עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Posford,

מחבר אותו ל-USB במחשב והוא מתחיל להטען ואחרי כמה זה הוא נכבה. כשמדליק אותו הוא נראה כאילו טען רבע (משתנה) ובאמת נגמר באותו טווח זמן קצר יותר. מלבד לחבר ל-USB במחשב צריך לעשות משהו על מנת שיטען במלואו? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by adamshar,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTC Desire בארה"ב, ושמתי לב שיש מגוון רב תכונות למכשיר שיכולות להשתנות. למשל: CDMA / GSM, מסך SLCD או AMOLED, מכשיר שהוא Branded או Unbranded, מכשיר שהוא Sim-Free או לא. ברור לי שאני צריך מכשיר GSM ולא CDMA, ומעדיף מסך SLCD אבל לא חובה. אבל אני מאוד מוטרד מנושא ה SIM-FREE - האם אפשר להוריד את הגבלת ה SIM או שמראש המכשיר חייב להיות SIM-FREE. לצערי חיפוש בפורומים שונים לא ענה על כל השאלות. אשמח להדרכה בכל הנושאים אליהם צריך לשים לב אם קונים מכשיר בארה"ב ומביאים אותו לארץ. ד"א חברת היעד בארץ היא פלאפון. תודה ואשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by nrg man,

הדגמים האפשריים הם 5011, 6062 ו7062 1. קודם כל רציתי לדעת איך המכשיר? ניסתי למצוא ביקורות אבל לא מצאתי משהו רציני. 2. איך תוכנת הIGO? 3. האם המפות בתוכנה באמת מתעדכנות באופן רציני? 4. איך מעדכנים אותם? בתשלום? יש דרך חנימית? יש אפשרות לפרוץ את התוכנה ואיך?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אם אפשר הוראות מפורטות... תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by mzevelm,

שלום! ברצוני לדעת איזה מכשיר עדיף או מהם היתרונות והחסרונות בכל מכשיר מבין 2 המכשירים הבאים: Samsung m310 או Nokia 2600 classic??? ממה שביררתי עד עכשיו: הנוקיה מעוצב יותר נוח (לטעמי) ויש בו MP3 (לרינגטונים... זכרון פנימי של 10MB) ולסמסונג יש רמקול יותר חזק ואיכותי (אבל MP3 מוגבלים ל150KB...=/ - לא שמיש אפילו לרינגטון) לבינתיים אני נוטה לכיוון הנוקיה... אשמח לשמוע את דעתכם!! (נא להתעלם משאלת המחיר או להתייחס למכשירים אחרים, מדובר רק על 2 אלה)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by udi2181,

סקר ! במה הייתם בוחרים מבין שניהם ומדוע ? תודה .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by club_501,

יש ברשותי את המכשיר מחברת פלאפון. לאחר שקראתי באינטרנט על כל התהליך של התקנת רום חדש הצלחתי להתקין CM11. חוץ אולי מקצת איטיות במכשיר הבעיה היחידה שמציקה זאת ההודעה שעולה בכל פעם שמדליקים את המכשיר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום רב, Model number - GT-S5360 Android version – 2.3.6 Baseband version – S5360XXKKS Kernel version – 2.6.35.7 Build number – HYBRID DDLC3 V 4.0 לא מאפשר לי להוריד אפליקציות... לפני שאני נוסע לחוף הים ומשליך את 'הגוי' למים הטריטוריאלים של ישראל. האם אפשר לגייר (עברית) את החייזר הזה ואם כן הכיצד ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by id3232,

היי אנשים כרגע אני נמצא בחול ויש באפשרותי לרכוש כאן אייפון 5. כרגע אני משתמש בגלקסי הראשון וקצת נמאס לי מהתקיעות שלו. האם לדעתכם כדאי לי לרכוש את האייפון החדש? אני מחפש פלאפון שאף פעם לא יתקע לי והכל יעבוד חלק. ? האם שווה את הכסף או אתם ממליצים על משהו? אחר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Mi2Sh,

