גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום. אח שלי רוצה לקנות IPHONE אז רציתי לדעת... הוא חייב לקנותUNLOCKED או שאני יכול לפרוץ בעצמי? כי UNLOCKED עולה 600 ורגיל עולה רק 300 ורציתי גם לדעת איזה רמקולים ניידים ב500-400 שקל כדאי לקנות בהתאם....
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני 3 ימים קניתי אייפון פרצתי, התקנתי עברית. לאחר 22 שעות אני נכנס לאינטרנט לבדוק את החשבון ואני רואה 110 שקל יותר ממה שהיה יום לפני. אחרי כמה ברורים הבנתי שהאינטרנט של האייפון (edge) עבד כל הזמן שהWIFI לא מחובר הזמן תיסיתי לכבות אותו ולא הצלחתי, אי אפשר להוריד את זה אלה באמצות תוכנה או דרך חברות הסלולריות. הקטע החשוב.... כל מי שקונה אייפון לבטל את האפשרות להיכנס לאינטרנט edge. אפשר דרך החברות הסלולריות או להוריד תוכנה (אני עשיתי את שניהם).
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה הסינית ZTE משיקה את הסמארטפון המתקדם ביותר שלה עד היום. האם הוא מתוחכם מספיק בכדי להתחרות בגדולות ביותר? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-nubia-z9-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, בדקתי בחנויות שונות ומחיר הG2 הוא בסביבות ה1700 -2XXX (עם אחריות). המכשיר בכל זאת כבר בן שנתיים אני חושב. האם המחיר ירד מתישהו לסביבות ה1000-1200? עוד מעט כבר יש את הG4? לא יודע, קשה לי נפשית להוציא 1700 שקל על מכשיר פלאפון. אני כל היום ליד מחשב נייד, אני לא צריך את האינטרנט שלו או משהו. כל כך הרבה כסף בשביל "סתם" טלפון. להזכיר - כרגע יש לי נוקיה מלפני 6-7 שנים שנראה לי שקיבלתי בחינם באיזה באנדל של החברה הסלולרית שאני נמצא בה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי הרגע (5:10 PM) הזמנה לקניית הטלפון oneplus one הסיני השאלה היא אם שווה לי בכלל וגם אין משלוח לארץ. אשמח לתגובה מהירה (פג תוקף ב 31.12.14 5PM)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הדרישה היחידה היא מילון אנגלי - עברי. ה- Quicktionary יקר מדי בשבילי. האם יש תחליף? תודה. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-translator&keyword=quicktionary&orderby=price
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני שוקל לקנות את ה Z500 של Samsung באורנג', עשיתי חיפושון קטן פה על "Z500" ומצאתי רק טופיק אחד ובו אזכרה קצרה שלא זכתה להתייחסות של אף אחד. חבר'ה, אני מת לדעת, מה אני מפספס??? אז כן, לא נוהגים לדבר על פלאפונים ישנים, אבל עשיתי חיפוש על כל הפורום, וראיתי גם טופיקים של שנה שעברה וכולם פשוט מתעלמים כליל מהפלאפון הזה. אז הפלאפון משנת 2005 ולכן הוא כזה זול, אבל מה פשר ההתעלמות??? פיספסתי איזה כתבה ענקית שקוטלת אותו? יש לו איזה באג מפורסם? בוא נעשה השוואה כללית ככה עם פלאפון שהוא גם יחסית זול ונותן תמורה טובה ה SE K610 לסמסונג יש מסך "1.8 עם רזולוציה סטנדרטית 176 220 עם 262K צבעים מסך חיצוני 64K מצלמה מגה פיקסל 64 פולי וצילצולי אמפי3 נגן אמפי3 50 מ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנת אוזניות עם מיקרופון ב-Ebay, האיכות היא לא כל כך חשובה לי, אני לא משחק יותר מדי. מה אתם אומרים על אלה? http://www.ebay.com/itm/NEW-SA-708-Sades-Gaming-Headset-Headphone-Microphone-Stereo-Earphones-with-MIC-/131077189231?pt=US_Computer_Headsets&var=&hash=item1e84cf2e6f מה אתם ממליצים? תקציב עד 100 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. MediaTek 8732 Quad-Core, 1.5GHz Intel® Atom x3-C3230 Quad-Core, 64bit איזה מביניהם עדיף ? מדובר בטאבלט לגלישה בסיסית. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מעוניין לקנות מאיביי מטען לאייפון 4 שיהיה לי לרכב. קראתי בפורומים שצרים מטען שהוא 1 אמפר (מיליאמפר אולי? אין לי שמץ), ויש לי שאלה: האם מטען כמו זה למשל : http://www.ebay.com/itm/Belkin-Dual-Car-Charger-with-Lightning-to-USB-Cable-for-Apple-iPhone-5-5S-iOS7-/191170925786?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item2c82acd4da שכתוב שהוא 10W ו 2.1 אמפר לכל יציאה, האם הוא יתאים גם? זה לא יהווה בעיה? מה יהיה ההבדל ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לקנות מכשיר חדש .הישומים שלי הם גלישה,מצלמה(לא משנה לי ההבדל לטובת סוני),סוללה חזקה(יחסית לסמארטפונים),מעבד גרפי חזק(שיספיק להרבה זמן) ותמיכה בהרבה עידכונים.הבנתי שב-XPERIA S הייתה את הבעיה עם הכתמים הצהובים,האם הבעיה נפתרה?על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/12137/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94-samsung-galaxy-s-ii-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-2-3/ תכלס לא נראה כזה מלהיב, הגלאקסי שלי לא נופל בביצועים עם קצת מודינג. הדבר שאני הכי אהבתי בנתיים הוא שיש אנימציה ב AUTO ROTATION. אבל נחכה ונראה :
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסלולרי שיאפשר שימוש ב- skype דרך האינטרנט הסלולרי ו- Fring או דרך WiFi(עדיף). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה- אחרי שנתיים עם סוני אריקסון YARI, הגיע הזמן שגם אני אשדרג לסמארטפון חדש. כמובן שאני קונה באופן פרטי ולא מהחברה ואשתמש בחוק ניתוק זיקה. מה הדרישות שלי מהמכשיר? אני סטודנט, לכן אחד הדברים הכי חשובים שאני רוצה במכשיר הוא לקרוא PDFים באופן ברור וקריא. כמובן שחשוב שיהיה דפדפן איכותי, וגישה נוחה למיילים. בנוסף-סינכרון מלא בין Google Calendar ללוח שנה במכשיר (סה"כ דברים דיי סטנדרטים במכשירים של היום). אז מה ההתלבטות? שעד היום רציתי אייפון. אבל ההאכזבה מהאייפון 4S החדש, והמחיר היקר של המכשיר בארץ דיי מונעים ממני אפשרות לקנות אותו. (אין לי ממש אופציה להביא אחד מחו"ל, ונראה לי שלהזמין אחד מהאינטרנט- אם זה אייבי וכדומה, זה קצת סיכון מבחינתי). אבל, גיליתי את האנד…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את המכשיר הזה הוא שכדאי ללכת על הדבר המוכר s4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22513 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לקנות טאבלט ראשון לאישה מבוגרת מסך 10 500 שח בערך שימושים סרטים ואינטרנט קונה בארץ תודה רבה אביאל
