עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Sargon,

אני רוצה להקליט ווידאו של המסך של הטאבלט שלי בLOLLIPPOP. יש אפליקציות שעושות את זה אבל האם אין משהוא של גוגל או כבר משהוא כחלק מהמערכת הפעלה? לא בא לי עכשיו לנסות כל מיני אפלקציות 3rd party שלך תדע מה הם עשו ואם הם עשו את זה כמו שצריך. אני צריך בעצם להקליט ווידאו של המשחק שלי, אז הביצועים חשובים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by timac,

בוקר טוב אתמול הגיעו 2 מוצרים שהזמנתי מהאינטרנט לאייפוד טאצ' שלי ושניהם לא עובדים 1.http://www.1buy.co.il/pl_product~avnewipod~5038~4851.htm 2.http://www.1buy.co.il/pl_product~ipodcharger~5038~4851.htm במוצר הראשון שאני מחבר אותו הוא רושם לי האייפוד לא תומך במוצר זה במוצר השני שהזמנתי רשום לא ניתן להטעין את המכשיר כאשר אביזר זה מחובר האייפוד שלי הוא דור 2 16 ג'יגה מה אתם אומרים זה בעיה שאפשר לפתור או שלהחזיר את המוצרים יום ראשון לחנות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by gbox,

http://www.icell.co.il/article_92.html כל מילה נוספת מיותרת לחלוטין!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הטייפ אמור לשמש להרצאות ורצוי שיקליט בפורמט בלי צורך להמיר אותם לאחר העברתם למחשב. תודה.

5. שלום. לא משנה הסיבה, אבל אני צריך מכשיר רק בשביל Waze. לא משנה לי אם זה יהיה טלפון או טאבלט. פשוט שאשים בו כרטיס סים עם אינטרנט, ושה-Waze יעבוד. אני מחפש את האופציה הכי זולה, אבל שיעבוד בצורה נורמאלית תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי חברים, לאבא שלי יש טלפון אנדרואיד שמריץ 4.0.3 מכשיר עגלה אבל הוא מרוצה ממנו אני רוצה לקנות לו דיבורית BLUETOOTH פשוטה לתפעול שעובדת גם עם WAZE הוא קנה 2 דיבוריות (אחת של פלאפון) שלא עובדת עם ה WAZE .. אומנם מראה שההתקן מחובר אבל לא שומעים את ה WAZE... יש המלצות על דיבורית שעובדת עם כל האפליקציות של האנדרואיד?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Grihan,

יש לי קו טלפון שכרגע רשום על אבא שלי (באורנג') ואני רוצה לנייד אותו לחברה אחרת, ולרשום אותו עלי. האם אני יכול לעשות את זה, או שאבא צריך להתעסק בזה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני מתכון לקנות משם את הגלקסי S אחד,עשו לי מחיר טוב. חנות טובה? שירות טוב? אחריות? אשמח למידע למי שיודע,תודה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. הטלפון עדיין בלי סים אלה מופעל מדי פעם עם WIFI עכשיו איך שפתחתי בפעם הראשונה היה לי חלון בית עם כמה אפליקציות כגון מצלמה וכו באמצע המסך ומעל היה חלון של שעון והכי למטה רגיל ישומים ,דפדפן וכו בנוסף היה לי אופציה מאותו החלון לגלול ימינה או ושמלה עד 6 חלונות באותו סבב לסירוגין (רוב החלונות היו עדיין ריקים ) עכשיו הטלפון התריאה על עדכון תוכנה של כ 70 מגה ,עשיתי את העדכון עשה ריסט אחרי זה ביקש עוד איזה עדכיון ועשה ריסט - בעדכון היה רשום משהו שזה למטרת יציבות המכשיר וכו. אבל לאחר העדכון ממשק טיפה השתנה לדוגמא: חלון מתוך 6 חלונות גלילה נהיי רק 3 מסך הבית עם שעון + 4אפליקציות באמצע המסך נעלמו ורק נשאר למטה 4 לינקים כמו ישומים ,דפדפן וכו.. * הבנתי שאני יכול להתאים הכל מחדש אם זא…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by RnG,

הגנו על עצמכם, גלו כמה כיף בועות מקפצות יכולות להיות והיכנסו לעולם של גיבורי החרקים - משחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-32/

