גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
הסבר מעמיק יותר על השינוי, ובנוסף גם הסבר סוף סוף למחירו המופרז של ה Pixel C. קרדיט לכותב (זה לא אני!): בקרוב: להתראות כרום OS, היי אנדרואיד גוגל בשנים האחרונות מפתחת 2 מערכות הפעלה: אנדרואיד (טלויזיה, רכב, שעון, טאבלט/טלפון), וכן את כרום OS שיותר מיועד לכיתות לימוד ופה ושם לעסקים. אנדרואיד "כבש" את השוק בכל מה שקשור לטלפונים (תלוי כמובן היכן מסתכלים – אפל כובשת יותר בארה"ב, פחות בשאר העולם) אבל עדיין לא כבש את שוק הטאבלטים (והבה נודה: הוא די רחוק מכך ואפשר להאשים לא מעט בסיטואציה הזו את גוגל). כרום OS זו "חיה" די מוזרה. זו מערכת הפעלה שבהחלט מתאימה למקומות סגורים (כמו מוסדות לימוד וכו') אבל יש כמה בעיות גדולות איתה: גוגל …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצב Picture-in-Picture חדש יספק יכולות מולטי-טאסקינג מעניינות לאפליקציה המצליחה מבית פייסבוק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת LG משוכנעת כי תוכל לשבור את כל הסטנדרטים והמוסכמות באמצעות מחשבי ה-Gram החדשים שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 2 followers
-
-
מפתחת אחד מהרומים הבולטים בשוק האנדרואיד מתכוננת לעידן שבו משתמשים כמעט ולא מחליפים מערכות עצמאית, עם הסתערות על שוק הסמארטפונים הסיניים הזולים במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/בקרוב-סמארטפונים-מבוססי-אנדרואיד-עם-מ/
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי סלולרי אנדרואיד ולילד יש אייפון. האם יש אפליקציה שמאפשרת בקרה הורים מאנדרואיד לאייפון? דרושה אפליקציה שמאפשרת להגביל את זמן המסך של האייפון ושל אפליקציות מסוימות בו, ושמאפשרת לסגור את האייפון בלחיצת כפתור.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי אייפון 4 חדש שרכשתי לפני פחות משבועיים רציתי לדעת קצת יותר בפירוט איך אני מעביר קיבצי וידאו שאני רוצה לראות כמו סרטים,סדרות,סירטונים,קליפים וכ'ו. הבנתי שיש תוכנה מסויימת יעילה וקלה שיכולה להמיר את אותם קבצים . . אשמח להסבר תודה. נ.ב : ברשותי יש את הגירסא העדכנית ביותר לאייפון 4 והיא : 4.2.1
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארטפון ע מצלמה 5 מגה פיקסל וגודל מסך סביב 3.7" במחיר סביב 1000-1500 ש"ח. חשבתי על: htc aria htc 7 galaxy y wave y LG c900 LG TP509 LG ME p350 Motorolla Defy Motorolla Atrix מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יעזור לי לבצע ROOT למכשיר וכן אני יודע טוב מאוד לרשום את זה בגוגל אבל מכיוון וזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה אני קצת חושש להפוך אותו ללבנה מישהו עם ניסיון וידע יכול לעזור לי בכל דרך שהיא? החל ממדריך מובן ובטוח ועד מה שתחשבו שיתרום?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, מחפש סמארטפון עם מצלמה סבבה עם בטריה חזקה שניתנת להחלפה ועם אפשרות לתוספת זיכרון. עד עכשיו השתמשתי בקסיומי מי3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד ולכן אני מחפש משהו חדש גם למקרה שאצליח לתקן. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 1500 ש"ח אם יש משהו מעולה בפחות אז מעולה גם. הרמה שאני מחפש זה משהו בסגנון של mi3 אבל עם בטריה ניתנת להחלפה ועם פחות באגים בתוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניינת לרכוש את הסמארטפון הראשון בחיי. דרישות: מצלמה טובה, וידאו טוב כולל איכות קול טובה. אני צריכה שיוכל לצלם גם קטעים ארוכים... רשמקול טוב, עם אותו כנ"ל, איכות ואורך. הוא צריך להיות גם מסוגל לתפקד כראוטר כדי שאוכל לגלוש בעזרתו במחשב הנייד שלי, מערכת הפעלה נוחה ואורך בטריה טוב. מחיר- כמה שפחות... אה, ומקלדת נוחה וגדולה, מסך נוח וגדול וכו'. לא חובה מקלדת פיזית, אבל זה יכול להיות נוח. ושזה יוכל לעבוד עם כל החברות.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. איזה כיסוי כדאי לי לקנות לגלקסי s2 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש טאבלט שיחליף את הנייד שלי בנסיעות ועבודה, מעולם לא עבדתי עם טאבלט, ואני לא ממש יודע מה הפרמטרים שאני צריך לשים לב אליהם. אני רוצה טאבלט שאני אוכל לכתוב עליו גם בוורד (או כל תוכנה אחרת שיכולה לכתוב קבצי וורד), כמו כן, שאוכל לכתוב בו בעט, במחברות. אני חושב שאני מחפש טאבלט עם מפרט שדומה למה שסטודנטים משתמשים בו היום, ושלא יהיה יקר מידיי (1500-2000 שקל) איזה המלצות אתם יכולים לתת? האם המחיר שנתתי נמוך מידי או סביר? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
-
-
הדרישות שלי: * ממשק ברור ונוח (קרי NOKIA) * סוללה נורמאלית (שלאיתקע אותי במקרה ואין גישה לציוד טעינה זמין) * שהמכשיר עצמו יהיה נוח(כפתורים גדולים(דוגמע:NOKIA 6131) * בלוטות' לא כ"כ מענין אותי כל הבלהבלהבלה מסביב (מצלמה וכו' ...) נתעלם כרגע מהמחיר אני רוצה להתרשם קודם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שיעמוד בדרישות הנ"ל * NOKIA * מכשיר סימביאני * סוללה חזקה ואמינה * תקציב: עד 1500 (אפשר קצת יותר בלי להשתולל מידי) דור שלישי וכל הבלהבלהבלה לא מעניינים אותי ואראה אותם כבונוס אם המכשיר יתאים לי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לבקש המלצה לשעון חכם הכי משתלם ביחס עלות תועלת. תקציב בסביבות ה-1000 לאנדרואיד
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
גודל המסך הרצוי 4 '' שימושים עיקריים: אינטרנט, מיילים, וואטספ, פייסבוק וכמובן מכשיר שממנו מטלפנים ושולחים הודעות סכום עד 1000 ש"ח. חשבתי על samsung-galaxy-trend-plus http://www.samsungmobile.co.il/samsung-galaxy-trend-plus מה אתם חושבים?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין בטאבלט שישמש אותי בעיקר לקריאת PDF, אני מתכוון גם לראות בו סרטים, לגלוש באינטרנט ואולי אפילו קצת עיבוד תמלילים (אם כי אני בספק, אני לא מחובבי מקלדות מגע) אבל בעיקר אני רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה נוחה לקרוא ספרים בפורמט של PDF. אני משער שלשם כך עדיף טאבלט עם מסך גדול. אני מעוניין במערכת הפעלה מסוג אנדרואיד. יש המלצות? תודה וגמר חתימה טובה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לסלולרי עבור אמא שלי, היא אישה מבוגרת לכן צריך כפתורים גדולים וברורים (עדיף עם הפרדה פיזית בינהם) מסך גדול בהיר וברור (נראה לי שעדיף רזולוציה נמוכה) BT/WIFI/3G לא נחוצים כמובן שעדיף שיעלה כמה שפחות... חשבתי על נוקיה 2760, מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, מחפש סמארטפון בתקציב של גג 2,500 ש"ח עם תמורה הכי טובה למחיר שימושים רגילים - שתהיה סוללה חזקה, בלי קרינה חזקה, מצלמה טובה, בעיקר שיחזיק הרבה זמן ללא צורך בהחלפות/תיקונים יש לי כבר יותר מ-3 שנים נקסוס 4 והוא מצוין ושרת אותי נאמנה (אבל הגיע הזמן לחדש). נקנה בכ- 1400 ש"ח בזמנו תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הציעו לי את ה zte a1 מה אומרים? האם יש מכשיר טוב יותר בסביבות המחיר הזה? אני יודע שאין לי הרבה מה לדרוש במחיר הזה, אבל העדפה שלי זה מצלמה טובה עד כמה שאפשר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מעוניין לרכוש אחד מהמכשירים האלה לאישתי: היא צריכה את זה לאינטרנט ושיחות וידאו. העלות של שלושתם כ-1300 ש"ח. בנוסף צריך שיעבוד עם סים של הוט. תודה LG Optimus Black P970 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=793117 ; ZTE Blade III http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835725 ;LG Optimus Sol E730 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834906
-
- 30 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לבדוק האם קיים בדגם הזה gps והאם הוא כדאי וטוב,או שעדיף לקנות מחשב כף יד משכולל, ולרכוש סלולרי נייד מחברות הסלולר עם הדור השלישי,וכול התכנים שהם מציעים שנישמע יותר כדאי. אני היום רכשתי את ה hp ipaq 5940 והוא ניראה הרבה יותר טוב ורציתי לשאול מה דעתכם על כך שכדאי לרכוש מחשב כף יד בניפרד ופלאפון מחברת הסלולר עם כול הטכנולוגיה שהם מציעים ושיש שם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תקציב: 1500 כולל חריגה מרחק בין בסלון לטלויזיה: 2.5 מטר בדיוק חנות: אינטרנט.. מטרות והערות: שיהיה HD ושיהיה חיבור שוקרא סרטים תמונות וגם כניסה לDVD ולגבי ממיר אז ישלנו עידן פלוס(לא הוט ולא יס) זמן צפייה ממושך: שעתיים שלוש גג גודל: 32 אינץ כי המרחק צפייה קטן (ראו למעלה 2.5 מטר) מיקום טל': בסלון וזהו כמו שראיתי אין טופס בקשה אז אני יצרתי בעצמי משהו בערך לזה.... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי s10 plus כמה שנים. מרוצה מאוד. היום פתאום התחילו להיות כל מיני קווים עם תאורה כלשהי. ראיתי שזה תופעה שקיימת ואפשר להחליף מסך. החלפת מסך מקורי ראיתי ברשת שעולה 700 שח בערך. טלפון חדש כזה קצת פחות מ1000 שח. האם יש המלצה איפה אולי כדאי להחליף מסך מקורי בזול יותר בצורה משמעותית? אפשרות אחרת, רכישת טלפון אחר עד 1000 שח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש טאבלט ומתלבט ארוכות בין מספר דגמים. הצרכים שלי הם פשוטים ביותר, בעיקר הצגת תמונות וסרטונים, קריאת מסמכים, מיילים וגלישה באינטרנט. נקודה נוספת היא מראה המכשיר - כיוון שהמחשב ישמש להצגת תמונות ומפרטים ללקוחות חשוב לי שהוא יהיה מרשים. אין כמו רושם ראשוני על הלקוח . פרטים קצת יותר טכניים שאני מחפש במכשיר: מסך - לפחות 10 אינץ יכולת שימוש בעט על גבי המסך לצורך שרטוטים ביד חופשית מהירות תגובה לפעולות מהירות עלייה מכיבוי זמן סוללה - לפחות 6 שעות משקל - לא משנה בכלל חיבור קווי לאינטרנט (כבל רשת) אינטרנט אלחוטי חיבור USB GPS מובנה בלוטות' - יתרון מבחינתי אבל ממש לא חובה קורא כרטיסים - גם מהווה יתרון אבל לא קריטי חוזק ועמידות למקרי נפי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-