עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by big_guy,

מה אתם אומרים? הכי חשוב לי זה זמן סוללה. הנבתי שאם נשווה ביניהם - זה די זהה. אז מה עדיף?

2. אהלן, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות'.. הדרישות הן סטנדרטיות - איכות שמע וזמן סוללה טובים ביחד למחיר. התקציב הוא 250 ש"ח (למעשה אני מעוניין לקנות 2 אוזניות והתקציב לכל אחת הוא 250. המכשירים הם אייפון ונקסוס). אשמח להוציא פחות מ250 (לכיוון ה180), אבל אם צריך אני מוכן להוציא גם 300 לכ"א כדי לא לקנות משהו שיזרק אחרי מספר חודשים.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by ASTR4L,

שלום אתמול התחדשתי בנקסוס 7 החדש. קניתי גירסא 16gb רגילה ללא מודם סלולרי, בנוסף יש לי נקסוס 4 דרכו אני פותח נקודת גישה כדי לגלוש ב-7. השאלה אם ישנה אפשרות לבצע את הקישור בניהם? אבל שיהיה נסתר.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני עם אייפון 5s בהוט מובייל עם speedtest מקבל בין 3-7 מגה הורדה בדרך כלל. לחבר יש G2 ברשת 012 בקדתי אצלו את ה speedtest והוא מקבל בין 15-18 מגה

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  5. Started by AngelofDeath,

היי, יש לי כרגע רום סטוק של סמסונג גרסה 4.1.2 ואני רוצה לעבור ל-CM. השאלה שלי היא האם קיימת גרסה יציבה של CM10.2 או CM11 ל-I9100T/I9100? לפי הרשימה הזאת: http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100&type= כל הגרסאות האחרונות הין ליליות, מה הסיכונים שיש בגרסאות האלה מול היציבות והרשמיות? ושמעתי שיש ל-CM תוכנה שמאפשרת להתקין את הרום שלהם אוטומטית, האם זה באמת פרקטי ועובד ללא בעיות? יש לי קרנל PhilZ-cwm6. זה חשוב, אני מאוד רוצה לעבור לרום אחר. הרום הנוכחי שלי אוהב לבזבז סוללה משום מה, והטעינה לוקחת הרבה זמן ביחס לרומים אחרים שהיו לי. תודה לכל מי שיעזור, שבת שלום!

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by dolypooh,

אהלן חברים. העליתי את השאלה הזו בפורום הסלולאר ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שמכאן אקבל מידע רלבנטי. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? מישהו יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

8. היי. אני בהוט מובייל. אני ממש לא מרוצה מאיך שתהליך הנדידה בין רשת לרשת מתבצע. יחסית לגולן ששם תהליך הנדידה אף פעם לא הפריע לי לשימוש השוטף שלי משום מה. כאן, המכשיר יכול לעבור מרשת פלאפון עם קליטה מלאה לרשת של הוט מובייל עם קליטה של פס אחד. הגלישה כאשר יש קליטה כזו בכלל לא עובדת למרות שלפי ההגיון היתה אמורה לעבוד אבל באיטיות. יש גם הרבה מקרים שאין גלישה למרות שהקליטה טובה ברשת הוט מוביייל, ואני צריך להפעיל מחדש את המכשיר. ויותר גרוע, קורים לי הרבה מקרים שהמכשיר מחובר לרשת של הוט מובייל ואין בכלל פסי קליטה, אבל למרות זאת, לוקח לו דקות ארוכות להחליט לעבור לרשת של פלאפון, שהמהלכן אני לא יכול להוציא אפילו שיחות. לכן אני רוצה לקבע את המכשיר על הרשת של פלאפון בלבד. אני בוחר רשת …

