גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, ביוני השנה סוני-אריקסון הוציאו את דגם Xperia Ray. נראה לי שהוא עונה בדיוק על הדרישות שלי: 1) מסך חד וקריא בשמש, בגודל 3.3 אינץ'. 2) משקל רק 100 גרם, כמו שחיפשתי. עובי פחות מ-1 ס"מ. 3) כמובן, A-GPS - מאוד חשוב לי. 4) מעבד 1 גה"צ. אמנם לא כפול ליבה אבל נראה לי מספיק לצרכי. סוללה עם זמני המתנה ודיבור טובים. 5) אנדרואיד גירסה 2.3 עדכנית. 6) מצלמה 8 מגה-פיקסל עם וידאו HD ומייצב תמונה דיגיטלי. בינתיים רק קינג פון מופיע בזאפ בתור מוכר של הדגם הזה. המחיר 1500 ש"ח כולל "עברית מלאה", דומה למחיר בחו"ל ולדעתי לא גבוה לסמארטפון עם מפרט כזה. כמה שאלות: * איך זה שרק אחד בארץ מוכר את הדגם ? * האם זה חתול בשק ? יש קץ' ? חסרונות משמעותיים ? * האם טלפון כזה אמור לעבוד כשורה ברשת …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הייתי בחנות אלקטרוניקה, והיו להם בתצוגה כמה טאבלטים לא רעים. אחד מהם היה LG GPad 8.3. הרמתי אותו, וכשאני מחזיק אותו אני מבין בעצם שמדובר במוצר דמה למטרות תצוגה בלבד, לפי 2 התכונות הבאות: 1) הטאבלט היה רק הפלסטיק החיצוני שלו - בפנים הוא היה ריק מתוכן - לא שקל כלום. 2) המסך שלו לא היה אמיתי, אלא הייתה מדבקה על המסך שמדמה תצוגה. (בדרך כלל כשהמסך אמיתי, אז הפיקסלים מופיעים טיפטיפה בעומק הזכוכית, ולא ממש על הקצה שלה כמו כשמדביקים מדבקה) המכשיר היה ממש יפה ומושך את העין. הוא היה הדגם הלבן, ולא השחור. אחרי כמה שניות, האצבע שלי נגעה בטעות במסך, ופתאום המסך מגיב.. התמונה זזה, ניתן לפתוח תוכנות, וזה מכשיר אמיתי. מתברר שהמכשיר הזה, שמרגיש כמו טאבלט מרוק…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במידה והתעניינתם ב-Galaxy S6 Edge של סמסונג אבל רציתם שיהיה בומבסטי אפילו יותר, החל ממחר לסמסונג תהיה הצעה רלוונטית מאוד עבורכם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/יממה-לפני-ההכרזה-הרשמית-כל-הפרטים-על-ה-galax/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פיתחתי כמה וכמה משחקים, בעיקר לפלאפונים וטאבלטים. החלום הוא כמובן להתפרנס מפיתוח משחקים אבל זה לא פשוט כמו שזה נראה. לאחרונה אני שוקל לפתח משחק PC וללכת על INDIEGOGO וSTEAM ואוליי EARLY ACCESS וככה לממן את החלום. מה אתכם? פיתחתם משחקים? יש לכם הצלחות? משחק שפיתחתי לא מזמן וכשל כמו רוב המשחקים שלי: https://play.google.com/store/apps/details?id=pompipompi.platformer.afternoonhero&hl=en
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר פחות, חשוב לי שיהיה שמע איכותי ומכשיר אמין.... תמיכה מלאה בעברית, יתרון!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס!! יש לי בעיה ב-cowon a2 שלי. :'( כשאני מדליק אותו אני בהתחלה רואה את המסך הכחול שכתוב עליו cowon וזה.... ולאחר מכן אני פתאון רואה מסך שחור עם תמונה קטנה במרכז המסך של המכישר עצמו שלידו יש איקס אדום קטן כזה בתוך עיגול. בבקשה בבקשה בבקשה עזרו לי! אני נואש! :-X ניסיתי להטעין אותו לא עבד, ניסיתי לשנות אותו למצב LCD ו- AV OUT לא עבד, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים בזמן שרואים את המסך השחור לא עבד חוץ מפעם אחת שזה הראה לי מסך כזה שכתוב עליו Firmware update ומתחת לזה איזה 5 נקודות וזה נתקע ככה. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סמרטפון כמו שציינתי לעיל. אני לא משחק ולא אוהב להתעסק יותר מדי, מקסימום פעם אחת להתקין מערכת וכדו' וזהו. אני בעיקר גולש ומשתמש באפלקציות כמו Waze ואחרות שימושיות. אשמח להמלצות! מה אתם אומרים על OnePlus One? האם שווה להוציא עוד קצת בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע מתעניין בקניית טאבלט, שישמש בעיקר לצורכי לימודים - פתיחת מסמכים, מיילים, וכו'. אני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2000 ש"ח, מוכן להשקיע יותר אם באמת צריך. מה שחשוב לי שלא יהיה "עגלה". מה שרציתי לשאול אתכם זה קודם כל אילו דגמים מומלצים. שמעתי על הAsus Transformer למיניהם שהם אחלה, אבל אני לא יודע איזה דגם בדיוק כדאי לקנות. דבר שני רציתי לשאול אם כדאי לקנות בארץ או בחו"ל, ובאילו חנויות משתלם לקנות. תודה, יואב
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.mobiola.com/mobiola-web-camera אתמול ניסיתי אותה, על ה- Nokia 6120 Classic שלי. היא עבדה מצויין, איכות לא רעה בכלל בהשוואה לכל ה- Webcam ב- 2 שקל שנמכרות בחוץ. תומך במכשירים הבאים: Mobiola Web Camera for S60v3 or S60v5 v 3.0.19 >> Mobiola Web Camera for WinMobile v 3.1.8 >> Mobiola Web Camera for UIQ3 v 2.5.21 >> Mobiola Web Camera for S60V2 v 2.2 >> Mobiola Web Camera for UIQ2 v 1.1 >> Mobiola Web Camera for BlackBerry v 3.2.6
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה לא היה בסדר ואיך עושים את זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים הגיע אלי אתמול המכשיר פעם ראשונה בהתחלה כשהפעלתי אותו ראיתי שכבר מותקנות עליו תוכנות של AnySoftKeyboard, Hebrew AnySoftKyeboard Language Pack מה שקרה זה, שבהתחלה הייתי נכנס למרקט או סתם לאפליקציות מסוימות ופתאום ה Android היה נתקע, ממש פריזינג שנפתור רק על ידי כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר אחרי פעמיים של פריזינג, ניסיתי להוריד את הסים קארד שלי(אורנג') וראיתי שזה קרה שוב ואז שמתי את הסים קארד של חברה שלי (של פלאפון) ואז זה לא נתקע... אני לא חושב שזה קשור לזה העניין של התקיעות אלא כי אם לתוכנה של ה AnySoftKeyboard , יש מישהו שיכול לאשר שזה מגיע משם ? בכל אופן מאז זה לא נתקע לי... אבל ליתר ביטחון עשיתי Reset to factory default והתקנתי את התוכנות האלה של העברית מחדש …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לטעון כרטיס Micro SD לפלאפון Galaxy s8 שלי ועולה לי חלון שמבקש לעשות הצפנה לכרטיס. לא ביצעתי הצפנה אך הטלפון לא מזהה או לא מציג לי את התוכן של הכרטיס. מה ניתן לעשות על מנת לבטל את בקשת ההצפנה ושהכרטיס ייטען על המכשיר?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי ללכת עליו? מבחינת הכול סוללה מסך הקלטות מהטלויזיה באנדל הכול בקיצור? עזבו תמחיר מה יותר משתלם ויתן חוויה צפייה ומוזיקה יותר טובה? ומה אתם הייתם לוקחים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אנא עזרו לבור שכמוני לקנות מגן אחורי+קדמי למכשיר שלי כבר הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המובילות (speck'zagg'otterbox) ובכלל המחירים בארץ יקרים ולא בטוח מהי התמורה (בין אם איכותי או סתם זבל). עדיפות למוכר EBAY כלשהו כמובן,התקציב אני מניח עד 120ש"ח בשביל משהו איכותי שיחזיק. הSGS2 שהיה לי מישהו קנה בשבילי מגן אחורי די חזק (פלסטיק לדעתי) ומדבקה למסך,עברה שנה והטלפון חטף לא מעט ועמד בכבוד - מחפש את אותה עסקה בשביל הנוכחי. רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, שחררתי אפליקציה חדשה למרקט בשם Smile Clock, זה בעיקרון שעון מעורר שנכבה רק כשמחייכים אל הטלפון. אשמח אם תורידו ותגידו לי מה דעתכם ואם יש הצעות לתוספות או תיקונים. הורדה חינם: https://play.google.com/store/apps/details?id=smile.clock.app תודה מראש על הזמן!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי שאני יכול למחוק את ה"חשבון" סנכרון שלי (שזה המייל שלי בג'ימייל בעצם) אבל כשבאתי להסיר הוא רושם שניתן לעשות זאת רק ע"י שחזור הגדרות יצרן, האם זהו הדרך היחידה? האם זה יפגע לי ברום של סלקום שמותקן ובעברית המותקנת וכו'?