גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מוריד את התמונות מהטלפון למחשב לעיתים קרובות ורוצה בכל זאת את האפשרות לראות אותם מרחוק. מעדיף פתרון לא קשור לicloud או שרת כלשהוא שאצטרך להעלות את התמונות ידנית או אהיה מוגבל במקום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לקנות מכשיר חדש .הישומים שלי הם גלישה,מצלמה(לא משנה לי ההבדל לטובת סוני),סוללה חזקה(יחסית לסמארטפונים),מעבד גרפי חזק(שיספיק להרבה זמן) ותמיכה בהרבה עידכונים.הבנתי שב-XPERIA S הייתה את הבעיה עם הכתמים הצהובים,האם הבעיה נפתרה?על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מנסיון גרוע בפעם ה3 של ללכת לחנות ולקנות מה שהמוכר אומר שקורא כתוביות בעברית אני פונה לאנשים פה להמליץ לי על אחד שאולי כבר יש לכם האחרון שקניתי היה pioneer dv2032 אני מחפש dvd קורא כתוביות(שמנותקות מהקובץ של הסרט פורמט srt לרוב) עם חיבור usb שקורא גם כן כתוביות בעברית כדי שאני אוכל להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לטלווזיה בלי כאב ראש מיותר. תקציב עד 300 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מאמין שאני לא היחיד שנתקל בזה, אבל הוט התחילו באופן אקטיבי להאט את מהירות האינטרנט ב-HOTSPOT ל64KBit או 8KB/s, מה שמעניין זה שדרך FTP אין הגבלת מהירות. ברגע שאני משנה את הגדרות ה-APN דרך TETHERME ומנסה לגלוש, כל פעם מופיע לי האתר המסריח של הוט במקום האתר שאני צריך, וגם כאן ב-FTP אין הגבלת מהירות. למישהו יש פתרון יצירתי איך עוקפים את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש חנות בשם דים פון שמוכרת מכשירים ואני רוצה לקנות נוט 2 ורציתי לדעת אם אני קונה מחנות אמינה עם שירות טוב בקיצור אמא ואבא .. רציתי לשאול איך החנות הזאת למי שרכש שם ויודע ? ואם יש לכם חנות מומלצת באיזור חיפה אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות GPS לרכב , ואני צריך את עזרתכם בנושא - מקווה שזה המקום הנכון. אני מחפש GPS שיהיה קל לשימוש ( ממשק משתמש ברור ) , מחיר סביר ( אין צורך ב GPS הכי חדשני, אלא אחד שיבצע את העבודה ) ואמין . תודה , גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי הורים, די זקנים למען האמת, עם פוביה מטכנולוגיה אמא שלי עוד בסדר, יש לה פלאפון והיא משתמשת בו, אבל אבא שלי מתקשה גם עם השלט של המזגן, ובחיים לא היה לו פלאפון. בעקרון אני הייתי היחיד עם פלאפון בבית עד שלפני כמה שנים טובות הורשתי לאמא שלי את הנוקיה 5100 העתיק שלי (מרשת אורנג') ואח"כ הורשתי לאבא שלי את ה SK הישן שלי (רשת פלאפון) (לא זוכר דגם) - אבל הוא לא השתמש בו... ואני בעצמי עברתי לסלקום, ויש לי 6230 אני מחפש עכשיו להעביר את ההורים שלי גם לסלקום, כי זה די טיפשי שלכל חבר במשפחה יש רשת אחרת... וגם ה 5100 מתחיל להתפרק , והוא גדול מדי לדעתי, וסתם מכביד על אמא שלי, אני מחפש לה משהו קומפקטי. אז אני מחפש סלולריים של סלקום, או תומכי סלקום דגש - זולים, עם כפתורים גדול…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז יצרנו משחק קשה ברמות...השיא שלי הוא 29 נקודות חחחח אתם יכולים להוריד בחינם תהנו https://appsto.re/il/0iuG3.i וכמובן לדרג ולכתוב חוות דעתת זה יעזור לנו מאוד. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי ( בן 79 ) קנה עכשיו סמרטפון ראשון. סוני אריקסון אקספריה ריי בין היתר כי הוא רצה מכשיר קטן עם מצלמה סבירה ותוכנת ניווט ( במקום מצלמה רגילה ומכשיר גי פי אס ישנים שיש לו). כרגע הוא ברשת פלאפון עם מכשיר ישן ( בן 5 שנים לערך )וחשבון חודשי ממוצע של כ 150 שקלים. הוא מדבר דקות בחודש ! אמרתי לו שיברח כבר מחברה שעושקת אותו שנים אבל הוא חושש שאם יעבור ומשהו יהיה לו תקין לא יהיה לו עם מי לדבר כי לגולן אין תמיכה והוא קרא שיש בעיות בהגדרות לחיבור לאינטרנט של מכשירים כמו שקנה ( והוא וגם אני לא ממש מתמצאים )ולכן הוא מוכן לשלם מעט יותר ולקבל מענה ושרות אנושי. מה דעתכם, יש דברים בגו?
