גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
התקנתי במכשיר GPS IGO 8 בזיכרון הפנימי . בהתחלה הייתה הודעת שגיאה 'CANT FIND APLICATION DIRECTORY' שיניתי את קובץ SYS.TXT שיצביע על הזיכרון הפנימי . אחר כך נוצרה בעייה חדשה , לאחר העלייה המכשיר עושה RESET. מישהו מכיר את הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 ורציתי להתקין עליו את ה Ipodheb.exe , אבל משום מה אני נתקל בבעיית התקנה כשהוא מגיע לשלב של התחברות לאינטרנט- הוא מייד זורק הודעה של לא מחובר,בדוק את החיבור. התקלה הזאת לא קרתה מעולם כשעבדתי עם XP אז אני מניח שמדובר בבעיית תאימות לווינדוס 7,ורציתי לדעת אם מישהו מצא דרך לעקוף את זה או מכיר תוכנה אחרת שתתן את אותה התוצאה (עברית לאייפוד) . אם זה רלוונטי אז האייפוד שאני משתמש זה אייפוד מיני. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. תודה מראש, אושיק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוריד משחקים מ appmarket וכל המשחקים שצריכים עדכון לאחר הורדה מהאינטרנט או wifi לא מתחילים להוריד אפילו מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם כנראה שהשבוע המזל שלי על הפנים נקסוס 4 שהזמנתי חדש תקול ועכשיו הטאבלט התקלקל אז הבעייה היא כזאת : למכשיר לוקח הרבה זמן לעלות וכאשר הוא עולה אני מנסה פעולה כלשהיא ולפתע המסך נהייה עפ פסים כחולים ולא רואים כלום חוץ מהפסים 1- האם החלפת הרום יכולה לעזור 2- איך עושים זאת האם יש מדריך כמה זה מסובך למי שלא ביצע זאת אף פעם האם יש לכם פתרונות אחרים תודה צביקה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המכשיר התחיל לעשות לי בעיות ולא מגיב/ מגיב רק בלחיצות חזקות על המסך. אני די מרוצה ממנו באופן כללי ורוצה לתקן אותו. האם החלק שאני צריך להחליף זה המסך עצמו והדיגיטייזר או שיש חלק אחר שצריך להחליף על מנת לתקנו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הוא כבר איזה יומיים מחובר לחשמל יחד עם 4 סוללות של 1600 למה נראה לי שהוא דפוק? כמה זמן לוקח להטעין 4 סוללות של 1600?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
יש לי MIO 350 ווינדוס 7.. ואני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב.. הורדתי את הוינדוס מוביל דיויס סנטר אבל כול פעם שאני מחבר אותו הוא רושם לי שהוא לא מזהה את החומרה.. גם במחשב השני עם XP זה קרה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
במישהו יגאל אותי מייסוריי!!!!!! אני רב עם המכשיר כבר יומיים אני רוצה תוכנת igo 8 שתעבוד על apex 5011 מישהו יכול לעזור לי בזה???....אפילו טלפונית אני ישמח 0546596096
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, הבעייה היא כזו- מדי פעם, בזמנים לא מוגדרים ובלי עקביות (אבל לא בשכיחות גבוהה, עכשיו זה קרה בפעם השלישית, כשבפעם הקודמת זה קרה לפני כמה חודשים והראשונה חודש קודם) אני לא יכול לקבל הודעות SMS. שליחת SMS מתבצעת בצורה תקינה. יש מספיק מקום פנוי במכשיר, כך שלא זו הבעייה. מה שמעניין אותי אם זה באמת 'מצב נדיר' כמו שהנציגים אומרים לי פעם אחר פעם, (יחד עם הבטחה שזה לא יקרה שוב אחרי שהם איפסו משהו במערכת שלהם) או שזה קורה פה לעוד משתמשים. בנוסף, הודעות שנשלחו אלי בזמן התקלה הולכות לאיבוד בנבכי רשת סלקום. אין אפשרות לשחזר אותן. עדכון קטן- הנציג שדיברתי איתו עכשיו (שהיה נחמד דווקא) טען שיש בעייה ברשת ואני לא היחיד שחווה את התקלה כרגע, ואין זמן מוגדר לפתרון התקלה. "עובדים על ז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני משתמש כמעט בכל המקום של ה-Sandisk M250 שיש לי והבעיה היא שאני לא רואה את השירים האלו כשאני נכנס לתיקייה של הנגן דרך המחשב.. כלומר אני לא יכול למחוק אותם ואני לא יכול להוסיף חדשים http://img475.imageshack.us/img475/1088/m250kp5.jpg מה לעזאזל אני אמור לעשות ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב יש לי את הנגן בערף שנה באמת מומלץ אבל עדכנתי קשוחה מ 1.01.29 ל 1.01.30 אין אפשרות לבחור את האזור כמו עם התוכנה הישנה של העדכון והוא לא נתן לבחור את ישראל ועברית לכן אין תמיכה בעברית אלא רק הפוכה וגם לא בתפריטים האם אפשר למצוא ולעדכן ידנית את הנגן 1.01.29 ידנית איכשהו.