עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by etaiso,

כשאני מנסה להפעיל קבצי mp3 במחשב מדגם ASUS 696 קופצת לי הודעה שאומרת "לא ניתן לפתוח את הקובץ. הוא לא חתום עם אישור מהימן או שלא ניתן למצוא אחד ממרכיביו."

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by Nemesis,

בעקבות פרישתו לפנסיה של ה-iPAQ הקשיש של אבא שלי, החלטתי לתת הזדמנות למכשירי ה-GPS הסיניים עלומי השם שמציפים את E-Bay כמו מכת ארבה. http://cgi.ebay.com/5-0-A4-Thin-GPS-MP3-MP4-Player-Built-in-2GB-2009-Maps_W0QQitemZ190383212376QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2c53b94758 לאחר 87 דולר והמתנה של שבועיים, נחתה אצלי היום החבילה. החבילה מכילה את מכשיר ה-GPS, מעמד יניקה לרכב, מתאם למעמד היניקה, כבל USB, כבל למצת הרכב וזוג אוזניות לבנות. במבט חיצוני המכשיר נראה לא רע. איכות גימור סבירה. כפתור הפעלה מלמעלה, רמקול וכפתור אתחול מאחור, אנטנה שליפה מימין ויציאות Mini USB, uSD, Headphones ו-COM משמאל. איכות המסך סבירה מאוד. מלמעלה ו-2 הצדדים רואים מצויין. זוית הראייה מלמטה מעט צר…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. http://www.iphoneblog.co.il/ זה בבלוג לאיפון עם כל מני דברים

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by HairyAss,

אהלן מעוניין במכשיר חדש, ב1500 שקל בערך. למשחקים/אפליקציות/GPS ושטויות של סמארטפון מה אתם אומרים על הNEO? שווה? יש משהו יותר טוב במחיר?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. אני שובר כבר הרבה זמן את הראש אם ללכת לקורס קצר(חצי שנה-8 חודשים) של טכנאות סלולר ללא חתימה ממשרד התמ"ת..אני שומע מאנשים שלא כדאי בגלל חוסר ביקוש עבודה וגם שומע בדיוק ההיפך מאחרים, אני מאוד אשמח לקבל אינפורמציה המלצות הערות וכ'ו לגבי השתלבות בשוק העבודה..

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by K1ko7,

שלום, עשיתי רוט לLg g2 והבנתי שיש עדכון בקרוב ורציתי לדעת איך זה משפיע? הרוט מתבטל לאחר העדכון או מה? הבנתי גם שלאחר שעושים רוט העדכונים האוטומטיים שמגיעים למכשיר(fota) מתבטלים ואז אפשר לעדכן רק דרך התכנה pc suit ושם יש עדכונים שונים ממה שאמרו לי, זה נכון? תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by coben,

דרוש מכשיר שישמש בין היתר לקריאת PDF (ומצגות) לפחות כחצי שעה ביום. 1. מה ההמלצות לגבי גודל מסך, PPI, (משהו נוסף שלא חשבתי עליו ?) כדי למלא את הדרישה הנ"ל בנוחות ? האם מכשיר כמו ONE X יספיק או שצריך משהו קיצוני יותר כמו Galaxy Note ? 2. אולי נטבוק/טבלט + סלולרי פשוט עדיף ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by herorevolver,

אני אוהב את הטכנולוגיה של הדיו האלקטרוני, אני רוצה תחליף נייר בסגנון קינדל כדי שאני יוכל לקרוא את כל החומר האקדמאי שלי בכל מקום בלי להרוס את העיניים. אני בדקתי בגוגל ולא מצאתי אבל אני אשאל מתוך אופטימיות: האם יש מכשיר e-ink סביר עם תמיכה מובנית בעברית? אני מתכוון למכשיר פתוח מספיק כדי לשנות את התוכנה שלו ולהעלות אליו מסמכים, עם תמיכה בעברית שהיא לא האק מפגר שלא באמת עובד. למה אני לא מוצא מכשיר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by הטכנאי,

בס"ד מה המצב צוהרים טובים ישלי שאלה ובעייה בקשר לאיפוד השאלה שלי התקנתי את העברית בזכות משהו ששלח לי את זה כאן מהפורום ואני רוצה לדעת מה סוג הפונט שהאיפוד קורא בעברית למשל אם זה דיויד או משהו אחר. ובעייה אני לא שומע מוזיקה באיפוד ולא יודע למה השיר שוקל ויש זמן אבל הוא לא רץ שאני לוחץ על פלי. ועוד שאלה אני לא מצליח לעשות את העדכון של העברית משהו יודע למה זה אומר לי שהקובץ לא טוב.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by idofr,

הי, קראתי את המדריך וכתבתי את הקוד לפי מה שהופיע בו. בזמן ההרצה הכל עבד חוץ מהלחיצה על העיגול מטרה. בגלל שאני לא יודע יותר מידי טוב איך לדאבג את כל העיניין פשוט לקחתי את קוד המקור וגם שם אותה הבעיה. מה שעוד שמתי לב זה כשאני לוחץ על להתחיל את המחשק התמונה של הכפתור לא משנה וכפתור לחוץ. כתבתי לוג לפונ' קליק והיא לא הופיע, זה אומר שהפונ' בכלל לא ניקראה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SciFi7,

שלום סוף סוף אחרי יותר מדי זמן אני מחליף טלפון אני נמצא כרגע בחברה אורנג' ואין לי שום סיבה לעבור לחברה אחרת באורנג' נתנו לאבא שלי 2 הצעות עיקריות.. 1. Sony Ericsson Z610i 2. nokie 6131 אני יותר נע בכיוון ה- Sony Ericsson Z610i , שנראה מרשים יותר וטוב יותר... רציתי לדעת את הדעה שלכם על המכשיר.. יש באפשרותי לקחת גם מכשירים אחרים.. אבל לא יקרים מדי.. ביקורות בפוקט על Sony Ericsson Z610i http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEZuFEEZZlwqSLklgm&tmpl=pocket5&style=pocket5

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  13. Started by nemy,

שלום, האם המכשיר Samsung Galaxy Young 2 G130M מתאים לאפליקציות הנ"ל. זה כל מה שדרוש לי. לא רוצה משחקים. לנוחותכם המפרט: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 60%, align: right]כולל FOTA[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 60%, align: right]G130M[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]מעבד[/TD] [TD=width: 60%, align: right]1.0GHz [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]תקשורת[/TD] [TD=width: 60%, align: right]דור 2: 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 דור 3: 3G Network HSDPA 900 / 2100[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 40%, align: right]תצוגה[/TD] [TD=width: 60%, align: right]סוג: TFT capacitive touchscreen, 256K colors גודל: 320x480 p…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by חן מ,

שלום ובוקר טוב מהסיפור של הנוקיה 5800 ירדתי כי הבנתי שהוא לא מציאה יש לו דור שלישי אומנם והכל אבל הכל עולה כסף כל הורדה הכי קטנה עולה כסף אני פוזל יותר לכיוון של האייפוד,אבל גם בו אני מעוניין לדעת משהו שמאוד חשוב לי:איך המשחקים שלו? כיאילו אם אני מחפש מכשיר שייתן לי גם משחקים טובים הטאץ' זה בשבילי או שPSP זה יותר בשבילי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by djelectric,

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100909141919_ARM_Unveils_Cortex_A15_Targets_Smartphones_and_Servers.html פשוט... תקראו.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by wooper,

שלום אני מעוניין לקנות סוללה לגלקסי 2 התברר לי שיש סוללה מקורית שמחירה גבוה מלא מקורית למשל http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=11526 http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=12243 האם יש הבדל ביניהם ובמה זה מתבטא?

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by BoA,

צהריים טובים בגלל שאין לי מושג ושום נסיון כמעט באינטרנט דרך פלאפונים, רציתי להתעייץ איתכם על זה. השאלה שלי היא כזאת: לדוגמא ניקח את הפלאפון K800 של סוניאריקסון. אז בגלישה דרכו הבנתי שיש אתרים שנראים כמו שאתרים נראים בגלישה דרך המחשב הביתי, גוגל למשל ויש אתרים שלא עובדים כמו שצריך. רציתי לדעת איזה דגם של פלאפון יכול להציג אתרים בפלאפון במדוייק כמו שהם מוצגים במחשב, שירוצו חלק ושהגלישה תהיה נוחה בהם אני מדבר איתכם על פלאפונים שנראים כמו מחשב כיס או שנגיד האייפון נראה כמו אחד שמציג אתרים בתמיכה מלאה אז על מה הייתם ממליצים ואשמח לקבל הערות כי ממש אין לי מושג בנושא זה ויהיה נחמד להרחיב קצת אופקים תודה ויום טוב...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. עדכנתי ת'גרסא של הפלאפון... עכשיו היא יותר חדשה... הבעיה היא שהיא באנגלית!!!! בהגדרות>שפות אין לי עברית! מה עלשות!?!?!?!?1? תודה AVIKO

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by free_me_0,

-

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מישהו יודע מתי הוא מגיע לארץ sony ericsson idou והאם הוא הוא יגיע לסלקום

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  21. אחרי שחשפה את ה-m3 Note הנהדר, היצרנית הסינית מציגה יורש מבטיח גם עבור הסמארטפון הזול ביותר שלה Meizu ממשיכה להפתיע אותנו בכל פעם מחדש. אחרי שהשיקה את ה-m3 Note שהפך ברגע לאחד המכשירים המשתלמים ביותר בשוק, היצרנית ממשיכה כעת את המסורת ומציגה אם האח הקומפקטי והזול עוד יותר שלו – ה-m3. בדומה ל-m2 שקדם לו, ומהווה כרגע את אחד מהמכשירים המשתלמים ביותר בשוק הישראלי עם תג מחיר של 650 ש"ח בלבד, גם ה-m3 מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, עם מעטפת פלסטיקית צבעונית שתהיה זמינה בגוונים לבן, אפור, כחול, ורוד או מוזהב. עם זאת, יש כאן כמה וכמה שינויים חשובים שבוצעו מתחת ומעל לפני השטח – עם חיפוי קמור של 2.5 מימדים על המסך (מבוסס זכוכית מוקשחת מדגם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://www.gsmarena.com/exynos_8895_will_allegedly_reach_30ghz_and_improve_image_processing_speeds_by_70-news-20511.php Exynos 8895 chip 10 ננומטר 3.0 GHz עיבוד תמונה מהיר יותר עד 70% הציונים שקיבל המעבד - scored 2301 for single-core and 7019 for multi-core in Geekbench. יעבוד עד 5 watts שיצא ב- Samsung Galaxy S8

23. Started by Jackobf,

איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ariel007,

לאחרונה קניתי טלפון סמסונג גלקסי J7 2016. בהרבה אתרים מופיע המפרט שלו ושהוא אמור לכלול תקשורת NFC, אבל אני לא מוצא אופציה לזה אצלי. יכול להיות שיש דגמים מ-2016 שחלקם כוללים NFC וחלק לא? מספר הדגם המדויק הוא SM-J710F. תודה לעונים

25. Started by Bose,

קיבלתי את ה-X5, גירסה 2.10 ויש בעיה איתו. הוא מציג את התיקיה של הסרטים במחשב אבל במכשיר עצמו הוא לא מציג את התיקיה של הסרטים. הבעיה מוכרת? איך פותרים אותה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.