גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שבוע שעבר קניתי מאיביי Iphone 3GS ב 2500 ש"ח. הגיעו עלי כמה מחברה מדואר ישראל(הזמנתי בדואר רשום) ואמרו שהמוצר מעוקב במכס, וכדי לשחרר אותו אני חייב לשלם 1200 ש"ח. סירבתי לשלם, כיון שכפי שקראתי, אני חייב לשלם רק מע"ם בשווי 15% על מחשבים(שזה יוצא בערך 300 ש"ח). יש משהו שאני לא יודע על יבוא גאדז'טים מחו"ל?, מה כדאי לי לעשות כדי לקבל את המוצר שלי? בבקשה קצת עזרה מהאנשים שקנו כבר דברים מחו"ל, אני מרגיש די חסר אוניים, אבל אני לא רוצה לשלם פי 4 יותר ממה שאני אמור.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, כחלק מאפליקציה שאני עובד עליה עכשיו אני צריך ליצור טיימר פשוט. ניסיתי לעשות זאת כך: private void starTimer() { // TODO Auto-generated method stub new AsyncTask<Integer, Void, Boolean>() { @Override protected Boolean doInBackground(Integer... params) { try { Thread.sleep(params[0]); } catch (InterruptedException e) { e.printStackTrace(); } return true; } @Override protected void onPostExecute(Boolean result) { while(true) { sec++; showTime(); if(sec==60) { min++; sec=0; showTime()…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמונות של צמד הסמארטפונים החדשים בגירסתם הסופית והרשמית וכשהם מופעלים מצאו את דרכן לרשת, ומעלות את סף ההתעניינות שלנו לרמתו המירבית קשה מאוד לשמור סודות בעידן האינטרנט, ונראה שגם סמסונג לא בדיוק צלחה את המשימה: יום לפני ההשקה החגיגית של, נראה שאנחנו כבר יודעים את כל מה שרק אפשר לדעת אודות ספינות הדגל החדשות של הענקית הקוריאנית. והן נשמעות מרשימות ביותר. צילומים אמיתיים של צמד המכשירים, ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge, כשהם פועלים ומאפשרים לנו להבין את היחס שבין גודל המסך לגודל כל החלק הקדמי (שלכאורה השתפר מהדור הקודם) ולהבין את הבדלי הגדלים הבלתי מבוטלים בין צמד הדגמים, עלה לרשת תודות לאתר androidheadlines.com – ובמקביל, עלון מידע מודלף מאשרר, כך נראה, את כל הפרטי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
נאמר לי שסיסמאת ברירת המחדל היא 12345. והמכשיר ממשיך לרשום לי שהסיסמא שגויה. אשמח לפיתרון. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני כיום עם N73 MusicEdition (איתו כבר שנתיים-שלוש) והוא עכשיו עושה המון צרות אז הגיע הזמן להתחדש. מבחינת הדרישות שלי מהמכשיר: -אני סטודנט (וגם חייל אם זה רלוונטי), אני בעיקר משתמש בו לשיחות והודעות SMS. -למכשיר הנוכחי שלי נגמרת הסלולה תוך דקות בודדות של דיבור וזה מאוד מעצבן - הדרישה העיקרית שלי היא שהמכשיר והסוללה יחיו הרבה זמן (גם מבחינת זמן בין טעינה לטעינה וגם מבחינת בלאי מצטבר). -יש לי במכשיר הקיים אינטרנט אבל אני לא משתמש בו כמעט בעיקר בגלל שהוא ממש לא נוח, וגם כי אני לא באמת חייב את זה. יחד עם זאת - אם יהיה לי מכשיר שהשימוש באינטרנט בו יהיה נוח (בעיקר Gmail, Facebook יומן ומסמכים), אז אני מאמין שכן אשתמש בתכונות אלו. -בנגע לנגן MP3\סרטים ומצלמה - אני לא משתמש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר המכשיר במצב המתנה ומנסים להפעיל מחדש לא מתעורר. המסך נשאר שחור. אין שום אפשרות להפעיל מחדש אלא רק אם מוציאים את הסוללה. התופעה בעיקר ב XPERIA T . XPERIA V ואפילו קורה ב XPERIA Z . האם מישהו נתקל בתופעה ויודע פרטים על הבאג הזה? לינק: http://www.xperiablog.net/2013/01/24/so ... -death-bug
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שוקל קניית סמארטפון ראשון - נוקיה 808. בעיקרון אני לא חסיד של touch ומעדיף כפתורים פיסיים אבל בשביל המצלמה של ה-808 אני חושב שאוכל לעשות את הויתור הזה. אם אחליט לקנות אותה אז בשבילי זו תהיה מצלמה עם טלפון ולא להיפך. הקטע הוא שהיא הושקה עם Symbian Belle וכל העולם ושכנו טוענים שהיא מערכת הפעלה מיושנת. אני לא מפקפק בכך (אם כולם אומרים כנראה שזה נכון - הגשש החיוור ;D ) אבל אני מאד מעוניין לדעת איך זה מתבטא בשטח. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש אפלקצית ניהול משימות/תזכירים לפי אנשי קשרשל הטלפון. הבהרה- הכוונה לא לאנשי הקשר בגימייל, אלא לאנשי הקשר של הטלפון. כוונתי ליישום שמאפשר לצרף למשימה אנשי קשר שונים, כך שכשבפגישה אוכל להעלות את רשימת המשימות הקשורות לאותו איש קשר. ניסיתי מספר אפ' במקרה הטוב מסתקשרות עם גימייל ואחרים, לא מצאתי אחת שמאפשרת ניהול לפי אנשי קשר. ניסיתי גם את COTODO ואין שם פתרון. תודה חג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים פוטרתי מעבודתי במפתיע (עקב סגירת החברה) יש לי חנות באיביי שאני כרגע מרים אותה יותר אבל לסדר את הראש החלטתי לטוס לחודש-חודשיים להודו - תאילנד אני חייב שיהיה איתי טאבלט (מעדיף מיני) ואין לי שמץ של מושג מה לקנות כל כתבה באינטרנט אומרת משהו אחר אני מודיע מראש שאין לי הרבה כסף אבל מה שאצטרך לשפוך אשפוך. אז ככה: שיהיה מיני טאבלט שיהיה חזק איכותי כמה שאפשר אמרו לי מינימום 32 ג'יגה אבל אם זה אנדרואיד אז תמיד אפשר להשים סים שידע לקבל אינטרנט ממקומות קצת יותר מבודדים בעולם כמו הודו ונראה לי שזה הכל..... יש לי בבית לאפטופ pc ומחשב mac אז אני יכול לעבוד עם מה שתמליצו תודה מראש על עזרתכם לאחד שלא מבין תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטייפ אמור לשמש להרצאות ורצוי שיקליט בפורמט בלי צורך להמיר אותם לאחר העברתם למחשב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש את האופציה הזו בסימביאן. עברתי לאנדרואיד, ואני משתגע להסתכל בטלפון כל פעם שמישהו מתקשר. יש דבר כזה לאנדרואיד? אם כן - איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי את הנגן הזה וממש התלהבתי ממנו...מה אתם אומרים? http://zimmer.zap.co.il/RateModel.aspx?model_id=692165&pageInfo=1 http://reltronics.shopy.co.il/products/103708 \/ \/ | | לא רלוונטי על איזה נגנים אתם ממליצים עד 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה שיהיה בו: רדיו וידאו סידור מוסיקה נוח איכותי פחות או יותר אני לא מצליח לחשוב על עוד דברים אבל אם אני אזכר אני אוסיף.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפרוייקט השאפתני של גוגל לשליטה על-קולית במכשירים חכמים עדיין לא נראה באופק, אך יש מי שהצליחו ליצור לו מתחרה כבר עכשיו, באמצעות שעון חכם סטנדרטי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אתמול התחדשתי בנקסוס 7 החדש. קניתי גירסא 16gb רגילה ללא מודם סלולרי, בנוסף יש לי נקסוס 4 דרכו אני פותח נקודת גישה כדי לגלוש ב-7. השאלה אם ישנה אפשרות לבצע את הקישור בניהם? אבל שיהיה נסתר.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברור לי שהוא לא טלפון מולטמדיה כמו ה N95 ולא משוכלל יותר מדי כמו דגמים אחרים, אבל משום מה הוא נראה לי פלאפון ממש משתלם. מעניין אותי לדעת התנסות שלכם אם יש, ובעיקר: - איך הנגן מולטימדיה שלו (עד כמה הממשק ניגון שירים דומה לנגני MP3) ? - איך הדפדפן אינטרנט שלו ואיך דפים נראים על המסך שלו ? - כמה זמן סוללה יש לו ? - מה החסרונות שלו ? - עד כמה המקלדת שלו נוחה / פרקטית ? - איך האיכות של המצלמה שלו ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם בניסיון אחרון להציל את הסמארטפון הסיני Jiayu G3 גירסה 4.2.1 התופעה היא: 1-מדליקים את הסמארטפון ונכנסים עם קוד 2-ניתן לגלוש ולהשתמש באפליקציות לאחר כ 3 דקות המכשיר נתקע 3-כאשר נכנסת שיחה לא ניתן לענות , כלומר מסך מגע לא מאפשר 4-אפליקציות לא מגיבות מה לדעתכם ניתן לעשות להתקין תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי אפשרות לשלוח לאנשים את הטלפון בצרפת או בארה"ב, כיצד אני עושה זאת? אני לא מצליח אפילו לראות כמה הוא עולה או לצרף את זה לעגלת הקניות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האשכול הקודם נדפק. איזה טאבלט בין השניים יהיה עדיף לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט,משחקים? אני בעיקרון נוטה קצת לכיוון הגלקסי בגלל האנדרואיד שנותן יותר customization אבל ה iPad 2 פחות laggy ויותר מהיר.. יש לי אייפוד טאצ' 4 אז מה אתם אומרים, כדאי לקחת גלקסי בגלל זה? הייתי שמח לחוות דעת ממישהו שיש לו נסיון עם אחד מהמכשירים. תודה )
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם כן, מאיפה מורידים את העדכון? ועוד משהו, איך הוא מול הipod shuffle? ואיך האוזניות של הipod בהשוואה לאלו של הסאנסה? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . עוד כחודשיים אני מתגייס . אני כרגע לקוח של סלקום ויש לי מכשיר שקניתי מהם בתחילת החופש הגדול . כשאני יתגייס אני יכול ללכת אליהם ולשנות את התוכנית שלי עם המכשיר שיש לי? ואם אני ירצה לשדרג את המכשיר אז אני יצטרך לשלם על הישן (מה שיש לי כרגע) ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חשבתי מזה זמן רק לקנות נגן MP3 שיהיה שימושי ועם עוצמה טובה כל הIAUDIO נחשבים למעולים לגבי סאונד בכל מקרה מה ששובר את הקרח לגבי הקניה שלו זה הסוללה המטורפת שלו 50+ שעות מוזיקה ו10 וידאו אני חייל אז זה ממש חשוב וטוב והנפח? אני קונה את ה4 גיגה ב1000 וקצת... יספיק לי כי הנייד שלי רוב הזמן זמין בשביל להחליף מוזיקה ואחרי זה יבוא כרטיס 8 גיגה של SD אני רוצה לשמוע דעות אחרונות לפני שאני קונה אותו מחר
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מתמצא בתחום בכלל. חשבתי לקנות LG G4 או OnePlusTwo (שתרם יצא) או ASUS Zenfone. מה שחשוב לי זה זמן סוללה ארוך (אני גם קורא הרבה במכשיר) ושהוא פאקינג יריץ את כל המשחקים שרכשתי מהאמבל באנדל מובייל וHearth Stone לא כמו הזבל הנוכחי שלי (גאלאקסי די בעייתי בגרסאותיו האחרונות אז אני מראש מוותר). אני קראתי ביקורות\תגובות סותרות בנוגע לG4 אבל נראה לי שמסך 2K זה די overkill בלי שימוש אמיתי וזה לא כזה חשוב לי (אני מוכן להסתפק גם רק ב1080P, אפילו ב720P). מצלמה טובה גם חשוב לי אבל ממש לא ערך עליון. אם אתם תשכנעו אותי לקנות 1+2, הבנתי שאפשר לקנות את זה רק דרך האתר. איך זה עובד בידיוק כשמייבאים את זה לארץ והאם יש לזה אחריות? שוב אני לא מתמצא בתחום בכלל. ועוד שאלה, האם מ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנדרואיד V2, לא מצליח להקליט שיחות. אני בימים הקרובים מחליף לבלאקברי מהישנים או נוקיה מהישנים בשביל הקלטת שיחות אוטומטית חבל לי אבל אין בררה עריכה: איך אני מוצא איזה פלאפונים יש לנוקיה, כמה שיותר ישנים שאפשר להקליט שיחות אוטומטית?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תקציב קטן של 2000 שקל אני מחפש מכשיר טוב עכשיו קראתי פה ביקורות על הרבה מכשירים והבנתי פחות או יותר שהאפשרות שלי זה S5 או G3 שהם בין הדגמים הטובים שיש מבחינת מחיר תועלת.. השאלה מה עדיף מבחינה כספית? אני בעיקרון יורד לאילת אז אקנה שם את המכשיר אני חושב שלגבי יבואן רישמי לא אתפשר לגבי מכשירים אולי כן... מה ההמלצה שלכם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-