9. שלום, אני כבר מחפש ב-aliexpress שעה טאבלטים ואני כבר מיואש- יש כ"כ הרבה חברות, דגמים, מפרטים ומחירים שאני כבר הלכתי לאיבוד. אלה הדרישות. מסך: רצוי 10 אינטש אבל גם 7 בסדר איכות מסך - HD WiFi: שיהיה עם מהירות גבוהה ויאפשר סטרימינג בLAN לסרטים באיכות גבוהה Bluetooth: ראיתי שלהרבה טאבלטים אין- אני רוצה שיהיה סוללה: לא פחות מ-4 שעות בגדול השימוש הוא כפי שבטח הבנתם הוא לגלישה וצפיה בסרטים. יש טאבלט בטווח מחירים שעונה על הדרישות או שאני מגזים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חברים, כרגע אני מחובר דרך פלאפון משלם עבור מסלול ללא הגבלה 85 ש"ח והם לוקחים עוד 5 ש"ח עבור 10 הודעות MMS, אני לא מבין למה כוון שיש לי מסלול ללא הגבלה. אני מחפש לעבור למפעיל , לפני העברה אני מעונין לקבל חוות דעת. להוט מובייל מסלול ללא הגבלה הכלל אינטרנט בייתי ב70 ש"ח לחודש לשנה. כרגע אני משלם עבור אינטרנט בייתי 75ש"ח עבור 100 מגה. יש את 012 חברת בת של אורנג', הבנתי שהם הכי מומלצים מכל הבחינות כוון שהחיבור הוא ישיר לאורנג' ולא בניוד. לא מצאתי דיון הקשור למבצע של הוט היום ואם קיים עדיין בעיות ניוד , ניתוקים וכדומה לכן פתחתי דיון חדש. המחיר בהוט נשמע אטרקטיבי ומושך השאלה אם כדאי ? האם קיים עדיין בעיות ניוד , ניתוקים וכדומה ? האם ניתן להגדיר את ה-APN של פלאפון במקום של ה…

• 0 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. הי, ושוב שלום לכולם. בימים האחרונים התחילה לעלות לי פרסומת באנדרואיד (HTC ONE SENSE 5.5). היא עולה כל איזה שעה, לכל מסך שאני נמצא באותו רגע, חייגן, אינטרנט.. לפני היעוץ שלכם, רק אעדכן שכבר עשיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו: CLEAN MASTER, SD MAID, AVG, עברתי על כל האפליקציות, מחקתי את כל האחרונות שהתקנתי, עברתי על כל אפליקציה פעילה שמסתתרת ומחקתי אותה. לא עוזר כלום, וזה החלון שעולה לי כל הזמן (פרסומות משתנות כמובן): בקיצור, אם יש עוד משהו שאני אמור לעשות כדי לגלות מאיפה מגיעה הזוועה הזאת, אודה לכם אם תגידו לי. תודה.

12. לפני כשבועיים שכנע אותי נציג אורנג' בשיחה טלפונית לרכוש את האייפון 5S ולקבלו על ידי שליח. חתמתי לשליח שהביא את המכשיר ב18 בדצמבר ופתחתי בבית בהתרגשות את המארז. האייפון היפה והמוזהב התגלה כפגום במסגרתו. מיד התקשרתי לשרות לקוחות לדווח והרגיעו אותי שאוכל להגיע לכל נקודת שרות ולהחליף לאחר שיבדקו את המכשיר. כמובן שהמכשיר חזר לאריזתו המקורית ולא היה בשימוש. בנקודת השרות האשימו אותי מיד שהפגם נגרם מכך שאני הפלתי את המכשיר, דבר שלא היה ולא נברא כמובן. לא הסכימו להחליפו וגם לא לבטל את העיסקה בטענה שלא ניתן לבטל עיסקה מאחר שהביאו לי מכשיר "מושלם" ואני שברתי אותו. 1. ראו הוזהרתם מקנית חתול בשק - שיטה שיכולה להיות יעילה בנסיון להיפטר ממכשירים פגומים. 2. מי יכול לתת לי עצה מעשית מה ע…

