גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לשמוע חוות דעת על המכשיר Novogo S800: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815701 אני יכול להביא אותו ב 570 (כולל iGO MORE 7) מה דעתכם על המכשיר ביחס למחיר, האם הוא מספק את הסחורה? אם לא אשמח לשמוע על מכשירים מומלצים אחרים בטווח מחירים זה תודה מראש לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אייפד 3 שקניתי בארה"ב והיום קיבלתי כרטיס סים עם חבילת גלישה בשבילו. הכנסתי את הסים ואחרי שהוא כתב NO SERVICE, בדקתי את ההגדרות APN וראיתי שהיה מוגדר לו APN:sphone אז שיניתי את זה לinternetg וגם זה לא עזר.... מישהו? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הבוקר קמתי וגיליתי שהאינטרנט בGalaxy S2 שלי לא עובד, למרות שהוא מחובר לWIFI ונראה שאפילו יש תעבורה, אבל אני לא מצליח לגלוש \ להתחבר לפיסבוק. החיבור לאינטרנט ב 3G עובד. המכשיר ברשותי כשבועיים (קניתי אותו חדש, עם מערכת הפעלה ICS של סאמסוג, בלי רום) ועד עכשיו הוא עבד מעולה כולל WIFI בכל מקום. ניסתי לעשות ריסטרט, לכבות את הוואיפי, להכינס ולצאת מ airplan mode , לעבור לרשת אחרת וכלום לא עוזר. הוא מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח לגלוש באינטרנט! מישהו נתקל בכזו בעיה ויודע איך לפתור אותה??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק לסלולרי פשוט לשיחות/ SMS ללא מצלמה קידמית או אחורית. התקציב לא ממש מוגבל , אבל לא צריך להגזים , אני גם לא מצפה ממכשירים כאלה לעלות הרבה. המכשיר יעבוד עם סים דור 3 של אורנג'. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי Mp4 .. עדיין לא קיבלתי אותו.. כמה שאלות.. ה SNR שלו הוא 85db .. האם זאת ממש איכות לא טובה? כי זה קצת מוזר כי ה Mp4 אמור להיות איכותי וטוב! במה מתבטא ה SNR ? אם יש מסך של 2 אינץ של 260 אלף צבעים ומסך של 3.5 אינץ של 260 אלף צבעים.. בגדול יראו פחות טוב? או שאותו דבר? כי אולי בגלל שהוא גדול יותר הוא דורש יותר פיקסלים/צבעים אנא ערף.. תודה מחכה לתשובה!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הנוקיה 6120. עכשיו במקרה רציתי להעביר כמה שירים בעברית ואני מופתע לגלות שהוא מראה לי את זה בג'יבריש..! יש איזה עידכון לסדר את זה? ככה זה אצל כולם או רק אצלי?? אשמח לקבל תגובות מהר כי אני יום ראשון חוזר לזיקים.. (טירונות) תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לאחותי יש יום הולדת, ההורים רוצים לקנות לה נגן ב-400 עד 500 שקל (ללא שום חריגות). עדיף שיהיה מן הסתם עם כמה שיותר נפח, מבחינת איכות סאונד לא חייב להיות איכות גבוהה ביותר, היא לא מרגישה בהבדל. חשוב מאוד שתהיה אפשרות סידור בתיקיות (אין מצב שהיא יודעת להתעסק עם טאגים ואין לי כוח לסדר לה את כל המוזיקה) וכדאי אבל ממש לא חובה שהנגן יתמוך בוידאו. שיהיה כמה שיותר קטן ונייד. