עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, הזמנתי מכשיר מEline של חברת HTC, והיום התקשרה המוכרת ואמרה שיכול להיות בעיות עם חברת פלאפון בגלל שהמכשיר תומך רק ב 2100HDSPA שקראתי שכבר נפרסה בצורה ארצית. רציתי לדעת אם יש פה מישהו בחברת פלאפון ועם יש לו בעיות של ניתוקי שיחות וכו', בקיצור האם זה באמת כל כך מפריע? ולא כדאי? אני באר שבעי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. דיווחים ברשת אודות משא ומתן שמתקיים בין שתי ספקיות הסלולר על איחוד בשווי מאות מיליוני שקלים שעלול לפגום קשות בתחרות בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-הוט-מובייל-בדרך-לרכוש-את-גולן-טלקום/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, המכשיר מיועד לחברה שלי 1. יש בסלקום מבצע של 179 ש"ח לחודש הכוללים: מכשיר (כל מכשיר לפי מה שהבנתי), 1200 דקות ו-1200 SMS לכל היעדים, לא כולל חבילת גלישה. עובדת של סלקום אמרה לה שהמבצע נגמר היום. איך המבצע הזה משתלם? היא לא מדברת 1200 דקות אבל כעת היא משלמת 149 ש"ח לאורנג' על 400 דקות והיא עוברת את ה400 דקות האלו. 2. לפי הרשת המכשיר הכי משתלם כרגע הוא סמסונג גאלקסי (אייפון לא בא בחשבון) יש משהו אחר ששווה להסתכל עליו בסלקום? 3. נשארו לה 3 חודשי התחייבות באורנג', קנס היציאה יהיה 8% מחשבונית ממוצעת כפול 3, האם יש אפשרות שסלקום יספגו את הקנס הזה? 4. האם יכול להיות מצב שיעלו לה את התעריף במשך ההתחייבות? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Snake_Eater,

סוני חשפה היום את מה שיוצג בתערוכת IFA 2014 בברלין: הטאבלט הכי דק, שעון חכם ושני סמארטפונים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/ifa-2014-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99/

5. Started by david_borohov,

חג שמח לכל החברים פה.... בשבועות הקרובים אמור להגיע אליי מארה"ב נגן ZVP 2GB חדש באריזה, עד היום דיי התלהבתי ממנו. אך, לפני כמה ימים ראיתי אצל חבר שלי את הנגן (החדש?) של iAudio ה-D2, ותאמ'ת שהוא נראה מצויין (מסך מעולה) ושקלתי להחליף את הנגן שלי בזה. רציתי לשאול קודם כל אז הדבר בכלל כדאי, מה ההבדלים בין הנגנים (הרי עדיין לא ראיתי את ה-ZVP). דבר שני, במקרה ואני אחליט להחליף, מה המחיר שאני אוכל להשיג על ZVP 2GB חדש באריזה פה בארץ? ראיתי שבנועה הוא עולה כ-900 ש"ח. דבר שלישי (ואחרון!), לאחר ההגעה המיוחלת של הנגן (אם אני אחליף או לא) רציתי לקנות אוזניות איכותיות לנגן (עד 200 ש"ח). אוזניות קטנות לאוזן (אוזניות כפתור ?!) ולא אוזניות מאסיביות. אפשר המלצות..? בכל מקרה אני מוד…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לדעת מה השיטה הפשוטה ביותר להעביר סרט מהמחשב לאייפד. אם הבנתי נכון הקבצים חייבים להיות עם סיומת MP4 1. מה השיטה הפשוטה ביותר להמיר את הסרט ל-MP4? 2. אחרי שהמרתי את הקובץ, איך אני מעביר אותו לאייפד? תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Danny Pupko,

היי איזה תוכנות סטטיסטיקה מומלץ להטמיע באפליקציה? אני מבין שגוגל אנליטיקס לא נותנת תמונה מלאה כמו כן כמה הטמעה כזאת באפליקציה מורכבת יותר מאשר לווב שם הטמעת הקוד לוקחת דקה וחצי? תודה דן

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by cheat-it,

יש לי כרגע סמסונג E250 דור 2.75, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574172 אני מחליף לסוני אריקסוןZYLO http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=775587 רציתי לדעת קודם כל אם מישהו מכיר וממליץ עליו או לא. דבר שני: האם סים דור 2 יעבוד בפלאפון החדש? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by iakovl,

פשוט קונספט מעניין ואיכותי השימוש ב2 מקרנים פנימיים הוא גאוני לדעתי

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם קרובת משפחה שלי מחפשת לקנות טאבלט עם מסך 10 אינצ'. התקציב שלה הוא כ1000 ש"ח (עם חריגה אפשרית של 200 ש"ח, במידה ואין ברירה). השימוש החשוב ביותר בטאבלט יהיה שיחות סקייפ, לכן חשובה מצלמה קדמית כמה שיותר איכותית. יתר השימושים הם יהיו ככל הנראה משרדיים\אינטרנט. לא צפויים משחקים ו\או סרטים, לכן איכות המסך מעט פחות חשובה. כמו כן, ,רוב השימוש יהיה בבית משרד או בקרבת מקור חשמל, כך שגם אורך חיי סוללה הוא קצת פחות חשוב. יש אפשרות לסים, כל עוד אין חריגה מהתקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by jiddisch,

יש לי כרגע אייפד 3. אני שוקל למכור את האייפד ולקנות במקומו טאבלט חדש עם מערכת הפעלה windows8 (הבנתי שיש דבר כזה) הסיבה, כדי שתהיה לי מערכת הפעלה פתוחה בדומה למחשב הרגיל שלי, ושתהיה לי אפשרות להפעיל את התוכנות שאני רגיל אליהם (אופיס, פוטושופ, משחקים וכו' וכו' כמו מחשב רגיל) השאלה שלי היא, אם זה באמת יתפקד כמו מחשב רגיל לכל דבר והאם שווה לי לעשות את השדרוג. אם כן, אשמח לקבל המלצות איזה מכשיר לקנות (אין כל כך בעיה של כסף) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. צמיד ה-Microsoft Band שהוצג בסוף השנה שעברה החל להימכר בארצו של הדוד סם בהנחה של 25 אחוזים מן המחיר המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצמיד-החכם-של-מיקרוסופט-מקבל-קיצוץ-במח/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Kukishin,

חשוב לה מצלמה, וואטסאפ ושמע טוב. לא משתמשת באפליקציות כבדות כלל. תודה לעוזרים האדיבים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. למרות האמור לעיל, לא הייתי רוצה משהו מיושן ומגושם כי בכל זאת הן צריכות להסתובב איתו. לכן חשבתי על ה-MODU שבמבצע עכשיו:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אשמח להמלצה למכשיר סלולארי בתקציב של עד כ- 1000 ש"ח אני לא בקיא כ"כ במכשירים החדשים עם האנדרואיד והחברות השונות, הבנתי שניתן להשיג מכשיר כזה בסביבות התקציב (האם זה נכון?) בעיקרון אני מחפש מכשיר עם קליטה טובה, מצלמה באיכות טובה, תצוגה טובה, WIFI .. לגבי האנדרואיד, אם מכשיר מסויים (שמומלץ) נכנס בתקציב פחות או יותר (עם חריגה קטנה), אשמח להצעות. קראתי קצת על ה-W995, נראה מעניין ואוכל להשיג אותו בסביבות ה600-700 יד שניה כמובן, האם הוא מומלץ? עד עכשיו היה לי גם סוני אריקסון ובינתיים לא התאכזבתי. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by cool8g,

האם סדרת הפאבלט המצליחה של סמסונג נוט תימשך? אשמח לדעת פרטים.. כי לאחרונה אני מחפש לדעת האם יהיה נוט 6 ולא מצאתי שום מידע על כך.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by StrikeEagle,

ברשותי לוח אם h97 hd3 האם הx fi טיטניום 7.1 ישפר לי את איכות השמע במוסיקה ובמשחקים? ניתן להביא אחד לא חדש ב250 שח.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מכשיר האנדרואיד הבכיר של היצרנית הפינית בגלגול החדש שלה הופך סוף סוף לרכישה ששווה לשקול, גם עבור הישראלים לכתבה

19. Started by rony77,

שלום לכולם מתלבט איזה מהם לקנות כמתנה לחברה שלי. ההבדל במחיר הוא 350 יותר לN85 שווה להשקיע? האמת חוץ מההבדל במצלמה לא ראיתי הרבה. מה נראה לכם יותר מתאים/ימצא חן בעיניי בחורה? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by auditor,

שלום לחברי הפורום, אני טס בקרוב לחו"ל ומעוניין לקנות את ה6 EDGE בצבע ירוק ולא רוצה להסתפק בצבעים בארץ. השאלה שלי זה לגבי העברית. האם ה6 EDGE שיקנה בחו"ל יתמוך בעברית או שצריך יהיה לעשות צריבה. כמוכן מה לגבי הנעילה, בעבר למשל הטלפונים היו נעולים לאיזורים אירופה אסיה וכו'. מה קורה עם גרסת ה6? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בעל מקצוע מתנייד - נמאס לך לסחוב מחשבים ניידים במשקלים עצומים? הסדרה החדשה של HP באה לעשות סדר עם עיצוב ומשקל מפתיעים עבור עולם תחנות העבודה לכתבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני זקוק להמלצה על פאלפון עיסקי-ז"א: 1)אפשרות לקרוא מיילים,מקלדת qwerty-בונוס. 2)אם אפשר-אינטרנט מWIFI/3G. התקציב הוא בסביבות ה1000 (אפשר פחות ואפשר יותר,הצגה של כל האפשרויות על הסקאלה של 750-1500. ש"ח יכולה להיות נחמדה),התוכנית היא לקנות בחנות פרטית ולא אצל היצרנית. הערה:כיוון שאני רוצה לקחת על חשבונו בעתיד SGS2 (הוא משלם מעל 250 ש"ח בחודש),המחיר של המכשיר צריך להיות בלי זיכוי מפלאפון ובלי חוק הזיקה. שאלה נוספת: אם נקנה בחנות פרטים גם SGS2 בשבילי וגם מכשיר עיסקי בשביל אבא שלי ונבוא לפלאפון-האם נוכל לעשות שאני (עם הSGS2) יקבל את הזיכוי,החבילת גלישה והביטוח ואבא שלי יקבל את השיחות והSMSים? (כמובן מהחבילה של ה"הכל כלול" ב250 ש"ח). אם לא,נוכל לפחות לעשות שאני אקבל על הSGS2 א…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני רוצה להגביל את האינטרנט באייפון כמו באנדרואיד, בישביל לא לעבור את החבילה חיפסתי באייפון ולא מצאתי שם, אני ישמח לעזרה. (:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by kletsman,

קניתי גלקסי 2 באחת החנויות בתל אביב והם התקינו לי עברית. 1. אם אני יעדכן דרך FOTA(FRIMWARE OVER THE AIR האם ימחק לי העברית? 2. כשאני מנסה לעדכן זה רושם לי connetcion failed? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Aviko,

שלום. לאחרונה הסנסה E250 שלי הלך לעזאזל בגלל בעיות בINPUT שלו, ואני מחפש נגן חדש. הנפח שלו חייב להיות 2 ג'יגה ומעלה, מסך צבעוני וגדול מ1 אינטש, ממשק נוח, איכות השמעה גבוהה ושלא יעבור את ה600 ש"ח. קנייה מהארץ, עדיף שהנגן יתמוך בעברית (לא חובה). תודה, Aviko

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.