטנקים שלכם לניצחון - זאת ועוד במשחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-43/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשבים אני מבין פחות או יותר, בסלולר הרבה פחות. יש לי כרגע גאלקסי S1 שמראה סימני גסיסה. אני לא מעוניין להוציא כרגע יותר מדי כסף, והייתי גם מעדיף לקנות בארץ ולא להזמין מחו"ל. דרישות\העדפות: - מסך גדול ככל האפשר - אין דרישה למשחקים, אבל שיוכל להתמודד עם 8 טאבים במקביל בדפדפן - אנדרואיד - שקע אזניות תקני - סוללה נשלפת (יש בכלל מכשיר שאינו אייפון שהסוללה שלו לא נשלפת?) - זכרון אכסון גדול או אפשרות הרחבה ע"י כרטיס מסוג נפוץ ויחסית זול (התרגלתי ל16GB במכשיר הקיים) - אפשרות tathering, עדיפות לאפשרות שכזו גם בחיבור USB חוטי ולא רק אלחוטי - טעינה דרך USB - מצלמה (אחורית) מתקבלת על הדעת - זמן סוללה - מן הסתם כמה שיותר, אבל כל מכשיר שמצליח להחזיק יותר משעתיים-שלוש תוך גלישה שלולרית…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה לסמארטפון עמיד ואמין עם סוללה ארוכה. אחרי הרבה שנים עם הנוקיה שלי (6230I) אני מחפש סמארטםון שיהיה כמה שיותר אמין ועמיד, אשמח להמלצה... הבנתי שעל אף הכתוב הGO של סוני לא כזה אמין זה נכון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי Mp4 .. עדיין לא קיבלתי אותו.. כמה שאלות.. ה SNR שלו הוא 85db .. האם זאת ממש איכות לא טובה? כי זה קצת מוזר כי ה Mp4 אמור להיות איכותי וטוב! במה מתבטא ה SNR ? אם יש מסך של 2 אינץ של 260 אלף צבעים ומסך של 3.5 אינץ של 260 אלף צבעים.. בגדול יראו פחות טוב? או שאותו דבר? כי אולי בגלל שהוא גדול יותר הוא דורש יותר פיקסלים/צבעים אנא ערף.. תודה מחכה לתשובה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Nokia X6 Nokia 5800 Express Music או Nokia E72 אשמח לביקורת , ואיזה מכשיר יותר טוב ואשמח גם לייעוץ למכשיר אחר במידה ו.. טווח מחירים 1000-1300 ללא אפשרות לחריגה רשת סלולרית סלקום אפשרות לקניה של E72 בסלקום אבל מעוניין בקניה בדוכנים פרטיים או חנויות פרטיות סמארטפון ייעוד לוידאו מוזיקה אינטרנט הפעלת אפליקציות ומשחקים מסך מגע או מקלדת QWerty זה לא עקרוני יצרנית מועדפת נוקיה אבל אם יש משהו יותר טוב אז אשמח לשמוע (שעומד בטווח מחירים הזה) מצלמה חשוב אבל אין לי בעיה שתהיה בינונית גם רמקול וסאונד איכותיים חשוב סאונד באוזניות חשוב
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חדשה בתחום האנדראויד לכן יש לי שאלות של מתחילים ??? 1. ראיתי ש-XIAOMI תומך בגוגל פליי. מה זה אומר? 2. יש אפשרות להזמין בטריה mAh 200 וגם 300. במה מתבטא ההבדל בין שתיהן בפועל? הפלאפון יעבוד יותר מהר או שזה לא קשור? 3. אם אני מזמינה דרך singapure post - מדובר בדואר רגיל ויש סיכוי שאני לא אשלם מיסים? 4. מה עוד חשוב לבקש להתקין בפלאפון? 5. זו הפעם הראשונה שאני מזמינה פלאפון מהאינטרנט. אני אשלם רק דרך פייפל. האם יש עוד משהו שאני צריכה לדעת לפני ההזמנה? תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ה ipone הראשון שיצאה לבין הipone דור 3? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. אני מתלבט בין כמה מכשיר GPS ואני כדי להחליט אם שווה לי להשקיע במשהו אני רוצה לדעת מה הדרישות המומלצות (לא מינימום) של תוכנת הIGO8. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קניתי גלקסי 3, אני רוצה להוסיף זיכרון השאלה מה הכי טוב לקחת 16 או 32 ואו 64? ואיזה חברה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חלק ממלחמת הטאבלטים בשוק, נתכלתי בטאבלט הבא- http://www.chinabuye.com/runn-783a-cheapest-4gb-all-winner-a13-1-2ghz-ddr3-512mb-7inch-capacity-touch-screen-android-4-0-camera-1080p-mid-tablet-pc-black אז, אומנם אין מסך IPS ושלל דברים של הטאבלטים היוקרתיים יותר כמו ליבה כפולה וזיכרון 1GB, אך תדר הליבה נראה סביר, זכרון RAM גם כן, והנתונים מאוד חביבים. הטאבלט מיועד להיות כמתנה לאימי שקצת גולשת באינטרנט, בודקת מיילים ופייסבוק ומשחקים. אולי גם תשתמש בו קצת לסרטים וסדרות, או לחבר אותו ל-TV. צריכה להיות בעיה? סיבה למה לא ללכת עליו? יש לציין שאותו הדגם "NO NAME" הנ"ל נמכר באתרים