-
גרסאת ה16GB בכ485 דולר וגרסאת ה32GB בכ580 דולר. כמה המכשיר באמת שווה את זה? נראה מסך מצוין, ומעבד חזק ובכל זאת לא מצאתי בנצ'מארקים עליו.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי הרבה אפליקציות לניטור כמות הגלישה, זה לא מה שאני מחפש, ראיתי פיירוול, זה לא מה שאני מחפש - אני מחפש תוכנה שעוצרת לחלוטין גלישה סלולארית (ורק גלישה סלולארית, לא wifi) במעבר גבול מסויים. ניקח את אורנג' למשל, אם בגלל אפליקציה סוררת חרגת מ2 ג'יגה, אז כל ג'יגה נוספת עולה 2500 שקל בחשבון החודשי. אם זה קרה בגלל הורדה אינטנסיבית בזמן שהיית בישיבה בלי הטלפון, אז אפילו לא תקבל אזהרות SMS עד שתחזור לטלפון ויהיה מאוחר מדי. אז האם יש אפליקציה שתוכל להגביל לי את כמות הגלישה ברשת הסלולארית? כוונתי לאפליקציה שתנטר את כל הגלישה מכל האפליקציות במכשיר וכאשר אני אגיע נניח ל2 ג'יגה, היא תעצור את הגלישה לחלוטין ותאפשר רק גלישת wifi. כמובן שהאפליקציה צריכה להבחין בין גלישת wifi לגלישה סלו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למכשיר עם יכולת ניווט טובה לשימוש יומיומי, אם כי לא אינטנסיבי במיוחד (נסיעות מזדמנות למקומות לא מוכרים). ההתלבטוות הן כאמור: 1. מכשיר ניווט עצמאי - האופציה הכי זולה ופשוטה לתפעול 2. מחשב כף יד - יתרונות: בנוף ליכולות ניווט דומות יש אופציות לתוכנות רבות. . חסרונות: לעיתים יקר יותר ממכשיר עצמאי, לא בטוח שממש חשובות לי יכולות נוספות, למעט אפשרות לשמוע קבצי מוזיקה. 3. לשדרג את הפלאפון (כנראה ברשת אורנג') למכשיר עם מקלט GPS מובנה, חשבתי על ה- 6210 החדש של נוקיה. יתרון: לא דורש מכשיר נוסף, אופציה להנחה במסלול. חסרון: לא ידוע לי עניין תאימות תוכנות המפות השונות למכשיר שכזה, וכמובן מגבלות פיזיות של גודל המסך. רציתי לדעת מה דעתם האופציה העדיפה, וכמו כן ל…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני שוקל לקנות את ה Z500 של Samsung באורנג', עשיתי חיפושון קטן פה על "Z500" ומצאתי רק טופיק אחד ובו אזכרה קצרה שלא זכתה להתייחסות של אף אחד. חבר'ה, אני מת לדעת, מה אני מפספס??? אז כן, לא נוהגים לדבר על פלאפונים ישנים, אבל עשיתי חיפוש על כל הפורום, וראיתי גם טופיקים של שנה שעברה וכולם פשוט מתעלמים כליל מהפלאפון הזה. אז הפלאפון משנת 2005 ולכן הוא כזה זול, אבל מה פשר ההתעלמות??? פיספסתי איזה כתבה ענקית שקוטלת אותו? יש לו איזה באג מפורסם? בוא נעשה השוואה כללית ככה עם פלאפון שהוא גם יחסית זול ונותן תמורה טובה ה SE K610 לסמסונג יש מסך "1.8 עם רזולוציה סטנדרטית 176 220 עם 262K צבעים מסך חיצוני 64K מצלמה מגה פיקסל 64 פולי וצילצולי אמפי3 נגן אמפי3 50 מ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אח שלי רוצה לקנות IPHONE אז רציתי לדעת... הוא חייב לקנותUNLOCKED או שאני יכול לפרוץ בעצמי? כי UNLOCKED עולה 600 ורגיל עולה רק 300 ורציתי גם לדעת איזה רמקולים ניידים ב500-400 שקל כדאי לקנות בהתאם....
