גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים האייפון המזדקן שלי נדפק ללא סיבה כלשהי ונכנס ללולאת Recovery mode , עשיתי שחזור למכשיר לגירסא 4.2.1 שהייתה לי קודם לכן. המכשיר נדלק ללא בעיות וגם עובד אך משום מה , בכל פעם שאני נועל את המכשיר והמסך מחשיר , לאחר מספר שניות אינני יכול לצאת ממצב הנעילה. אף כפתור לא מגיב ונדמה כאילו המכשיר נכבה , אך כאשר אני מנסה להפעיל אותו בצורה רגילה לא קורה כולם. הדרך היחידה לצאת מהמצב הזה היא לעשות hard reset. אבל משום מה , כשהמכשיר מחובר להטענה בין אם זה למחשב או לקיר , הכל עובד והבעיה נעלמת. ניסיתי לעשות Restore שוב כשחזרתי מהבסיס אך הבעיה נשארה כפי שהיא. כרגע אני יכול להשתמש במכשיר כרגיל ( אני חייב לציין שחוץ מזה הכל עובד מצוין ) רק בלי להיכנס למצב נעילה. בנ…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שמועות הזויות מהוט, וגם שאלתי כשהלכתי עם חבר לנייד מספר, לפיהן אם אתה מוציא את הסים של הוט ושם סים אחר, צריך להגדיר את הנייד מחדש? ואני שואל מה זה השטויות האלה?? יכול להיות שהם מתכוונים רק לגלישה או משהו? אגב, יכול להיות שהוט מגבילים את התעבורה של הגלישה? עדיין לא עברתי את ה-3 מגה... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב הולך לפתוח עסק חדש ואני מתחיל להתעניין בפלאפון עם סים כפול מאשר להסתובב עם שני פלאפונים רציתי לקבל קצת מידע האם יש איזה שהוא שינוי בין פלאפון רגיל לאחד עם סים כפול? האם זה אומר שאני לא יוכל לקנות פלאפונים חדישים וחזקים?לא מזמן רציתי לקנות פלאפון חדש במקום הS4 גלאקסי שיש לי כרגע למשהו יותר חדיש כמו הONE PLUS ONE או הLG V10 לאחר שהבנתי שעדיף לי לחכות קצת לרבעון הראשון של 2016 לדגמים קצת יותר חדשים אז שווה היה לחכות. עכשיו השאלה האם יש אפשרות להשיג פלאפון שיהיה ברמה של מוצרי הדגל החדשים שיצאו עם אותו חמורה ועם סים כפול?
-
- 4 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
הנה הדרישות: *אורך סוללה ארוך (אם לא מובנה, אז איזה בטריות צריך להכניס) *הרבה מקום איחסון ( 6-8 GB) *מחיר יחסית נמוך (הכוונה ל1000 ש"ח ומטה) אני מוכן לוותר על כל הפונקציות שבעולם, רק שידע לנגן מוזיקה.
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם! הנוקיה 6120c הישן שלי התחיל לעשות בעיות, אז הגיע הזמן לקנות סמארטפון הגבלת המחיר היא 1500 ש"ח, ורצוי שמסך לא יהיה גדול יותר מ- 3.5 אינץ', כי זה פשוט לא נוח בכיס. שימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט וחשוב לי שהסוללה תחזיק יפה ושהמכשיר לא יהיה איטי מדיי. אשמח לייעוץ.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מדבקת מגן מסך חדש לzvm. אבל עוד הפעם אני לא מצליח!! המגן כל הזמן מתלכלך... כאילו מה זה או שמצליחים בניסיון הראשון או שהלך המגן? איך לעזאזל מנקים את המגן הזה? והבועות אוויר האלה לא יוצאות... קיבלתי עם המגן כזה מן משטח מרובע שאמור לגרור את הבועות החוצה - והוא לא ממש עושה את העבודה. איך שמים את הדבר ה* הזה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אז ככה, אין לי אפילו התלבטות לגבי טאבלט מסויים, איני מבין בחומרה הזאת ואיני יודע לע מה לשים דגש ועל מה לא . כמו שכתבתי בכותרת, הטאבלט הוא ליום הולדת 51 של אבא שלי. מבחינת כסף אני לא יודע כמה להשקיע - אבל נניח שהטווח מחירים הוא בין 1000 - 4000 .. הייתי שמח ומאוד רוצה לדעת איזה טאבלט \ איפד הכי משתלם בטווח מחירים הזה יש לי אייפון כבר מספיק זמן כדי להבין שאין כמו המגע שלו (מסך, תוכנה וכו ) האם ככה זה גם בתחום הטאבלטים ? 1000 ש"ח 1500 2000 2500 3000 3500 תודה מראש וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, בימים האחרונים סקרתי את הDoogee X5 Pro שקניתי כטלפון גיבוי. בזמן הסקירה שמתי לב לאפליקציות שמקבלות הרשאות יתר (וזה לא רק במכשיר הזה). כתבתי את כל המידע בבלוג כאן: http://dannysolutions.tech/doogee-x5-pro-%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%AA-285-%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/ אני חושב שגם אם הDoogee עצמו לא כ"כ מעניין אתכם - כדאי לכם לקרוא את הקטע בקטגוריית "מע' הפעלה, חווית משתמש ואזהרת ריגול" שנוגע לשלל מכשירים סיניים מבוססי Mediatek. אשמח לתגובות והערות, המשך סוף שבוע מעולה! - דני
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אספנו עבורכם רשימה של דילים מעניינים ומשתלמים מתוך חנויותיה של אמאזון מסביב לגלובוס לכתבה
-
- 50 תגובות
- 10.7k צפיות
- 2 followers
-
-
הארכיטקטורה החסכונית מבית אינטל עבור מכשירים אולטרה ניידים תנסה לחזור אל מרכז העניינים מכיוון מפתיע לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי סמסונג גאלקסי נוט 2 עם כרטיס זיכרון 64GB. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני לא מצליח לראות את המידע על כרטיס הזכרון דרך המחשב. דרך המכשיר יש לי גישה מלאה למידע, אבל דרך המחשב אני רואה עמוד ריק. אני מצליח לפתור את הבעיה ואין ברשותי קורא כרטיסי זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.. בשעה טובה ומוצלחת התקנתי RockBox על הIpod Video 80gb Gen5.5. ממליץ לכולם! הבנתי שיש תמיכה במלאה בעברית, ובזמן ההתקנה זה באמת נניראה ככה (כאשר ראיתי שמות של קבצים בשם Hebrew) אך להפתעתי, כאשר אני אמור לראות שיר בעברית, אני רואה ג'יבריש או לא רואה בכלל את העברית.. ניסתי להגידר לפונט עברי, או בכלל לשנות את שפת המערכת לעברית. אך שום דבר לא עזר. בסייר קבצים במכשיר אני יכול לראות עברית, אך בנגן עצמו לא ניתן. אני מאמין שזאת בעיית הגדרה, לא? אשמח לרעיונות כיצב לפתור את זה.. תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום מכירים את NetBus? http://netbus.co.il משום מה כשהולכים לאתר שלהם בכמה ימים האחרונים, אין אתר.. האם קרה להם משהו? יש מישהו שיש לו את האפליקציה שלהם מותקנת על הטלפון, ויכול להגיד אם היא עובדת, או שגם זה הפסיק? אני מקווה מאד שלא קרה להם כלום, כי הם היו שימושיים..
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשימוש בסקייפ זה לא ממש מספיק, לדעתי הרמקול עצמו חזק יותר, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=403612&TypeID=1&sid=127 http://news.com.com/2061-10801_3-6127359.html
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לדעת אם קיים נגן מוסיקה תומך flac ואם כן אז אפשר המלצה לאחד טוב
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מכשיר. אני מחפש מכשיר שיהיה בגודל של ה-s2 (הדגם הראשון) אבל עם ביצועים טובים יותר. המליצו לי על XIAOMI MI-2S אבל הבנתי שלא ניתן להשיג אותו בארץ עם אחריות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן חבר׳ה! ראיתי שהמחירים באילת זולים והבנתי שזה אולי החודש האחרון ללא מע״מ באילת אז הזדמנות טובה לרכוש משם בעיקרון מה הסמארטפון המומלץ ביותר? התקציב לא ממש מוגבל.. גם גלאקסי 4 אם הוא שווה את המחיר (2,902₪ באילת) בסה״כ חשוב לי סמארטפון שיישאר לאורך זמן -חשוב לי מאוד מסך גדול,חד ואיכותי עם צבעים חיים ויפים -מצלמה איכותית (מאוד) -משחקים שרצים חלק ולא מקרטעים -לפחות 16GB לאחסון ו.. שלא יהיה אייפון - אחרי 4 שנים שהתחילו באייפון 3 אני תכף מקיא את המכשיר הזה, פשוט נמאס. עד עכשיו הייתי סגור על הגלאקסי, אולי תצליחו לשנות לי את החשיבה וגם לחסוך לי כסף על הדרך תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי טאבלט WIFI והבנתי שאפשר לגלוש דרך החבילה של הטלפון שלי. בבקשה שמישהו יסביר לי איך ומה להגדיר בטלפון. תפריטים בעברית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן עברתי ל-HTC One X אחרי הרבה זמן שהייתי עם אייפון, ואני מאוד מרוצה אך חסרה לי האופציה להפעיל את נגן המוזיקה ישירות ממסך הנעילה. האופציה היחידה שמצאתי היא להוריד אפליקצייה שמחליפה את מסך הנעילה, אבל אני דווקא אוהב את מסך הנעילה המקורי של ה-Sense ומעדיף לא להחליף אותו. יש דרך להוסיף ווידג'ט של הנגן למסך הנעילה המקורי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
דיווחים רבים ברחבי הרשת מצהירים כי הטכנולוגיה לה אנחנו מצפים עוד מתחילת העשור תוצג במסגרת דגם ממשי - לחלק מאלו שיבקרו בכנס המפתחים של סמסונג בסן פרנסיסקו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון חדש אחרי הרבה זמן עם נוקיה 5800 אלו המועמדים העיקריים אם למישהו יש חוות דעת או משהו כזה אני ישמח.
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
http://www.ioffer.com/i/NEW-UNLOCKED-APPLE-IPHONE-3GS-3G-S-32GB-BLACK-WARRANTY-121428227 אני יודע שאסור לבטוח בכאלה הצעות, אבל זה די עניין אותי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות RECOVER לאיפוד?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-