גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אז כידוע, הערב אפל הכריזו על שני מכשירים "מהפכניים", כרגיל. הראשון הוא האייפון 5C. ה C הוא עבור Color. השני, כמיטב המסורת והמקוריות הידועה של אפל - האייפון 5S. שניהם, כמובן, יגיעו עם iOS7 ,שמיישרת קו עם Android 4.0 בערך, עליה כבר דיברנו בעבר. נתחיל מהאייפון 5S: יגיע עם מעבד A7 שיתמוך ב 64 ביט. אמור להיות מהיר פי 40 ומשהו מהאייפון 1 (וואו...). המעבד הגרפי יהיה מהיר פי 52 מזה של האייפון 1. סביר להניח שכמיטב המסורת, הביצועים שלו יהיו מעולים (יש לזכור כמובן שהמסך של האייפון הוא אפילו לא 720p). יגיע יחד עם מעבד M7, אשר יקבל מידע מהחיישנים השונים במכשיר ויעבד אותו. אמור להביא אפשרויות חדשות לשליטה על משחקים. לא ברור לי מה זה אומר, אבל האמת שזה נשמע מעניין. קורא טביעות אצבע ש…
-
- 98 תגובות
- 15.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים איזה צבע יותר יפה ? אני מתלבט
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מהו הסמארטפון הכי משתלם ב 1500 שקלים , שימוש עיקרי , WAZE , WHATSAPP , קצת משחקים פה ושם. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות Xiaomi MI3. הפלאפון החדש של החברה הסינית. אני טס לארה"ב בסוף החודש הזה. שמעתי מחבר על פרילנסרים שקונים את הפלאפונים האלו בסין, ואח"כ מוכרים אותם באינטרנט מארה"ב. הם עושים שילוח לכל מדינה. שאלות: מישהו ניסה את זה? מתי יוצא ה-Xiaomi MI3 בארה"ב? איפה מוצאים מוכרים? איזה פורומים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול יצא עדכון תוכנה לנוט 1 הגרסה החדשה זה 4.1.2 לפני היה 4.0.4 בגדול מה שישר הבחנתי בו זה שינוי בעיצוב הממשק ,וצלילים שעושים דברים מעבר לזה לא יודע מה השינוים ,אבל זה כתוב רישמית
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם כדאי לא לקנות אותו עד שייצא נקסוס 5 כדי לראות מה יותר כדאי? והאם יש הבדלי דגמים? האם הם רק בנפח הזכרון או גם באיכות החומרה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד כחודש אבקר בדיוטי פרי. חיפשתי באינטרנט אם מפרסמים מחירים של מוצרים בדיוטי פרי, אך ללא הצלחה נשארתי בסימן שאלה. האם חברה שטסו בזמן האחרון יצא להם להציץ על מחיר הגלקסי S4 באחת החנויות בדיוטי פרי? או האם מישהו יודע. תודה על העזרה. בן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום המתאים. רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם החברה אמינה? (כי אני יודע שהם טובים בחומרה למחשבים השאלה איך הם עם סמארטפונים) האם למישהו יש את המכשיר הזה? ובשורה התחתונה, כדאי או לא? (בהנחה שמבחינת הנתונים היבשים הוא סבבה בשבילי) המחיר שלו הוא 1,000 ש"ח בארץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכם, נתקלתי ב-2 כרטיסי הזיכרון הללו ואני מתכנן לרכוש את אחד מהם, איזה יהיה עדיף, מהיר ואמין יותר לדעתכם? http://www.tms.co.il/product/12489 http://ksp.co.il/?uin=18011 - אני יודע שהחברה הזו אמינה וטובה. הטרנסנד מהיר יותר, אך הכרטיס של סמסונג די מהיר ויהיה יותר מתאים למכשיר. (S4) תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מצד אחד המחיר של ה xperia z עכשיו הוא יחסית יותר זול משאר המכשירים כיום בשוק כמו ה S4 האייפון 5 וכו". אבל מצד שני נחשף לא מזמן ה z1 שאמור להיות הממשיך של ה Z . השאלה שלי היא האם שווה לחכות ל z1 או עדיף כבר ללכת על xperia z שמשווק כבר כיום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר תומך ברשת הוט מובייל/פלאפון/רמי-לוי ? (בתקן 850/2100 דור 3) יש מקומות שכתוב שלא תומך בהוט מובייל? ויש מקומות שכתוב שכן תומך בהוט מובייל? איך מודאים בוודאות שהמכשיר כן תומך בהוט מובייל? יש מכשירים שתומכים בכול הרשתות?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום יקרים מחפש המלצה לדונגל טוב ואיכותי סביב 60-80$ (מן הסתם הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה) לחיבור HDMI לטלוויזיה.השימוש העיקרי הוא לראות סדרות וסרטים דרך האינטרנט או סרטים שנמצאים על המחשב הביתי (גם באיכות גבוהה) צריך חיבור Wifi טוב ולא מגמגם כי הראוטר שלי לא צמוד לטלוויזיה. ראיתי כמה דונגלים של RIKO/REKO ושל AlwaysInnovating לא כל כך מכיר תודה רבה רבה....
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, עשיתי עכשיו עדכון גרסה לגלקסי אס 3 מהקישור פה באתר לגרסה 4.2.2, הכל עבר חלק וזה סיים את העדכון, הפלאפון עלה מחדש אבל אז הוא נתקע במצב של: "שדרוג מערכת ההפעלה android פותח יישומים..." זה ככה כבר לפחות עשר דקות, מה אני אמור לעשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום הווטסאפ מגביל פתיחת קבוצה עד ל-50 חברים. יש למישהו עצה /רעיון איך ניתן להתגבר/לעקוף מיגבלה זו ולהוסיף יותר מ-50 חברים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חברים אני על סף קניית נייד חדש ומעוניין לדעת מה עדיף נקסוס 4 או גלסקי 3 ? אני יודע ששניהם 4 ליבות 1.5 מהירות עם 16 גיגה זיכרון אני יודע שחברות המעבדים שונות (לא אותו הדבר) אני יודע שבנקסוס לא ניתן להחליף בטריה והרחבת זיכרון לעומת הגלקסיי - לא ממש מפריע לי אני יודע שבנקסוס 2 גיגה זיכרון ובגלקסי 1 גיגה חשוב לי נושא אורך חייב הבטריה בין טעינות אני מחפש את השורה התחתונה זה או זה ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי קשר נפשי עמוק לא לISO7 ולא לאנדרויד - (סה"כ אותה הגברת בשינוי אדרת עם קצת יותר חופש)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחפש אפליקציה לעריכת קבצי אופיס שעובדת טוב עם עברית
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם, ויש לי נטייה לחפור בפירוטים כשאני מחפש ייעוץ לגבי קנייה, אז מתנצל מראש. אני מחפש מכשיר חדש, שיחליף את הSony Xperia Sola הנוכחי שלי. מכשיר מאוד נחמד, אבל שלי לצערי כבר לא עובד ב-100% שלו. מחפש מכשיר שיעלה לי בין 1,500 ל-2,000 ש"ח, אבל לוקח בחשבון את האפשרות לחריגה של עד 100-200 שקל, אבל לא מעבר לזה, בכל זאת משכורת של תיכוניסט ולא רוצה להוציא יותר מדי על מכשיר סלולרי. דרישות עיקריות מהמכשיר: מכשיר לא גדול מדי, כזה שנוח להחזיק ביד, מצלמה קדמית סבירה לפחות, כמה שאפשר ביחס למכשירים אחרים בטווח שיהיה מספיק חזק למשחקים מדי פעם, כמובן רצון לאנדרואיד, אבל מוכן להתפשר גם על ווינדוס אם המכשיר עצמו באמת שווה את זה, ומכשירים שנחשבים מותגים כמו אפל או סמס…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://www.hardocp.com/news/2013/09/27/ios_7_reportedly_making_people_sick
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום לכולם ,אני כבר המון זמן מתייעץ באתר בנושאים שונים אך פעם ראשונה באופן פעיל. בגדול הבעיה שלי היא שקניתי לפני שנה גלאקסי 3 מרשת אייבורי, היום שבאתי לעדכן אותו דרך הKIES, רשום לי שרום לא ניתן לעדכון דרך התוכנה. FOTA מן הסתם לא פעל לי גם. משיטוט באינטרנט הבנתי שהם כנראה עשו ייבוא לא דרך הייבואן ועשו שינויים כאלה ואחרים כמו שינוי רום בעצמם ואז מכרו. אם אני מוריד ומשתמש באודין כדי לעדכן בעצמי, אני צריך להוריד רום ספיציפי של המדינה ממנה הם קנו לא? אשמח לעזרה בקיצור ! תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לא יקר שיספיק לי לאינטרנט, קריאת ספרים, וסרטים ברזולוציית HD ( במקרה הגרוע לפחות 720p) יש גם אפשרות להזמין מחו"ל.(עדיף בארץ אבל) כמו כן, אם צפוי לצאת טאבלט משתלם בקרוב אני יכול לחכות. אני לא יודע את טווח המחירים בטאבלטים ,אבל אני מניח שתקציב עד 1000 ש"ח בערך יספיק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה אנשים מתלוננים שהמעבדים האלה לא עושים את העבודה כמו שצריך עם GPS ואני ממש צריך כזה שפועל טוב. האם יש מכשירים סינים ברמה של ZOPO ו UMI שלא סובלים מהבעיה הזו - בערך בתקציב של עד 1000?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המליצו לי פה על ZOPO C2 PLATINIUM יש למישהו רעיון שהוא חושב שהוא יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לסמארטפון סיני בתקציב של ~ 700 ש"ח, לידידה שלי. כעיקרון הדרישות הן : תמיכה בעברית כולל תפריטים - אני מקווה שבגירסאות האחרונות של אנדרואיד (4.1-4.3) קיימת תמיכה זו. גודל מסך : 4.5 - 4.7 " עדיפות - שניתן יהיה למצוא לו חלקים כגון digitizer אם צריך להחליף, מגנים ומגני מסך תמיכה בהוט מובייל - תדרים 850MHz , 2100MHz מצאתי את המכשיר הזה, שכעיקרון הוא נראה טוב ומגיע עם מגן מסך ומגן אחורי, אבל לא הצלחתי למצוא לו חלקים כמו digitizer. http://dx.com/p/cubot-one-quad-core-android-4-2-wcdma-bar-phone-w-4-7-hd-wi-fi-gps-and-dual-sim-silver-236513 מה דעתכם עליו? והאם יש אפשרות עדיפה בתקציב הזה, מספיק פופולארית כדי שיהיה ניתן למצוא חלקים כאלו באיביי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-