עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בס"ד ישלי בעייה באיפוד ואין לי מוסג מה לעשות בבקשה עזרה דחופה. שאני מנסה להפעיל את האיפוד הוא מראה לי תסימן של אפל ואחר כך מראה לי איפוד כאילו בוכה ומתכבה ולידו יש משולש. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by noambaum,

שלום לכולם...בקרוב אני רוכש N73 וחוץ מכרטיס זיכרון אני מחפש גם אוזניה BT.יש לכם המלצות למשהו מחברה איכותית אך לא כל כך ייקר? תודה לכולם! פורום גאדג'טים FTW!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הכירו את ה-Mi 6X המסקרן - שאמור להוות את הבסיס לדגם ה-Mi A2 אשר יאפשר לצרכנים לקבל את החומרה המשתלמת של שיאומי, ללא התוכנה השנויה במחלוקת שלה לכתבה

4. אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי K1M של פלאפון. אני רוצה אוזנייה טובה- הכי חשוב- שמיעה חזקה וברורה. (אני נמצא הרבה במקומות רועשים). כמובן קטנה ונוחה וקלה. יש את האוזניה SAMSUNG WEP-200 http://images.google.com/images?q=samsung%20wep%20200&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi שעולה בארץ בערך 400 שקל- הזמנתי אותה מחו"ל, ב 60 שקל עם משלוח- נמתין שתגיע. (בכל מקרה תמיד ניתן למכור אותה ב150). חשבתי גם על H700, H500. אשמח לתשובות.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה... המכשיר שלי זה 3GS 16BG שהובא מארה"ב....והוא מן הסתם נפרץ... אני לא יודע בדיוק את הגרסה של המכשיר....זה 3.1 משהו.... עשיתי עדכון לסידיה....ואז הוא עשה ריסט לעצמו ומאז הוא תקוע בלופים של ריסט....מה עושים?? מה לגבי כל המידע שעליו (ספר טלפונים,יומן פגישות,אפליקציות). שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו ואני יכול להיכנס מן הסתם רק לתמונות.... האיטונס לא מזהה אותו.... יש הצעות??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by inmotion,

אהלן. אנא עזרו לבור שכמוני לקנות מגן אחורי+קדמי למכשיר שלי כבר הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המובילות (speck'zagg'otterbox) ובכלל המחירים בארץ יקרים ולא בטוח מהי התמורה (בין אם איכותי או סתם זבל). עדיפות למוכר EBAY כלשהו כמובן,התקציב אני מניח עד 120ש"ח בשביל משהו איכותי שיחזיק. הSGS2 שהיה לי מישהו קנה בשבילי מגן אחורי די חזק (פלסטיק לדעתי) ומדבקה למסך,עברה שנה והטלפון חטף לא מעט ועמד בכבוד - מחפש את אותה עסקה בשביל הנוכחי. רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by gfh_gfh1,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד, אני עובר מאייפון 4S.. אני נוטה לכיוון הגלקסי 4, ויצא לי להיות מספר פעמים בחו"ל בזמן הקרוב, בעיקר בקיץ. רציתי לדעת, מה עשוי להיות המחיר באירופה? והאם ניתן להשיג את הגרסה הבין לאומית בארה"ב? והאם בכלל כדאי לי להתפשר בגלקסי 3/נקסוס 4? אני מחפש טלפון מהיר, בעל מסך טוב וגדול, שאוכל להחזיק זמן רב ושלא יתחיל לקרטע לאחר חודשיים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. http://www.mobiola.com/mobiola-web-camera אתמול ניסיתי אותה, על ה- Nokia 6120 Classic שלי. היא עבדה מצויין, איכות לא רעה בכלל בהשוואה לכל ה- Webcam ב- 2 שקל שנמכרות בחוץ. תומך במכשירים הבאים: Mobiola Web Camera for S60v3 or S60v5 v 3.0.19 >> Mobiola Web Camera for WinMobile v 3.1.8 >> Mobiola Web Camera for UIQ3 v 2.5.21 >> Mobiola Web Camera for S60V2 v 2.2 >> Mobiola Web Camera for UIQ2 v 1.1 >> Mobiola Web Camera for BlackBerry v 3.2.6

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. היי, שחררתי אפליקציה חדשה למרקט בשם Smile Clock, זה בעיקרון שעון מעורר שנכבה רק כשמחייכים אל הטלפון. אשמח אם תורידו ותגידו לי מה דעתכם ואם יש הצעות לתוספות או תיקונים. הורדה חינם: https://play.google.com/store/apps/details?id=smile.clock.app תודה מראש על הזמן!

11. שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אז ככה לפי הידע שלי המובילים הם הipod CLASIC, ZONE, Zen Vision M Creative אז ככה אני צריך משהו נייד עם המון זיכרון ואיכות שמע ממש טובה (הכי טובה אם אפשר חחח) לפי הידע שלי הIPOD מוביל בזיכרון ובזמן סוללה (הIPOD החדש כמובן) אך לZen Vision M יש איכות שמע קצת יותר טובה ולגביי הZONE אין לי מוסג אני ישמח לעזרתכם

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. איך אפשר לבטל את הציפצוף כל כמה שניות כשאני מקליט שיחה? הבנתי שזה קיים רק בנוקיות. ואיך אני מעביר הודעות נכנסות מהמכשיר לכרטיס סים ו/או למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. קו המוצרים החדשים של היצרנית הסינית ממשיך להפתיע עם סמארטפון 64 ביט סולידי במחיר שנמצא מרחק נגיעה מסף פטור המס בישראל לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ה-doogee-x5-pro-הוא-שיא-חדש-של-עלות-תועלת/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שבת שלום לכולם באיחור ניכר ניסיתי היום להתקין רוט לפי המדריך שפורסם באתר. 1. הורדתי את שני הקבצים שהוזכרו 2. פתחתי את שניהם 3. הבאתי את ה-SGS3 למצב המתואר בתמונה 4. הפעלתי את Odin3 v1.85.exe 5. לחצתי על PDA ובחרתי את CF-Root-SGS3-v6.4.tar. חשוב לציין שראשית ניסיתי לעבוד ממש ע"פ המדריך ולא לחלץ את הקובץ קודם לכן כך שאחלצו בעזרת התוכנה עצמה אולם הדבר לא היה אפשרי, לכן חילצתי אותו בעצמי (פעם אחת). לחצתי על START אבל הקובץ לא נוף ובמקום זה קבלתי הודעת שגיאה ניסיתי שוב והורדתי מחדש את CF-Root-SGS3-v6.4.zip אבל התוצאה היתה זהה אודה לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yuvalbar84,

אהלן חברים הגיע אלי אתמול המכשיר פעם ראשונה בהתחלה כשהפעלתי אותו ראיתי שכבר מותקנות עליו תוכנות של AnySoftKeyboard, Hebrew AnySoftKyeboard Language Pack מה שקרה זה, שבהתחלה הייתי נכנס למרקט או סתם לאפליקציות מסוימות ופתאום ה Android היה נתקע, ממש פריזינג שנפתור רק על ידי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר אחרי פעמיים של פריזינג, ניסיתי להוריד את הסים קארד שלי(אורנג') וראיתי שזה קרה שוב ואז שמתי את הסים קארד של חברה שלי (של פלאפון) ואז זה לא נתקע... אני לא חושב שזה קשור לזה העניין של התקיעות אלא כי אם לתוכנה של ה AnySoftKeyboard , יש מישהו שיכול לאשר שזה מגיע משם ? בכל אופן מאז זה לא נתקע לי... אבל ליתר ביטחון עשיתי Reset to factory default והתקנתי את התוכנות האלה של העברית מחדש …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by tal100,

אהלן חברים אחרי חריש רבה החלטתי כמעט סופית אני מזמין את האירו הראשון או השני השאלה שליה היא כזאת בחלק מהמקומות רשום שלאחד מהם יש GPS תוכלו לסדר לי את הראש ולהגיד לי למי מהם יש GPS ו BT ולמי אין? עוד שאלה קטנה הבנתי שהמטען צריך להיות 5 ואט או 12 ואט מה שאני מזמין עם הטאבלט לא מתאים להטעין אותו כאילו? הבנתי שלחלק היו בעיות תודה רבה.!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ToMuSH,

אהלן חברים! אני רוצה לרכוש לאחי היקר מכשיר מתנה ליומולדת 13, בתקציב של אלפייה בערך. הזמנתי לאמא את ה lenovo a820 והוא אחלה. אני רוצה להזמין משהו אחר, יותר סקסי, אבל שיהיה גם פופולרי עם תמיכה ורומים נורמליים. אני יודע שיש שוק למכשירים הסינים האלה והם איכותיים וזולים, אז בכיף אמשיך בקו הזה, כי מחיפושים באינטרנט זה הדבר הכי משתלם. רק חשוב שיהיה לו רום שמעיף את כל האפליקציות הסיניות ולשים עליו עברית כמה שאפשר. דבר אחרון, הזמנתי מ- geekbuying והגיע ללא בעיות, גם המחירים שם הרבה יותר זולים מאיביי, אז משם יהיה אחלה. תודה חברים!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Cucilida123,

אוקיי, אז ככה: לפני מספר ימים קיבלתי את הSGS2 שלי מארה"ב. המכשיר הוא בגירסאת XXKG1 2.3.4. (עדכנתי היום מ2.3.3) המכשיר כעת אינו תומך בעברית, לכן אני רוצה להתקין את הרום Cognition 1.6. הדאגה שלי היא שהוא לא יתאים לגרסא, ובגלל זה יעשה בוט לופס. -מה שקרה לי אתמול, כשעוד הייתי על 2.3.3. אשמח אם תייעצו לי בעניין. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום עברתי אתמול מה-Galaxy S3 שלי ל-LG G4 הבעיה היא שאני צריך לשחזר את השיחות ב-Whatsapp ולא מסתנכרן עם חלק מהמשחקים למרות שהם תואמים את Google Play Games יש דרך לעשות את זה מבלי רוט כי זה יבטל את השנתיים אחריות על המכשיר? אשמח לכל מי שיוכל לעזור בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מחפש משהו שכבר כנראה לא קיים בימינו, טלפון שהוא כשמו - טלפון, בשבילי זה אומר קטן, סוללה שתחזיק לי יותר מהיומיים שהטלפון שלי עכשיו נותן לי, וחשוב לי גם שתהיה מצלמה יותר איכותית מה-5800 שיש לי כרגע. כמובן שאני מעדיף שיהיה בלי מסך מגע. יש דבר כזה עדיין? התקציב הוא 1000 אבל אני מוכן לחרוג (אפילו עד פי 2) אם תשכנעו אותי שזה כדאי...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by n00kie,

ספציפית אני מדבר על S5. ראיתי פה בפוסטים שאמרו כדרך אגב משהו על שוני בעדכונים. מה היבואן קשור לעדכונים? אני לא יכול פשוט לעדכן את הטלפון בעצמי דרך העדכון תוכנה של הטלפון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. זה הדיון ה-3 בערך שאני פותח על קנית מכשיר. בכול פעם הקניה נדחתה מסיבה אחרת. בפעם האחרונה דחיתי את הקניה כדי לראות אילו מכשירים חדשים יוצאים לשוק, התאכזבתי כשגיליתי שהסוני אריקסון החדש(דגם הU) מגיע עם נפח אחסון פנימי מבזה, למרות שבכול שאר התכונות הוא מאוד קרץ. היום שמתי לב שמחיר האקספריה מיני פרו ירד ל100 פאונד בhandtec, מה שאומר שמחירו כולל שילוח ומיסים אם יתפס עומד על 1000 שקלים. אני מודע לחסרונות שלו, מבחינתי הם יתרונות, חשוב לי שהמכשיר לא יהיה גדול, חשוב לי נגן מוזיקה טוב, אני לא צרכן משחקים גדול. הטלפון ישמש יותר כטלפון+נגן מוזיקה+ אינטרנט/GPS/אפליקציות אם צריך, פחות למשחקים וצפיה בוידיאו ולכן המכשיר הזה מתאים לי. השאלה היא כזאת, המפרט הטכני של המכשיר כבר לא מדהים, מע…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לאבי יש סוני אריקסון אקספריה איקס ריי. לאימי נייד ברשת פלאפון כאשר מחייגים מהנייד של אימי ( רשת פלאפון) לאבי (רשת גולן) מתקבלת הודעה "רשת תפוסה" וזהו, כלומר לא ניתן לבצע שיחה. הפוך אין בעיה מהנייד שלי לדוגמה, של אורנג' אין בעיה, כנ"ל מנייד של סלקום אבי התקשר לגולן ושלח מייל, הבטיחו לחזור ומאז כבר עברו יומיים אימי התקשרה לפלאפון, יבשו אותה על הקו עשרים דקות ובסוף התנתקה השיחה. כך פעמיים אני רואה ששרות זה לא הצד החזק של החברות הישנות והחדשות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים