עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום אני עומד לקנות טלפון אנדרואיד בקרוב, זה יהיה הטלפון אנדרואיד הראשון שלי. הגרסא תהיה 4.2, ואני סקרן לגבי משהו אחד חשוב. אני זוכר שלפני כמה זמן, אנשים שיש להם אנדרואיד, אמרו לי שהטלפון מסנכרן כל מיני דברים שאנחנו מזינים לתוכו, אל החשבון בגוגל. דוגמא אחת שאני זוכר, היא שאם למשל אתם מוסיפים בן אדם ל-Contacts בטלפון, אז גוגל מסנכרנים את זה אל חשבון ה-google שלכם, ואז אם למשל תיכנסו ל-gmail, מכל מחשב desktop, ותלחצו על Contacts, אז תראו את האנשים שיש לכם בפלאפון. (זו רק דוגמא אחת לסינכרון - אבל אני זוכר שהיו עוד כמה וכמה..) השאלה שלי: האם יש איזה Setting שמשפיע על זה, ויכול לאפשר לי כמשתמש לבחור לא לסנכרן דברים? ומהם הדברים שכן מסונכרנים, בנוסף לדוגמא שהבאתי שהיא ה-Contact…

2. הטאבלט הפופולרי חוזר בגירסה מוקטנת ומוזלת עדכנית לכתבה

3. Started by ASTR4L,

שלום אתמול התחדשתי בנקסוס 7 החדש. קניתי גירסא 16gb רגילה ללא מודם סלולרי, בנוסף יש לי נקסוס 4 דרכו אני פותח נקודת גישה כדי לגלוש ב-7. השאלה אם ישנה אפשרות לבצע את הקישור בניהם? אבל שיהיה נסתר.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. המחירים שלהם מאוד דומים בזמן האחרון הגלקסי צנח ל 2200 והנקסוס ל 2300 בגירסת ה 16GB. השאלה היא מה שווה יותר לקנות ? אני משדרג את האייפון 4 שלי רוצה לעבור לאנדרואיד אשמח לשמוע את הדעות שלכם ואם אפשר מה היתרונות של המכשירים שאתם ממליצים על פני המכשיר האחר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. תמונות של צמד הסמארטפונים החדשים בגירסתם הסופית והרשמית וכשהם מופעלים מצאו את דרכן לרשת, ומעלות את סף ההתעניינות שלנו לרמתו המירבית קשה מאוד לשמור סודות בעידן האינטרנט, ונראה שגם סמסונג לא בדיוק צלחה את המשימה: יום לפני ההשקה החגיגית של, נראה שאנחנו כבר יודעים את כל מה שרק אפשר לדעת אודות ספינות הדגל החדשות של הענקית הקוריאנית. והן נשמעות מרשימות ביותר. צילומים אמיתיים של צמד המכשירים, ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge, כשהם פועלים ומאפשרים לנו להבין את היחס שבין גודל המסך לגודל כל החלק הקדמי (שלכאורה השתפר מהדור הקודם) ולהבין את הבדלי הגדלים הבלתי מבוטלים בין צמד הדגמים, עלה לרשת תודות לאתר androidheadlines.com – ובמקביל, עלון מידע מודלף מאשרר, כך נראה, את כל הפרטי…

