גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי פרויקט מסויים שאני צריך לעשות, התקנת מצלמה במיקום מרוחק מרשת אינטרנט שתשדר לאינטרנט בלייב. בישביל לעשות דבר כזה צריך 3 דברים בסיסים : 1. מצלמה 2. מחשב נייד שיקלוט את המצלמה וישדר אותה לאינטרנט 3. חיבור לאינטרנט שנמצא כק"מ מהמקום עכשיו בגלל שהפרוייקט חייב להיות דל תקציב ככל האפשר חשבתי להשתמש בטאבלט כהמחשב המשדר שלי. ופה אתם נכנסים... 1. בראש ובראשונה רציתי לדעת האם יש בxp לטאבלט בעיית קריסות או דברים כאלה , הטאבלט חייב לשדר בכל רגע תון למשך תקופה ממושכת. 2. כדי לחבר לטאבלט את המצלמה , האנטנה שתקלוט את הויפי (כבר נגיע לזה) ואת המטען בו זמנית אני אצטרך מפצל usb. השאלה האם קיים דבר כזה לטאבלט והאם הxp יקלוט את כל ההתקנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתדרג מהסמסונג galaxy s2 האיטי למדי שלי. מה גם שאני לא מבין למה לטלפון הנוכחי לוקח שנתיים לפתוח את אפליקציית הג׳ימייל. חשבתי לקנות lg g2 או g3. אני בסה״כ רוצה מכשיר עם הרבה זמן סוללה, שיפתח מהר אפליקציות כגון ג׳ימייל וואטסאפ, שינגן יוטיוב כמו שצריך ושתהיה לו מצלמה מהירה וטובה. לא מעניין אותי לשחק משחקי תלת ממד, ואנגן וידאו בסטרימינג ביתי לעתים רחוקות. אני יודע שלג׳י 3 יש מסך חד פי 4, אבל אומרים שזה בא על חשבון חיי סוללה. לא נראה לי שבשביל סוללה נשלפת שווה לי לשלם עוד 1000 ש״ח. אם אקנה עכשיו g2, האם עוד שנה אתחרט קשות שלא קניתי g3? כי אחרי שקניתי s2 במקום s3, התחרטתי קשות בגלל הבדלי המהירות הניכרים לטובת s3. מכיוון שמדובר בכל מקרה על גירסת 32gb, שיקול נוסף…
-
- 61 תגובות
- 16.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעביר את הגלקסי S2 שלי לאמא. מטרתי היא "לאפס" אותו, למשל להתקין עליו רוט כלשהוא, כדי לקבל מכשיר מהיר ויציב ככל האפשר. שימושיו יהיו שיחות קוליות, וואטסאפ ואולי קצת מצלמה -- זה הכל. ככל שחיי הסוללה יאריכו, גם טוב. האמא איננה טכנולוגית, היא לא תתקין שום אפליקציה חדשה בעצמה ולא תעשה הרבה עם המכשיר מלבד השימושים האמורים. חשוב לי שחווית המשתמש שלה תהיה אחידה ועקבית לאורך שנים. לדעתכם, איך אפשר להשיג את המטרות האלה בצורה הכי טובה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים העליתי היום משחק אנדרויד הראשון שלי, למשחק קוראים Color Quiz והמטרה של המשחק היא בעצם לערבב צבעים בצורה נכונה. לאפליקציה ישנם 2 מצבים , Classic Mode ו- Arcade Mode , כאשר ב Classic Mode המטרה היא לערבב מספר צבעים על מנת להגיע לצבע הרצוי, וה Arcade Mode הוא מצב מאתגר שבו המטרה היא למצוא את הצבע הסודי אשר נוצר מערבוב אקראי של כמה צבעים. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.color.mkutcher אשמח לכל הורדה\עזרה, תודה רבה לכם !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בטלפון network mode , לא קיימת האפשרות לבחור LTE. LG D802 שקניתי מחו"ל עם ROM D80220C , גרסת תוכנה D80220C-466-92 - ע"פ מה שביררתי זו גרסה טיוואנית . אני מחובר ל 012MOBILE . מצאתי בפורומים דרך תפריט נסתר להפעיל את ה LTE , והצלחתי להתחבר ל 4G - מופיע סימן ה 4G . אבל עדיין הוא לא מופיע בתפריט יש רק את 3 האפשריות ללא LTE , אחרי הפעלה מחדש לטלפון שוב צריך להכנס לתפריט כדי להתחבר . האם ישנו פתרון אחר ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מכשיר לאח שלי, הוא משחק במשחקים (לא כבדים יותר מדי), ווצאפ, פייסבוק ומצלמה נחמדה, לא חייב משהו פגז... רצוי סוללה כמה שיותר טובה.. מה דעתכם? אולי לחפש MOTO G ביד2?