עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Tov_Tov,

אהלן, אני טס בקרוב לחצי שנה לדרום אמריקה ואני מעונין לקנות נגן Mp3 בין 4GB - 8GB עד 350 ש"ח עם זמן בטרייה ארוך 30+ שעות אם קיים נגן עם בטריות חיצוניות אז בכלל טוב.. רצוי גם שיהיה מטען לשקע ולא רק USB ושאפשר לראות את השירים בתקיות כמו במחשב ולא כמו באייפוד תודה מראש בן .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Ymac,

היי. אני משתמש באייפון 6 פלוס 64GB עם גרסה 8.2 לפני שבועיים בערך פרמטתי את האייפון עקב בעיית סוללה (לשלול בעיית תוכנה \ הגדרות, בהנחיית שירות הלקוחות של אפל) אני משתמש בנוסף לשירות של אפל, ב-OneDrive לגיבוי תמונות וסרטונים בגלל הגיבוי הנוח יחסית שלהם והנפח שהם נותנים חינם (30GB) בנוסף לאינטגרציה עם המחשב שלי (אני משתמש ווינדוס, בכל זאת ) אחרי שכל התמונות שלי (1900 לערך) שוחזרו אוטומטית דרך השירות של אפל, OneDrive סירב להכיר בכך שהוא כבר גיבה אותן, והוא רוצה לגבות הכל מההתחלה. אני לא רוצה למחוק את כל התמונות מהטלפון מצד אחד. מצד שני אני לא רוצה למחוק הכל מ-OneDrive. יש דרך כלשהי להגיד לו "להתעלם" מ-1900 התמונות האלה ושיגבה החל מתמונה מסוימת? תודה מראש, יואב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הלהיט (החלקי) של נינטנדו למובייל יושק בקרוב גם למערכת ההפעלה הפופולרית והנפוצה ביותר לכתבה

4. גלקסי2 - מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון של גלקסי 2? ... ומה הדעה שלכם על רשת המחשבים KSP?....

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shaks,

התקנתי את הרום עם הקרנל סטוק. בnetworks בmodes אני לא מוצא LTE. עם הרום סטוק היה לי 4G מופיע למעלה ועכשיו לא,מבדיקה של speed test המהירות היא אכן לא של דור רביעי. אני בוודאות באזור בעל כיסוי של 4G (המרכז). למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by d0s,

שלום, אני מעוניין לקנות GPS לרכב , ואני צריך את עזרתכם בנושא - מקווה שזה המקום הנכון. אני מחפש GPS שיהיה קל לשימוש ( ממשק משתמש ברור ) , מחיר סביר ( אין צורך ב GPS הכי חדשני, אלא אחד שיבצע את העבודה ) ואמין . תודה , גיא.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by zahiz007,

*נקנה ברשת ORANGE* מספר שאלות: 1. איך אני יודע איזה גירסא הוא? 2. מה בעצם נותנת לי פריצה שלו (JB)? 3. האם מישהו מכיר אתרים איכותיים לתכניים שלו (וכן, אני יודע שאני יכול לחפש בגוגל.)? 4. האם הכל חסום בפני (כולל BT, העברת תכנים לפאלפון שלא דרך ITUNES וכד' עד שאני פורץ)? 5. האם בעצם יש אפשרות לאשר JAVA בנ"ל? בטח יעלו לי עוד המון שאלות, ולא מצאתי איזה THREAD ספציפי על זה, אז הפנייה לאתרים איכותיים (אנגלית \ עברית) בטח יעזור לי מאוד. תודה רבה, צחי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוק למכשיר עם יכולת ניווט טובה לשימוש יומיומי, אם כי לא אינטנסיבי במיוחד (נסיעות מזדמנות למקומות לא מוכרים). ההתלבטוות הן כאמור: 1. מכשיר ניווט עצמאי - האופציה הכי זולה ופשוטה לתפעול 2. מחשב כף יד - יתרונות: בנוף ליכולות ניווט דומות יש אופציות לתוכנות רבות. . חסרונות: לעיתים יקר יותר ממכשיר עצמאי, לא בטוח שממש חשובות לי יכולות נוספות, למעט אפשרות לשמוע קבצי מוזיקה. 3. לשדרג את הפלאפון (כנראה ברשת אורנג') למכשיר עם מקלט GPS מובנה, חשבתי על ה- 6210 החדש של נוקיה. יתרון: לא דורש מכשיר נוסף, אופציה להנחה במסלול. חסרון: לא ידוע לי עניין תאימות תוכנות המפות השונות למכשיר שכזה, וכמובן מגבלות פיזיות של גודל המסך. רציתי לדעת מה דעתם האופציה העדיפה, וכמו כן ל…

