גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה , יש לי נגן MP4 אחותי הביאה לי ככה בדיוק נראה הנגן: http://www.menstech.com/UserFiles/Image/August%20mid/082906diablotek2.JPG רק שהוא של חברת ATIVA הדגם שלו זה HM-1093 הבנתי שהנגן אמור להטען בזמן החיבור USB בן המחשב לנגן , הוא מראה לי כאילו זה טוען את הבטריה אבל לאחר שהוצאתי את ה-MP מהטענה באתי לפתוח אותו והוא אומר לי "אין סוללה" ונסגר... מישהו התנסה בו פעם ? מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחדשתי לי ב-N97 חדש דרך העבודה של אבא שלי. קיבלתי אותו, הטענתי והכנסתי את ה-SIM כראוי. הפלאפון עובד מצויין, אבל לא רואים את אנשי הקשר שלי מהפלאפון הישן, על הפלאפון הזה. הנחתי שמדובר בבעיה של הגדרות, אך לא מצאתי את ההגדרה העונה על הבעיה. לאחר מכן קרה לי דבר די מוזר, שמישהו התקשר אליי מהזיכרון הישן וזה כן הראה לי אותו שמור בזיכרון, אבל באנשי קשר הוא לא מופיע. הגדרות לאנשי קשר בכללי לא מצאתי בכלל. אשמח לכל עזרה שהיא...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HTC השיקה עבור השוק היפני את מה שנראה כמכשיר הדגל האולטימטיבי שלהם, ה- J Butterfly 3, שגורם לנו לתהות מדוע הוא לא החליף את ה-M9 מלכתחילה לכתבה: http://hwzone.co.il/m9-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%a9/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
סמארטפון הדגל החדש של היצרנית הסינית המשתדרגת Meizu מציע גוף מתכתי ומפרט יוקרתי, בפחות ממחצית המחיר של מתחרותיה הבינלאומיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ממתינים לבואו של עידן ה-Ultra HD למכשירים הניידים? יתכן שהחלוצה בתחום לא תהיה סמסונג, LG או שארפ, אלא דווקא חברה סינית אלמונית יחסית בשם EverDisplay לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לפני-כולם-יצרנית-סינית-מציגה-מסכי-amoled-לסמ/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על UMI X2 מפרט: http://www.chinapadmall.com/umi-x2-quad-core-smart-phone#.UUtazSez_cx מה שמפריע לי זה המעבדים.. הבנתי quad core a7 חסכוני בחשמל אבל לא משהו למשחקים ואותו דבר ל gpu sgx544.. אני טועה?? אני לא משתמש כבד של משחקים אבל עדיין אני רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב.. ושזמני טעינה יהיו טובים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט קטן. השימושים- קריאת PDFים, גלישה, מיילים כמעט ולא משחקים וכו' דרישות- שיהיה מעבד סביר ולא מגמגם, מסך איכותי. יש לי התנסות עם הASUS MEMO PAD HD 7 ומבחינתי הוא אופציה לא רעה, אני מחפש משהו בין 400 ל600 שקל עוד אופציה היא הנקסוס 7 אם כי מחירו גבוה במקצת. אשמח לעוד המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מוריד את התמונות מהטלפון למחשב לעיתים קרובות ורוצה בכל זאת את האפשרות לראות אותם מרחוק. מעדיף פתרון לא קשור לicloud או שרת כלשהוא שאצטרך להעלות את התמונות ידנית או אהיה מוגבל במקום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה חברים הופיע לאבא שלי שהוא צריך לעדכן אותו ועדכון עולה 300 שקל אז הוא שאל אותי עם יש איזה מש'ו להוריד לו גרסה שתעדכן אותו ... האם יש אפשרות לאיזה פריצה או כדומה ? כי עם לא הוא חושב לקנות אחד יותר חדיש תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. שמתי לב שיש 2 סוגים של המכשיר הנ"ל, אחד מהם יותר חזק מהשני (בשביל מה?) מעבד ה SNAPDRAGGON יותר חזק מה TEGRA 3 שאפשר לומר "מושמץ" בכל מקום כמעט למרות שהוא בסדר גמור והמכשיר עצמו - נראה מדהים מכל כיוון. אתמול היתי בחנות ועל הקשקש עצרתי מלשלם 2900 ש"ח על המכשיר הנ"ל (TEGRA). המוכר אמר לי שיש גרסה חזקה יותר ושווה הצצה, אמרתי נשאל לפני אם מישהו מכיר. מי ששם לב פתחתי כמה שרשורים על קניית מכשיר ואפילו הזמנתי SAMSUNG NOTE, אבל אז העדפתי לבטל ולהמתין ל ONE X, כמעט קניתי אותו ופתאום צץ לו ה XL. אז עכשיו אחת ולתמיד, XL או X? אגב, לגבי סמסונג S3 - לא בא לי על המכשיר הנ"ל, הן בגלל המחיר והן בגלל שנמאס לי לחכות, והכי חשוב, HTC בד"כ יותר איכותיים מאשר הבנייה הפלסטיק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אתרי תוכנות לSYMBIAN שיעבדו עם הפלאפון שלי,חיפשתי בגוגל ומצאתי המון אתרים עם תוכנות שאת רובן לא הצלחתי להתקין...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את הפלאפון שלי לאחד מתקדם, מכיוון שהפלאפון שאני איתו עכשיו הוא כ"כ גרוע מכדי לציין אותו. אני רק אגיד שהוא מתקופת חברת Esc. בקיצור, אני מחפש המלצה על פלאפון טוב, שיתאים לרשת החדשה של פלאפון. (לא חייב אחד שפלאפון מוכרת, אלא שיתאים לרשת החדשה שלה בלי בעיות) כעיקרון אני מאוד חושק באייפון 3gs, אך אין לי אפשרות להביא אותו מחו"ל. (המחירים שדורשים בחנויות הפרטיות בארץ הוא לדעתי מוגזם). התקציב שלי לפלאפון כזה הוא גג בסביבות ה-3,3.5k וגם זה בהגזמה. לכן אני מחפש אלטרנטיבה אחרת. אני דורש מהפלאפון שלי כמובן שיחות, ממשק נוח, מוסיקה מידי פעם,אולי גם משחקים נחמדים להעביר את הזמן והעיקר שלא יהיה כבד ועבה בכיס. אשמח לעזרה שלכם בנושא, כרגע לא החלטתי אם לחכות עד שיג…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק הפעולה הכי פופולרי בעולם נכון להיום מתקרב להשקה בפלטפורמת הסמרטפונים הגדולה מכולן - אך יעשה זאת בגישה בלתי צפויה לכתבה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יורד לפנג'ויה בקרוב ואמרתי שעל הדרך אני יקנה מכשיר חדש ובזאפ יש רק חנויות מאזור המרכז ולכן זה לא עוזר לי... חוץ מksp אילת אני לא מכיר עוד חנות אז אני שואל פה... אז במקום לעבור חנות חנות ולברור מחירים/אחריות אני שואל פה... תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ICS או JB ? בבקשה המלצה על פי נסיונכם. עריכה: הותקן CM10 עם 4.11. בינתיים עובד טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת, אני זקוק להמלצה למכשיר ללא שיקולי תקציב. אז תתפרעו מה חשוב לי: סוללה (כן הבנתי שכל הסמארטפונים על הפנים אבל אולי יש יוצא מן הכלל?), רמקול איכותי וחזק - ז"א כשאני שם שיחה על רמקול עוצמת השמע תיהיה גבוהה וברורה, מצלמה - שיהיה LAG כמה שיותר קטן.. מחפרן אותי הסיפור הזה, מודם WIFI מהיר, גלישה מהירה בGSM (שהחברה הסלולרית תהווה את הצוואר בקבוק), HOTSPOT, מרכב איכותי ועמיד (עד כמה שאפשר) נראה לי שזהו. בעקרון חשבתי על S2, גם כי הביקורות טובות והחברים שיש להם את זה כבר מאוד מרוצים ואני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר - גם לא בחודשים הקרובים. שקלתי SENSATION אבל הוא קצת יותר מגושם מהS2 והסוללה טיפה חלשה יותר מה גם הSENSE לא כל כך עושה לי את זה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,מה לפי דעתכם המשחק הכי יפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט בגודל מסך 10 או 10.1 אינץ' בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. חשוב לי שיהיה גם חריץ הרחבה לכרטיס מיקרו SD. תקציב - עד 1500 ש"ח שימושים עיקריים - גלישה, צפייה בסרטים (mkv), ומשחקים קלים. רצוי שהמסך יהיה קריא גם מחוץ לבית, אבל לא בהכרח תחת שמש ישירה. ראיתי את האסוס MeMo Pad ME102A, אבל לא התלהבתי יותר מדי. יש מכשירים יותר מוצלחים בתקציב הזה? אודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את גרסת הניסיון ולמרות שהתפריטים מופיעים בעיברית ההוראות הקטליות באנגלית ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את זה, בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לפניי 2 אפשרויות לקניית טייפ מנהלים לצורך הקלטת הרצאות.(ואני לא רוצה טלפונים ואפליקציות) מכשיר של גולד ליין נטען, או מכשיר פיליפס על סוללות. ההתלבטות היא כי מן הסתם פיליפס יותר טובים בשוק, השאלה האם הפערים הם כאלה שעדיף ״להתפשר״ ולקנות על סוללות? או שהכל אותו דבר ולקנות את הנטען שיותר נוח לכאורה אבל החברה פחות טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות סמארטפון (עדיף אם זה כבר כלול בחבילה טובה של חברה סלולרית טובה), עם מצלמה טובה לסטילס ווידאו, אורך חיים טוב, מסך לאו דוקא ענק, ומחיר לא בשמים. בינתיים המליצו לי על האייפון SE, אבל האם אני מאבד הרבה מבחינת המצלמה ותמיכה במשחקים לטווח ארוך אם לא אקנה אייפון 7? (פשוט די נוח לי בסביבת אפל, אבל אם יש משהו יותר טוב בקשה תגידו) וכדאי שיהיו בו 32GB או 16GB ואיזה חיבור לכרטיסי זיכרון, ואם אפשר בסביבות 2000 שקל גם עדיף. תודה רבה מומחינו!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה זמן כתבתי כאן בפורום שאני מתלבט בין שני מכשירים ובסוף החלטתי להמשיך עם הxperia z5 שלי (אז הוא גסס והיום בבוקר הוא מת). אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש והתקציב שלי הוא בערך 2000-2500 (רצוי בחנות שאפשר לשלם בה עד 36 תשלומים) איזה מכשיר הייתם ממליצים? בינתיים חשבתי ללכת על oneplus 6T
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-