גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי מכשיר מEline של חברת HTC, והיום התקשרה המוכרת ואמרה שיכול להיות בעיות עם חברת פלאפון בגלל שהמכשיר תומך רק ב 2100HDSPA שקראתי שכבר נפרסה בצורה ארצית. רציתי לדעת אם יש פה מישהו בחברת פלאפון ועם יש לו בעיות של ניתוקי שיחות וכו', בקיצור האם זה באמת כל כך מפריע? ולא כדאי? אני באר שבעי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, הטאבלט עולה בסביבות 85~90$ השאלה היא מאיזה חנות עדיף? (באתר אינול נגמר המלאי). מבינהם www.dx.com www.mcbub.com www.merimobiles.com www.pandawill.com www.priceangels.com והאם משלמים מכס מע"מ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התעייפתם מ-iOS ולא בא לכם אנדרואיד? הטאבלט של Jolla הפינית, מבית פליטי נוקיה, רוצה להיות התשובה בשבילכם בעלות התחלתית של כ-300 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-כמו-כולם-הטאבלט-של-jolla-זמין-לרכישה-מוקד/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע סמסונג E250 דור 2.75, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574172 אני מחליף לסוני אריקסוןZYLO http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=775587 רציתי לדעת קודם כל אם מישהו מכיר וממליץ עליו או לא. דבר שני: האם סים דור 2 יעבוד בפלאפון החדש? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על פאלפון עיסקי-ז"א: 1)אפשרות לקרוא מיילים,מקלדת qwerty-בונוס. 2)אם אפשר-אינטרנט מWIFI/3G. התקציב הוא בסביבות ה1000 (אפשר פחות ואפשר יותר,הצגה של כל האפשרויות על הסקאלה של 750-1500. ש"ח יכולה להיות נחמדה),התוכנית היא לקנות בחנות פרטית ולא אצל היצרנית. הערה:כיוון שאני רוצה לקחת על חשבונו בעתיד SGS2 (הוא משלם מעל 250 ש"ח בחודש),המחיר של המכשיר צריך להיות בלי זיכוי מפלאפון ובלי חוק הזיקה. שאלה נוספת: אם נקנה בחנות פרטים גם SGS2 בשבילי וגם מכשיר עיסקי בשביל אבא שלי ונבוא לפלאפון-האם נוכל לעשות שאני (עם הSGS2) יקבל את הזיכוי,החבילת גלישה והביטוח ואבא שלי יקבל את השיחות והSMSים? (כמובן מהחבילה של ה"הכל כלול" ב250 ש"ח). אם לא,נוכל לפחות לעשות שאני אקבל על הSGS2 א…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לאמא שלי נוקיה 208 חדש ,יש בעיה שאת הצלצול שהטלפון מצלצל היא לא שומעת , למרות שכיוונתי אותו לעוצמת צלצול מירבית , מה אפשר לעשות במקרה כזה ?? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קרובת משפחה שלי מחפשת לקנות טאבלט עם מסך 10 אינצ'. התקציב שלה הוא כ1000 ש"ח (עם חריגה אפשרית של 200 ש"ח, במידה ואין ברירה). השימוש החשוב ביותר בטאבלט יהיה שיחות סקייפ, לכן חשובה מצלמה קדמית כמה שיותר איכותית. יתר השימושים הם יהיו ככל הנראה משרדיים\אינטרנט. לא צפויים משחקים ו\או סרטים, לכן איכות המסך מעט פחות חשובה. כמו כן, ,רוב השימוש יהיה בבית משרד או בקרבת מקור חשמל, כך שגם אורך חיי סוללה הוא קצת פחות חשוב. יש אפשרות לסים, כל עוד אין חריגה מהתקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם h97 hd3 האם הx fi טיטניום 7.1 ישפר לי את איכות השמע במוסיקה ובמשחקים? ניתן להביא אחד לא חדש ב250 שח.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הסנסה E250 שלי הלך לעזאזל בגלל בעיות בINPUT שלו, ואני מחפש נגן חדש. הנפח שלו חייב להיות 2 ג'יגה ומעלה, מסך צבעוני וגדול מ1 אינטש, ממשק נוח, איכות השמעה גבוהה ושלא יעבור את ה600 ש"ח. קנייה מהארץ, עדיף שהנגן יתמוך בעברית (לא חובה). תודה, Aviko
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחדשתי בנגן החדש היום. מכוון שאני לא רוצה ללכלך אותו יותר מידי בטביעות אצבעות... האם יש מגן מסך למכשיר הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמי ליאור, אני מפתח mobile ל-iOS ו-Android, כרגע סיימתי פרוייקט ואני מחפש את הבא בתור. עבדתי עם HOT, Retalix, Score365 ועוד. אני פתוח לרעיונות(שותפות, תשלום או אחוזים) אפשר לפנות אלי במייל: lior@hlc-apps.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למרות האמור לעיל, לא הייתי רוצה משהו מיושן ומגושם כי בכל זאת הן צריכות להסתובב איתו. לכן חשבתי על ה-MODU שבמבצע עכשיו:
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פשוט קונספט מעניין ואיכותי השימוש ב2 מקרנים פנימיים הוא גאוני לדעתי
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרבה אנשים מתלוננים שהמעבדים האלה לא עושים את העבודה כמו שצריך עם GPS ואני ממש צריך כזה שפועל טוב. האם יש מכשירים סינים ברמה של ZOPO ו UMI שלא סובלים מהבעיה הזו - בערך בתקציב של עד 1000?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש ברשותי מכשיר סלולרי Samsung S8300 Ultra Touch , ורציתי לדעת האם אני יכול להתקין עליו איזו תוכנת נייוט (GPS) חינמית , אם כן אז איזו תוכנה ומאיפה אפשר להוריד אותה ועוד משהו , אם אני לא טועה אז במכשיר שלי יש GPS מובנה , האם זה איכשהו משפיע אשמח לעזרתכם בנושא , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט איזה מהם לקנות כמתנה לחברה שלי. ההבדל במחיר הוא 350 יותר לN85 שווה להשקיע? האמת חוץ מההבדל במצלמה לא ראיתי הרבה. מה נראה לכם יותר מתאים/ימצא חן בעיניי בחורה? תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביום שישי הקרוב ההורים שלי יהיו באילת, אני מעוניין לקנות שם את נקסוס 5. החנויות שמצאתי שמוכרות הן איבורי, קספ ובסט-מובייל. השאלה היא מה החנות האמינה ביותר? (בבסט מובייל יש את המחיר הנמוך ביותר). האם יש נושאים שחשוב לבדוק לפני הקנייה? גרסה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלאקברי, החברה שעל חשבונה קם שוק הסמארטפונים, משיקה את הפספורט ורושמת 200 אלף הזמנות מוקדמות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8/
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. לאחר מלא זמן שהיה לי טלפון עם נפח אכסון מוגבל ממש- עברתי ל OnePlus X שמאפשר הוספת כרטיס זכרון 128GB! אממה? פתאום, לאחר שהוספתי את הכרטיס לטלפון, אני קולט שגוגל פשוט לא רוצים שאנשים ישתמשו ב SD CARD לאכסון קבצים ולכן אי אפשר בשום אפליקציה לשנות זאת. לדוגמא: -רוצה לשמור תמונות+וידאו לתוך ה sd card? = לא יכול. -רוצה לשמור את כל המדיה שמועברת ב WhatsApp לתוך ה- sd card? = לא יכול. -רוצה שתיקיית ה Downloads תמוקם על ה sd card למקרה שאוריד איזה קובץ מכרום? = לא יכול. קיצר, לא יכול לעשות כלום. ואין שום פתרון. חרשתי את כל הרשת למציאת פתרון. כל מה שמצאתי זה שאנשים אומרים שאם עושים ROOT למכשיר אז ישנן אפליקציות שמסוגלות להתערב בתהליך ש…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים. מעוניין להחליף את המכשיר שלי לחדש. השימושים בו בעיקר אינטרנט ומדיה חברתית. משחקים קלים מאוד. התקציב עלה ל-1600 דגשים: מצלמה איכותית כמה שניתן. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש טאבלט עד 350$ אני חייב שיהיה בו 3G עם אופציה לשיחות סוללה כמה שיותר גדולה עדיפות למסך 7" אבל גם 10 לא מפריע לי חשוב שזה יהיה אנדרואיד
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאחר שהמלאי שלהם אזל ציק צק משהו יודע מתי אמורים לקבל בארץ מלאי חדש (בפלאפון) ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/11/19/rage-hd-review-iphone/ תשמעו.. זה לא פחות ממדהים לדעתי. דברים כאלה באמת גורמים לי לרצות לרכוש איפון 4. אבל אז אני רואה שהמשחק יצא עוד שנה גם ל PS3 אז אולי בכלל שווה לקנות כבר קונסולה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באליאקספרס מציעים תוכנת אנטיוירוס נוד32 גי' 6-7 ב3$ ולשלשה מחשבים ב-5$ כולל משלוח לישראל חינם... מה זה??? מישהו התנסה בזה? http://www.aliexpress.com/item/NOD-32-Anti-virus-ESET-NOD32-Antivirus-7-0-6-0-5-2-1year-365days-3PC/1335875913.html
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-