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Arik.G,

שלום, כרגע ברשותי SE K850 שמצויין לדעתי ורכשתי אותו בגלל המצלמה שלו שעונה לצרכים שלי יפה מאוד. בזמן האחרון החלפתי מקום עבודה ועכשיו אני חייב מכשיר שיעזור לי לארגן את הסדר יום וניהול יומן. הK850 לא ממש נוח בשביל המטרה הזאת. אז הדרישות מהמכשיר הן: 1. מצלמה סבירה (לא חייב באיכות של ה 850) 2. ממשק נוח ובמיוחד ממשק יומן נוח ומפורט. 3. ממש אבל ממש רצוי מקלדת QWERTY, התנסתי עם מכשיר עם מקלדת מלאה וממש התרשמתי לטובה. 4. WIFI 5. יכולת קריאת קבצי EXEL. 6. מסך נוח לגלישה באתרי אינטרנט. לפי הדרישות אתם מבינים שהתקציב לא נמוך אך לא ממש מוגדר כרגע. חשבתי על ה HTC TOUCH PRO אבל מקריאת ביקורות עליו קיבלתי רושם לא כ"כ טוב (הרבה תקיעות וממשק לא הכי ידידותי ודורש טוויקים) ה E71 של נוקיה אמנ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, השימושים של אבא שלי בטלפון הם וואטסאפ ווייז. ההבדל במחיר בין השניים הוא 500 שח. אבא שלי מעדיף כמה שיותר קטן אבל ההבדל בין הגודל הפיזי שלהם הוא זניח. האם שווה להוסיף 500 שח בשביל ה G2 או שלשימושים של אבא שלי אפשר לחסוך אותם? תודה, אור

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הפלאפון הקודם שלי גלקסי s3 נפל למים ונהרס סופית ללא אפשרות תיקון, כך נאמר לי במעבדה. אני רוצה לקנות חדש אבל הפעם הדרישות שלי הם עקרוניות : 1נגד מים. 2איכות מצלמה לא פחות מהגלקסי3. 3חזק יחסית מפני שבר. 4ושיקבל עדכון לאנדרואיד 5 או לגרסאות עתידיות אם תמליצו לדוגמא על אייפון. חשבתי על הxpiria z האם הוא מומלץ?כי שמעתי שהמצלמה שלו פחות איכותית מהגלקסי3 זה נכון? או שקיים מכשיר אחר או שבכלל כדאי לחכות לultra(מעדיף לא לחכות) . בכל אופן אשמח אם תשתדלו לענות לי על כל השאלות כדי שלא אצטרך לשאול שוב.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by מתנחל,

אני מחפש אפליקציה טובה לאנדרואיד של מפות ישראל בלי שאני יהיה מחובר אונליין לאינטרנט. עדיפות למפות בלבד בלי ניווט, אני צריך את זה בעיקר בשביל המפות, אם יש ניווט שאפשר לעשות אותו דו מימד זה גם יהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. אני לא צריך יכולת ניגון MP4 (אלא אם יש משהו נחמד בתקציב), אבל יכולת להציג תמונות תתקבל בברכה. שאר הדרישות הטכניות די סטנדרטיות למיטב הבנתי - רדיו FM באיכות סבירה, אפשרות הקלטה, סוללה נטענת שמחזיקה כמה שעות טובות ואזניות בחיבור סטנדרטי שיהיה פשוט להחליף במידת הצורך. אה, ורצוי שתהיה אפשרות לתפריטים ברוסית. בנוסף, אני מעדיף גימור מתכתי ואפשרות לתליה על הצוואר. חשבתי על משהו כזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11348 יש אופציות יותר טובות?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מסך חייב להיות 10.1 אינטש (ומעלה אם יש) חובה של 32G נפח זיכרון ועדיף יותר (לא קריטי עם פנימי או אם אפשרות הרחבה, עדיף לי שתהיה לו אפשרות להרחיב אף מעבר ל32 בסיס) המכשיר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, עיון במסמכים (מומלץ גם שיוכל לאכול WORD) מעוניין במכשיר מומלץ ואמין *קיבלתי המלצה להזמין מחול PIPO - ראיתי מלא סוגים ורק הסתבכתי יותר אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. לאחר שלא קיבלתי מענה באתר של גולן טלקום, במייל ובדף הפייסבוק שלהם אני מקווה שאולי מישהו כאן שכבר ביצע ניוד יוכל לתת לי תשובות מדויקות. זהו נוסח המייל ששלחתי לגולן טלקום: שלום, אני לקוח ותיק ברשת סלקום ושוקל לעבור לרשת שלכם. איני נחשב כלקוח כבד בשימוש וכמעט ואיני משתמש בשירותי האינטרנט. אך עם זאת יש מספר נקודות שחשוב לי וכנראה לאחרים לקבל עבורם מידע גלוי וברור. 2 שאלות שעליהן לא מצאתי תשובה מדויקת בדפי המידע שבאתרכם וגם בפייסבוק. א. מה נחשב כשימוש הוגן בשיחות בתוך ישראל? השאלה מתייחסת לכמות זמן האוויר המכסימלי שמעבר לכך נחשב לשימוש לא הוגן לפי הגדרתכם. כלומר, ארצה לדעת במונחים מספריים כמה דקות אוויר מכסימליות נחשבות לשימוש הוגן? ב. בסלקום אני מחויב בתעריף גבוהה למדיי…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. http://www.tomsguide.com/us/google-android-apple-ios-iphpone-user-experience,news-11275.html מכיוון שאני קונה בעוד כמה חודשים טלפון חדש, שהוא מן הסתם יהיה סמארטפון, אני חורג ממנהגי ולא מדלג על הפורום הזה. תהנו.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by anuekr,

אהלן, אני כבר כמה חודשים נמצא בחיפושים אחר סמארטפון בינוני ולפני שבועות מספר מצאתי את ה-Desire S של HTC וכשהבנתי שהוא מיושן המשכתי לחפש (אם הבנתי נכון לא יגיעו אליו עדכוני חומרה וגם החומרה מיושנת). אחרי קריאה מרובה ה-ONE V קרץ לי, למרות שאין לו מצלמה קדמית והוא קצת חלש. העניין הוא שאני מתכוון לקנות מכשיר בחו"ל (במהלך חודש יולי, אם יוצאים מכשירים חדשים\מעניינים כלשהם אשמח לדעת) וה-One V נמוך משמעותית מפלאפונים אחרים שחשבתי עליהם מבחינת מחיר ונראה שהביצועים שלו לא כל כך רעים, אז רציתי לשאול אם מישהו התנסה איתו (אל תשלחו אותי לביקורות וידאו, כבר ראיתי את כולן, אני מחפש חוות דעת של צרכן) ויכול להגיד לי אם הוא שווה את ה-280 דולרים שהוא עולה בארה"ב ואם יש פלאפונים יותר טובים בס…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by YoNix1,

קודם כל, במה ה5800 יותר טוב מהאייפון והN95 (אם בכלל)? ואפשר מפרט מדויק של ה5800? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו N-GAGE (ראיתי משחק ביוטוב שדומה למשחק מכוניות הזה של הN-GAGE, משהו דומה לפחות)? יהיה אפשר להתקין על ה5800 GPS? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו שיש לאייפון (אימולטורים של GBA וכו')? יש תאריך יציאה מדויק של ה5800 באירופה (בעיקר גרמניה)\ארה"ב, או שעדיין ידוע שהוא יצא רק חודש הבא? ושאלה אחרונה והכי חשובה, אם קונים בחו"ל כל מה שצריך זה לשים SIM של הארץ? או שיש חסימה כלשהי? אני יודע שעל רוב השאלות אי אפשר ממש לענות, אבל גם השערות יתקבלו בברכה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by _BooM_,

אהלן, אני מחפש מחשב כף יד שיתן לי את האופציה להתנהל בצורה הזאת: שזה אומר לנווט בתקיות וכיוב', באותו אופן של הסרטון. 1. האם ניתן להתקין את האמולטר הזה על כל PDA שמריץ CE 5.0? 2. האם זו פריצה? 3. האם אפשר להתנהל רק עם האמולטר הזה? אשמח למידע וסיוע בנושא. תודה רבה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. הפרוייקט השאפתני של גוגל לשליטה על-קולית במכשירים חכמים עדיין לא נראה באופק, אך יש מי שהצליחו ליצור לו מתחרה כבר עכשיו, באמצעות שעון חכם סטנדרטי לכתבה

23. Started by EndyD,

ה S3 מתחיל לעשות בעיות, צריך להחליף יש המלצות לטלפון דומה ועדכני?

24. Started by Ran Ventura,

מעוניין לקבל המלצות לדגמים שונים בתקציב שמפורט בכותרת, בדגש על טאבלט שמבוסס על מערכת הפעלה של Office. תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by david_borohov,

חג שמח לכל החברים פה.... בשבועות הקרובים אמור להגיע אליי מארה"ב נגן ZVP 2GB חדש באריזה, עד היום דיי התלהבתי ממנו. אך, לפני כמה ימים ראיתי אצל חבר שלי את הנגן (החדש?) של iAudio ה-D2, ותאמ'ת שהוא נראה מצויין (מסך מעולה) ושקלתי להחליף את הנגן שלי בזה. רציתי לשאול קודם כל אז הדבר בכלל כדאי, מה ההבדלים בין הנגנים (הרי עדיין לא ראיתי את ה-ZVP). דבר שני, במקרה ואני אחליט להחליף, מה המחיר שאני אוכל להשיג על ZVP 2GB חדש באריזה פה בארץ? ראיתי שבנועה הוא עולה כ-900 ש"ח. דבר שלישי (ואחרון!), לאחר ההגעה המיוחלת של הנגן (אם אני אחליף או לא) רציתי לקנות אוזניות איכותיות לנגן (עד 200 ש"ח). אוזניות קטנות לאוזן (אוזניות כפתור ?!) ולא אוזניות מאסיביות. אפשר המלצות..? בכל מקרה אני מוד…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים