גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי אייפד 3 שקניתי בארה"ב והיום קיבלתי כרטיס סים עם חבילת גלישה בשבילו. הכנסתי את הסים ואחרי שהוא כתב NO SERVICE, בדקתי את ההגדרות APN וראיתי שהיה מוגדר לו APN:sphone אז שיניתי את זה לinternetg וגם זה לא עזר.... מישהו? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אפליקציה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום), של תוכנת המסרים של גוגל (GOOGLE TALK) עבור מערכת ההפעלה ISO (איפון ואיפד) מצאתי כמה אבל תוכנות לא משאירות אותי מחובר ברגע שיצאתי מהאפלקציה (שזה דבר שחשוב שכל הזמן היה מחובר), ולא נותנות לי את האפשרות של Push. אם משהוא מכיר ויש לו המלצה, אשמח לשמוע בברכה, עמיר
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שמעו,למי שמכיר את התוכנה PHONEX היא תוכנה שמעדכנת את הגרסאות של מכשירי הנוקיה אז ניסיתי דבר כזה,,התקנתי RM של C3 01 לפי ייעוץ של מקצוענים והם עוד אמרו לי שיש להם את אותה תוכנה,לשני הפלאפונים אז לא יוכל לקרות כלום. אחרי שעשיתי זאת,הפלאפון לא נדלק בכלל בכלל ושלחתי ל 3 מעבדות באזורי ולא הצליחו כלל!!! היום,אחרי שכבר נמאס לי שהפלאפון ככה,חיברתי אותו למטען(רק שתדעו,שהפלאפון לא דלק בכלל ולא משנה מה עשיתי)ואחרי 13 שניות המסך של הפלאפון דלק אבל נראה לעיניי רק רקע לבן ותאורת המקשים גם כן דלקה. איך אוכל לתקן את הפלאפון שלי? ומה זה אומר שחיברתי למטען ונראה לעיניי רקע לבן במסך? חברה,בבקשה עזרו אני באמת חייב את זה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סמארטפון הדגל הייחודי של אסוס הושק בארץ במסגרת ייבוא רשמי, אך האם זה מצדיק תוספת של כמה מאות שקלים? לכתבה: http://hwzone.co.il/רשמי-אבל-יקר-ה-zenfone-2-הושק-בישראל-באופן-רשמי/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים- MOTOROLA V3 SAMSUNG 770 LG 8300 ומה שהכי חשוב לי מתוך שלושתם זה שהמסך יהיה גדול וברור כי בכולם יש מצלמה ונגן מוזיקה וכל זה. על מה אתם הכי הרבה ממליצים תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לפני יומיים חזרתי לפלאפון וכעת אני משתמש בסים הישן שהיה לי. חיברו אותי (עם שלל בעיות, אבל זה נושא אחר [שפתוח בפורום צרכנות]). הבעיה היא כזאת: שיחות וSMS יש. גלישה אין. בפלאפון אמרו לי לגשת לסניף שלהם ולהחליף סים. אבל האם באמת יכולה להיות בעיה בסים אם חלק מהאפשרויות כן עובדות ורק הגלישה לא? חייב לציין שהנציג היה מה זה שבוז והיה מורגש שאין לו כוח לעזור לי, ועבר איתי על הספר לך לכאן ותגיד כאן. אבל ההגדרות אצלי בטלפון נכונות כי הרי לפני שהחלפתי סים, הסים הקודם של הוטמובייל עבד וכל השירותים היו זמינים אצלי. אין לי כוח לחכות בתורים במוקד השירות של פלאפון ואם אני מוכרח למצוא זמן ללכת אליהם - עדיף לי כבר לחזור להוט מובייל כשיש לי סים שכן עובד איתם. אז לשאלת הדיון: אם X מסוי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פלאפון מחו"ל ואני מתלבט בין הדיזייר לגלקסי... מה אתם ממליצים? *אני יודע שיש הרבה נושאים על שני הפלאפונים אבל לא מצאתי כל כך השוואה ישירה בין השניים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מתלבט בין שני המכשירים האלה הצרכים שלי