עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, רציתי לדעת מה השיטה הפשוטה ביותר להעביר סרט מהמחשב לאייפד. אם הבנתי נכון הקבצים חייבים להיות עם סיומת MP4 1. מה השיטה הפשוטה ביותר להמיר את הסרט ל-MP4? 2. אחרי שהמרתי את הקובץ, איך אני מעביר אותו לאייפד? תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by kletsman,

קניתי גלקסי 2 באחת החנויות בתל אביב והם התקינו לי עברית. 1. אם אני יעדכן דרך FOTA(FRIMWARE OVER THE AIR האם ימחק לי העברית? 2. כשאני מנסה לעדכן זה רושם לי connetcion failed? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by D_mon,

ביום שישי הקרוב ההורים שלי יהיו באילת, אני מעוניין לקנות שם את נקסוס 5. החנויות שמצאתי שמוכרות הן איבורי, קספ ובסט-מובייל. השאלה היא מה החנות האמינה ביותר? (בבסט מובייל יש את המחיר הנמוך ביותר). האם יש נושאים שחשוב לבדוק לפני הקנייה? גרסה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. צמיד ה-Microsoft Band שהוצג בסוף השנה שעברה החל להימכר בארצו של הדוד סם בהנחה של 25 אחוזים מן המחיר המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הצמיד-החכם-של-מיקרוסופט-מקבל-קיצוץ-במח/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Kukishin,

חשוב לה מצלמה, וואטסאפ ושמע טוב. לא משתמשת באפליקציות כבדות כלל. תודה לעוזרים האדיבים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by cool8g,

האם סדרת הפאבלט המצליחה של סמסונג נוט תימשך? אשמח לדעת פרטים.. כי לאחרונה אני מחפש לדעת האם יהיה נוט 6 ולא מצאתי שום מידע על כך.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by natee,

ברשותי גלאקסט טאב s הדור הראשון של 8.4 ואני רוצה לקנות לו מגך מסך. זה לא כ''כ הפורום המתאים אבל האינטרנט מלא במגנים ואני מחפש המלצה מהמומחים על משהו טוב ואיכותי.. תקציב עד 100 שח אם עדיפות רבה לכמה שפחות. מבריק. תודה...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. בעל מקצוע מתנייד - נמאס לך לסחוב מחשבים ניידים במשקלים עצומים? הסדרה החדשה של HP באה לעשות סדר עם עיצוב ומשקל מפתיעים עבור עולם תחנות העבודה לכתבה

9. אני רוצה להגביל את האינטרנט באייפון כמו באנדרואיד, בישביל לא לעבור את החבילה חיפסתי באייפון ולא מצאתי שם, אני ישמח לעזרה. (:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by menyd1,

שלום יש לי טבלט galaxy tab 1 verizon, sch-1800 יש אפשרות לעשות לו עברית? ומקלדת עברית? ובכלל לאיזה גירסה אפשר לשדרג אותו הכי שאפשר והכי מהירה? זה על 2.3.5 והוא אומר שזה הכי מעודכן

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Aviko,

שלום. לאחרונה הסנסה E250 שלי הלך לעזאזל בגלל בעיות בINPUT שלו, ואני מחפש נגן חדש. הנפח שלו חייב להיות 2 ג'יגה ומעלה, מסך צבעוני וגדול מ1 אינטש, ממשק נוח, איכות השמעה גבוהה ושלא יעבור את ה600 ש"ח. קנייה מהארץ, עדיף שהנגן יתמוך בעברית (לא חובה). תודה, Aviko

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני מחפש המלצה לסלולרי שיאפשר שימוש ב- skype דרך האינטרנט הסלולרי ו- Fring או דרך WiFi(עדיף). תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by david_borohov,

חג שמח לכל החברים פה.... בשבועות הקרובים אמור להגיע אליי מארה"ב נגן ZVP 2GB חדש באריזה, עד היום דיי התלהבתי ממנו. אך, לפני כמה ימים ראיתי אצל חבר שלי את הנגן (החדש?) של iAudio ה-D2, ותאמ'ת שהוא נראה מצויין (מסך מעולה) ושקלתי להחליף את הנגן שלי בזה. רציתי לשאול קודם כל אז הדבר בכלל כדאי, מה ההבדלים בין הנגנים (הרי עדיין לא ראיתי את ה-ZVP). דבר שני, במקרה ואני אחליט להחליף, מה המחיר שאני אוכל להשיג על ZVP 2GB חדש באריזה פה בארץ? ראיתי שבנועה הוא עולה כ-900 ש"ח. דבר שלישי (ואחרון!), לאחר ההגעה המיוחלת של הנגן (אם אני אחליף או לא) רציתי לקנות אוזניות איכותיות לנגן (עד 200 ש"ח). אוזניות קטנות לאוזן (אוזניות כפתור ?!) ולא אוזניות מאסיביות. אפשר המלצות..? בכל מקרה אני מוד…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ALÞHA,

http://www.androidcentral.com/nexus-one-update-android-221

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץ השאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמי אני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעברית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Qayin,

היי חברים... שמעתי על הרבה מכשירי טעינה אלחוטיים בעבר אבל פה לא הבנתי אם זה רגיל ופשוט טוענים את זה וזה מספיק לטעון את המכשיר פעם פעמיים או שזה עובד אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. בלאקברי, החברה שעל חשבונה קם שוק הסמארטפונים, משיקה את הפספורט ורושמת 200 אלף הזמנות מוקדמות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8/

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן, אפליקציה שניה* שלקחתי בה חלק עלתה למרקט בשעה טובה! https://market.android.com/details?id=com.goodfriend.bubble http://www.facebook.com/pages/Bubble-application/191991520842559?sk=info#! http://www.yourmemoryinbubbles.com תמונות, שכחתי לשים משום מה: למה זה טוב? אתה יכול לרשום תזכורות - באבלים - לכל איש קשר. עד פה לא משהו מיוחד, אבל השוס הגדול (לדעתנו לפחות ): ברגע שמישהו עם באבלים מתקשר אליך, הבאבלים שלו מופיעים לך על המסך. הפואנטה היא שאתה יכול לרשום דברים קטנים שאתה צריך להגיד או להזכיר למישהו וברגע שהוא מתקשר ישר תראה את כל מה שרצית להגיד לו. יש עוד פיצ'רים נחמדים כמו צבעים לבאבל, אפשרות להתקשר ישירות מהאפליקציה ונוטיפיקציות שעוזרות עם הניהול... לדעתי …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by auditor,

שלום לחברי הפורום, אני טס בקרוב לחו"ל ומעוניין לקנות את ה6 EDGE בצבע ירוק ולא רוצה להסתפק בצבעים בארץ. השאלה שלי זה לגבי העברית. האם ה6 EDGE שיקנה בחו"ל יתמוך בעברית או שצריך יהיה לעשות צריבה. כמוכן מה לגבי הנעילה, בעבר למשל הטלפונים היו נעולים לאיזורים אירופה אסיה וכו'. מה קורה עם גרסת ה6? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הרבה אנשים מתלוננים שהמעבדים האלה לא עושים את העבודה כמו שצריך עם GPS ואני ממש צריך כזה שפועל טוב. האם יש מכשירים סינים ברמה של ZOPO ו UMI שלא סובלים מהבעיה הזו - בערך בתקציב של עד 1000?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שמי ליאור, אני מפתח mobile ל-iOS ו-Android, כרגע סיימתי פרוייקט ואני מחפש את הבא בתור. עבדתי עם HOT, Retalix, Score365 ועוד. אני פתוח לרעיונות(שותפות, תשלום או אחוזים) אפשר לפנות אלי במייל: lior@hlc-apps.co.il

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

שלום. לאחי יש בר מצווה וההורים שלי רוצים לקנות לו אייפון. הבנו שפלאפון אין תיקונים על האיפון, אין אחריות. (לפי מה ששמעתי אין באמת מעבדות איפון בארץ) בנדם יחסית אמין מוכר אייפון חיקוי מיסין במחיר של 500 שקל. אמא שלי עובדת איתו ואסור להכניס מצלמות לעבודה אז זו הסיבה (לטענתו) שהוא מוכר. השאלה אם מישהו שמע על זיופים יפנים. אם גם ככה בפלאפון אין אחריות אז אולי עדיף ליקנות זיוף. למישהו יש ניסיון? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by deannahum,

שלום בחודש הקרוב אני כנראה יזמין לי נגן iriver clix ורציתי לדון איתכם בכמה סוגיות שעלו לי בראש ואני אבקש לדעת את דעתכם : 1. לגבי הבטרייה, מדובר בבטריית ליתיום מובנת כך שיש להניח שהיא תחלש עם הזמן. מישהו רואה בזה חיסרון גדול ? האם אפשרי להחליף סוללה כזאת ? איך שומרים על סוללה שכזאת (מהרגע שמקבלים את הנגן לראשונה) שתמצה את עצמה הכי טוב שאפשר ? ובכללי,אם אני אשתמש בנגן משהו כמו 2-3 פעמים בשבוע למשך 2-3 שעות של שמיעה רציפה... כמה זמן תחזיק הסוללה ? 2. התמיכה של הנגן הזה ב-WMP 11 - הקליקס דבוק למדיה פלייר כמו שהאיי פוד דבוק לאיי טיונס. עד כמה זה חיסרון ? האם זה צריך להדליק לי נורת אזהרה ? 3. מסך הטאץ' - האם זה מועד לבלאי ?! מישהו שמע איזה פידבק על השיטה הזאת ? חוץ מטביעות אצבע…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Nahum2,

האם יש אפליקצייה שמסוגלת לבדוק היכן אני נמצא ולהתריע?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. התעייפתם מ-iOS ולא בא לכם אנדרואיד? הטאבלט של Jolla הפינית, מבית פליטי נוקיה, רוצה להיות התשובה בשבילכם בעלות התחלתית של כ-300 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-כמו-כולם-הטאבלט-של-jolla-זמין-לרכישה-מוקד/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.