עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ilanb0,

מחפש טאבלט אנדרואיד שיחזיק לי מעמד כמה שנים. כרגע מחזיק TAB note 10.1 של סמסונג בן 4 שנים ם, אבל הוא כבר עשה את שלו. הבטריה ה נגמרת מהר מאד וההטענה איטית ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג.

2. http://www.gsmarena.com/texas_instruments_backtracks_from_smartphones_goodbye_omap-news-4861.php Texas instruments מפסיקה את פיתוח פלטפורמות ה OMAP שלה, הנמצאת בשימוש במספר גדול של סמארטפונים וטאבלטים. עפ"י ההכרזה, TI לא מרוצים ממספר החברות שבחרו בפלטפורמה שלהם, ומנתח השוק שהם מכסים, ולכן ישנו את המיקוד שלהם לפלטפורמות רכב, שלמרות נפוצות הסמארטפונים- זה שוק הרבה יותר גדול ורווחי. גוגל הכריזה לפני כשנה על TI כשותפת הפיתוח העיקרית שלה, ושתשתמש בפלטפורמות שלה כבסיס עיקרי לפיתוח גרסאות של מערכת האנדרואיד, ולכן גם הגלקסי נקסוס משתמש ב OMAP4460 גוגל כנראה תצטרך למצוא שותפת פיתוח חדשה....

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Yakim Peled,

אני שוקל קניית סמארטפון ראשון - נוקיה 808. בעיקרון אני לא חסיד של touch ומעדיף כפתורים פיסיים אבל בשביל המצלמה של ה-808 אני חושב שאוכל לעשות את הויתור הזה. אם אחליט לקנות אותה אז בשבילי זו תהיה מצלמה עם טלפון ולא להיפך. הקטע הוא שהיא הושקה עם Symbian Belle וכל העולם ושכנו טוענים שהיא מערכת הפעלה מיושנת. אני לא מפקפק בכך (אם כולם אומרים כנראה שזה נכון - הגשש החיוור ;D ) אבל אני מאד מעוניין לדעת איך זה מתבטא בשטח. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. האשכול הקודם נדפק. איזה טאבלט בין השניים יהיה עדיף לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט,משחקים? אני בעיקרון נוטה קצת לכיוון הגלקסי בגלל האנדרואיד שנותן יותר customization אבל ה iPad 2 פחות laggy ויותר מהיר.. יש לי אייפוד טאצ' 4 אז מה אתם אומרים, כדאי לקחת גלקסי בגלל זה? הייתי שמח לחוות דעת ממישהו שיש לו נסיון עם אחד מהמכשירים. תודה )

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. נתוני שוק הסמארטפונים עבור המחצית השנייה של שנת 2016 מציגים צמצום פערים משמעותי בין סמסונג, אפל - והיצרניות הסיניות שנושפות בעורפן ומאיימות לעקוף אותן ביום מן הימים לכתבה

6. Started by חן מ,

שלום מה אתם אומרים על המכשיר הזה?בעיקרון הוא מכשיר טוב? חשובה לי שאלה לגבי משחקים:יוצאים לו ממש משחקים תלת מימדיים כמו שיוצאים למחשב?נגיד משחקים כמו ברנאאוט או כמו FEAR וכו' יוצאים למכשיר? או איזה משחקים כן יוצאים? כי אני מתלבט אם לקנות מכשיר כזה,אבל הקטע של המשחקים מאוד חשוב לי,כי זה נראה לי נורא מגניב ללכת ברחוב ולשחק ממש משחקים כמו במחשב רק באופן נייד תודה לילה טוב

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shlomom,

מעוניין לקנות מכשיר חדש. כרגע מחזיק (i9100 (S2 והוא גמר את הקריירה. יש כמובן את ה-nexus 4 אבל המסך שלו דיי ירוד יחסית ל-S2 שהתרגלתי אליו וכמו כן הבנתי שהוא קצת שביר. מה אתם אומרים מה יש בשוק בסביבות ה-1500 אפשר קצת לחרוג שאפשר לקנות עכשיו בארץ. מעדיף משהו נפוץ שאפשר לקבל עדכונים עבורו מ-CM. i9300 ?? לא מיושן קצת?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by borissl500,

אנדרואיד V2, לא מצליח להקליט שיחות. אני בימים הקרובים מחליף לבלאקברי מהישנים או נוקיה מהישנים בשביל הקלטת שיחות אוטומטית חבל לי אבל אין בררה עריכה: איך אני מוצא איזה פלאפונים יש לנוקיה, כמה שיותר ישנים שאפשר להקליט שיחות אוטומטית?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by naortal,

מישהו יודע איך אני מעדכון MIO MOOV 500. ???

