גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
הגלקסי 3 של זוגתי החוקית ואם בני מזייף עשיתי לו data wipe / factory rese ורייפ קאש והתקנתי מחדש את האפליקציות הרוב גוגל היו נחמדים והתקינו לבד השאר זניח יש לי גיבוי לאנשי הקשר להודעות SMS וגם את התיקיה של whatup אני מגבה לכרטיס זיכרון ולאחר מכן מחזיר למקום ובעניין הזה אני מסודר התמונות גם שמורות על כרטיס זיכרון sd + גיבויים כאלה ואחרים על עננים שונים..... ככה שלא מורגש אפילו שאני עושה לו מחיקה. אני אפילו טורח לצלם את הדפים כפי שהם מסודרים במכשיר לפי טעמה ואחר כך מחזיר הכל בדיוק כמו שהיה. העניין הוא שהמכשיר שלה נתקע בלופים אין סופיים של אתחולים מחדש לפני שעשיתי לו שיחזור להגדרות יצרן המצב היה בלתי נסבל התופעה קרתה כל כמה דקות ורק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הייתה מר…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם האם סמסונג S3 הוא אמין, סביר בצילום, בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה? האם נותן הרבה דברים שאין ב-S2? הייתי שמח למצוא ב-1600 ושנתיים אחריות(שמקבלים על S3)- מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת מי יודע מה ההבדל במהירות בטעינת גלקסי 5 עם כבל USB 3 או 2 מחובר לחשמל. אני יודע שהעברת נתונים היא כ-10 פעמים מהירה יותר עם USB 3.0 אבל בטעינה עם המתאם שמגיע עם הטלפון והכבל שאפשר לקנות זה מהיר יותר? ומה ההבדל בטעינה במחשב ביחס לחשמל. תודה מראש, אשמח לתשובה עם נימוק למה זה ולא השערות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייי, אני ממש מתלבט איזה פלאפון לקנות- נקסוס 5 או lg g2. מה כדאי? הבנתי שהמחיר שלהם די זהה.. ד"א הקנייה מתבצעת בארה"ב.. עברית אוכל להתקין בשניהם? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אח שלי גר בארה"ב וקנה נקסוס 5 ביד שניה ומסתבר שיש לו BAD IMEI, ולא ניתן להשתמש בו ב- T-Mobile. אם הוא יביא לי אותו לארץ כשהוא בא המכשיר יעבוד לי בארץ? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משום מה הדואר לא מסתנכרן לי באופן אוטומטי (לדוגמא, כשאני שולח לעצמי הודעה במייל דרך המחשב) אני לא מקבל אותה בסמארטפון. אני רואה אותה רק כאשר אני אני מסנכרן באופן ידני. אשמח לדעת איך לפתור את זה. תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 4 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
כמובן מתוך הנחה שקיים כרטיס זיכרון בטלפון. תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התחדשתי ב-sony xperia z2 שקניתי בארה"ב. השאלה שלי יחסית זניחה - כיצד לנקות את מסך הטלפון באופטימליות המירבית? חשוב לי שהניקוי לא יפגע במסך עצמו (למרות ששמתי על המסך מגן מסך זכוכית). האם אני צריך לקנות נוזל מיוחד לניקוי מסכים של סמארטפונים? אפשר להעזר באלכוהול מסוג מסוים (90% או 70% וכו...)? או ניקיון בעזרת מים? אשמח לעזרה וסליחה על החפירה (:
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי גלקסי S2 PLUS בן שנה וחצי. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרט באופן עצמאי. עשיתי שחזור להגדרות יצרן - לא עזר הוצאתי כרטיס SD - לא עזר. אמרו לי שאולי זה הסוללה... מה יכול לגרום לזה? אשמח להמלצות למעבדה טובה, אמינה, וזריזה בירושלים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת קורא ספרים התומך בעברית, מציע חוויה משתמש נוחה, ותמיכה בקבצי PDF בין היתר. ההתלבטות היא רק בין מכשירי e-ink, והגודל הרצוי לא ידוע לי אך אינני רוצה מכשיר כבד לכן המכשירים בגודל "9.7 כמובן שירדו מהפרק. לכן האופציות לדעתי הן בגדלים 7 ו-6 אינץ'. אינני מעוניין להיות מוגבל לחנות אחת, אין לי בעיה להוריד את הספרים ולהעבירם למכשיר, כל עוד התהליך לא מייאש. אשמח להמלצות לדגמים מומלצים ולחוות דעת על המכשירים הנ"ל שלפי בדיקה באינטרנט הינם מומלצים: Kindle Paperwhite, Kobo Glo ו- Nook GlowLight. (יודע שחלק לא עונים על הדרישות אבל אולי הדרישות שלי ישתנו). עריכה: מעוניין להשתמש גם בשירות עברית. ופיצ'ר מילון שיאפשר לי לתרגם מילים שאינני מכיר (אנגלית - אנגלית), ועם …
-
- 20 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש את המכשיר המדובר אך כרגע הוא מוגבל ל"הזמנות " שהם מחלקים אתר ישראלי מתיימר להשיג את הטלפון הנל בלי לחכות להזמנות במשלוח ישיר לבית דרך DHL השאלה אם מישהו מכיר את האתר הזה http://phonix.co.il/ אני לא מוצא הרבה אזכורים עליו ברשת האם הוא אמין ובטוח לרכוש דרכו המחיר שהם דורשים על גרסת ה 64GB הוא 1950ש"}ח -לאתר עצמו (כולל מע"מ) ועוד 530ש"ח ל DHL על מיסים וכו ברגע קבלת המכשיר שזה יוצא סה"כ 2480 ש"ח השאלה האם המחיר הסופי שווה את המכשיר (בסין הוא עולה 350 דולר)
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני סטודנט למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב, יש לי רעיון טוב לאפליקציה,וגם אני רוצה ללמוד לפתח לאנדרואיד, לכן אני מחפש מישהו תותח לשותפות בפרויקט ולימוד הפיתוח,על התמורה והתשלום אשמח לדבר בפרטי צרו איתי קשר אם אתם רוצים לעזור תודה רז razmayshar@mail.tau.ac.il
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משתמש כבר שנה וחצי בגלקסי 3 שלי. המערכת הפעלה כבר איטית להחריד. רוצה שיהיה מהיר כמו ביום הקניה. כרגע יש עליו אנדרואיד 4.1. מחפש את הדרך הקלה והמהירה ביותר לקבל טלפון מהיר..אם כן אחזור להגדרות יצרן יספיק? מה הוא אומר בעצם? אם לא האם עדכון גרסה לאנדרואיד ייתן שיפור משמעותי (מבין שיש כבר 4.4)? את האופציה הזו אני פחות מעדיף. המלצתכם?
-
- 8 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
S3 התנתק עצמאית מגוגל ולא ניתן להוסיף חשבון גוגל כלשהו. ביום בהיר אחד - אין אנשי קשר, מייל, PLAY, יומן, סינכרון - כלום. מה עושים? מה יכול להיות הגורם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם האם סמסונג S3 הוא אמין, סביר בצילום, בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה? האם נותן הרבה דברים שאין ב-S2?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוריד את התמונות מהטלפון למחשב לעיתים קרובות ורוצה בכל זאת את האפשרות לראות אותם מרחוק. מעדיף פתרון לא קשור לicloud או שרת כלשהוא שאצטרך להעלות את התמונות ידנית או אהיה מוגבל במקום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יתרונות ? חסרונות ? סוללה ? ממשק ? זרימה בתפעול המכשיר ללא תקיעות ? אלה שקנו אשמח לשמוע תגובות שלכם על המכשיר . התלבטות הייתה בין ה- LG G3 ל- HTC ONE M8 ( עדיין קיימת )
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד כה מה שמצאתי זה HTC Desire 816 dual, Samsung galaxy grand 2 לא מעוניין ביצרנים סינים למיניהם (לנובו וכו'). האם יש משהו נוסף או שאלה הן שתי האופציות שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בקניית ג'ויסטיק ויש לי כמה דרישות: 1. שיהיה מתאים למחשב(שאוכל לשחק איתו FIFA 14 למשל) 2. שיהיה זול 3.והאם אפשר לחבר שני ג'ויסטיקים ביחד שיהיה מתאים לשני שחקנים? אני מזכיר שכל השאלות הם לגבי מחשב בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש ספק סלולרי עם אינטרנט אמין ומהיר, לא יקר,( רצוי עם שירותי (GPS.אני לא מרוצה מנטויז'ן כ-ספק אינטרנט ביתי. הוטמובייל מציעים לי באם אהיה לקוח סלולרי שלהם- לקבל ללא תשלום אינטרנט ביתי ADSL עד 100 מגה ע"י חברת בת שלהם-"הוט.נט" א. איך הם כ-ספק סלולרי? כולל קליטה ברחבי הארץ, אמינות ושירות ב. איך הם כ-ספק אינטרנט ביתי,כולל אמינות ושירות? ג.ממי אתה מרוצה כספק סלולרי זול ד.ומאיזה ספק אינטרנט ביתי ADSL בפחות מ-70 ש"ח את/ה מרוצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.createix.friendstrivia&hl=en המשחק הוא טריוויה בן 10 שאלות שנבנות בהתאם למידע מהחברים שלכם מהפייסבוק. בסוף הטריויה תקבלו דירוג כמה אתם באמת חברים. אני פיתחתי אותו. תהנו... לעוד משחקים שלי כנסו ל: https://play.google.com/store/search?q=createix&c=apps&hl=en אמיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם 012 מקבלת מהיריות של אורנג' או שהם מגבילים את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יכול לסבול את העובדה שיש לי מכשיר של חברת Apple. אז אני רוצה למכור את האייפון 4S שלי ולקנות LG G3 או HTC M8. מה הדרך הכי נוחה וקלה לעשות זאת? לנסות למכור ביד 2 או חנויות שעושות טרייד אין או משהו בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שרציתי לקנות Ipad Mini Retina אך הרצון ירד בגלל המחיר, חשבתי לקנות טאבלט לא של APPLE למרות שאני צרכן נלהב שלהם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי למשחקים, אינטרנט, לימודים (שאני יוכל לפתוח קבצי pdf), סרטים FHD, מוזיקה ואם יש אפשרות דרך אנדרואיד, תוכנה שמתנהגת כמו word. אני מתכוון להשקיע סכום של עד 1000 ש״ח ורציתי להתלבט לגבי מה שהכי יתאים לי. 1. Nexus 7 2013 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=856135 2. Memo Pad HD 7 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=23558&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap Memo Pad 7 HD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857929 Memo Pad 8 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864637 3. Nexus 7 20…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
דודה שלי (אישה מבוגרת) מחפשת טלויזיה חדשה, עד היום היתה לי טלויזיה ישנה CRT של טושיבה. הגיעה הזמן לעבור לטלויזיה חדשה דקה. הרוחב שיש לה שם הוא 70 ס"מ אז אני חושב שטלויזיה 32' תתאים. על איזה טיוי הייתם ממליצים? נ.ב חשוב שיהיה ניתן לחבר את הטיוי למחשב (למרות שנראה לי כיום יש את זה בכל טיוי) תקציב 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-