הם בעיקר שיהיה נוח לנהל ולשמוע מוזיקה שיהיה מקום אכסון וכמה שפחות בעיות טכניות והתעסקויות טכניות עם הכשיר אני הבנתי ששניהם מכשירים טובים אבל הגלקסי יותר זול אם יש סמארטפון אחר שאתם ממליצים בתקציב שלו אז אני אשמח לשמוע (פתוח להצעות) אני כנראה אקנה את הסמארטפון מאורנג הגקלסי עולה שם 90 שקל לחודש והאייפון 4 120 לחודש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הטלפון משום מקום התחיל לקרטע (החומרה מרצדת), ואני צריך להחליף כי הוא זז לאט מאוד. אני לא ממש מבין אז אשמח לדעת מהם הנקודות שאני צריך להתייחס אליהם לפני קניית סמארטפון. נכון לעכשיו ראיתי את הטלפון הזה: (thl t6s) http://www.e-buy.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=thlt6s&Cat2Cat1ID=5074&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he מה לגבי המכשיר ההודי שפורסם בשקלים בודדים זה עוד רלוונטי? התקציב שלי הוא סביב 1500 ש"ח. אבל מעדיף להישאר נמוך. מה ההמלצות למשתמשי טלפון סבירים (אפליקציות אינטרנט מייל ושיחות). ד"א האם שווה להזמין מחו"ל? איך נושא המכס עובד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אותו הזן סטון רק עם מסך, רדיו, הקלטה וזיכרון של 2 ג'יגה. http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16696
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נסו את המשחק שפיתחתי - Cyclop Attack תיפסו את הכדור השמח ונסו לאסוף איתו את האבנים הירוקות, התקדמו במשחק לשלבים מאתגרים והיזהרו מהציקלופים! קישור להורדה חינם מ- Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.CyclopAttack&feature=search_result#?t=W10
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שמעתם על האפליקציה שמראה לכם איך תראו כשתהיו זקנים ? אתה מצלם את עצמך ואז תוך כמה שניות הפנים נופלות ומתמלאות קמטים. מטורף. אני אומרת למה לא להמציא הפוך - בוטוקסאפס.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפליקצייה שמסוגלת לבדוק היכן אני נמצא ולהתריע?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי בשעה טובה ניידתי את הקו שלי בשבוע שעבר מחברת פלאפון להוט מובייל. הניוד עבר בהצלחה והקליטה מעולה ואין תלונות. להוט אין כרגע ממשק וובי למעקב אחרי כמות השיחות/הודעות/דאטה. אני מחפש אפליקציה אחת שתיתן לי את האפשרות למעקב וניטור אחרי הנתונים הללו, אפשרי גם מהאפסטור וגם מהסידיה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנה תוכנה לעברית ל IPOD CLASSIC? היכן ניתן למצוא תוכנת להמרת קבצי וידאו ? תודה, איתן
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש איזה שדרוג או שלט שמוסיף רדיו לאיפוד ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשך ההתכנסות בשוק ה-PC עשוי להביא לעוד חיזוק עבור היצרנית הסינית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות MP3/MP4 איכותי בכ1500 שקל ואני רוצה להשקיע גם באוזניות, אין לי הגבלה לתקציב אבל זה נראה לי מיותר להשקיע יותר מ300 שקל לאוזניות. אשמח לקבל כמה המלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי דודה שטסה מחר לאיטליה, יש מקום טוב ששווה לקנות ממנו משם? או להזמין מחו"ל מאתר כלשהו? כי תאמת שהיא לא ממש מכירה ומתעסקת עם כל מני דברים כאלה..