עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בס"ד ישלי בעייה באיפוד ואין לי מוסג מה לעשות בבקשה עזרה דחופה. שאני מנסה להפעיל את האיפוד הוא מראה לי תסימן של אפל ואחר כך מראה לי איפוד כאילו בוכה ומתכבה ולידו יש משולש. תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by הטכנאי,

בס"ד מה המצב צוהרים טובים ישלי שאלה ובעייה בקשר לאיפוד השאלה שלי התקנתי את העברית בזכות משהו ששלח לי את זה כאן מהפורום ואני רוצה לדעת מה סוג הפונט שהאיפוד קורא בעברית למשל אם זה דיויד או משהו אחר. ובעייה אני לא שומע מוזיקה באיפוד ולא יודע למה השיר שוקל ויש זמן אבל הוא לא רץ שאני לוחץ על פלי. ועוד שאלה אני לא מצליח לעשות את העדכון של העברית משהו יודע למה זה אומר לי שהקובץ לא טוב.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. Started by rjjb7,

שלום, יש לי MP3 512MB ולפני כמה זמן הוא לפתע לא נדלק. כמובן שהסוללות מלאות והם לא הבעייה. כל מי שמבין בנושא ויכול להציע דרכים להפעלתו (דרכים שאני בתור אחד שלא מומחה בנושא יוכל להפעיל ולא לקחת לתיקון) נ.ב. מבינים בדבר טענו שהבעייה טמונה בעובדה שהטענתי אותו יותר מדי זמן וזה גרם להתהפכות בקוטביות של המכשיר. אם זוהי הבעייה (וגם אם לא) בבקשה שלחו שלבים לתיקון למשל: 1) פתח את המכשיר 2).... וכו' וכו'...תגובה בסגנון כזה תסייע לי מאוד. בתודה רבה, רועי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  5. שלום רב, קודם כך אני רוצה להמליץ על הטאבלט! בנוי ומורכב מחומרים ממש איכותיים ומרגיש מאוד טוב בידיים. בהתחלה היה קצת איטי ונתקע אבל אחרי עידכון קושחה שעשיתי לגרסא החדשה (Novo9-Spark-LX-20130422v1) המכשיר פשוט עובד מצויין, עובר בין תפרטים בקלות ומבהירות האפליקציות מגיבות טוב וכו וכו ובכללי למחיר של 230$ כולל משלוח וכיסוי עור איכותי זה ממש השקעה שווה. ועכשיו לבעיה ישלי 12 ג'יגה פנוי בטאבלט וכאשר אני מנסה להעביר קובץ סרט של 4 גיגה(באיכות HD 720P) הוא כותב לי שהקובץ גדול מידי למכשיר? איך אני יכול לפתור את הבעייה? משהו בהגדות של של הטאבלט? או שלעשות משהו עם הקובץ? להמיר אותו לרזולוציה יותר נמוכה או משהו? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by satlan1,

יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. יש לי 2 מכשירים כאלה וגם 2 כרטיסי זיכרון (Kingmax ms pro duo 1gb) וניסיתי לחבר אותם בשני מחשבים ועדיין יש את אותה הבעייה. הבעייה היא בכרטיס זיכרון לדעתכם? כי לפי מה שהבנתי MS PRO DUO אמור להתאים לK750I תודה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by oradar,

יש לי מכשיר GPS של IVISION...(כן כן אני יודע של הקמצנים) עכשיו היה לי עליו IGO ישן יחסית..גיביתי אותו במחשב..והעתקתי במקום את הקבצים של IGO 8 שהורדתי ... עשיתי ריסט למחשב ואז הבנתי שאמורה להיות איזהשהיא התקנה אבל הGPS פשוט לא עולה לי..אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה לא נותן לי כאילו זה לא מזהה אותה מישהו יודע אולי יש דרך מיוחדת להתקין את IGO 8 על המכשיר הזה?

