גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
צילומים חדשים מוכיחים לכאורה כי מכשיר הדגל הבא של היצרנית הקוריאנית אכן יגיע עם מערך מצלמות כפול בחלקו האחורי ב-LG נחושים לשפר בשנה הנוכחית את מעמדם בשוק המכשירים החכמים, לאחר שסיימו את שנת 2015 עם מכירות כמעט זהות לאלו של שנת 2014 ועם הפסד נקי (כ-59.7 מיליון מכשירים שנמכרו וכ-117 מיליון דולרים שהופסדו ברבעון הרביעי בלבד), ונראה כי הם מאמינים שגימיקים מסויימים הם אלו שיסייעו להם להתעלות אל מול התחרות המרובה. מספר תמונות חדשות שהגיעו אל הרשת מציגות את מה שלכאורה מהווה את ה-LG G5, מכשיר הדגל הגדול הבא של החברה שיחשף בעוד קצת פחות מחודש, כשהוא עטוף במעטפת פלסטיק עבה וכעורה שמהווה טקטיקה מוכרת אשר נועדה להסתיר את המראה הסופי הרשמי של הסמארטפון. אם נניח שזהו אכן ה-G5…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לרכב, שיהיה נוח לשימוש וחשוב לי שיהיה ממשק ודיבור ברוסית בנוסף/במקום עברית. יש כזה דבר בארצינו? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המחשב הקודם שלי קרס ואני כרגע עם מחשב חדש התקנתי אייטונס. והאייטונס לא נותן לי לשנות שום דבר באייפון כולל אפליקציות ומוזיקה. עשיתי store-authorize this computer וזה עדין לא עזר המצב נשאר אותו מצב כל פעם שאני לוחץ על להעביר שירים ידנית הוא רוצה לסנכרן לי ולמחוק את כל השירים. במחשב הקודם לא היה לי סנכרון עם המוזיקה אני העברתי ידנית שירים מהחשב לאייפון ע"י גרירה שלהם מישו יודע מה אני יכול לעשות כדיי להצליח לחזור לנהל את האייפון שלי כמו בנאדם?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר חודש שלם תקוע עם צלצול מציק. מישהו שיש לו אייפון גירסא 1.1.4 הצליח לשים רינטונים, ניסיתי את כל המדריכים וזה דפוק. אם מישהו יודע איך לעשות את וזה הצליח. אשמך אם הוא יכול ליצור איתי קשר בפרטי או דרך פה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אגב, גם במצב "שקט" שומעים את צליל התריס... תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסמארטפון הסיני המגה-משתלם הבא מוצג באופן ברור יותר מאי פעם בעבר, במסגרת תמונה מודלפת רשמית למראה עוד יום עובר, ועוד הדלפה אודות המכשיר הבא של חברת OnePlus מגיעה אלינו – כשהפעם מדובר בתמונה בלבד, אך כזו שמעניקה לנו את ההצצה הטובה ביותר על העיצוב שממתין לנו, וגם מבהירה לנו כי ההשקה באמת נמצאת אי שם מעבר לפינה, בטווח הזמן הקרוב. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94-oneplus-3-%D7%A0%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%A8-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%A0%D7%94%D7%93%D7%A8-%D7%91%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%90%D7%A9/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך למצוא עד סוף החודש מכשיר סלולארי חדש שיעבוד טוב ברשת הוט מובייל בכל הארץ כרגע משתמש במכשיר פשוט שכנראה שאצטרך להפרד ממנו וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג לסמארפון השימוש שאני צופה הוא קל - ניווט, קריאת אימיילים ומעט גלישה צריך המלצה למכשיר זול ואמין המתאים לתדרים של הוט מובייל - בתקציב של עד 1000 ש"ח אם אין מכשיר כזה, אשמח לקבל המלצה על מכשיר "טיפש" טוב ואמין בתקציב של עד 500 ש"ח - עדיף במבנה "צדפה" (לא אוהב שהמקשים חשופים ונלחצים סתם) בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה.... אני צריך לעדכן FIRMWIRE לאחרון? אם כן אז איך? יש איזה קודים או משהו להגברה ? תודה= )
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
איך אפשר לפתוח את האפסטור ככה שאני אוכל לראות את כל האפליקציות? גם אם אני לא בארה"ב? הגירסה שלי היא 6.0.1 והאפסטור מבקש ממני סיסמה כל פעם שאני מוריד משהו. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי עומדים לסוע ללונדון ב29.6. הם יכולים לקנות לי איזה פלאפון שארצה (אין שום הגבלה בתקציב) עכשיו רציתי לדעת מתי הn86 8mp אמור לצאת? ועוד דבר אם אני כבר קניתי את הn86 אני יודע שאין אותו במפעילות הסלולר אז האם יהיה אפשר לעשות עברית למכשיר ולהשים מקשים בעברית?? תודה רבה לכוולם!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הסוללה של ה-DHD שלי כבר מראה סימניי גסיסה וחוסר יציבות והגיעה שעתה להחליף אותה. הדילמה היא איזו סוללה לקחת מבין השתיים: http://www.ebay.com/itm/100-New-Battery-for-HTC-Desire-HD-G10-Inspire-4G-Ace-T9191-/190749697849?pt=PDA_Accessories&hash=item2c69916739 http://www.ebay.com/itm/New-High-Capacity-Gold-Battery-For-HTC-Desire-HD-G10-T8788-A9191-2450mAh-/150952111596?pt=PDA_Accessories&hash=item2325726dec או שמא עדיף לקנות סוללה מקורית ולא להתעסק עם הסיניות הללו? המוגדשת מאוד מעניינת אותי כי הסוללה המקורית, גם בימייה הטובים לא הייתה להיט, לכן אני נוטה לכיוונה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שפספס את הכתבה הבאה ויש לו אייפון, שיצפה פגיעה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?Fromelement=MainTopic&did=1000612562
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים עם מכשיר ה-Samsung gt-s8500 Wave שנהניתי ממנו מאוד אני מחפש מכשיר אחר שימלא אחר התפקיד. אחרי שאמכור את ה-Wave אקח את אחד המכשירים שנמצא בכותרת : חשובים לי תכונות מסויימות : זכוכית חסינת שריטות \ שרידות גבוהה. גוף מכשיר מוצק. מצלמה טובה. GPS טוב. תוכנה עדכנית וברת שדרוג. צליל טוב וסאונד טוב בזמן שיחה. יכולות צילום טובות. "גיימינג" ברמה טובה (קצת מוזר לחבר בין סלולר לגיימינג אבל זה בכדי להעביר את הזמן ) לא אשתמש בדור 3 אלא בדור 2 אין לי חבילת אנטרנט סלולרית. את הנקסוס וה-SGS יש לי ב-1600שח ואת ה-N8 ב2100.
