עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ran Ventura,

מעוניין לקבל המלצות לדגמים שונים בתקציב שמפורט בכותרת, בדגש על טאבלט שמבוסס על מערכת הפעלה של Office. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by מתנחל,

אני מחפש אפליקציה טובה לאנדרואיד של מפות ישראל בלי שאני יהיה מחובר אונליין לאינטרנט. עדיפות למפות בלבד בלי ניווט, אני צריך את זה בעיקר בשביל המפות, אם יש ניווט שאפשר לעשות אותו דו מימד זה גם יהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. ה-OnePlus 2 ממש מעבר לפינה? ביצרנית הסינית מאשרים את זהות שבב העיבוד בסמארטפון הבא שלהם, מרמזים על תג המחיר הצפוי לנו ואפילו מפסיקים למכור את ה-OnePlus One לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91-oneplus-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a6%d7%9c-%d7%94-snapdragon-810-%d7%a9%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9d-%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הגלגול החדש והמשוכלל של נגן ה-XBMC זוכה לגירסה חדשה, יוצא משלב הבטא וזמין כעת להורדה רשמית עבור מכשירי האנדרואיד, בחנות האפליקציות הרשמית של גוגל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אפליקציית-מרכז-המדיה-kodi-זמינה-לאנדרואי/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Systema,

הסוני אריקסון W800I שלי התחיל להשתגע. היום הוספתי אילו הרבה שירים לתקיית ה- MP3 ושימו לב מה קרה: היה לי שיר בשם PANIC.mp3 ורציתי לעשות תקיה לכל השירים של הלהקה אז מחקתי את הקובץ MP3 ופתחתי תקיה חדשה עם אותו שם של הקובץ כמובן בלי הMP3. נכנסתי לתקייה ומה אני רואה? הרבה תקיות והרבה קבצים שהגיעו משומקום שהשמות שלהם היו משהו כמו +__-+-=-^% וכו.. לא יכולתי להכנס לשום תקיה בפנים נתקלתי בשגיאה. לא יכולתי למחוק את התקיה ולא לשנות לה את השם. הוספתי עוד כמה שירים חדשים וניתקתי את הפלא. ומה אני מקבל? מיקס נחמד של השירים שהוספתי שקוראים לו PANIC. עריכה: עכשיו כל השירים הישנים שלי הם בעצם גם כן מיקסים כאלה לשירים שהוספתי אז. האורך של ה"שירים" נשאר אותו דבר.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום. יש לי אפשרות לשלוח לאנשים את הטלפון בצרפת או בארה"ב, כיצד אני עושה זאת? אני לא מצליח אפילו לראות כמה הוא עולה או לצרף את זה לעגלת הקניות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. כל פעם שאני נועל ואז מדליק את המכשיר הכיתוב הזה מופיע למעלה בצד שמאל (תמונה) איך אני מסלק את זה? לא מצאתי בהגדרות תצוגה שום דבר שמזכיר את זה. יש לי סמסונג S5 android version 5.1.1

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, יש לי זיכוי של 170 ש"ח ברשת באג שמצאתי והוא עדיין תקף. אז חשבתי לעצמי ואני מתלבט מה עדיף לי לקנות. או לקנות זיכרון נייד הנה http://www.bug.co.il/fpage.asp?orderby=1&c=212&t=14 אז ככה, יש לי כבל VGA כרגע, מפרט מחשב בצד. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל כלשהו בתצוגה אם אני אחליף לכבל DVI? אם כן, אז אני כנראה אקנה כבל DVI ובסכום שנשאר זיכרון נייד, או שאני אשקיע את כל התקציב ואקנה זיכרון נייד של 8 GB. אז מה עדיף? ומה עדיף בין הזכרונות שבלינק? תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5874&perur=4 נשמע פתרון מצויין וזול יחסית... סקירות: http://www.phonearena.com/htmls/Parrot-PMK5800-Review-review-r_1919.html http://solution.allthingsd.com/20080213/no-hands-all-ears-for-sound-in-cars/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מחפש אפלקצית ניהול משימות/תזכירים לפי אנשי קשרשל הטלפון. הבהרה- הכוונה לא לאנשי הקשר בגימייל, אלא לאנשי הקשר של הטלפון. כוונתי ליישום שמאפשר לצרף למשימה אנשי קשר שונים, כך שכשבפגישה אוכל להעלות את רשימת המשימות הקשורות לאותו איש קשר. ניסיתי מספר אפ' במקרה הטוב מסתקשרות עם גימייל ואחרים, לא מצאתי אחת שמאפשרת ניהול לפי אנשי קשר. ניסיתי גם את COTODO ואין שם פתרון. תודה חג שמח

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. איזה smartphone הכי חזק היום מבחינת זיכרון,מעבד,מצלמה וסלולה עד 4.2 אינטצ מסך? חוץ מ APPEL (לא סובל אותם)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הפרוייקט השאפתני של גוגל לשליטה על-קולית במכשירים חכמים עדיין לא נראה באופק, אך יש מי שהצליחו ליצור לו מתחרה כבר עכשיו, באמצעות שעון חכם סטנדרטי לכתבה

13. שלום . עוד כחודשיים אני מתגייס . אני כרגע לקוח של סלקום ויש לי מכשיר שקניתי מהם בתחילת החופש הגדול . כשאני יתגייס אני יכול ללכת אליהם ולשנות את התוכנית שלי עם המכשיר שיש לי? ואם אני ירצה לשדרג את המכשיר אז אני יצטרך לשלם על הישן (מה שיש לי כרגע) ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by roeesnir,

