גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
תקציב : 2000 חריגה: בלי חריגה מקור רכישה: ירכש בגרמניה תאריך הרכישה המשוער: שבוע הבא מפעילה סלולרית: גולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר: מסך גדול ברזולוציה גבוהה מעבד חזק מצלמה טובה רצוי מ htc או lg הערות נוספות: המכשיר שיש לי עכשיו הוא נקסוס 4 ודי נמאס לי ממנו לכן אני מוכר אותו. חשבתי על האופטימוס g פרו הבעיה שהוא די יקר חשבתי אולי תמליצו לי על משהו דומה יותר זול
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המוצר הנל? למישהו יש ניסיון עם המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. אני מתלבט בין 2350 שח יבואן לא רשמי ל2750 יבואן רשמי. מדובר על דגם 32 ג׳יגה של Lg g3 מה הייתם אתם לוקחים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הישן, כבר שבועיים אני מחפש מקום לרכוש מכשיר ולא מוצא. החברות הסלולריות כובלות אותך לחתום על "אינטרנט" ויש את כל החנויות החאפריות האלו שמציעים לך מכשיר "חדש". מכירים אולי חנות אמינה וזולה בארץ? מה עם חו"ל? מה הכדאיות לרכוש מכשיר בחו"ל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי כבר אבל זה מחק לי את כל האפליקציות כבר שחיברתי למחשב ניסיתי עם קופי טראנס מנג'ר אבל הוא לא מלא... מה אני עושה? לבטל אפשור באייטונס או להוריד משהו מהסידה? לא אכפת לי להשתמש בתוכנה אחרת ולא באייטונס... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, קניתי היום את ה-LG G3 והוספתי 250 שקל ליבואן רשמי. הכל טוב ויפה, כשחזרתי הביתה קיבלתי איזה 5 עדכוני תוכנה כשהאחרון שבהם הוא הלוליפופ - אך הפלא ופלא, נעלמה לי העברית במכשיר. לאחר פשפוש באינטרנט בדקתי את ה-IMEI של המכשיר ומסתבר שיש לו מספר של סינגפור ולא של ישראל ולכן קיבלתי את העדכונים שלהם. זה הגיוני? זה תקין? צריך ללכת להרים מישהו על טיל? (אני יודע שיש morelocale 2 אבל זה לא העניין פה...)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחיר טוב http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z צריך אישור ממשרד התקשורת להכניס אותו לארץ ? מדובר על יחידה ...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה היה מצחיק כשהכנסנו אותם לבלנדר... אבל זה?! אני כמעט בוכה פה! תרבות בזבזנית!!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר גלקסי 2. כחלק מהעבודה שלי אני משמיעה קבצי מוסיקה מתוך מאגר מוסיקה דרך המדיה פלייר בלפטופ קטן. אני מעוניינת להשתמש בגלקסי כבגיבוי לבנייה ועבודה עם קבצי מוסיקה ומאגר מוסיקה, במקרה והמחשב שלי מתקלקל. אם כן, האם יש תוכנה כמו מדיה פלייר או איטיונס שאפשר לעבוד אתה בצורה קלה, מסודרת ומקצועית ??
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש משקפי מציאות מדומה ברמה ומחיר סבירים+ (לא יותר מ 1500 שח), לשימוש במשחקי מחשב וצפייה בסרטים. מה שבעצם אני מחפש זה משקפיים שמתחברים למחשב בלבד, לא האלו ששמים את מכשיר הטלפון בתוכם.. מה שאני שואל, זה האם יש דרישות כלשהם לכרטיס מסך או נתוני מחשב? כרטיס המסך שלי כבר בן 5 שנים ולא בדיוק המילה האחרונה מבחינה טכנולוגית.. אשמח להמלצות מגולשים שרכשו וניסו את המשקפיים.. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבחינת מפרט מדובר במכשיר שמזכיר נורא את הGALAXY NEXUS. המסך קטן יותר ב0.15". מכשיר מעניין למדי, וכן של מותג להבדיל מה ZOPOים למינהם. http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_986-4780.php מדובר על שדרוג מGALAXY S הראשון. למה לשדרג? 1. לא שאני מצלם הרבה, אבל כאשר אני רוצה לצלם זה תמיד במקרים שבגלל שאין פלאש למצלמה, לא יוצא כלום מהתמונות. 2. כי אני גולש המון באינטרנט ורזולוציה של 720P קורצת מאד בשביל זה ומעבד חזק יותר בהחלט ישפר את החוויה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא של חברה שלי רוצה לקנות סמרטפון. לא יודע למה אל תשאלו, מפה לשם הוא ממש רוצה סמרטפון עם מסך מגע. אין לו חוש טכנולוגי או משהו ולכן כל סמרטפון (מבחינת נתונים) יהיה לו מספיק. כמה דברים אבל שכן חשובים- 1. שיהיה מסך מגע 3.5 אינצ' לפחות. 