• 12 תגובות
    • 9.5k צפיות
  13. היי, הפלא שלי שבק ואני צריך לקנות אחד חדש, מתלבט כרגע בין הG2 הנקסוס 5 והאקספריה Z1. כמו כן מאיפה הכי כדאי לרכוש (לא מדבר על מחיר אלא בעיקר חנות שהאחריות אצלה זה לא כקליפת השום או לפחות שירות ואחריות נורמליים). שמעתי על GOMOBILE דברים טובים רק שהם במרכז ואני בדרום ולא יודע איך אני יתעסק עם אחריות ותיקונים כאשר אני בדרום. מה ההמלצות שלכם לגבי שתי הנושאים אשמח לשמוע וגם, איזה מפעילה סלולרית כדאי לי - מבחינת מהירות ויציבות,תאימות לתדרים של המכשירים הללו בעיקר בגלישה וGPS וכמו כן שיחות (איזור דימונה ב''ש ובעתיד אולי אשדוד) שכוללת חבילה DATA גדולה יחסית של 10gb או לפחות 5. כרגע אני עם סלקום עם חבילה של 5 ולא חושב שזה יספיק בהחלט מחכה לשמוע את המומחים ובכלל למי שיש ניסיון עם ה…

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by torrent,

קניתי באיביי את מדבקות ה-NFC, הן עובדות טוב ומגיבות לפקודות בסיסיות. השאלה שלי היא עד כמה רחוק אפשר להגיע? אפשר לתכנת אותן שייכנסו לפייסבוק ויפרסמו סטטוס או יישלחו הודעת מייל מהמייל שפתוח במכשיר, או שזה נועד רק עבור פתיחה וסגירה של בלוטוס, Wifi, אתרי אינטרנט וכו'?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by ToMeRv32,

תמיד מזהירים אותי מלהטעין את הפלאפון לידי בזמן שינה וכו', אז רציתי קצת להבין למה. בזמן הטענה המכשיר פולט יותר קרינה? המטען פולט קרינה (כלומר כבל ארוך פותר את הבעיה)? ואם כן, מה קורה בשימוש של מטען נייד? אם שמים על מצב טיסה אין קרינה בכלל?

• 7 תגובות
    • 12.9k צפיות
  16. Started by benking,

שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  17. מכונת תספורת לראש שלא תעלה מעל 500 ש"ח שתהיה עם סכין רחבה ועם דרגות חיתוך עד 6 מ"מ דגש על מנוע חזק! עם כבל הטענה ואופציה לנורית חיווי סוללה *עריכה החלטתי לקנות את המכונה Moser 1881[h=1][/h]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by torrent,

קניתי באיביי את מדבקות ה-NFC, הן עובדות טוב ומגיבות לפקודות בסיסיות. השאלה שלי היא עד כמה רחוק אפשר להגיע? אפשר לתכנת אותן שייכנסו לפייסבוק ויפרסמו סטטוס או יישלחו הודעת מייל מהמייל שפתוח במכשיר, או שזה נועד רק עבור פתיחה וסגירה של בלוטוס, Wifi, אתרי אינטרנט וכו'?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by benor,

לפני כחצי שנה הזמנתי את ה- ZTE |V970 הסיני ואני ממש לא מרוצה. הסוללה שלו נגמרת בטיל, הרמקול חלש ה- GPS עושה בעיות יש לו ניתוקים והממשק משתמש מעצבן. רפרפתי קצת בפורום והבנתי שניתן לקנות את ה- MOTO G בסביבות ה- 1000 ש"ח. מה דעתכם? יש הצעות אחרות? הפעם מעדיף לקנות מכשיר שהוא לא סיני. עדיפות למכשיר חדש, אבל אני לא שולל יד שנייה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by stojakovic,

אהלן, קיבלתי במתנה את הנוט 3. המכשיר פשוט ע-נ-ק. אני כרגע עם גלקסי 2 והשינוי בגודל הוא דיי קיצוני. השאלה שלי היא כזאת- לאנשים שיש אותו- האם הגודל זה משהו שמתרגלים אליו? אפשר להסתדר איתו בשימוש יומיומי? (הכוונה היא- לשים אותו בכיס, לרכב על אופניים בזמן שהוא בכיס, לענות לשיחות ביד אחת וכו') הכיוון שלי כרגע הוא דיי להחליף איתו- אבל השאלה למה? יש את הG2 אבל הוא גם ענק- ההבדל ביניהם מצדיק להחליף את הנוט? יש משהו אחר כדאי? הנקסוס 5 לא בא בחשבון כי אין אותו בחנות... בכללי-המגמה היא להמשיך להגדיל את המסכים כי זה כבר נהיה ממש מגוחך...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by hadarK,

שלום, אני זקוק למטען חיצוני שיהיה קל וקיבולת כמה שיותר גדולה. אני מתלבט אם להזמין מטען סיני פשוט, או אחר מחברה מוכרת אבל שהמכיר יקר יחסית. במידה ואני לוקח מחברה מוכרת חשבתי ללכת על זה. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by zohar678,

מיזה זמן רב כשמתקשרים אלי אני בקושי מסוגל לשמוע את הצד השני, ואני ממש מצמיד את המכשיר בכוח לאוזן. אם אני שם על ספיקר אז אני שומע טוב, או לחילופין מחבר אוזניות וגם אז אני שומע מצויין. השאלה שלי האם הבעיה במכשיר וניתן לתקן? או שהבעיה קשורה לכרטיס הסים או לחברת התקשורת (הוט מובייל)? גרסת האנדרואיד שלי היא 4.2.2

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by card,

שלום לפני כמה ימים הייתי בחנות אלקטרוניקה, והיו להם בתצוגה כמה טאבלטים לא רעים. אחד מהם היה LG GPad 8.3. הרמתי אותו, וכשאני מחזיק אותו אני מבין בעצם שמדובר במוצר דמה למטרות תצוגה בלבד, לפי 2 התכונות הבאות: 1) הטאבלט היה רק הפלסטיק החיצוני שלו - בפנים הוא היה ריק מתוכן - לא שקל כלום. 2) המסך שלו לא היה אמיתי, אלא הייתה מדבקה על המסך שמדמה תצוגה. (בדרך כלל כשהמסך אמיתי, אז הפיקסלים מופיעים טיפטיפה בעומק הזכוכית, ולא ממש על הקצה שלה כמו כשמדביקים מדבקה) המכשיר היה ממש יפה ומושך את העין. הוא היה הדגם הלבן, ולא השחור. אחרי כמה שניות, האצבע שלי נגעה בטעות במסך, ופתאום המסך מגיב.. התמונה זזה, ניתן לפתוח תוכנות, וזה מכשיר אמיתי. מתברר שהמכשיר הזה, שמרגיש כמו טאבלט מרוק…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by matan13,

יש לי מכשיר galaxy s3 שנקנה בארצות הברית(model sgh-I747). גירסאת אנדאוריד קיימת 4.0.4. כשאני מחבר את המכשיר למחשב ב-KIES אני רואה שהגירסא העדכנית ביותר לשדרוג היא 4.1.1. ואני מעוניין לשדרג לגירסא האחרונה שהיא 4.3 דרך SAMMOBILE אין גירסאות חדשות למכשיר. יש גירסא חדשה לדגם קרוב model sgh-I747M( עם M בסוף) 1. איך אוכל לעדכן גירסא לדגם הקיים ? \ איזה מודל לבחור בעת הורדה מהאתר ? 2. במידה ואני לוקח גירסא model sgh-I747M ומבצע שידרוג דרך ODIN אוכל להתחבר ולעבוד על המכשיר לאחר השידרוג דרך ה-KIES ? תודה רבה חברים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. האחייניות שלי רוצות סמארטפון. הם רוצות רק איפון או סמסונג כמו שיש להורים(אמא איפון אבא סמסונג) ולדוד טאטום(סמסונג). אני הולך להוריד אותם מזה ומהר כי איפון וסמסונג הם כרגע החברות הכי מרושעות(והם לא נכנסות בתקציב). התוכנית שלי היא להביא להם סמארטפונים סינים וורודים עם יכולות משחקים סבירות, ולהתקין להם 200 משחקים כל אחת כדי לפוצץ את החברות מקנאה. יש מכשירים מומלצים בתקציב הזה?

• 20 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים