גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אחי בצרפת וקונה לעצנו את ה s4 mini ב 900 שקל, שאל אם אני מעוניין גם, בדקתי קצת וראיתי שיצא ה MOTO G המשופר, ושהוא בערך באותו מחיר, יש קונצנזוס מי עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד (אני יודע שלמוטו מצלמה גרועה...) שניהם 8 ג'יגה אני מניח. צריך להחזיר לו תשובה עד הבוקר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ההתלבטות שלי היא בין 1. D2 שעולה 885 ש"ח 2. E250 שעולה 478 ש"ח 3. U3 שעולה 589 ש"ח 4. F2 שעולה 589 ש"ח 5. U10 שעולה 779 ש"ח הדברים שהכי חשובים לי לפי הסדר הם: יחס מחיר-ביצועים הכי טוב, סאונד איכותי, ממשק נוח, וידאו טוב וזמן בטרייה ארוך. מה הנגן הכי משתלם? (לא הכי טוב, כי זה ברור שזה ה-D2). תודה
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי NOOK מאמזון והוא מגיע עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרויד אך מנוונת (ה NOOK הוא בעצם ספר אלקטרוני). מצאתי מספר אפשרויות להחליף את מערכת הפעלה שלו לאנדרויד מלא אך אני לא מבין מה ההבדלים בן השתיים. - CM 10 Jelly Bean -Android 4.4 KitKat מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אחר צהריים טובים לכולם הסלולר שלי N95 סיים את חייו הלילה (אחרי הרבה שנים) , והחלטתי לקנות סוף סוף סמראטפון. לפני כמה חודשים החזקתי במכשיר - Alcatel One Touch 918 שהיה נוראי (הוא נגנב אחרי שבועיים למזלי הרב). אומנם הוא עלה 600 ש"ח , אבל הוא היה מאוד מאוד איטי (גם לאפליקציות סבירות -WAZE לדוג) , נוחות מינ' (קריאת דפי אינטרנט לדוג) , וכמובן הרבה מאוד באגים . הדרישות שלי הם סבירות - סמארטפון שיעלה אפליקציות בינוניות - וייז , ואטסאפ , משחקים סבירים (לא שיא הטכנולוגיה) , שירגיש טיפה "יוקרתי" , מהמכשיר שהחזקתי (ALCATEL) , אני מתכוון שיהיה קצת דק , אולי שיהיה עם מסך קצת יותר טוב (הדגשתי באיזה מכשירים השתמשתי , בלשון המעטה לא שיא הטכנולוגיה). וכמובן אני מעדיף במחיר סביר ( בכול זאת…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה בקניית טאבלט לאחותי (ילדה בת 11) יש אפשרות לקנות את הטאבלט בגרמניה (אני דיי בטוח שזה יוצא זול יותר) השימושים המרכזיים: -סרטים -מוזיקה -אפליקציות אנדרויד -משחקים גודל מסך וזמן סוללה עפ''י מה שנכנס בתקציב. מומלץ כמה שיותר לרדת בתקציב עם עדיפות לאזור ה600 שקלים. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מ95 והיה לי ערכת נושא של סלקום שאיתה בא שומר מסך שכל פעם שלא משתמשים בטלפון יש אותו החלפתי ערכת נושא אבל השומר מסך נשאר עדיין. איך אני יכול לבטל אותו או להחליף אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485310.msg4164113#msg4164113 כל עזרה או בעיקר עצה ממי שעבר את העניין בעצמו תתקבלנה בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לכבוד היום הולדת שלי כנראה אני אקנה לעצמי את האייפון 3G. רציתי לשאול כמה שאלות: *יש לו GPS כמו שאומרים? ואם כן, האם הוא עובד סבבה בישראל? ומה הפרוצדורה כדי שהוא ייעבוד? *האם אפשר להשתמש במכשיר דרך חברת אורנג'? (כלומר אני קונה אותו ומדבר דרך חברת אורנג') *האם הוא מגיע עם תמיכה לעברית? *האם אפשר להשים רקעים אחרים (כלומר לחבר לו כבל USB למחשב ולהוריד רקעים לצג הראשי)? סליחה אם אלו שאלות מטומטמות. מעולם לא היה לי ובקושי השתמשתי בזה אצל חברים.