עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות MP3 עם גיגה זיכרון בעזור ה300 - 400 ש"ח הדברים שאני רוצה שיהיה לו הם : 1. איכות צליל טובה 2. ממשק נוח ויפה עם עברית אבל בלי משהו שצריך לעשות כדי שיהיה עברית (כמו נגיד לרשום הפוך או משהו כזה) 3. שיהיה לי אפשרות לקנות לו נרתיק טוב להגנה עליו גם אם זה בנפרד 4. והכי חשוב שיהיה אפשר לסדר אותו בתקיות שונות כמו נגיד לקרוא לתקיה לתקיה EMINEM ולשים שם רק שירים שלו וככה ולעשות עוד ועוד תקיות ולסדר ככה את התקיות בנפרד אני לא רוצה סתם לעשות שיהיה אפשר לעשות רק לסידור על ידי זאנר אני רוצה לפי שם שאני בוחר לתקיה 5. אני גם מעדיף מאוד שיהיה לו אפשרות שיפעל על בטריות רגילות ולא רק על בטריה מיוחדת שאפשר רק להטעין אותה תודה מראש לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ngc224,

היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה. השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה... אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני רוצה לקנות Ipod nano אבל אני לא מבין מה ההבדל בין שני הדורות של הipod nano.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Men7a,

רכשתי את הטלפון אתמול ויש לי שאלה קטנה חיברתי אותו לרשת אצלי בבית בWI-FI אבל משום מה הוא תמיד משתמש באינטרנט של סלקון הרגיל ולא בWI-FI כדי שאני ישתמש בWI-FI אני צריך להיכנס אליו ואז לרשום תאתרים , עשיתי גם שהעדיפות תיהיה מהWI-FI אבל זה לא עוזר לOVI-store הוא נכנס דרך האינטרנט של הטלפון וגם לאינטרנט הרגיל אם אני לא נכנס במיוחד דרך הWI-FI יש דרך לעשות שרק מתי שאין WI-FI הוא ישתמש באינטרנט של הטלפון??? ומתי שיש WI-FI שלא יתחבר בכלל ומה ההבדל בין מערכת פרוצה למערכת רגילה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אתחיל בזה שאומר שעד לפני שבוע לערך היתי הולך לישון עם 100% בטריה, שם על מצב טיסה כמו שאני תמיד שם בלילה, ומתעורר בבוקר לאחר 7-8 שעות ויורדים לי אחוזים בודדים - עד 10% אני מניח של סוללה, הרי אין שידור אל ומאנטנה ואין שום דבר אחר שמופעל, לא מסך ולא אף תוכנה חוץ מהשעון המעורר. במהלך השבוע האחרון (שאני עדיין תוהה מה קרה ומה השתנה במהלכו) הורדתי את Badass Battery כי ראיתי שמשהו השתנה. הלכתי לישון, שמתי על מצב טיסה וכשאני קם בבוקר "הלכו" להם עשרות רבות של אחוזי סוללה 50-60 אחוז! ראיתי שאומנם שיש כמה אפליקציות שמשתמשות בסוללה מן הסתם ברקע אבל יש לי שימוש של 35% מהסוללה ע"י משהו שהאפליקציה מגדירה כ-Held Awake. מההגיון זה כנראה משהו ש"משאיר ער" את הטלפון/מעבד/משהו אחר? במקרה לבת ז…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי ערב טוב וסופ"ש נעים. אני צריך המלצה לסלולר פשוט וזול לאמא . מה הצרכים? אני יכול להניח שתיהיה שמיעה טובה ושיהיה עמיד בפני נפילות כמה שיותר. אולי שכחתי משהו? יכול להיות. ראיתי 2 עיקריים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762783 Nokia 1616 134 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768968 Nokia 1280 135 ש"ח מה דעתכם? יש המלצה לאחרים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הטאבלט בצבע לבן וראיתי אותו היום ורציתי לחפש עליו לדעת מה הולך בפנים כל מה שאני יודע זה שהוא זול לא מצאתי בחיפושים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by harap,

היי חברים, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת אלחוטית בתקציב של עד 500 ש"ח לבית. אני לא מדפיס הרבה וחשוב שתהיה צבעונית. ואשמח שלא תציעו לי מדפסת שאם חסר לה צבע אחד היא מושבתת. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by JediMaster,