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הגלקסי נוט 2 אבל אני מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית כי אני חצוי, מצד אחד ביבואן הרשמי יש תמיכה מלאה בעברית כולל כתיבה עם העט מצד שני הוא עולה הרבה יותר יקר מחנות פרטית(כ500 ש"ח הפרש ממוצע) השאלה שלי האם בעתיד( חודשיים, שלוש) ייצא עידכון תוכנה של סמסונג שיתמוך בעברית מלא גם מחנויות פרטיות או שתמיכה מלאה בעברית כולל עט יהיה רק דרך היבואן הרשמי תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! האמת שאני כבר די מבולבל, יש יותר מידי אפשרויות ואני לא יודע מאיפה להתחיל.. אני אנסה לכתוב מהם הדברים החשובים שאני מחפש ומקווה שמישהו יוכל לעזור להתאים לי סמארטפון חדש. אז ככה: כרגע אני משתמש באייפון 4 שהיה סבבה לי לגמרי לפני שהתחיל להיתקע, אבל ממש לא מפריע לי לעבור גם לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר לא גדול, בערך בגודל של אייפון 4, אפשר קצת יותר גדול אבל לא להגיע למימדים של G3 לדוגמה. אני משתמש די בסיסי, לא רואה סרטים/סדרות ולא משחק במשחקים.. לאומת זאת- הרבה באינטרנט וחשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, בעל סוללה חזקה,לא גדול ושלא אצטרך להחליף אותו בזמן הקרוב. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מכשיר יותר טוב? איכות המצלמה חשובה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי PILOTX הכי חדש הכל היה טוב ויפה עד שהיום ממש לקראת שנגמרה לי הסוללה תוכניות החלו להסגר ללא סיבה. המון תוכניות פשוט נסגרו ללא סיבה, הורדה מחדש פתרה בעיה זו, אבל חלק מהתוכנות זה היה בלתי נסבל, התקנתי את הרום מחדש, השתמשתי בPILOTXWIPE והוא לא מחק שום דבר! הכל נשאר ואותם בעיות! הלאנצ'ר פרו לא עובד לי, חלק מאפליקציות נסגרות ישר אחרי שאני נכנס אליהם ואין לי מושג מה לעשות... קניתי את הפלאפון לפני יומיים ואני לא מאמין שאני כבר נאלץ להתקל בבעיות ללא סיבה. עזרה בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי האיפון 4S יגיע לארץ והאם אתם חושבים שהמחירים של הסמסונג גלקסי S2 והאייפון 4 ירדו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש לעצמי OPO, ב-Black Friday שהיה פתחתי חשבון באתר, הוספתי את המכשיר לסל הקניות שלי, ובעצם שריינתי לעצמי את הרכישה. אין לי כרטיס אשראי (נער עובד), אז טענתי סכום של 540 דולר לכרטיס ויזה נטען של בנק הדואר. מאחר ולא הזמנתי בעבר מחו"ל, אין לי רקע עם כל הליך ההזמנה, ולכן אני גם צריך עזרה. המצב הנוכחי הוא שיש לי כרטיס טעון, האם אפשר לשלם דרך האתר ללא פתיחת חשבון PP? מה אני צריך לעשות (חוץ מפתיחת חשבון ב-Shipito)? אשמח לכל הכוונה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הוא יצא בחו"ל ומה יהיה המחיר? תודה רמאש, בן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח להמלצה על סמארטפון עד 1,500 ש"ח. אני מחפש את הסמארטפון המאוזן מבחינת המחיר כמובן אך גם חשוב הנושאים הברורים הבאים : ביצועים - CPU, GPU וזיכרון ראם עמידות גרסת אנדרואיד גודל מסך 3.5" לפחות זה פחות או יותר, חשבתי מאוד לכיוון של ה Xperia GO אבל הרוב לא מכירים או ממליצים על הסמסונג אבל ההבדל במחיר בולט וה GO אפילו עמיד במיוחד עם תקן IP67 (מים ואבק).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות S4, האם כדאי לקנות אותו מהיבואן הרשמי ולשלם קצת יותר בתמונה לאחריות מורחבת (שאני לא יודע אם היא שווה משהו בכלל), או לקנות בחנות פרטית אמינה? מה היתרונות בפועל של קניה מהיבואן הרשמי? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבד לי המטען המקורי של המכשיר, הנתונים שלו היו 5V 1A. קניתי מטען חלופי גם הוא 5V אבל 1200MA ז"א 200 MA יותר. השאלה פשוטה, האם יכול להיגרם נזק למכשיר\סוללה ? או שאין נזק, והמטען פשוט בנוי להחזיק מכשירים שצורכים יותר אמפר ועל המכשיר זה לא משפיע ? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדיף ממי שיש לו את המכשיר. ומומלץ כמה שיותר זמן. הNOKIA 6120 CLASSIC שלי מתפרק לו. 1. האם הוא עמיד? מבחינת מסך בעיקר. 2. האם הסוללה באמת לא מחזיקה יותר מדי? 3. האם יש הרבה תוכנות תואמות? 4. יש אילושהם דברים שחשוב לדעת לפני קנייה? 5. בכללי, האם הוא מומלץ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מכשיר GPS אין לי יודע מה חשוב שיהיה במכשיר אם למשהו יש ויכול לעזור לי אני ישמח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי בעיה של גי'בריש במכשיר עדכנתי לגרסה האחרונה אבל זה לא עוזר. יש אולי איזה פתרון לזה? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני נוסע עוד שבועיים לארה"ב ואני יודע שניתן לקנות את האייפון באפל סטור בלי להתחייב לחברת התקשורת כלומר לקנות את המכשיר במחיר מלא. השאלה שלי היא מה המחירים של האייפון בארה"ב (3G ו-3GS ) ולפי המחיר אני יחליט איזה דגם לקנות תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה אני מוכר מטען רגיל ומטען לרכב של מוטורולה למישהוא זה מטען של e1000 ..וגם המטען לרכב הוא של e1000 אבל אני לא יודע העם הם יעבדו איתה ..יש לכם מושג ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה NOOK HD 10" של B&N, טאבלט 10" (במקור היה קורא ספרים בלבד אך התקנתי אנדרואיד) שמרגיש איטי ועלוב. בפסח אהיה בארה"ב לשבועיים וחשבתי למצל את ההזדמנות ולרכוש טאבלט אחר. -האם ניתן לרכוש לכתובת המלון ממקומות כגון אמאזון? אם ההפרש מתבטא באחוזים אעדיף לרכוש בחנות אבל בכל מקרה, מה המקום המומלץ לרכישה(אינטרנט/רשתות גדולות)? -הדרישות שלי הן פשוטות: *טאבלט 10" (או גדול יותר אם ניתן) *חזק (נמאס לי לחכות שניות במעבר בין אפליקציות). *מסך איכותי (רצוי ללא השתקפות) שיאפשר קריאה ואולי גם קצת סרטים. *זמן עבודה (קריאה /ואו מוזיקה) של 8-10 שעות (ה NOOK מחזיק בקושי 5 שעות) *כרטיס SD (אני רוצה לקחת את הספרים שלי איתי) *WIFI כמובן. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/121848660219 הוא הגיע עם ANDROID 4.4 מותקן עליו. שתי שאלות... האם יש לי מה לחשוש שהותקנה עליו דירסא פיראטית של ANDROID והוא יכול פשוט לשמור את הסיסמאות שלי? יש לי חשבון בGOOGLE עם אימות בשני שלבים, אז אני מניח שאם האימות יופעל אז אני אגלה? שאלה שניה, ניסיתי להתחבר עם החשבון שלי בGOOGLE, אבל בשלב השני של האימות(אחריי שהכנסתי את הסיסמה של החשבון) הוא לוקח אותי לדף של האימות אבל מכיוון שאני שולט במכשיר עם גיימפד, משום מה בדפדפן הוא לא נותן לי להכניס מספרים עם השלט(או שהמקדלת לא מופיעה). יכול להיות שאני פשוט צריך קודם להתחבר דרך הדפדפן של הכרום לחשבון שלי ואז לנסות להתחבר לגוגל פליי? לא ס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקלדת לטאבלט Smasung Galaxy Tab S 8.4 T700 חיפשתי קצת ברשת וראיתי שיש מקלדות שמגיעות עם כיסוי ייעודי לטאבלט המסויים הזה, ויש מקלדות אוניברסליות שונות. השאלה העיקרית שיש לי היא לגבי התאמה לעברית - האם כל מקלדת תומכת אנדרויד תאפשר שימוש בעברית ? וכמובן שאשמח להמלצה מנסיון על מקלדת רלוונטית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-