גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%90%d7%99-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%90%d7%98%d7%95%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , אני רוצה להביא IPAD + 3G משומש מ EBAY 2 שאלות א. איך אני אוודא שהוא תומך בסימים מקומיים? ב. האם משלמים מכס ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין ה lg g4 ל וואן פלוס 2 איזה מכשיר עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שעון ה-ZenWatch החכם של אסוס זמין כעת אצל גוגל בהנחה של 35 אחוזים ממחירו המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השעון-האלגנטי-של-אסוס-זוכה-לירידת-מחיר/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש פלאפון עד בערך 2000 ש"ח. שימושים עיקריים: - נגן מוזיקה. יחליף את האייפוד. - אינטרנט. (עם WiFi). גלישה נוחה, משמע מסך גדול (מגע). יש הצעות? אולי מכשירים שייצאו בזמן הקרוב? יש סיכוי לדחוף אנדרואיד בתקציב הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכוון לקנות סמארטפון בארה"ב, ומוכן להשקיע בסביבות ה-400$ בעניין, לחלופין עד 1600 ש"ח. כרגע ההתלבטויות שלי הן בין - Nexus 4 לבין HTC One S אשמח לשמוע המלצות בעיקר מבעלי המכשירים או מביני עניין, אך כל המלצה רצינית תתקבל בברכה אם יש המלצות למכשירים אחרים שמח לשמוע. (אנדרואיד בלבד בבקשה). קריטריונים חשובים סוללה - זמן שתחזיק כמה שיותר, השימושים הם בעיקר מוזיקה, אינטרנט, אפליקציות ומעט סרטים. מסך - שיהיה מסך איכותי, שיוכל להציג בצורה טובה תמונות וסרטים. מצלמה - חשוב לי שהמצלמה תהיה טובה כמה שיותר, אני יודע ששל ה-One S היא מעולה, מנסיון, אבל לא יודע איך של הNexus 4. זכרון - אני מתכוון לקנות 16GB, השאלה כמה מהם יהיו זמינים בערך בכל פלאפון? זריזות -…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי פיתרון יצירתי למעמד לטלפון שלי באוטו. נתקלתי בזה: http://www.ebay.com/itm/Flexible-Micro-USB-Data-Sync-Charger-Mount-Stand-Cable-Cord-Fr-Samsung-HTC-Phone-/350639152895?pt=PDA_Accessories&hash=item51a3b8deff מישהו מכיר? זה אכן מספיק קשיח?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן MP3 חדש עם דרישות הבאות: נפח- הכי טוב 3 גיגה, מקסימום 5, ולא משנה אם זה פלאש או קשיח... איכות שמע ויכולת הגברה טובה- הכי חשוב בשבילי. מאוזניות שבאות עם המכשיר לא איכפת לי (אני משתמש באוזניות משלי...) סוגי קבצים- מפסיק לי רק MP3, עד איכות של 320 ביט. גודל- לא איפוד מפלצתי... משהו קטן עד גודל של פלאפון מחיר- 400 ש"ח, גג 500, אבל רק אם זה משהו שממש שווה את הכסף. אחריות ועמידות- אני רוצה מכשיר עמיד ואמין, עם אחריות לשנה לפחות. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש נגן / נגן סרטים בעל יכולות גבוהות . איכותי ביותר . מסך גדול . אפשרות לסינכרון מול Microsoft Office Outlook 2007. WI FI מובנה . כ 80-G . - משהו כלאיים בין iPaq - לנגן . הדגש הוא על שמיעת מוזיקה וסרטים . התקציב הוא כ $ 500.