ככה שאני לא רוצה שהיא תתבלבל, אבל אני ממש ממש "חרמן" על הנגן הזה. לא איכפת לי מאפליקציות וכו', יש לו רדיו יש לו איכות שמיעה טובה יותר מהאייפוד, והוא עולה זול יותר כמובן ב 16GB שזה 8 יותר מהאייפוד. האייפוד הוא כעקרון אופציה שניה / שלישית שלי. כמה אגב יעלה אייפוד בדיוטי פרי? כי ZUNE HD אני בטוח שלא קיים שם. אם יש לכם תשובה מהירה אני יודה לכם...היא טסה מחר על הבוקר
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אנשים אני התלבטתי יותר מידיי ועכשיו החלטתי לשאול אתכם... תראו יש לי נוקיה 6680 ברשת אורנג' וזה פלאפון מצויין הכול עובד אצלי חלק אינטרנט, מצלמה, מוזיקה וסרטים וחוץ מזה גם קניתי לו כרטיס זיכרון של ג'יגה אחד לפני כמה ימים... עכשיו ראיתי בקטלוג של אורנג' שיש את הנוקיה החדש הN73 הזה וחבר שלי קנה אחד וראיתי אצלו שיש לו איכות הרבה יותר טובה במצלמה ועוד כל מיני שטויות... אז רציתי לשאול אם כדאי לשדרג או שחבל על הכסף כי אני תאמת לא יודע ממש את ההבדלים בין שני הפלאפונים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש טלפון עד 1500 שקל ( אם יש שדרוג משמעותי אפשר לעגל ב-100-200 כלפי מעלה).הכי חשוב לי שיהיה אמין ולא יתקלקל, לא מחפש את הטלפון עם הביצועים הכי טובים (כמובן שלא נכנס בטווח מחיר) סך הכל רוב השימוש הוא סטנדרטי - מצלמה, וואטסאפ אפליקציות רגילות לא משהו שדורש טלפון חזק במיוחד.שיכיל את הטגנולוגיות החדשות (טביעת אצבע, דור 4 וכ'ו...), עמידות במים ואבק יכול להיות נחמד, ומערכת הפעלה אנדרואיד.חשבתי על ה-A5 אבל קראתי קצת ביקורות ובחלק מהמקומות אומרים שיש לו בעיות ולא ממש נותן תמורה מלאה למחיר (בחלק אומרים שכן).אשמח לשמוע המלצות על הטלפון הזה או\ו המלצות על טלפונים דומים לו במחיר הזהתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הי לכולם בימים אלו אני קונה טלפון חדש, ויש לי התלבטות קטנה: האם מבין החברות והדגמים שאני מסתכל עליהם, לכלול גם טלפונים של Xiaomi, או שעדיף להמנע מהחברה הזו? אני שואל את זה בגלל שכמה חברים אמרו לי פעם שהטלפונים שלהם מגיעים עם הרבה bloatware. כיוון שאני מניח שיש פה אנשים שיש/היה להם טלפון של Xiaomi, אודה לכם על דעתכם, זה יעזור לי לבחור. תודה לכולם
-
- 119 תגובות
- 22.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מכשיר זול יחסית- עד 1500 גג. שייתן מענה לרשת אלחוטית בצורה יחסית טובה עם תמיכה בפלאש או שיהיה בעל אפלקיציה של יוטיוב. סוללה יחסית טובה. דבר חשוב נוסף זאת הקרינה , שתהיה יחסית נמוכה. מצלמה,רמקולים וכל שאר התכונות לא כל כך מעניינות אותי. הבעיה היא שהמכשיר היחידי שעומד בקריטריונים הוא הHTC WILDFIRE ולפי מה שהבנתי הקרינה שלו גבוהה יחסית לכן גם מועמדותו נפסלה. כרגע המכשיר היחידי שאני רואה שעומד באופציות שלי הוא הגלקסי אבל הוא יקר בהרבה מהתקציב שלי. אני אוכל לחכות חצי שנה לפחות, ממה שאתם יודעים בשוק הזה יש מצב שהוא יורד ל-1.5K בשנה הקרובה? שאלות לגבי המפעילה, יש לי תוכנית מצוינת אבל היא מתקופה אחרת לגמרי בערך מ-2005, ככה שיש לי 30 מגה לגלישה בסלולרי. האם אוכל להסתפק בחבילה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-