גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
$300 לדגם ה-16GB. החיסרון הכי גדול הוא גודל המכשיר. זה מכשיר די ענק, בערך בגודל של ה-Note 3, ככה שהוא לא מתחרה ישירות במכשירי הדגל היותר קומפקטיים. מצד שני, המחיר די מדהים. http://www.gsmarena.com/oneplus_one_is_official_runs_custom_cyanogenmod_11s-news-8349.php מפרט מלא: http://www.gsmarena.com/oneplus_one-6327.php
-
- 42 תגובות
- 8.1k צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]המלצה למקרן אני מחפש מקרן כיס קטן ושיהיה חזק שיוכל להקרין באור יום באיכות טובה ושיהיה אפשר להטעין אותו דרך הרכב חיבור USB. ואיך אפשר להקרין דרך הרשת ממקום מרוחק למשל בעזרת מתאם אלחוטי שמתחבר ב USB וניתן יהיה להשתלט על המקרן מרחוק או שכל פעם שהמקרן הידלק אז שהוא יקרין מהרשת ישר את מה שרץ במחשב כמובן שהכל באלחוטי האם זה אפשרי? וגם איפה ניתן לרכוש מדבקת SMARTFILM שאפשר להקין על זכוכית או שמשות תודה על העזרה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש סייר קבצים טוב לאנדרויד ולא מצליח. התקנתי את ה ES-File explorer ואת ה Total commander אך הם סובלים ממספר בעיות. אשמח לסייר קבצים טוב שכולל את התכונות הבאות: -מאפשר לסדר את הקבצים לפי שם, סוג, תאריך או גודל. -שמסמן את הקובץ עליו הוא נמצא (מטריף לי את השכל לזכור כל פעם על איזה קובץ עבדתי)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכוון לקנת אוזניות עם מיקרופון ב-Ebay, האיכות היא לא כל כך חשובה לי, אני לא משחק יותר מדי. מה אתם אומרים על אלה? http://www.ebay.com/itm/NEW-SA-708-Sades-Gaming-Headset-Headphone-Microphone-Stereo-Earphones-with-MIC-/131077189231?pt=US_Computer_Headsets&var=&hash=item1e84cf2e6f מה אתם ממליצים? תקציב עד 100 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! החלפתי באיזה חנות מסך וסוללה לאייפון 4. מאז ה WI-FI מתנתק לסירוגין וגם ה GPS. במעבדה טוענים שאין קשר בין החלפת המסך והסוללה לתפקוד ה WI-FI וה GPS. האם זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
צריך מסך גדול הייתי אומר יותר מ-4.5 מעדיף בסביבות 5 אינץ מיעוד לקריאת מיליים, משחקים וצפיה בסרטים אפשר חריגה קטנה מהמחיר אני בגולן טלקום אז צריך שיתמוך בתדרים: http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/3050.pdf חשבתי ללכת על LG G2 או S4 ללא היבואן הרשמי אבל רשום "ללא FOTA,ללא עדכונים" האם הטלפון יתעדכן בחיבור USB דרך המחשב? למיטב הבנתי מדובר ל D802 שהוא דגם גלובלי או שיש צורך לבצע הורדה ידנית של ה firmware כדי לעדכן? יש המלצות לדגמים אחרים? כדאי לחכות לטלפונים סינים כמו OnePlus? תודה
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לשפוך אור על הדגמי הפלאפון ? ראיתי מידע סותר בכמה אתרים שונים. מה הדגמים שיעבדו בכל התדרים בארץ ? האם יש שוני בחומרה ? EXYNOS/SNAPDRAGON האם יש חסימות אזוריות כמו שפורסם בזמנו (במכשירי סמסונג) ? אודה לקצת מידע
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנ"ל http://www.ebay.com/itm/NEW-Authentic-Otterbox-LG-G2-G-2-Commuter-Case-Black-at-t-T-Mobile-Sprint-/141253359153?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item20e35b3631 http://www.ebay.com/itm/Authentic-Case-Mate-Tough-Case-Dual-Layer-Maximum-Protection-in-Black-for-LG-G2-/321387531508?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4ad4308cf4 מה לדעתכם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לטלפון חכם עד 800 שח מה שאני צריך זה חיבור לאינטרנט שאוכל לקרוא מיילים איכות שמע טובה (אשמע עם אוזניות) גודל מסך - בינוני - לא גדול כמו 5 אינטש, אולי 3.5 עד 4. ללא מקלדת פיזית. זה מה שאני צריך, עכשיו אם נכנס בתקציב אז אפשר את שאר הדברים: סוללה חזקה יחסית למחיר מערכת הפעלה אנדרואיד, אבל אפשר גם ווינדוס איכות מסך ורזולוציה גבוהה יחסית למחיר הנמוך שאר הדברים לא ממש חשובים לי אשמח להמלצות ואבחר את מה שהכי נראה לי. תודה. חיפוש מהיר... LG Optimus L5 E612 HTC Windows Phone 8S Nokia Lumia 520 מה הכי טוב ומאילו בחינות? ללא קשר למערכת הפעלה? כמובן אשמח לעוד המלצות.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הכנסתי עכשיו בפעם הראשונה באפליקציה GO LOCKER אפשרות של נעילה עם ססמא של PATTERN שמושכים קו בין 9 נקודות בחרתי ציור חזרתי עליו פעמיים לאישור ועכשיו שאני נועל את הטלפון ופותח הוא בכלל לא נותן לי אפשרות לצייר את הציור אלא הוא מראה לי מסך אחר ומבקש ממני PIN רגיל של מספרים !! אני ניסיתי להכניס את המספרים לפי המיקום של שלהם שיהיה שווה לציור שעשיתי אבל זה לא עבד מה זה החרא הזה לעזאעזל עכשיו אני נעול מחוץ לטלפון למה הוא לא מראה לי את המסך נעילה של GO ומאיפה אני יקריץ לו PIN שהוא לא חיבור קווים
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן. המכשיר שלי בן כחצי שנה, ואני לא עובר יום בלי שהסוללה אצלי תגמר. אני מטעין אותו בשעות הצהריים, לקראת הערב הסוללה מתרוקנת מהר מאוד ובוקר למחרת המכשיר כבוי בלי סוללה בכלל. בדקתי את מספר הסוללה שלי והיא לא מופיעה תחת סוללה בעייתית (למי שזוכר, היו סוללות בעייתיות בGalaxy S4) האם ללכת לנסות להחליף סוללה תחת "אחריות" או שזה מיותר ואין טעם לבזבז זמן? אם כן, כמה סוללה חדשה תעלה לי בEBAY? וממי לקנות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש את ה- LG G2 בעוד כשבועיים ואני כבר עכשיו רוצה להזמין מגן מסך ומגן טלפון. אני מתכנן לרכוש דרך EBAY או מקום אחר אם יש המלצות. לגבי המגן טלפון אז חשוב לי שיהיה דק וקל כי המטרה היא להגן משריטות ולא משברים ובנוסף הטלפון גם ככה לא קטן ולא קל אז אני לא רוצה להגדיל את המשקל שלו ואת המימדים. אני מעוניין במגן מסך רגיל בלי כל מיני שטויות של מראה וכו', חשוב שיהיה מגן איכותי שלא יפגע בטאצ' ובצבעים של המסך. תודה !
-
- 20 תגובות
- 7.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר נמצא כרגע במלון באורגון (איפה שאין מס) ולכן אני מעוניין להזמין לשם את הנקסוס 5. ראיתי כל מיני סוגיות ברשת של הצורך בתיאום מוחלט בין הכתובת shipping לכתובת billing, מה שכמובן יכול להיות טיפה בעייתי בהתחשב בכך שזה כתובת של מלון. אשמח אם מישהו התנסה בכך שיפרט על מה כדאי לדקדק.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להתכונן לגרוע מכל. אילו אפליקציות התקנתם בשביל להגן מפני גניבה/לאתר אנדרואיד גנוב?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שנכוויתי מ-2 חנויות גדולות בצפון שלא ארצה לציין את שמן. אחת כאשר מכרה לי פלאפון עם פיקסלים שרופים ואחת שמכרה מכשיר משומש בדיעבד. אני מחפש לקנות Galaxy S4 חדש (ולא מחודש או כל מני הגדרות אחרות). פגשתי בחנות קטנה עם מוכר שנשמע אמין ודיבר לעניין והסביר לי מה ההלך היום בשוק הסלולר וכמה צריך להזהר ממכשירים "מחודשים"./ גנובים וכדומה. קוראים לחנות שלו smart-com.co.il הוא מוכר עכשיו Galaxy S4 חדש בהתחייבות עם שנה אחריות באזור ה2000 שקל, אם אני לא טועה יש את המבצע הזה גם אצלו באתר. יש למישהו נסיון טוב? יכול לתת חו"ד על המקום? או עצה אחרת של מכשיר בטווח מחירים הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, צברתי תלושים בשווי 600$ לקניות באמזון, ואני רוצה לשרוף אותם על טאבלט (יגיע בטיסה עם חבר). מצד אחד, ipad air הכי חמוד בעיני, ואני לא מתעניין בכלל ברומים, מודים, פריצות והתאמות אישיות למיניהן. מצד שני, יש לי טלפון אנדרויד, אולי שווה גם טאבלט אנדרויד? אם כי כל הטאבלטים אנדרויד שראיתי עד היום היו די מעפנים. ומצד שלישי, אני מתכוון להשתמש בטאבלט כדי לפתוח מסמכי מייקרוסופט אופיס, האם זה מצדיק לקחת טאבלט ווינדוז, שהיה ותמיד יהיה סוג של בדיחה עם היצע של 10 אפליקציות? ואל תגידו לי שיש חלופות חינמיות לאופיס, הן תמיד חרא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אחותי נוסעת לנפאל+סין לחודשיים ומעוניינת להתקין על ה-Galaxy S4 שלה אפליקצייה שתשדר עצמאית את המיקום שלה באופן רציף. מאז לכתו של Google Latitude, אני לא מוצא אפליקציה כזו. יש עכשיו את Glympse, אבל היא דורשת שיתוף מיקום יזום מצד המשתמש. האם ידועה לכם אפליקציה לאנדרויד שמאפשרת מעקב רציף אחר מיקום? רצוי מאוד שאפשר יהיה לצפות במידע גם מאייפון, והכי טוב מכל דפדפן. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמעט וננעלתי על כרום קאסט אבל ראיתי שיצא המכשיר הזה שקיבל ביקורות לא רעות http://www.amazon.com/Roku-3500R-Stream ... B00INNP5VU האם שווה משהו לשימוש בארץ או שכרגיל הכל חסום . שימוש עיקרי הזרמת תוכן מהנייד/טאבלט ל TV וצפיה ב YOUTUBE בצורה שלא יקרטע . תודה
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בבעלותי סמרטפון ישן יחסית, HTC SENSATION הוא עדיין עובד סבבה כי אני דואג לו ומחליף לו רומים מידי פעם. אבל בזמן האחרון אני מרגיש שהוא לא עומד בקצב אז אני מחפש פאלפון חדש אני עכשיו בצבא ואין לי כל כך הרבה כסף לבזבז על פאלפון חדש. יש לי באיזור ה1000 שקל לבזבז על פאלפון חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות פאלפון של בחרה מוכרת מהארץ או לקנות משהו סיני מחו"ל וגם אם אפשר אז תביאו לי את הדגמים הכי טובים במחיר הזה, תודה. TL;DR : כדאי לקנות פלאפון של חברה מוכרת מהארץ או משהו סיני ואיזה פאלפון, עד 1000 שקל.
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש טאבלט סיני. עם מערכת הפעלה עם תקשורת 3g windows 8 האם האיכות שלהם טובה והם לא נוטים להתקלקל.וכמה צריך לעלות טאבלט כזה.? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טאבלט, והגעתי למסקנה שהוא יהיה אחד מהשלושה שבכותרת אני נוטה ללכת לכיוון ה LG, בגלל שהוא קיבל ביקורות טובות וגם המחיר המשתלם (1200 באילת). אני יודע שהנקסוס 10 והאייפד הם יותר טובים, אבל הפער במחיר הוא כמעט 1000 שקל לגרסת ה 32GB (אלא אם אני מצליח לארגן שמישהו יביא לי את הנקסוס 10 מחו"ל). הדבר היחיד שמדאיג אותי ב LG זה הגודל שלו. האם 8.3 זו גודל מספיק לטאבלט? המסך לא ירגיש לי קטן מדי? בנוסף אני יודע שהעדכוני גרסה של אנדרואיד מגיעים מעט באיחור למכשירים שהם לא נקסוס. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם לידיד שלי יש נקסוס 5 חדש. אני זוכרת שקראתי אודות הנקסוס4 שהיתה לו נטייה רצינית להשבר, לכן המלצתי בפניו לרכוש כיסוי מגן למכשיר החדש. הדרישות הן: 1. כיסוי שמסוגל ממש להגן - הבחור אינו עדין במיוחד עם המכשירים שלו. בינתיים טרם נרשמו שבירות ובכל זאת לדעתי עדיף גם לא להגיע לשם. לכן נדרש כיסוי שגם מגן ולא רק מונע שריטות ואבק מהצד האחורי. 2. כיסוי זול ככל הניתן - אין סיכוי לגרום לו להוציא סכומים גבוהים על הכיסוי. לכן, otterbox, case-mate וכיסויים במחירים שאפילו מתקרבים לשם אפילו לא ישקלו על ידו. רכישה מ- ebay.com תתאים בהחלט (משלוח לארץ). 3. כיסוי נוח - לחיצה נוחה על הכפתורים (מנסיוני עדיף לרוב שיהיו מכוסים), לא מחליק וכדומה. 4. מראה סולידי - צבעים סולידים, רצוי מראה כל…
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מטען נוסף עבור טלפון LG G2, אני מעוניין במטען מקורי שהדגם שלו זה MCS-01ER. אשמח לקבל המלצות איפה ניתן לרכוש את המטען. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-