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעייה אלא חוסר ידע מצידי . ישלי את טלפון se 750 אני מנסה להתקין לו את תוכנת ה pc suit שהגיעה אותו לפני ההתקנה עליי להוריד דרייברים ואז את התוכנה. כשחיברתי את כבל ה usb אז מנהל ההתקנים מצא וזיהה את החיבור הלכתי לפי הוראות ההפעלה ולאחר שסיימתי אז שוב פעם עןלה ההודעה שנמצא התקן חדש למרות שכבר ביצעתי את ההתקנה זה חזר על עצמו גם בחיבור אחר כשניכנסתי לתוך מנהל ההתקניפ דרך "המחשב שלי" ראיתי שירדו לי הדרייברים וגם כל מיני התקנים אחרים portim ושהמכשיר משמש כמודם. אני יודע שעל מנת שהדרייברים יועדכנו יש להריץ את קובץ ההתקנה שלהם אבל נאדה. בקיצור בלגאן 1 גדול. איבדתי את הידיים והרגליים בזה ושמח אם תהיו לי לעזר כי זה התקנה שאמורה לקחת 2 דקות. ואני בכישרוני הרב רק סיבכתי…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפי מה שנאמר לי ולפי מה שכתוב בכל אתר אמור להיות למכשיר הנ"ל בקרת ניעור, ז"א שכדי להעביר בין השירים בזמן ההאזנה, אפשר לנער את המכשיר וכך להעביר בין השירים קיבלתי אתמול את המכשיר, והפונקציה לא עובדת, מישהו מכיר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.05.2009 בשעה 15:30:59 אפשר לנעול את הדיוןהסתדר סורי ותודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
קניתי מEBAY מתאם כזה לגלקסי 2 שלי. והוא פשוט לא עובד! איפה הבעיה? במתאם? או ברום של הספקיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 7610 (ישן אני יודע חח) היו לי עוד שנים V3X וK610 מתים (על תשאלו למה) בקיצור חזרתי לנוקיה אבל יש איתו בעייה ... אני בא להדליק אותו הוא עושה מסך לבן ולא עולה .. מה יכולה ליהיות הבעייה? שאלה 2 מאיפה אני מביא עדכון גירסה? לא מוצא בשום מקום .. והאנגלית שלי לא הכי טובה אפשר להגיד.. תודה מראש לעוזרים:]
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני לא מבין למה כשקונים טלפון ב 700 שקל אפשר לשים רינגטון בקלות, ובאייפון שעולה 3500 שקל צריך לשאול בפורומים איך לעשות את זה.... קניתי אייפון 4, גירסה 4.3.3 הכנתי רינגטון בפורמט המתאים ובאורך המתאים, ובעזרת ה itunes הכנסתי אותו לקטגוריה "ringtones". הכל עבד טוב ומגניב, הרינגטון עובד. עכשיו הכנתי עוד רינגטון, אני מסנכרן אותו ב itunes כמו שעשיתי עם הרינגטון הקודם, אבל כשאני נכנס באייפון להגדרות>צלילים>צלצול, אז מופיע לי רק הרינגטון הראשון שהכנתי.... השני לא מופיע (למרות שב itunes הוא מופיע)... אם אני אכנס לאייטונס, ואמחק את הרינגטון הראשון, רק אז אוכל לשים את הרינגטון החדש שעשיתי..... בקיצור, האייפון לא מוכן לעבוד עם יותר מרינגטון אחד...... מישהו יודע איך פותרים את ז…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במסך הנעילה השעה שמוצגת, שעה אחת פחות מהשעה שמופיעה במסך הבית שהיא השעה הנכונה. ניסיתי בכול ההגדרות ולא הצלחתי לפתור את הבעייה. אשמח לקבל הצעה לפתרון הבעייה בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אקצר את זה- הייתה בעייה במכשיר עם הקבצים, הוא לא הצליח לפתוח את הארכיון שהוא יצר, ככה שהייתי חייב לעשות לו פירמוט, העניין הוא שהעברתי לפני זה לROCKBOX כדי לראות אם גם שם הבעייה נמצאת, והבולודר של הרוקסבוקס נשאר, ואני פרמטתי את המכשיר, ככה שכל פעם הבוטלודר של הרוקבוקס עולה, ולא מוצא את קבצי המערכת של הרוקבוקס, ואני לא יודע איך להחזיר את הבוטלודר הקודם, פשוט לא מצליח. יש למישהו פתרון? כבר ניסיתי את התוכנה של המכשיר, האייריבר+, לא הצליח, אומנם התקין מחדש את מערכת ההפעלה, אבל הבוטלודר כנראה צרוב במשהו יותר ראשוני מהכונן הקשיח. שכחתי לציין שזה מכשיר אירופאי 6G.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום וערב טוב חבר'ה, לאחר שמכרתי את הטאץ' שלי ועד שאני אחליט מה אני קונה עם הכסף החלטתי לחזור קצת "לשורשים"- COWON I7 16GB שיש לי שישב בצד וסובל מבעיה תוכנית. בכל אופן, המחשב מציג את הקבצים והכל כשר למהדרין והכל בסדר איתו ככה שאפשר לגרור ולשים עליו שירים כמו על DOK, אבל הבעיה היא שכשהוא נדלק הוא בוחר שפה שבה אתה מעוניין שהוא יפעל ולא מציג את הקבצים על המכשיר. הוא מראה שהמכשיר ריק כשבדיעבד יש עליו קבצים. יש לציין שזה קרה אאל"ט (מזמן) לאחר שפירמטתי את המכשיר (וייתכן שהעברתי את מצבו מ-FAT32 ל-NTFS וזה חלק מהבעיה :-\). ניסיתי להתקין קושחא חדשה- 1.18 שזה העדכון הכי חדש שיש למכשיר וזה לא צלח. פירמטתי וניסיתי מספר פעמים וכל פעם תסכול מחוסר הצלחה. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במכשיר LG G2 16GB חדש חדש. הגירסה שקיבלתי איתה זה 4.4.2 אני מניח שהיא הכי חדשה אני לא כל כך מבין כי עברתי מי אייפון 5. עכשיו הבעיה שיש לי הרבה ניתוקים ולא תמיד קליטה מלאה בבית בWIFI שלי.(לעומת זאת שמכשירים אחרים בבית לדוגמא אייפון 5 אין ניתוקים והקליטה מלאה) היום היה לי מקרה שהתנתק לי הWIFI מהמכשיר ואני מסתכל באייפון 5 אחר שיש קליטה מלאה והכל עובד ואצלי הוא התנתק ומתחבר (בלי קליטה מלאה) הבעיה היא במכשיר(וויאיפי עצמו) ניסיתי הכל לנתק את המודם , לעשות ריסט וזה לא בעיה במודם או באינטרנט בבית שלי יש 2 קומות בקומה למטה המודם HOT BOX ובקומה למעלה יש נתב של EDIMAX שהוא קולט אינטרנט מהמודם למטה ומעביר אותו למעלה. עכשיו כשעולים למעלה הויאיפי במכשיר עושה סוג…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים, יש לי בעיה. קניתי לפני כשנה Zen Vision M (נגן מדהים!), שמתי בו המון המון מוזיקה והכל היה בסדר. לאחרונה קניתי מחשב חדש, ולצערי איתו אני לא מסוגל להעביר שום קובץ לנגן! אני לא מבין את הבעיה הזאת - אני מעביר דרך המדיה פלייר, הוא רושם לי שהמוזיקה הועברה והכל בסדר, אבל הקבצים לא מופיעים כשאני מדפדף בנגן! מוזר ביותר. תראו העניין הוא שבמחשב הקודם העברתי דרך התוכנה שבאה עם הנגן - ועכשיו אני נאלץ להעביר דרך המדיה פלייר בגלל שזרקתי את הדיסקים שבאו באריזה (ואני לא מוצא באינטרנט את הדרייבר המתאים). בכל מקרה, אני לא מצליח להעביר. מה עושים??
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מכשיר גלקסי אס כבר מעל חודשיים ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא חוסר דיוק והרבה פיספוסים של ה-GPS. במכשיר הקודם שלי (e71) לא נתקלתי מעולם בבעיה ופתאום הגלקסי עושה טעויות מיקום של עשרות מטרים. זה הופך אותו לכמעט לא שמיש בניווט בתוך עיר... יש לעוד משתמשי גלקסי את הבעיה הזו או שיש לדעתכם בעיה ספציפית במכשיר שלי?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משום מה לפני כחודש התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. המטען מטעין ממש ממש לאט את הטלפון. לפעמים הוא אפילו פשוט מפסיק להטעין אותו. החלפתי הרבה מטענים, ניסיתי להחליף סוללה (עם הסוללה שלי אדם אחר כן הצליח להטעין רגיל ואני עם שלו עדיין לא) ,וכשהגעתי לחנות לנסות להחליף את השקע בטלפון עצמו, אמרו לי שזאת לא הבעיה. הקטע הוא שיש כמה מטענים שאיתם הוא כן מטעין לי נורמלי, והוא גם מטעין לי אותו נורמלי דרך כבל USB למחשב. אני על גרסה רשמית רגילה 4.1.2. יעזור אם אני אצרוב איזה רום (חשבתי על MIUI) ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה. ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא). עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-