שלום, אני מחפש סמארטפון לא יקר וטוב מצאתי 2 טלפונים שעונים על הדרישות שלי ו במחיר כמעט זהה טלפון סלולרי Galaxy W i8150 Samsung או Samsung S Advance I9070 איזה עדיף? אולי קישור הבא יכול לעזור להמלצה http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-GALAXY-S-Advance,Samsung-GALAXY-W/phones/6873,6098 תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Meizu לא נחה לשניה וכתגובה לשלל המכשירים החדשים של Xiaomi החברה משיקה את מכשיר ה-M1 לשוק הבינוני-נמוך עם מפרט מרשים ותג מחיר משתלם במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9c%d7%9d/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. צפו במודר חובב בעל תושייה מדגים יכולת של שעונים חכמים מבוססי Android Wear להריץ משחקים שנוצרו במנוע הסורס המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השעון-החכם-שלכם-יכול-להריץ-את-half-life-בערך/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Voodude,

אני מחפש לקנות טלווזיה 40-42, לא smartTV לא קריטי תלת מימד. הטלויזיה תהיה רוב הזמן מחוברת למחשב ותשמש להקרנת סדרות.סרטים. יש דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, זכור לי רעש גדול שהיה לפני שנתיים על כך שמליוני מכשירים הגיעו עם עם רוגלה מסוימת (אז דובר על CARRIER IQ), המכשירים הכילו את הקוד בין אם רכשת אותם באופן עצמאי או דרך ספקית. כמו כן, לא מזמן קראתי על ההתממשקות האוטומטית של האנדרויד עם גוגל כשהמערכת שולחת את מיקומי הGPS שלך (יחד עם נתוני MAC, IP ועוד)... מה שאומר שגם אדם שמעולם לא התקרב להתקנה של כלום נמצא תחת מעקב תמידי. האם: א. ידוע לכם על עוד דברים בסגנון שצריך להיזהר מהם שמגיעים כברירת המחדל מהחנות? ב. ידוע לכם כיצד לנטרל אתת האיומים שהוזכרו לעיל? אני לא מוצא שיטה לבדיקת הימצאות CARRIER IQ שלא מערבת התקנה של משהו או ביצוע רוטינג. ג. ידוע לכם משהו על הטלפונים של LG (הבנתי שהם מגיעים עם כל מיני אפליקציות)? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אז ככה אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אך לא מצאתי פורום אחר שזה מתאים לשם או ט'רד שעונה על השאלה הבאתי מכשיר tomtom one xl מארהב וכמובן שהוא הגיע עם מפות לארהב וקנדה השאלה היא כזאת המכשיר הזה מוגדר כ PND ואני רוצה להעלות עליו תוכנת ניווט ישראלית כמו איי גו. איך אני בדיוק עושה את זה? והאם זה אפשרי...? שמתי לב שאני לא יכול להריץ עליו קבצים כמו exe או בכלל אני צריך שהתוכנה תהיה פתוחה או משהו כזה על הכרטיס זיכרון בכדי שזה יעבוד... תודה לכל עוזר..!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Bear Cub,

אני מחפש נגן MP3 של CRETIVE (חייב של החברה הזאת), אני חושב שצריך לבחור מהדגמים האלה: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205704&DB194028=407009&DB55780=57233&DB227153=227155 מה שחשוב לי: ג'יגה זיכרון, איכות שמע טובה (קונה אוזניות בנפרד, כנראה את הסנהיזר CX300), סוללה חזקה, יחסית קטן. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן התקנתי את הIOS4 כשקניתי את האייפוד והיום רציתי לרדת לגירסא 3.1.3 עשיתי איפוס מלא כולל מחיקה של הכל ועכשיו כשאני מנסה להדליק את האייפוד הוא נתקע במסך הזה http://i36.tinypic.com/b3qs74.jpg אם אני לא יכול לסדר את הבעיה יש איזשהו מרכז תמיכה למוצרי אפל במרכז?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dbx22,