2. שיהיה כמה שיותר פשוט וידידותי. 3. שיעבוד בהוט מובייל. 4. זול!! כמה זול? כמה שיותר.. בכל אופן לא מעל 1000 ש"ח.. עזרה, עצות מישהו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצגת רשמית של החברה הפינית מאשרת את ההערכות לפיהן החברה תתניע מחדש את מאמציה בשוק המובייל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המדליף הפופולרי מכולם מאשר את קיומה של גירסה משופרת עבור הסמארטפון הפופולרי והמשתלם של חברת OnePlus, עם חומרה מעודכנת אך גם תג מחיר מוגדל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
ערב טוב לכולם. אתמול נהרס לי הנגן MP3 האהוב עלי מכל (והיחיד) שלי, ה SANSA E140. הוא היה בן בערך 5 שנים אז אני מניח שכנראה הגיע הזמן.. בכל אופן, אני לא צריך נגן מתקדם שעועשה כל מיני דברים מיוחדים.. אני פשוט צריך משהו שיוכל לנגן MP3. דבר שמאוד אהבתי בנגן הקודם שלי, וכבר לא נראה לי שקיים עוד זה שהוא השתמש בסוללות AAA סטנדרטיות. זה מאוד מאוד נוח כשפתאום בנסיעה נגמרת לך הסוללה ואתה פשוט מחליף עם אחת אחרת שיש לך בתיק.(כמובן שאני משתמש בנטענות) ואחרי שאתה רואה שהם די מתות, אתה פשוט יכול לקנות עוד ב 20 שח והזמן סוללה הוא שוב כמו חדש, בניגוד לנגנים עם סוללה מובנית שההחלפה שלה אם בכלל אפשרית, מורכבת ויקרה. אני יודע שיש נגנים סינים זולים ב 50 שח אבל אני רוצה שלנגן תהיה איכות שמע נור…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה. יש לי SIM ביג טאק של אורנג'. תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני טסה לארה"ב ומזמינה לעצמי סמסונג גלקסי ס3 (דרך האינטרנט). אבא שלי מעוניין בסמארטפון גם. מה שחשוב לו: מצלמה טובה, ממשק הפעלה נוח ופשוט, התאמה לאפליקציות של בנק, חנייה וכו'. מבחינת מחיר- התקציב עד 700 דולר. אשמח לשמוע המלצות שלכם- האם לקנות לו אייפון? או אולי כדאי ללכת על סמארטפון של HTC? או מוטורולה? או משהו אחר שאני לא מכירה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הg3 32 gb 3ram ואחרי שהתקנתי את כל האפליקציות נשאר לי ראם פנוי 900 מגה... איך אני מפנה אותו ודואג שהוא ישאר ריק כל הזמן (התוכנות לא יחזרו שוב אוטומטית)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קניתי סמסונג גלקסי מאורנג', אני רוצה להתקין רום אחר מהרום של המפעילה כי יש שם מלא שטויות שאני בחיים לא ישתמש בהם, אז ככה רציתי לשאול אם אני מתקין עליו לדוגמה את ה LITE ROM, האם אני אוכל להתקין אחרי ההתקנת הרום אפליקציות כמו GPS של אורנג' שקיבלתי חינם ואפליקציה בשם MY ORANGE שאני יכול לעקוב דרכה אחרי החשבון שלי? אם כן איך, אפשרי להוריד אותם דרך המרקט או איך זה עובד? האם ברום הזה ישנה תמיכה בעברית? לא אכפת לי ממשק שיהיה באנגלית, אבל האם לדוגמה אני אוכל לכתוב ולקרוא סמסים בעברית, ולראות את שמות אנשי הקשר שלי בעברית? ושאלה אחרונה אם אני כבר עשיתי רוט לפלאפון זה לא מפריע להתקין רום על הפלאפון? והבנתי שגם בלייט רום בא רוט מובנה, האם זה באמת ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעל מקצוע מתנייד - נמאס לך לסחוב מחשבים ניידים במשקלים עצומים? הסדרה החדשה של HP באה לעשות סדר עם עיצוב ומשקל מפתיעים עבור עולם תחנות העבודה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת Huawei השיקה תצורה חדשה לשוק ה-PC הנייד - כאשר אפל ויצרניות אחרות צפויות לאמץ את המגמה בקרוב לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי הביאו לי טאבלט סיני אנדרואיד (כנראה זיוף)עכשיו הוא הגיע ללא עברית במקלדת אז לאחר שהורדתי חבילה של עברית והתקנתי והכל בסדר גמור.הבטריה התרוקנה המכשיר כבה.חיברתי למטען אני מנסה להדליק, המכשיר אמנם נדלק ומופיע הרובוט הירוק של האנדרואיד אבל הוא עושה תנועות משונות לא כמו ההדלקה הרגילה.תנועה כזאת שהוא קופץ למעלה וחללית יורדת מלמעלה כאילו חוטפת אותו.. וכמובן המערכת הפעלה לא עולה וזה נתקע ככה.יש למישהו מושג מה הבעיה? לחצתי על הכפתור ריסט וכלום לא קורה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-