עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shay1098,

[glow=yellow,2,300]מקור:[/glow] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1796793

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. זמן קצר לאחר שהודיעה על שבבי ה-eMMC 5.1 החדשים שלה, משיקה סמסונג שבבי זיכרון המבוססים על סטנדרט ה-UFS 2.0 המהיר במיוחד אשר מגיעים בנפחים גבוהים של עד 128 גיגה-בייט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-128gb-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a2/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dbx22,

שלום הזמנתי את הנגן והוא אמור להגיע אלי עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם אין בעיה להטעין אותו לא מהמחשב אלא ממטען USB מהחשמל? אם הוא לא ישרף או משהו או לא יהיו לו בעיות אחרות? אני שואל את זה בעיקר כי לכבל של הנגן בחלק שמתחבר לנגן זה לא מיני USB רגיל אלא זה משהו יחודי, אז לא תהיה בעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני שואל בעקבות האפליקציה שראיתי : http://www.appbrain.com/app/hd-rare-black-wallpapers-vol-1/com.heroplanet.HDrareblackwallpapersvol1

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני מחפש שעון חכם שיוכן להציג התראות שהתקלו באייפון. התראות של וואטסאפ, שיחות טלפון והודעות SMS. כמובן שאפל מוכרים במחירים מטורפים ואני רוצה משהוא זול, לא מעניין אותי מיילים ועוד, רק מה שציינתי למעלה. למישהו יש נסיון או שמכיר שעון שיכול לתת פתרון כזה בזול, עד 250 ש"ח בארץ/איביי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by arkadi_s,

אהלן , אני יודע שמכירת הטאבלס של גוגל נקסוס 10 החלו כבר בנובמבר בחו"ל . מישהו יודע אם הוא כבר נמכר בארץ? במידה ועדיין לא למישהו יש תאריך משואר שיגיע לארץ? תודה מראש. שאלה נוספת , במידה ואני רוכש את הטרנספורמר של אסוס , נאמר לי שאסוס מעדכנת כל הזמן את גרסת האנדרואיד ושואלת אותי אם אני רוצה לעדכן , זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם שבוע טוב , אני מחפש בדחיפות(מכיוון שהמכשיר שלי נדפק טוטאלית ) ,מכשיר שהוא לא טאץ' ,שתומך exchange כי אני חייב לעבודה ,ושהמחיר יהיה עד 1,000 ש"ח יד שנייה . את האמת שאין לי שמץ בעולם הסלולאר ,אז אני לא יודע אם הדרישה שלי ריאלית ,אבל אם תוכלו לכוון אותי למספר דגמים (נגיד לרשום מספר יתרונות וחסרונות ,וכמובן שיענו על הצרכים הבסיסיים שציינתי) ,ואחפש כבר באתרי יד-שנייה . נ.ב אני לא יודע אם זה משנה ,אבל אני עובר להוט מובייל אז אני צריך מכשיר שהם תומכים בו.... תודה רבה מראש אנשים טובים ! רון

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי אני מחפש לרכוש טאבלט ודי איבדתי את עצמי בסבך המידע הקיים. המטרה העיקרית שלי היא להשתמש בטאבלט לטובת למידה (קבצי PDF) אבל יכולות מייל, פייסבוק וFreecell יתקבלו בברכה הדגשים שלי בחיפוש כרגע הם מסך איכותי (אני סטודנט לרפואה לכן העניין מאוד חשוב לי לטובת איורים ותמונות), חיי סוללה טובים (לפחות 3-4 שעות של קריאה עם WiFi דלוק) ועמידה בתקציב (אם קיים משהו במחיר יותר שפוי שעונה על הצרכים שלי זה יהיה מעולה). תודה רבה מראש מנו

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ballcall2,

כשאני חושב על siri זה פשוט לא יותר ממגניב. אז נכון, אפשר להגיד לה כל מיני פקודות וזה מגניב שהיא מבינה אותך, אבל זה כזה לא פרקטי בסופו של דבר: - מי אשכרה הולך לדבר אל הטלפון שלו באמצע הרחוב/ משרד? אנשים אחרים יחשבו שאתה - אני קראתי לא מעט תלונות על זה שהיא לא מבינה אותך טוב וצריך לדבר ממש איטי וברור. - באופן אישי נראה לי יותר קל ופשוט לעשות את מה שאני רוצה בפלאפון (לדוגמא לנווט לכתובת מסוימת) במקום להתחיל להגיד את זה במילים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by huber,

שלום אנשים. יש באפשרותי לקבל כל מכשיר מהקטלוג מכשירים של אורנג' (נוקיה וסוני אריקסון) למעט מכשירי כף יד כאשר לצערי גם ה N95 נכלל בקטגוריה זו. אן לי שמץ של מושג בפלאפונים ולכן אשמח לקבל ייעוץ. הדרישות שלי מהמכשיר מסתכמות בזמן סוללה טוב, אפשרות לניגון קבצי MP3 גם כנגן וגם כצילצול ואפשרות הרחבה של זיכרון המכשיר בעזרת כרטיס פלאש. מה הייתם בוחרים מפה לפי ההגדרות הללו: http://www.orange.co.il/catalog/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by genia,

/

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני עם הדפדפן סטוק (שאגב מישהו יכול להגיד לי את שמו?) הוא פשוט נוח וקליל, אבל אני מחפש משהו עם יותר אופציות. בFF לא עובד לי הפלאש, יש עוד דברים מומלצים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by nitro_6,

אז בקיצור אני לא מצליח להעביר תמונות מן המחשב אל ה-ipod touch :s05: תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. התחדשתי לי ב-N97 חדש דרך העבודה של אבא שלי. קיבלתי אותו, הטענתי והכנסתי את ה-SIM כראוי. הפלאפון עובד מצויין, אבל לא רואים את אנשי הקשר שלי מהפלאפון הישן, על הפלאפון הזה. הנחתי שמדובר בבעיה של הגדרות, אך לא מצאתי את ההגדרה העונה על הבעיה. לאחר מכן קרה לי דבר די מוזר, שמישהו התקשר אליי מהזיכרון הישן וזה כן הראה לי אותו שמור בזיכרון, אבל באנשי קשר הוא לא מופיע. הגדרות לאנשי קשר בכללי לא מצאתי בכלל. אשמח לכל עזרה שהיא...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by roeesnir,

שלום רב! רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים. ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות בארץ מכיוון ששבוע הבא אני טס לארצות הברית ואני רוצה לקחת את זה איתי! מישהו מכיר חנות אמינה ויחסית זולה שמוכרת את המחשב מיני pc הדגם החדש mk802 ii אני מוכן לשלם לא יותר מ600₪!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by FunkyMonk,

יש לי אופציה לקנות את הN97 במחיר לא רע (1400 ש"ח בערך), ורציתי לדעת איך הוא. כמובן שאני אבדוק אותו בעצמי, אבל אני רוצה חווית שימוש ממישהו שהשתמש בו לאורך זמן, או לפחות לתקופה. איטי? מסורבל? איך הממשק? איך רואים עליו אינטרנט? סוחב סרטים? עוד משהו שלא ברור לי - אם הטלפון נקנה דרך סלקום, ניתן להפעיל עליו SIM של אורנג'? אם לא, אז יש איזו פריצה או משהו? תודה רבה. :-*

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by psychuil,

טווח המחירים הוא בערך עד 3000 ש"ח עם שאיפה לכמה שפחות, בין אם ביד שניה כחדש ובין אם בקניה בחו"ל. (לא כולל מיסים וירקות) אני מאד מחבב את הiPhone, אבל נראה שלכל אחד יש משהו רע להגיד עליו, ואמא שלי טוענת שבתור טלפון הוא ממש לא משהו. אז איך האלטרנטיבות בהשוואה? ומה יש באותו טווח? HD2? HERO? NEXUS? בלקברי?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. השאלה בכותרת. שמתי לב שיש 2 סוגים של המכשיר הנ"ל, אחד מהם יותר חזק מהשני (בשביל מה?) מעבד ה SNAPDRAGGON יותר חזק מה TEGRA 3 שאפשר לומר "מושמץ" בכל מקום כמעט למרות שהוא בסדר גמור והמכשיר עצמו - נראה מדהים מכל כיוון. אתמול היתי בחנות ועל הקשקש עצרתי מלשלם 2900 ש"ח על המכשיר הנ"ל (TEGRA). המוכר אמר לי שיש גרסה חזקה יותר ושווה הצצה, אמרתי נשאל לפני אם מישהו מכיר. מי ששם לב פתחתי כמה שרשורים על קניית מכשיר ואפילו הזמנתי SAMSUNG NOTE, אבל אז העדפתי לבטל ולהמתין ל ONE X, כמעט קניתי אותו ופתאום צץ לו ה XL. אז עכשיו אחת ולתמיד, XL או X? אגב, לגבי סמסונג S3 - לא בא לי על המכשיר הנ"ל, הן בגלל המחיר והן בגלל שנמאס לי לחכות, והכי חשוב, HTC בד"כ יותר איכותיים מאשר הבנייה הפלסטיק…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by MODY69,

אהלן, ראיתי באינטרנט שאנשים מתקינים אנטיוירוס על אנדרואידים. האם באמת צריך להתקין אנטיוירוס על אנדרואיד או שמספיק פשוט לא להתקין כל שטות מאתרי הורדות? תודה רבה, MODY

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. סמארטפון הדגל החדש של היצרנית הסינית המשתדרגת Meizu מציע גוף מתכתי ומפרט יוקרתי, בפחות ממחצית המחיר של מתחרותיה הבינלאומיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94/

22. ראיתי שלאחרונה יצאו גרסאות משודרגות למכשירים שבכותרת, התומכות ב-4G. האם שווה לחכות ולקנות אותן? אין לי ניסיון עם סמארטפונים ועם אנדורואיד בפרט, ושמעתי שאולי בשל העובדה שרוב הדגמים בארץ הם מהסדרה שלא תומכת ב-4G, יהיו בעיות עם עדכונים וכדו'. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by wantootree,

שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by psybrain,

איפה כדאי לקנות נוט 2 מחנויות בחיפה עם אחריות ושירות כמו שצריך במחיר הכי זול שאפשר ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by jayz0r,

N95 http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN95-flv.html אני מקווה שאני מחדש לכם... N93i + N76 http://ces2007.video-blog.eu/popup/NokiaN93i-N76-flv.html

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.