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי K1M של פלאפון. אני רוצה אוזנייה טובה- הכי חשוב- שמיעה חזקה וברורה. (אני נמצא הרבה במקומות רועשים). כמובן קטנה ונוחה וקלה. יש את האוזניה SAMSUNG WEP-200 http://images.google.com/images?q=samsung%20wep%20200&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi שעולה בארץ בערך 400 שקל- הזמנתי אותה מחו"ל, ב 60 שקל עם משלוח- נמתין שתגיע. (בכל מקרה תמיד ניתן למכור אותה ב150). חשבתי גם על H700, H500. אשמח לתשובות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם באיחור ניכר ניסיתי היום להתקין רוט לפי המדריך שפורסם באתר. 1. הורדתי את שני הקבצים שהוזכרו 2. פתחתי את שניהם 3. הבאתי את ה-SGS3 למצב המתואר בתמונה 4. הפעלתי את Odin3 v1.85.exe 5. לחצתי על PDA ובחרתי את CF-Root-SGS3-v6.4.tar. חשוב לציין שראשית ניסיתי לעבוד ממש ע"פ המדריך ולא לחלץ את הקובץ קודם לכן כך שאחלצו בעזרת התוכנה עצמה אולם הדבר לא היה אפשרי, לכן חילצתי אותו בעצמי (פעם אחת). לחצתי על START אבל הקובץ לא נוף ובמקום זה קבלתי הודעת שגיאה ניסיתי שוב והורדתי מחדש את CF-Root-SGS3-v6.4.zip אבל התוצאה היתה זהה אודה לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד, אני עובר מאייפון 4S.. אני נוטה לכיוון הגלקסי 4, ויצא לי להיות מספר פעמים בחו"ל בזמן הקרוב, בעיקר בקיץ. רציתי לדעת, מה עשוי להיות המחיר באירופה? והאם ניתן להשיג את הגרסה הבין לאומית בארה"ב? והאם בכלל כדאי לי להתפשר בגלקסי 3/נקסוס 4? אני מחפש טלפון מהיר, בעל מסך טוב וגדול, שאוכל להחזיק זמן רב ושלא יתחיל לקרטע לאחר חודשיים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בקהילת האייפון. הקדמה קצרה? קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות. מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5. יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500). השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הנ"ל ואני רוצה לעדכן לו את הגירסא. ראיתי שבגירסא החדשה רואים יותר טוב במצלמה והצבעים יותר חיים. יש לי את הראשונה ראשונה ממש ישנה מלפני שנה ומשהו. כדי לעדכן באורנג' הם רוצים שאני ישאיר אותו אצלם יומיים. יש דרך לעשות את זה לבד?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים אחרי חריש רבה החלטתי כמעט סופית אני מזמין את האירו הראשון או השני השאלה שליה היא כזאת בחלק מהמקומות רשום שלאחד מהם יש GPS תוכלו לסדר לי את הראש ולהגיד לי למי מהם יש GPS ו BT ולמי אין? עוד שאלה קטנה הבנתי שהמטען צריך להיות 5 ואט או 12 ואט מה שאני מזמין עם הטאבלט לא מתאים להטעין אותו כאילו? הבנתי שלחלק היו בעיות תודה רבה.!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את הציפצוף כל כמה שניות כשאני מקליט שיחה? הבנתי שזה קיים רק בנוקיות. ואיך אני מעביר הודעות נכנסות מהמכשיר לכרטיס סים ו/או למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זכור לי רעש גדול שהיה לפני שנתיים על כך שמליוני מכשירים הגיעו עם עם רוגלה מסוימת (אז דובר על CARRIER IQ), המכשירים הכילו את הקוד בין אם רכשת אותם באופן עצמאי או דרך ספקית. כמו כן, לא מזמן קראתי על ההתממשקות האוטומטית של האנדרויד עם גוגל כשהמערכת שולחת את מיקומי הGPS שלך (יחד עם נתוני MAC, IP ועוד)... מה שאומר שגם אדם שמעולם לא התקרב להתקנה של כלום נמצא תחת מעקב תמידי. האם: א. ידוע לכם על עוד דברים בסגנון שצריך להיזהר מהם שמגיעים כברירת המחדל מהחנות? ב. ידוע לכם כיצד לנטרל אתת האיומים שהוזכרו לעיל? אני לא מוצא שיטה לבדיקת הימצאות CARRIER IQ שלא מערבת התקנה של משהו או ביצוע רוטינג. ג. ידוע לכם משהו על הטלפונים של LG (הבנתי שהם מגיעים עם כל מיני אפליקציות)? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-