גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, Model number - GT-S5360 Android version – 2.3.6 Baseband version – S5360XXKKS Kernel version – 2.6.35.7 Build number – HYBRID DDLC3 V 4.0 לא מאפשר לי להוריד אפליקציות... לפני שאני נוסע לחוף הים ומשליך את 'הגוי' למים הטריטוריאלים של ישראל. האם אפשר לגייר (עברית) את החייזר הזה ואם כן הכיצד ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הוא קורא את הכתוביות אבל מציג אותם מאוד מאוד קטן.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
בכוונתי לרכוש אייפד אייר 2. מעוניין לדעת האם ניתן להוריד את אותה אפליקציית משחק/משחקים פעמיים לאייפד כך ששני ילדיי יוכלו לשחק כל אחד בערוץ נפרד/כשחקן אחר. במידה ולא, האם יש פתרון אחר לכך שכ לאחד ישחק את אותו משחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למשל, האם אפשר לקחת טלפון שיש עליו סימביאן ולהחליף אותה באנדרואיד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע סימנס a60, פלאפון מגעיל. אני מחליף בקרוב לn73... רציתי לדעת, כשאתי מעביר את הכרטיס סים מהסימנס לנוקיה, מה קורה בעצם? תודה -Aviko-
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כמו שאפשר באנדרואיד? ובכלל - אפשר להתעסק עם הסימביאן הזאת?
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מכשיר חדש שהגיע יחד עם עברית בחינם. (יש לי רישיון ספייר) האם אני יכול למכור או להעביר למישהו אחר את הרישיון של המכשיר הקודם ? ואם כן מה לדעתכם מחיר הוגן לרישיון כזה ? תודה, חברים.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי אוזניית בלטות' מדגם Motorola H680 האם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול להפוך אותה למיקרפון ורמקול דרך המחשב, או פשוטו כמשמעו לדבר בתוכנה "סקייפ" בעזרתה? (ברשותי "דונגל" בלוטות' במחשב) אשמח לשמוע את תשבותכם.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של הפלאפון אפשר להסיר את הסוללה ויש אפשרות להרחבת זיכרון. אז האם אפשר להפעיל LG G2 קוריאני בארץ? למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH בגירסה הנ"ל אני עדיין מעדיפ אותה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להעביר סרטים ממסך הסמארטפון שלי ( LG G2 4.4.2 ) ל- SmartTV של סאמסונג מדגם 50F6400. ביצוע המטלה הוא פשוט וישיר כשמדובר בתקשורת בין סמארטפון של סאמסונג לבין טלביזיה של סאמסונג. לא הצלחתי לבצעו ב- LG G2. האופציות הזמינות בטלביזיה הן screen mirror ו- AllShare. האם יש דרך לבצע זאת ללא רכישת חומרה? אם לא, איזו חומרה מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי טלפון ישן של סלקום שפעל על הרשת הישנה שלהם (ללא SIM). כיוון שהרשת בוטלה אי אפשר להשתמש בו. שאלתי את סלקום אם אפשר להשתמש בו איכשהו ונעניתי בשלילה. למרות זאת, חשבתי לא יזיק לשאול כאן. לכל הסקרנים שבטח יתהו למה זה מעניין אותי ולמה אני לא קונה מכשיר חדש, התשובה פשוטה. זה דגם שמאד מוצא חן בעיני (נוקיה 5125) ואשר אי אפשר לקנותו כחדש. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
למישהו יש מוסג אם אפשר ?! נהרסה לי המצלמה יש לי K610I
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מבין שבארץ אין CDMA, ואני שומע מכולם שהEVO 4G צורך CDMA, אבל באיביי רק על המקולקלים כתוב שהם תומכים רק בCDMA. אז מה הקטע - אם אין 4G נאשר רק CDMA ובארץ יש רק GSM שזה לא זה ולא זה? אני פשוט מעדיף אותו מעל הiPhone 4.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? הכוונה אים אפשר לטעון לו מפות של GPS או אפליקציה שתשמש כ-GPS ותשתמש במפות של GPS. לא מדובר באפליקציה שמחייבת קשר סוללרי או ווי פאי, כמו וויז או גוגל מאפס, אלא שיהיה ממש GPS בלתי תלוי בקשר חיצוני (מלבד כמובן קליטת הלווינים...)?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בסלולר רגיל כמטען לסלולר אחר? בסלולר 1 יש 1%100 בטריה ובשני נגמרה הבטריה. ישנה אפשרות להטעין מאחד לשני באיזשהי אופן?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
-
שלום, חבר שלי קנה לא מזמן את ה - N86, עכשיו הוא ראה שיש לו משדר FM, וניסינו את זה באוטו שלי בפעם הראשונה, הרדיו קולט את זה בשנייה והאיכות הייתה ממש טובה וחלקה ללא בעיות, וזה היה ממש נחמד ככה לשמוע מוסיקה. עכשיו לי יש N95 וידוע לי שאין בו תוכנה של שידור FM, אז רציתי לשאול אם יש תוכנה כלשהי שאפשר להתקין על מנת שהוא יוכל לשדר FM? כי זה עדיף מלצרוב שירים על דיסקים.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום צוהרים טובים ושיגמר כבר החום הנוראי הזה ! (שמעתי באייפון שזה אפשרי ) 1)אם יש כמה זה עולה ואיזה מכשיר צריך לקנות ? 2)אם אפשר לעלות סרטים מקלגסי 3 לטלוויזיה 3 ) אם כן זאת אומרת שקלגסי יכול לשמש סטרימר? 4)ואיזה פורמטים קלגסי תומך (mvk divx וכו')
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי טלפון ישן של HTC שנקרא i-mate, שאני רוצה לתת אותו למישהו. זה טלפון חכם עם windows mobile, מסך מגע, והכל, והוא משנת 2004 ופועל נפלא. אני רוצה לקנות סוללה חדשה עבורו, כשהדגם הנדרש לסוללה הוא PH17B. מצאתי בחנות בארץ סוללה מתאימה, והיא עולה שם 165שח. מצאתי אחת מקבילה ב-dealextreme, והיא עולה שם $5.62, או בשקלים: 20שח. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23948 האם כדאי לקנות את הסוללה שב-dealextreme? צריך לציין שעל הסוללה שנמכרת בארץ, יש שם של חברה(Cameroon משהו), מנגד על הסוללה שבדילאקסטרים, המדבקה מנסה להראות כמו המדבקה של הסוללה המקורית, אבל חדי עין ישימו לב שזו לא המדבקה המקורית אלא מועתקת. או במילים פשוטות, החברה שנמכרת בארץ, מזהה את עצמה ומרג…
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הדרישות החשובות: 1. רמות קרינה (SAR) נמוכות 2. מצלמה טובה 3. ספיקר חזק תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו שיחזיק את הטאבלט על השולחן בזוית צפייה, בלי שיהיה הצורך להחזיק אותו בעצמנו כל הזמן.. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-