גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצות לסמארטפונים עם הערות/הארות של בעד ונגד,המכשיר הראשון שמשך את עייני היה ה-HTC Desire מה אתם אומרים עליו? שאלה נוספת,במידה ואני רוכש מכשיר בארה''ב תהיה בעיה להשתמש במלוא הפונקציות שלו בארץ? ועניין נוסף איך ההתייחסות מצד חברות הסלולר למכשיר שנרכש באופן פרטי ובהקשר הזה,האם אני מפספס הטבות כלשהן וכולי... בקצרה, התייעצות כללית לרכשית מכשיר סמארטפון ראשון,ומכשיר סלולארי ראשון שלא דרך חברה סלולארית מקווה שהגעתי לפורום הנכון! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 של CRETIVE (חייב של החברה הזאת), אני חושב שצריך לבחור מהדגמים האלה: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205704&DB194028=407009&DB55780=57233&DB227153=227155 מה שחשוב לי: ג'יגה זיכרון, איכות שמע טובה (קונה אוזניות בנפרד, כנראה את הסנהיזר CX300), סוללה חזקה, יחסית קטן. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סמסונג יוצאת בעוד הכרזה מפתיעה, הפעם עם שבב זכרון LPDDR4 בנפח חסר תקדים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להצטרף לתוכנית פלאפון חיילים. האם יש אפשרות שבה אני קונה פלאפון "בחוץ" (1000-1400 ש"ח), מקבל החזרים לפי החוק (חוק ניתוק זיקה), ולא חייב בחבילת גלישה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לארץ אייפד שהוא קנה בארה"ב - כשהוא נכנס להגדרות ICLOUD בשביל להירשם הוא נכנס לאפשרות של קבלת Id apple חינם, ולאחר שהוא ממלא את כל הפרטים ומנסה להמשיך הוא מקבל הודעת שגיאה: "קוד שפה שגוי". קראתי במקום אחר שמישהו עם אותה בעיה עקף אותה ע"י כך שהוא שינה את שפת המערכת לאנגלית (הגדרות - כללי - בינלאומי -שפה). אך השאלה היא האם לאחר מכן יש תמיכה מלאה לשפה העברית? אני לא בטוח ביעילותו של הפתרון המוצע ולכן אודה על קבלת עזרתכם המקצועית בעניין...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודש גוגל פרסמה בGoogle Maps - שירות המפות שלה, מפה חדשה לישראל עם כל הרחובות בעברית. הבעיה היא שבתוכנת Google Maps Mobile אי אפשר לגשת למפה הזאת ואי אפשר לראות את המפה החדשה בגלל הסכמים של גוגל עם חברת מפה. יש לי פתרון שאיתו אפשר להוריד את המפות ישירות לפלאפון, אבל קחו בחשבון שבשביל הנחיות התוכנה חייבת אינטרנט. אני מדבר על פלאפונים שמריצים ג'אווה, במילים אחרות כל פלאפון כמעט. לא חייבים GPS מובנה, אפשר להשתמש בתוכנה רק כמפה. אז אם מישהו מעוניין, הנה מדריך שכתבתי: 0. תורידו ותתקינו את התוכנה GMaps מhttp://www.mgmaps.com/download.php 1. תכנסו ל http://www.mapcacher.com, תבחרו בSatellite בצד, תעשו זום לישראל ופשוט תלחצו על המפה בשביל ליצור מלבן שיכיל את המפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם האייפון השמיני של אפל ישבור שיא חדש של אחסון זמין, בתג מחיר מאסיבי במיוחד? יש ברשת עדויות לכך שהתשובה היא חיובית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