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום מיו P350M וגיליתי שלאחר כל הרד ריסט הMICROSOFT ACTIVE SYNC מזהה לי אותו בשם אחר ולא משחזר את מה שהיה בו. כיצד ניתן לשחזר נתונים לאחר הרד ריסט?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/meizu-mx2-dream-launch-in-israel/ מה החסרונות שלו מול טלפונים חכמים אחרים ? האם רזולוציה1,280×800 למסך כל כך קטן מול 1080P נראית ? האם יש משהו טוב יותר בטווח עד 3000 ש"ח ולמה ? האם דור 4 משנה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים ואנשי ה"אנדרואיד" שבינכם בפרט! הייתי רוצה להציג בפניכם אפליקציה חדשה, חינמית ומדליקה שבאה לעזור לכולנו לסחור בציוד שלנו בצורה יעילה, מסודרת ופשוטה. לאפליקציה קוראים Happysale, ובעזרתה תוכלו למכור כל מה שרק תרצו בכיף, במהירות וללא כאבי ראש מיותרים ב3 צעדים פשוטים: 1. מצלמים את הפריט 2. נותנים לו תיאור ומחיר (האפליקציה אפילו תדע לעזור לכם בנושא) 3. בלחיצת כפתור משתפים את המכירה שלכם ברשתות החברתיות אנו מציעים לכם בעצם לנטוש את הרעיון הישן של פרסום בלוחות דרושים (תהליך מייגע למי שניסה) ולעבור לעולם של הפרסום ברשתות חברתיות, תראו לכל החברים שלכם מה אתם מוכרים ובקשו עזרה בשיתוף ותגובות. האפליקציה הינה חינמית לחלוטין, נטולת פרסומות ומכוונת קהילה. היא באמת …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצות מאנשים שקנו אוזניות לנקסוס 4 שלהם מוכן להשקיע עד 400 שקל בערך
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן ההמתנה להשקה הגרסה הבינלאומית של ה-Redmi Note 7 המרשים - אנו מקבלים מידע טרי גם על אחיו שיהיה משוכלל אפילו יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הפלאפון הנדון כאן הוא מירס I830.... אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא בו את השעון מעורר... כול שנייה זה משגע אותי ואסור לי לכבות ת'טלפון..... מישהו יכול לעזור לי? (ד"א לא מצאתי את זה בהגדרות)
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
גם המותג הצעיר הפופולרי הגיע אל תערוכת MWC 2019 - עם מכשיר הדור הבא שיכלול מסך ארוך במיוחד בתוך מארז ייעודי שאינו חושף את התמונה המלאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
- 1 follower
-
-
מסתבר שבSGS2 שקיבלתי במקלדת ה-SWIPE וזאת של סאמסונג יש בערך כל שפה בעולם חוץ מעברית, יש ROM(רשמי כרגע) שיש לו עברית למקלדת?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל אני לא מחפש טלפון נייד יש לי N95 וגם בפונקציות שלו אני בקושי משתמש. אני מחפש מכשיר שיאפשר לי: 1. לקרוא E-Books (לאחרונה התחלתי לקרוא ספרים בפורמט PDF זה הרבהה יותר נוח). 2. לצפות בקבצי וידאו. 3. לא מחייב בכלל אבל גישה לאינטרנט אלחוטי\סלולרי (יש לי סים עם חבילה בסלקום) בשביל קצת חדשות באינטרנט. בקיצור ראיתי כל מיני מכשירי טאבלט למיניהם ומכשירי אייפון\אנדרואיד סלולריים למיניהם אבל באמת שבשביל מה שאני צריך זה 2 הסיבות הראשונות והשלישית היא צ'ופר. התקציב שלי בסביבות ה1200 שקל +- עדיף כמה שיותר זול גם לא מפריע לי אם יש לקנות יד שנייה. מה אתם ממליצים? עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789851
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
החברה הסינית מציתה את הדמיון עם טעינת 100 וואט עתידנית שתוכל למלא קיבולת 4,000mAh במהירות גבוהה פי 3 מכל מה שפגשנו עד היום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-