עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. למשל, כרגע אני באורנג'. הכריחו אותי לקחת חבילה של 1300 דקות ו 1300 סמסים כדי שתהיה לי גלישה במהירות 2.5GB, אבל הצטרפתי לפני ה"מהפכה" בתחום. על התענוג הזה אני משלם משהו כמו 230 שקל. האם כיום יש חברות שיכולות לבנות לי תוכנית שמתאימה ספציפית אלי, כמו 300 דקות, 75 סמסים ואינטרנט לא מוגבל, רצוי במהירות הגבוה ביותר שקיימת בינתיים (כרגע speedtest מראה 4mb)? לפי ההגיון של אורנג' - מי שהוא משתמש כבד באינטרנט הרי בהכרך הוא גם מדבר שעות בטלפון ולא שמע על whatsapp . אשמח להארות והערות ומה לא .

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. השבב העתידי של היצרנית האמריקאית מציג תוצאה מרשימה עד מאוד, לכאורה, במבחן הביצועים Geekbench לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/snapdragon-620-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by vinipyx,

השאלה בכותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by es88,

אני בחודש הקרוב מתכנן לשדרג את הנייד, התחלתי קצת להסתכל ולקרוא, אבל אני מאמין שיש פה חברה שכבר מכירים את השוק הזה יותר טוב.. מה שחשוב שלי בפלאפון זה כמה דברים: 1. שהוא לא מסך מגע 2. WI FI 3. אפשרות לפייסבוק 4. רמקול 5. מצלמה שהיא לפחות 5M (שאר הפיצ'רים, או איזה חברה זה לא משנה לי ממש) על מה הייתם ממליצים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתכנן לקנות HTC Desire ואיתו מגן שלם לכל הגוף ומותאם לטלפון על מנת שיגן עליו מפני נפילות. האם מגן מסיליקון יעיל כמו מגן קשיח? לדעתי מגנים קשיחים נראים מגעיל וסיליקון נראה נחמד, כי רואים מעט את הטלפון עצמו.לכן אני מעדיף סיליקון, אבל בתנאי שהוא אכן יספק את ההגנה הנדרשת (שהיא, אגב נפילה מגובה ממוצע מן הסתם..). כמו כן האם יש חברה או דגם מומלצים? אה ודרך אגב, אם זה משנה בהתאמת המגן לטלפון, אני מתכוון גם לקנות מגן מסך על מנת להגן עליו מפני שריטות, (בעיקר של מפתחות) וכדי שהשמש לא תשתקף ישירות על המסך ולא יראו כלום. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יצרנית האופטיקה Carl Zeiss, שאחראית ללא מעט מהאופטיקה במצלמות הסמארטפונים שלנו, משיקה משקפי מציאות מדומה מתוצרתה בתג מחיר שובר שוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-vr-%d7%91-100-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%91%d7%93/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אז יצרנו משחק קשה ברמות...השיא שלי הוא 29 נקודות חחחח אתם יכולים להוריד בחינם תהנו https://appsto.re/il/0iuG3.i וכמובן לדרג ולכתוב חוות דעתת זה יעזור לנו מאוד. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. גלקסי2 - מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון של גלקסי 2? ... ומה הדעה שלכם על רשת המחשבים KSP?....

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם אני שוקל לקנות קינדל כדי לקרוא ספרי לימוד במדעים ששמורים כקבצי פי.די.אף. השאלה שלי היא האם קינדל 3 בגרסא הקטנה (6 אינץ) יכול להציג קבצי פי.די.אף עם נוסחאות והאם הוא מציג אותם בצורה קריאה? אם יש מישהו שיש לו קינדל ויכול לענות לי על זה ואולי גם לצרף תמונות זה יהיה מאוד נחמד תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מצגת מודלפת רשמית למראה מספקת לנו את כל המידע שלו אנחנו זקוקים אודות מכשיר הדגל החדש והמפלצתי של היצרנית הסינית לכתבה

11. Started by TombcatZ 2,

צ'מעו,המכשיר פשוט נראה אטרקטיבי בטירוף... למרות שהסתובבו כל מיני שמועות דביליות על כך שהמכשיר חוסם שירים לא חוקיים וכו',ביררתי וזה בולשיט. חוץ מזה,המחיר שלו ממש לא גבוה וכמות הנפח זיכרון שיש בו היא 30GB+כל תכונה מתקדמת אפשרית [ותומך WIFI] הקיצר,האם שווה לקנות את הZUNE בתור נגן? [רצוי לציין שאני מחפש נגן עם נפח גדול מהסיבה הפשוטה שאני סוגר ת'חיים שלי בבסיס,ככה לפחות יש לי מוזיקה עד שאני רואה בית פעם ב...חודש ]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום חברים אחרי מעל שבוע של קריאה ברשת בחרתי את הטבלט החדש שלי: http://hotmid.com/malata-zpad-t8-tegra-2-9-7-capacitive-multitouch-ips-android-2-2-flash-10-1.html מסך 9.7 עם ips! כמו אייפד...עם metal frame לא רק פלסטיק במבנה שלו... קודם חשבתי על זה האמת (אותו מפרט, מסך לא ips! אבל בגודל 10.1): http://hotmid.com/malata-zpad-t2-3g-10-capacitive-multitouch-tegra-2-android-2-2-flash-10-1.html הכל עשוי פלסטיק בלבד! אשמח לשמוע דעתכם וכמה יפריע לי העובדה שלקחתי מסך קטן יותר...האם זה יתרון או חסרון במשחקים/סרטים/אינטרנט כי הבנתי שהמסך אומנם קטו יותר אבל הוא מבוסס על 4:3 שלזה יש מספר יתרונות... שימו לב: ידוע לי שבמחיר שקניתי את ה t8 יכולתי לקנות אייפד-2 אני עכשיו עם אייפד…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by galh_5,

שלום לכולם,אני רוצה לקנות מכשיר חדש .הישומים שלי הם גלישה,מצלמה(לא משנה לי ההבדל לטובת סוני),סוללה חזקה(יחסית לסמארטפונים),מעבד גרפי חזק(שיספיק להרבה זמן) ותמיכה בהרבה עידכונים.הבנתי שב-XPERIA S הייתה את הבעיה עם הכתמים הצהובים,האם הבעיה נפתרה?על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום ההורים שלי רוצים לקנות טאבלט 10 אינץ' לטובת שימוש פשוט יחסית - לראות סרטים, קצת משחקים אולי גם לשמוע מוזיקה, בבית אולי לגלוש באינטרנט וכדומה. המטרה העיקרית היא לטובת נסיעה לחו"ל כך שאחה"צ יהיה להם פחות משעמם במקום שהם נמצאים בו (מזרח אירופה). אחרי בדיקה נראה שהם בחרו בחברת ASUS ולה יש 2 דגמים, האחד עם זיכרון של 1G והשני עם 2G, כאשר במספר חנויות אמרו שהפסיקו לייצר את הדגם של ה 2G. נשארו כמה יחידות של 2G באחד החנויות וההורים חוששים שאם יהיו בעיות - לא יהיו חלקי חילוף למכשיר. השאלה - האם לטאבלט ולשימושים שתיארתי מספיק 1G זיכרון או שרצוי/מומלץ לקחת את הדגם של ה 2G או לפנות לחברה אחרת שיש לה 2G ? האם הדגם 10 אינץ' של ASUS נחשב לטוב/אמין (המחיר בסביבות 1150 ש"ח לדגם של 1G)…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Fantasil,

יש לי את הנגן cowon s9 ואיבדתי את הכבל USB שלו בבאג( איפה שקניתי אותו ) אין אפשרות לקנות את הכבל שלו ... למישהו יש מושג איפה בארץ אני יכול להשיג את זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כותרת. זה השיקול היחיד שלי לאחד קריאת ביקורות עליו האם לקנות אותו או לא [32 ג"ב]. לפי הבנתי יש לו צ'יפ דאק של אולפסון איכותי מאוד, דבר שהעלה דרסטית את איכות השמע בטאץ' - מה שהופך אותו למאוד אטרקטיבי. [לפי אנשים רבים כולל האד-פי איכות הסאונד של הטאץ' החדש משתווה ל-סנסה קליפ|קואון די-2|סדרת אס של סוני|סוני איי-829 ועוד רבים נחשבים אחרים].

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by LRa,

מטען נייד עם סוללת AA שמתחבר לכניסת מיני-USB בכדי להטעין נגנים וכדומה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by rjjb7,

שלום, קניתי לפני כמה שנים Palm Zire 71 ובגלל פירמוטים למיניהם של המחשב איבדתי את הקובץ של hebrew.prc התואם למכשיר שלי. לא ניתן ליצור קשר עם החברה ("כלנית") כי היא פשטה את הרגל. כך שנותרתי בלי עברית במכשיר שכן תומך בעברית פשוט חסר לי הקובץ הבודד המפעיל את ממשק העברית. כל מי שיש לו מכשיר של פאלם זייר 71 התומך בעברית בבקשה שיישלח תגובה או יצור איתי קשר באימייל rjjb7@walla.co.il השימוש במכשיר ללא תמיכה בעברית גורם למגבלות רבות. בנוסף, כל מי שמצליח למצוא ברחבי האינטרנט קישור כלשהו לעברית לפאלם זייר 71 (לא גרסת הנסיון של PiLoc אלא גרסה מלאה) אודה לו מאוד. זה בסה"כ קובץ קטנטן של כמה ק"ב-ים שנקרא hebrew.prc העניין הבעייתי הוא למצוא קובץ כזה שתואם בדיוק ל Palm Zire 71. תודה רבה, …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by kobi_sion,

מאחר שהמלאי שלהם אזל ציק צק משהו יודע מתי אמורים לקבל בארץ מלאי חדש (בפלאפון) ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yoniY100,

http://www.amazon.com/Motorola-DROID-RAZR-MAXX-Wireless/dp/B0071G0KR4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337346179&sr=8-1 רשום כאן שאפשר לקנות אותו (לצערנו המשלוח רק בארה"ב) ב170 דולר, יש לי חבר שגר שם ויכול להביא לי אותו לארץ, השאלה האם הוא פתוח לכל הרשתות/אפשר לפתוח אותו? אגב איך הגיוני שבארץ המחיר שלו 3000+ ובחול מוכרים אותו בפחות מ700 ש"ח?? מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ראיתי הרבה אפליקציות לניטור כמות הגלישה, זה לא מה שאני מחפש, ראיתי פיירוול, זה לא מה שאני מחפש - אני מחפש תוכנה שעוצרת לחלוטין גלישה סלולארית (ורק גלישה סלולארית, לא wifi) במעבר גבול מסויים. ניקח את אורנג' למשל, אם בגלל אפליקציה סוררת חרגת מ2 ג'יגה, אז כל ג'יגה נוספת עולה 2500 שקל בחשבון החודשי. אם זה קרה בגלל הורדה אינטנסיבית בזמן שהיית בישיבה בלי הטלפון, אז אפילו לא תקבל אזהרות SMS עד שתחזור לטלפון ויהיה מאוחר מדי. אז האם יש אפליקציה שתוכל להגביל לי את כמות הגלישה ברשת הסלולארית? כוונתי לאפליקציה שתנטר את כל הגלישה מכל האפליקציות במכשיר וכאשר אני אגיע נניח ל2 ג'יגה, היא תעצור את הגלישה לחלוטין ותאפשר רק גלישת wifi. כמובן שהאפליקציה צריכה להבחין בין גלישת wifi לגלישה סלו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ענקית הטכנולוגיה היפנית משיקה שני סמארטפונים שפשוט עושים חשק לשדרג - Sharp Aquos Crystal 2 ו-Sharp Aquos Xx לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%91/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by T-boon,

הי, הדרישות שלי הם שתהיה הגנה נגד נפילות ומכות כולל מכסה מגן למסך אשר ננעל בעת סגירה כדי שלא יפתח בתוך הכיס הגדול של מכנסי עבודה דגמח, ו- S-VIEW, מוצר איכותי! מכל החיפושים שעשיתי עד כה מצאתי כמה אופציות: 1- http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html 2- http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-S-VIEW-PU-Leather-TPU-Case-Cover-For-SAMSUNG-GALAXY-S4-i9500-Sleep-Wake-/251384297756?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3a87abf91c 3-http://www.ebay.com/itm/Flip-Leather-Case-Cover-With-Stand-For-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-CUSFA-/281206355461?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4179347605 מספר 1…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Tov_Tov,

אהלן, אני טס בקרוב לחצי שנה לדרום אמריקה ואני מעונין לקנות נגן Mp3 בין 4GB - 8GB עד 350 ש"ח עם זמן בטרייה ארוך 30+ שעות אם קיים נגן עם בטריות חיצוניות אז בכלל טוב.. רצוי גם שיהיה מטען לשקע ולא רק USB ושאפשר לראות את השירים בתקיות כמו במחשב ולא כמו באייפוד תודה מראש בן .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק למכשיר עם יכולת ניווט טובה לשימוש יומיומי, אם כי לא אינטנסיבי במיוחד (נסיעות מזדמנות למקומות לא מוכרים). ההתלבטוות הן כאמור: 1. מכשיר ניווט עצמאי - האופציה הכי זולה ופשוטה לתפעול 2. מחשב כף יד - יתרונות: בנוף ליכולות ניווט דומות יש אופציות לתוכנות רבות. . חסרונות: לעיתים יקר יותר ממכשיר עצמאי, לא בטוח שממש חשובות לי יכולות נוספות, למעט אפשרות לשמוע קבצי מוזיקה. 3. לשדרג את הפלאפון (כנראה ברשת אורנג') למכשיר עם מקלט GPS מובנה, חשבתי על ה- 6210 החדש של נוקיה. יתרון: לא דורש מכשיר נוסף, אופציה להנחה במסלול. חסרון: לא ידוע לי עניין תאימות תוכנות המפות השונות למכשיר שכזה, וכמובן מגבלות פיזיות של גודל המסך. רציתי לדעת מה דעתם האופציה העדיפה, וכמו כן ל…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.