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אבל לא עם חוט לחבר לרדיו דיסק שזה יהיה יפה כזה מחובר קבוע גם אם זה עם רדיו דיסק שלפחות זה יהיה מחובר מבפנים ולא מבחוץ עם חוט

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הי חברים פוטרתי מעבודתי במפתיע (עקב סגירת החברה) יש לי חנות באיביי שאני כרגע מרים אותה יותר אבל לסדר את הראש החלטתי לטוס לחודש-חודשיים להודו - תאילנד אני חייב שיהיה איתי טאבלט (מעדיף מיני) ואין לי שמץ של מושג מה לקנות כל כתבה באינטרנט אומרת משהו אחר אני מודיע מראש שאין לי הרבה כסף אבל מה שאצטרך לשפוך אשפוך. אז ככה: שיהיה מיני טאבלט שיהיה חזק איכותי כמה שאפשר אמרו לי מינימום 32 ג'יגה אבל אם זה אנדרואיד אז תמיד אפשר להשים סים שידע לקבל אינטרנט ממקומות קצת יותר מבודדים בעולם כמו הודו ונראה לי שזה הכל..... יש לי בבית לאפטופ pc ומחשב mac אז אני יכול לעבוד עם מה שתמליצו תודה מראש על עזרתכם לאחד שלא מבין תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ag43,

הפלאפון של אמא שלי טבע והיא הלכה וקנתה מכשיר SE W995 מחנות סלולר פרטית. מהמבט החפוז שנתתי בו, החנות השתמשה בטריק הקושחה בשפה זרה שמשתנה אחרי עדכון. אשמח לקישור לקושחה העדכנית בעברית +הוראות כיצד לצרוב אותה למכשיר. כ"כ אשמח להמלצות להגדרות ותוכנות שכדאי להתקין במכשיר הזה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי? מכשיר הדגל של LG צץ באתר המכירות הבינלאומי מצוייד בתג מחיר תחרותי ביותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-lg-g4-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-500-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by geigera,

שלום רב אני מחפש טאבלט שישמש אותי גם לקריאת קבצי וורד (לכן הוא צריך להיות בעל מסך שיאפשר קריאה סבירה שלהם) וגם לשימוש בווייז ברכב (במקום סמארטפון, שאין לי). מחפש משהו לא יקר, כי אני לא צריך ביצועים, משחקים וכדו' (עד 1000-1200 שקל). לכאורה יש סתירה בין הדרישות שלי, כי קריאת קבצים מחייבת מסך גדול ושימוש ברכב מחייב מסך קטן. האם ניתן למצוא משהו שיענה על שתי הדרישות האלה? בנוסף, האם שווה לקנות בארה"ב? האם החסכון (אם ישנו בכלל) שווה את הבלגן של האחריות, שירות וכדו'? תודה רבה ארי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. איזה smartphone הכי חזק היום מבחינת זיכרון,מעבד,מצלמה וסלולה עד 4.2 אינטצ מסך? חוץ מ APPEL (לא סובל אותם)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ice2k,

נו, אולי עוד כמה ימים אחד כזה יידלוף בארץ . השאלה הגדולה היא אם עכשיו אפל ישלחו את הCIA להחזיר את האייפון "האבוד". נראה שהעיצוב נקי יותר: אין ברגים ויש הדפסה מלאה מאחור. ומי יודע - אולי הסינים כבר הוציאו זיוף לאייפון 4 עוד לפני שהוא ייצא, יותר מדי "אייפון הלך לאיבוד" לאחרונה. אולי לאנשי השיווק של אפל יש תשובות לגבי זה. http://www.gsmarena.com/the_nextgen_iphone_spotted_again_this_time_in_vietnam-news-1649.php http://gizmodo.com/5536912/another-lost-iphone-4-shows-new-details?skyline=true&s=i

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by J0n1,

הבנתי שבאיזה דגם היה משחק שמשמיע לך 5 שניות משיר מסוים ואז צריך לנחש איזה שיר זה, באייפוד קלאסיק החדש אין את זה, מאיפה אפשר להשיג את זה? ובנוסף, מאיפה אפשר להשיג משחקים חינמיים לאייפוד? באתר של אפל מצאתי רק בתשלום.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ובכן כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לקנות רמקול בלוטות' חסין למים התקציב הוא עד 50$. רציתי לדעת כיצד לבחור איזה לקנות? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Mpro,

יש למישהו את הטאבלט הנ"ל ויכול להגיד איזה גירסאות קיסטום מומלצות יש לו?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אני רואה השוק הישראלי מתמלא יותר ויותר במכשירי Symbian S60 ולא יודעים למה הטלפון (החכם) מסוגל לעשות. אז כדי לכוון משתמשים חדשים בS60 אני פותח אשכול תוכן למכשירים אלה כל אחד יכול לפרסם הודעה עם המלצה לתוכנות/משחק/ערכת נושא כזאת או אחרת אבל התוכן חייב להיות חוקי! עם המפתח דורש כסף על התוכן אסור לתת כאן לינקים לגרסאות פרוצות! אפשר לפרסם תוכן שעולה כסף אבל עם לינק לקנייה + מחיר! ההודעה צריכה להראות בסיגנון כזה: שם התוכנה/משחק/ערכת נושא. מפתח תצלומי מסך (מומלץ) קצת פירוט על התוכנה משחק (מומלץ) תוכן חינמי/לא (במידה ועולה כסף מומלץ לכתוב מחיר) לינק להורדה/רכישה תמיכה במכשירי Symbian S60 9.1/9.2 רזלוציות וכו'. תוכנה ראשונה: SmartMovie Lonely Cat Games תוכנה ל…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם, הייתי בטוח שאמצא תשובה פשוטה עם חיפוש קל בפורום, אבל מסתבר שטעיתי. אני רוצה לעשות ROOT לשני נמכשירים שלי, SGS ו-SGS2. מישהו יכול להפנות אותי למדריך ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, לאחרונה רציתי לקנות smartphone חדש, אז חשבתי על HTC Desire , iPhone 4 ו Samsung Galaxy's. לאחרונה ירדתי מהאייפון 4 בגלל שבעית חוסר הקליטה שלו נראית עלובה מאין כמוה, ואם הם לא השקיעו באנטנה אז למה שאני אשלם להם (גם המסך רגיש הרבה יותר..)? מה Galaxy's גם ירדתי בגלל שאני בכלל לא אוהב את העיצוב שלו, הוא פשוט מכוער לטעמי, ואם הוא פחות או יותר זהה ל Desire (שנראה טוב בהרבה) אז למה לקנות אותו? בקיצור, לפני שאני קונה את ה desire, אני מעוניין לדעת באיזה בעיות אני עלול להיתקל, ז"א "מהן הבעיות הנפוצות שלו והאם פשוט להתמודד איתן?". חוץ מזה, האם מישהו כאן מנוסה איתו מהבחינה של.. נפילות? עד כמה המכשיר רגיש לכך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אם אני עכשיו רוצה ללכת ללמוד שפת תוכנה Objective-C לא מצאתי הרבה מדריכים ללמידה של השפה הזאת אבל יש הרבה מאוד ברשת ללמוד c ... עכשיו הבנתי ששניהם זהים ומי שיודע c יודע גם Objective-C זה נכון? או ששני השפות הם שונות? אם אני רושם נגיד משהו בשפת C או c++ אני יוכל לתרגם אותה גם ל Objective-C ? ואם אין לי אנגלית אבל אני ממש רוצה להיכנס לתחום וללמוד שפה אפשרי ללמוד? או שבלי אנגלית אין מצב בעולם? אני רוצה ללמוד לפתח אפליקציות של אפל זאת המטרה תודה .

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by AvlK,

אני שואל עבור חבר שרוצה לקנות את זה: http://www.superdealer.co.il/Product/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-htc-one-m7-32gb משיחת טלפון קצרה עימם האחריות היא שנתיים לא אצל היבואן אלא במעבדה פרטית בב"ש (כי זה קרוב אל החבר שאמור לקנות מניח שהם כנראה עובדים עם עוד מעבדות בארץ ושולחים אותך אל הקרובה ביותר). refurbished זו לא מילה גסה עבורי, ראיתי אנשים שקונים עכברים אוזניות ולא הייתה בעיה מיוחדת. מה שכן אין לי מושג בטלפונים אז אני שואל מה דעתכם? עצם זה שהאחריות היא במעבדה פרטית אז בראש עולה לי הפוטנציאל לקומבינה על חשבון הקונה, קנית מ X אבל אתה נתון לחסדי Y שאיתו לא סגרת עסקה ויש מצב שאתה תקוע לו כמו עצם בגרון בגלל איזה הסכם שכמה עסקים עושים …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. חברת הענק חוגגת רבעון מוצלח ברובו עם השקת גרסאות מעודכנות ל-Surface Book 2 ול-Surface Laptop לכתבה

דיונים חדשים בפורומים