גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
האם הפלאפון הזה יעבוד בברשת פלאפון? http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290648818025 והאם זה אפשרי לבצע ניתוק זיקה...? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על פאלפון עיסקי-ז"א: 1)אפשרות לקרוא מיילים,מקלדת qwerty-בונוס. 2)אם אפשר-אינטרנט מWIFI/3G. התקציב הוא בסביבות ה1000 (אפשר פחות ואפשר יותר,הצגה של כל האפשרויות על הסקאלה של 750-1500. ש"ח יכולה להיות נחמדה),התוכנית היא לקנות בחנות פרטית ולא אצל היצרנית. הערה:כיוון שאני רוצה לקחת על חשבונו בעתיד SGS2 (הוא משלם מעל 250 ש"ח בחודש),המחיר של המכשיר צריך להיות בלי זיכוי מפלאפון ובלי חוק הזיקה. שאלה נוספת: אם נקנה בחנות פרטים גם SGS2 בשבילי וגם מכשיר עיסקי בשביל אבא שלי ונבוא לפלאפון-האם נוכל לעשות שאני (עם הSGS2) יקבל את הזיכוי,החבילת גלישה והביטוח ואבא שלי יקבל את השיחות והSMSים? (כמובן מהחבילה של ה"הכל כלול" ב250 ש"ח). אם לא,נוכל לפחות לעשות שאני אקבל על הSGS2 א…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למרות האמור לעיל, לא הייתי רוצה משהו מיושן ומגושם כי בכל זאת הן צריכות להסתובב איתו. לכן חשבתי על ה-MODU שבמבצע עכשיו:
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לקנות מכשיר חדש .הישומים שלי הם גלישה,מצלמה(לא משנה לי ההבדל לטובת סוני),סוללה חזקה(יחסית לסמארטפונים),מעבד גרפי חזק(שיספיק להרבה זמן) ותמיכה בהרבה עידכונים.הבנתי שב-XPERIA S הייתה את הבעיה עם הכתמים הצהובים,האם הבעיה נפתרה?על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קרובת משפחה שלי מחפשת לקנות טאבלט עם מסך 10 אינצ'. התקציב שלה הוא כ1000 ש"ח (עם חריגה אפשרית של 200 ש"ח, במידה ואין ברירה). השימוש החשוב ביותר בטאבלט יהיה שיחות סקייפ, לכן חשובה מצלמה קדמית כמה שיותר איכותית. יתר השימושים הם יהיו ככל הנראה משרדיים\אינטרנט. לא צפויים משחקים ו\או סרטים, לכן איכות המסך מעט פחות חשובה. כמו כן, ,רוב השימוש יהיה בבית משרד או בקרבת מקור חשמל, כך שגם אורך חיי סוללה הוא קצת פחות חשוב. יש אפשרות לסים, כל עוד אין חריגה מהתקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של החברה הסינית עשוי לעשות שימוש ברכיבים שיועדו לפאבלט מבית סמסונג שחוסל בטרם עת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי פרויקט מסויים שאני צריך לעשות, התקנת מצלמה במיקום מרוחק מרשת אינטרנט שתשדר לאינטרנט בלייב. בישביל לעשות דבר כזה צריך 3 דברים בסיסים : 1. מצלמה 2. מחשב נייד שיקלוט את המצלמה וישדר אותה לאינטרנט 3. חיבור לאינטרנט שנמצא כק"מ מהמקום עכשיו בגלל שהפרוייקט חייב להיות דל תקציב ככל האפשר חשבתי להשתמש בטאבלט כהמחשב המשדר שלי. ופה אתם נכנסים... 1. בראש ובראשונה רציתי לדעת האם יש בxp לטאבלט בעיית קריסות או דברים כאלה , הטאבלט חייב לשדר בכל רגע תון למשך תקופה ממושכת. 2. כדי לחבר לטאבלט את המצלמה , האנטנה שתקלוט את הויפי (כבר נגיע לזה) ואת המטען בו זמנית אני אצטרך מפצל usb. השאלה האם קיים דבר כזה לטאבלט והאם הxp יקלוט את כל ההתקנ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לזה (דיון על ה-N95], נוקיה השיקה ב-3GSM את ה-6110 שאמור להיות טלפון "עממי" יותר עם תמיכה ב-GPS מובנה. את המפרט המלא שלו אפשר לראות כאן וגם השוואה בינו לבין ה-N95. יתרון אחד אני כבר רואה, הוא יעלה "רק" 450 יורו [ללא סובסידיה] כשה-N95 יעלה 550 יורו. אלה מחירים רשמיים כמובן ובעת ההשקה המחירים צפויים להיות גבוהים וכמו שאנחנו יודעים, בישראל זה יהיה יקר בלי שום, כי המפעילות הסלולריות יכולות לעשוק אותנו בכל מקרה, יש לו מסך 2.2" בניגוד ל-2.6" של ה-N95 ואין לו WIFI ו-IR. המצלמה שלו 2MP בלבד וכנראה שאין לו עדשה קארל-זייס. בכל מקרה, אתם בטח תוכלו לעלות על הבדלים נוספים. מה שכן, הדבר הכי חשוב הוא GPS. על ה-N95 הם רושמים "Built-in GPS navigation", היינו, GPS מובנה אמיתי. על …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, בדקתי בחנויות שונות ומחיר הG2 הוא בסביבות ה1700 -2XXX (עם אחריות). המכשיר בכל זאת כבר בן שנתיים אני חושב. האם המחיר ירד מתישהו לסביבות ה1000-1200? עוד מעט כבר יש את הG4? לא יודע, קשה לי נפשית להוציא 1700 שקל על מכשיר פלאפון. אני כל היום ליד מחשב נייד, אני לא צריך את האינטרנט שלו או משהו. כל כך הרבה כסף בשביל "סתם" טלפון. להזכיר - כרגע יש לי נוקיה מלפני 6-7 שנים שנראה לי שקיבלתי בחינם באיזה באנדל של החברה הסלולרית שאני נמצא בה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי אתחיל במחמאה, הפורום הזה הוא בין היחידים שמטפל במכשירים של איינול בצורה מפורטת ואיכותית, בעקבות קריאת הרבה פוסטים כאן, רכשתי עבור אישתי את הSPARK 16G AINOL שעל פניו נראה רכישה מוצלחת ואיכותית. רציתי לספר שהמכשיר הגיע לאחר כ3 שבועות דרך סינגפור, ארוז היטב והכל חיצונית תקין. כמו כן קיבלתי את שאר ההזמנה (כבל נוסף וקייס מקלדת) . ביצעתי את הקניה דרך פנדהוויל בעקבות תגובה של אחד החברים כאןץ ואכן טיפלו בי יפה בשאלות טרום משלוח. כשהדלקתי את המכשיר ראיתי את הגוונים המעולים ואכן התמונה נראית ממש מוצלחת , הממשק באנגלית ולא ראיתי שהותקנו תוכנות סיניות למעט דף בית סיני כלשהו. נראה מעולה. לצערי תקלה אחת יש, המסך נראה כאילו בצד אחד הוא חשוך לעומת הצד האחר. כאילו שהתאורה האחורית לא…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את המכשיר הזה הוא שכדאי ללכת על הדבר המוכר s4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22513 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם h97 hd3 האם הx fi טיטניום 7.1 ישפר לי את איכות השמע במוסיקה ובמשחקים? ניתן להביא אחד לא חדש ב250 שח.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים. מעוניין להחליף את המכשיר שלי לחדש. השימושים בו בעיקר אינטרנט ומדיה חברתית. משחקים קלים מאוד. התקציב עלה ל-1600 דגשים: מצלמה איכותית כמה שניתן. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הסנסה E250 שלי הלך לעזאזל בגלל בעיות בINPUT שלו, ואני מחפש נגן חדש. הנפח שלו חייב להיות 2 ג'יגה ומעלה, מסך צבעוני וגדול מ1 אינטש, ממשק נוח, איכות השמעה גבוהה ושלא יעבור את ה600 ש"ח. קנייה מהארץ, עדיף שהנגן יתמוך בעברית (לא חובה). תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מעוניין לקנות מאיביי מטען לאייפון 4 שיהיה לי לרכב. קראתי בפורומים שצרים מטען שהוא 1 אמפר (מיליאמפר אולי? אין לי שמץ), ויש לי שאלה: האם מטען כמו זה למשל : http://www.ebay.com/itm/Belkin-Dual-Car-Charger-with-Lightning-to-USB-Cable-for-Apple-iPhone-5-5S-iOS7-/191170925786?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item2c82acd4da שכתוב שהוא 10W ו 2.1 אמפר לכל יציאה, האם הוא יתאים גם? זה לא יהווה בעיה? מה יהיה ההבדל ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למכשיר סלולארי בתקציב של עד כ- 1000 ש"ח אני לא בקיא כ"כ במכשירים החדשים עם האנדרואיד והחברות השונות, הבנתי שניתן להשיג מכשיר כזה בסביבות התקציב (האם זה נכון?) בעיקרון אני מחפש מכשיר עם קליטה טובה, מצלמה באיכות טובה, תצוגה טובה, WIFI .. לגבי האנדרואיד, אם מכשיר מסויים (שמומלץ) נכנס בתקציב פחות או יותר (עם חריגה קטנה), אשמח להצעות. קראתי קצת על ה-W995, נראה מעניין ואוכל להשיג אותו בסביבות ה600-700 יד שניה כמובן, האם הוא מומלץ? עד עכשיו היה לי גם סוני אריקסון ובינתיים לא התאכזבתי. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש חנות בשם דים פון שמוכרת מכשירים ואני רוצה לקנות נוט 2 ורציתי לדעת אם אני קונה מחנות אמינה עם שירות טוב בקיצור אמא ואבא .. רציתי לשאול איך החנות הזאת למי שרכש שם ויודע ? ואם יש לכם חנות מומלצת באיזור חיפה אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכרה שלי רוצה לרכוש את המכשיר, ובקרוב יהיה עדכון ל S3 LTE, של KitKat 4.4.2. השאלה, האם זה משנה אם קונים מיבואן מסוים, אם בכלל קיימים כמה יבואנים, והאם אקבל את העדכון כאשר יהיה זמין בישראל, מכל יבואן/חנות ממנה אקנה את המכשיר? האם בכלל יהיו עדכונים למכשיר זה פה בישראל, או אולי עדיף ללכת על ה S3 הרגיל עם גרסה מעט ישנה ושונה אך אולי יותר חלקה... עזרה ממישהו שמבין... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי גלקסי 2 באחת החנויות בתל אביב והם התקינו לי עברית. 1. אם אני יעדכן דרך FOTA(FRIMWARE OVER THE AIR האם ימחק לי העברית? 2. כשאני מנסה לעדכן זה רושם לי connetcion failed? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 3 ימים קניתי אייפון פרצתי, התקנתי עברית. לאחר 22 שעות אני נכנס לאינטרנט לבדוק את החשבון ואני רואה 110 שקל יותר ממה שהיה יום לפני. אחרי כמה ברורים הבנתי שהאינטרנט של האייפון (edge) עבד כל הזמן שהWIFI לא מחובר הזמן תיסיתי לכבות אותו ולא הצלחתי, אי אפשר להוריד את זה אלה באמצות תוכנה או דרך חברות הסלולריות. הקטע החשוב.... כל מי שקונה אייפון לבטל את האפשרות להיכנס לאינטרנט edge. אפשר דרך החברות הסלולריות או להוריד תוכנה (אני עשיתי את שניהם).
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת ואם אפשר אתר וואפ שאפשר להוריד את התוכנה משם אני ישמח כי אני מחובר מהפלאפון כי אני בבסיס ממש תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט איזה מהם לקנות כמתנה לחברה שלי. ההבדל במחיר הוא 350 יותר לN85 שווה להשקיע? האמת חוץ מההבדל במצלמה לא ראיתי הרבה. מה נראה לכם יותר מתאים/ימצא חן בעיניי בחורה? תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי נקסוס אס ועד עכשיו הכול היה בסדר והוא היה מסונכרן לג'ימייל שלי. היום הופיע לי בנוטיפיקיישנס למעלה משולש עם סימן קריאה, שכתוב בו sign in error לכתובת שלי. אני שם סיסמא נכונה וזה לא נכנס. במחשב זה כן נכנס, ואם אני מנסה להכנס לאתר של ג'ימייל בנקסוס זה גם נכנס עם הסיסמא. באפשרויות במכשיר זה מראה שהמכשיר מסונכרן עם גוגל בהכול חוץ מבג'ימייל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. לאחר מלא זמן שהיה לי טלפון עם נפח אכסון מוגבל ממש- עברתי ל OnePlus X שמאפשר הוספת כרטיס זכרון 128GB! אממה? פתאום, לאחר שהוספתי את הכרטיס לטלפון, אני קולט שגוגל פשוט לא רוצים שאנשים ישתמשו ב SD CARD לאכסון קבצים ולכן אי אפשר בשום אפליקציה לשנות זאת. לדוגמא: -רוצה לשמור תמונות+וידאו לתוך ה sd card? = לא יכול. -רוצה לשמור את כל המדיה שמועברת ב WhatsApp לתוך ה- sd card? = לא יכול. -רוצה שתיקיית ה Downloads תמוקם על ה sd card למקרה שאוריד איזה קובץ מכרום? = לא יכול. קיצר, לא יכול לעשות כלום. ואין שום פתרון. חרשתי את כל הרשת למציאת פתרון. כל מה שמצאתי זה שאנשים אומרים שאם עושים ROOT למכשיר אז ישנן אפליקציות שמסוגלות להתערב בתהליך ש…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-