גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
דיווח חדש מסין מתיימר לספק לנו תמונת מצב מקיפה אודות התוכניות של מפתחת השבבים הבכירה לשוק הביניים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, המסך של הטלפון שלי ניסדק אז אני די בדחיפות רוצה לתקן אותו. מישהוא יכול להמליץ לי בבקשה על חנויות באיזור חיפה שיוכלו לעזור לי וכמה זה צריך לעלות. אם לחילופין מישהוא מכיר חנות שתמכור לי מסך אני ישמך להחליף אותו בעצמי. המון תודה אני
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה S2 עכשיו הבעיה שלי היא כזו .. אני מנסה להתקין אפליקציות והפלא כל הזמן מודיע שאין מקום.. ולפי אפליקציה שמודדת כמה מקום תפוס וכמה פנוי..- פנוי יש לי כ135MB ב SYSTEM ו 13GB ב EXTSDCARD ו 10GB ב EXTERNAL STORAGE .. מה עושים במקרה כזה? (***נראה לי שהדיון יותר מתאים ל פורום "תמיכה טכנית" .. אם תוכלו להעביר את הדיון לשם אני אשמח)
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי Nokia 5800 וגירסת מערכת הפעלה (סימביאן) היתה מיושנת 30.0.0.xxx ראיתי באתר של נוקיה שיש גירסה עדכנית יותר 51.0.006 . הורדתי את התוכנה Nokia Ovi Suite וניסיתי לעדכן דרכה... התוכנה הורידה את העידכון למחשב אבל במהלך ההתקנה זה רשם לי שכבל ה USB מנותק (הוא היה מחובר) הוצאתי אותו הכנסתי שוב, זה המשיך להתקין ואז שוב לא זיהה את הטלפון, ככה כמה פעמים, ואז ראיתי לוגו אחר של נוקיה אל המסך, התוכנה רשמה שההתקנה הצליחה וטלפון עושה ריסטרט. הוא נכבה לי, אבל לא נדלק. חיקיתי איזה 10 דקות... ניתקתי אותו מה USB, הוצאתי סוללה חיברתי חזרה, ניסיתי להדליק והוא פשוט לא נדלק... יש רטט כזה בהתחלה שהוא מנסה להידלק אבל לא נדלק. כשאני מחבר אותו ב USB ומנסה להדליק אז המחשב משמיע צליל של מכשי…
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה- V3X של אורנג' ורוב הזמן אין קליטה בטלפון. בפלאפונים אחרים בבית של אורנג' ופלאפון יש קליטה מלאה. עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי את הפלאפון K800I והשאלה שלי היא אם אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על הכפתור של הפליי שבצד המכשיר הוא יתחיל לנגן מהנגן ולא ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל את הרמקולים?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בזול ? ולכמה ימים היא מחזיקה לכם עד לטעינה (לאילו שלא מדברים הרבה...עד 20 דקות ליום) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מישהו בפורום אחר טרח להעלות 43 סיבות ללמה אנדרואיד יותר טוב. אני לא בא לחרחר ריב או לעצבן אף אחד, אבל אני מאד אשמח לשמוע את דעתכם על כל אחת מהסיבות. הסיבה שאני בא עם בקשה כזו היא כי לי אין אייפון, ולא יצא לי באמת לחיות עם אחד כזה, אז הייתי רוצה לדעת כל מה שנאמר שם לגבי האייפון נכון.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, הכפתור VOLUME DOWN שלי נתקע כשהוא לחוץ וזה דפק לי את המכשיר לגמרי מישהו יכול להמליץ על מעבדה שיכולה לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שפעם היה לו iPod, והוא קיבל אותו עם מטען שמחובר לחשמל, והיום הוא כבר לא משתמש במטען (מסיבות שונות), אבל מהטען נישאר אצלו. אם יש משהו כזה (באזור ירושלים), ולא איכפת לו לתת לי את המטען שלו, אני אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מתברר שמגיעים דיווחים רבים מרחבי העולם על ״מוות פתאומי״ של מכשיר ה v10 . כזכור ,כך החלו הפרסומים לגבי ה g4 - רק שלקח לחברת lg מספר חודשים להודות שקיימת תקלה חומרה The LG V10 might have the same bootloop problem as the G4 http://www.androidauthority.com/lg-v10-bootloop-problem-711334/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שמעתי מהרבה אנשים שיש קפיאות מעצבנות במכשיר הזה. האם זה נכון? לא יצא לי לראות מכשיר כזה עובד ואני מעוניין לרכוש אחד. אנא תנו 2 שניות מהזמן ותענו. אם תוכלו לספר על עוד חסרונות של המכשיר אני אודה לכם מאוד. תודה ויום נעים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מקבל\מוציא שיחות לא שומעים אותי, זה מסתדר רק ע"י לחיצה על SPEAKER מספר פעמים (עובר בין רמקול למיקרופון מספר פעמים). זה התחיל לאחר מעבר מרום פיילוט 4 ל- 4.5, וממשיך גם לאחר וויפ מלא והתקנת רום 6 (פיילוט). זה גם הורס לי את ההקלטות האוטומטיות בעת שיחה. מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מיו 550L ולכל מי שרוצה לדעת אני מרוצה מהמכשיר מאוד. באמת שאין לי משהו שלילי להגיד עליו. עכשיו לבעיה שלי. בעבר התקנתי את התוכנה FREEMAP והסרתי אותה לאחר כמה ימים. ומאז בכל סינכרון הוא מנסה להפעיל אותה. חוץ מברגיסטרי של המכשיר שאין לי מושג איך לגשת אליה אין יותר שום זכר לתוכנה הסוררת. מה עושים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני עברתי על הפורום ועל דיונים פה ונשארתי מאוד מבולבל. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כדי לקבל החלטה סופית. אני יודע שישנם הרבה פרמטרים לפיהם אפשר לקבוע, אבל אני מדבר על סה"כ המאפיינים והאיכות שמקבלים. אז פעם אחת ולתמיד לדעת מה דעתכם בנוגע לטאלבט הכי טוב שהוא לא מהחברות הגדולות? האם זה Ainol,cube,pipo,ramos או לא יודע איזה חברה, וכמובן איזה דגם. העדפה לאנדרואיד ומסך 10.1 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמד הסמארטפונים המובילים החדש מבית סוני שהגיע לצד ה-Premium מציע מספר יכולות ייחודיות, אך בכל זאת עשוי לאכזב את הצרכנים והמעריצים למיניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/בצילו-של-ה-4k-הכירו-את-ה-xperia-z5-וה-xperia-z5-compact/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
דור 5 איפוד וידאו אולי זה קשור לתוכנת המרה? במחשב הכל בסדר בכל אופן שאני מעביר את זה לאיפוד אחרי לא הרבה זמן הסרט נתקע וממשיך וגם מאבד סאונד (לא שומעים אחרי שזה נתקע)
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
צמד המכשירים המגה-משתלמים הטריים של שיאומי קיבלו מחירים רשמיים בשוק הסיני - ומשם הדרך לחנויות המקומיות בישראל אמורה להיות קצרה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שכבש את תערוכת MWC בגירסת האב-טיפוס, סמארטפון ה-Apex המהפכני עשוי לזכות בהשקה רשמית אמיתית בתקופה הקרובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
שבב הדגל החדש של קוואלקום מוצג מוקדם מהצפוי, ומצליח להפתיע אותנו במספר מישורים גם ללא פירוט טכני מלא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת הליבות והשבבים ARM מציגה את השידרוגים החדשים שלה, שאמורים להפוך את המכשירים החכמים של שנת 2017 למתקדמים ויעילים הרבה יותר אינטל ו-AMD תפסו את מרכז הבמה בתערוכת Computex 2016, אך הייתה שם עוד שחקנית בעולם השבבים שיצירותיה העדכניות עשויות להיות בעלות השפעה לא פחות חשובה ומשמעותית על השוק מאלו של צמד יצרניות ה-x86 הגדולות – ARM הבריטית, שהפכה לשם נרדף אחד ויחיד עבור כל מה שקורה בעולם הסמארטפונים. מפתחת הליבות הבריטית הכריזה על צמד מוצרים חדשים ומסקרנים – הראשון הוא ליבת ה-Cortex A73 החדשה, שאותה הכרנו עד כה בשם הקוד Artemis, וכעת היא מיועדת להפוך לליבה הגדולה והמתקדמת החדשה בשוק במסגרת המעבר לתהליכי ייצור חדשניים עוד יותר ב-10 ננומטר בלבד, והשני הוא משפחה של …
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מכשיר חדש נוסף מבית היוצר של ZTE שמריץ אנדרואיד ואם ימשיך בדרך של קודמו במינימום מחיר. מאותם מכשירים של מקסימום תמורה לכסף: http://crave.cnet.co.uk/mobiles/zte-skate-smart-phone-offers-an-affordable-taste-of-gingerbread-50002711/ יתרונות ידועים מראש, צג קפסיטיבי בגודל 4.3" ומעבד חזק מספיק כדי לתמוך בFLASH של ADOBE שזו נפילה גדולה של הBLADE. אז מה? יהיה לנו ORANGE NEW YORK?
-
- 39 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
גרסת ה-Lite המוזלת של מכשיר הדגל תפנק עם תצוגה בקצב רענון של 120 הרץ מצד אחד, אך תסתפק בשבב עיבוד וותיק יחסית עם תמיכה עד לדור הרביעי בלבד מהצד השנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת הבקרים הטאיוואנית למוצרי אחסון Phison מתכוננת למתקפה גם על שוק זכרונות ה-UFS הזעירים, בתמיכת קוואלקום ו-Huawei לכתבה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
- 2 followers
-