עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by arkadi_s,

אהלן , אני יודע שמכירת הטאבלס של גוגל נקסוס 10 החלו כבר בנובמבר בחו"ל . מישהו יודע אם הוא כבר נמכר בארץ? במידה ועדיין לא למישהו יש תאריך משואר שיגיע לארץ? תודה מראש. שאלה נוספת , במידה ואני רוכש את הטרנספורמר של אסוס , נאמר לי שאסוס מעדכנת כל הזמן את גרסת האנדרואיד ושואלת אותי אם אני רוצה לעדכן , זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני עם הדפדפן סטוק (שאגב מישהו יכול להגיד לי את שמו?) הוא פשוט נוח וקליל, אבל אני מחפש משהו עם יותר אופציות. בFF לא עובד לי הפלאש, יש עוד דברים מומלצים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות בארץ מכיוון ששבוע הבא אני טס לארצות הברית ואני רוצה לקחת את זה איתי! מישהו מכיר חנות אמינה ויחסית זולה שמוכרת את המחשב מיני pc הדגם החדש mk802 ii אני מוכן לשלם לא יותר מ600₪!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם שבוע טוב , אני מחפש בדחיפות(מכיוון שהמכשיר שלי נדפק טוטאלית ) ,מכשיר שהוא לא טאץ' ,שתומך exchange כי אני חייב לעבודה ,ושהמחיר יהיה עד 1,000 ש"ח יד שנייה . את האמת שאין לי שמץ בעולם הסלולאר ,אז אני לא יודע אם הדרישה שלי ריאלית ,אבל אם תוכלו לכוון אותי למספר דגמים (נגיד לרשום מספר יתרונות וחסרונות ,וכמובן שיענו על הצרכים הבסיסיים שציינתי) ,ואחפש כבר באתרי יד-שנייה . נ.ב אני לא יודע אם זה משנה ,אבל אני עובר להוט מובייל אז אני צריך מכשיר שהם תומכים בו.... תודה רבה מראש אנשים טובים ! רון

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מחפש טאבלט שיאפשר לי גם לערוך טקסטים באופיס, או PDF. עדיפות למערכת הפעלה חלונות 7.. או אנדרואיד. יש המלצות? כמובן שמומלץ כמה שיותר דק בעובי וזמן סוללה מכובד ושלא ישקול כמו פיל אסייתי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by herorevolver,

אני אוהב את הטכנולוגיה של הדיו האלקטרוני, אני רוצה תחליף נייר בסגנון קינדל כדי שאני יוכל לקרוא את כל החומר האקדמאי שלי בכל מקום בלי להרוס את העיניים. אני בדקתי בגוגל ולא מצאתי אבל אני אשאל מתוך אופטימיות: האם יש מכשיר e-ink סביר עם תמיכה מובנית בעברית? אני מתכוון למכשיר פתוח מספיק כדי לשנות את התוכנה שלו ולהעלות אליו מסמכים, עם תמיכה בעברית שהיא לא האק מפגר שלא באמת עובד. למה אני לא מוצא מכשיר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by MODY69,

אהלן, ראיתי באינטרנט שאנשים מתקינים אנטיוירוס על אנדרואידים. האם באמת צריך להתקין אנטיוירוס על אנדרואיד או שמספיק פשוט לא להתקין כל שטות מאתרי הורדות? תודה רבה, MODY

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by eyal00,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131676 יש יותר טובים במחיר שלו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by casio222,

אני מחפש לשדרג את הפלאפון שלי לאחד מתקדם, מכיוון שהפלאפון שאני איתו עכשיו הוא כ"כ גרוע מכדי לציין אותו. אני רק אגיד שהוא מתקופת חברת Esc. בקיצור, אני מחפש המלצה על פלאפון טוב, שיתאים לרשת החדשה של פלאפון. (לא חייב אחד שפלאפון מוכרת, אלא שיתאים לרשת החדשה שלה בלי בעיות) כעיקרון אני מאוד חושק באייפון 3gs, אך אין לי אפשרות להביא אותו מחו"ל. (המחירים שדורשים בחנויות הפרטיות בארץ הוא לדעתי מוגזם). התקציב שלי לפלאפון כזה הוא גג בסביבות ה-3,3.5k וגם זה בהגזמה. לכן אני מחפש אלטרנטיבה אחרת. אני דורש מהפלאפון שלי כמובן שיחות, ממשק נוח, מוסיקה מידי פעם,אולי גם משחקים נחמדים להעביר את הזמן והעיקר שלא יהיה כבד ועבה בכיס. אשמח לעזרה שלכם בנושא, כרגע לא החלטתי אם לחכות עד שיג…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by FunkyMonk,

יש לי אופציה לקנות את הN97 במחיר לא רע (1400 ש"ח בערך), ורציתי לדעת איך הוא. כמובן שאני אבדוק אותו בעצמי, אבל אני רוצה חווית שימוש ממישהו שהשתמש בו לאורך זמן, או לפחות לתקופה. איטי? מסורבל? איך הממשק? איך רואים עליו אינטרנט? סוחב סרטים? עוד משהו שלא ברור לי - אם הטלפון נקנה דרך סלקום, ניתן להפעיל עליו SIM של אורנג'? אם לא, אז יש איזו פריצה או משהו? תודה רבה. :-*

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by VL,

אוקיי אז ככה , יש לי נגן MP4 אחותי הביאה לי ככה בדיוק נראה הנגן: http://www.menstech.com/UserFiles/Image/August%20mid/082906diablotek2.JPG רק שהוא של חברת ATIVA הדגם שלו זה HM-1093 הבנתי שהנגן אמור להטען בזמן החיבור USB בן המחשב לנגן , הוא מראה לי כאילו זה טוען את הבטריה אבל לאחר שהוצאתי את ה-MP מהטענה באתי לפתוח אותו והוא אומר לי "אין סוללה" ונסגר... מישהו התנסה בו פעם ? מישהו יודע מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by omri_ro,

מחפש אתרי תוכנות לSYMBIAN שיעבדו עם הפלאפון שלי,חיפשתי בגוגל ומצאתי המון אתרים עם תוכנות שאת רובן לא הצלחתי להתקין...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by genia,

/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. התחדשתי לי ב-N97 חדש דרך העבודה של אבא שלי. קיבלתי אותו, הטענתי והכנסתי את ה-SIM כראוי. הפלאפון עובד מצויין, אבל לא רואים את אנשי הקשר שלי מהפלאפון הישן, על הפלאפון הזה. הנחתי שמדובר בבעיה של הגדרות, אך לא מצאתי את ההגדרה העונה על הבעיה. לאחר מכן קרה לי דבר די מוזר, שמישהו התקשר אליי מהזיכרון הישן וזה כן הראה לי אותו שמור בזיכרון, אבל באנשי קשר הוא לא מופיע. הגדרות לאנשי קשר בכללי לא מצאתי בכלל. אשמח לכל עזרה שהיא...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. השאלה בכותרת. שמתי לב שיש 2 סוגים של המכשיר הנ"ל, אחד מהם יותר חזק מהשני (בשביל מה?) מעבד ה SNAPDRAGGON יותר חזק מה TEGRA 3 שאפשר לומר "מושמץ" בכל מקום כמעט למרות שהוא בסדר גמור והמכשיר עצמו - נראה מדהים מכל כיוון. אתמול היתי בחנות ועל הקשקש עצרתי מלשלם 2900 ש"ח על המכשיר הנ"ל (TEGRA). המוכר אמר לי שיש גרסה חזקה יותר ושווה הצצה, אמרתי נשאל לפני אם מישהו מכיר. מי ששם לב פתחתי כמה שרשורים על קניית מכשיר ואפילו הזמנתי SAMSUNG NOTE, אבל אז העדפתי לבטל ולהמתין ל ONE X, כמעט קניתי אותו ופתאום צץ לו ה XL. אז עכשיו אחת ולתמיד, XL או X? אגב, לגבי סמסונג S3 - לא בא לי על המכשיר הנ"ל, הן בגלל המחיר והן בגלל שנמאס לי לחכות, והכי חשוב, HTC בד"כ יותר איכותיים מאשר הבנייה הפלסטיק…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ZVICO,

שלום לחברי הפורום היקרים. מעוניין להחליף את המכשיר שלי לחדש. השימושים בו בעיקר אינטרנט ומדיה חברתית. משחקים קלים מאוד. התקציב עלה ל-1600 דגשים: מצלמה איכותית כמה שניתן. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. סמארטפון הדגל החדש של היצרנית הסינית המשתדרגת Meizu מציע גוף מתכתי ומפרט יוקרתי, בפחות ממחצית המחיר של מתחרותיה הבינלאומיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94/

18. אני יורד לפנג'ויה בקרוב ואמרתי שעל הדרך אני יקנה מכשיר חדש ובזאפ יש רק חנויות מאזור המרכז ולכן זה לא עוזר לי... חוץ מksp אילת אני לא מכיר עוד חנות אז אני שואל פה... אז במקום לעבור חנות חנות ולברור מחירים/אחריות אני שואל פה... תודה רבה לעונים!

19. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, טוב אז כמו השאלה בכותרת, יש לי את הנקסוס אס באורנג' וקראתי איפושהוא שהם מתחילים לשחרר את ICS למכשיר במהלך החודש. אז מישהו כבר קיבל או יודע מה קורה עם זה? אני לא כל כך מעוניין להתקין עצמאית, חושש להיתקע ולא מבין בזה יותר מידי... :-\ (אלא אם כן יש משהו ממש יציב ובטוח ב 100% ? ) תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ממתינים לבואו של עידן ה-Ultra HD למכשירים הניידים? יתכן שהחלוצה בתחום לא תהיה סמסונג, LG או שארפ, אלא דווקא חברה סינית אלמונית יחסית בשם EverDisplay לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לפני-כולם-יצרנית-סינית-מציגה-מסכי-amoled-לסמ/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dbx22,

שלום הזמנתי את הנגן והוא אמור להגיע אלי עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם אין בעיה להטעין אותו לא מהמחשב אלא ממטען USB מהחשמל? אם הוא לא ישרף או משהו או לא יהיו לו בעיות אחרות? אני שואל את זה בעיקר כי לכבל של הנגן בחלק שמתחבר לנגן זה לא מיני USB רגיל אלא זה משהו יחודי, אז לא תהיה בעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. צריך סמארטפון לאימא שלי. היא חייבת WAZE (או תוכנה אחרת לניווט ) + מצלמה סבירה. מעדיף ממשק כמה שיותר פשוט שגרף הלמידה יהיה קצר. היא לא טובה עם גאדג'טים. לא היה לה סמארטפון. חומרה בסיסית משנת 2012 תספיק בהחלט למשימה. הנה האופציות שחשבתי עליהן. 1. MEIZO MX2 ׁ 2. LUMIA 625 3. SGS3 + התקנת BIG launcher מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Pc1ko,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ofeky1,

שלום! הטלפון S2 שלי כבר עושה הרבה בעיות והגיע הזמן לשדרג הרבה זמן חיכית לזה כדי לקנות לעצמי נוט נחמד עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לקנות נוט 3 או לחכות לנוט 4 שיצא בחודשם הקרובים מה אתם הייתם עושים? התקציב שלי הוא 3K והבעיה שלי היא שיהיה לי קשה לסחוב עם הטלפון הנוחכי תקופה של חודש+- (הוא נתקע המון נכבה וקופא וזאת לא בעיה תוכנתית) בגלל זה אני מתלבט מצד אחד אולי אני יקנה את ה4 שהוא יצא אם הוא לא יהיה ממש יקר ומצד שני המחיר של ה 3 ירד אבל הוא גם דיי מיושן כבר מה אתם הייתם עושים אני ישמח לשמוע את השיקולים שלכם והאם יש מכשירים דומים במחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Pilp3l,

לפני כמה זמן כתבתי כאן בפורום שאני מתלבט בין שני מכשירים ובסוף החלטתי להמשיך עם הxperia z5 שלי (אז הוא גסס והיום בבוקר הוא מת). אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש והתקציב שלי הוא בערך 2000-2500 (רצוי בחנות שאפשר לשלם בה עד 36 תשלומים) איזה מכשיר הייתם ממליצים? בינתיים חשבתי ללכת על oneplus 6T

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.