גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
העידן הטכנולוגי מתחיל לחלחל גם לשורשי עץ משפחתי, כאשר אבי השתדרג עם סלולארי חדיש ומחודש, המסוגל לנגן שירים, סבתי שתחיה החליטה שגם היא רוצה. טלפון כבר יש לה, ואני חושב שעדיף לקנות לה נגן MP3, מכמה סיבות. הדרישות לנגן הן: 1. זול 2. 1GB זיכרון, הרחבה לא חובה 3. תפעול קל, הדלק ונגן (בלי דפדפוף בתיקיות) 4. רמקול חובה ראיתי את הנגן הבא, יש בו מלא דברים שאני לא צריך, אבל המחיר שלו אחלה, אבל אני לא יודע כמה יהיה נוח לתפעל אותו, אני מעונין בנגן שיתחיל לזמר ישר לאחר ההדלקה (או לאחר לחיצה על PLAY), והיא לא תצטרך לדפדפף בין תפריטים במסך פצפון. מה דעתכם? יש לכם המלצה לנגן אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן MP3 חדש עם דרישות הבאות: נפח- הכי טוב 3 גיגה, מקסימום 5, ולא משנה אם זה פלאש או קשיח... איכות שמע ויכולת הגברה טובה- הכי חשוב בשבילי. מאוזניות שבאות עם המכשיר לא איכפת לי (אני משתמש באוזניות משלי...) סוגי קבצים- מפסיק לי רק MP3, עד איכות של 320 ביט. גודל- לא איפוד מפלצתי... משהו קטן עד גודל של פלאפון מחיר- 400 ש"ח, גג 500, אבל רק אם זה משהו שממש שווה את הכסף. אחריות ועמידות- אני רוצה מכשיר עמיד ואמין, עם אחריות לשנה לפחות. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל - חשוב לקחת בחשבון שהיא : א. עיוורת (לא במובן המוחלט של המילה, אבל אתם יודעים... לאמהות יש נטיה לא לראות מי יודע מה). ב. עד היום מנסה להבין את המשמעות של דאבל-קליק בעכבר (שנות ה 40 וטכנולוגיה מעולם לא הסתדרו יחדיו). ג. בונקרית אש - אז עד 200 ש"ח בבקשה. ד. מוסרת תודה רבה (הקלדתי את זה בשמה)! תגובות מנסיון בלבד, כי להכנס ל gsmarena אפילו אני יכול.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני לא אוהב את כול הטאץ האלו, רוצה פלאפון פשוט וקטן כי אני מכניס אותו בדרך כלל לכיס של הג'ינס. לא מבין מה זה המחירים המופקעים שאני עושה חיפוש באינטרנט בשביל סלולר... יש לי K800I אחרי 6 שנים עכשיו הוא עם מלא תקלות, צריך כול פעם שעה לשחק עם זויות הסוללה כדי שידלק, ואז הוא נכבה אם יש תזוזה קטנה. GPS כי אני נוהג הרבה יחסית. אני בחברה סלקום. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. דרוש מכשיר סמארטפון עד 1000 שקלים שימושים: מצלמה בעלת תאורה, נח לגלישה באינטרנט, כמה שפחות תקיעות (כמה שיותר חויית שימוש חלקה) WIFI. המכשיר כמובן אנדרואיד, עדיפות למכשיר פריץ ו"עדכין" בקלות. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
דבר ראשון סליחה על החפירה. אני משתמש בפלאפונים בעלי סימביאן כבר הרבה שנים. כשמדובר במכשיר סימביאן נגד מכשיר אחר בתחרות בשבילי יש נצחון למכשיר הסימביאן עוד לפני שהתחרות החלה. הסימביאן הראשון שלי היה בגרסא 7.0 ומאז לא הפסקתי להשתמש במערכת המעולה הזאת. בזמן האחרון יש בעיה קשה עם מכשירי הסימביאן, המעבד שלהם פשוט לא מחזיק את הצרכים של המכשיר :-\ למה אני מתכוון? קחו לדוגמא את ה6120 classic בעל סימביאן 9.2 באמת מכשיר קלאסי... קיבלתי אותו לפני קצת יותר משנה ואני די מרוצה ממנו... יש לו מעבד ARM 192MHZ שמצליח להחזיק את המכשיר פחות או יותר.... אין לו העמסות שתוקעות את המעבד ועיבוד התמונות (2MPIX) והוידאו יותר מדי... הדלקת הפלאפון אמנם לוקחת זמן... אבל ביחס לסימביאנים א…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא לינק להורדה שלו (כל פומרט אפשרי) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כן, אני יודע שהמכשירים שם הם "לא משהו" בלשון המעטה. אבל העסקה שלנו שם ואני חייב לבחור מכשיר משם. הדרישות (לפי סדר עדיפויות): 1. ספיקר/תמיכה בבלוטות' (או שניהם). 2. מצלמה שמישה (אני מתגייס בקרוב). 3. mp3, ששומעים בו טוב כספיקר, ואם אפשר שיהיה חיבור אוזניות. חובה, אבל חובה, שיהיה אפשר לגלוש ברשת (פייסבוק, מייל), ורצוי אופציה לmsn/icq. צריך לדבר עם קנדה המון בחצי השנה הקרובה, ואין לי ממש כסף לשלם את הוילה של מנכ"ל פלאפון. תודה עודד.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
נמאס. נמאס שהחברות מגדילות את המסך על חשבון המקלדת. נמאס שדוחפים לסלולרים עוד ועוד מעבדים שטוחנים את הסוללה. נמאס לראות תפריטים על גבי תפריטים עם מיליון ואחת פונקציות שאף משתמש פשוט לא צריך. נמאס מהמחיר המופקע. נמאס מספקיות הסלולר שדורשות ממני לשלם בחודש על חבילת אינטרנט שאני בכלל לא צריך. נמאס שדווקא לא מוכרים יותר מכשירים דור 2.5 דווקא כדי לסחוט ממני 40 שקלים בחודש. בצבא היה לי מכשיר של נוקיה דגם 3100. מכשיר מעולה. פשוט, זול ואיכותי. הטענתי אותו פעם בשבוע, מקלדת נוחה, רמקול חזק, איכות שמע מעולה והכי חשוב עמיד ברמה מטורפת. המכשיר נפל מעמדת שמירה על הכביש והדבר היחיד שנשבר זה פאנל מתחלף שעולה 20 שקלים בתחנה מרכזית בבאר שבע. 3100 שירת אותי בנאמנות ארבע שנים עד שקיבלתי מבצ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אני צריכה טלפון אמין, הצרכים שלי הם כמובןשיחות וסמסים, אפליקציות מעטות - ווצאפ, ווייז, פייסבוק, פאנגו כמו כן חשוב מאד שתהיה לו מצלמה טובה כדי שאוכל להשתמש בה גם לצרכי עבודה. אני מחפשת טלפון לא יקר, המליצו לי על גלאקסי 3. יש לכם המלצות נוספות למשהו באותה רמה ויותר זול?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש איזה מכשיר שיוכל להקליט אות RCA מטלויזיה או מצלמה - לא חייב רזולציה גבוהה, אבל שאני יוכל להקליט באיזור החצי שעה. המכשיר הולך לסבול קצת טלטלות אז כזה שמבוסס על הארדיסק לא בא בחשבון לפי דעתי (תקנו אותי אם אני טועה). בכל מקרה, ראיתי כמה מוצרים, לדעתי כולם ג'נריים אבל אפילו עזרה בבחירה ביניהם תהיה מבורכת... אתם מוזמנים לתת לי חוות דעת או המלצות על משהו יותר טוב: 1. http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=2849&CatCode=725 2. http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=96 3. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=MAETMP47 4. http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=294&Item_Id=20604 5. http://www.pc4sale.co.il/produ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נדמה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אני מעוניין בהמלצה לGPS בטווח מחירים 1000-1300. אני בכלל לא מתמצא בתחום ולכן לא יודע איפה צריך לשים דגש (איזה מעבד צריך,גודל מסך,מקלטים וכו') אז אשמח אם תעזרו לי בקטע הזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב לא בדיוק קונה אבל לא חשוב כנסו בבקשה לקישור הבא ותגידו לי אילו 2 מכשירים הם הכי טובים ומשתלמים שם.. חוץ מהN90.. ומתוך השניים שבחרתם, תגידו לי אחד שטוב יותר. אם זה משנה, מוזיקה ומצלמה זה חשוב. אז שאחד מהם יהיה הטוב ביותר עם מצלמה (חוץ מהN90) ושהשני יהיה הכי טוב בסאונד.. http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/PC1207/ תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלפון חדש. אני לא מחפש גימיקים מיוחדים, רק חשוב לי שתהיה לו מצלמה שתפיק תמונות שמישות (אני מניח שמצלמות ה-2 מ"פ יספיקו). לא צריך דור שלישי, לא צריך נגן מוזיקה, רינגטונים משוכללים, וכו'. כדאי שיהיה לו ממשק נוח (עד עכשיו היו לי רק נוקיות). אין לי בעיה להתרגל לממש אחר, אבל שיהיה הגיוני. מוקצבים לי 800 שקלים, ואני מרשה לעצמי להוסיף 200 שקלים, אז אני מעדיף לא לעבור את ה-1000. הרשת היא סלקום. יש הצעות? תודה מראש, עדי.
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לחברה ודגם של מחשב כף יד ממוצע, קנייה כנראה בסינגפור (עם סיכוי קטן לאוסטרלייה). המחשב הוא לאחותי והיא לא צריכה משהו מוגזם או כוחני. המטרה היא שהוא יהיה פשוט, נוח ומובן לשימוש, אמין ולא שברירי. לא צריך עוצמות עיבוד חזקות או יכולות מולטימדייה מטורפות, חשוב שהוא יהיה נוח לקריאת ספרים וחומרים מקצועיים שונים ואולי יישומים רפואיים שונים שאני מניח שאין להם דרישות מטורפות. מה שכן - תמיכה בWIFI ואינטרנט אלחוטי אני חושב שזה יתרון גדול. וכמובן דרושה אופצייה לתמיכה בעברית (אני מניח שאפשר לעשות זאת). אני לא כלכך מבין בתחום הזה ובדגמים השונים ולא יודע כמה כדאי להשקיע בדבר כזה אבל מן הסתם היא מחפשת משהו בתקציב כמה שיותר סביר, אין לה מושג כמה דבר כזה צריך לעלות ואת ה…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב כף יד ללא יכולות Gps (יש לי את הmio310), אני מעוניין שתהיה לו אופציה של Wifi וbt, וכמובן שיהיה אמין ובעל מסך יחסית גדול (בכדי שיהיה נוח לקרוא ולערוך קבצי אקסל.) בנוסף אני מעוניין שהמכשיר יכול להסתנכרן מול תוכנת המייל Lotus Notes.האמת אין לי יותר מידי מושג במחשבי כף יד. האם ניתן לעשות זאת?(את הסנכרון כמובן) האם ניתן לעשות זאת ללא ידיעת הממונים?(ז"א חיבור כבל USB "שתי לחיצות" וסיימנו). האם במידה ויתקינו לי (מהעבודה), את הלוטוס במחשב בייתי (במעין טוקן כזה) אני אוכל לסנכרנו אז? ושאלות נוספות: האם נוח לעבוד עם מחשב כף יד בכלל? כי אני די רוצה שהוא יחליף לי את היומן הרגיל ובנוסף יוכל להסתנכרן בקלות למול תוכנת מייל כמו לוטוס נוטס, או ע"י התקנה של תוכנת יומן…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כותרת שינגן מוזיקה, לא צריך פורמטים מיוחדים וסרטים וחרטא. בטריה חזקה שתספיק להרבה זמן, ואמין. מעבר לזה הכל זניח ככה שהוא יכול להיות מכוער וגדול. תודהההההה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם דרישות ספציפיות. הדבר הכי חשוב לי הוא איכות הסוללה. ברצוני שהסוללה תהיה איכותית ושתחזיק מעמד לכמה שיותר שעות. עניין נוסף הוא איכות הסאונד שברצוני שתהיה טובה. כמו כן דרוש שהנגן יהיה קשיח ועמיד מפני נזקים מסוגים שונים. בנוסף הייתי רוצה שהנגן יפעל בצורה של HD נייד ושאני אוכל לדחוף שירים לתקיות בתוכו ואז לראות את זה בנגן באותה הצורה ולא לפי ID TAGS מקוללים, ובכלליות שיהיה לו ממשק נח. הנגן צריך להיות בנפח של 20-40 ג'יגה וצריך לעלות עד 2K ש"ח. שמתי עין על ה-X5L של IAUDIO בגלל זמן הסוללה המצוין שלו אך רציתי לוודא שהוא עונה גם על הקריטריונים הנוספים שהוצבו. כמו כן אולי יש מכשיר חדש אחר שיותר טוב ממנו וגם עונה על דרישות אלו?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אין לי כרגע נגן ואני לא רוצה להשתמש בנקסוס שלי לצורך העניין, בעיקר בגלל הסוללה. הדרישות הן שהוא יהיה קטן וקל, עם מסך, סוללה ל 8+ שעות, ו 8+ ג'יגה בייט. רדיו יהיה נחמד אבל ממש לא חובה. cheaper is better. לא צריך טאץ' ו-וידאו וחרטות כאלה ואחרות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לפלאפון חכם לקנייה בארצות הברית הנתונים שחייב שיהיה: A2dp תומך wi-fi עם דפדפן מסך נגיעה (ולא סטיילוס) ושיעבוד בארץ באורנג' וסלקום הדרישות שרצוי שיהיו: תמיכה בוורד ופוואר פוינט סימביאן או לפחות לא מובייל 6 (ממש לא אהבתי את מובייל 6) שיהיה יפה ומסך של 2.5" חשוב מאוד שיהיה או עם חריץ הרחבה לSD או לפחות 8GB מובנה חשבתי על IPHONE או N81 למישהו יש רעיון אחר?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
דרושה המלצה מחפש לקנות בחול נוקיה יד שניה, מחפש דגם טוב ואמין בלי כל השטויות של הדור 3 או מצלמה סופר מתוחכמת או כל מיני פיצ'יפקס מיותרים. בקציור אם אתם יודעים על איזה דגם שנחשב לטוב במיחד
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עייפתי מלחכות לשיחרור הרשמי של מוטורולה. האם יש רום ICS שמומלץ למכשיר זה עם עברית מלאה? עריכה: מדובר ב XT910 שנרכש דרך סלקום.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
היי, הפלאפון של אבא שלי שבק חיים, אני רוצה לקנות לו מכשיר פשוט כי הוא לא צריך דור 3 ושטויות מהסוג הנ"ל, הדרישות הן: 1. עד 400 ש"ח 2. מכשיר מסוג צדפה 3. כפתורים גדולים - אדם מבוגר לא רואה כ"כ טוב 4. של חברת נוקיה או סמסונג 5. מקשים גם בעברית ותמיכת מע' הפעלה ברוסית 6. המלצה לחנות באזור המרכז שבה ניתן לקנות את המכשיר. עדיפות לאזור רמת גן. בקיצור מכשיר פשזוט דור 2.5 ומטה, לא צריך מצלמה אינטרנט ושאר מיני ירקות - לשיחות בלבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-