עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by K1ko,

שלום, יש לי LG g2 ואני מחבר אותו למטען פתאום כל הפלאפון נהיה דפוק הטאצ' משתגע... רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Cyanide,

בזמן האחרון אני וחברים יוצאים להרבה טיולים ועושים על האש ומבאס שהרבה פעמים אין מוזיקה אז אני אשמח להמלצה על רמקולים שפועלים על כל דבר חוץ מחיבור לשקע, מצידי אפילו לסובב איזה ידית אנעארף... ושלא יעלו הרבה בבקשה, בנוסף הם יחוברו לאייפוד אם זה משנה, כמובן שעדיף אם ישמעו טוב.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. למי שלא מכיר מדובר באחת מהתוכנות היותר רב תכלתיות לאנדרואיד... הפעם בהנחה של 50% כשחצי מזה הולך למחקר על הסרטן אפליקציה מעולה לטעמי, ובמחיר הזה... חבל לא לקנות בתשלום http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro גירסה חינמית http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox http://www.androidpolice.com/2012/03/31/jrummys-rom-toolbox-on-sale-for-2-99-50-off-in-the-play-store-half-of-all-revenue-to-be-donated-to-cancer-research/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי אני חושב לרכוש בקרוב archos 605 wifi. כידוע המכשיר מצריך מיני אביזרים על מנת לאפשר חלק מהיכולות שלו, הנמכרים בנפרד ובארץ, כך מסתבר, ממש אבל ממש לא בזול. לאחר עיון בפרטי האביזרים השונים, צד את עיני אביזר בשם Battery Docking Station. היכולות שהאביזר "מעניק" הן: - תוספת סוללה של עוד 50% מעבר לסוללה של הנגן, כפי שמשתמע מהשם... - יכולת הטענה ישירות משנאי (הטענה מהירה יותר ממה שמקבלים דרך ה-USB) - חיבור הנגן לטלוויזיה לצורך הצגת ווידאו (ללא אפשרות הקלטה) - USB Host לחיבור דיסקים קשיחים חיצוניים, קוראי כרטיסים, וכו' המחיר בארץ, באתר הרשמי של היבואן: 600 שקל. המחיר ב-Amazon: פחות מ-42 $. חשבתי להזמין מ-Amazon, דרך השירות mustop אם הבנתי נכון, אני צריך לספק ל-mustop קטגורי…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  5. היי רכשתי את המכשיר לפני יומיים בערך במחיר טוב מאוד (900שח כולל משלוח,המכשיר במצב מצוין למעט כמה שריטות על חלוק האחורי של הפאנל) אין לי ניסיון חזק עם המכשיר חוץ מכמה פעמים שהיה לי אותו סתם לבדיקה. האם יש למישהו ניסיון איתו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם כדאי לחכות שיגיע לארץ או להזמין מאיביי? מה היא הדרך הכי כדאי לרכוש את המכשיר ? אין לי בעיה להמתין זמן של שבועיים - שלושה שיגיע לארץ, אבל השאלה אם המחיר יהיה משמעותית יותר גבוהה מהחיר שיצא לי מאיביי.

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. שלום אני מעונין בGPS אבל לפי הבנתי GPS יעודי מגיע עם תוכנה ואתה תקוע אתה לטוב ולרע אז אני חשבתי על אחד מהמכשירים של MIO את P360 או P550. מה דעתכם עליהם? ואיזה עדיף לפי מה שראיתי את הP550 ניתן לקנות amazon ב155$ לP360 לא מצאתי מאיפו לקנות משהו יכול להביא לי חנות טובה ואמינה באצות הברית? חשוב לי מארצות הברית כי קרוב משפחה בא משם ויוכל להביא לי את זה בזול

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by noodle,

אתמול הוכרז ה-Galaxy S III וראיתי שאין דיון רשמי, אז הנה. מפרט: (נלקח מ-GSMArena) מערכת הפעלה: אנדרואיד 4.0.4 (ICS) מסך: 4.8" בטכנולוגיית Super AMOLED HD (מטריצת pentile) וברזולוציית 720X1280 (דחיסות פיקסלים: 306 PPI) חיפוי מסך גורילה גאלס 2. מצלמה: 8 מגה פיקסלים התומכת בצילום ווידיאו ברזולוציית FHD ב- 30FPS - צילום סטילס תוך כדי צילום וידאו. מצלמה קדמית: 1.9MP, עד 720p ב-30fps. מעבד: Exynos 4212 מרובע ליבות במהירות 1.4Ghz מעבד גראפי: Mali 400MP מרובע ליבות זיכרון: 16GB/32GB/64GB, עם חריץ הרחבה SD בנפח של עד 64GB. זיכרון גישה אקראית: 1GB זמינות: מה-29 במאי באירופה. סוללה: 2100mAh מימדים: 136.6 x 70.6 x 8.6 mm ומשקל של 133 גרם אחר:…

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. ;D קצת תמונות, רשמים יבואו בהמשך אחרי שאני אסיים לטעון את הסוללה.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  10. אני כבר המון זמן עם הרום האחרון של PILOTX לפי כמה זמן הטלפון התחיל לעבוד פחות טוב ( תקיעות ועיניינים )אמרתי שאני יחכה ויחכה אבל אני רואה שבנתיים הם לא מוציאים משהו חדש כדי להתקין מחדש , אין לי חשק להתקין מחדש רום שהוא כבר מיושן.מישהו יכול להמליץ על רום אחר להתקנה שעובד טוב עם הגלקסי 1?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. תקציב: 1000-1500 רגיל (לא סלידר ולא נפתח) מסלקום או מאורנג' מעדיף נוקיה או SE תודה מראש

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  12. לגבי מהירות mbps ניקח לדוגמא את הוט מובייל כי היא יותר רלוונטית כלפיי .. הנתונים : החברה תספק 42Mbps מהירות עד 3 GB ולאחר מכן תואט ל512 kbps וב tethering - 64kbps אני רוצה להבין מה זה אומר MBPS ? megabyte per second או מגה ביט ( מה שדומה לשיטת החישוב של ספקיות אינטרנט ואז מהירות הורדה יוצאת לי בערך 5 מגה לשנייה ) אם זאת השיטה אז יוצא שאני מוריד אחרי 3GB במהירות של 64 קילו לשנייה וכמודם סלולרי 8 קילו לשנייה זה נשמע לי איטי ביותר וקצת מוגזם אפשר להסביר לי בבקשה איך הולך כל הקטע הזה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  13. נתונים מעודכנים אודות מצב שוק המכשירים החכמים והמכשירים הסלולריים בכלל מאשרים כי על אף הירידה ברווחיות, היצרנית הקוריאנית היא עדיין המובילה הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/למרות-הכל-סמסונג-עדיין-המלכה-הגדולה-של/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bennash,

מחפש ביד2 טלפונים חכמים יש את ה xperia s ב 375 ש"ח יש את הNEO V ב350 ש"ח יש Xperia Go ב 400 ש"ח אקספריה m2 ב450 ש"ח Xperia Ray ב 200 ש"ח סוני אקספריה X2 ב 990 ש"ח Xperia J ב350 ש"ח Sony Xperia P ב 500 ש"ח Sony Xperia E1 ב 450 ש"ח MT27I SONY XPERIA ב 550 ש"ח מה עם האנדרואיד הכי מתקדם? מה עם המעבד הכי מתקדם? מה עם הסאונד הכי טוב? בקיצור מה כידי לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום רב רכשתי מכשיר טאבלט סאמסונג 4 10.1 דרך יבואן רשמי . כאשר הדלקתי אותו הבטריה עמדה על 57 אחוז - כלומר לא היתה ריקה...מעבר לזה, האיתחול היה ראשוני אבל כאשר הסתכלתי בישומים שירדו לתדהמתי ראיתי שלוש אפליקציות שהיו שם... כלומר עלתה בי שאלה האם המכשיר חדש וכולל אפליקציות שהורדו על ידי היבואן או שמה מדובר במכשיר משומש ? בטיפשוטי עשיתי למכשיר ריסט ואז הן נעלמו . כלומר אם הם היו שייכות לחשבון הגוגל פליי שלי הן היו אמורות לחזור . האן עוד מישו שרכש את המכשיר נתקל בזה? תודה רבה מראש ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היצרנית הטאיוואנית מכריזה כי סמארטפון ה-Jade Primo המסקרן יגיע יחד עם עמדת עגינה תומכת Continuum, מקלדת ועכבר אשר יהפכו אותו לסוג של מחשב נייח לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-החלונות-המתקדם-של-אייסר-יגיע/

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  17. Started by ranyr,

שום דבר מקצועי יותר מדי שיהיה זול לא צריך שום פונקציות אחרות אבל הכי חשוב שימדוד ויציג את הדופק באופן מספק יש המלצות??

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by palin,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אייפון 4S חדש. לא נראה לי שאני אחכה ל-5 ועד שהוא יצא בטח המחירים יהיו בשמיים.. בכל אופן, ההורים שלי כרגע בארה"ב והבנתי שעדיף לקנות משם את האייפון. נכנסתי לחנות של BESTBUY http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&_dynSessConf=361020501987051839&id=pcat17071&type=page&st=iphone+4s+16gb&sc=Global&cp=1&nrp=15&sp=&qp=&list=n&iht=y&usc=All+Categories&ks=960 יש שם מחירים לגבי האייפונים: 4S AT&T 4S SPRINT 4S VERIZON WIRELESS. השאלה איזה מהם אני צריך? אני רוצה שזה יהי sim free כדי שאוכל להשתמש בו בארץ. שימו לב שבאתר כתוב תחת הקטגוריה של 4s verizon wireless* *2 year con…

19. ברשת מאמינים כי יורש ל-iPhone 5c הפלסטיקי נמצא בדרכו, עם גוף מתכתי וללא התקמצנות על הביצועים אפל כבר הוכיחה לעולם כולו שאין צורך ביותר ממספר קטן של דגמים בכדי להפוך לאחת מהמובילות הגדולות של עולם הסמארטפונים (ובייחוד למרוויחה העיקרית שלו, בהפרש ענק מכל השאר) – אך אם להאמין לדיווחים שחוזרים כעת לסיבוב נוסף בפרופיל גבוה, בענקית מקופרטינו מקווים להמשיך ולהגדיל את נתח השוק שלהם בשנה הקרובה בעזרת קאמבק לאייפון הקטן והמוזל שלהם. אנליסט שעונה לשם Ming-Chi Kuo משוכנע כי בחברה יציגו יורש לדגם ה-iPhone 5c במהלך הרבעון הראשון של שנת 2016, אשר יציע מסך 4 אינץ' צנוע, מעטפת מתכתית שתוצע במספר גוונים 'צבעוניים', שבב Apple A9שיהיה דומה מאוד או זהה לגמרי לזה המתקדם שקיבלנו באייפ…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by Orian015,

שלום, אני מחפש מגן סיליקון למכשיר COWON D2+. איפה קונים? איפה אתם ממליצים לקנות? ומה המחיר? מועדים לשמחה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by adark,

אפליקציית "סיפור בהמשכים" מבוססת על המשחק האהוב שכולנו שיחקנו בילדותינו, והיא מיועדת לשני שחקנים או יותר. התנהלות המשחק: השחקן הראשון בוחר אם ברצונו להתחיל סיפור עם התחלה מקורית משלו, או להיעזר במשפט מוכן מהמאגר הקיים באפליקציה. לאחר מכן, כותב השחקן טקסט (מקורי או בהתאם למשפט שבחר), ומעביר אותו לשחקן הבא. השחקן השני ממשיך את הסיפור מהמקום בו עצר השחקן הראשון, וכך הלאה. השחקנים רואים בכל פעם רק את המילים האחרונות מהטקסט שכתב השחקן הקודם, וזאת כדי שיוכלו להמשיך בכתיבה. לאחר שהשחקן האחרון יבחר לסיים את הסיפור, יופיע הסיפור המלא כשהוא כולל את החלקים שכתבו כל המשתתפים. שימו לב שכל קטע צבוע אחרת, וזאת כדי שתוכלו להבחין בין החלקים השונים. כל הסיפורים שכתבתם נשמרים בספרייה ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Nemesis,

לאחר שיטוטים ברשת קניתי לעצמי את ה-Plantronics Voygaer 520, בעקבות הביקורות הרבות אשר משבחות את האוזנייה. אולם, למרות שהגברתי את הווליום גם באוזנייה וגם במכשיר (Tytn II) עד הסוף, עוצמת השמע באוזנייה נמוכה יחסית. ניסיתי לחבר ל-N95, למכשיר של סוני ומכשיר מוטורולה, ובכולם שומעים חלש יחסית. ניסיתי להחליף עותק של האוזנייה, גם החדשה נשמעת אותו דבר. בדיקה של Motrola HS700 לעומתה, נשמעת הרבה יותר חזק. נתתי גם לאחרים לבדוק כדי לוודא שאני לא איזה חרש בהכחשה, וכולם מסכימים ששומעים חלש מדי. כיוון שאף אחד ברשת לא התלונן על עניין העוצמה - מה אני עושה לא נכון?! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dor444,

עשיתי ריסטור ועדכון גירסא לאייפון ואחרי שהוא עשה את הריסטור והעדכון זה מראה לי את המסך הזה באייטונס: האייפון עבד לפני זה על כרטיס sim של אורנג' עכשיו אני יכול לעשות רק שיחות חירום ואייפוד בכלל באיזה ספרדית או משו כזה בבבבקשההה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by usb 2.0,

בתחילת אוקטובר החברה הודיעה שהיא תוציא עדכון 4.1 למכשירים שלה עד סוף החודש... מישהו יודע אולי איפה זה נתקע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by WereBunny,

טוב אז כבר כמה חודשים שהנקסוס 4 הישן שלי מ2013 קצת דפוק: ghost touches ושורת ניווט שלא עובדת. הבנתי שאין ברירה וצריך טלפון חדש. אני נוטה לכיוון היצרניות הסיניות שנותנות תחרות, ומתלבט בין שלושת הטלפונים האלה. למישהו יש ניסיון או המלצה על איזה עדיף? אני יודע שבגדול מבחינת גודל מסך, מחיר, מצלמה וזכירון פנימי הם די דומים. אגב המלצות על פי זמינות/מחיר יבוא עצי לארץ יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.