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקבל את אחד המכשירים האלה לבחירתי, אני מקבל את שני הטלפונים באותו מחיר כך שהמחיר לא פקטור בבחירה מחפש רק את המכשיר היותר טוב. השימושים שלי הם די רגילים שיחות, הודעות, גלישה באתרי חדשות, מצלם יחסית הרבה בטלפון סטילס ווידאו. תודה, חזי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת רכב. אני פחות או יותר יכול לאמר מה אני רוצה, אבל אם יש הערות או ניסיון אישי - תביאו איכות צילום שניתן לראות ממנה פרטים / מספרי רכבים. ממה שהבנתי מחיפוש וביקורות youtube הרזולוציה של המצלמה (בנתונים שמופיעים במכירה) אינה אומרת ישירות על איכות התמונה אני מניח שאני רוצה לא פחות מ 720P "אמיתי" או אוליי 1080P "אמיתי". לא יודע עד כמה FPS מעל 30 הוא קריטי. האם יש למישהוא שמץ מה ה bit rate של מצלמה טובה ברזולוציות האלה ? (כלומר, כמה זמן אחורה יכול להיכנס בכ זיכרון בגודל נתון) אם הזמן שנשמר אחורה (בכ זיכרון של 16 או 32GB) קטן מכמה שעות, לחצן "שמור את הרגע" נראה לי חיוני צילום לילה. כזה שניתן לראות בו את הכביש ורכבים אחרים לאור הפנסים של הרכב. אני דיי בטוח שללד…
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום למומחים, אני לפני רכישת טלפון חדש ומתלבט אם לחכות להשקה של האייפון 6 או לרכוש את הHTC M8 ראוי לציין שאני מחזיק באייפון כבר יותר מ5 שנים ואני אוהב את הטלפון. שמעתי ביקורות מעולות על HTC כחברת טלפונים בכלל ועל הM8 בפרט בקיצור - מה עושים? איך המצלמה של הHTC? שמעתי שהיא עם 4 מגה פיקסל ,זה מספיק להוציא תמונה איכותית? אנא עיזרו לי , תודה רונן
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות את המכשיר LG G3, נכנסתי לאתר של אייבורי וראיתי שתי גירסאות של המכשיר עם הבדל מאוד משמעותי בסכום, ראיתי שהיותר מגיע עם FOTA ואילו הזול מביניהם לא. כולל FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13405 ללא FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13563 האם בכלל הגיוני שימכר טלפון מהיבואן הרשמי ללא FOTA? מה הקאץ' כאן? אשמח להסבר, תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שולחן מחשב או עמדת עבודה חשוב לי שהחומרים יהיו איכותיים ובנייה טובה. מציין כי ביצעתי חיפוש לפני שפתחתי את הדיון ומצאתי שלפני כחודש נפתח דיון באותו נושא ב OFF TOPIC אבל הדיון לא זכה לתגובה אז ננסה כאן כמה נתונים לגבי השולחן: השולחן צריך להיות מספיק גדול ל2 מסכים 24' עדיפות למגירת מקדלת שיוצאת מתחת לשולחן שמספיקה למקבלת ועכבר בצורה מרווחת. אשמח לקבל דגמים מומלצים או חנויות שאפשר למצוא דגמים איכותיים מעבר ל ACE והמקבילים. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חיפשתי להתקין סיאנוג'נמוד לגלקסי שלי. כיוון שאני לא מבין בנושא בכלל חבר שלח לי את הלינק הנ"ל ואמר שאמור להיות קל יחסית להתקין דרכו. http://beta.download.cyanogenmod.org/install הורדתי את התוכנה לגלקסי וכשעמדתי להתקין אותה קיבלתי הודעה unsupported device, sorry your device is not currently supported by the cyanogenmod installer you may continue to prepare your device for installation at your own risk דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי שאין הבדל בין 9100 ל 9100t. מישהו יודע אם זה בטוח להמשיך את ההתקנה על ה 9100t שלי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
היי חבריה, ראו כותרת, היכן ואו איך ניתן לתקן את כפתור הכיבוי והדלקה תודה
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
- 1 follower
-
-
אני בהתלבטות לגביי רכישה של ה LG 3 רציתי לשאול מספר שאלות בכדי לקבל החלטה דרך ניסיונכם 1 . מאוד חשוב לי נושא הסוללה שתהיה חזקה ואמינה הבנתי שב G2 הסוללה הייתה מעולה וקיבלה ביקורות טובות האם גם ב G3 ? אם אפשר לדבר מתוך ניסיון בבקשה שהתשובה שלכם תהיה מוצקה על סמך עובדות בשטח ולא שמועות 2. איך הרמקולים של המכשיר איכות שמע טוב ביחס לסמארטפונים מתקדמים אחרים ? 3. יוצא לי לדבר לא מעט בפאלפון שאני על רמקול רציתי לדעת האם איכות השיחה על רמקול טובה ואיכות השמע גם כן תוך כדי שיחה ? 4. מסך 5.5 אינץ לא גדול מידי ? מרתיע אותי קצת ... זה המסך הגדול ביותר שיש היום בשוק ? תודה תודה תודה חברים יקרים !
-
- 19 תגובות
- 12k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
הגנו על עצמכם, גלו כמה כיף בועות מקפצות יכולות להיות והיכנסו לעולם של גיבורי החרקים - משחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-32/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש בפורום נעים להכיר. רציתי לשול לגבי תוכנת ניווט לאייפון ללא צורך באינטרנט מסיבות שלי. יש לי 3GS קצת ישן אבל עושה את העבודה.. דבר ראשון. האם יש אפשרות להשתמש בwaze ללא אינטרנט? אני מודע לזה שלא יהיו דיווחים בזמן אמת ובכל זאת אני רוצה כך. יש איזו דרך? אם לא ניתן אשמח אם תמליצו לי על תוכנה אחרת ללא אינטרנט... תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי גלקסי 3 מודל - I747UCDMG2 של חברת - at&t שקיבלתי מחבר שגר בארה"ב, גרסת האנדרואיד היא 4.1.2 ואני מנסה לעדכן את הגרסה ואני לא מצליח. השאלה שלי האם יש דרך לעדכן גרסה שלא דרך at&t למשל דרך גוגל ?. ואם כן האם תוכלו להפנות אותי למדריך כיצד לעדכן בדרך אחרת. אשמך לתגובות...
-
- 26 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון חדש בתקציב של כ 1500ש"ח,כרגע יש לי Motorola atrix 2 והוא מרגיש לי נורא איטי. גם כשקניתי אותו הוא לא היה הכי מהיר אחרי שהורדתי לו אפליקציות. אבל מאז ועד היום(כשנה וחצי מאז הרכישה) התווספו עוד אפליקציות כמו תכני חדשות פייסבוק תוכנות מסרים וכו'... ועכשיו הוא בקושי זז. החלטתי שאני רוצה לשדרג והדרישות/האדפות שלי הן כאלה: 1-איכות שמיעה בשיחה טובה 2-עדיפות קלה לאנדרואיד 3-מצלמה באיכות סבירה (יחסית לטלפונים אחרים) 4-מחיר 1500 +-10% 5-גודל מסך של 4.5-5.2" לא אכפת לי מעוצמת הרמקול כי אני לא שומע מוזיקה בטלפון, אבל כמו שציינתי בסעיף 1 מאוד חשובה לי איכות השמיעה בזמן השיחה. אפשר למצוא חיה כזאת במחיר כזה? או שהגזמתי עם הדרישות למחיר?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנת אוטומציה שתאפשר לי להשתמש בפעולות macro, קבצי bat וכדומה ע"י שימוש במכשיר אנדרואיד. אשמח לקבל כל פתרון אפילו חלקי. ואם אפשר אני אהיה שמח כפליים אם ישנה תוכנה שיכולה להיות באינטגרציה עם tasker.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי LG G2 בגרסה הבינלאומית (D802) ואני רוצה לקנות עבורו מגן אבל המגנים שאהבתי כתוב שמיועדים אך ורק לגרסת AT&T של הטלפון. אני יודע שלגרסת AT&T יש מיקרופון נוסף בגב המכשיר, אך האם יש גם הבדל במימדי המכשיר ? הנה קייסים לדוגמה שאהבתי: http://www.empirecase.com/LG_G2_Hard_Cases_KLIX_Series.html http://www.poeticcases.com/poetic-palette-case-for-lg-g2-is-great
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
זה הפלאפון: http://www.amazon.com/LG-Unlocked-International-Phone-Black/dp/B00LPMOD3M/ref=pd_sim_sbs_cps_3?ie=UTF8&refRID=0DWQGVQHD97H298A2XRF אז ככה, אני רוצה לקנות את LG G3 32GB לבן (בלינק זה השחור) בארה"ב, רציתי לדעת מה קורה עם אחריות. האם זו אותה אחריות כמו שאני קונה בארץ? מול מי אני מדבר כאשר יש תקלה וכו.. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-