גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, הבעייה היא כזו- מדי פעם, בזמנים לא מוגדרים ובלי עקביות (אבל לא בשכיחות גבוהה, עכשיו זה קרה בפעם השלישית, כשבפעם הקודמת זה קרה לפני כמה חודשים והראשונה חודש קודם) אני לא יכול לקבל הודעות SMS. שליחת SMS מתבצעת בצורה תקינה. יש מספיק מקום פנוי במכשיר, כך שלא זו הבעייה. מה שמעניין אותי אם זה באמת 'מצב נדיר' כמו שהנציגים אומרים לי פעם אחר פעם, (יחד עם הבטחה שזה לא יקרה שוב אחרי שהם איפסו משהו במערכת שלהם) או שזה קורה פה לעוד משתמשים. בנוסף, הודעות שנשלחו אלי בזמן התקלה הולכות לאיבוד בנבכי רשת סלקום. אין אפשרות לשחזר אותן. עדכון קטן- הנציג שדיברתי איתו עכשיו (שהיה נחמד דווקא) טען שיש בעייה ברשת ואני לא היחיד שחווה את התקלה כרגע, ואין זמן מוגדר לפתרון התקלה. "עובדים על ז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים יקרים הגיע העת ובשעה טובה,בעוד מספר ימים יפתח מרכז התיקונים הרשמי של HTC כאן בישראל! הנה הודאה רשמית מפי Josef היקר!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם בניסיון אחרון להציל את הסמארטפון הסיני Jiayu G3 גירסה 4.2.1 התופעה היא: 1-מדליקים את הסמארטפון ונכנסים עם קוד 2-ניתן לגלוש ולהשתמש באפליקציות לאחר כ 3 דקות המכשיר נתקע 3-כאשר נכנסת שיחה לא ניתן לענות , כלומר מסך מגע לא מאפשר 4-אפליקציות לא מגיבות מה לדעתכם ניתן לעשות להתקין תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אז אחרי כמעט 4 או 5 שנים כבר עם אייפון 4 הגיע הזמן סוף סוף לשדרג את עצמי (ואת החברה שהחליטה לשדרג מאייפון 4). אז ככה, לגבי החברה: היא מעדיפה מכשיר קטן ביחס למה שקיים היום ברוב מכשירי הדגל והתקציב שלה הוא עד 1500+-, הבנתי מחבר שיש לו את הסוני Z3 הקומפקט שהוא דיי תואם את הדרישות שלה מבחינת גודל אבל המחיר גבוה אבל Z1 קומפקט דיי תואם גודל ומחיר (סביבות 1700 אז באילת המחיר יהיה נמוך יותר), הפחד שלי הוא מהבקורות שראיתי על המסך שנסדק וזה דיי מרחיק אותי מזה (למרות שחבר שלי ממש מרוצה ולא קרה לו כלום למכשיר). מה עם מייזו שבאג משווקים (ואיזה מהסדרה)? אז לסיכום: מכשיר קומפקטי, לשימושים בסיסיים (ווטסאפ, אנטרנט, פייסבוק וכו' ועד 1500 במחירי קנייה באילת זה בערך 1800-1900 למכשיר…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, השימושים של אבא שלי בטלפון הם וואטסאפ ווייז. ההבדל במחיר בין השניים הוא 500 שח. אבא שלי מעדיף כמה שיותר קטן אבל ההבדל בין הגודל הפיזי שלהם הוא זניח. האם שווה להוסיף 500 שח בשביל ה G2 או שלשימושים של אבא שלי אפשר לחסוך אותם? תודה, אור
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תקציב קטן של 2000 שקל אני מחפש מכשיר טוב עכשיו קראתי פה ביקורות על הרבה מכשירים והבנתי פחות או יותר שהאפשרות שלי זה S5 או G3 שהם בין הדגמים הטובים שיש מבחינת מחיר תועלת.. השאלה מה עדיף מבחינה כספית? אני בעיקרון יורד לאילת אז אקנה שם את המכשיר אני חושב שלגבי יבואן רישמי לא אתפשר לגבי מכשירים אולי כן... מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמונות של צמד הסמארטפונים החדשים בגירסתם הסופית והרשמית וכשהם מופעלים מצאו את דרכן לרשת, ומעלות את סף ההתעניינות שלנו לרמתו המירבית קשה מאוד לשמור סודות בעידן האינטרנט, ונראה שגם סמסונג לא בדיוק צלחה את המשימה: יום לפני ההשקה החגיגית של, נראה שאנחנו כבר יודעים את כל מה שרק אפשר לדעת אודות ספינות הדגל החדשות של הענקית הקוריאנית. והן נשמעות מרשימות ביותר. צילומים אמיתיים של צמד המכשירים, ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge, כשהם פועלים ומאפשרים לנו להבין את היחס שבין גודל המסך לגודל כל החלק הקדמי (שלכאורה השתפר מהדור הקודם) ולהבין את הבדלי הגדלים הבלתי מבוטלים בין צמד הדגמים, עלה לרשת תודות לאתר androidheadlines.com – ובמקביל, עלון מידע מודלף מאשרר, כך נראה, את כל הפרטי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חשבתי מזה זמן רק לקנות נגן MP3 שיהיה שימושי ועם עוצמה טובה כל הIAUDIO נחשבים למעולים לגבי סאונד בכל מקרה מה ששובר את הקרח לגבי הקניה שלו זה הסוללה המטורפת שלו 50+ שעות מוזיקה ו10 וידאו אני חייל אז זה ממש חשוב וטוב והנפח? אני קונה את ה4 גיגה ב1000 וקצת... יספיק לי כי הנייד שלי רוב הזמן זמין בשביל להחליף מוזיקה ואחרי זה יבוא כרטיס 8 גיגה של SD אני רוצה לשמוע דעות אחרונות לפני שאני קונה אותו מחר
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה עוד סמארטפון סיני שכדאי לשים אליו לב: ה-Bluboo X550 מציע מערכת אנדרואיד 5.1 עדכנית וסוללה בקיבולת 5,300 מילי אמפר-שעה, עכשיו בפחות מ-150 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-bluboo-x550-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מכשיר אייפון 4 שנקנה ברשת סלקום שבה אני נמצא כרגע, אני מעוניין להתנייד ורציתי לוודא שאכן אוכל לעבור להוט בלי בעיות. משיטוט ברשת הבנתי שיש לא מעט בעיות: - הבנתי שלהרבה אנשים קיימת בעיית קליטה בהוט מובייל בעיקר בגלל חוסר תמיכה של המכשיר שלהם, מה לגבי המכשיר שלי? - בעייה של חיסול הבטרייה של המכשיר בשל roaming קבוע שהמכשיר עושה כאשר מדלג בין רשתות.. או משהו כזה, זה נכון? - אי תמיכה בIMESSAGE ושליחת mms ? בעיות אלו הן בעיות כתוצאה של חבלי לידה של החברה או שעדיין קיימות ? האם קיימות בעיות נוספות שכדאי לי להיות מודע אליהן? האם אכן אוכל לעשות מעבר חלק מסלקום להוט? בן.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי בטוח שאמצא תשובה פשוטה עם חיפוש קל בפורום, אבל מסתבר שטעיתי. אני רוצה לעשות ROOT לשני נמכשירים שלי, SGS ו-SGS2. מישהו יכול להפנות אותי למדריך ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דגם שהיה אחד המובילים בשוק לפני שנה וחצי-שנתיים (אמור להיות קרוב לרמה של ה - Nexus 4) נמכר במבצע - 144$ למשך 15 השעות הקרובות בלבד. הנה - זה כלום כסף למכשיר ברמה הזאת.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט ווידאו של המסך של הטאבלט שלי בLOLLIPPOP. יש אפליקציות שעושות את זה אבל האם אין משהוא של גוגל או כבר משהוא כחלק מהמערכת הפעלה? לא בא לי עכשיו לנסות כל מיני אפלקציות 3rd party שלך תדע מה הם עשו ואם הם עשו את זה כמו שצריך. אני צריך בעצם להקליט ווידאו של המשחק שלי, אז הביצועים חשובים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש טאבלט אנדרואיד שיחזיק לי מעמד כמה שנים. כרגע מחזיק TAB note 10.1 של סמסונג בן 4 שנים ם, אבל הוא כבר עשה את שלו. הבטריה ה נגמרת מהר מאד וההטענה איטית ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ברור לי שהוא לא טלפון מולטמדיה כמו ה N95 ולא משוכלל יותר מדי כמו דגמים אחרים, אבל משום מה הוא נראה לי פלאפון ממש משתלם. מעניין אותי לדעת התנסות שלכם אם יש, ובעיקר: - איך הנגן מולטימדיה שלו (עד כמה הממשק ניגון שירים דומה לנגני MP3) ? - איך הדפדפן אינטרנט שלו ואיך דפים נראים על המסך שלו ? - כמה זמן סוללה יש לו ? - מה החסרונות שלו ? - עד כמה המקלדת שלו נוחה / פרקטית ? - איך האיכות של המצלמה שלו ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בטלפון/מחשב (כגון אייפון, HD2, Nexus One) בסביבות המחירים של הטלפונים הנ"ל. פחות מעניין אותי המחיר של המכשיר, יותר מעניין אותי שיהיו חבילות אינטרנט כמה שיותר משתלמות מסלקום/אורנג'. לידיעתכם, אני אקנה אותו בחו"ל. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותר. תודה לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://www.gsmarena.com/texas_instruments_backtracks_from_smartphones_goodbye_omap-news-4861.php Texas instruments מפסיקה את פיתוח פלטפורמות ה OMAP שלה, הנמצאת בשימוש במספר גדול של סמארטפונים וטאבלטים. עפ"י ההכרזה, TI לא מרוצים ממספר החברות שבחרו בפלטפורמה שלהם, ומנתח השוק שהם מכסים, ולכן ישנו את המיקוד שלהם לפלטפורמות רכב, שלמרות נפוצות הסמארטפונים- זה שוק הרבה יותר גדול ורווחי. גוגל הכריזה לפני כשנה על TI כשותפת הפיתוח העיקרית שלה, ושתשתמש בפלטפורמות שלה כבסיס עיקרי לפיתוח גרסאות של מערכת האנדרואיד, ולכן גם הגלקסי נקסוס משתמש ב OMAP4460 גוגל כנראה תצטרך למצוא שותפת פיתוח חדשה....
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה השתבש לי הכרטיס במכשיר.... אני רוצה לקנות חדש מה ההבדלים בין ה CLASS ? וראיתי שיש גם קלאס X133 / X600 מה זה אומר? כמו כן, איזה חברה מומלצת ? יש לי SANDISK ושוב פעם הוא מתפקד דיי גרוע חח(אחרי שנה וחצי)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון מפרסמים צמיד bioguard x שאמור לעזור בהגנה על קרינה .. http://www.bioguardx.com/ http://www.facebook.com/BioguardX לי זה נשמע כמו חרטא שמוכרים לפרנואידים- אבל מה אני מבין?! אז פתחתי את הפורום הזה כדי לברר אם זה באמת עוזר או לא..
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אבא שלי כרגע משתמש בgalaxy mini, ובתור בן אדם שגובהו שני מטר אתם יכולים להבין למה זה בעייתי. ולכן אשמח לקבל את עצתכם לסמארטפון עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה כמובן במידה והדרישות לא בקנה אחד עם הטלפונים הקיימים. דרישות: לפחות 5 אינץ' (לG2 שלי יש 5.2, וזה סבבה לו), GPS, קליטת WIFI, אנדרואיד, וזהו בעצם. שימושים עיקריים כרגע זה רק אינטרנט ואסאמאסים, במידה ויהיה טלפון נורמלי אז אולי גם וויז וכדומה. לא שימוש כבד בכלל. אין לי בעיה עם מכשירים סיניים (ובמחיר הזה עם הדרישות זה כנראה הדבר היחיד שאפשרי) ואין לי בעיה להזמין מחו''ל ולחכות. זמן זה לא פקטור, אבל רק אם יש הפרש משמעותי בין לקנות מהארץ לבין חו''ל. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
נו, אולי עוד כמה ימים אחד כזה יידלוף בארץ . השאלה הגדולה היא אם עכשיו אפל ישלחו את הCIA להחזיר את האייפון "האבוד". נראה שהעיצוב נקי יותר: אין ברגים ויש הדפסה מלאה מאחור. ומי יודע - אולי הסינים כבר הוציאו זיוף לאייפון 4 עוד לפני שהוא ייצא, יותר מדי "אייפון הלך לאיבוד" לאחרונה. אולי לאנשי השיווק של אפל יש תשובות לגבי זה. http://www.gsmarena.com/the_nextgen_iphone_spotted_again_this_time_in_vietnam-news-1649.php http://gizmodo.com/5536912/another-lost-iphone-4-shows-new-details?skyline=true&s=i
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם כן, מאיפה מורידים את העדכון? ועוד משהו, איך הוא מול הipod shuffle? ואיך האוזניות של הipod בהשוואה לאלו של הסאנסה? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי היום מכשיר Sansa Clip. הבעייעה היא שכשאני מחבר אותו למערכת שלי ומגביר ת'מערכת עד הסוף וגם במכשיר מגביר עד הסוף, פשוט שומעים חלש! אם אני מחבר דיסקמן (ישן) למערכת יש עוצמה ושומעים חזק. כשאני מחבר אוזניות ל SANSA CLIP גם עושה רושם שהוא מנגן חזק (יחסית). האם הגיוני שהוא לא עוצמתי מספיק כדי שאני אשמע חזק אלא רק ממש בינוני? מה עושים?!.... תודה. עריכה: הסתדרתי , קצת שיחקתי בהגדרות יש שם אופציה בווליום "נורמאל" או "היי (גבוה)" כנראה למצב של חיסכון בבטרייה, אחרי שהעברתי להיי זה כבר היה יותר טוב ואחרי ששיחקתי באקולייזר זה כבר להיט. תודה ערב נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-