- כמו כן אפשריות להתקנת תוכנות ניווט+ gpc. לפי הפורום הנוכחי הרבה ממליצים על-cowon. אם יש עוד אפשרויות אשמח לשמוע . תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי ממש לא מזמן את הנגן הנ"ל ונדמה לי שהנגן משמיע מוזיקה בווליום נמוך. האוזניות שהגיעו עם הנגן תקינות - דרך הפלאפון אני שומע די חזק, ואילו מהנגן אני שומע חלש יותר. לדעתי הספק המוצא של הנגן נמוך יותר משל הנגן הקודם שהיה לי (clip+) מה שיכול להסביר את עניין הווליום הנמוך. השאלה היא האם ככה זה כלךל הנגנים הללו או שמא קיבלתי אחד פגום ועלי לממש אחריות ולהחליפו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים יקרים הגיע העת ובשעה טובה,בעוד מספר ימים יפתח מרכז התיקונים הרשמי של HTC כאן בישראל! הנה הודאה רשמית מפי Josef היקר!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי ה-Snapdragon 620, גם מוצר הדגל העתידי של קוולאקום עובר במבחן הביצועים Geekbench ושופך קצת אור על היכולות הצפויות לנו לכתבה: http://hwzone.co.il/snapdragon-820-%d7%aa%d7%95%d7%a6%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%91%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני יכול לקנות מחו"ל בזול את הגלקסי 3 החדש אבל הדגם שלו זה sch-i535 ולא gt-i9300, המכשיר של חברת verizon, האם הוא יעבוד בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי ANDROID חדש על הפלאפון שלי.. SPICA של SAMSUNG על פי המדריך הזה... http://www.londatiga.net/it/samsung-i5700-galaxy-spica-android-2-1-flashing-guide/comment-page-4/#comment-4667 אז... יש לי את החדש.. הבעיה היא שאין לי עיברית עכשיו לא יכול לקבל ולא יכול לשלוח הודעות בעברית וכן לא יכול לעשות כלום בעברית... זה בעיה קשה.... חיפשתי קצת בגוגל עזרה ולא ממש מצאתי משו למצב שלי... אם מישו מצא או חושב שיכול למצא יותר טוב ממני מדריך איך לעשות את זה... זה ממש יעזור לי... תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 25.07.2010 בשעה 04:13:40 היתקנתי ע"י מדריך אחר עוד פעם.. http://samsung-firmware.webs.com/I5700_Flash_Tutorial_English.pdf זה המדריךוזה המקום שממנו הורדתי את הקושחה http://samsung-f…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש טאבלט אנדרואיד שיחזיק לי מעמד כמה שנים. כרגע מחזיק TAB note 10.1 של סמסונג בן 4 שנים ם, אבל הוא כבר עשה את שלו. הבטריה ה נגמרת מהר מאד וההטענה איטית ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הטלפון של נוקיה N79..... יתרונות חסרונות... איך הדפדפן, המקשים הרמקול, הסוללה, מערכת ההפעלה וכל מה שיש להגיד עליו.... תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תמונות של צמד הסמארטפונים החדשים בגירסתם הסופית והרשמית וכשהם מופעלים מצאו את דרכן לרשת, ומעלות את סף ההתעניינות שלנו לרמתו המירבית קשה מאוד לשמור סודות בעידן האינטרנט, ונראה שגם סמסונג לא בדיוק צלחה את המשימה: יום לפני ההשקה החגיגית של, נראה שאנחנו כבר יודעים את כל מה שרק אפשר לדעת אודות ספינות הדגל החדשות של הענקית הקוריאנית. והן נשמעות מרשימות ביותר. צילומים אמיתיים של צמד המכשירים, ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge, כשהם פועלים ומאפשרים לנו להבין את היחס שבין גודל המסך לגודל כל החלק הקדמי (שלכאורה השתפר מהדור הקודם) ולהבין את הבדלי הגדלים הבלתי מבוטלים בין צמד הדגמים, עלה לרשת תודות לאתר androidheadlines.com – ובמקביל, עלון מידע מודלף מאשרר, כך נראה, את כל הפרטי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מצאתי את השאלה הזאת לפני כשנתיים אז ... אני נאלץ לשאול אותה שנית בהתחשב במחירים שירדו ובטכנולוגיה שהתפתחה . אני מעוניין לקנות כרטיס 32gb Class-10 MicroSD עבור הסלולאר שלי/ שאלתי היא האם יש כרטיס שמיועד לסלולארי ולא ומצלמות ואם יש לכם המלצה לכרטיס מסויים תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי באתר הזה ובפוקט פריק איך לפרוץ את המכשיר הנ"ל על מנת לעדכן לו מפות ותוכנה חדשה אם מישהו יכול לעזור לי איך לעשות את זה אודה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מעונין לרכוש סמארטפון עד סכום של 1400 בערך .לא רוצה מסך גדול. הציעו לי שלושה דגמים כרגע הייתי שמח לשמוע את דעתכם.מה יותר כדאי מבחינת מפרט ? Lg g4 beat עולה בסביבות ה 1300 או Samsung galaxy E5 בסביבות ה 1000 או Lg g2 יד שניה כמו חדש ב 1000 יש לכם הצעות אחרות?? אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, מישהו שאני מכיר רוצה לקנות למישהי שאני מכיר טאבלט מתנה ליום ההולדת, ויש מישהו בארצות הברית שיכול לקנות לה אותו. קודם כל - מי הם המועמדים שלנו? איזה טאבלטים מוצלחים בגודל הזה יש? דבר שני - אני מברר עכשיו האם הטיפוס שאליו מיועד הטאבלט הוא טיפוס של אנדרואיד או של אייפון, מייד יתווספו פרטים. בתודה מראש, אורן. עריכה: הבנאדם שהטאבלט מיועד אליו רוצה יותר משהו בסגנון של אייפון, בתקציב של 200 דולר. יש חיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי NOTE 1 Galaxy, קניתי אותו בין הראשונים בארץ שעוד הביאו אותו ביבוא לא רישמי. נדמה שקניתי אותו מלפני יותר מארבע שנים, לא זוכר. בכל מקרה, אתמול כשנסעתי ברכבת לא יכלתי לגלוש, לשלוח סמס או להתקשר מהפלאפון. כששלחתי סמס אז הוא הראה לי כזה "אין כניסה" אדום ליד הסמס ואמר לי לנסות מאוחר יותר. כשהתקשרתי אז הוא לא ממש הצליח להתקשר. נלחצתי, אבל מה שעשיתי זה פשוט לעשות REBOOT לפלאפון ואחריי זה, זה עבד. צריך לציין שהיו אנשים אחרים ברכבת(הרכבת עמדה) שהפלאפונים שלהם עבדו והם עשו שיחות. ניסיתי גם לצאת מהרכבת(היא לא יצאה מיד) וגם שם לא הצלחתי לשלוח סמס או להתקשר. נראה לי זה קרה לי יום אחריי עוד פעם ואז שוב REBOOT תיקן את זה. השאלה, ממה זה נובע והאם כדאי לקנות פלאפון חדש? אני מת לאייפו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך סביר עבור Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GH RAM 16 GB Motherboard: Asus p8z77-V-LX בטווח מחירים של 600-1000 ש"ח. אני לא גיימר רציני (כרגע משחק ב Mortal Kombat X בלבד), אבל גם לא רוצה להשקיע במשהו שאחליף תוך זמן קצר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, כחלק מאפליקציה שאני עובד עליה עכשיו אני צריך ליצור טיימר פשוט. ניסיתי לעשות זאת כך: private void starTimer() { // TODO Auto-generated method stub new AsyncTask<Integer, Void, Boolean>() { @Override protected Boolean doInBackground(Integer... params) { try { Thread.sleep(params[0]); } catch (InterruptedException e) { e.printStackTrace(); } return true; } @Override protected void onPostExecute(Boolean result) { while(true) { sec++; showTime(); if(sec==60) { min++; sec=0; showTime()…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק לצילום וידיאו רציף באיכות גבוהה למשך מספר שעות . מצלמות דיגיטליות לא מסריטות יותר מחצי שעה או 4GB ,הנמוך מבינהם. מצלמות וידיאו יעודיות , יקרות ,פגיעות מסורבלות וגדולות מדיי. סמארטפונים כנ"ל . לכן חשבתי על מצלמת action לצרכים שהם לא מקצועיים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-