אחרים סביב ה-70 דולר, וכאן הוא במחיר מצוין. יצא לי להזמין מהם בעבר והמשלוח לוקח שבועיים בערך. המחיר…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Samsung Galaxy Pocket Plus S5301 האם אפשר להקליט שיחות במכשיר הזה ? ואיך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה ש Acer Iconia Tab A510 32GB הוא טאבלט לא רע מבין ה-10", האם יש לכם הערות או חסרונות לגביו או המלצות אחרות? מחפש טאבלט 10" שישמש בעיקר לצפיה בסרטי HD בעיקר וגלישה באינטרנט, רוצה מסך טוב ולא פשוט, שיהיה אפשר גם לצפות עם אור שמש קל בנסיעות ברכבת... עדיף גורילה שלא יישבר לי... שיהיה לו חריץ ל-SD CARD או מיקרו SD,גם USB, GPS ו-HDMI , עדיף עם 32GB זכרון פנימי. פחות אוהב את ה-IPAD, אז מכשיר אנדרואיד כלשהו... אבל שיגיב טוב. כמובן סוללה של 7 שעות לפחות, תקציב עד 2000 ש"ח +- , עם העדפה לפחות כמובן. הבעיה שלכל דגם יש את הבעיות שלו ואני מתקשה להחליט, רציתי SAMSUNG אבל קראתי על מסך פחות "מגיב", רציתי ASUS אבל יש דגם עם בעיות WIFI, יש דגם בלי כניסת זכרון חיצוני וכו'... ממש ק…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הגירסא של המכשיר, והמוזיקה בתוכו יקרה לליבי. מה הפרוצדורות בשביל לשמר את המידע שבאייפון שלי ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון כשאני מתקשרת לאנשים הפלאפון שלי הופך למצב רטט. למה זה קורה? בדקתי בהגדרות ואין שום דבר על זה. מה אני יכולה לעשות בשביל לתקן את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לקרובת משפחה. הטאבלט ישמש בעיקר לשיחות סקייפ, ולכן הדגש על מצלמה קדמית איכותית ככל האפשר. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עדיף מחנות בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן.אני טס לתאילנד ומחפש לקנות שם טאבלט..אני לא מבין בכלל בטאבלטים .אני צריך אותו להורדת אפליקציות.קריאת מיילים קצת אינטרנט ושהיה בו מספיק נפח..יש למישהו המלצה כלשהי על דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנוסף לכך,האם ניווט בסלולרי עובד בחו"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://android-sale.com/umi-x1-phone.html אני מחפש בתקציב של עד 350-400$. מאוד חשוב לי שהמכשיר לא יהיה כבד , פחות משנה לי החומרה כל עוד הוא רץ ואפשר לקרוא מיילים ועיתון... הדבר הכי חשוב לי זה בטרייה ומשקל. איך המכשיר ? והאם כדאי להזמין מהאתר הזה ? למישהו יש נסיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל ההנחות לרגל הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי השאירו אתכם איכשהו עם טעם של עוד? יש פתרון גם לזה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
פרסמו את הידיעה היום, 200 דולר ל 8 גיגה, 250 דולר ל 16 גיגה. כנראה מתכוננים להכרזה על הנקסוס 5. מעניין אם המחיר בארץ גם יירד, אני עדיין שוקל לקנות אחד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מכשיר GPS אין לי יודע מה חשוב שיהיה במכשיר אם למשהו יש ויכול לעזור לי אני ישמח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות שם גלקסי 2 אבל אז נתקלתי בבלוג הזה: http://kingphoneil.blogspot.co.il נשמע שלהרבה אנשים יש בעיה עם האחריות שלהם. למישהו יש נסיון איתם ויכול להמליץ או להיפך? לא בא לי לקנות טלפון ואם הוא יתקלקל להתחיל לשלם שוב ולקנות עוד אחד...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/121848660219 הוא הגיע עם ANDROID 4.4 מותקן עליו. שתי שאלות... האם יש לי מה לחשוש שהותקנה עליו דירסא פיראטית של ANDROID והוא יכול פשוט לשמור את הסיסמאות שלי? יש לי חשבון בGOOGLE עם אימות בשני שלבים, אז אני מניח שאם האימות יופעל אז אני אגלה? שאלה שניה, ניסיתי להתחבר עם החשבון שלי בGOOGLE, אבל בשלב השני של האימות(אחריי שהכנסתי את הסיסמה של החשבון) הוא לוקח אותי לדף של האימות אבל מכיוון שאני שולט במכשיר עם גיימפד, משום מה בדפדפן הוא לא נותן לי להכניס מספרים עם השלט(או שהמקדלת לא מופיעה). יכול להיות שאני פשוט צריך קודם להתחבר דרך הדפדפן של הכרום לחשבון שלי ואז לנסות להתחבר לגוגל פליי? לא ס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-