גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
1. בזמן שאני מדבר עם מישהו בטלפון ,ואני מבקש שיקריאו לי מספר טלפון של מישהו אחר , אין לי דרך נוחה לשמור את המספר לחיוג מהיר בעבר היה לי טלפון "מסכן" שתוך כדי שיחה אני בחייגן רושם את המספר ובסיום השיחה המספר נשמר ואני מחייג למספר שרשמתי , משום מה ב S3 לאחר שאני רושם את המספר בזמן השיחה בחייגן וכשאני מסיים את השיחה המספר שרשמתי בחייגן לא נשמר ונעלם , יש פתרון נוח לזה? 2. רציתי לדעת אם יש אפליקציה טובה ויציבה ככה שעל כל התראה/הודעה שונה בטלפון כגון : פייסבוק / SMS / משחקים /עדכונים שונים וכו ,אני אוכל לשלוט על סוג הצלצול ? ( מצאתי אפליקציה שמשנה את צבע ה LED בטלפון אבל זה לא שימושי בשבילי) 3. "בגלריה" שלי של הקבצים(תמונות ווידאו) , נגיד ויש לי מספר דברים אישיים ואני רוצה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי נגן חדש ( Cowon Q5 )ואני מעוניין להוסיף כל מיני תוכנות - איזה תוכנות נוספות קיימות לנגן זה ?? או איזה אפשרויות הרחבה נוספות אפשר להתקין עליו ?? האם ניתן להתקין IGO -8 .. תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדיווח הכספי של מיקרוסופט חשף תמונת מצב עגומה במיוחד למערכת ההפעלה הניידת של החברה, ויש מי שמאמינים כי זוהי תחילתו של הסוף עבור המיזם כולו, שעבר רק לאחרונה לגירסה 10 מיקרוסופט הציגה לאחרונה את הדיווח הכלכלי הרשמי שלהלשלושת החודשים האחרונים של שנת 2015 (מה שמכונה ביומני החברה כרבעון השני של שנת הכספים 2016), והיו לה הרבה מאוד חדשות חיוביות עבור המשקיעים עם רווחים של כ-6.3 מיליארד דולר בהתבסס על הכנסות של 25.7 מיליארד דולר – אך גם נתון אחד עצוב מאוד בכל הנוגע לסמארטפונים. בעוד שעסקי ה-Surface היוקרתיים של ענקית הטכנולוגיה המשיכו לצמוח בעשרות אחוזים לרמת הכנסות של 1.35 מיליארד דולר, עסקי הסמארטפונים של החברה, שהשיקה ברבעון המדובר את מערכת החלונות 10 מובייל שממשיכה…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אחרי שבועות של שמועות אודות סדרת מכשירי ביניים חדשים שתתמקד ביכולות צילום מפתיעות לטובה אנחנו מקבלים את ההשקה של ה-Galaxy F41 - עם מפרט שזהה כמעט לחלוטין ל-Galaxy M31 ופוטנציאל להיות בלעדי לשוק ההודי כמוהולכתבה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שבב העיבוד מיושן במעט - אבל טכנולוגיית התצוגה וטכנולוגיית הטעינה בדגם הביניים הטרי עשויות לכבוש אתכםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3962443,00.html אני אישית חושב שגם במקרה הזה נוקיה איחרה את הרכבת. המעבד לא מהשורה הראשונה, מערכת ההפעלה מחדשת מעט מאוד מהסימביאן ה"רגילה" המוכרת לנו ואין פה שום דבר שאמור לרגש או לגרום לי לרצות אותו בטרוף. אז נכון שיש מצלמה מעולה של 12Mp אבל זה אמור להגיע כבונוס לרוב המשתמשים - לא כגולת הכותרת (לטעמי לפחות) של הסמארטפון. מה דעתכם?