One S Galaxy S2 איזה מהם עדיף בהנחה שהמחיר זהה? לגלקסי אפשר להחליף סוללה לגדולה יותר, המסך במי טוב יותר? עד כמה באמת הקהילה מפותחת/תתפתח למכשירים? (גלקסי מפותחת כבר לגמרי השאלה היא מה עם ה-HTC) ומה אתם הייתם קונים בהנחה והמחיר הוא אותו מחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס!! יש לי בעיה ב-cowon a2 שלי. :'( כשאני מדליק אותו אני בהתחלה רואה את המסך הכחול שכתוב עליו cowon וזה.... ולאחר מכן אני פתאון רואה מסך שחור עם תמונה קטנה במרכז המסך של המכישר עצמו שלידו יש איקס אדום קטן כזה בתוך עיגול. בבקשה בבקשה בבקשה עזרו לי! אני נואש! :-X ניסיתי להטעין אותו לא עבד, ניסיתי לשנות אותו למצב LCD ו- AV OUT לא עבד, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים בזמן שרואים את המסך השחור לא עבד חוץ מפעם אחת שזה הראה לי מסך כזה שכתוב עליו Firmware update ומתחת לזה איזה 5 נקודות וזה נתקע ככה. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219&perur=2&t=12&c=373
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המכשיר כותב לי שעוצמת השמע הורדה אןטומטית כדי לא לפגוע באוזניים ואז אני בקושי שומע משהו. חפרתי את המכשיר ולא מצאתי מאיפה לבטל את ההגדרה הזו. אנא עזרו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תהייה לגבי מכשירים (סיניים) שהרום איתו הם מגיעים לא כולל עברית (ונניח ש morelocale לא פותר את זה). האם התקנה של נובה או אייפקס מאפשרת עברית (בעת השימוש בלאנצר הזה)? כלומר, איפה בעצם נמצאת השכבה של השפה באנדרואיד? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חושב לקנות נגן MP3/PMP עם מסך גדול, שיהיה לו שימוש גם להצגת וידאו, אבל רוב השימוש יהיה למוזיקה(נגיד 70% מוזיקה 30% וידאו). ראיתי כמה מכשירים שעניינו אותי ברשת ורציתי לשאול כמה שאלות על המכשירים הבאים: ipod touch iriver p7 iAudio s9 הWIFI באייפוד נראה כאופציה מאוד נחמדה, אבל אני לא יודע עד כמה אני אשתמש בה, כמו כן, הFLAC בנגנים שלא אייפוד נראה גם נחמד, וגם בזה לא יהיה לי יותר מדי שימוש. עכשיו, בהתעלמות ממחיר ונפחים, ובהתחשב בזה שרוב הסיכויים הם שאני אשתמש באוזניות המצורפות, או באוזניות לא ממש יקרות, איזה מהמכשירים עדיף? באיכות וידאו, באיכות אודיו, בנוחות השימוש, ובמימדים ובמשקל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האמת שלא ראיתי אותו בזאפ ככה שאין לי מושג כמה תכלס הוא עולה בשוק. אבל מדובר פה על מחיר של כ-970 ש"ח ואחריות של היבואן הרשמי. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTC Desire בארה"ב, ושמתי לב שיש מגוון רב תכונות למכשיר שיכולות להשתנות. למשל: CDMA / GSM, מסך SLCD או AMOLED, מכשיר שהוא Branded או Unbranded, מכשיר שהוא Sim-Free או לא. ברור לי שאני צריך מכשיר GSM ולא CDMA, ומעדיף מסך SLCD אבל לא חובה. אבל אני מאוד מוטרד מנושא ה SIM-FREE - האם אפשר להוריד את הגבלת ה SIM או שמראש המכשיר חייב להיות SIM-FREE. לצערי חיפוש בפורומים שונים לא ענה על כל השאלות. אשמח להדרכה בכל הנושאים אליהם צריך לשים לב אם קונים מכשיר בארה"ב ומביאים אותו לארץ. ד"א חברת היעד בארץ היא פלאפון. תודה ואשמח לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הייתי בחנות אלקטרוניקה, והיו להם בתצוגה כמה טאבלטים לא רעים. אחד מהם היה LG GPad 8.3. הרמתי אותו, וכשאני מחזיק אותו אני מבין בעצם שמדובר במוצר דמה למטרות תצוגה בלבד, לפי 2 התכונות הבאות: 1) הטאבלט היה רק הפלסטיק החיצוני שלו - בפנים הוא היה ריק מתוכן - לא שקל כלום. 2) המסך שלו לא היה אמיתי, אלא הייתה מדבקה על המסך שמדמה תצוגה. (בדרך כלל כשהמסך אמיתי, אז הפיקסלים מופיעים טיפטיפה בעומק הזכוכית, ולא ממש על הקצה שלה כמו כשמדביקים מדבקה) המכשיר היה ממש יפה ומושך את העין. הוא היה הדגם הלבן, ולא