גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את המכשיר מחברת פלאפון. לאחר שקראתי באינטרנט על כל התהליך של התקנת רום חדש הצלחתי להתקין CM11. חוץ אולי מקצת איטיות במכשיר הבעיה היחידה שמציקה זאת ההודעה שעולה בכל פעם שמדליקים את המכשיר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שכולם פה עפים על ANIOL אבל מסקירות בטיוב, ראיתי ש ה IBEX FLYTOUCH עם ה מרובע ליבות ומסך IPS, מוציא תוצאות יפות בבנצמרקים,המסך שלו מגיב הרבה יותר טוב,אין לו לאגים כאלה ואחרים... עכשיו השאלה היא מה לקנות ? אני מחפש אתר אמין מסך 10.1 9.7 וכו'. רצולוזיה מכובדת וכו', חשבתי לקנות דרך פה http://dealsprime.com/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.aspx מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא עכשיו בלוס אנג'לס ועוד כמה ימים עובר לניו-יורק ואז חוזר לארץ ב18 לספטמבר, אני צריך לקנות שני טלפונים - אחד לי ואחד לחברה שלי, היא נעולה כבר על אייפון, אבל לגביו אני אשאל שאלות עוד רגע. עכשיו, אני רוצה לקנות סמארטפון חזק שישרוד שנתיים+ של עדכונים וגרסאות תוכנה חדשות, אני מתעניין בONE X ובS3 ועוקב אחרי המחירים שלהם באמאזון ואיביי כבר בערך חודש והמחירים דיי יציבים על משהו כמו 540-530$ לONE X חדש ו580$ לS3 חדש, משומשים עולים קצת פחות. אבל כאן יש כמה הסתייגויות - כי המחיר לגרסאות המקומיות של המכשירים בד"כ זולות בכמה עשרות דולרים(הI-747/T-999 בS3 והגרסא של AT&T לONE X) ממה שאני הבנתי הגרסאות הללו זולות יותר כיוון שהמעבד בהן הוא כפול ליבה עקב השימוש בLTE כאן ב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, פנה אלי חבר (אין לו יוזר פה בפורום) שרוצה לקנות סמארטפון פשוט לאמא שלו והוא פשוט לא יודע מה לקנות. התקציב שלו זה 800 ש"ח אבל הוא מוכן להתגמש אם צריך עד 900 ש"ח. אני יודע שהמוטו G טלפון מאוד מומלץ אבל הוא חורג מהתקציב שלו. אני אשמח לקבל המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה מלא פלאפונים שכל פלאפון יש לו סוג אחר של מעבד ניהיה כבר מסחרה מהעניין הזה. איך אני יודע מה נחשב מעבד טוב ומה פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפל יוצאת בצעד שכנראה לא יגרום לציבור לחבב אותה: היא אוסרת על עיתונים לחלק גרסאות חינמיות למכשירי אייפאד, האם זה קשור לעיתון שעתיד לצאת בשיתופה: The Daily? האם היא רוצה עמלות (שהיא לא מקבלת מאפליקציות חינמיות)? אולי זהו צעד שאמור להגן על הציבור? הכתבה המלאה: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=773370 הדיווחים של שני העיתונים ההולנדיים: http://www.appleinsider.com/articles/11/01/14/apple_tells_newspapers_no_free_ipad_edition_for_print_subscribers.html עוד מידע על העיתון החדש: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=760231&TypeID=1&sid=127
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העדכון האחרון שיצא ממש לפני פחות משעה פשוט הורס את חווית השימוש באפליקציה ובפורום אם לא בא לכם לסבול אנא מכם להכנס להגדרות -> iTuens & App Store ולבטל את הסימון מהורדה אוטומטית של עדכונים. עשו זאת לפני שיהיה מאוחר מידי והמכשיר שלכם יוריד אוטומטית את העדכון החדש. במידה וכבר עדכנתם את האפליקציה, יש פתרון כל עוד סנכרנתם את המכשיר עם המחשב אחרי שהתקנתם את tapatalk ולפני שהורדתם את העדכון החדש. יש למחוק את האפליקציה מהמכשיר, לחבר אותו למחשב, להפעיל את אייטיונס ולהכנס לעמוד הסנכרון. קודם כל אנחנו "נסנכרן" את הסטטוס של האפליקציות המותקנות למחשב, בלי השלב הזה אייטיונס תעתיק אפליקציות שכבר מחקתם מהמכשיר כי מבחינתה הן עדיין מותקנות - לחיצה על ALT ובחירה בתפריט file - devi…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום חברי הפורום. אני מתלבט אם לקנות את הS7 בחנות הרשמית של Samsung בקניון עיר ימים שבנתניה, האם יש אפשרות להנחה כספית אם במידה ומדובר בסוג של טרייד-אין, יש לי כרגע Samsung Note 3. דעתכם בנושא בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה לכל בעלי מכשירי HTC. רכשתי HTC Desire Eye. אחלה מכשיר עם מסך בהיר מאוד, אבל הצבעים במסך מאוד דהויים ולא מציאותיים. בסמסונג שהיה לי הייתה אפשרות לשנות פרופילים של צבעים - Standard, Dynamic וכו, אבל ב-HTC אני לא מוצא אפשרות כזאת. אתמול צילמתי תמונה של קיר ירוק ועל המסך רואים קיר אפור. הצבעים ממש לא מציאותיים. יש דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים כרגע אני נמצא בחול ויש באפשרותי לרכוש כאן אייפון 5. כרגע אני משתמש בגלקסי הראשון וקצת נמאס לי מהתקיעות שלו. האם לדעתכם כדאי לי לרכוש את האייפון החדש? אני מחפש פלאפון שאף פעם לא יתקע לי והכל יעבוד חלק. ? האם שווה את הכסף או אתם ממליצים על משהו? אחר
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ב3 השנים האחרונות אני משתמש במכשיר של סוני Z610I פחות או יותר אני מרוצה (אין לי יותר מידי דרישות מהסלולרי). עכשיו אני עובר לרשת פלאפון ומחפש המלצה למכשיר צדפה (העדפה אישית של נוחות והרגל עוד מיימי הסטארטק העתיקים למי שמכיר חחח) שתומך ברשת. דרישות: חשוב שלא יהיה מכשיר איטי שלוקח זמן להגיב לכל פעולה. שיהיה כמה שיותר "חכם" (מין הסתם שלא מחפש IPHONE) עדיפות לפלאש בשביל שיתפקד כפנס. עדיפות אם תיהיה אפשרות לנעול את ההודעות. יהיה נחמד אם אפשר יהיה לסדר את המקשים של הקיצורי דרך. תמיכה בGPS גם יהיה נחמד. ואם כבר הם מכריחים אותנו לקחת חבילת גלישה אז אם תיהיה אפשרות גלישה נורמלית באתרים מה טוב. בטוח שאני יכול לחשוב על עוד איזה דרישה או שתיים מהמכשיר אחרי הכל הולך לקנות משהו חדש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219&perur=2&t=12&c=373
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! רציתי לשאול אם למישהו יש לינק לאיזור יש השוואה עדכנית )לפחות מ-2017( בין הספריות עם התשתית הפיזית? אני כרגע בפרטנר (012) ומקבל 50 מגה הורדה, מציעים לי בעבודה קו אבל זה אומר שאצטרך להץניייד לפלאפון ורציתי לדעת איך הם משתווים מבחינת תשתיץ- מהירות ופריסה. אשמח לתגובות מלומדות ומבוססות מידע תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Meizu לא נחה לשניה וכתגובה לשלל המכשירים החדשים של Xiaomi החברה משיקה את מכשיר ה-M1 לשוק הבינוני-נמוך עם מפרט מרשים ותג מחיר משתלם במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ברשותי הסכום הנ"ל, לא שקל יותר. אבקש המלצה לנגן mp3 בנפח 1-2gig (מבוסס זיכרון פלאש) בעיקר לצורכי ריצה ופעילות ספורטיבית. שמעתי על הנגנים של iriver. iaudio, sandisk. מה אתם ממליצים- (חשובה איכות הסאונד, ואיכות המכשיר בכלל) אם מתאפשר להוסיף בתקציב הזה גם אוזניות סבירות- מצויין. תודות לעוזרים, נדב
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. כבר 3 שנים אני משתמש בנוקיה 3120 והחלטתי שהגיע הזמן להחליפו במשהו קצת יותר מודרני. הדרישות שלי מהמכשיר החדש: -מקשים נוחים -מסך טוב (כמובן עדיף כמה שיותר גדול) -סוללה חזקה (כזאת שתחזיק יותר מיום) -ספיקר חזק (ורמקול סביר לניגון mp3) -עמידות (שלא יתפרק ל-20 חתיכות מנפילה מחצי מטר) -צילום באיכות טובה יחסית אני נוטה יותר לכיוון המכשירים של Sony Ericsson ושמתי עין על הדגמים הבאים: G705, W595, W760 ועוד שני דגמים שאני לא בטוח אם הגיעו לארץ-W715, W705 למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים/יכול להמליץ על דגמים אחרים שעונים על הדרישות? (ממש לא חייב רק של SE) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצות מאנשים שקנו אוזניות לנקסוס 4 שלהם מוכן להשקיע עד 400 שקל בערך
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם חצי טרה-בייט של אחסון, הרבה סטייל ובעיקר טעינת SuperVOOC מהפכנית - גרסת ה-Lamborghini של ה-Find X עשויה להיות סמארטפון החלומות לכל מי שיהיו מוכנים להשקיע (והרבה) לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
במפיצת המשחקים האמריקאית החליטו לקחת סיכון ולהחזיר את המותג Command & Conquer לחיים עבור שוק המובייל - אך ספק אם הם חזו תגובה שלילית קיצונית עד כדי כך למיזם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
להפוך את המכשיר החכם למקלט אודיו מתקדם, מכשיר קשר מבוסס תדרי רדיו, מערכת פוטו-וולטאית ועוד ועוד - יש חברה בשוק שלא מוכנה לוותר על הקונספט הזה בעד שום הון שבעולם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! בזמן האחרון עשיתי סקר שוק קטן בתחום הMP3 מכיוון שאני מעוניין לרכוש מכשיר נחמד כזה לעצמי. רציתי להתייעץ לגבי שני דגמים שיש לי התלבטות לגביהם. הראשון Sansa e-280 8GB [או Sansa e-270 6GB], שנראה כנגן אמין, איכותי מאוד, ובא עם ציוד איכותי, וסה"כ המחיר שלו סביר. המשוב על הנגן הזה היה נראה חיובי מאוד ומומלץ. השני iAudio M5 20GB שלמעשה לא הצלחתי למצוא עליו יותר מדי פרטים, וגם לא הרבה משובים. אין לי אף מידע בנוגע לשני הנגנים לגבי יכולת קריאת העברית - אם מישהו יודע איך הנגן קורא עברית בבקשה שיגיד לי. רציתי להתייעץ אתכם מה אתם הייתם ממליצים. באופן תיאורטי, התקציב המקסימלי הוא כ-1000 שקל, אני מחפש משהו בעיקר למוסיקה. סרטים לא ממש מעניינים אותי, אך אם הנגן שירים בלבד לא הכי אי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדגמים האפשריים הם 5011, 6062 ו7062 1. קודם כל רציתי לדעת איך המכשיר? ניסתי למצוא ביקורות אבל לא מצאתי משהו רציני. 2. איך תוכנת הIGO? 3. האם המפות בתוכנה באמת מתעדכנות באופן רציני? 4. איך מעדכנים אותם? בתשלום? יש דרך חנימית? יש אפשרות לפרוץ את התוכנה ואיך?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אך לא מצאתי פורום אחר שזה מתאים לשם או ט'רד שעונה על השאלה הבאתי מכשיר tomtom one xl מארהב וכמובן שהוא הגיע עם מפות לארהב וקנדה השאלה היא כזאת המכשיר הזה מוגדר כ PND ואני רוצה להעלות עליו תוכנת ניווט ישראלית כמו איי גו. איך אני בדיוק עושה את זה? והאם זה אפשרי...? שמתי לב שאני לא יכול להריץ עליו קבצים כמו exe או בכלל אני צריך שהתוכנה תהיה פתוחה או משהו כזה על הכרטיס זיכרון בכדי שזה יעבוד... תודה לכל עוזר..!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש v3x והוא באורנג' אשמח אם הוא יגבה את ה flex שלו וישלח לי לינק (דפקתי לעצמי משהו במכשיר) הגיבוי ממש פשוט - מורידים את התוכנה מפה ואז phone -> load flex ואז file save וזהו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-