9. מתגעגעים לטאבלטים וסמארטפונים מבית הענקית מרדמונד? בעוד כחודשיים אנחנו אמורים לראות קאמבק גדול עבור כל המותגים לכתבה: http://hwzone.co.il/מתקפת-המכשירים-החכמים-הגדולה-של-מיקרו/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by eyal00,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131676 יש יותר טובים במחיר שלו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, התחלתי במסע שכנוע על אבא שלי - כך שיעביר אותו, את אמא שלי ואת אחי מפלאפון לגולן. החסכון החודשי יצא הרבה מאוד כסף, אבא שלי עושה שיחות לארהב ובגולן זה חינם ובכלליות, אני מתעב את פלאפון. הוא די מסכים, רק שכרגע יש את סוגית המכשירים באוטו. גולן מספקים סים כפול, אבל אני צריך לבדוק כמה דברים: האם המכשיר Motorola M800 (אני די בטוח שזה הדגם) - זה שנקרא בארץ Spirit - יכול להפתח לרשתות אחרות? האם תומך בתדרים שלך גולן/סלקום? משום מה לא הצלחתי למצוא את המידע. האם המכשיר Alcatel CP-100 יכול להפתח לחברות אחרות? הנציגה שלהם טענה שמכשירי רכב נעולים ואין מה לעשות עם זה? נשמע לי לא הגיוני. רעיונות? אם אין ברירה ויש בזה טעם, אני מוכן לשלם כמה דולרים בשביל לפתוח אותם. יש אתרים מומלצים?…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כרגע יש לי את הנגן המצוין בכותרת, הטענתי אותו דרך USB עד למלא, ושמתי אותו לבדיקת סוללה, שמתי PLAY LIST מתקייה אחת שינגן ברצף, הוא בקושי מצליח להגיע לי ל-11 שעות נגינה, ואני אומר שאני לא נוגע במכשיר על ווליום 17, ברגע שאני משחק אותי יותר הוא יורד מ-10 שעות ואפילו למטה... שמתי לב שכמעט כל שיר שהוא טוען ההארדיסק עובד (כאילו אין באפר מידע), למישהו יש את הבעייה או יכול לעזור בתיקון ? אני חייב לציין גם שתוספת הבאס כשהיא מופעלת נשמעת זוועות, והבאס נשקע צורמני ונוראי בכל אוזניות או רמקולים... עידכון, האם כדי להגיע לזמן הסוללה הנקוב יש צורך בכיבוי ה-LCD ? (העברה למצב HOLD)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Kukishin,

שלחתי את המכשיר - LG G2 לתיקון. כנראה הם יימחקו הכל. יש מצב שהחשבון שלי בגוגל איכשהוא גיבה לי את המספרים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by NeoTrix,

היי חברים, אשמח לסיוע קל. אני מנסה למצוא טאבלט זול לרכישה, משהו באיזור ה-500-600 שקל. אני מבין שכמובן במחיר הזה אי אפשר להביא מציאה מי יודע מה, ושזה יהיה קרוב לוודאי משהו סיני אבל זה בסדר מבחינתי כל עוד זה משהו סביר+. את הרכישה כנראה לא אעשה בארץ, מן הסתם, אלא דרך אתרים כמו ebay,aliexpress,amazon אם אפשרי למצוא משם אז יותר טוב. אין לי יותר מדי דרישות, רק שיהיה Android, שיריץ Skype (כלומר מצלמה קדמית סבירה) קצת אינטרנט ומסמכים וזהו. + לא חובה אופציה ל-SIM. אם יש, אז מה טוב, אם לא אז לא צריך. כי אני מניח שהיכולת ל-SIM מייקרת קצת את הטאבלט. השימוש יהיה על WiFi בלבד. אם מישהו מכיר, אשמח מאוד. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אז ככה , אני עובר מירשת פאלפון לסלקום ואני צריך לבחור פאלפון עכשיו הבעיה היא שאני לא ממש מבין בעינין כאילו ראיתי מה יש לילדים בשיכבה שלי כמו ה 6280 שהוא פאלאפון ממש נחמד או 6230I שהוא יותר זול ובלי אינטרנט אבל גם חביב או שבכלל 6070 שהוא חינם .... זה מה שראיתי במציאות ודי יבנתי מהם כמובן שה 6280 הוא הכי מרשים , אבל בנוסף שנכנסתי לאתר של נוקיה ראיתי את ה N73 שהוא עם 3.2 מגה פיקסל בניגוד ל 2 ומשהו של 6280 . עכשיו מה אני שואל 1)יש לי מחשב ניד שאני משתמש בו בבית הספר יש בו בלוטוס חיצוני (Bluetooth USB Adapter - Class 1 עשר מטר נירא לי ><) השאלה שלי עם אני לוכך פאלאפון שיש בו את הרשת כמו ה 6280 ו N73 עם שאני מפעיל את הבלוטוס הוא אני יוכל ליגלוש באינטרנט דרך המחשב הניד שלי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by liran324,

במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לעדכן אותו דרך האתר navngo שנותן כל הזמן עדכונים? או שאני חייב שהוא יהיה מקורי עם רישיון? הרי העדכונים זה פשוט רק לעדכן את התקיות ששם קבצים שאנו מורידים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by nsxr51,

אני מחפש להתיקן תוכנת ניווט על המחשב הנייד רציתי לדעת איזה תוכנה כדאי להוריד ואם מישהו יכול להמליץ איפה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ShoVaLK,

אני מחפש MP4 טוב שיש לו ווליום גבוהה מאוד בשביל המכון כושר אני מחפש גם משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן בקיצור אני מחפש משהו טוב עם מסך טוב לראות קליפים נגיד בזמן החופשי התקציב עד 500 שקל מה יש לכם להציע לי אני מחפש משהו עם ווליום גבוהה ואיכות שמיעה מעולה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן, במסגרת הניסיון לשדרג את הטלפון של אישתי, נדלקתי על ה-N86 אבל כשסוף סוף הגעתי לשלב שבו עושים שדרוג, הנציג טען שהמכשיר קיבל "הפסקת שיווק" לשוק העסקי בגלל תקלות טכניות מרובות (למרות שזה נשמע תמוה במיוחד) ואני נאלץ לחפש מכשיר אחר. הציעו לי את המכשירים הבאים SE Yari, Nokia E52 ,Samsung S5620 Monte, SE Satio או את הסמסונג גלקסי (אנדרואיד). בעקרון לא אהבתי אף אחד מהמכשירים וכשמשווים אותם ל-N86 נחמץ הלב לראות את כל הפיצ'רים שלא קיימים בהם אבל כן קיימים אצל נוקיה. בתכל'ס חשוב לי שיהיה בטלפון מצלמה ראויה, שיהיה עמיד יחסית, ושיהיה ספיקר סביר. רצוי גם שתהיה בו גלישה ב-WIFI ויכולת לשים Waze (אבל זה לא חובה, אלא nice to have). כמובן שאני לא מעוניין באייפון או במסך מגע וכל העניין …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות בארץ מכיוון ששבוע הבא אני טס לארצות הברית ואני רוצה לקחת את זה איתי! מישהו מכיר חנות אמינה ויחסית זולה שמוכרת את המחשב מיני pc הדגם החדש mk802 ii אני מוכן לשלם לא יותר מ600₪!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ראיתי הרבה אפליקציות לניטור כמות הגלישה, זה לא מה שאני מחפש, ראיתי פיירוול, זה לא מה שאני מחפש - אני מחפש תוכנה שעוצרת לחלוטין גלישה סלולארית (ורק גלישה סלולארית, לא wifi) במעבר גבול מסויים. ניקח את אורנג' למשל, אם בגלל אפליקציה סוררת חרגת מ2 ג'יגה, אז כל ג'יגה נוספת עולה 2500 שקל בחשבון החודשי. אם זה קרה בגלל הורדה אינטנסיבית בזמן שהיית בישיבה בלי הטלפון, אז אפילו לא תקבל אזהרות SMS עד שתחזור לטלפון ויהיה מאוחר מדי. אז האם יש אפליקציה שתוכל להגביל לי את כמות הגלישה ברשת הסלולארית? כוונתי לאפליקציה שתנטר את כל הגלישה מכל האפליקציות במכשיר וכאשר אני אגיע נניח ל2 ג'יגה, היא תעצור את הגלישה לחלוטין ותאפשר רק גלישת wifi. כמובן שהאפליקציה צריכה להבחין בין גלישת wifi לגלישה סלו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shay1098,

[glow=yellow,2,300]מקור:[/glow] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1796793

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אולי הוא המוצר שקיבל הכי פחות תשומת לב באירוע ההשקה הנוצץ, אבל ה-Nexus Player של גוגל ואסוס בהחלט מביא פתרון מעניין שמנסה לשלב בין עולם הקונסולות לעולם הטלויזיות החכמות לכתבה: http://hwzone.co.il/nexus-player-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-tv-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים