גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
כבר יש לי סמארטפון משוכלל וטוב לענינים פרטיים אבל עכשיו אני צריכה סמארטפון נוסף רק לצרכי עבודה. דרישות: - עמיד מאוד. זה מאוד חשוב. שלא יתפרק וישבר מכל נפילה. - זמן סוללה - מצלמה לא חשובה בכלל - אני מתכוונת להשתמש בו לשיחות+ סמס+ וואטסאפ בלבד -שיעבוד עם רשת פלאפון (קיבלתי סים מהעבודה) - רצוי משהו שיחזיק לפחות 3 שנים יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני בעל מכשיר SE T630 שדי מעצבן אותי לאחרונה (בעיות טכניות ובעיות בג'ויסטיק) והתאהבתי בK800I שאחותי קנתה במבצע 50% באורנג'. אני כמעט סגור על הרכישה הזו, אך רציתי לדעת האם ישנם פלאפונים חדשים אשר עתידים לצאת בזמן הקרוב (חודשיים-שלושה) שיהוו שיפור משמעותי מפלאפון כמו K800I. אני מודע לכל הנוקיות המשוכללות ביותר האלה, אך אינני זקוק לדברים הללו (מה גם שהמחירים מופרזים). ראיתי פה דיון על מכשירים חדשים מבית SE, חוץ מהמראה החדש שלא ממש לטעמי כנראה שאינני מספיק מומחה בשביל להבחין בשיפורים הטכניים (אם שופרו בכלל) אז אודה לכם אם תפרטו את השינויים במכשירים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצד אחד המחיר של ה xperia z עכשיו הוא יחסית יותר זול משאר המכשירים כיום בשוק כמו ה S4 האייפון 5 וכו". אבל מצד שני נחשף לא מזמן ה z1 שאמור להיות הממשיך של ה Z . השאלה שלי היא האם שווה לחכות ל z1 או עדיף כבר ללכת על xperia z שמשווק כבר כיום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אנא הגיבו בדחיפות.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש לגבש צוות פיתוח ראשוני, שיכנסו כשותפים, למיזם אינטרנט חדש אשר מקיף תחומים רבים כמו חברתי, פרסומי ועוד. מדובר בתצוגה חדשה ומיוחדת של נתונים שלא קיים כיום ברשת ואשר סביב זה מתנהלים "חיים" שלמים. אין כרגע משקיע. יש תוכנית עיסקית ודמו כמו גם איפיון ראשוני של המערכת. (בנוסף יש גם חברה רשומה, סימן מסחרי, והוגשה בקשה לפטנט בארה"ב) מחפש אנשים מקצועיים מאוד בתחום האינטרנט והאפליקציות. לא מדובר רק בהקמת ועיצוב אתר אלא גם בפיתוח אובייקטים, תיכנון וניהול מסות גדולות מאוד של נתונים. הכרה וניסיון בתחומים הבאים: PHP, javascript, MySQL, Apache, Linux & Windows Ajax, jQuery, HTML5, XHTML, CSS3, Web Design Cellular App's etc... תחומים נוספים יתקבלו בברכה! אני עצמי מתכנת ב PHP …
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש MP3 של SMART אני לא יודע איזה דגם זה כי לא רשום עליו אבל כך הוא נראה : http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=mp3smart1g&Cat2Cat1ID=20&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE חייב דרייבר כי בלי דרייבר זה אפילו לא מזהה אותו במחשב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד? האם אני צריך את כל ה pc suite ששוקל 300 מגה? אני בסך הכל רוצה שה-XP יכיר את הכבל של הנוקיה ואוכל להשתמש בו כ- USB. תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה קורה אנשים??! (הרבה זמן לא הייתי פה... בעיות במחשב O_0) בכל מקרה, קבלתי היום את ה-LG המגניב הזה וכבל USB, אבל בלי דיסק של דרייברים. אחרי קצת חיפושים באינרנט עדיין לא הצלחתי למצוא משהו, אז אני אשמח ללינק או שם של התוכנה. (אל תדאגו, זה לא במקום ה-N ) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם ה-Redmi K50 נראה מבטיח בהחלט עבור כל מי שלא מוכרחים לקבל גישה אל מערך צילום משוכלל במיוחד - אך סביר להניח שיהיה קשה למצוא אותו מחוץ למדינת המקור של היצרניתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 345 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הNokia 5800 מאחר והN73 שלי מראה סימנים מתקדמים מאד של גסיסה ואני רוצה לדעת איזו חנות אמינה יותר. כרגע חשבתי על החנויות הבאות: Ron Phone http://ron-phone.co.il/product697.html Eline http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c202/36850.php Tikcom http://www.tikcom.co.il/Product.asp?Pid=nok5800&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE Omega Phones http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=327 המחיר לא רלוונטי מאחר והוא כמעט זהה בכל החנויות, אני רק מחפש חנות שלא תעלם לי מחר ושתהיה אמינה. כמובן שאם למישהו יש עוד הצעות לחנויות אחרות שמוכרות את המכשיר הזה אני אשמח לשמוע עליהם
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
דרך ה WIFI אפשר להוריד סרטים לסלולרי נוקיה 5800 ? זה אפשרי ? איזה מגבלות יש לזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה היפנית ממשיכה לנסות ולמצוא את דרכה בעולם הסמארטפונים, מכריזה על התכנסות למותג אחד בודד וגם משיקה סמארטפון חדש עם גישה מוזרה חטיבת המכשירים החכמים של סוני היא אחד מסיפורי האכזבה המשמעותיים ביותר בקטגוריה הזו, ששני כנראה רק לעלילותיה של נוקיה (ומיקרוסופט בהווה). מי שבעבר הייתה אחת מהיצרניות המרעננות והחדשניות בתחום מנסה כמה שנים להמציא את עצמה מחדש ולמצוא נישה נוחה והגיונית, אך נכשלת במשימה וממשיכה לגלגל הפסדים כלכליים שפוגעים בסוני כולה. כעת, נראה שאנחנו נמצאים בתחילתו של נסיון נוסף להתחדשות ושינוי – עם תמונות מודלפות שמצביעות על החלטה לבטל את כל סדרות המכשירים של החברה שהכרנו עד עתה, סדרות ה-M, ה-C וה-E שיצטרפו אל משפחת ה-Z המובילה שנזנחה כבר לפני כמה חודש…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי את ה"בעיה" הבאה. אני מצלם תמונות במצלמת SLR עם חיישן של 24M פיקסלים ואחרי דחיסה יוצא גודל תמונה ממוצע של 8-9MB. אני רוצה להעביר את התמונות שיהיו זמינות בטלפון, שמירה על הענן בלבד לא מספיק טובה לי. הבעיה היא שללא דחיסה נוספת, הטלפון מתמלא די מהר (נקסוס 4). לא ממש אכפת לי לשמור על האיכות של התמונות, גם ככה המסך קטן ואין משמעות לרזולוציה מטורפת. העניין הוא שאני מצלם בתדירות גבוהה ואין לי כח להתעסק ידנית ולדחוס כל פעם את התמונות ואז להעביר לטלפון. האם אתם מכירים איזו תוכנה או דרך אחרת לסנכרן בצורה אוטומאטית את התמונות כך שהגודל שלהן יקטן בצורה אוטומאטית בזמן שמעבירים לטלפון? עדיף משהו ייעודי ולא סתם תוכנה שיכולה לדוגמא לדחוס תיקיות שלמות כי זו עדיין התעסקות (ליצור עותק …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4020/1825537 לפני שאתם קופצים עלי, בואו נחשוב על התמונה הרחבה יותר, אולי זה ככה גם בדברים אחרים? אולי הטכנולוגייה הפכה לדבר כל כך חשוב בחיינו שאנחנו מעריצים אותה ברמה אלוהית? אולי החלפנו את האמונה באלים כאלו ואחרים בטכנולוגייה? דיון פורה .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אולי לא כולם יודעים על זה אבל במכשירים מסויימים של נוקיה יש accelerometer accelerometer הוא חיישן תנועה שמזהה 3 זוויות שבהם נמצא המכשיר (N95 במקרה שלי) הדוגמא הכי טובה היא כדור שנמצא על המסך והוא מתגלגל לפי תנועות המכשיר אם מקפיצים את המכשיר אז גם הוא קופץ למה נוקיה לא פירסמה את זה?!? מה הם מפחדים ממשהו?! אני לא מבין, יש דבר כזה מגניב ולא אכפת להם?! יכלו להיות לזה כל כך הרבה שימושים, IPHONE עשו הרבה שימושים למערכת הזאת רק עכשיו מתחילים להתעורר ולפתח דברים למערכת החיישן
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי היום מכשיר Sansa Clip. הבעייעה היא שכשאני מחבר אותו למערכת שלי ומגביר ת'מערכת עד הסוף וגם במכשיר מגביר עד הסוף, פשוט שומעים חלש! אם אני מחבר דיסקמן (ישן) למערכת יש עוצמה ושומעים חזק. כשאני מחבר אוזניות ל SANSA CLIP גם עושה רושם שהוא מנגן חזק (יחסית). האם הגיוני שהוא לא עוצמתי מספיק כדי שאני אשמע חזק אלא רק ממש בינוני? מה עושים?!.... תודה. עריכה: הסתדרתי , קצת שיחקתי בהגדרות יש שם אופציה בווליום "נורמאל" או "היי (גבוה)" כנראה למצב של חיסכון בבטרייה, אחרי שהעברתי להיי זה כבר היה יותר טוב ואחרי ששיחקתי באקולייזר זה כבר להיט. תודה ערב נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! רכשתי Motorola Defy כפי שהמליצו לי בפורם זה. חזרתי מארה"ב, משם רכשתי ת'מכשיר, והגעתי לאחת החנויות המוכרות להתקנת רום CM7. הבעיה המוזרה והמאוד נוראית היא, שברגע שאני שם מישהו בספיקר בזמן שיחה- אז אותו בנאדם שומע את עצמו כפול ולכן פשוט אי אפשר לנהל שיחה במצב הזה! ואני חייב את הפיצ'ר הזה! רק כשאני מנמיך לווליום הכי הכי נמוך-אז כנראה זה בסדר..אבל אז אני לא שומע דבר! אינני יודע אם זהו משהו חומרתי או תוכנתי, אשר קשור לפריצה? אינני יודע אם זה פשוט Design Epic-Fail? משום שהמיקרופון לדיבור והספיקר עצמו די סמוכים אחד לשני בתחתית המכשיר. אחד מקדימה והשני מאחורה. מישהו יכול לעזור בבקשה!? אולי שווה להחזיר ת'מכשיר כי אין פתרון לזה? חבל לי כי זה נראה לי מכשיר מדליק לאללה ומתאים לד…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הנגן iAUDIO U3 שאפשר להפעיל בו קבצי וידיו. קבצי ההדגמה שהיו בנגן עובדים, אבל כשאני מוסיף קובץ משלי, הנגן פשוט לא רואה אותו. ניסיתי להכניס מסרטון של כמה שניות וברזולוציה נמוכה, עד לסרט באורך מלא ושום דבר לא עובד. מקווה שתעזרו לי, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן, בטח המחיר שלו יהיה בשמים, חשבתי לקנות אותו במקום את ה D2 טוב, בתמונה ליד זו ששמתי רואים מפה עם רחובות, הוא יתמוך בתוכנות הניווט שיש בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם D: אחרי ציפיה דרוכה, היום סוף סוף קיבלתי את המכשיר! קטן ומהמם ביותר (בצבע שחור-ירוק) באנדל מכובד, וקופסה זעירה יחסית. (למי שתוהה איך אני יודע שזה הראשון- חרשתי שעות על גוגל, אם זה לא הראשון- זה לפחות הראשון המדווח) כרגע הוא בטעינה, עוד פרטים+תמונות בהמשך D:
-
- 49 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
נא להכיר T-Mobile G1 או HTC Dream, המכשיר הסלולרי הראשון עם מערכת ההפעלה Android. [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [/table] למי שלא יודע/שמע ANDROID הם חברה שנרכשה ע"י גוגל לפני כמה שנים במטרה לפתח מ"ה מבוססת לינוקס לסלולרים. היוזמה התפתחה לתאגיד של חברות (תוכנה, חומרה ושירותים) הנקרא Open Handset Alliance. ערכת הפיתוח (SDK) שוחררה לחופשי (כמעט לגמרי) לפני יותר משנה חינם, ומפתחים יכולים לשחרר ישומים למערכת כבר עכשיו. פרטים טכניים (מעבד/שבבים/מסך) עדיין לא יצאו רשמית אבל התמונות מדברות בעד עצמן, מקלדת qwerty מלאה, מסך מגע רחב (קיבולי כנראה), מכשיר דור שלישי עם WIFI ן- BT, עם GPS ומצלמה 3MP, מד תאוצה שיכול לשמש כמצפן. אינטגרציה מלאה עם שירותי גוגל (ללא MS E…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html הפרטים מעורפלים מאד בכתבה. מישהו שמע על זה משהו מעבר למה שכתוב בכתבה?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מכשיר Galaxy S עם הרום של פלאפון והוא עובד די לאט וזה מעצבן. התקשרתי לכל מיני חנויות פרטיות שמוכרות את המכשיר הזה וכולן אמרו לי שהם צורבים רק רומים מקוריים של סמסונג ולא רומים של כל מיני אנשים. אז השאלה שלי, הרום המקורי של סמסונג יותר מהיר ? הוא יפתור לי את הבעיה של האיטיות במכשיר ? נ.ב אני מעדיף שחברה תצרוב לי את ה- ROM כדי שאם תהיה לי בעיה יהיה לי למי לפנות. ועוד שאלה, מה ההבדל בין הרום של Samsung לרום של pilotx ועוד אנשים כמוהו שעושים רומים ?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היורש של אחד מהדגמים המשתלמים ביותר בשוק עתיד לבחור בשבב מבית Mediatek ולספק תמיכה ברשתות מודרניות בתוספת לשיפור בביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
- 1 follower
-