שלום, אני חושב לקנות נגן MP3/PMP עם מסך גדול, שיהיה לו שימוש גם להצגת וידאו, אבל רוב השימוש יהיה למוזיקה(נגיד 70% מוזיקה 30% וידאו). ראיתי כמה מכשירים שעניינו אותי ברשת ורציתי לשאול כמה שאלות על המכשירים הבאים: ipod touch iriver p7 iAudio s9 הWIFI באייפוד נראה כאופציה מאוד נחמדה, אבל אני לא יודע עד כמה אני אשתמש בה, כמו כן, הFLAC בנגנים שלא אייפוד נראה גם נחמד, וגם בזה לא יהיה לי יותר מדי שימוש. עכשיו, בהתעלמות ממחיר ונפחים, ובהתחשב בזה שרוב הסיכויים הם שאני אשתמש באוזניות המצורפות, או באוזניות לא ממש יקרות, איזה מהמכשירים עדיף? באיכות וידאו, באיכות אודיו, בנוחות השימוש, ובמימדים ובמשקל? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by thifi,

אהלן חבר'ס!! יש לי בעיה ב-cowon a2 שלי. :'( כשאני מדליק אותו אני בהתחלה רואה את המסך הכחול שכתוב עליו cowon וזה.... ולאחר מכן אני פתאון רואה מסך שחור עם תמונה קטנה במרכז המסך של המכישר עצמו שלידו יש איקס אדום קטן כזה בתוך עיגול. בבקשה בבקשה בבקשה עזרו לי! אני נואש! :-X ניסיתי להטעין אותו לא עבד, ניסיתי לשנות אותו למצב LCD ו- AV OUT לא עבד, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים בזמן שרואים את המסך השחור לא עבד חוץ מפעם אחת שזה הראה לי מסך כזה שכתוב עליו Firmware update ומתחת לזה איזה 5 נקודות וזה נתקע ככה. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלומות חברים, לאחרונה שידרגתי את הסלולארי שלי לE71 חדש דנדש. אחרי זמן רב עם טלפון סגור ונעול(LG Viewty, אני לא רוכש יותר סלולארי של LG בחיים). לE71 כידוע, מערכת הפעלה סימביאן S60 3rd. אני נוב גמור בכל נושא הסימבאין, הבנתי שיש מערכות פרוצות/לא פרוצות, תוכנות חתומות לא חתומות ועוד ועוד. בינתיים, הורדתי לי Opera Mini(כי הדפדפן המובנה די מעפן) ומשחק טטריס חביב. מה שאני צריך כרגע("בדחיפות") היא תוכנת הקלטת שיחות(אני ממש זוכר שזה היה מובנה בכל מיני טלפונים, אפילו של נוקיה אם אני לא טועה, לאן זה נעלם?) ותוכנת פנקס נורמלית(התוכנה הנוכחית די מעפנה ושקולה לכתיבת עשרות "Notepad חדש" על הדסקטופ, לא נוח ולא כ"כ מועיל. אודה לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש סמרטפון כמו שציינתי לעיל. אני לא משחק ולא אוהב להתעסק יותר מדי, מקסימום פעם אחת להתקין מערכת וכדו' וזהו. אני בעיקר גולש ומשתמש באפלקציות כמו Waze ואחרות שימושיות. אשמח להמלצות! מה אתם אומרים על OnePlus One? האם שווה להוציא עוד קצת בשבילו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by LordEnlil,

שלום, אני שוקל לקנות פלאפון מEBAY. הדגם שאני מעוניין בו הוא Note9, עולה כרגע 650$ ו25$ משלוח. לא הבנתי איזה עלויות נלוות נוספות אצטרך לשלם. מע"מ 17% זה 114.75$, אך האם יש מכס / מס קניה / עמלות שקר אחרות כלשהן לשחרור חבילה וכו'? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Holy,

חובה GPS ו- WIFI אסור שתהיה בו מצלמה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים מה יותר כדאי לי ? ??? אומרים לי שיש הרבה בעיות עם המכשיר של סוני? ידוע לכם משהו? ניתוקים בשיחות,בעיות חיבור של הטעינה? או הרמקולים ? בקיצור .בין שני המכשירים הללו מה יותר כדאי??? :kopfpatsch: ???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.