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Motorola-DROID-RAZR-MAXX-Wireless/dp/B0071G0KR4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337346179&sr=8-1 רשום כאן שאפשר לקנות אותו (לצערנו המשלוח רק בארה"ב) ב170 דולר, יש לי חבר שגר שם ויכול להביא לי אותו לארץ, השאלה האם הוא פתוח לכל הרשתות/אפשר לפתוח אותו? אגב איך הגיוני שבארץ המחיר שלו 3000+ ובחול מוכרים אותו בפחות מ700 ש"ח?? מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתגעגעים לטאבלטים וסמארטפונים מבית הענקית מרדמונד? בעוד כחודשיים אנחנו אמורים לראות קאמבק גדול עבור כל המותגים לכתבה: http://hwzone.co.il/מתקפת-המכשירים-החכמים-הגדולה-של-מיקרו/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של החברה הסינית עשוי לעשות שימוש ברכיבים שיועדו לפאבלט מבית סמסונג שחוסל בטרם עת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
גלקסי2 - מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון של גלקסי 2? ... ומה הדעה שלכם על רשת המחשבים KSP?....
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול כמה שאלות על הנגן שבבקשה תענו לי : 1.אני רוצה לדעת אם יש אפשריות לתקיות בנגן הזה כי זה מאוד חשוב לי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות כמו להרבה נגנים לעשות תקיות ולסדר לפי אלבום, אמן ולעשות גם Playlist ועוד כול מיני דברים כאלה ואני רוצה לדעת אם התקיות זה משהו כזה שאני יוצר תקיה חדשה בתקיה של הMP3 או שזה כבר שם מתי שקונים את הנגן בDefult ? בבקשה תענו לי על השאלה הזאת כי היא מאוד חשובה לי ! 2. איך האיכות שמיעה בנגן טובה או לא ? 3. איך האוזניות שמקבלים עם הנגן ? 4. איך הווליום שבנגן הוא נמוך או לא ? 5. איך ההגנה שמקבלים עם הנגן יש נרתיק טוב ונוח או משהו דפוק שלא יגן עליו מה יש לו ? 6. איך מעבירים אליו קבצים מעתיקים כזה לתקיה של הנגן במחשב (ההתקן) או שיש תוכנה שמתקיני…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הדרישה היחידה היא מילון אנגלי - עברי. ה- Quicktionary יקר מדי בשבילי. האם יש תחליף? תודה. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-translator&keyword=quicktionary&orderby=price
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, הדרישות שלי הם שתהיה הגנה נגד נפילות ומכות כולל מכסה מגן למסך אשר ננעל בעת סגירה כדי שלא יפתח בתוך הכיס הגדול של מכנסי עבודה דגמח, ו- S-VIEW, מוצר איכותי! מכל החיפושים שעשיתי עד כה מצאתי כמה אופציות: 1- http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html 2- http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-S-VIEW-PU-Leather-TPU-Case-Cover-For-SAMSUNG-GALAXY-S4-i9500-Sleep-Wake-/251384297756?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a87abf91c 3-http://www.ebay.com/itm/Flip-Leather-Case-Cover-With-Stand-For-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-CUSFA-/281206355461?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4179347605 מספר 1…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דברים חשובים שארצה בסמארטפון: 1. סוללה מעל 3000MAH. 2. מצלמה מעל 13 מגה פיקסל איכותית. 3. מסך 4.9 עד 5.5. 4. זיכרון ראם 2gb או יותר. הדברים העקרים שאני משתמש בטלפון: מצלמה, גלישה, שימוש באפלקציות- whatsapp, waze, moovit, ומשחקים מידי פעם. חשבתי על ה- oneplus two או M2 NOTE מבאג שעולה 1000 שקל, עם יש עוד תציעו. תקציב עד 2500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי. MediaTek 8732 Quad-Core, 1.5GHz Intel® Atom x3-C3230 Quad-Core, 64bit איזה מביניהם עדיף ? מדובר בטאבלט לגלישה בסיסית. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להזמין את הסמסונג נוט לכתובת סינית ולקחת אותו עוד כחודש, האם משתלם יותר לקנות אותו שם, ואם כן מאיפה מומלץ להזמין? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-