עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by onetwo,

אהלן, http://www.cnet.com/news/lg-adds-two-new-models-to-g4-smartphone-series/ האם דגמים אלו יהיו פחות או יותר כמו הG4 רק "פחות טובים" במספר פרמטרים (לי אישית לא כזה משנה אם יש לי פחות פיקסלים / RAM / זיכרון וכדומה - העיקר שהמכשיר יעבוד טוב...) או שזה יהיה "משהו אחר לגמרי"? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אני רוצה להשתמש ב2 סימים של רשתות שונות. במקביל או לא במקביל, מה שחשוב הוא שאני לא רוצה לחתוך את הסימים. יש למישהו מידע בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי? להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. קטן יותר, קל יותר, עוצמתי יותר ועם מסך מדהים: ה-Mi Mix 2 של שיאומי נחשף רשמית ומתיימר להפוך רעיונות מרחיקי לכת לנחלת ההמונים לכתבה

5. השחקנית הסינית הגדולה לא מפסיקה להפציץ אותנו ביצירותיה - עם צמד תתי דגמים למשפחת ה-Mi 8 וגם הכרזה רשמית על ה-Redmi Note הבא לכתבה

6. Started by arkadur,

האם יש חיה כזאת? ניתן להוסיף באמצעות חיבור USB קיים? חיבור P&P או שזה דורש התעסקות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ronensl,

מי יוכל לתת ? אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

שלום אני בקרוב מאוד מקבל את האוזניות freepulse שלי ורציתי לדעת אם אני אקנה חיבור usb של BT וארצה לחבר את האוזניות למחשב אני צריך להתחשב במשהו מיוחד שיהיה לחיבור?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ArZi17,

כל הזמן מדברים על זה שאין תמיכה למכשירי דור 2 בהוט מובייל. אבל הרשת הזאת מבוססת על הרשת של מירס, שהייתה ברובה גם דור 2. אם כך, מדוע אין תמיכה בהוט מובייל במכשירי דור 2? האם לא תהיה קליטה בכלל? או מה?

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. Started by assaf990,

אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  11. מכשירי ה-Lumia 950 וה-Lumia 950 XL עתידים להיחשף בשבוע הקרוב, אך נראה כי במיקרוסופט עצמה כבר העניקו לנו את כל המידע המעניין אודותיהם לכתבה: http://hwzone.co.il/דור-הסמארטפונים-החדש-של-מיקרוסופט-נחש/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by spitzi,

היי, אני יכול לקנות אייפוד נאנו 16GB מארה"ב ב-570 ש"ח דרך חבר. בארץ זה נמכר ב-720 ש"ח, לא בטוח אם ההפרש שווה בעיה אפשרית במימוש האחריות, מה דעתכם ? כמו כן, לרגל ההשקה הקרובה של הדור השלישי של אייפאד, האם ידוע מתי יגיע דור חדש של אייפוד נאנו ? לא הייתי רוצה לקנות אחד בדיוק לפני שהוא מתיישן. ובהזדמנות זו, אבקש גם המלצה על אוזניות כפתור טובות שלוקח להן הרבה זמן להיקרע. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היכונו לבואו של ה-Snapdragon 8150 המדובר - אשר יקבל בפועל את שם הדגם Snapdragon 855 לכתבה

14. משפחת השבבים היעילה והמודרנית של המפתחת הטאיוואנית ממשיכה להתרחב - עם דגם טרי שדומה מאוד ל-Dimensity 720 אשר שימש בתור גרסת ה-5G העממית ביותר עד עכשיולכתבה

15. Started by liiight,

סמסונג הכריזה אתמול על ה-Galaxy Note 4, הפאבלט שהתחיל את שגעון המסכים הגדולים, ונראה שהחברה לא רוצה להחליף נוסחה מנצחת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%99-%d7%9c%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%9c%e2%80%8e/

16. רוצים ללכת בקצב של ריצה מהירה? Moonwalkers עשויות להיות המוצר המושלם עבורכם, בתנאי שתהיו מוכנים להתמודד על המבטים שכולם ינעצו בכם תוך כדי השימושלכתבה

17. קיבלתי עכשיו שיחה מאחותי: היא קונה ברגע זה iPhone 3G בצ'כיה, אפשר לקנות אותם שם פתוחים ללא התחייבות (במחיר גבוה יותר כמובן) והיא מתכננת להביא אותו לארץ ולהשתמש בו באורנג'. רק שצריך לבצע אקטיבציה עם ה- SIM שלה, והוא נשאר בארץ... האם אפשר יהיה לבצע את האקטיבציה בארץ? בין העונים תוגרל "תודה רבה"!

18. Started by shovel_xxx,

למישהו יש מוג אם אפשר לקנות את הגומי שיש על האוזניות של ה W800I ?!!? או שמקבלים 2 זוגות בערכה שלו למה נאבד לי גומי אחד ואין לי מוסג מה לעשות ( לא אוזניות שלי הלוותי אותם )

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by איתי ברמי,

חבר שלי נמצא בחול וביקשתי ממנו שיקנה לי נוט4 ויש שם את הדגם SM-N910H זה יעבוד בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, כשאני מחבר את הפלאפון שברשותי, Sony Ericsson C510a למחשב אני רואה ב"מחשב שלי" שנפתח גם כונן כרטיס הזכרון וגם הפלאפון. אני נכנס לפלאפון, וכל התיקיות ריקות, אבל עדיין אני רואה שכ- 75MB תפוסים. השאלה שלי היא האם אני יכול לפרמט את כונן הפלאפון מבלי חשש ע"מ שאוכל להשתמש בזכרון הזה. זה ממש דחוף לזמן הקרוב כי מחר אני נוסע וחשוב לי הזיכרון הזה. תודה מראש, אני מבקש לענות רק מי שיודע במאה אחוז כי אין באפשרותי לתקן אותו מחר אם יהיה איזה פשלה...

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  21. באופן כללי, מה התשובה שעולה בדעתכם לשאלה הנ"ל בהנחה שהמחיר של ה-sp5 הוא כשני שליש ממחיר ה- mio. דחוף - זקוק לעצות היום לפני החלטה על רכישה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  22. מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? המוכר אמר לי שהוא לא יהיה אחראי אם זה ילך לאיבוד האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהוא אמר מראש שהוא לא אחראי במקרה כזה אני לא אקבל את החבילה ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  23. Started by eranx,

שלום לכולם, אתמול החלטתי לטוס לטיול הגדול. ומשום מה אין לי מושג איך התגלגלו העיניינים, אני טס בדיוק עוד שבועיים. אני חייב המלצה על נגן אמפי3 בנפח 5-10 גיגה בייט בסכום שלא עולה על 1000 שח. קיים כזה דבר? אני אשמח לאיזה iAudio חמוד ואלגנט. תודה,

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by Alex89,

איזה מכשיר מבין השניים עדיף לקנות (לא אכפת לי מהמצלמה של 5M)?

25. שלום רב, הורים לקטין שמסתבך ולעיתים נעלם מביתו וחוזר שתוי למחרת בבוקר מחפשים אפליקציה אשר תוכל להדליק את ה GPS במכשיר הילד למרות שהוא מכבה אותו כי שיהיה ניתן לאתרו . מיותר לציין שהטלפון שייך להורים והם יכולים לשים בו כל אפליקציה שירצו ולא מדובר רק על מעקב כי אולי יקרה משהו אלא פשוט לעזור לקטין ולנסות להוציאו מהאזורים הבעיתים שבהם הוא מסתובב בלילות . תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.