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן עליו, (למחור את W800 להוסיף בשביל לקנות אותו) ויש לי כמה שאלות: איך המצלמה שלו לעומת ה W800? חוץ מסימביאן ן WIFI יש עוד היתרונות על W800? האם כדאי לקחת פלאפון אחר בגלל הסוללה שנזללת מהר? ואיך הוא בכללי? ושווה לקנות אותו ולא לקנת פלאפון לכמה שנים (תיכננתי על W800 אבל ביאס אותי הקטע של סימביאן) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל לקנות קינדל כדי לקרוא ספרי לימוד במדעים ששמורים כקבצי פי.די.אף. השאלה שלי היא האם קינדל 3 בגרסא הקטנה (6 אינץ) יכול להציג קבצי פי.די.אף עם נוסחאות והאם הוא מציג אותם בצורה קריאה? אם יש מישהו שיש לו קינדל ויכול לענות לי על זה ואולי גם לצרף תמונות זה יהיה מאוד נחמד תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט). אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר. יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך. השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח. מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את הפלאפון שלי לאחד מתקדם, מכיוון שהפלאפון שאני איתו עכשיו הוא כ"כ גרוע מכדי לציין אותו. אני רק אגיד שהוא מתקופת חברת Esc. בקיצור, אני מחפש המלצה על פלאפון טוב, שיתאים לרשת החדשה של פלאפון. (לא חייב אחד שפלאפון מוכרת, אלא שיתאים לרשת החדשה שלה בלי בעיות) כעיקרון אני מאוד חושק באייפון 3gs, אך אין לי אפשרות להביא אותו מחו"ל. (המחירים שדורשים בחנויות הפרטיות בארץ הוא לדעתי מוגזם). התקציב שלי לפלאפון כזה הוא גג בסביבות ה-3,3.5k וגם זה בהגזמה. לכן אני מחפש אלטרנטיבה אחרת. אני דורש מהפלאפון שלי כמובן שיחות, ממשק נוח, מוסיקה מידי פעם,אולי גם משחקים נחמדים להעביר את הזמן והעיקר שלא יהיה כבד ועבה בכיס. אשמח לעזרה שלכם בנושא, כרגע לא החלטתי אם לחכות עד שיג…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי באנדרואיד איזה כפתור שכל פעם כשלוחצים עליו שומעים צליל קצר כזה... הבעיה, שאם אני לוחץ כמה פעמים.... בשלב מסויים כבר אני מפסיק לשמוע את הצליל.... כאילו הפקודה הפסיקה לעבוד. השתמשתי בMediaPlayer וכך הקוד נראה: private void bipSound() { // TODO Auto-generated method stub ourSong = MediaPlayer.create(Game1.this, R.raw.bip); ourSong.start(); } מה אתם אומרים? תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי חצי שנה של הצבעות קהילתיות וטיזינג, מכשיר ה-Hawkeye הייחודי של ZTE נוחת בקיקסטארטר ונתקל בכתף קרה מצידו של העולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי פרויקט מסויים שאני צריך לעשות, התקנת מצלמה במיקום מרוחק מרשת אינטרנט שתשדר לאינטרנט בלייב. בישביל לעשות דבר כזה צריך 3 דברים בסיסים : 1. מצלמה 2. מחשב נייד שיקלוט את המצלמה וישדר אותה לאינטרנט 3. חיבור לאינטרנט שנמצא כק"מ מהמקום עכשיו בגלל שהפרוייקט חייב להיות דל תקציב ככל האפשר חשבתי להשתמש בטאבלט כהמחשב המשדר שלי. ופה אתם נכנסים... 1. בראש ובראשונה רציתי לדעת האם יש בxp לטאבלט בעיית קריסות או דברים כאלה , הטאבלט חייב לשדר בכל רגע תון למשך תקופה ממושכת. 2. כדי לחבר לטאבלט את המצלמה , האנטנה שתקלוט את הויפי (כבר נגיע לזה) ואת המטען בו זמנית אני אצטרך מפצל usb. השאלה האם קיים דבר כזה לטאבלט והאם הxp יקלוט את כל ההתקנ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מירס וננעל לי כתוב לי בחלונית קוד PIN חסום דגם המירס I90C בבקה עזרה איך אני פותח את החסימה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-