עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by raniAA,

שבת שלום חברי הפורום. אני מתלבט אם לקנות את הS7 בחנות הרשמית של Samsung בקניון עיר ימים שבנתניה, האם יש אפשרות להנחה כספית אם במידה ומדובר בסוג של טרייד-אין, יש לי כרגע Samsung Note 3. דעתכם בנושא בבקשה.

2. אהלן, אני נמצא עכשיו בלוס אנג'לס ועוד כמה ימים עובר לניו-יורק ואז חוזר לארץ ב18 לספטמבר, אני צריך לקנות שני טלפונים - אחד לי ואחד לחברה שלי, היא נעולה כבר על אייפון, אבל לגביו אני אשאל שאלות עוד רגע. עכשיו, אני רוצה לקנות סמארטפון חזק שישרוד שנתיים+ של עדכונים וגרסאות תוכנה חדשות, אני מתעניין בONE X ובS3 ועוקב אחרי המחירים שלהם באמאזון ואיביי כבר בערך חודש והמחירים דיי יציבים על משהו כמו 540-530$ לONE X חדש ו580$ לS3 חדש, משומשים עולים קצת פחות. אבל כאן יש כמה הסתייגויות - כי המחיר לגרסאות המקומיות של המכשירים בד"כ זולות בכמה עשרות דולרים(הI-747/T-999 בS3 והגרסא של AT&T לONE X) ממה שאני הבנתי הגרסאות הללו זולות יותר כיוון שהמעבד בהן הוא כפול ליבה עקב השימוש בLTE כאן ב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אם אפשר הוראות מפורטות... תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום ב3 השנים האחרונות אני משתמש במכשיר של סוני Z610I פחות או יותר אני מרוצה (אין לי יותר מידי דרישות מהסלולרי). עכשיו אני עובר לרשת פלאפון ומחפש המלצה למכשיר צדפה (העדפה אישית של נוחות והרגל עוד מיימי הסטארטק העתיקים למי שמכיר חחח) שתומך ברשת. דרישות: חשוב שלא יהיה מכשיר איטי שלוקח זמן להגיב לכל פעולה. שיהיה כמה שיותר "חכם" (מין הסתם שלא מחפש IPHONE) עדיפות לפלאש בשביל שיתפקד כפנס. עדיפות אם תיהיה אפשרות לנעול את ההודעות. יהיה נחמד אם אפשר יהיה לסדר את המקשים של הקיצורי דרך. תמיכה בGPS גם יהיה נחמד. ואם כבר הם מכריחים אותנו לקחת חבילת גלישה אז אם תיהיה אפשרות גלישה נורמלית באתרים מה טוב. בטוח שאני יכול לחשוב על עוד איזה דרישה או שתיים מהמכשיר אחרי הכל הולך לקנות משהו חדש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by sbhtkK7,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219&perur=2&t=12&c=373

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. הטאבלט בצבע לבן וראיתי אותו היום ורציתי לחפש עליו לדעת מה הולך בפנים כל מה שאני יודע זה שהוא זול לא מצאתי בחיפושים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Kukishin,

לא הווינדוס ולא התוכנה של LG. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by bati6,

אני רואה מלא פלאפונים שכל פלאפון יש לו סוג אחר של מעבד ניהיה כבר מסחרה מהעניין הזה. איך אני יודע מה נחשב מעבד טוב ומה פחות טוב?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אפל יוצאת בצעד שכנראה לא יגרום לציבור לחבב אותה: היא אוסרת על עיתונים לחלק גרסאות חינמיות למכשירי אייפאד, האם זה קשור לעיתון שעתיד לצאת בשיתופה: The Daily? האם היא רוצה עמלות (שהיא לא מקבלת מאפליקציות חינמיות)? אולי זהו צעד שאמור להגן על הציבור? הכתבה המלאה: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=773370 הדיווחים של שני העיתונים ההולנדיים: http://www.appleinsider.com/articles/11/01/14/apple_tells_newspapers_no_free_ipad_edition_for_print_subscribers.html עוד מידע על העיתון החדש: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=760231&TypeID=1&sid=127

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. צפו במודר חובב בעל תושייה מדגים יכולת של שעונים חכמים מבוססי Android Wear להריץ משחקים שנוצרו במנוע הסורס המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השעון-החכם-שלכם-יכול-להריץ-את-half-life-בערך/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

אבא שלי נתקל במודעה בעיתון על טאבלט חרטא כלשהו ב444 ש"ח ושאל אותי אם אני מעוניין.. חיפשתי קצת וגם אם הנתונים הטכנים נראים אולי בסדר אני מניח שהוא על הפנים (אין שם של חברה אפילו..). יש טאבלט זול כלשהו שאפשר לרכוש בארץ במחיר הזה +-? אין באמת שימוש לטאבלט, סתם שיהיה מכשיר נייד כלשהו לבית/לאוטו מעבר לסמארטפון (מסך גדול יותר).

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Voodude,

אני מחפש לקנות טלווזיה 40-42, לא smartTV לא קריטי תלת מימד. הטלויזיה תהיה רוב הזמן מחוברת למחשב ותשמש להקרנת סדרות.סרטים. יש דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלומות חברים, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי שלי לE71 חדש דנדש. אחרי זמן רב עם טלפון סגור ונעול(LG Viewty, אני לא רוכש יותר סלולארי של LG בחיים). לE71 כידוע, מערכת הפעלה סימביאן S60 3rd. אני נוב גמור בכל נושא הסימבאין, הבנתי שיש מערכות פרוצות/לא פרוצות, תוכנות חתומות לא חתומות ועוד ועוד. בינתיים, הורדתי לי Opera Mini(כי הדפדפן המובנה די מעפן) ומשחק טטריס חביב. מה שאני צריך כרגע("בדחיפות") היא תוכנת הקלטת שיחות(אני ממש זוכר שזה היה מובנה בכל מיני טלפונים, אפילו של נוקיה אם אני לא טועה, לאן זה נעלם?) ותוכנת פנקס נורמלית(התוכנה הנוכחית די מעפנה ושקולה לכתיבת עשרות "Notepad חדש" על הדסקטופ, לא נוח ולא כ"כ מועיל. אודה לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mayali,

נגיד אני קונה טלפון מחול,איזה דברים כדאי שאדע? כמה עולה לי להוסיף עברית למכשיר? האם הוא יהיה טוב לארץ? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום רב, Model number - GT-S5360 Android version – 2.3.6 Baseband version – S5360XXKKS Kernel version – 2.6.35.7 Build number – HYBRID DDLC3 V 4.0 לא מאפשר לי להוריד אפליקציות... לפני שאני נוסע לחוף הים ומשליך את 'הגוי' למים הטריטוריאלים של ישראל. האם אפשר לגייר (עברית) את החייזר הזה ואם כן הכיצד ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by avivkah,

שלום, לפני יומיים קיבלתי טאבלט מחברה לא מוכרת ( s.k. elec ), שנקנה לפני 3 שנים וכנראה לא היה כלל בשימוש. ניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק אבל מייד כבה עקב סוללה ריקה. ולא הצלחתי להטעין אותו. האם למישהו יש מושג מה הבעיה ומהן עלויות התיקון תודה אביב

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Meizu לא נחה לשניה וכתגובה לשלל המכשירים החדשים של Xiaomi החברה משיקה את מכשיר ה-M1 לשוק הבינוני-נמוך עם מפרט מרשים ותג מחיר משתלם במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

אני צריך דירוג לבטריות נטענות אני יודע למשל שניקאל קדיום היא הכי פחות טובה... אבל מה עוד יש היום? מה זה לטיום פולימר? אם יש למישהו איזה מאמר שיכול לעזור לי אני אשמח תודה...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by mzevelm,

שלום! ברצוני לדעת איזה מכשיר עדיף או מהם היתרונות והחסרונות בכל מכשיר מבין 2 המכשירים הבאים: Samsung m310 או Nokia 2600 classic??? ממה שביררתי עד עכשיו: הנוקיה מעוצב יותר נוח (לטעמי) ויש בו MP3 (לרינגטונים... זכרון פנימי של 10MB) ולסמסונג יש רמקול יותר חזק ואיכותי (אבל MP3 מוגבלים ל150KB...=/ - לא שמיש אפילו לרינגטון) לבינתיים אני נוטה לכיוון הנוקיה... אשמח לשמוע את דעתכם!! (נא להתעלם משאלת המחיר או להתייחס למכשירים אחרים, מדובר רק על 2 אלה)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. להפוך את המכשיר החכם למקלט אודיו מתקדם, מכשיר קשר מבוסס תדרי רדיו, מערכת פוטו-וולטאית ועוד ועוד - יש חברה בשוק שלא מוכנה לוותר על הקונספט הזה בעד שום הון שבעולם לכתבה

21. Started by nim901,

אם למישהו יש v3x והוא באורנג' אשמח אם הוא יגבה את ה flex שלו וישלח לי לינק (דפקתי לעצמי משהו במכשיר) הגיבוי ממש פשוט - מורידים את התוכנה מפה ואז phone -> load flex ואז file save וזהו תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני עומד לקנות HTC Desire ואני רוצה קופסת אחסון (אם ניתן לקרוא לזה ככה, למעשה זה Case) גמישה, ואיכותית. הסיבה שאני בכלל שואל כאן ולא פשוט הולך לקנות היא בגלל שאני רוצה להיות בטוח שמה שאני עומד לקנות הוא האיכותי ביותר בשוק. http://www.youtube.com/watch?v=0hCiH9gIwtQ זו פרסומת למוצר הזה (זו החנות שמפרסמת): http://www.wirelessground.com/htc-desire-case-clear.html האם המוצר הנ"ל (שמחירו מופקע לחלוטין) הוא אותו דבר כמו לדוגמה זה, אבל המחיר הוא בגלל הפרסום (המאוד משכנע, אני חייב להודות) ? האם בכלל יש חברות איכותיות יותר וחברות איכותיות פחות לייצור כאלה "דברים"? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 64g 3G ? תודה אה, יד שניה כמובן עם מעט פגמים אסתטיים , לא על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by lev-27,

שאלה לכל בעלי מכשירי HTC. רכשתי HTC Desire Eye. אחלה מכשיר עם מסך בהיר מאוד, אבל הצבעים במסך מאוד דהויים ולא מציאותיים. בסמסונג שהיה לי הייתה אפשרות לשנות פרופילים של צבעים - Standard, Dynamic וכו, אבל ב-HTC אני לא מוצא אפשרות כזאת. אתמול צילמתי תמונה של קיר ירוק ועל המסך רואים קיר אפור. הצבעים ממש לא מציאותיים. יש דרך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by supdude,

קניתי Mp4 .. עדיין לא קיבלתי אותו.. כמה שאלות.. ה SNR שלו הוא 85db .. האם זאת ממש איכות לא טובה? כי זה קצת מוזר כי ה Mp4 אמור להיות איכותי וטוב! במה מתבטא ה SNR ? אם יש מסך של 2 אינץ של 260 אלף צבעים ומסך של 3.5 אינץ של 260 אלף צבעים.. בגדול יראו פחות טוב? או שאותו דבר? כי אולי בגלל שהוא גדול יותר הוא דורש יותר פיקסלים/צבעים אנא ערף.. תודה מחכה לתשובה!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים