עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by gabriel6,

שלום, אני מתעתד לרכוש טלפון לאשתי - חשבת על הדגם הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 קורץ לי מאוד המחיר והאחריות בארץ (אני נמנע מלרכוש בחול מה שאני לא יודע לתקן לבד) למישהו יש נסיון איתו? אשמח לשמוע חוות דעת מרוכשים - אך גם מידע כללי תודה, גבריאל

2. Started by X_Dror,

היי, לא מזמן התקלקל לי האייפוד אחרי שחיברתי אותו להטענה מהשקע בקיר. תקעתי את את התקע, ואחרי כמה שניות שמעתי 'בום' מהמטען והאיפוד לא נדלק למרות שהיה לו מספיק חשמל בבטריה. אחרי כמה דקות ניסיתי להדלק אותו שוב, הוא נדלק אבל עם סוללה כמעט ריקה (למרות שהיה אמור להיות הרבה יותר חשמל), ונכבה אח"כ בטענה שאין לו מספיק חשמל. קניתי מטען חדש, אבל זה לא מטעין אותו ובמקום זה בכל פעם שאני מנסה להטעין אותו הוא ממש ממש מתחמם בחלק התחתון שלו על יד החיבור של ה- USB. נראה שהאיפוד עצמו לא התקלקל (כי הוא כן נדלק לי גם אחרי ה'בום'), אלא שרק החלק של ההטענה\הסוללה התקלקלה. ה- Ipod נקנה בתאילנד לפני קצת יותר משנה. האם עוד יש עליו אחריות? אם כן איך אפשר לנצל אותה? ואם לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן אותו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by aviadgs94,

אהלן, אני מתלבט כבר מספיק זמן איזה סמארטפון לקנות וצריך עזרה עם כמה נתונים. קודם כל אני מחזיק באייפון 4S כבר למעלה משנתיים וכמו שאתם מבינים חייב להיפטר ממנו כבר. מבחינת הפרמטרים הבאים: * גודל מסך (מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ודומה לאייפון) * חיי סוללה (בתור מתוסכל אייפון 4 חייב לשרוד יום שלם בלי מטען בכיס) * נפח (32 ג'יגה ומעלה) בגדול אני מתלבט בין הנקסוס 5 / הG3 / ה ONEPLUS ONE/ ועכשיו לאור היציאה של האייפון 6 אפשר להכניס גם אותו למשוואה. אז מבחינת איכות/מחיר מה מומלץ? ובלי קשר, כמה כאב ראש זה להעביר את כל מה שיש לי על האייפון (אנשי קשר תמונות וכו') למכשיר אנדרואיד? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by idan8871,

שלום לכולם ושבוע טוב . בשעה טובה אבא שלי קנה מכשיר חדש - Xiaomi Redmi 6A עכשיו יש לי שאלה , איך אני מוודא אם המכשיר הוא מקורי או לא ? עשיתי את הבדיקה הזאת : בתמונה , וזה מה שיצא זה אומר משהו ? אשמח בבקשה לעזרה בעניין , תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gkman,

שלום. קניתי את הI9100 יחד עם רום ICS של PILOTX. (עם רוט של CMW) ורציתי להחליף רום כי מה שיש לי עכשיו עושה קצת בעיות וגם כי רציתי לשדרג לJB. אף פעם לא החלפתי רום או התנסתי ברומים שונים. אז התחלתי לחפש רום להתקין ו...הלכתי לאיבוד- יש כ"כ הרבה רומים, הורדות ומושגים שאני לא מוצא את עצמי. אז אולי תועלו לעזור לי: אני מחפש רום פשוט בלי כל הפיצרים ואפליקציות המיותרות האלו, מעודכן כמה שיותר מהיר והכי חשוב- יציב. אני לא מעוניין להחליף רום כל שבועיים. אני דווקא די אהבתי את הממשק של הרום הקודם שלי- לא שחשוב לי שיהיה בדיוק אותו ממשק- אני פשוט אוהב את הרעיון שאני יכול למיין את האפליקציות שלי לתוך תיקיות במסך התפריט ולא רק במסך הוויג'יטים. אני דיי מודאג מכל הנושא של תמיכה בעיברית- לא כ"…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן פרסמתי פה בעבר, אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית חוץ מהצעה שקפצה לי מבחוץ בלי קשר וירדתי ממנה. מקווה שזה בסדר לפרסם שוב, כי הפרטים קצת השתנו, ואני מעדיף שלא יהיה בלבול. אני רוצה לקנות רק יד שניה. התקציב לא יכול לחרוג את ה-1000 ש"ח. זאת אומרת שהמחיר יד ראשונה של המכשיר יכול להגיע ל-1500 או קצת יותר, ככה שיד שניה הוא לא יחרוג מה-1000. דרישות: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות (או שיהיה אפשר לקנות לו כיסוי עמיד מאוד), חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), תפעול שוטף…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה במערכת הפורומים. בישביל זה יש TradeZone

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הי! אני סטודנטית שלא ממש מבינה בכל הסמרטפונים וההבדלים ביניהם, מחפשת מכשיר די זול (פחות מ1000 ש"ח) - ראיתי שהיום אפשר לקנות סמרטפונים באותם מחירים של פלאפונים פשוטים ממש... אז למה לא?! עדיפות לאנדרואיד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Balaganim,

אין אחריות על הפלאפון יותר, ובחנויות פרטיות קיבלתי הצעות מחיר גבוהות מאוד לתיקון, 500-550 שקל, אמרו לי שנשבר לי גם המסך וגם המגע, וזה 300 על המסך ועוד 250 על תיקון מגע, אבל חשבתי שזה הולך ביחד לא? סתם מנסים לדפוק אותי או שזה מחיר הגיוני? ואם זה באמת המחיר, ראיתי שאפשר לקנות NOKIA X6 חדש מ ELINE ב1250 שקל, אולי יותר משתלם במקום לתקן את הפלאפון הישן להשתדרג כבר ל X6?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by sniper434,

עם התוכנה אתם תוכלו ליצור ערכות נושא באופן מקצועי לפלאפון האישי שלכם בנוסף לזה אתם תוכלו ליצור אין-ספור אפשרויות לעריכת הערכת נושא : רזולוציה אייקונים חדשים ועוד.. התוכנה מאוד קלה,וההורדה מהירה. התוכנה עובדת רק על פלאפונים עם מערכת סמביאן S60. להורדת גירסה לסמביאן S40 לחצו http://s40-3rd-theme-pack.en.softonic.com/symbian [glow=red,2,300]התוכן שמוצג פה הינו חינמי מהאתר המקורי![/glow] הורדה S60 http://series-60-theme-studio.en.softonic.com/symbian/download לחצו FREE תהנו eldad18/sniper434-קרדיט.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חברת Huawei השיקה תצורה חדשה לשוק ה-PC הנייד - כאשר אפל ויצרניות אחרות צפויות לאמץ את המגמה בקרוב לכתבה

12. כרגע יש לי את הנגן המצוין בכותרת, הטענתי אותו דרך USB עד למלא, ושמתי אותו לבדיקת סוללה, שמתי PLAY LIST מתקייה אחת שינגן ברצף, הוא בקושי מצליח להגיע לי ל-11 שעות נגינה, ואני אומר שאני לא נוגע במכשיר על ווליום 17, ברגע שאני משחק אותי יותר הוא יורד מ-10 שעות ואפילו למטה... שמתי לב שכמעט כל שיר שהוא טוען ההארדיסק עובד (כאילו אין באפר מידע), למישהו יש את הבעייה או יכול לעזור בתיקון ? אני חייב לציין גם שתוספת הבאס כשהיא מופעלת נשמעת זוועות, והבאס נשקע צורמני ונוראי בכל אוזניות או רמקולים... עידכון, האם כדי להגיע לזמן הסוללה הנקוב יש צורך בכיבוי ה-LCD ? (העברה למצב HOLD)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%a1%d7%a7%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%94-520-%d7%91-120-%d7%a9%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%9d/

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Lost Spirit,

אני מחפש מכשיר חדש לאמא שלי. חשוב שיהיה כמובן אנדרואיד ואם ניתן שיהיה מגירסה 4 אז אפילו מעולה. התקציב הוא עד 600 ש"ח אבל אם צריך למתוח מעט למכשיר טוב יותר, אז אין בעיה לעשות זאת. אין דרישות מיוחדות שכן בתקציב כזה לא הגיוני יהיה גם לדרוש משהו אשמח לקבל המלצות למכשירים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by supercars,

ערב טוב, אז ככה, ש לי את הK800i של סוני אריקסון כבר יותר מ4 שנים, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג לפני הצבא. האמת שאין לי מושג בתחום, וכאופציה ראשונית, איך לא, רציתי אייפון. אמאמא, המחירים שלו בשמים והוא עדיין לא הגיע לאורנג'. אני מחפש משהו זול, אבל בסגנון של אייפון, עם מסך מגע, מצלמה טובה, והרבה מקום (במיוחד לשירים). חשבתי על הבלאקבריי של סמסונג, אבל גם הוא לא זול במיוחד. איך הC7 של נוקיה לדוגמה? האם יש לכם המלצות טובות לתת לי? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a7-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. המדליף הכי מפורסם בטוויטר חושף בפנינו את המחירים הרשמיים הצפויים עבור מכשיר הדגל החדש, אחיו המוגדל וגם האביזרים המעניינים שיוצעו לצידם לכתבה

18. אחרי שאני מוחק את כל ההיסטוריה, היא נמחקת, אבל שאני שם אות אחת בשורת חיפוש (איפה שמקלידים את האתר) האתר שוב מופיע. זה נראה שצריך למחוק את ההיסטוריה משם באופן אחרי מ"מחק היסטוריה" רגיל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by smores,

אהלן, אתמול הסתובבתי בכמה חנויות כדי לקנות Ipod. באחד החנויות הציעו לי את ה galaxy player החדש (שלא ידעתי בכלל שיש דבר כזה). ועכשיו אני מתלבט מה לקנות. אני ממש לא איזה חובב גדול של אפל, להפך, אני די שונא את כל עניין הממשק עם Itunes וכו'. אבל בכל זאת, האם הגלקסי טוב יותר? מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by oz25,

1. האם יש קיימת לנקסוס 4 בטרייה גדולה יותר וטובה יותר מהבטרייה הסטנדרטית של המכשיר שמספיקה ליותר זמן ? 2. מישהו כאן מכיר מעבדה באיזור חולון/ראשל"צ שמוכרת ומתקינה בטרייה בזול ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, אכן ה IPHONE לא יעלה 199$ בארץ אבל כנראה גם לא ימכר בשנים בקרובות באופן רשמי (כמו הדגם הנוכחי), כנראה ש IDIGITAL לא טובים יותר מידע. אני קורא לכולם לשלוח מיילים בשאלה איך הם מחליטים לא ליבא את ה IPHONE 3G בעת יציאתו לעולם, גם אם לא הם החליטו אולי מספיק לחץ יביא ליבוא רשמי מספר חודשים לאחר ההשקה הרשמית ולא שנים. פרטי קשר מהאתר של IDIGITAL: פקס : 03-9027788 מרכזיה: 03-9005353 מייל: feedback@idigital.co.il הגיע הזמן שהתודעה הצרכנית של הישראלי הממוצע קצת תשתפר, לעשות חרם אנחנו לא יודעים אבל אולי בלדרוש עוד מוצרים במחיר מופקע תהיה הצלחה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Eternal Thought,

שלום לכולם. אני די חדש בכל העסק הזה של קניית מכשירים סלולריים, ומקווה שתוכלו לעזור ולהסביר לי קצת. אני מעוניין לקנות גלקסי S (הישן) מחנות פרטית, ויש לי כמה תהיות: 1. האם כרטיס ה-sim הנוכחי שלי יעבוד בו בלי בעיות? בשביל זה צריך שהמכשיר יהיה sim-free או unlocked? ובכלל, מה ההבדל? 2. האם המכשיר נתמך בכל הרשתות הסלולריות או שהוא פועל על תדרים שלא נתמכים על ידי כל המפעילים? 3. יש המלצות על חנות פרטית בארץ שממנה כדאי לקנות, או סתם לחפש משהו אקראי בזאפ? האם האחריות שאקבל תהיה מהחנות או מסמסונג? האם צריך לשלם עליה עוד כסף? 4. אם אני קונה מחנות, הבנתי שהמכשיר בא עם אנדרואיד 2.1, ואפשר לשדרג לבד ל-2.2 (או אפילו 2.3?), ושהעברית נתמכת שם באופן מובנה כבר, אבל האם העברית מוצגת מימין לש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי מכשיר מדגם N95 8GB והוא מגיע עם GPS מובנה ותוכנה של NOKIA MAPS אבל מסתבר ש התוכנה עדין לא תומכת בארצנו הקטנה רציתי לדעת אילו תוכנות אני יכול להשתמש ב GPS שברשותי שניתנות בחינם או על ידי פריצה והאם התוכנה של MIO תומכת במכשיר הזה? תודה רבההה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היצרנית הסינית הכי גדולה בשוק המכשירים החכמים מתיימרת לדלג לראשונה מעל יריבותיה בכל מה שקשור לביצועים לכתבה

25. צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.