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בית משפט לתביעות קטנות פסק כי גם לקוח אשר רכש מכשיר חכם מחנות אשר מבצעת יבוא פרטי יהיה זכאי לקבל החזר מהיבואנית הרשמית של אותו מותג, כאשר מדובר בתקלה מוכרת ורחבת היקף לכתבה
-
- 48 תגובות
- 8k צפיות
- 2 followers
-
-
יממה בלבד לאחר ההכרזה על ה-Droid Turbo 2 המרשים והבלעדי, אנחנו מקבלים גם את ה-Moto X Force שיהיה התאום הבינלאומי שלו, אשר ככל הנראה יגיע גם אל ארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/בשורות-טובות-הסמארטפון-המוביל-החדש-של/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עיתוי ההשקה הרשמית לצמד מכשירי העל החכמים החדשים מבית סמסונג בארץ הקודש לא יכל להיות מוצלח יותר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
חברים יקרים הגיע העת ובשעה טובה,בעוד מספר ימים יפתח מרכז התיקונים הרשמי של HTC כאן בישראל! הנה הודאה רשמית מפי Josef היקר!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנקסוס המייוחל סוף סוף הגיע, החלטתי לא לחכות ל SGS 3 עקב הרצון העז בחוויית גוגל מלאה. רשמים ראשוניים(אני אדלג על טאץ' רספונסיבי וממשק מהיר, כי את זה אנחנו מקבלים כבר ב SGS 2 מהקופסא ממילא, אז מהבחינה הזאת אין חידוש משמעותי): 1. פיצ'ר המולטי-טסקינג מעולה. 2. הגודל שלו מאוד קרוב ל SGS 2 מבחינה פיזית, הוא ארוך יותר בקצת פחות מחצי ס"מ. 3. הרבה אפליקציות עדיין לא עברו התאמה נורמאלית ל ICS 4, אז אני חווה הרבה FC. 4. הרבה אפליקציות עדיין לא עברו התאמה לרזולוציה של המכשיר ולכן בחלק מהן, הממשק נראה מוזר עד לא פונקציונאלי בעליל. 5. פיצ'ר ה google voice typing עובד ממש סבבה, גם בעברית. 6. העברית במכשיר היא בתמיכה מלאה, אך ללא תפריטים. בדוא"ל, SMS, דפדפן וכו' הכל מיושר RTL בצ…
-
- 109 תגובות
- 22.6k צפיות
-
-
יום חמישי הגיע ה IAUDIO7 4GB שהחליף את ה G3 ז"ל . קצת רשמים ותמונות : 1. החבילה - הקופסא עצמה נראת ומרגישה מאוד איכותית . 2. הבאנדל - מאוד דליל, מכיל חוברת הפעלה, דיסק התקנה, כבל USB, אוזניות וטופס אחריות. 3. הנגן עצמו - מאוד קטן וקל. מרגיש ונראה מאוד איכותי. 4. איכות הסאונד - אין מה לדבר. הפעם IAUDIO הוכיחו שהם מייצרים את הנגנים הכי טובים מבחינת איכות הסאונד. יש המון אפשרויות שאפשר לשחק איתם ולהוציא סאונד פשוט מצוין ביחס לנגן MP3 . לנגן יש פירוט מצוין ואפילו במוזיקת רוק רועשת בפול ווליום הוא לא נחנק ומוציא סאונד מפורט ומדויק. הבאס של הנגן פשוט מהמם ! כל כך עמוק ומדויק שעושה צמרמורת, ביחד עם ה JBL 220 מוציא באס מדהים. 5. איכות הצג - הצג מאוד מאוד חד ביחס לגודל שלו . מספק…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חייב מחברת פלאפון חשבתי על זה http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=1750 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חברים וחברות, זו לא טעות, הנגן החמוד והקטנטן של סאנ' קיבל תוספת נחמדה או למעשה גרסה חדשה אשר מקבלת את ה-"פלוס". הסנסה קליפ החדש כפי שקרוי- Sansa Clip+ מקבל שדרוג קטן אבל משמעותי ונחמד והוא תוספת של של חריץ לכרטיס זכרון. מלבד כך הנגן המצוין קיבל ריענון בעיצוב, יש שיאהבו ואילו אחרים שיביעו מנגד, לדעתי העיצוב מעט "מרובע" (תרתי משמע) והיו צריכים לדבוק קצת יותר במראה החדיש מהפס נגנים החדש שלהם. להלן תמונה של הנגן- הנגן יגיע בצבע שחור, כחול ו-MAROON (מישהו יודע מה זה הצבע הנ"ל? ) ובנפחים 2,4,8 כמו הקליפ המקורי ויעלה 40,50,70 בהתאמה. תוספת החריץ הרחבה תאפשר לנגן לתפוח לנפחים של 24 ג'יגה בייט ובקרוב כאשר כרטיסי מיקרו SDHC 32GB יהיה יותר פופלארים וזולים תהיה אופציה להכיל 40…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,אני מחפש ג'י פי אס,לצערי הידע שלי בנושא מצומצם,לכן אני פונה לעצתכם. מהו הג'י פי אס הכי משתלם שיש כיום? התקציב הוא עד 1500 שקל,עדיף אבל כמה שיותר זול משום שהכיס לוחץ... אעריך כל תובנה,תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל השירים בעברית ששמתי בנגן כתובים בג'בריש ואי אפשר לראות איזה שיר זה כל אחד. יש איזה משהו שמתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על פי gsmarena גינג'רברד (אנדרואיד 2.3) אמור לצאת ב-11/11 שזה אומר יום חמישי http://www.gsmarena.com/googles_android_platform_turns_3_gingerbread_due_on_11_november-news-2057.php
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בתחילת אוקטובר החברה הודיעה שהיא תוציא עדכון 4.1 למכשירים שלה עד סוף החודש... מישהו יודע אולי איפה זה נתקע?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כזה דבר? נגן יש לו כבר[e250]גם אוזניות טובות..
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לרגל פסח החלטתי לפנק את עצמי בגאדג'ט בתקציב של עד 1500 למישו יש רעיון לאיזה גאדג'ט נחמד ומיוחד שיעסיק אותי הרבה בסכום הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש ומצטער אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.nokialand.co.il/2011/03/ovi-store.html
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
צמד דגמי הביניים לשנת 2023 עתיד להיות יקר יותר ולעשות שימוש בשבב Exynos חדש שעדיין לא הוכרז רשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-