גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=1 מה איכות השמע שלו? איך הנגן בכללי? יש ביקורות? לא אכפת לי מהעיצוב...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחברה שלי היקרה יש יומהולדת וכמתנה היא מקבלת את האפשרות לבחור איזה נגן שהיא רוצה בתקציב של 1100 בערך. לאחר סקירות רשת קצרות התחלנו להתבלבל,ARCHOS , IPOD TOUCH , מה עדיף ?? מאיפה?? בכל מקרה היא מעוניינת במשהו שהיא תוכל לחבר אולי לטלויזיה או למערכת אשמח לתגובה מהירה - יש אפשרות לרכוש מארה"ב דרך חבר מחר
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. לאחר מלא זמן שהיה לי טלפון עם נפח אכסון מוגבל ממש- עברתי ל OnePlus X שמאפשר הוספת כרטיס זכרון 128GB! אממה? פתאום, לאחר שהוספתי את הכרטיס לטלפון, אני קולט שגוגל פשוט לא רוצים שאנשים ישתמשו ב SD CARD לאכסון קבצים ולכן אי אפשר בשום אפליקציה לשנות זאת. לדוגמא: -רוצה לשמור תמונות+וידאו לתוך ה sd card? = לא יכול. -רוצה לשמור את כל המדיה שמועברת ב WhatsApp לתוך ה- sd card? = לא יכול. -רוצה שתיקיית ה Downloads תמוקם על ה sd card למקרה שאוריד איזה קובץ מכרום? = לא יכול. קיצר, לא יכול לעשות כלום. ואין שום פתרון. חרשתי את כל הרשת למציאת פתרון. כל מה שמצאתי זה שאנשים אומרים שאם עושים ROOT למכשיר אז ישנן אפליקציות שמסוגלות להתערב בתהליך ש…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטען נייד עם סוללת AA שמתחבר לכניסת מיני-USB בכדי להטעין נגנים וכדומה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש טאבלט שיאפשר לי גם לערוך טקסטים באופיס, או PDF. עדיפות למערכת הפעלה חלונות 7.. או אנדרואיד. יש המלצות? כמובן שמומלץ כמה שיותר דק בעובי וזמן סוללה מכובד ושלא ישקול כמו פיל אסייתי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה- אחרי שנתיים עם סוני אריקסון YARI, הגיע הזמן שגם אני אשדרג לסמארטפון חדש. כמובן שאני קונה באופן פרטי ולא מהחברה ואשתמש בחוק ניתוק זיקה. מה הדרישות שלי מהמכשיר? אני סטודנט, לכן אחד הדברים הכי חשובים שאני רוצה במכשיר הוא לקרוא PDFים באופן ברור וקריא. כמובן שחשוב שיהיה דפדפן איכותי, וגישה נוחה למיילים. בנוסף-סינכרון מלא בין Google Calendar ללוח שנה במכשיר (סה"כ דברים דיי סטנדרטים במכשירים של היום). אז מה ההתלבטות? שעד היום רציתי אייפון. אבל ההאכזבה מהאייפון 4S החדש, והמחיר היקר של המכשיר בארץ דיי מונעים ממני אפשרות לקנות אותו. (אין לי ממש אופציה להביא אחד מחו"ל, ונראה לי שלהזמין אחד מהאינטרנט- אם זה אייבי וכדומה, זה קצת סיכון מבחינתי). אבל, גיליתי את האנד…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אומרים? מה יותר חזק? שווה? מצלמה איכותית? היה לי נסיון מר עם סמסונג בעבר - אבל זה היה ממש מזמן, מאז עברתי ל LG עם הבעיות שלנו ולאחרונה אני עם P30 PRO - שהוא הנייד הכי מוצלח עד כה שהיה לי... וכרגע צריך לשדרג... לפי המפרטים שניהם דומים...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מדבר על אוזניות הבלוטופ' של מוטורולה אשר נימכרות במחיר מופרז של 450 ש"ח , שמעתי דרכם בסניף של אורנג' ושמעים בהם ממש טוב , מישהו ממליץ? האם זה באמת שווה את הכסף?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מעוניין לקנות מאיביי מטען לאייפון 4 שיהיה לי לרכב. קראתי בפורומים שצרים מטען שהוא 1 אמפר (מיליאמפר אולי? אין לי שמץ), ויש לי שאלה: האם מטען כמו זה למשל : http://www.ebay.com/itm/Belkin-Dual-Car-Charger-with-Lightning-to-USB-Cable-for-Apple-iPhone-5-5S-iOS7-/191170925786?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item2c82acd4da שכתוב שהוא 10W ו 2.1 אמפר לכל יציאה, האם הוא יתאים גם? זה לא יהווה בעיה? מה יהיה ההבדל ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/12137/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%94-samsung-galaxy-s-ii-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-2-3/ תכלס לא נראה כזה מלהיב, הגלאקסי שלי לא נופל בביצועים עם קצת מודינג. הדבר שאני הכי אהבתי בנתיים הוא שיש אנימציה ב AUTO ROTATION. אבל נחכה ונראה :
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לקנות מכשיר חדש .הישומים שלי הם גלישה,מצלמה(לא משנה לי ההבדל לטובת סוני),סוללה חזקה(יחסית לסמארטפונים),מעבד גרפי חזק(שיספיק להרבה זמן) ותמיכה בהרבה עידכונים.הבנתי שב-XPERIA S הייתה את הבעיה עם הכתמים הצהובים,האם הבעיה נפתרה?על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לקנות טאבלט ראשון לאישה מבוגרת מסך 10 500 שח בערך שימושים סרטים ואינטרנט קונה בארץ תודה רבה אביאל
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט 7 אינצ שייתמוך בגירסה הכי חדשה של אנדרויד(בלי להתקין רומים או רוט). אני רוצה את הטאבלט בשביל לפתח משחקים עליו ולכן אני רוצה את מערכת ההפעלה החדשה ביותר. יש לי פלאפון אנדרויד(NOTE 1) אבל הוא לא תומך מעבר לICS וכשהתקנתי עליו ROM של גירסה חדשה יותר נהיו לי תקלות עם המסך. השינמוך פתר את הבעיות עם המסל בNOTE 1 אבל אז יש לי פחות אפשרויות בתור מפתח. מצאתי את הטאבלט הזה: http://www.gomobile.co.il/asus-google-nexus-7-2013-16gb-wi-fi-only האם הוא תומך במערכת ההפעלה החדשה ביותר של אנדרויד? (מה גם שיוצא עכשיו ANDROID L או משהוא כזה?)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מאמין שאני לא היחיד שנתקל בזה, אבל הוט התחילו באופן אקטיבי להאט את מהירות האינטרנט ב-HOTSPOT ל64KBit או 8KB/s, מה שמעניין זה שדרך FTP אין הגבלת מהירות. ברגע שאני משנה את הגדרות ה-APN דרך TETHERME ומנסה לגלוש, כל פעם מופיע לי האתר המסריח של הוט במקום האתר שאני צריך, וגם כאן ב-FTP אין הגבלת מהירות. למישהו יש פתרון יצירתי איך עוקפים את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את המכשיר הזה הוא שכדאי ללכת על הדבר המוכר s4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22513 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, הטאבלט עולה בסביבות 85~90$ השאלה היא מאיזה חנות עדיף? (באתר אינול נגמר המלאי). מבינהם www.dx.com www.mcbub.com www.merimobiles.com www.pandawill.com www.priceangels.com והאם משלמים מכס מע"מ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי חצי שנה של הצבעות קהילתיות וטיזינג, מכשיר ה-Hawkeye הייחודי של ZTE נוחת בקיקסטארטר ונתקל בכתף קרה מצידו של העולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש משדר רדיו בE72? המכשיר מתחבר לבד לאינטרנט 3G מישהו ניתקל בזה. יודע איך לתקן?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
OnePlus 7 Pro הוא היקר והיוקרתי ביותר של היצרנית הסינית עד היום - ויהיה לו גם מלווה מוזל במעט לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כולם יש לי מירס וננעל לי כתוב לי בחלונית קוד PIN חסום דגם המירס I90C בבקה עזרה איך אני פותח את החסימה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי באנדרואיד איזה כפתור שכל פעם כשלוחצים עליו שומעים צליל קצר כזה... הבעיה, שאם אני לוחץ כמה פעמים.... בשלב מסויים כבר אני מפסיק לשמוע את הצליל.... כאילו הפקודה הפסיקה לעבוד. השתמשתי בMediaPlayer וכך הקוד נראה: private void bipSound() { // TODO Auto-generated method stub ourSong = MediaPlayer.create(Game1.this, R.raw.bip); ourSong.start(); } מה אתם אומרים? תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכשיר הדגל הבא של החברה הסינית עשוי לעשות שימוש ברכיבים שיועדו לפאבלט מבית סמסונג שחוסל בטרם עת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש חנות בשם דים פון שמוכרת מכשירים ואני רוצה לקנות נוט 2 ורציתי לדעת אם אני קונה מחנות אמינה עם שירות טוב בקיצור אמא ואבא .. רציתי לשאול איך החנות הזאת למי שרכש שם ויודע ? ואם יש לכם חנות מומלצת באיזור חיפה אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-