גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות עוד שבועיים אייפון חדש אז נכנסתי לזאפ לבדוק מה המחירים. נכון לעכשיו האייפון 5C יותר זול מה-5 בכ-120 שקל. למישהו יש הסבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מתלבט בין שני הפלאפונים. האם שווה להשקיע עוד 1500 בשביל s4? סה"כ שניהם עושים את מה שאני צריך (בהתחשב בזה שאני לא ממש משחק בפלאפון במשחקים כבדים). ההבדל בגודל ואיכות המסך אולי משמעותי (וכנראה זאת הסיבה העיקרית למה כדאי s4), אבל זה בא על חשבון גודל הפלאפון. ולא ברור לי מה ההבדל באיכות המצלמה בין הפלאפונים (אם מישהו יכול לתת דעה בעניין זה יכול לעזור. ולא - מגה פיקסל זה לא איכות) בקיצור - תשכנעו אותי לבחור ב s4 , אולי תצליחו ואגב: * כל הגימיקים של הזיהוי קולי/זיהוי פנים וכו' פחות מעניינים אותי * ה s2 מספיק מהיר בשביל השימושים שלי, אז שיקול של מעבד חזק גם לא רלוונטי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נאבד לי האייפון, התקשרתי אליו והוא עובר ישר לתא קולי אז כנראה מישהו מצא אותו והוציא את הסים... אין עליו שום אפליקציה שיכולה לעזור לי למצוא את המיקום שלו. יש לי רעיון ואני לא יודע אם הוא יצליח או אם הוא נכון בכלל... אשמח אם תגידו מה דעתכם. הרעיון הוא כזה: הרי ידוע שיש המון אפליקציות שיש להם גישה למיקום של הפלאפון, אני חושב שגם לאפליקציות שמשתמשים בהם ביום יום כמו פייסבוק וwhatsapp יש. אם החברות של אותם אפליקציות שומרות את הפרטים של הפלאפון (במיחוד את הIMEI) אולי אפשר לנסות למצוא אותו דרכם, ברור שהגנב ישר יאפס את הפלאפון וישנה את החשבון בכל האפליקציות, אבל עד כמה שהבנתי את הIMEI של הפלאפון א"א לשנות. אז אם נוכל למצוא פלאפון בעל IMEI מסויים בתוך כל המאגר שלהם (למרות שכרגע ה…
-
- 17 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, אני די סגור על קניה של טאבלט WIN PRO, ויש לי כמה הסתייגויות אחרי שהשתמשתי במחשב נייד עם מסך מגע. עד כמה חווית השימוש דומה? האם יש חנות אפליקציות שאני יכול להתרשם ממגוון האפליקציות שיש שם (בטאבלט לדעתי מאוד חשוב אפליקציות מותאמות). האם השימוש יכול להיות נוח כמו באייפד למשל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה סלולאר טוב חשבתי על G2 או גוגל צריך רדיו מובנה GPS מובנה איכות קול מדהימה מחפש קישור לסלולאר בארה"ב עם SIM חופשי
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם העובדה שהוא חסין למים לא מכריעה את השאלה, כי נראה שהנתונים הטכניים די דומים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחד מחיר של הG2 מפלצתי ומאידך הסוללה ממש טובה והנקסוס מחיר טוב אבל סוללה פחות טובה משמעותית. מה אומרים החברים? ובכלל 2300 מיליאמפר יספיק לנקסוס 5?
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
-
-
-
מה המחיר שלו? והאם אפשר לקנות לישראל? אני יודע שעוד מעט משוקים בארץ את ascend p6 במחיר של סביבות 2000 שקל
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, האם יש אפליקציות לאנדרויד לפתיחת מסמכי אופיס ועריכתם כמו אקסל, וורד וכדומה? ואם יש, אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
האם המגן הזה באמת שווה? האם יש מגן כזה גם ל HTC ONE X?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמה עולה לי לתקן בחנות מסך סדוק של אייפון עריכה: איפה יהיה הכי זול לטפל בו?
-
כרגע יש לי גלקסי S1 והוא כבר מתחיל לקרטע,חשבתי להחליף מכשיר אבל לא ממש בוער לי. האם כדאי לרכוש גלקסי 4S ב2138 ש"ח ? מדובר על מכשיר חדש מהקופסא. מה אתם אומרים על אפשרויות נוספות כמו: נוקיה לומיה 920 סוני Z8 בלאקברי Z10 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט האם להזמין את המוטו X מאיביי: http://www.ebay.com/itm/Motorola-Moto-X-XT1058-16GB-Black-Unlocked-Free-Shipping-/200969435985?pt=Cell_Phones&hash=item2ecab63b51 האם הוא יתאים לרשת בארץ? הוא סים פרי ללא חברה אמריקאית האם יש למישהו את המכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי את הנייד ותוך שעה הצלחתי להרוס אותו כנראה שמסך די עדין ובגלל שהתישבתי עליו הוא נהרס. כרגע המסך מרצד ומציג גוונים של סגול כאלה שרואים כשוחצים חזק על ניידים או טבלטים (לפחות סינים). לא נראה לי שהחלפת digitizer תעזור נראה שזה אומר שכל המסך הלך, הTOUCH דווקא עובד בסדר. יש מה לעשות? זה באמת נראה לכם כמו בעיה שמצריכה החלפת מסך ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של הפלאפון אפשר להסיר את הסוללה ויש אפשרות להרחבת זיכרון. אז האם אפשר להפעיל LG G2 קוריאני בארץ? למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH בגירסה הנ"ל אני עדיין מעדיפ אותה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שם מגוון טאבלטים חסרי שם (ולא) ב-50%, אמנם זה לא 50% אמיתי כי המשלוח קצת יותר יקר מהרגיל אבל השאלה עדיין קיימת, האם שווה ? יש שם מכשיר ששווה להביא ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קניתי Nexus 7 2013 32GB , בבית בדקתי אם יש פקסלים שרופים ,ומצאתי אחד ,ממוקם בחלק התחתון של המסך ממש על הNavigation Bar ככה שרואים אותו רק בLandscape , המסך של הN7 החדש ברזולוציה דיי גבוהה , הפיקסל עצמו גם קטן מאוד..אבל הוא שחור אז על רקעים בהירים כן מבחינים בו . התקשרתי לKSP והם אמרו שהמדיניות שלהם היא 3 פיקסלים ויותר והציעו לי להתקשר לServ Pro , מי שנותן את האחריות למכשירים האלו , שם אמרו לי שבעקרון הם לא מחליפים מכשירים עם פיקסל אחד מת אבל הם יכולים לאסוף את המכשיר ,לבדוק אותו ואולי להחליף אותו בחדש ,העניין הוא שככל שאני קורא בXDA , אני מתלבט האם באמת כדי לי להחליף אותו באחר. חלק מהבעיות כוללות פקסלים מתים באמצע המסך (ולא אחד...) , זליגות אור חמורות ,והבעיה הכי נפוצה…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנחנו עדים בימים אלו לסוג של "מהפך" בעולם הטאבלטים בו יש תחרות בשוק הנמוך והזול. על הטאבלט ההודי שפרץ את "המלחמה" רובנו מכירים, ומטרת הת'ראד הנ"ל היא לדון על טבלטים מעניינין/חדשים בשוק הזול הזה של עולם הטבלטים. רצוי לציין שמי שרכש טאבלט מדגם זה או אחר מוזמן לשתף בסקירה קצרה או חוות דעת עליו ולומר מאיפה רכש. בכדי שהשרשור יהיה פורה, רצוי לא לקשר לפה טבלטים חלשים וישנים בשוק עם מערכות אנדרואיד "זקנות" ונטוליי שם (ג'אנרים). אם יש מכירות SALE או אתרים יותר זולים עם משלוח ארצה שלא צוינו כאן ויותר משתלמים אתם גם כן מוזמנים לשתף. אתחיל עם כמה טבלטים מעניינים שרצים כעת בשוק: הטבלט ICS אחד הראשונים, AINOL- http://www.pandawill.com/ainol-novo7-paladin-first-android-40-table…
-
- 805 תגובות
- 167.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני צריך להדפיס באופן שוטף מסמכים מהמייל בגלאקסי.. יש למישהו מושג איך עושים את זה והאם כל מדפסת מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי שום אזכור להודעת מכירה באשכול הנעוץ. בכל אופן, ידידה שלי התבלבלה ואיכשהו המוכר הצליח לשכנע אותה לקנות אייפד מיני אחרי שהסברתי לה בדיוק מה לקנות, בקיצור היא מחפשת עכשיו למכור אייפד מיני חדש מהקופסה, לא נפתח, ללא ננגע לא שום דבר כזה. אתם מוזמנים להגיב כאן או לשלוח לי הודעה פרטית אם זה מעניין אתכם. את המחיר אפרסם באופן פרטי. בברכה, ירון.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-