עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Liorking,

בלי קשר להודעה הקודמת, אני זקוק להמלצה למכשיר סמרטפון חדש. דרישה ראשונה שלי היא שאני אוכל להקליט את כל השיחות הנכנסות והיוצאות מהמכשיר באופן אוטומטי. היום יש לי Galaxy S2 וזה היה מסובך יחסית (הייתי צריך root, ואז להתקין תוכנה שתקליט, ומדי פעם היא הפסיקה לעבוד, וכל מיני דברים משונים קרו), אני משער שזה בגלל שהחוק ב-12 ממדינות ארצות הברית דורש מודעות של שני צידי השיחה להקלטתה. (בעוד שבחוק בישראל מספיק צד אחד, ועל אף שכך גם ב-38 הנותרות בארה"ב) חוץ מזה, אני אשמח למערכת עם הרבה אחסון לא נדיף. (זה נקרא HD בסלולרי?)

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by yz101,

מבחינת מפרט מדובר במכשיר שמזכיר נורא את הGALAXY NEXUS. המסך קטן יותר ב0.15". מכשיר מעניין למדי, וכן של מותג להבדיל מה ZOPOים למינהם. http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_986-4780.php מדובר על שדרוג מGALAXY S הראשון. למה לשדרג? 1. לא שאני מצלם הרבה, אבל כאשר אני רוצה לצלם זה תמיד במקרים שבגלל שאין פלאש למצלמה, לא יוצא כלום מהתמונות. 2. כי אני גולש המון באינטרנט ורזולוציה של 720P קורצת מאד בשביל זה ומעבד חזק יותר בהחלט ישפר את החוויה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. חיברתי אותו למחשב , כשהוא מחובר למחשב חיבתי אותו ומאז הוא לא נדלק. מה לעשות? :'(

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יצרנית האופטיקה Carl Zeiss, שאחראית ללא מעט מהאופטיקה במצלמות הסמארטפונים שלנו, משיקה משקפי מציאות מדומה מתוצרתה בתג מחיר שובר שוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-vr-%d7%91-100-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%91%d7%93/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל, מחפש את מכשיר האנדרואיד הזול בעולם. לא אכפת לי מה המפרט שלו וכמה הוא חזק, גדול, יפה, מהיר, נוצץ. לא אכפת לי ארץ הייצור שלו. מבחינתי שיהיה סיני, הודי, ברזילאי או תימני. הדבר היחיד שחשוב זה שיהיה בו רכיב GPS. אז מי טלפון האנדרואיד הזול בעולם?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם, המכשיר מיועד לחברה שלי 1. יש בסלקום מבצע של 179 ש"ח לחודש הכוללים: מכשיר (כל מכשיר לפי מה שהבנתי), 1200 דקות ו-1200 SMS לכל היעדים, לא כולל חבילת גלישה. עובדת של סלקום אמרה לה שהמבצע נגמר היום. איך המבצע הזה משתלם? היא לא מדברת 1200 דקות אבל כעת היא משלמת 149 ש"ח לאורנג' על 400 דקות והיא עוברת את ה400 דקות האלו. 2. לפי הרשת המכשיר הכי משתלם כרגע הוא סמסונג גאלקסי (אייפון לא בא בחשבון) יש משהו אחר ששווה להסתכל עליו בסלקום? 3. נשארו לה 3 חודשי התחייבות באורנג', קנס היציאה יהיה 8% מחשבונית ממוצעת כפול 3, האם יש אפשרות שסלקום יספגו את הקנס הזה? 4. האם יכול להיות מצב שיעלו לה את התעריף במשך ההתחייבות? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yonash53,

היי חברים, לצערי נשבר לי הexpiria arc s הישן. אני חייב לבחור מכשיר חדש. מצד אחד יש את הגלאקסי, עמוס הפיצ'רים עם בטרייה יותר חזקה. וגם יש לו מצלמה של 13mp. בקשר למצלמה האם לדעתכם המצלמה של הone עולה על זאת של הs4? יצא לי לראות את שניהם ולהאזין למוזיקה משניהם. תאמת שההבדל לא היה גדול לטובת הhtc. השאלה האם אני יראה את ההבדל גם באוזניות? (אני משתמש ב"ספוטיפיי פרימיום" ככה שאיכות הסאונד תמיד טובה) אני משתמש בkliptch s4 ו ath m50. כמו כן, ראיתי שסמסונג נועלת מכשירים. במקרה ואקנה את הגלאקסי מeline, האם הוא יהיה בסדר? אם למישהו יש בעיות שמאוד מציקות עם אחד מהמכשירים אשמח לשמוע. אני חושב שבשניהם אני אחליף את הרום בעתיד לcm. לא כל כך בא בחשבון לחכות לנקסוס 5 לצערי, כי יקח לו עוד זמ…

8. לפני כמה שנים בכיתה חבר שלי הכניס דבר כזה שכמו מטען פלאפון נכנס לשקע ואז האורות נכבים בכיתה.. מישהו יודע על כזה דבר איפה אפשר להשיג ? ואם אפשר למצוא כזה דבר שמכבה את כל החשמל באותו חדר? אני מקווה שזה חוקי כי זה נשמע מוזר

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. בעל מקצוע מתנייד - נמאס לך לסחוב מחשבים ניידים במשקלים עצומים? הסדרה החדשה של HP באה לעשות סדר עם עיצוב ומשקל מפתיעים עבור עולם תחנות העבודה לכתבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם קרובת משפחה שלי מחפשת לקנות טאבלט עם מסך 10 אינצ'. התקציב שלה הוא כ1000 ש"ח (עם חריגה אפשרית של 200 ש"ח, במידה ואין ברירה). השימוש החשוב ביותר בטאבלט יהיה שיחות סקייפ, לכן חשובה מצלמה קדמית כמה שיותר איכותית. יתר השימושים הם יהיו ככל הנראה משרדיים\אינטרנט. לא צפויים משחקים ו\או סרטים, לכן איכות המסך מעט פחות חשובה. כמו כן, ,רוב השימוש יהיה בבית משרד או בקרבת מקור חשמל, כך שגם אורך חיי סוללה הוא קצת פחות חשוב. יש אפשרות לסים, כל עוד אין חריגה מהתקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. דיווחים ברשת אודות משא ומתן שמתקיים בין שתי ספקיות הסלולר על איחוד בשווי מאות מיליוני שקלים שעלול לפגום קשות בתחרות בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/האם-הוט-מובייל-בדרך-לרכוש-את-גולן-טלקום/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Snake_Eater,

סוני חשפה היום את מה שיוצג בתערוכת IFA 2014 בברלין: הטאבלט הכי דק, שעון חכם ושני סמארטפונים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/ifa-2014-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99/

13. Started by dbx22,

אהלן. יש לי נקסוס אס ועד עכשיו הכול היה בסדר והוא היה מסונכרן לג'ימייל שלי. היום הופיע לי בנוטיפיקיישנס למעלה משולש עם סימן קריאה, שכתוב בו sign in error לכתובת שלי. אני שם סיסמא נכונה וזה לא נכנס. במחשב זה כן נכנס, ואם אני מנסה להכנס לאתר של ג'ימייל בנקסוס זה גם נכנס עם הסיסמא. באפשרויות במכשיר זה מראה שהמכשיר מסונכרן עם גוגל בהכול חוץ מבג'ימייל. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, הזמנתי מכשיר מEline של חברת HTC, והיום התקשרה המוכרת ואמרה שיכול להיות בעיות עם חברת פלאפון בגלל שהמכשיר תומך רק ב 2100HDSPA שקראתי שכבר נפרסה בצורה ארצית. רציתי לדעת אם יש פה מישהו בחברת פלאפון ועם יש לו בעיות של ניתוקי שיחות וכו', בקיצור האם זה באמת כל כך מפריע? ולא כדאי? אני באר שבעי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by cool8g,

האם סדרת הפאבלט המצליחה של סמסונג נוט תימשך? אשמח לדעת פרטים.. כי לאחרונה אני מחפש לדעת האם יהיה נוט 6 ולא מצאתי שום מידע על כך.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by natee,

ברשותי גלאקסט טאב s הדור הראשון של 8.4 ואני רוצה לקנות לו מגך מסך. זה לא כ''כ הפורום המתאים אבל האינטרנט מלא במגנים ואני מחפש המלצה מהמומחים על משהו טוב ואיכותי.. תקציב עד 100 שח אם עדיפות רבה לכמה שפחות. מבריק. תודה...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מכשיר האנדרואיד הבכיר של היצרנית הפינית בגלגול החדש שלה הופך סוף סוף לרכישה ששווה לשקול, גם עבור הישראלים לכתבה

18. Started by Kukishin,

חשוב לה מצלמה, וואטסאפ ושמע טוב. לא משתמשת באפליקציות כבדות כלל. תודה לעוזרים האדיבים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

http://www.androidcentral.com/nexus-one-update-android-221

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Danny Pupko,

היי איזה תוכנות סטטיסטיקה מומלץ להטמיע באפליקציה? אני מבין שגוגל אנליטיקס לא נותנת תמונה מלאה כמו כן כמה הטמעה כזאת באפליקציה מורכבת יותר מאשר לווב שם הטמעת הקוד לוקחת דקה וחצי? תודה דן

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by cheat-it,

יש לי כרגע סמסונג E250 דור 2.75, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574172 אני מחליף לסוני אריקסוןZYLO http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=775587 רציתי לדעת קודם כל אם מישהו מכיר וממליץ עליו או לא. דבר שני: האם סים דור 2 יעבוד בפלאפון החדש? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. למרות האמור לעיל, לא הייתי רוצה משהו מיושן ומגושם כי בכל זאת הן צריכות להסתובב איתו. לכן חשבתי על ה-MODU שבמבצע עכשיו:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by iakovl,

פשוט קונספט מעניין ואיכותי השימוש ב2 מקרנים פנימיים הוא גאוני לדעתי

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני רוצה להגביל את האינטרנט באייפון כמו באנדרואיד, בישביל לא לעבור את החבילה חיפסתי באייפון ולא מצאתי שם, אני ישמח לעזרה. (:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כותרת. זה השיקול היחיד שלי לאחד קריאת ביקורות עליו האם לקנות אותו או לא [32 ג"ב]. לפי הבנתי יש לו צ'יפ דאק של אולפסון איכותי מאוד, דבר שהעלה דרסטית את איכות השמע בטאץ' - מה שהופך אותו למאוד אטרקטיבי. [לפי אנשים רבים כולל האד-פי איכות הסאונד של הטאץ' החדש משתווה ל-סנסה קליפ|קואון די-2|סדרת אס של סוני|סוני איי-829 ועוד רבים נחשבים אחרים].

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.