השחור. אחרי כמה שניות, האצבע שלי נגעה בטעות במסך, ופתאום המסך מגיב.. התמונה זזה, ניתן לפתוח תוכנות, וזה מכשיר אמיתי. מתברר שהמכשיר הזה, שמרגיש כמו טאבלט מרוק…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! מאז ומעולם הייתי לקוח של פלאפון , אחרי שהשתחררתי מהצבא היה לי פלאפון ישן ללא "סים" , ורציתי סמארטפון ... באותה תקופה זה היה בדיוק כשחברת פלאפון הכניסה את הסים לתמונה . וכשרכשתי את הסמארטפון אמרו לי בחברה שעל מנת שיישאר לי המספר הטוב והישן שלי , אני אצטרך להיות בחיוב במשך תקופה של 3 חודשים עם עוד מספר (עוד כרטיס סים) שהוא מתחיל 0509(בנוסף ל-0502 שזה הרגיל שלי) אני הסכמתי וחתמתי על המספר עם הויזה שלי , המספר הישן הוא בבעלות של ההורים שלי (הם משלמים) . לאחר תקופה ארוכה שכחתי מזה , כי מעולם לא השתמשתי בסים הזה (0509) , אפילו לא פתחתי את הניילון שעל הכרטיס . שמתי לב שיורד לי מהחשבון בנק סכו"ם של 80 שקל בחודש , לא היה בדיוק פירוט וראיתי שזה תקופה ארוכה ככה ... התקשרתי ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.icell.co.il/article_53.html נראה מכשיר מדהים! מחכה להכרזה הרשמית... רק שלא יהיה ענק כמו ה-AV700.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא עכשיו בלוס אנג'לס ועוד כמה ימים עובר לניו-יורק ואז חוזר לארץ ב18 לספטמבר, אני צריך לקנות שני טלפונים - אחד לי ואחד לחברה שלי, היא נעולה כבר על אייפון, אבל לגביו אני אשאל שאלות עוד רגע. עכשיו, אני רוצה לקנות סמארטפון חזק שישרוד שנתיים+ של עדכונים וגרסאות תוכנה חדשות, אני מתעניין בONE X ובS3 ועוקב אחרי המחירים שלהם באמאזון ואיביי כבר בערך חודש והמחירים דיי יציבים על משהו כמו 540-530$ לONE X חדש ו580$ לS3 חדש, משומשים עולים קצת פחות. אבל כאן יש כמה הסתייגויות - כי המחיר לגרסאות המקומיות של המכשירים בד"כ זולות בכמה עשרות דולרים(הI-747/T-999 בS3 והגרסא של AT&T לONE X) ממה שאני הבנתי הגרסאות הללו זולות יותר כיוון שהמעבד בהן הוא כפול ליבה עקב השימוש בLTE כאן ב…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של סמסונג מתגלה לא רק כאחד שלא מפחד משום פגיעה חיצונית, אל גם כבעל חיי סוללה יוצאים מן הכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/galaxy-s6-active-%d7%9e%d7%9c%d7%9a-%d7%97%d7%99%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a2%d7%a8/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות פלאפון מEBAY. הדגם שאני מעוניין בו הוא Note9, עולה כרגע 650$ ו25$ משלוח. לא הבנתי איזה עלויות נלוות נוספות אצטרך לשלם. מע"מ 17% זה 114.75$, אך האם יש מכס / מס קניה / עמלות שקר אחרות כלשהן לשחרור חבילה וכו'? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איפה בברצלונה קיימת חנות רשמית של סמסונג,אם מישהו יודע איפה ניתן באינטרנט למצוא את הכתובת שלה אשמח אם תביאו לי לינק עם הפרטים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר sony xperia arc s שרץ בגרסאת 4.0.4 ics. המכשיר רץ מאוד לאט ואני לא מבין למה. שלחתי אותו לבדיקת מעבדה אבל אמרו שהכל תקין. לעומת זאת שאני משווה עם מישהו שיש לו את אותו מכשיר שלו רץ הרבה יותר מהר. כמו כן אני גם חווה הרבה ניתוקים באמצע שיחות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? קניתי בפלאקום בירושלים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-