6. Started by cb,

שלום,יש לי k610 של סוני אריקסון,קניתי אותו בערך לפני חודש וקצת..אני מתעצבן כל פעם מחדש שאני שם רקע חדש.תווית ה CELLCOM הענקית והמז***** למעלה משגעת אותי. שמעתי שישנה דרך לשלוח סמס למספר מסויים ואז זה "פורץ" איכשהו את המכשיר ומוריד את התווית המגעילה הזאת שתופסת רבע מסך. לאחר מכן (לפני חודש-כשקניתי ורציתי להוריד את זה)ששאלתי אם אפשר לעשות את אותו הדבר לפלא' שלי אמרו שאת שלי עדיין לא "פרצו". אחרי חודש,הנה אני כאן,מבקש פתרון לבעיה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי חברים, לאבא שלי יש טלפון אנדרואיד שמריץ 4.0.3 מכשיר עגלה אבל הוא מרוצה ממנו אני רוצה לקנות לו דיבורית BLUETOOTH פשוטה לתפעול שעובדת גם עם WAZE הוא קנה 2 דיבוריות (אחת של פלאפון) שלא עובדת עם ה WAZE .. אומנם מראה שההתקן מחובר אבל לא שומעים את ה WAZE... יש המלצות על דיבורית שעובדת עם כל האפליקציות של האנדרואיד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. ראיתי פרסומות לאייפון 5S מחודש אצל אחת מחברות הסוללר, והמחיר האמת קצת קורץ לי. אמנם לא בהרבה נמוך ממחיר מלא, אבל גם ההבדל הזה משמעותי בשבילי. עכשיו השאלה העיקרתי היא מה לחפש במכשיר כזה כדי לבדוק שהכל תקין? איך אפשר לדעת שהוא חודש על ידי אפל ולא על ידי חברת הסלולר עצמה או אפילו איזה מעבדה צד שלישי פה בארץ כדי לחסוך עלויות? ולגבי האחריות, עם כמות הסלולרים שעברתי, עד עכשיו לא הייתי צריך לממש אחריות, אבל כמה לדעתכם קריטי ההבדל בתקופת האחריות של המכשיר המחודש שמגיע עם 3 חודש, לעומת מכשיר חדש המגיע עם שנה אחריות? ויש אולי עוד דברים שאני צריך לבדוק?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי אני מעונין לרכוש סמארטפון עד סכום של 1400 בערך .לא רוצה מסך גדול. הציעו לי שלושה דגמים כרגע הייתי שמח לשמוע את דעתכם.מה יותר כדאי מבחינת מפרט ? Lg g4 beat עולה בסביבות ה 1300 או Samsung galaxy E5 בסביבות ה 1000 או Lg g2 יד שניה כמו חדש ב 1000 יש לכם הצעות אחרות?? אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by eliXir,

היי, האם ניתן לעדכן GPS מדגם TomTom עם מפות בישראל?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אוקי, אז ניסיתי לחפש מוטו G עדכני אבל לא מצאתי בשום מקום כזה עם GSM אירופאי (אני בהוט מובייל כרגע) מחפש דגם כלשהו טוב שיש לו עדכונים שוטפים במחיר סביר של עד 1200 שקלים (טלפון חדש). אשמח לייעוץ אגב, שווה אולי לקנות נקסוס 5 וזהו ביותר כסף? כי האמת אני לא מתלהב להוציא הרבה על טלפון. נקסוס 5: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862029 (יש דגם מסויים של נקסוס 5? בשביל לא ליפול עם גירסא דפוקה)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by dovik,

שוקל לקנות את זה, אך יש לי כמה שאלות. 1. מה הדרישות המינימליות כלפי מכשיר הטלויזיה (חוץ מנוכחות חיבורים USB ו-HDMI)? 2. האם חייב כרטיס רשת במחשב ו\או ראוטר אלחוטי? 3. האם אפשר לראות ערוצים ישראליים 1,2,10 ובעיקר 9? 4. כמה תקעים זה תופס בסה"כ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום. לפני כמה ימים החלפתי את הסמסונג S8300 שלי לנוקיה N86 . החלפתי אותו בגלל שאני מתגייס ולא רציתי פלאפון עם מסך מגע בשביל הצבא . ראיתי שבטלפון הזה יש לי WIFI מה שלא היה לי בסמסונג . הורדתי OPERA MINI BETA והצלחתי לגלוש באינטרנט . השאלה היא איך אני בדיוק גולש ? דרך הWIFI או דרך הרשת של סלקום ? איך אני מדגיר את זה שזה יגלוש לי רק דרך הWIFI . והWIFI זה בחינם נכון ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DOGMA,

מסתבר שבSGS2 שקיבלתי במקלדת ה-SWIPE וזאת של סאמסונג יש בערך כל שפה בעולם חוץ מעברית, יש ROM(רשמי כרגע) שיש לו עברית למקלדת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. סמארטפון חדש שכדאי לכם לשים אליו לב מציע מערכת הפעלה עדכנית, זכרון מובנה וזכרון RAM ראויים וגם סוללה בקיבולת גדולה מהממוצע, במחיר אטרקטיבי מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/mlais-mx-base-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a4-%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%97%d7%95/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אחרי שהשיקה מחשב נייד אמיתי ראשון מתוצרתה, החברה הסינית עשויה לנצל את הנסיון שצברה בכדי לספק לנו טאבלט חלונות 10 מתקדם לכתבה

17. שלום קניתי סנסה E280 והתקנתי רוקבוקס, רציתי לדעת אם יש למישהו טיפים או סקינים טובים עם עברית? בסך הכל אני דיי מרוצה עובד חלק כל העסק חוץ מבעיה של פס דק במסך למעלה שקראתי שבנתיים אין לזה פתרון האם למישהו יש פונטים טובים שכוללים עברי ואינם בחבילות הפונטים הרשמיים? בתור אחד שמעדיף לראות בגדול מה שרשום בנגן הפונט המועדף עלי הוא NIMBUS-19 הכולל עברית עכשיו אני רק מחפש THEME טוב שמנצל את המסך כמו שצריך עם ALBUMART והפונט הזה.. אשמח לדעת טיפים שימושים לרוקבוקס, קיצורי מקשים, פלאגינים טובים וכל מה שיש לכם לשתף בנושא תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by D-M-X,

אם אני מביא אותו מחו"ל, אפשר לשים בו סים של אורנג' נכון?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Zambar,

ובכן, לאחי הקטן נעלם הפלאפון. הפלאפון הוא מחברת פלאפון, משהו של סמסונג, והוא עובד עם טוקמן (ז"א, אין לו סלוט להכניס כרטיס SIM). השאלות שלי הן כלדלקמן: 1)האם יש דרך לאתר אותו (לא את אחי, את הפלאפון). 2)האם אפשר לחסום את השיחות ממנו בינתיים? 3)האם הבן [הכנס מילה נורא גסה כאן] שהעלים אותו יכול, נניח, לשנות לו את המספר/להפוך אותו לפלאפון שפועל על SIM, או לפרוץ אותו איכשהו? בתודות מראש![br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 16:04:07 שכחו מזה. ה"גנב", שמסתבר שהוא ילד בן 12 שמצא את הפלאפון זרוק איפשהו, יחזיר לי אותו עוד 20 דקות.תודה על ההיענות המרשימה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אהלן, אני מחפש המלצה למעמד לרכב שמתאים לאייפון 4 עם Case מעמד שכולל חיבור להטענה (מובנה). כך שניתן להטעין את האייפון במצת הרכב. אבל אין צורך לחבר את הכבל לאייפון בכל פעם, אלא מספיק "למקם" את האייפון בסטנד. משהו כמו המוצר הזה אם מישהו מכיר משהו כזה שכולל גם יציאת כבל AUX מתוך הסטנד (שלא מצריכה לחבר ידנית את הכבל AUX מהיציאת אוזניות כל פעם... אלא משתמש בחיבור data של האייפון מלמטה) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Kolshamen,

שלום לכולם. אם אני אקנה מכשיר WP8 מחו"ל יהיה בו עברית מובנת? בתפריטים ובכתיבה? האם יש אפשרות להוריד לו במקרה שהוא מגיע באנגלית...? http://www.clove.co.uk/nokia-lumia-920 http://www.clove.co.uk/samsung-ativ-s

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nimrodon,

הי, רכשתי אתמול נוקיה 2730 והוא ממש מתחמם כשמדברים איתו כמה דקות וזה ממש לא נעים. זה נורמלי? המכשיר הקודם שלי הוא 6230 הישן והטוב והוא לא היה מתחמם בכלל. יכול להיות שזה קשור להגדרות במכשיר? האם יש טלפונים של נוקיה שאינם מתחממים? או שאני אצטרך להתרגל לזה? תודה, נמרוד

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הפרוייקט השאפתני של גוגל לשליטה על-קולית במכשירים חכמים עדיין לא נראה באופק, אך יש מי שהצליחו ליצור לו מתחרה כבר עכשיו, באמצעות שעון חכם סטנדרטי לכתבה

24. Started by oz25,

האם קיים פה בנאדם מאזור חולון/ ראשל"צ שיש לו ניסיון עם שדרוג גרסאות אנדרואיד במכשירים שאפשר לסמוך עליו? אני מעוניין לשדרג את הגרסה של המכשיר שלי שכרגע עומדת על גרסה 2.3.6 והבנתי מאורנג' ששדרוג עולה 150 ש"ח(WTF?) אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום . עוד כחודשיים אני מתגייס . אני כרגע לקוח של סלקום ויש לי מכשיר שקניתי מהם בתחילת החופש הגדול . כשאני יתגייס אני יכול ללכת אליהם ולשנות את התוכנית שלי עם המכשיר שיש לי? ואם אני ירצה לשדרג את המכשיר אז אני יצטרך לשלם על הישן (מה שיש לי כרגע) ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים