גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נגן iaudio x5l ואני דרך לחבר את הנגן לרכב (אני בכוונה לא רוצה להגיד חברה ודגם אבל אני יכול להבטיח לכם שזה מודל 2007) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שעון מעורר, Reddit במכשיר הנייד, סיפורים מתומצתים ורשימת קניות - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-37-2/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להשתמש במכשיר בתור eReader, אז האיכות מסך היא גורם מכריע. התרשמתי מאוד מהאיכות מסך שמציג ה Ipad לעומת הטאבלטים האחרים , ולכן אני שוקל לקנות אותו (4/ Ipad air). אם אתם מכירים טאבלט שיכול להתחרות בו, אשמח לשמוע. שאלה לגבי ה IOS: אני מתכוון להעביר תיקיות שלמות מהמחשב לטאבלט ולקרוא את הקבצים בדיוק כפי שהייתי קורא במחשב. למשל ללחוץ על קובץ PDF ולבחור תוכנה מסוימת להריץ אותה. כנ"ל לגבי וידאו וכל קבצי התוכן הנפוצים שקיימים. האם יש אפשרות כזאת מבלי להסתבך עם root? ב android למשל אני עושה את זה בקלות עם astro file manager. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני בונה אפליקציה פשוטה יחסית שתדע לקרוא/לכתוב ממסד הנתונים: הבעיה שכל פעם שאני מריץ את התוכנית אני מקבל את השגיאה הבאה: Error parsing data org.json.JSONException: Value <?xml of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject הקוד של האפליקציה: package a.a.a; import java.io.BufferedReader; import java.io.IOException; import java.io.InputStream; import java.io.InputStreamReader; import java.io.UnsupportedEncodingException; import java.util.ArrayList; import org.apache.http.HttpEntity; import org.apache.http.HttpResponse; import org.apache.http.NameValuePair; import org.apache.http.client.ClientProtocolException; import org.apache.http.client.HttpClient; …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הטאבלט בצבע לבן וראיתי אותו היום ורציתי לחפש עליו לדעת מה הולך בפנים כל מה שאני יודע זה שהוא זול לא מצאתי בחיפושים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב 300 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם. מחליף לחברתי את הטלפון, lg g2 ומחפש משהו עד כ 2000 שח. חשוב שתהיה תוכנה "אפוייה", מצלמה טובה וסוללה טובה.*עריכה* פחות חשוב אבל גם אשמח לרמקול טוב. כנראה אקנה באילת... תודה רבה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש Samsung Galaxy Note N7000 בארה"ב, ולהשתמש בו ברשת "גולן-טלקום". מבקש לדעת: א. האם ניתן לקבל אחריות בינלאומית (בעלת ערך אמיתי בארץ) מחנות אמריקאית? נניח best buy? או מסמסונג עצמם? (למרות מה שהיה כתוב על סאני) ב. האם עלי לרכוש no contract device או unlocked device? ג. האם הרשת גולן-טלקום והמכשיר תואמים מבחינת תדרים וכו'? ד. בנוסף, מה רמת העברית של המכשיר אם קונים אותו בארה"ב? הכי חשוב שיהיה יישור לימין, ואם אין שלא תהיה לזה השפעה על יכולת היישור לימין של המייל עצמו (אני לא יודע אם יש תלות ביניהם) בזמן כתיבת מייל (במייל עצמו, כמו היישור לימין בג'ימייל בעת כתיבה). רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הם מציעים ארבעה מכשירים, סוני אריקסון k530i ו-Z610i וכן, נוקיה 6120 ו - 6288 לצורכי מוזיקה-עוצמת רמקולים-חיי סוללה, מה הכי שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתחיל בזה שאומר שעד לפני שבוע לערך היתי הולך לישון עם 100% בטריה, שם על מצב טיסה כמו שאני תמיד שם בלילה, ומתעורר בבוקר לאחר 7-8 שעות ויורדים לי אחוזים בודדים - עד 10% אני מניח של סוללה, הרי אין שידור אל ומאנטנה ואין שום דבר אחר שמופעל, לא מסך ולא אף תוכנה חוץ מהשעון המעורר. במהלך השבוע האחרון (שאני עדיין תוהה מה קרה ומה השתנה במהלכו) הורדתי את Badass Battery כי ראיתי שמשהו השתנה. הלכתי לישון, שמתי על מצב טיסה וכשאני קם בבוקר "הלכו" להם עשרות רבות של אחוזי סוללה 50-60 אחוז! ראיתי שאומנם שיש כמה אפליקציות שמשתמשות בסוללה מן הסתם ברקע אבל יש לי שימוש של 35% מהסוללה ע"י משהו שהאפליקציה מגדירה כ-Held Awake. מההגיון זה כנראה משהו ש"משאיר ער" את הטלפון/מעבד/משהו אחר? במקרה לבת ז…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! תקופה ארוכה מאוד שלא הייתי בפורומים של HWzone ואני תמיד שמח לחזור לפה לבקשת עצה. טוב, אז מכיוון שהפכתי לסטודנט והעתקתי את מגוריי מאילת לתל אביב, אני כבר לא ממש צריך את ה-Cowon A2 הוותיק שלי, שהציל אותי בנסיעות הארוכות בצבא מאילת לצריפין, שגם ככה סוללתו שובקת חיים. החלטתי לראשונה בחיי להשקיע סכום כספי נכבד על מכשיר סלולרי (עד 3500-4000 ש"ח), בידיעה שהמכשיר הזה יבלה איתי לפחות את השלוש שנים הקרובות בתל אביב, ישמש כמכשיר סלולרי אמין ויחליף את ה-Cowon הנ"ל כנגן מדיה איכותי. דרישותיי: איכות סאונד גבוהה - המכשיר הולך לכלול את כל ספריית המוזיקה שלי ואני הולך להתבסס עליו בלעדית כנגן מדיה. מערכת הפעלה נוחה ומודולרית - התלהבתי מאוד מהאנדרואיד ואפילו שאני לא כל כך מבין ב…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למנהל הפורום רציתי לדעת איך הסמארטפון הזה zopo 980 בכלל והאים הוא משתלם ביחס לחברות האחרות אשמח להתיחסותך
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בקהילת האייפון. הקדמה קצרה? קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות. מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5. יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500). השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכירו את ה-Mi 6X המסקרן - שאמור להוות את הבסיס לדגם ה-Mi A2 אשר יאפשר לצרכנים לקבל את החומרה המשתלמת של שיאומי, ללא התוכנה השנויה במחלוקת שלה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת אלחוטית בתקציב של עד 500 ש"ח לבית. אני לא מדפיס הרבה וחשוב שתהיה צבעונית. ואשמח שלא תציעו לי מדפסת שאם חסר לה צבע אחד היא מושבתת. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני יחגוג לאייפון 4 אס, 4 וחצי שנים. לרגל החגיגות, אני מחפש פלאפון חדש לרכוש, הבעיה היא שלפני האייפון 4S היה לי במשך 4 שנים את האייפון של הדור הראשון. השאלה שלי, אם אני מעוניין להפסיק לרכוש אייפונים כמו שעשיתי עד עכשיו איזה פלאפון אפשר להמליץ לי? כי חוץ מאייפונים לא יודע כל כך על פלאפונים אחרים... תודה, על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה לכל בעלי מכשירי HTC. רכשתי HTC Desire Eye. אחלה מכשיר עם מסך בהיר מאוד, אבל הצבעים במסך מאוד דהויים ולא מציאותיים. בסמסונג שהיה לי הייתה אפשרות לשנות פרופילים של צבעים - Standard, Dynamic וכו, אבל ב-HTC אני לא מוצא אפשרות כזאת. אתמול צילמתי תמונה של קיר ירוק ועל המסך רואים קיר אפור. הצבעים ממש לא מציאותיים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את הטלפון אתמול ויש לי שאלה קטנה חיברתי אותו לרשת אצלי בבית בWI-FI אבל משום מה הוא תמיד משתמש באינטרנט של סלקון הרגיל ולא בWI-FI כדי שאני ישתמש בWI-FI אני צריך להיכנס אליו ואז לרשום תאתרים , עשיתי גם שהעדיפות תיהיה מהWI-FI אבל זה לא עוזר לOVI-store הוא נכנס דרך האינטרנט של הטלפון וגם לאינטרנט הרגיל אם אני לא נכנס במיוחד דרך הWI-FI יש דרך לעשות שרק מתי שאין WI-FI הוא ישתמש באינטרנט של הטלפון??? ומתי שיש WI-FI שלא יתחבר בכלל ומה ההבדל בין מערכת פרוצה למערכת רגילה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טאבלט כלשהו ולשים אותו ברכב כיחידת ראש למערכת. יש לי מגבר 5 ערוצים (משמע מקבל מיחידת הראש 3 RCA - קדמיים, אחוריים וסאב) ואני כמובן רוצה לחבר את הטאבלט אליו. מה הדרך הנכונה לחיבור שכזה? בהנחה שכשאני אשחק בהגדרות הסאונד במכשיר (באס, טרבל) זה ישפיע על האלמנטים הנכונים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים... לפני שבועיים נדפק לי המוטורולה V6 [שכל כך כל כך אהבתי], לפני שבוע באתי לקחת אותו מהתיקון באורנג' ושם נאמר לי שהוא אינו בר תיקון כלל.... על כן יזמינו לי V6 חדש/מחודש... היום התקשרתי לברר מה קורה עם ההזמנה ואמרו לי שהם לא יודעים כלל אם אי פעם יהיה להם V6 זמין במלאי, יש להם מחסור והם לא משווקים אותו עוד... ככה שV6 חדש-לא יהיה לי כנראה... אז הפתרון שהוצע לי-לגשת לנקודת השירות של אורנג' ולקבל הצעה למכשיר חלופי/שדרוג... הV6 עלה לי 1800 שקל בערך [היה עליו 50% מתישהו] וזה היה לפני שנה וחודשיים בערך... עכשיו ראיתי במסגרת המחיר הזה את שני הפלאפונים בכותרת, נוקיה 6500s וסוני אריקסון W910i, שניהם עולים אותו דבר, ורציתי לדעת מה לדעתם עדיף, כי אלה האופציות שאני הולך לבקש.…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו התקין כבר? ראיתי כמה דיווחים על כך שזה מעלים את המקלדת בעברית (ולך תדע מה עוד זה דופק)...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי עד 1,800 ש"ח. בעיקר גלישה באינטרנט טלפון וסמס. לא משחקים. ראיתי 2 דגמים מה דעתכם ומה ההבדל ביניהם ? טלפון סלולרי Samsung I9300 Galaxy S3 טלפון סלולרי Samsung Galaxy Grand I9082 ראיתי בזאפ שהחנות הזו זולה אפילו ביחס לקספ : http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=1288מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מהיום הראשון שקבילתי את הפלאפון (גרסה מקורית של פלאפון, היום אני עם הרום של פיילוט) כל אנשי הקשר מופיעים לי עם '\1' בסוף. זה ממש מציק ויכול גם לדפוק לי את החיפוש אנשי קשר. אשמח לעזרה, מקווה שלא אצטרך לערוך אחד אחד... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד שיוצא מכשר הדגל אני שומע שבחים על המכשירים של סאמסונג, אך לאחר כמה חודשים אנשים טוענים שהמכשיר מתחיל להיתקע. אני אישית סובל מזה עם הגלקסי s3 שגם בזמנו היה נחשב לאחד המכשירים המתקדמים בשוק. השאלה שלי זה האם זה קיים גם ב6. עוד שאלה, האם יש פתרון לחי הסוללה הגרועים ב6, ל G4 למשל יש פתרון של סוללה נוספת, כך שגם אם אני אהיה בטיול יום שלם ואצלם הרבה, תמיד הסוללה נוספת תגבה אותי. לכן אני מתלבט בין ה6 ל g4, הכיוון שלי היה יותר ל6 ומה שמונע אותי זה החשש לתקיעות וחיי סוללה. לגבי דגמים אחרים אני לא חושב, כי מצלמה אצלי זה בראש ובראשונה, ואני יודע שלא חסר מכשירים עם מצלמה טובה, אבל אף אחד לא יכל להתחרות ב G4 וה s6.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם למישהו יש v3x והוא באורנג' אשמח אם הוא יגבה את ה flex שלו וישלח לי לינק (דפקתי לעצמי משהו במכשיר) הגיבוי ממש פשוט - מורידים את התוכנה מפה ואז phone -> load flex ואז file save וזהו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-