עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, בימים אלו אני שוקל לקנות את ה Z500 של Samsung באורנג', עשיתי חיפושון קטן פה על "Z500" ומצאתי רק טופיק אחד ובו אזכרה קצרה שלא זכתה להתייחסות של אף אחד. חבר'ה, אני מת לדעת, מה אני מפספס??? אז כן, לא נוהגים לדבר על פלאפונים ישנים, אבל עשיתי חיפוש על כל הפורום, וראיתי גם טופיקים של שנה שעברה וכולם פשוט מתעלמים כליל מהפלאפון הזה. אז הפלאפון משנת 2005 ולכן הוא כזה זול, אבל מה פשר ההתעלמות??? פיספסתי איזה כתבה ענקית שקוטלת אותו? יש לו איזה באג מפורסם? בוא נעשה השוואה כללית ככה עם פלאפון שהוא גם יחסית זול ונותן תמורה טובה ה SE K610 לסמסונג יש מסך "1.8 עם רזולוציה סטנדרטית 176 220 עם 262K צבעים מסך חיצוני 64K מצלמה מגה פיקסל 64 פולי וצילצולי אמפי3 נגן אמפי3 50 מ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מתגעגעים לטאבלטים וסמארטפונים מבית הענקית מרדמונד? בעוד כחודשיים אנחנו אמורים לראות קאמבק גדול עבור כל המותגים לכתבה: http://hwzone.co.il/מתקפת-המכשירים-החכמים-הגדולה-של-מיקרו/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by nir56,

שלום, יש לי אפשרות להזמין את הסמסונג נוט לכתובת סינית ולקחת אותו עוד כחודש, האם משתלם יותר לקנות אותו שם, ואם כן מאיפה מומלץ להזמין? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4. השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by otherside,

עומד להגמר לי המקום בנגן הנוכחי - Cowon iAudio 7 4GB - והייתי רוצה נגן חדש (לi7 אין אפשרות לכרטיס זיכרון). דרישות: מחיר: עד 500 ש"ח. נפח: לפחות 8GB. סאונד: שלא ייפול מהi7. סוללה: נטענת כמובן, ושתחזיק כמה שיותר זמן. ממשק: אני מסתדר יפה עם הi7. חשובה לי אפשרות לתיקיות או פלייליסטים, ופחות חשוב לי סידור ע"פ אמן. כפתורים: לi7 יש כפתורי מגע ואני מסתדר איתם (כל הזמן על HOLD). זעזועים: אני לא מתכוון לרוץ איתו, אבל שיהיה עמיד לפחות להליכות / נפילות קלות. שונות: תמיכה בעברית, גישה לfile system (זיכרון flash). אין צורך ב: הקלטה, רדיו, וידאו, אוזניות. בגדול אני מרוצה מהנוכחי, אני פשוט רוצה יותר זיכרון. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מכשיר הדגל הבא של החברה הסינית עשוי לעשות שימוש ברכיבים שיועדו לפאבלט מבית סמסונג שחוסל בטרם עת לכתבה

7. באחד הפוסטים פה העלו שם של שירות אינטרנטי,שמאפשר להעלות אליו את כל תוכן הסלולרי שלך,ואז להעביר למכשיר אחר. מה שחשוב לי זה רק אנשי הקשר,כי את ה-SMSים אני לא שומר,וכל קובץ סאונד או תמונה אני יכול להעביר למחשב. בתודה מראש, יוחאי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי לכולם שאלה שמסקרנת אותי, יש המון מכשירים סינים לא מוכרים עם מערבת הפעלה אנדרואיד בשלל גירסותיה. יש אפשרות לקחת רום מסויים ולעדכן אותו מכשיר סיני גירסה? או שזה הולך לפי יצרנים בלבד?

9. קיבלתי הרגע (5:10 PM) הזמנה לקניית הטלפון oneplus one הסיני השאלה היא אם שווה לי בכלל וגם אין משלוח לארץ. אשמח לתגובה מהירה (פג תוקף ב 31.12.14 5PM)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by StrikeEagle,

ברשותי לוח אם h97 hd3 האם הx fi טיטניום 7.1 ישפר לי את איכות השמע במוסיקה ובמשחקים? ניתן להביא אחד לא חדש ב250 שח.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, יש לי XOOM ואני רוצה השתמש בו לניווט במכונית. 1. האם זה ריאלי? כלומר, האם מסך של 10' לא יהיה גדול מדי? 2. לצורך כך יהיה עלי לחבר אותו לאינטרנט דרך אחת המפעילות הסלולאריות. אני ארכוש SIM חדש אז אני יכול לגשת לכל חברה. יש מישהי מומלצת מבחינת כיסוי ומחיר? 3. כמו כן אני אצטרך להתקין עליו תוכנת ניווט. אני רוצה אחת שתיתן לי גם התראה על עומסי תנועה ועל מצלמות מהירות. האם waze היא המומלצת ביותר? ה-OS היא 2.3, אם זה משנה משהו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Spook,

שלום, קיבלתי מהעבודה את ה-E51. האם יש אפשרות להתקין עליו את המסנג'ר, סקייפ או GTALK? מדובר בהתקנה חינמית ולא כמו שאורנג' מבקשים 12 שקל לחודש עבור מסנג'ר. לא משנה לי אם מדובר בגרסה מקורית של התוכנה או תוכנה צד ג' שמקשרת לרשת של המסנג'ר. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Kidney_stonE,

טוב, אז יש לי הורים, די זקנים למען האמת, עם פוביה מטכנולוגיה אמא שלי עוד בסדר, יש לה פלאפון והיא משתמשת בו, אבל אבא שלי מתקשה גם עם השלט של המזגן, ובחיים לא היה לו פלאפון. בעקרון אני הייתי היחיד עם פלאפון בבית עד שלפני כמה שנים טובות הורשתי לאמא שלי את הנוקיה 5100 העתיק שלי (מרשת אורנג') ואח"כ הורשתי לאבא שלי את ה SK הישן שלי (רשת פלאפון) (לא זוכר דגם) - אבל הוא לא השתמש בו... ואני בעצמי עברתי לסלקום, ויש לי 6230 אני מחפש עכשיו להעביר את ההורים שלי גם לסלקום, כי זה די טיפשי שלכל חבר במשפחה יש רשת אחרת... וגם ה 5100 מתחיל להתפרק , והוא גדול מדי לדעתי, וסתם מכביד על אמא שלי, אני מחפש לה משהו קומפקטי. אז אני מחפש סלולריים של סלקום, או תומכי סלקום דגש - זולים, עם כפתורים גדול…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by nsxr51,

אני מחפש להתיקן תוכנת ניווט על המחשב הנייד רציתי לדעת איזה תוכנה כדאי להוריד ואם מישהו יכול להמליץ איפה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by THE FOX,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=1 מה איכות השמע שלו? איך הנגן בכללי? יש ביקורות? לא אכפת לי מהעיצוב...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לעדכן אותו דרך האתר navngo שנותן כל הזמן עדכונים? או שאני חייב שהוא יהיה מקורי עם רישיון? הרי העדכונים זה פשוט רק לעדכן את התקיות ששם קבצים שאנו מורידים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הלהיט (החלקי) של נינטנדו למובייל יושק בקרוב גם למערכת ההפעלה הפופולרית והנפוצה ביותר לכתבה

18. Started by shaks,

התקנתי את הרום עם הקרנל סטוק. בnetworks בmodes אני לא מוצא LTE. עם הרום סטוק היה לי 4G מופיע למעלה ועכשיו לא,מבדיקה של speed test המהירות היא אכן לא של דור רביעי. אני בוודאות באזור בעל כיסוי של 4G (המרכז). למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by BeN-T,

שלום לכולם. בעוד כחודש אבקר בדיוטי פרי. חיפשתי באינטרנט אם מפרסמים מחירים של מוצרים בדיוטי פרי, אך ללא הצלחה נשארתי בסימן שאלה. האם חברה שטסו בזמן האחרון יצא להם להציץ על מחיר הגלקסי S4 באחת החנויות בדיוטי פרי? או האם מישהו יודע. תודה על העזרה. בן.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי חברים. יש לי גלאקסי 3 ואני מאוד מרוצה ממנו בכללי .הבעיה התחילה שאני מנסה לגלוש במרקט ורשום לי החיבור פג תוקף כאילו לא מצליח והאינטרנט בכללי עובד גם בדפדפן בגלאקסי וגם ה wifi מחובר ניסיתי וגם מודם סלולרי רגיל החבילה שיש לי ולא עובד. אשמח לעזרה :s0817:

21. Started by liav12,

אהלן חברים, השאלה בכותרת. אמא שלי רוצה לקנות לאחי טאבלט עד מחיר זול של 600 ש"ח - לא משהו מיוחד. מצאתי בגרופון ב600 ש"ח את הדגם P901B האם הוא יספיק? השימוש הוא למשחקים בעיקר היות ולילד בן 9 זה מה שיש לעשות בזמנו הפנוי מול מחשב או צעצוע.. תודה! נ.ב מדובר בדגם מהאתר הנ"ל - בשם INFINITY ככל הנראה נסיון חיקוי לדגם של אסוס... http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/infinity-c1301178665/17957606

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אולי הוא המוצר שקיבל הכי פחות תשומת לב באירוע ההשקה הנוצץ, אבל ה-Nexus Player של גוגל ואסוס בהחלט מביא פתרון מעניין שמנסה לשלב בין עולם הקונסולות לעולם הטלויזיות החכמות לכתבה: http://hwzone.co.il/nexus-player-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-tv-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן, במסגרת הניסיון לשדרג את הטלפון של אישתי, נדלקתי על ה-N86 אבל כשסוף סוף הגעתי לשלב שבו עושים שדרוג, הנציג טען שהמכשיר קיבל "הפסקת שיווק" לשוק העסקי בגלל תקלות טכניות מרובות (למרות שזה נשמע תמוה במיוחד) ואני נאלץ לחפש מכשיר אחר. הציעו לי את המכשירים הבאים SE Yari, Nokia E52 ,Samsung S5620 Monte, SE Satio או את הסמסונג גלקסי (אנדרואיד). בעקרון לא אהבתי אף אחד מהמכשירים וכשמשווים אותם ל-N86 נחמץ הלב לראות את כל הפיצ'רים שלא קיימים בהם אבל כן קיימים אצל נוקיה. בתכל'ס חשוב לי שיהיה בטלפון מצלמה ראויה, שיהיה עמיד יחסית, ושיהיה ספיקר סביר. רצוי גם שתהיה בו גלישה ב-WIFI ויכולת לשים Waze (אבל זה לא חובה, אלא nice to have). כמובן שאני לא מעוניין באייפון או במסך מגע וכל העניין …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. אשמח לדעתכם, כמו כן אשמח לפירוט

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Skid,

טלפון לא מצליח להשתמש בזיכרון הנייד שלו [הכרטיס],הוא מזהה אותו במצב זיכרון אבל שאני מנסה להעביר לו שיר הוא רושם אין לי מקום,הוא משתמש אך ורק בזיכרון הפיזי של הטלפון,איך אני שומר על הכרטיס?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.