גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את המכשיר מחברת פלאפון. לאחר שקראתי באינטרנט על כל התהליך של התקנת רום חדש הצלחתי להתקין CM11. חוץ אולי מקצת איטיות במכשיר הבעיה היחידה שמציקה זאת ההודעה שעולה בכל פעם שמדליקים את המכשיר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה לכל בעלי מכשירי HTC. רכשתי HTC Desire Eye. אחלה מכשיר עם מסך בהיר מאוד, אבל הצבעים במסך מאוד דהויים ולא מציאותיים. בסמסונג שהיה לי הייתה אפשרות לשנות פרופילים של צבעים - Standard, Dynamic וכו, אבל ב-HTC אני לא מוצא אפשרות כזאת. אתמול צילמתי תמונה של קיר ירוק ועל המסך רואים קיר אפור. הצבעים ממש לא מציאותיים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%93-%d7%a4%d7%a8%d7%95-%d7%9e%d7%92%d7%95%d7%93%d7%9c-%d7%91%d7%aa%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
להפוך את המכשיר החכם למקלט אודיו מתקדם, מכשיר קשר מבוסס תדרי רדיו, מערכת פוטו-וולטאית ועוד ועוד - יש חברה בשוק שלא מוכנה לוותר על הקונספט הזה בעד שום הון שבעולם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/121848660219 הוא הגיע עם ANDROID 4.4 מותקן עליו. שתי שאלות... האם יש לי מה לחשוש שהותקנה עליו דירסא פיראטית של ANDROID והוא יכול פשוט לשמור את הסיסמאות שלי? יש לי חשבון בGOOGLE עם אימות בשני שלבים, אז אני מניח שאם האימות יופעל אז אני אגלה? שאלה שניה, ניסיתי להתחבר עם החשבון שלי בGOOGLE, אבל בשלב השני של האימות(אחריי שהכנסתי את הסיסמה של החשבון) הוא לוקח אותי לדף של האימות אבל מכיוון שאני שולט במכשיר עם גיימפד, משום מה בדפדפן הוא לא נותן לי להכניס מספרים עם השלט(או שהמקדלת לא מופיעה). יכול להיות שאני פשוט צריך קודם להתחבר דרך הדפדפן של הכרום לחשבון שלי ואז לנסות להתחבר לגוגל פליי? לא ס…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ברשותי הסכום הנ"ל, לא שקל יותר. אבקש המלצה לנגן mp3 בנפח 1-2gig (מבוסס זיכרון פלאש) בעיקר לצורכי ריצה ופעילות ספורטיבית. שמעתי על הנגנים של iriver. iaudio, sandisk. מה אתם ממליצים- (חשובה איכות הסאונד, ואיכות המכשיר בכלל) אם מתאפשר להוסיף בתקציב הזה גם אוזניות סבירות- מצויין. תודות לעוזרים, נדב
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק אתמול שמעתי בפעם הראשונה על ה-Jellybam הזה. הבנתי שזה רום שמבוסס גם על AOKP וגם על CM10 ואמור לקחת ולשלב את כל הטוב מכל אחד מהם. מישהו התנסה ויכול להמליץ או ההפך?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. ראיתי כמה פוסטים לאפליקציות שנועדו לגבות תכנים של המכשיר לפני החלפת רום, הבעיה העיקרית שכמעט כולן נועדו לגבות SMSים, יומן שיחות, אנשי קשר, סימניות דפדפן ועוד כל מיני דברים לא חשובים... השאלה שלי זה למה האפליקציות האלה לא מגבות "על הדרך" גם את התמונות, הסרטונים והשירים שלי שנמצאים על גבי המכשיר? חלק מאותם הקבצים האלה נמצאים על הכרטיס הזיכרון החיצוני וחלק על כרטיס הזיכרון הפנימי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שכולם פה עפים על ANIOL אבל מסקירות בטיוב, ראיתי ש ה IBEX FLYTOUCH עם ה מרובע ליבות ומסך IPS, מוציא תוצאות יפות בבנצמרקים,המסך שלו מגיב הרבה יותר טוב,אין לו לאגים כאלה ואחרים... עכשיו השאלה היא מה לקנות ? אני מחפש אתר אמין מסך 10.1 9.7 וכו'. רצולוזיה מכובדת וכו', חשבתי לקנות דרך פה http://dealsprime.com/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.aspx מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם חצי טרה-בייט של אחסון, הרבה סטייל ובעיקר טעינת SuperVOOC מהפכנית - גרסת ה-Lamborghini של ה-Find X עשויה להיות סמארטפון החלומות לכל מי שיהיו מוכנים להשקיע (והרבה) לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר כותב לי שעוצמת השמע הורדה אןטומטית כדי לא לפגוע באוזניים ואז אני בקושי שומע משהו. חפרתי את המכשיר ולא מצאתי מאיפה לבטל את ההגדרה הזו. אנא עזרו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTC Desire בארה"ב, ושמתי לב שיש מגוון רב תכונות למכשיר שיכולות להשתנות. למשל: CDMA / GSM, מסך SLCD או AMOLED, מכשיר שהוא Branded או Unbranded, מכשיר שהוא Sim-Free או לא. ברור לי שאני צריך מכשיר GSM ולא CDMA, ומעדיף מסך SLCD אבל לא חובה. אבל אני מאוד מוטרד מנושא ה SIM-FREE - האם אפשר להוריד את הגבלת ה SIM או שמראש המכשיר חייב להיות SIM-FREE. לצערי חיפוש בפורומים שונים לא ענה על כל השאלות. אשמח להדרכה בכל הנושאים אליהם צריך לשים לב אם קונים מכשיר בארה"ב ומביאים אותו לארץ. ד"א חברת היעד בארץ היא פלאפון. תודה ואשמח לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם כל המכס ומשלוח ? למשל יש מישהו שמוכר ב 350 דולר פלוס 50 דולר משלוח שזה יוצא 1600 יש מכס ? עוד משהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחבר אותו ל-USB במחשב והוא מתחיל להטען ואחרי כמה זה הוא נכבה. כשמדליק אותו הוא נראה כאילו טען רבע (משתנה) ובאמת נגמר באותו טווח זמן קצר יותר. מלבד לחבר ל-USB במחשב צריך לעשות משהו על מנת שיטען במלואו? אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן התקנתי את הIOS4 כשקניתי את האייפוד והיום רציתי לרדת לגירסא 3.1.3 עשיתי איפוס מלא כולל מחיקה של הכל ועכשיו כשאני מנסה להדליק את האייפוד הוא נתקע במסך הזה http://i36.tinypic.com/b3qs74.jpg אם אני לא יכול לסדר את הבעיה יש איזשהו מרכז תמיכה למוצרי אפל במרכז?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש v3x והוא באורנג' אשמח אם הוא יגבה את ה flex שלו וישלח לי לינק (דפקתי לעצמי משהו במכשיר) הגיבוי ממש פשוט - מורידים את התוכנה מפה ואז phone -> load flex ואז file save וזהו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני משלם 40 ש"ח על שני קווים ללא הגבלה + 3GB גלישה + ספק אינטרנט ביתי בhotmobile . המבצע הולך להגמר באמצע החודש הבא. האם יש לכם עצה מה לעשות? אני רואה שהם ממשיכים מבצע זוגות ב-60 + אינטרנט ב-9.90, האם יש משהו יותר משתלם? בתודה מראש למשיבים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! מאז ומעולם הייתי לקוח של פלאפון , אחרי שהשתחררתי מהצבא היה לי פלאפון ישן ללא "סים" , ורציתי סמארטפון ... באותה תקופה זה היה בדיוק כשחברת פלאפון הכניסה את הסים לתמונה . וכשרכשתי את הסמארטפון אמרו לי בחברה שעל מנת שיישאר לי המספר הטוב והישן שלי , אני אצטרך להיות בחיוב במשך תקופה של 3 חודשים עם עוד מספר (עוד כרטיס סים) שהוא מתחיל 0509(בנוסף ל-0502 שזה הרגיל שלי) אני הסכמתי וחתמתי על המספר עם הויזה שלי , המספר הישן הוא בבעלות של ההורים שלי (הם משלמים) . לאחר תקופה ארוכה שכחתי מזה , כי מעולם לא השתמשתי בסים הזה (0509) , אפילו לא פתחתי את הניילון שעל הכרטיס . שמתי לב שיורד לי מהחשבון בנק סכו"ם של 80 שקל בחודש , לא היה בדיוק פירוט וראיתי שזה תקופה ארוכה ככה ... התקשרתי ל…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה... אנשים זה מאוד חשוב לי.... בעיקרון הוא לריצה... אבל חשובה לי איכות הקול... מאוד :-\ בבקשה אל תזניחו את התרד הזה... Iriver 256Mb IFP1090 Iriver T10 512MB Iriver T30 512M Iriver T20 512MB Iriver IFP795 SanDisc Sansa e140 1GB TrekStor iBeat 120 1GB TrekStor Mood 1GB תודה לכל התשובות הרצניות... EDIT: Muvo Slim 1GB
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, פנה אלי חבר (אין לו יוזר פה בפורום) שרוצה לקנות סמארטפון פשוט לאמא שלו והוא פשוט לא יודע מה לקנות. התקציב שלו זה 800 ש"ח אבל הוא מוכן להתגמש אם צריך עד 900 ש"ח. אני יודע שהמוטו G טלפון מאוד מומלץ אבל הוא חורג מהתקציב שלו. אני אשמח לקבל המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. כבר 3 שנים אני משתמש בנוקיה 3120 והחלטתי שהגיע הזמן להחליפו במשהו קצת יותר מודרני. הדרישות שלי מהמכשיר החדש: -מקשים נוחים -מסך טוב (כמובן עדיף כמה שיותר גדול) -סוללה חזקה (כזאת שתחזיק יותר מיום) -ספיקר חזק (ורמקול סביר לניגון mp3) -עמידות (שלא יתפרק ל-20 חתיכות מנפילה מחצי מטר) -צילום באיכות טובה יחסית אני נוטה יותר לכיוון המכשירים של Sony Ericsson ושמתי עין על הדגמים הבאים: G705, W595, W760 ועוד שני דגמים שאני לא בטוח אם הגיעו לארץ-W715, W705 למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים/יכול להמליץ על דגמים אחרים שעונים על הדרישות? (ממש לא חייב רק של SE) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שווה לקנות meizu n3s מבאג? שימושים: משחקים, מצלמה טובה