שלום! בזמן האחרון עשיתי סקר שוק קטן בתחום הMP3 מכיוון שאני מעוניין לרכוש מכשיר נחמד כזה לעצמי. רציתי להתייעץ לגבי שני דגמים שיש לי התלבטות לגביהם. הראשון Sansa e-280 8GB [או Sansa e-270 6GB], שנראה כנגן אמין, איכותי מאוד, ובא עם ציוד איכותי, וסה"כ המחיר שלו סביר. המשוב על הנגן הזה היה נראה חיובי מאוד ומומלץ. השני iAudio M5 20GB שלמעשה לא הצלחתי למצוא עליו יותר מדי פרטים, וגם לא הרבה משובים. אין לי אף מידע בנוגע לשני הנגנים לגבי יכולת קריאת העברית - אם מישהו יודע איך הנגן קורא עברית בבקשה שיגיד לי. רציתי להתייעץ אתכם מה אתם הייתם ממליצים. באופן תיאורטי, התקציב המקסימלי הוא כ-1000 שקל, אני מחפש משהו בעיקר למוסיקה. סרטים לא ממש מעניינים אותי, אך אם הנגן שירים בלבד לא הכי אי…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by יוליוס,

התקציב שלי עד 1,800 ש"ח. בעיקר גלישה באינטרנט טלפון וסמס. לא משחקים. ראיתי 2 דגמים מה דעתכם ומה ההבדל ביניהם ? טלפון סלולרי Samsung I9300 Galaxy S3 טלפון סלולרי Samsung Galaxy Grand I9082 ראיתי בזאפ שהחנות הזו זולה אפילו ביחס לקספ : http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1288מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. תקציב 300 ש"ח תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by arield,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את המכשיר שלי דרך העדכון תוכנה של סמסונג אבל זה רושם לי כשאני מתקין את השדרוג שיש שגיאה משו. יש לי רוט למכשיר והבנתי שאי אפשר ככה לשדרג דרך העדכון של סמסונג כי יש לי רוט... אז רציתי לשאול איך אני יכול בכל זאת לשדרג את המכשיר שלי לגרסה מתקדמת יותר...? אולי איזה קובץ שמתקינים וזה משדרג או משו? בגרסה של האנדרואיד כרגע היא 4.0.4 אני רוצה לשדרג לגרסה הכי חדשה אז מה עלי לעשות? *אני מוסיף תמונה של פרטי הגרסה של הפלאפון*

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. להפוך את המכשיר החכם למקלט אודיו מתקדם, מכשיר קשר מבוסס תדרי רדיו, מערכת פוטו-וולטאית ועוד ועוד - יש חברה בשוק שלא מוכנה לוותר על הקונספט הזה בעד שום הון שבעולם לכתבה

14. Started by Jonnyboy,

שלום, לאחרונה ערכתי קצת חיפושים באינטרנט לגבי הICE CREAM SANDWICH ולפי מה שהבנתי מדובר בגרסה הרביעית של אנדרויד, לכן, האם ישנה אפשרות לשדרג את הGALAXY S2 למערכת ICE CREAM SANDWICH (ששוחררה ב19 לאוקטובר לפי מה שהבנתי) המכשיר שלי מריץ את הג'ינג'רברד 2.3. (יכול להיות שיש כאן המון דברים שגויים לחלוטין, אני בור בכל הקטע של הסלולר, לכן... תסלחו לי )

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by idanpere1,

שלום אנשים... לפני שבועיים נדפק לי המוטורולה V6 [שכל כך כל כך אהבתי], לפני שבוע באתי לקחת אותו מהתיקון באורנג' ושם נאמר לי שהוא אינו בר תיקון כלל.... על כן יזמינו לי V6 חדש/מחודש... היום התקשרתי לברר מה קורה עם ההזמנה ואמרו לי שהם לא יודעים כלל אם אי פעם יהיה להם V6 זמין במלאי, יש להם מחסור והם לא משווקים אותו עוד... ככה שV6 חדש-לא יהיה לי כנראה... אז הפתרון שהוצע לי-לגשת לנקודת השירות של אורנג' ולקבל הצעה למכשיר חלופי/שדרוג... הV6 עלה לי 1800 שקל בערך [היה עליו 50% מתישהו] וזה היה לפני שנה וחודשיים בערך... עכשיו ראיתי במסגרת המחיר הזה את שני הפלאפונים בכותרת, נוקיה 6500s וסוני אריקסון W910i, שניהם עולים אותו דבר, ורציתי לדעת מה לדעתם עדיף, כי אלה האופציות שאני הולך לבקש.…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by bennash,

מחפש ביד2 טלפונים חכמים יש את ה xperia s ב 375 ש"ח יש את הNEO V ב350 ש"ח יש Xperia Go ב 400 ש"ח אקספריה m2 ב450 ש"ח Xperia Ray ב 200 ש"ח סוני אקספריה X2 ב 990 ש"ח Xperia J ב350 ש"ח Sony Xperia P ב 500 ש"ח Sony Xperia E1 ב 450 ש"ח MT27I SONY XPERIA ב 550 ש"ח מה עם האנדרואיד הכי מתקדם? מה עם המעבד הכי מתקדם? מה עם הסאונד הכי טוב? בקיצור מה כידי לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by michaelr524,