8. התקנתי במכשיר GPS IGO 8 בזיכרון הפנימי . בהתחלה הייתה הודעת שגיאה 'CANT FIND APLICATION DIRECTORY' שיניתי את קובץ SYS.TXT שיצביע על הזיכרון הפנימי . אחר כך נוצרה בעייה חדשה , לאחר העלייה המכשיר עושה RESET. מישהו מכיר את הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 ורציתי להתקין עליו את ה Ipodheb.exe , אבל משום מה אני נתקל בבעיית התקנה כשהוא מגיע לשלב של התחברות לאינטרנט- הוא מייד זורק הודעה של לא מחובר,בדוק את החיבור. התקלה הזאת לא קרתה מעולם כשעבדתי עם XP אז אני מניח שמדובר בבעיית תאימות לווינדוס 7,ורציתי לדעת אם מישהו מצא דרך לעקוף את זה או מכיר תוכנה אחרת שתתן את אותה התוצאה (עברית לאייפוד) . אם זה רלוונטי אז האייפוד שאני משתמש זה אייפוד מיני. מצורפת תמונה של הודעת השגיאה. תודה מראש, אושיק. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מוריד משחקים מ appmarket וכל המשחקים שצריכים עדכון לאחר הורדה מהאינטרנט או wifi לא מתחילים להוריד אפילו מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ziko,

שלום לכולם כנראה שהשבוע המזל שלי על הפנים נקסוס 4 שהזמנתי חדש תקול ועכשיו הטאבלט התקלקל אז הבעייה היא כזאת : למכשיר לוקח הרבה זמן לעלות וכאשר הוא עולה אני מנסה פעולה כלשהיא ולפתע המסך נהייה עפ פסים כחולים ולא רואים כלום חוץ מהפסים 1- האם החלפת הרום יכולה לעזור 2- איך עושים זאת האם יש מדריך כמה זה מסובך למי שלא ביצע זאת אף פעם האם יש לכם פתרונות אחרים תודה צביקה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by avive,

המכשיר התחיל לעשות לי בעיות ולא מגיב/ מגיב רק בלחיצות חזקות על המסך. אני די מרוצה ממנו באופן כללי ורוצה לתקן אותו. האם החלק שאני צריך להחליף זה המסך עצמו והדיגיטייזר או שיש חלק אחר שצריך להחליף על מנת לתקנו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  13. הוא כבר איזה יומיים מחובר לחשמל יחד עם 4 סוללות של 1600 למה נראה לי שהוא דפוק? כמה זמן לוקח להטעין 4 סוללות של 1600?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  14. יש לי MIO 350 ווינדוס 7.. ואני לא מצליח לסנכרן אותו עם המחשב.. הורדתי את הוינדוס מוביל דיויס סנטר אבל כול פעם שאני מחבר אותו הוא רושם לי שהוא לא מזהה את החומרה.. גם במחשב השני עם XP זה קרה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה...

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by alexrta,

יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  16. במישהו יגאל אותי מייסוריי!!!!!! אני רב עם המכשיר כבר יומיים אני רוצה תוכנת igo 8 שתעבוד על apex 5011 מישהו יכול לעזור לי בזה???....אפילו טלפונית אני ישמח 0546596096

17. אז ככה, הבעייה היא כזו- מדי פעם, בזמנים לא מוגדרים ובלי עקביות (אבל לא בשכיחות גבוהה, עכשיו זה קרה בפעם השלישית, כשבפעם הקודמת זה קרה לפני כמה חודשים והראשונה חודש קודם) אני לא יכול לקבל הודעות SMS. שליחת SMS מתבצעת בצורה תקינה. יש מספיק מקום פנוי במכשיר, כך שלא זו הבעייה. מה שמעניין אותי אם זה באמת 'מצב נדיר' כמו שהנציגים אומרים לי פעם אחר פעם, (יחד עם הבטחה שזה לא יקרה שוב אחרי שהם איפסו משהו במערכת שלהם) או שזה קורה פה לעוד משתמשים. בנוסף, הודעות שנשלחו אלי בזמן התקלה הולכות לאיבוד בנבכי רשת סלקום. אין אפשרות לשחזר אותן. עדכון קטן- הנציג שדיברתי איתו עכשיו (שהיה נחמד דווקא) טען שיש בעייה ברשת ואני לא היחיד שחווה את התקלה כרגע, ואין זמן מוגדר לפתרון התקלה. "עובדים על ז…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by OutRaGe,

היי אני משתמש כמעט בכל המקום של ה-Sandisk M250 שיש לי והבעיה היא שאני לא רואה את השירים האלו כשאני נכנס לתיקייה של הנגן דרך המחשב.. כלומר אני לא יכול למחוק אותם ואני לא יכול להוסיף חדשים http://img475.imageshack.us/img475/1088/m250kp5.jpg מה לעזאזל אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by urich,

טוב יש לי את הנגן בערף שנה באמת מומלץ אבל עדכנתי קשוחה מ 1.01.29 ל 1.01.30 אין אפשרות לבחור את האזור כמו עם התוכנה הישנה של העדכון והוא לא נתן לבחור את ישראל ועברית לכן אין תמיכה בעברית אלא רק הפוכה וגם לא בתפריטים האם אפשר למצוא ולעדכן ידנית את הנגן 1.01.29 ידנית איכשהו.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by ruff stuff,

זה לא בדיוק בעייה אלא חוסר ידע מצידי . ישלי את טלפון se 750 אני מנסה להתקין לו את תוכנת ה pc suit שהגיעה אותו לפני ההתקנה עליי להוריד דרייברים ואז את התוכנה. כשחיברתי את כבל ה usb אז מנהל ההתקנים מצא וזיהה את החיבור הלכתי לפי הוראות ההפעלה ולאחר שסיימתי אז שוב פעם עןלה ההודעה שנמצא התקן חדש למרות שכבר ביצעתי את ההתקנה זה חזר על עצמו גם בחיבור אחר כשניכנסתי לתוך מנהל ההתקניפ דרך "המחשב שלי" ראיתי שירדו לי הדרייברים וגם כל מיני התקנים אחרים portim ושהמכשיר משמש כמודם. אני יודע שעל מנת שהדרייברים יועדכנו יש להריץ את קובץ ההתקנה שלהם אבל נאדה. בקיצור בלגאן 1 גדול. איבדתי את הידיים והרגליים בזה ושמח אם תהיו לי לעזר כי זה התקנה שאמורה לקחת 2 דקות. ואני בכישרוני הרב רק סיבכתי…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  21. לפי מה שנאמר לי ולפי מה שכתוב בכל אתר אמור להיות למכשיר הנ"ל בקרת ניעור, ז"א שכדי להעביר בין השירים בזמן ההאזנה, אפשר לנער את המכשיר וכך להעביר בין השירים קיבלתי אתמול את המכשיר, והפונקציה לא עובדת, מישהו מכיר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.05.2009 בשעה 15:30:59 אפשר לנעול את הדיוןהסתדר סורי ותודה

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  22. קניתי מEBAY מתאם כזה לגלקסי 2 שלי. והוא פשוט לא עובד! איפה הבעיה? במתאם? או ברום של הספקיות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by amit_R,

יש לי נוקיה 7610 (ישן אני יודע חח) היו לי עוד שנים V3X וK610 מתים (על תשאלו למה) בקיצור חזרתי לנוקיה אבל יש איתו בעייה ... אני בא להדליק אותו הוא עושה מסך לבן ולא עולה .. מה יכולה ליהיות הבעייה? שאלה 2 מאיפה אני מביא עדכון גירסה? לא מוצא בשום מקום .. והאנגלית שלי לא הכי טובה אפשר להגיד.. תודה מראש לעוזרים:]

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by oded6188,

אני לא מבין למה כשקונים טלפון ב 700 שקל אפשר לשים רינגטון בקלות, ובאייפון שעולה 3500 שקל צריך לשאול בפורומים איך לעשות את זה.... קניתי אייפון 4, גירסה 4.3.3 הכנתי רינגטון בפורמט המתאים ובאורך המתאים, ובעזרת ה itunes הכנסתי אותו לקטגוריה "ringtones". הכל עבד טוב ומגניב, הרינגטון עובד. עכשיו הכנתי עוד רינגטון, אני מסנכרן אותו ב itunes כמו שעשיתי עם הרינגטון הקודם, אבל כשאני נכנס באייפון להגדרות>צלילים>צלצול, אז מופיע לי רק הרינגטון הראשון שהכנתי.... השני לא מופיע (למרות שב itunes הוא מופיע)... אם אני אכנס לאייטונס, ואמחק את הרינגטון הראשון, רק אז אוכל לשים את הרינגטון החדש שעשיתי..... בקיצור, האייפון לא מוכן לעבוד עם יותר מרינגטון אחד...... מישהו יודע איך פותרים את ז…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by duk4u,

במסך הנעילה השעה שמוצגת, שעה אחת פחות מהשעה שמופיעה במסך הבית שהיא השעה הנכונה. ניסיתי בכול ההגדרות ולא הצלחתי לפתור את הבעייה. אשמח לקבל הצעה לפתרון הבעייה בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.