יש את האופציה הזו בסימביאן. עברתי לאנדרואיד, ואני משתגע להסתכל בטלפון כל פעם שמישהו מתקשר. יש דבר כזה לאנדרואיד? אם כן - איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by zik125,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-אני מחפש משהו בסגנון עט סורק שיהיה כמה שיותר קטן שיבצע את הסריקה באיכות טובה ובמהירות האפשרית אשמח אם מישהו יכול להמליץ על משהו תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by americium,

יש לי Nokia 6230 עם פאנל שנהב ולוח מקשים בצבע כסף. מי מכם שמכיר את השילוב הזה בוודאי יודע שהוא פשוט זוועתי, התאורה הכחלחלה-לבנה מתמזגת עם הצבע של המקשים ובקושי רואים משהו. כנ"ל לגבי המסך והפאנל. במקרה נתקלתי בטלפון דומה עם פאנל שחור ולוח מקשים שחור, אני חייב לציין שרואים פשוט נהדר. לצערי, אורנג' לא מוכרים פאנלים ולוחות מקשים, לדבריהם. אז חיפשתי בזאפ ומצאתי חנות שמוכרת לוח מקשים שחור בעברית ואנגלית ב-39ש"ח (47ש"ח כולל משלוח). הלוח מיועד ל-6230i אבל מתאים לדבריהם גם ל-6230. פאנל בצבע אחר מצאתי ב-30ש"ח עם משלוח חינם בכמה וכמה חנויות. בסה"כ מדובר על הוצאה של כ-80ש"ח, כשבאורנג' אמרו לי שלא תהיה בעיה לבוא אליהם ולהחליף לי את הפאנל והלוח, אם אני אתקשה, ללא עלות וללא פגיעה באחריו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. הטייפ אמור לשמש להרצאות ורצוי שיקליט בפורמט בלי צורך להמיר אותם לאחר העברתם למחשב. תודה.

18. Started by shlomom,

מעוניין לקנות מכשיר חדש. כרגע מחזיק (i9100 (S2 והוא גמר את הקריירה. יש כמובן את ה-nexus 4 אבל המסך שלו דיי ירוד יחסית ל-S2 שהתרגלתי אליו וכמו כן הבנתי שהוא קצת שביר. מה אתם אומרים מה יש בשוק בסביבות ה-1500 אפשר קצת לחרוג שאפשר לקנות עכשיו בארץ. מעדיף משהו נפוץ שאפשר לקבל עדכונים עבורו מ-CM. i9300 ?? לא מיושן קצת?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ASTR4L,

שלום אתמול התחדשתי בנקסוס 7 החדש. קניתי גירסא 16gb רגילה ללא מודם סלולרי, בנוסף יש לי נקסוס 4 דרכו אני פותח נקודת גישה כדי לגלוש ב-7. השאלה אם ישנה אפשרות לבצע את הקישור בניהם? אבל שיהיה נסתר.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כמו שהכותרת אומרת...הגיע הזמן לרכוש גלקסי 3, מישהו מכיר חנות טובה באיזור המרכז עם 24-36 תשלומים במחיר נורמלי ? כלומר בסביבות 2500-2700 ...ללא ריבית כמובן. כמובן ש100 שקל לפה או לא לא משפיע במיוחד חשובה אמינות החנות יותר מהכל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האשכול הקודם נדפק. איזה טאבלט בין השניים יהיה עדיף לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט,משחקים? אני בעיקרון נוטה קצת לכיוון הגלקסי בגלל האנדרואיד שנותן יותר customization אבל ה iPad 2 פחות laggy ויותר מהיר.. יש לי אייפוד טאצ' 4 אז מה אתם אומרים, כדאי לקחת גלקסי בגלל זה? הייתי שמח לחוות דעת ממישהו שיש לו נסיון עם אחד מהמכשירים. תודה )

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. נאמר לי שסיסמאת ברירת המחדל היא 12345. והמכשיר ממשיך לרשום לי שהסיסמא שגויה. אשמח לפיתרון. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, לאחרונה רציתי לקנות smartphone חדש, אז חשבתי על HTC Desire , iPhone 4 ו Samsung Galaxy's. לאחרונה ירדתי מהאייפון 4 בגלל שבעית חוסר הקליטה שלו נראית עלובה מאין כמוה, ואם הם לא השקיעו באנטנה אז למה שאני אשלם להם (גם המסך רגיש הרבה יותר..)? מה Galaxy's גם ירדתי בגלל שאני בכלל לא אוהב את העיצוב שלו, הוא פשוט מכוער לטעמי, ואם הוא פחות או יותר זהה ל Desire (שנראה טוב בהרבה) אז למה לקנות אותו? בקיצור, לפני שאני קונה את ה desire, אני מעוניין לדעת באיזה בעיות אני עלול להיתקל, ז"א "מהן הבעיות הנפוצות שלו והאם פשוט להתמודד איתן?". חוץ מזה, האם מישהו כאן מנוסה איתו מהבחינה של.. נפילות? עד כמה המכשיר רגיש לכך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by naortal,

מישהו יודע איך אני מעדכון MIO MOOV 500. ???

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר את כל הודעות ה-SMS שהיו לי במכשיר הנוקיה N95 שלי לאייפון, מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש לכל העוזרים (יש לי הודעות חשובות שהייתי רוצה שיעברו איתי למכשיר החדש שלי - אומנם אייפון 3 אבל גם משהו).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.