שלום, אנחנו גרים בישוב בשומרון (מעלה שומרון). לא מזמן עברנו לרשת פלאפון. היום קנינו מכשיר חדש Xperia X8, יש פה בעיה רצינית של קליטה במיוחד בתוך הבית. על הקופסה כתוב: Mobile Phone GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800& UMTS/HSPA Bands 1/8 האם זה אומר שהמכשיר נתמך ברשת פלאפון? האם הוא תומך בכל התדרים שלהם או רק בחלק? עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת? עשיתי בדיקה עם מכשיר אחר Nokia 6267 מלפני 3 שנים עם אותו הסים של פלאפון ויש קליטה מצויינת... האם יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות של המכשיר בשביל שיעבוד טוב או שרק נשאר להחליף? תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הם מציעים ארבעה מכשירים, סוני אריקסון k530i ו-Z610i וכן, נוקיה 6120 ו - 6288 לצורכי מוזיקה-עוצמת רמקולים-חיי סוללה, מה הכי שווה?

19. Started by mwalker03,

היי אני מחפש טלפון עם מסך קטן (עד 4") שיעלה בסביבות ה 1200 שקל. ראיתי את ה Xiaomi והוא נראה לי ממש סבבה, על הנייר יש לו נתונים מעולים שמספקים את כל מה שאני צריך (שיחות, וואטסאפ, וויז) וגם סוללה סבירה השאלה היא לאנשים שיש/היה להם את הפלאפון הזה איך הוא מבחינת קליטה(אורנג', יו פון), איך הסוללה שלו ? תגובת המסך ? מהירות ? שאלה נוספת קצת לא קשורה, חשובה לי מאוד העמידות של הפלאפון (למים, נפילות) אבל אני לא מוצא שום CASE שמתאים לו האם CASE אייפון/גלקסי, באותו גודל (4") יתאים לו ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הכירו את ה-Mi 6X המסקרן - שאמור להוות את הבסיס לדגם ה-Mi A2 אשר יאפשר לצרכנים לקבל את החומרה המשתלמת של שיאומי, ללא התוכנה השנויה במחלוקת שלה לכתבה

21. חיפשתי ואני לא מצליח למצוא, נראה לי שאצלי זה משנת 2007. יש לי Miomap 8 אבל בא עם מפת 2007 ואני לא מצליח למצוא מפה עדכנית להיום. ה-Miomap 8 אצלי תומך במפות 3D. תודה לעזורים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KoM,

אם עוד לא הספקנו לנוח מהשקת ה-N95\N75 אז לא יהיה לנו יותר מדיי זמן לנוח, נוקיה משיקה היום עוד מספר פלאפונים, חלקם חדשים לחלוטין חלקם גרסאות מחודשות, והפעם הנושא המרכזי הוא דווקא מוזיקה, תחום שעד היום הובל בעיקר על ידי סוני אריקסון עם מכשירים כמו W800\W900\W950. בסדרות החדשות נוכל למצוא את סדרת ה-N מתחדשת בגוונים חדשים (ירוק ושחור, מול הכתום של SE) ובזכרון פנימי מרשים ביותר לטובת יישום המוזיקה (N91 יגיע עם 8GB פנימי !!), בנוסף נוכל למצוא את ה-3250 הוותיק בגרסאות חדשות, וכמו כן פלאפונים חדשים, ייעודיים למוזיקה בשם 5200\5300. בהם נוכל למצוא תמיכה ב-EDGE, מצלמת 1.3 מגה פיקסל ועוד שאר הפתעות, לפרטים נוספים נא להכנס לקישור הבא : http://www.gsmarena.com/nokia_announces_music_ph…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שביב מידע חדש אודות סמארטפון הדגל הבא של היצרנית היפנית מצביע על כך שהוא עשוי להציע לנו רזולוציית מסך חסרת תקדים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האם-סמארטפון-ה-xperia-z5-יגיע-עם-מסך-ברזולוציי/

24. Started by CyberBot,

עד 1000 שקל חריגה 13000 שימושים:צילום(לא ברמה מקצועית כן?) ואינטרנט היא חדשה בעולם הטאץ' והאנדרויד חשבתי על הZTE BLADe די מספיק לא?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by KF,

איזה מכשיר עדיף מבין השניים ? עד היום השתמשתי ב-C902 שברשותי אך היום קיבלתי במתנה את ה Samsung Monte s5620 הייתם נשארים עם הC902 או מחליפים ל S5620 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.