גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! הזמנתי את המכשיר מוטורולה DEFY סוף סוף! אין לי מושג בכל מערכות באנדרואיד למיניהן, יש למישהו הסברים / מדריכים לפריצות / התקנות וכ'ו? אשמח לשמוע!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבחינת מפרט מדובר במכשיר שמזכיר נורא את הGALAXY NEXUS. המסך קטן יותר ב0.15". מכשיר מעניין למדי, וכן של מותג להבדיל מה ZOPOים למינהם. http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_986-4780.php מדובר על שדרוג מGALAXY S הראשון. למה לשדרג? 1. לא שאני מצלם הרבה, אבל כאשר אני רוצה לצלם זה תמיד במקרים שבגלל שאין פלאש למצלמה, לא יוצא כלום מהתמונות. 2. כי אני גולש המון באינטרנט ורזולוציה של 720P קורצת מאד בשביל זה ומעבד חזק יותר בהחלט ישפר את החוויה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דרישות מהמכשיר לפי סדר חשיבות: 1. סוללה כמה שיותר חזקה 2. זול כמה שאפשר 3. שיוכל להריץ אנדרואיד במהירות סבירה - אני משתמש כמעט אך ורק בוייז ווטסאפ, לעיתים גם ב gameboid - אני כמעט ולא משתמש בדפדפן 4. עוצמת שמע סבירה (בעבר הרחוק היה לי nokia 3500 ובקושי שמעו בו, הייתי צריך להפעיל את הרמקול כמעט כל פעם) 5. מסך לא גדול מידי (היה לי גלאקסי S2, אני מעדיף מסך קטן יותר עם זמן סוללה ארוך יותר) 6. רמת קרינה נמוכה 7. קל משקל אשמח לקבל 2-3 המלצות ואקרא עליהם ביקורות. בתודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מכשיר חדש, הייתי נעול על הGS4 ועד שהחלטתי לקנות ראיתי שהG2 עולה אותו הדבר, כמובן שבדקתי את כל היתרונות והחסרונות שלו לעומת הGS4. עכשיו לגבי גלקסי 4 (19505) מכשיר שיצא במרצ שנה שעברה, הבנתי שקיימת איזשהי בעיה עם העדכונים ועם נעילה איזורית כלשהי - ניסיתי לחפש באינטרנט ולהבין מה זה אומר ואיך זה ישפיע עלי, לא מצאתי תשובה ברורה - אז אני שואל כאן. בשורה תחתונה, המכשיר הקודם שלי היה iphone 4 עד שלאחרונה נגנב, ועכשיו אני עם GS1 של חבר (מכשיר די צולע, אבל זה נושא אחר), אחרי התנסות במערכת ההפעלה הזאת החלטתי שהמכשיר הבא שלי יריץ אנדרויד - מטעמי גיוון. מישהו שניסה את שני המכשירים יכול לתת לי חוות דעת? אני יודע שS4 מכשיר מעולה אבל מה הסיפור של הנעילות והעדכונים, ול…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על הנגן מבחינת האיכות? המחיר? הרצון לראות סרטיםולשמוע מוזיקה ושיהיה מסך מגע אשמח לשמוע תגובות נ.ב לינקים למכשיר http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=720038 http://www.fujicom.co.il/web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=MP3
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על פי הדיווחים, סמסונג שמה בצד את כל מה שהיא למדה עם סדרת הגלקסי הפופולארית שלה עד עכשיו ותתכנן מאפס את מכשיר הדגל הבא שלה, ה-Galaxy S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/project-zero-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טלפון לא מצליח להשתמש בזיכרון הנייד שלו [הכרטיס],הוא מזהה אותו במצב זיכרון אבל שאני מנסה להעביר לו שיר הוא רושם אין לי מקום,הוא משתמש אך ורק בזיכרון הפיזי של הטלפון,איך אני שומר על הכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע אייפד 3. אני שוקל למכור את האייפד ולקנות במקומו טאבלט חדש עם מערכת הפעלה windows8 (הבנתי שיש דבר כזה) הסיבה, כדי שתהיה לי מערכת הפעלה פתוחה בדומה למחשב הרגיל שלי, ושתהיה לי אפשרות להפעיל את התוכנות שאני רגיל אליהם (אופיס, פוטושופ, משחקים וכו' וכו' כמו מחשב רגיל) השאלה שלי היא, אם זה באמת יתפקד כמו מחשב רגיל לכל דבר והאם שווה לי לעשות את השדרוג. אם כן, אשמח לקבל המלצות איזה מכשיר לקנות (אין כל כך בעיה של כסף) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלי קשר להודעה הקודמת, אני זקוק להמלצה למכשיר סמרטפון חדש. דרישה ראשונה שלי היא שאני אוכל להקליט את כל השיחות הנכנסות והיוצאות מהמכשיר באופן אוטומטי. היום יש לי Galaxy S2 וזה היה מסובך יחסית (הייתי צריך root, ואז להתקין תוכנה שתקליט, ומדי פעם היא הפסיקה לעבוד, וכל מיני דברים משונים קרו), אני משער שזה בגלל שהחוק ב-12 ממדינות ארצות הברית דורש מודעות של שני צידי השיחה להקלטתה. (בעוד שבחוק בישראל מספיק צד אחד, ועל אף שכך גם ב-38 הנותרות בארה"ב) חוץ מזה, אני אשמח למערכת עם הרבה אחסון לא נדיף. (זה נקרא HD בסלולרי?)
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אסוס ממשיכה להרחיב את היצע הטאבלטים שלה עם זוג מכשירי ZenPad, שמנסים להחזיר לחיים את השיק והסטייל של קטגוריית המכשירים הזו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a8%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אתחיל במחמאה, הפורום הזה הוא בין היחידים שמטפל במכשירים של איינול בצורה מפורטת ואיכותית, בעקבות קריאת הרבה פוסטים כאן, רכשתי עבור אישתי את הSPARK 16G AINOL שעל פניו נראה רכישה מוצלחת ואיכותית. רציתי לספר שהמכשיר הגיע לאחר כ3 שבועות דרך סינגפור, ארוז היטב והכל חיצונית תקין. כמו כן קיבלתי את שאר ההזמנה (כבל נוסף וקייס מקלדת) . ביצעתי את הקניה דרך פנדהוויל בעקבות תגובה של אחד החברים כאןץ ואכן טיפלו בי יפה בשאלות טרום משלוח. כשהדלקתי את המכשיר ראיתי את הגוונים המעולים ואכן התמונה נראית ממש מוצלחת , הממשק באנגלית ולא ראיתי שהותקנו תוכנות סיניות למעט דף בית סיני כלשהו. נראה מעולה. לצערי תקלה אחת יש, המסך נראה כאילו בצד אחד הוא חשוך לעומת הצד האחר. כאילו שהתאורה האחורית לא…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי גלאקסט טאב s הדור הראשון של 8.4 ואני רוצה לקנות לו מגך מסך. זה לא כ''כ הפורום המתאים אבל האינטרנט מלא במגנים ואני מחפש המלצה מהמומחים על משהו טוב ואיכותי.. תקציב עד 100 שח אם עדיפות רבה לכמה שפחות. מבריק. תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת ואם אפשר אתר וואפ שאפשר להוריד את התוכנה משם אני ישמח כי אני מחובר מהפלאפון כי אני בבסיס ממש תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כותרת. זה השיקול היחיד שלי לאחד קריאת ביקורות עליו האם לקנות אותו או לא [32 ג"ב]. לפי הבנתי יש לו צ'יפ דאק של אולפסון איכותי מאוד, דבר שהעלה דרסטית את איכות השמע בטאץ' - מה שהופך אותו למאוד אטרקטיבי. [לפי אנשים רבים כולל האד-פי איכות הסאונד של הטאץ' החדש משתווה ל-סנסה קליפ|קואון די-2|סדרת אס של סוני|סוני איי-829 ועוד רבים נחשבים אחרים].
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוני חשפה היום את מה שיוצג בתערוכת IFA 2014 בברלין: הטאבלט הכי דק, שעון חכם ושני סמארטפונים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/ifa-2014-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אין הרבה מה לפרט השאלה בכותרת.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מיועד לאשתי. סמארטפון בסיסי ולא יקר. ראיתי המלצותיכם על LUMIA 620 (עדיין לא נמכר בארץ) עם WP8. LENOVO A660 - מפרט נראה טוב וגם עמיד מאוד עם אנדרואיד 4.1. אני יודע שכולם כאן ממליצים על נקסוס 4 אבל מה המחיר שלו? צרכים: - טלפון ושמע טובים הן בדיבורית והן באזניה. לצורך הייחוס, לי יש SGS2 בסלקום ואני מאוד לא מרוצה מאיכות הרמקול על דיבורית. הקריין של WAZE נשמע היטב אבל האדם בצד השני הרבה פחות. - העלאת מוסיקה, תמונות וסרטונים קצרים (סינכרון חופשי). - אינטרנט לדברים בסיסיים ביותר: מיילים ובדיקה של זמני רכבות או אוטובוסים. - אפליקציות: לכל היותר תמיכה בפתיחה וצפייה של קבצי DOC, PDF ו אקסל. - זכרון פנימי + אופציית הרחבה = 10 ג"ב לפחות. - רשת בארץ - סלקום. - סוללה: 24…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, לצערי נשבר לי הexpiria arc s הישן. אני חייב לבחור מכשיר חדש. מצד אחד יש את הגלאקסי, עמוס הפיצ'רים עם בטרייה יותר חזקה. וגם יש לו מצלמה של 13mp. בקשר למצלמה האם לדעתכם המצלמה של הone עולה על זאת של הs4? יצא לי לראות את שניהם ולהאזין למוזיקה משניהם. תאמת שההבדל לא היה גדול לטובת הhtc. השאלה האם אני יראה את ההבדל גם באוזניות? (אני משתמש ב"ספוטיפיי פרימיום" ככה שאיכות הסאונד תמיד טובה) אני משתמש בkliptch s4 ו ath m50. כמו כן, ראיתי שסמסונג נועלת מכשירים. במקרה ואקנה את הגלאקסי מeline, האם הוא יהיה בסדר? אם למישהו יש בעיות שמאוד מציקות עם אחד מהמכשירים אשמח לשמוע. אני חושב שבשניהם אני אחליף את הרום בעתיד לcm. לא כל כך בא בחשבון לחכות לנקסוס 5 לצערי, כי יקח לו עוד זמ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המכשיר מיועד לחברה שלי 1. יש בסלקום מבצע של 179 ש"ח לחודש הכוללים: מכשיר (כל מכשיר לפי מה שהבנתי), 1200 דקות ו-1200 SMS לכל היעדים, לא כולל חבילת גלישה. עובדת של סלקום אמרה לה שהמבצע נגמר היום. איך המבצע הזה משתלם? היא לא מדברת 1200 דקות אבל כעת היא משלמת 149 ש"ח לאורנג' על 400 דקות והיא עוברת את ה400 דקות האלו. 2. לפי הרשת המכשיר הכי משתלם כרגע הוא סמסונג גאלקסי (אייפון לא בא בחשבון) יש משהו אחר ששווה להסתכל עליו בסלקום? 3. נשארו לה 3 חודשי התחייבות באורנג', קנס היציאה יהיה 8% מחשבונית ממוצעת כפול 3, האם יש אפשרות שסלקום יספגו את הקנס הזה? 4. האם יכול להיות מצב שיעלו לה את התעריף במשך ההתחייבות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יצרנית האופטיקה Carl Zeiss, שאחראית ללא מעט מהאופטיקה במצלמות הסמארטפונים שלנו, משיקה משקפי מציאות מדומה מתוצרתה בתג מחיר שובר שוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-vr-%d7%91-100-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%91%d7%93/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי איזה תוכנות סטטיסטיקה מומלץ להטמיע באפליקציה? אני מבין שגוגל אנליטיקס לא נותנת תמונה מלאה כמו כן כמה הטמעה כזאת באפליקציה מורכבת יותר מאשר לווב שם הטמעת הקוד לוקחת דקה וחצי? תודה דן
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מכשיר מEline של חברת HTC, והיום התקשרה המוכרת ואמרה שיכול להיות בעיות עם חברת פלאפון בגלל שהמכשיר תומך רק ב 2100HDSPA שקראתי שכבר נפרסה בצורה ארצית. רציתי לדעת אם יש פה מישהו בחברת פלאפון ועם יש לו בעיות של ניתוקי שיחות וכו', בקיצור האם זה באמת כל כך מפריע? ולא כדאי? אני באר שבעי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי את הדגם GPS1070 ואני מעוניין לעדכן אותו לגרסא הכי חדשה שיש ( בעברית כמובן ) אני מעוניין לקבל קובץ הורדת עדכון גרסא וגם איך לעדכן אותו כאשר יהיה לי את הקובץ של העדכון... המכשיר: http://www.getit.co.il/Prod/42427/ http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=42427 תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חשוב לה מצלמה, וואטסאפ ושמע טוב. לא משתמשת באפליקציות כבדות כלל. תודה לעוזרים האדיבים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם סדרת הפאבלט המצליחה של סמסונג נוט תימשך? אשמח לדעת פרטים.. כי לאחרונה אני מחפש לדעת האם יהיה נוט 6 ולא מצאתי שום מידע על כך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-