עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by joniar,

התקנתי ANDROID חדש על הפלאפון שלי.. SPICA של SAMSUNG על פי המדריך הזה... http://www.londatiga.net/it/samsung-i5700-galaxy-spica-android-2-1-flashing-guide/comment-page-4/#comment-4667 אז... יש לי את החדש.. הבעיה היא שאין לי עיברית עכשיו לא יכול לקבל ולא יכול לשלוח הודעות בעברית וכן לא יכול לעשות כלום בעברית... זה בעיה קשה.... חיפשתי קצת בגוגל עזרה ולא ממש מצאתי משו למצב שלי... אם מישו מצא או חושב שיכול למצא יותר טוב ממני מדריך איך לעשות את זה... זה ממש יעזור לי... תודה רבה! [br]פורסם בתאריך: 25.07.2010 בשעה 04:13:40 היתקנתי ע"י מדריך אחר עוד פעם.. http://samsung-firmware.webs.com/I5700_Flash_Tutorial_English.pdf זה המדריךוזה המקום שממנו הורדתי את הקושחה http://samsung-f…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by FeedMe,

שלום! ה-H10 היקר שלי חזר מתיקון לא מזמן... עם נסיון הסנכרון הראשון שמתי לב למשהו מוזר: כתוב במפורש שיש רק 445 מגה פנויים על המכשיר מתוך 5 גיגה. בכניסה למכשיר עצמו וגם דרך FILE BROUSER מצויין בפירוש שאין קבצים על המכשיר. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי, אני מאוד אשמח לקבל המלצות לסמארטפון דואל סים בתקציב של עד 1,300 ש"ח. במידה והמכשיר מחו"ל אז התקציב של 1300 צריך לכלול בתוכו את המיסים. חשוב שיהיה מסך בגודל "5 לפחות. תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. http://www.tomsguide.com/us/google-android-apple-ios-iphpone-user-experience,news-11275.html מכיוון שאני קונה בעוד כמה חודשים טלפון חדש, שהוא מן הסתם יהיה סמארטפון, אני חורג ממנהגי ולא מדלג על הפורום הזה. תהנו.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by alex7777777,

יש לי s3 mini כשאני מדליק wifi או אינטרנט סלולרי אז אחרי כ10-15 שניות הוא מכבה את המכשיר ומדליק אותו. וככה בלי הפסקה עד שאני מכבה את האינטרנט ואז הוא מפסיק להיכבות ושוב עובד רגיל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי חבר'ה, אני מתכוון לקנות סמארטפון בארה"ב, ומוכן להשקיע בסביבות ה-400$ בעניין, לחלופין עד 1600 ש"ח. כרגע ההתלבטויות שלי הן בין - Nexus 4 לבין HTC One S אשמח לשמוע המלצות בעיקר מבעלי המכשירים או מביני עניין, אך כל המלצה רצינית תתקבל בברכה אם יש המלצות למכשירים אחרים שמח לשמוע. (אנדרואיד בלבד בבקשה). קריטריונים חשובים סוללה - זמן שתחזיק כמה שיותר, השימושים הם בעיקר מוזיקה, אינטרנט, אפליקציות ומעט סרטים. מסך - שיהיה מסך איכותי, שיוכל להציג בצורה טובה תמונות וסרטים. מצלמה - חשוב לי שהמצלמה תהיה טובה כמה שיותר, אני יודע ששל ה-One S היא מעולה, מנסיון, אבל לא יודע איך של הNexus 4. זכרון - אני מתכוון לקנות 16GB, השאלה כמה מהם יהיו זמינים בערך בכל פלאפון? זריזות -…

7. Started by slimshady21,

שלום, יש לי מחשב כף יד שהוא גם GPS. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ל-GPS? שיש בה מפות של עוד ארצות ולא רק ישראל.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום , אני צריך המצלמה לאיי פוד - הבנתי שיש שני סוגים - mp3 ו mp4 ? וההבדל הוא שב mp4 אפשר לראות קבצי וידאו ? אפשר ממש לראות קבצי סרטי קולנוע והכל ? האמת שלא חשוב לי הקבצי וידאו , חשוב לי רק שזה יהיה נגן נוח בעל נפח של 2 ג'יגה בערך..ושהגודל הפיזי שלו יהיה קטן - שיהיה נוח להכניס אותו לכיס של המכנס או החולצה , ולהעביר את החוט של האוזניות שיהיה ארוך כי ממה שהסתכלתי בזאפ כל הנגנים שם נורא גדולים כאלה עם מסכים - ממש בגודל של פלאפון ואני מחפש משהו הרבה יותר קטן. חשוב לי שהאיכות שמיעה שלו תהיה טובה - ושיהיה עם אוזניות טובות ונוחות. ממה שראיתי מישהו בפורום המליץ על FY700 mpio 2gb עכשי מה זה שיש לו 512 זכרון פנימי מה זה אומר ? למישהו פה יש את הנגן הזה ? זה נגן נוח וקטן ? שומ…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום ניסיתי להכנס לאתר sports.walla.co.il בספארי, עד עכשיו זה עבד מצוין, מאתמול בבוקר, זה לא מעלה לי את האתר הוא רושם לי SAFARI אינו יכול לפתוח עמוד זה עקב ריבוי הפניות ...ניסיתי איפוס הגדרות של הסטוריה וקוקיז, מחקתי את האתר מהפייבוריטס, עשיתי כיבוי והדלקה לאייפון, עשיתי HARD RESET, עשיתי איפוס להגדרות רשת, מחקתי נתוני אינטרנט, ומה לא? לפני שאני מנסה RESTORE וגם אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל אולי רק יקלקל לי את האייפון(כי זה ימחוק לי את הCLASH OF CLANS) מישהו נתקל בזה.? עשיתי חיפוש בגוגל גם באנגלית, לא מצאתי עוד פתרון, הם רושמים לעשות RESET לSAFARI, אבל איך עושים בכלל חוץ ממה שכבר עשיתי? לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו, בהתחלה זה לא היה עובד גם לwww.walla.co.il אבל מהבוקר זה …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by tomeror,

טבלט מעולה של מייקרוסופט~!! מעבד i5 זכרון 4 giga הארדיסק 64ssd תריצו חיפש קצר עליו בגוגל..) אז מי שמעוניין יש לי למכירה!! 2600ש"ח 054-2400689

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. ראיתי שלא העלו עדיין כתבה באתר, לכן במידה ומישהו מתעניין בעולם מערכות ההפעלה הניידות הנה קישור לסיכום מה שהוצג במסגרת האירוע שהתרחש שלשום (כי עבר 12 בלילה). http://www.iandroidil.net/11019

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם מצאתי את השאלה הזאת לפני כשנתיים אז ... אני נאלץ לשאול אותה שנית בהתחשב במחירים שירדו ובטכנולוגיה שהתפתחה . אני מעוניין לקנות כרטיס 32gb Class-10 MicroSD עבור הסלולאר שלי/ שאלתי היא האם יש כרטיס שמיועד לסלולארי ולא ומצלמות ואם יש לכם המלצה לכרטיס מסויים תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. המחירים שלהם מאוד דומים בזמן האחרון הגלקסי צנח ל 2200 והנקסוס ל 2300 בגירסת ה 16GB. השאלה היא מה שווה יותר לקנות ? אני משדרג את האייפון 4 שלי רוצה לעבור לאנדרואיד אשמח לשמוע את הדעות שלכם ואם אפשר מה היתרונות של המכשירים שאתם ממליצים על פני המכשיר האחר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by achick,

היי אנשים טובים, זה עתה עברתי מסלקום לגולן טלקום. עד עכשיו לא רציתי לעדכן רום כדי לא לפגוע באחריות שהייתה לי בסלקום עכשיו כשעזבתי אותם זה לא שיקול. אני מחפש המלצות לרום מעודכן ומומלץ בעברית/או שלפחות אפשר לכתוב בו בעברית. אני לא מבין בזה כלום, וחבר יעשה לי את ההתקנה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי מהידע שלכם מה הרום או הרומים שירוצו הכי טוב על גלקסי 1 כולל מה שצריך לדעת עליו - שם, גרסה, מאיזה מפתח וכו'. אם פרסמתי במקום הלא נכון בפורום, אשמח להכוונה איפה לפרסם ואם זה בר נשאל הרבה מדי פמים, אנ יפשוט לא מוצא אז אשמח להכוונה לפוסטים מעודכנים בנושא. עזרו לי להפוך את המכשיר למה שהוא באמת יכול להיות ( עם הרום של סלקום הוא בלי שום דבר פתוח עומד על ניצול של 260 מגה מתוך 330 מגה בייט…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Lost Spirit,

אהלן, רכשתי ממש לא מזמן את הנגן הנ"ל ונדמה לי שהנגן משמיע מוזיקה בווליום נמוך. האוזניות שהגיעו עם הנגן תקינות - דרך הפלאפון אני שומע די חזק, ואילו מהנגן אני שומע חלש יותר. לדעתי הספק המוצא של הנגן נמוך יותר משל הנגן הקודם שהיה לי (clip+) מה שיכול להסביר את עניין הווליום הנמוך. השאלה היא האם ככה זה כלךל הנגנים הללו או שמא קיבלתי אחד פגום ועלי לממש אחריות ולהחליפו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום רב! רקע: לאחרונה נפלה עליי השראה ל"פיתוח" (תכף תבינו למה מרכאות) תוכנה-משחק-אפליקציה-וואטאבר. יש לי ידע קל בתכנות, הקטע הוא שתמיד בגלל שאני או בן אדם מומחה אחר הפעילו את הסקריפט לא היה צורך בפיתוח ממשק גרפי מורכב שיקל על המשתמש. כלומר עבדתי רק עם ממשק קריקטריאלי. תכנתתי בעיקר בפרל, בעיקר סקריפטים של דיאגנוזה או הקלה בניהול הדומיין שלי, כלומר בעיקר פקודות סיסטם. בבית ספר למדתי גם C# כך שאני מכיר קצת (ממש קצת זה הבית ספר) את התכנות עם VS, אך הרמה שלי בפרל שונה משמעותית. עלה לי נרעיון לפתח סוג של משחק-תוכנה-אפליקציה כיוון שיש לי ים של זמן פנוי, אין באפליקציה הזו שום המצאה של הגלגל ואני מאמין שחוץ מכמה התאמות קטנות בקודים מוכנים ושילובם אפשר יהיה לכתוב אותה ממש בקלות. ו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by eranmor,

עד 200$ מחשש ייתפס במכס הדרישות הן סטנדרטיות, עם חשיבות לזמן סוללה, מצלמה סבירה עם פלאש, ומסך 4.5" לפחות שמסוגל להריץ משחקים פשוטים בלי להיתקע מה מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, ההתלבטות שלי היא בין 1. D2 שעולה 885 ש"ח 2. E250 שעולה 478 ש"ח 3. U3 שעולה 589 ש"ח 4. F2 שעולה 589 ש"ח 5. U10 שעולה 779 ש"ח הדברים שהכי חשובים לי לפי הסדר הם: יחס מחיר-ביצועים הכי טוב, סאונד איכותי, ממשק נוח, וידאו טוב וזמן בטרייה ארוך. מה הנגן הכי משתלם? (לא הכי טוב, כי זה ברור שזה ה-D2). תודה

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kletsman,

שלום אני מתלבט בין ה lg g4 ל וואן פלוס 2 איזה מכשיר עדיף?

20. אירוע ההשקה הגדול של אפל בסן פרנסיסקו מתחיל עכשיו. האם הוא יעמוד בציפיות הגבוהות? לכתבה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מכשיר עם התכונות הבאות: 1. סוללה שאפשר להחליף 2. מסך עד 4.3'', עם ממשק כמה שיותר טוב. זה הכי גדול שמרגיש לי נוח ביד. הגלקסי S3 גדול מידי... 3. זיכרון 16GB- בתאכלס לא צריך יותר, אבל לא יזיק 4. רצוי עם תקשורת 4G 5. סאונד לא מעניין 6. חזק. כמה? מספיק כדי להריץ את האנדרואיד החדש 7. מעדיף לא אייפון. שמעתי דברים רעים על סוני. אשמח לשמוע דעתכם על המכשיר של MEIZU. 8. קנייה בארה"ב (כנראה אמזון) עד 700$ תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. כחלק מהחברות המקיימות אירועים מיוחדים בסביבת תערוכת MWC השנתית שתתקיים בחודש מרץ, שלחה NVIDIA הזמנות לאירוע בו היא תחשוף מוצר חדש ומהפכני הנמצא בפיתוח זה שנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שכל אחד יבחר מה שהוא חושב

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by eliXir,

היי, האם ניתן לעדכן GPS מדגם TomTom עם מפות בישראל?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני צריך לקנות מכשיר סלולרי ללא מצלמה לצרכי עבודה במכשיר לא יעשה שימוש מלבד קבלת והוצאת שיחות והודעות יש עדיין מקומות שמוכרים כאלה מכשירים? הכוונה לחדשים, מחנות או ספק רשום כלשהו

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.