גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
האם קיים שעון חכם שהוא גם טלפון סלולרי לכל דבר ושאפשר להוציא מימנו שיחות בצורה עצמאית וללא חיבור לסמארטפון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה לטעון כרטיס Micro SD לפלאפון Galaxy s8 שלי ועולה לי חלון שמבקש לעשות הצפנה לכרטיס. לא ביצעתי הצפנה אך הטלפון לא מזהה או לא מציג לי את התוכן של הכרטיס. מה ניתן לעשות על מנת לבטל את בקשת ההצפנה ושהכרטיס ייטען על המכשיר?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש בתקציב של 1200 שקל. השימושים שלי הם להפעלת אפליקציות כגון וויז, וואטס אפ, פייס בוק , וכמובן גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים. חשוב לי שהמכשיר יהיה חזק ולא יתקע עם איכות צפייה וצילום. 1)רציתי שתמליצו לי האם עדיף לקנות S2 או S3. 2)האם קיים מכשיר אחר במסגרת התקציב שעדיף לקנות. 3)אני מתכוון לקנות את המכשיר מחנות והוא צריך להיות חדש. תודה על העזרה. ירון.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תיעוד וידאו חדש של התעללות מכוונת ב-Mi Max המרהיב של שיאומי מספק תוצאות מפתיעות, בערך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את התוכנה SPORTS TRACKER ומשום מה לא רואים את המפה ותמונת לווין כן רואים, במכשיר אחר(NOKIA) מותקנת התוכנה ושם רואים מפות ללא כל בעיה. חשבתי אולי זה קשור לזה שהסרתי את GOOGLE MAPS מהמכשיר אך גם לאחר התקנתו מחדש לא רואים מפות, למישהו אולי יש פתרון לבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, ביוני השנה סוני-אריקסון הוציאו את דגם Xperia Ray. נראה לי שהוא עונה בדיוק על הדרישות שלי: 1) מסך חד וקריא בשמש, בגודל 3.3 אינץ'. 2) משקל רק 100 גרם, כמו שחיפשתי. עובי פחות מ-1 ס"מ. 3) כמובן, A-GPS - מאוד חשוב לי. 4) מעבד 1 גה"צ. אמנם לא כפול ליבה אבל נראה לי מספיק לצרכי. סוללה עם זמני המתנה ודיבור טובים. 5) אנדרואיד גירסה 2.3 עדכנית. 6) מצלמה 8 מגה-פיקסל עם וידאו HD ומייצב תמונה דיגיטלי. בינתיים רק קינג פון מופיע בזאפ בתור מוכר של הדגם הזה. המחיר 1500 ש"ח כולל "עברית מלאה", דומה למחיר בחו"ל ולדעתי לא גבוה לסמארטפון עם מפרט כזה. כמה שאלות: * איך זה שרק אחד בארץ מוכר את הדגם ? * האם זה חתול בשק ? יש קץ' ? חסרונות משמעותיים ? * האם טלפון כזה אמור לעבוד כשורה ברשת …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא מכיר מדובר באחת מהתוכנות היותר רב תכלתיות לאנדרואיד... הפעם בהנחה של 50% כשחצי מזה הולך למחקר על הסרטן אפליקציה מעולה לטעמי, ובמחיר הזה... חבל לא לקנות בתשלום http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro גירסה חינמית http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox http://www.androidpolice.com/2012/03/31/jrummys-rom-toolbox-on-sale-for-2-99-50-off-in-the-play-store-half-of-all-revenue-to-be-donated-to-cancer-research/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בקהילת האייפון. הקדמה קצרה? קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות. מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5. יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500). השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דור ה-G הבא מ-LG יגיע עם גימור עור חדש בעיצוב כללי דומה ל-G3, וגם ישמור על סוללה ניתנת להחלפה וחריץ הרחבה לכרטיסי microSD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%94-lg-g4-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סמרטפון כמו שציינתי לעיל. אני לא משחק ולא אוהב להתעסק יותר מדי, מקסימום פעם אחת להתקין מערכת וכדו' וזהו. אני בעיקר גולש ומשתמש באפלקציות כמו Waze ואחרות שימושיות. אשמח להמלצות! מה אתם אומרים על OnePlus One? האם שווה להוציא עוד קצת בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי אפליקציה לעסק שלי, אני רוצה להוציא בעזרתה עוד מידע על הלקוחות שלי שהורידו את האפליקציה, כמו מספר טלפון, ואימייל. יש דרך לעשות את זה? בנוסף אני רוצה לדעת איזה עוד אפליקציות מותקנות על המכשיר של הלקוח, ואני רוצה להתקין לו WIDGET שלי, אוטומטית לאחר התקנת האפליקציה שלי. האם כל מה שביקשתי אפשרי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשרי LGG3 עשיתי את העידכון האחרון של התוכנה והעיברית נעלמה לי מהמכשיר מישהו יכול לתת פיתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מוכר לחבר את הנוקיה 5800 שלי, רציתי לדעת אם יש באפשרותי להוריד את רשימת אנשי הקשר למחשב או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם באיחור ניכר ניסיתי היום להתקין רוט לפי המדריך שפורסם באתר. 1. הורדתי את שני הקבצים שהוזכרו 2. פתחתי את שניהם 3. הבאתי את ה-SGS3 למצב המתואר בתמונה 4. הפעלתי את Odin3 v1.85.exe 5. לחצתי על PDA ובחרתי את CF-Root-SGS3-v6.4.tar. חשוב לציין שראשית ניסיתי לעבוד ממש ע"פ המדריך ולא לחלץ את הקובץ קודם לכן כך שאחלצו בעזרת התוכנה עצמה אולם הדבר לא היה אפשרי, לכן חילצתי אותו בעצמי (פעם אחת). לחצתי על START אבל הקובץ לא נוף ובמקום זה קבלתי הודעת שגיאה ניסיתי שוב והורדתי מחדש את CF-Root-SGS3-v6.4.zip אבל התוצאה היתה זהה אודה לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פיתחתי כמה וכמה משחקים, בעיקר לפלאפונים וטאבלטים. החלום הוא כמובן להתפרנס מפיתוח משחקים אבל זה לא פשוט כמו שזה נראה. לאחרונה אני שוקל לפתח משחק PC וללכת על INDIEGOGO וSTEAM ואוליי EARLY ACCESS וככה לממן את החלום. מה אתכם? פיתחתם משחקים? יש לכם הצלחות? משחק שפיתחתי לא מזמן וכשל כמו רוב המשחקים שלי: https://play.google.com/store/apps/details?id=pompipompi.platformer.afternoonhero&hl=en
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הייתי בחנות אלקטרוניקה, והיו להם בתצוגה כמה טאבלטים לא רעים. אחד מהם היה LG GPad 8.3. הרמתי אותו, וכשאני מחזיק אותו אני מבין בעצם שמדובר במוצר דמה למטרות תצוגה בלבד, לפי 2 התכונות הבאות: 1) הטאבלט היה רק הפלסטיק החיצוני שלו - בפנים הוא היה ריק מתוכן - לא שקל כלום. 2) המסך שלו לא היה אמיתי, אלא הייתה מדבקה על המסך שמדמה תצוגה. (בדרך כלל כשהמסך אמיתי, אז הפיקסלים מופיעים טיפטיפה בעומק הזכוכית, ולא ממש על הקצה שלה כמו כשמדביקים מדבקה) המכשיר היה ממש יפה ומושך את העין. הוא היה הדגם הלבן, ולא השחור. אחרי כמה שניות, האצבע שלי נגעה בטעות במסך, ופתאום המסך מגיב.. התמונה זזה, ניתן לפתוח תוכנות, וזה מכשיר אמיתי. מתברר שהמכשיר הזה, שמרגיש כמו טאבלט מרוק…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי OnePlus 16 GB, במחשב הוא מציג לי "אחסון פנימי" 12.1GB, זה נורמלי?! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי Mp4 .. עדיין לא קיבלתי אותו.. כמה שאלות.. ה SNR שלו הוא 85db .. האם זאת ממש איכות לא טובה? כי זה קצת מוזר כי ה Mp4 אמור להיות איכותי וטוב! במה מתבטא ה SNR ? אם יש מסך של 2 אינץ של 260 אלף צבעים ומסך של 3.5 אינץ של 260 אלף צבעים.. בגדול יראו פחות טוב? או שאותו דבר? כי אולי בגלל שהוא גדול יותר הוא דורש יותר פיקסלים/צבעים אנא ערף.. תודה מחכה לתשובה!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אנא עזרו לבור שכמוני לקנות מגן אחורי+קדמי למכשיר שלי כבר הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המובילות (speck'zagg'otterbox) ובכלל המחירים בארץ יקרים ולא בטוח מהי התמורה (בין אם איכותי או סתם זבל). עדיפות למוכר EBAY כלשהו כמובן,התקציב אני מניח עד 120ש"ח בשביל משהו איכותי שיחזיק. הSGS2 שהיה לי מישהו קנה בשבילי מגן אחורי די חזק (פלסטיק לדעתי) ומדבקה למסך,עברה שנה והטלפון חטף לא מעט ועמד בכבוד - מחפש את אותה עסקה בשביל הנוכחי. רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום רכשתי SanDisk sansa e250 ויש לי ויסטה.. הוא מבקש ממני דריבר ואני לא יכול להעביר קבצים בכללץץץ והאתר שלהם בכלל לא עובד... www.sandisk.com ובדיסק התקנה אין שום דריבר בבקשה עיזרו לי!!! אולי למישהו יש את הדריבר והוא יוכל להעלות אותו?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים כדאי ללכת עליו? מבחינת הכול סוללה מסך הקלטות מהטלויזיה באנדל הכול בקיצור? עזבו תמחיר מה יותר משתלם ויתן חוויה צפייה ומוזיקה יותר טובה? ומה אתם הייתם לוקחים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ה-n95 המתיישן שלי ורוצה ללכת לכיוון של סמארטפון. אני לא בטוח לגבי האיפון למרות כל היתרונות, הייתי רוצה ללכת לאנדרואיד ולקחת את אחד הטלפונים הטובים יותר. מסקר קצר ברשת ראיתי שה Hero מאוד מומלץ אבל המסך שלו קטן יותר ואני לא ממש מבין למה הוא עדיף - חוץ מהGUI השונה שלו מעט. את ה-Nexus הייתי רוצה להביא מארה"ב ואולי את ה Hero לקנות בארץ (ראיתי שעולה משהו כמו 2000 ש"ח). אגב מה עם עברית -יש אפשרות לבצע המרה למכשיר קנוי או שצריך לפרוץ אותו?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-