גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,776 דיונים בפורום זה
-
ההכרזה על מכשיר הדגל הבא מבית היצרנית הסינית בת השמונה הופכת ברגע לחשיפה של שלושה דגמים חדשים ומבטיחים, כל אחד בדרכו ובמחירו לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
צ'מעו,המכשיר פשוט נראה אטרקטיבי בטירוף... למרות שהסתובבו כל מיני שמועות דביליות על כך שהמכשיר חוסם שירים לא חוקיים וכו',ביררתי וזה בולשיט. חוץ מזה,המחיר שלו ממש לא גבוה וכמות הנפח זיכרון שיש בו היא 30GB+כל תכונה מתקדמת אפשרית [ותומך WIFI] הקיצר,האם שווה לקנות את הZUNE בתור נגן? [רצוי לציין שאני מחפש נגן עם נפח גדול מהסיבה הפשוטה שאני סוגר ת'חיים שלי בבסיס,ככה לפחות יש לי מוזיקה עד שאני רואה בית פעם ב...חודש ]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לקנות טאבלט ראשון לאישה מבוגרת מסך 10 500 שח בערך שימושים סרטים ואינטרנט קונה בארץ תודה רבה אביאל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. במשך הכמה שעות האחרונות אני קורא נושאים פה בפורום על החוק הזה וכבר נשרף לי המוח, לחלק מהשאלות שלי יש תשובות סותרות בדיונים כאן ולחלק אחר בכלל לא מצאתי איזכור. אז אני ממש אודה לכם אם תוכלו לענות על כמה שאלות פשוטות (אני מקווה) שיש לי. לפני הכל, המצב שלי: יש לי חשבון עסקי באורנג' עם כמה קווים. אני רוצה להעביר לחשבון הזה עוד קו מחברה סלולרית אחרת. בנוסף, ואולי בלי קשר, אני רוצה לרכוש מכשיר Samsung Galaxy S II. כאשר אני מסתכל באתר של אורנג' אני רואה שהמחיר הוא 5004 ש"ח, או במסלול חיוב-זיכוי, 684 ש"ח עם זיכוי של 120 ש"ח בדיבור מעל 299 ש"ח בחודש: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung-galaxy-SII/ כאשר אני בודק בזאפ אני רואה שרכישת מכשי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שנתיים אחרי שנפרד מגוגל, אנדי רובין עומד בראש חברה חדשה שמתיימרת לקפוץ היישר אל המים העמוקים של עולם האנדרואיד לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מטען נייד עם סוללת AA שמתחבר לכניסת מיני-USB בכדי להטעין נגנים וכדומה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי באנדרואיד איזה כפתור שכל פעם כשלוחצים עליו שומעים צליל קצר כזה... הבעיה, שאם אני לוחץ כמה פעמים.... בשלב מסויים כבר אני מפסיק לשמוע את הצליל.... כאילו הפקודה הפסיקה לעבוד. השתמשתי בMediaPlayer וכך הקוד נראה: private void bipSound() { // TODO Auto-generated method stub ourSong = MediaPlayer.create(Game1.this, R.raw.bip); ourSong.start(); } מה אתם אומרים? תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לקנות מכשיר חדש .הישומים שלי הם גלישה,מצלמה(לא משנה לי ההבדל לטובת סוני),סוללה חזקה(יחסית לסמארטפונים),מעבד גרפי חזק(שיספיק להרבה זמן) ותמיכה בהרבה עידכונים.הבנתי שב-XPERIA S הייתה את הבעיה עם הכתמים הצהובים,האם הבעיה נפתרה?על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לדעתכם, כמו כן אשמח לפירוט
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר על אוזניות הבלוטופ' של מוטורולה אשר נימכרות במחיר מופרז של 450 ש"ח , שמעתי דרכם בסניף של אורנג' ושמעים בהם ממש טוב , מישהו ממליץ? האם זה באמת שווה את הכסף?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=1 מה איכות השמע שלו? איך הנגן בכללי? יש ביקורות? לא אכפת לי מהעיצוב...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני אתחיל מזה שאבא שלי שובר הרבה דברים (כמובן בלי כוונה) ולכן אני (וכל המשפחה) דורשים ממנו שיעטוף מכשיר כל כך יקר בשכבת הגנה טובה כדי שלא יקרה למכשיר משהו תוך שבוע.. אבא שלי רוצה בקרוב לקנות בארץ את הSGS2 ורוצה להזמין באמצעות EBAY כיסוי סיליקון למכשיר. חיפשתי כיסויים ומצאתי כיסויים מכל מיני סוגים.. קשיח, סיליקון, ג'ל, פוליקרבונאט וכל מיני שילובים שלהם.. במהלך השיטוטים ברשת הבנתי שcase mate ו ottorbox אלה "מותגים" בקרב הכיסויים של המכשירים והעלות שלהם כצפוי גם יקרה הרבה יותר (18$-32.5$ כולל משלוח) מהפשוטים ביותר (1$ בלבד כולל משלוח). לדוגמה ממה שראיתי: ottorbox: http://www.ebay.com/itm/OTTERBOX-COMMUTER-CASE-SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-/140603106660?pt=Other_MP3_Pla…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי זו רשת פלסטינית. איזור ת"א. (שי, אל תרצח אותי אם זה לא מתאים, פשוט תעביר לכללי). ;D
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט). אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר. יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך. השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח. מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אח שלי רוצה לקנות IPHONE אז רציתי לדעת... הוא חייב לקנותUNLOCKED או שאני יכול לפרוץ בעצמי? כי UNLOCKED עולה 600 ורגיל עולה רק 300 ורציתי גם לדעת איזה רמקולים ניידים ב500-400 שקל כדאי לקנות בהתאם....
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר בעבודה המליץ בחום על משקפי Gunnar לעבודה מול מחשב. לי זה נראה כמו חרטא-ברטא - מישהו התנסה איתם ויכול לתרום קצת מניסיונו?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט קטן. השימושים- קריאת PDFים, גלישה, מיילים כמעט ולא משחקים וכו' דרישות- שיהיה מעבד סביר ולא מגמגם, מסך איכותי. יש לי התנסות עם הASUS MEMO PAD HD 7 ומבחינתי הוא אופציה לא רעה, אני מחפש משהו בין 400 ל600 שקל עוד אופציה היא הנקסוס 7 אם כי מחירו גבוה במקצת. אשמח לעוד המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי מעל שבוע של קריאה ברשת בחרתי את הטבלט החדש שלי: http://hotmid.com/malata-zpad-t8-tegra-2-9-7-capacitive-multitouch-ips-android-2-2-flash-10-1.html מסך 9.7 עם ips! כמו אייפד...עם metal frame לא רק פלסטיק במבנה שלו... קודם חשבתי על זה האמת (אותו מפרט, מסך לא ips! אבל בגודל 10.1): http://hotmid.com/malata-zpad-t2-3g-10-capacitive-multitouch-tegra-2-android-2-2-flash-10-1.html הכל עשוי פלסטיק בלבד! אשמח לשמוע דעתכם וכמה יפריע לי העובדה שלקחתי מסך קטן יותר...האם זה יתרון או חסרון במשחקים/סרטים/אינטרנט כי הבנתי שהמסך אומנם קטו יותר אבל הוא מבוסס על 4:3 שלזה יש מספר יתרונות... שימו לב: ידוע לי שבמחיר שקניתי את ה t8 יכולתי לקנות אייפד-2 אני עכשיו עם אייפד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למשל, כרגע אני באורנג'. הכריחו אותי לקחת חבילה של 1300 דקות ו 1300 סמסים כדי שתהיה לי גלישה במהירות 2.5GB, אבל הצטרפתי לפני ה"מהפכה" בתחום. על התענוג הזה אני משלם משהו כמו 230 שקל. האם כיום יש חברות שיכולות לבנות לי תוכנית שמתאימה ספציפית אלי, כמו 300 דקות, 75 סמסים ואינטרנט לא מוגבל, רצוי במהירות הגבוה ביותר שקיימת בינתיים (כרגע speedtest מראה 4mb)? לפי ההגיון של אורנג' - מי שהוא משתמש כבד באינטרנט הרי בהכרך הוא גם מדבר שעות בטלפון ולא שמע על whatsapp . אשמח להארות והערות ומה לא .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש חנות בשם דים פון שמוכרת מכשירים ואני רוצה לקנות נוט 2 ורציתי לדעת אם אני קונה מחנות אמינה עם שירות טוב בקיצור אמא ואבא .. רציתי לשאול איך החנות הזאת למי שרכש שם ויודע ? ואם יש לכם חנות מומלצת באיזור חיפה אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה כמתנה לאימי. התקציב שלי לא גבוה במיוחד - ככה שאני כנראה לא אלך על מוצר של אפל. רציתי לשאול איזה נגן, מומלץ במיוחד? הדרישות: קטן / נייד, נוח לשימוש (הן בהכנסת שירים למכשיר והן בנוחות של שמיעת ובחירת שיר ספציפי מתוך רבים בקלות מירבית). איכות שמיעה מן הסתם - לא צריך להיות אודיופיל, אבל שלא יהיו תלונות על איכות או ווליום.. ראיתי את ה - sansa clip, האם הוא מומלץ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-mp3player&db1303915=1303916 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מצגת מודלפת רשמית למראה מספקת לנו את כל המידע שלו אנחנו זקוקים אודות מכשיר הדגל החדש והמפלצתי של היצרנית הסינית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של החברה הסינית עשוי לעשות שימוש ברכיבים שיועדו לפאבלט מבית סמסונג שחוסל בטרם עת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, ביצעתי כעת חיפוש באתר זאפ עבור טאבלטים עם גירסה 6 או 7. מצאתי תוצאה *אחת* בלבד וזה הפתיע אותי (פרטים בהמשך לגבי תוצאת החיפוש). לפי ויקיפדיה, אנדואיד 6 שוחררה באוקטובר 2015, כלומר לפני למעלה משנה, ואנדרואיד 7 שוחררה באוגוסט 2 מישהו יודע מה הסיבה לכך ? אמנם אנו מדברים על השוק הישראלי, אבל בכל זאת שנה זה הרבה זמן! פרט לכך, גם הדגם שמצאתי הוא עם מסך של ''7, ואני מעוניין עם מסך של ''10 לפחות. ברצוני להוסיף שאינני מעוניין לקנות בחו"ל דרך אמזון או בכל צורה אחרת מהרבה סיבות (אחריות, מכס וכו) הדגם שמצאתי הוא Asus google Nexus 7: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=856135 עוד אוסיף פרט אחרון: חיפוש של A…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-