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טאבלט סיני עד 150 דולר כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט וקריאת ספרים אלקטרוניים (ואולי מעט משחקים). יהיה נחמד אם יהיה לו BT כדי שנוכל לחבר מקלדת חיצונית בקלות, אבל לא חובה. בגלל שאני רוצה לקרוא ספרים אני חושב שמסך 7 אינץ' יהיה קטן מדי, ומצד שני מחשבים עם מסכי 9.7 אינץ' ומעלה עולים בדרך כלל מעבר לתקציב שלי. היום ראיתי באתר של ainol את הטאבלט הנחמד הזה שגודלו 8 אינץ': http://www.ainol-novo.com/android-4-1-tablet-pc-spider-8-inch-ips-screen-dual-core-1-6ghz-bluetooth-16gb.html רזולוציית המסך לא מדהימה אבל כל השאר נראה אחלה. אבל יש שני דברים שקצת מעלים אצלי חששות: משום מה לא מופיע עליו הלוגו של ainol כמו בכל הטאבלטים האחרים שלהם, ושנית, אי אפשר למצוא ברשת שום …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד שהוא גם GPS. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ל-GPS? שיש בה מפות של עוד ארצות ולא רק ישראל.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1)האייפון הוא אייפון דור רביעי (אייפון 4) שהגיע אלי מחבר הוא לא שמושי בשבילו יותר... והוא גם שבור ב3 מקומות:סוללה נפוחה ולכן החלק האחורי שבור משהו כזה והמסך. הסוללה שלו התנפחה(לפני שבועיים לפני שהוא הגיע) אני אחליף אני יודע אבל לפני איזה חצי שנה הוא ניכנס למים והוא מאז עבד פיקס עד שפשוט הוא הפסיק להתשמש בו ביגלל סיבות אחרות אז הוא החליט לתרום לי אותו הוא השאלה שלי האם יש קשר בין המים לסוללה? 2)השפוץ יעלה לי בערך 700 ש"ח השאלה שלי מה ההבדלים בין מסך מקורי ולא מקורי ואיך אני יכול לדעת עם הוא מקורי או לא... 3)כדאי לעשות את הבדיקה בחומרה של האייפון ( החלק הפנימי)? כי הוא עבד פיקס חצי שנה.... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן יש לי גלקסי מיני ואני רוצה שהוא ישתף את האינטרנט הסלולרי שלו למחשב הנייד שלי. אני הופך אותו בהגדרות לנקודה חמה ומנסה להתחבר דרך המחשב. המחשב מצליח להתחבר אבל מודיע באמצע שההתחברות לקחה הרבה זמן ואח"כ הוא מראה שזה מחובר ללא גישה לאינטרנט. מה הפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שאני כבר זמן מה רוצה לדעת את התשובה... לפני כמה חודשים אימא שלי איבדה את הסלולרי שלה, אז הלכנו לסלקום בשביל לקבל מכשיר זהה. בכלל שיש לנו ביטוח אז מכרו לה את אותו המכשיר בכ- 150 ש"ח. וששאלתי כמה היה עולה לי אם הייתי מאבד את ה - N95 שלי והם אמרו לי שזה בערך 800 ש"ח. ועכשיו חבר שלי איבד את הסלולרי שלו, ואין לו ביטוח כך שהוא צריך לקנות מכשיר חדש, שכמובן יעלה לו הרבה כסף. אז נגיד ואני אלך עכשיו לסלקום ואגיד להם שנאבד לי המכשיר, והמכשיר יהיה בבית שלי מכובה או משהו, אז אני אוכל לקנות מכשיר חדש + סים שיעלה עוד 100 שקל והם לא יעלו על זה שלא באמת איבדתי את המכשיר? ואז יהיה לי מכשיר סלולרי בהרבה פחות כסף, שאני אוכל למכור או לתת לחבר. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים,…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המוצר הבא - http://www.dealextreme.com/p/fv-1-google-tv-box-android-2-2-internet-tv-box-w-wifi-usb-rj45-hdmi-sd-4gb-samsung-s5pv210-1ghz-66302?r=88474882 השימוש יהיה בעיקר הזרמת וידאו לטלויזיה ואולי גלישה מדי פעם באינטרנט. משהו התנסה עם המכשיר או מכשיר דומה? עד כמה אפשר לסמוך שהוא מוצר אמין? נ.ב. מצאתי אותו באתר סיני ב-75 דולר, נשמע הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בת זוגי התקשרה לפלאפון להחליף תוכנית שמסתיימת עוד שבועיים. שם שימור לקוחות סיפרו לה שחוק ניתוק זיקה שונה ב-25/1/2012 ומעכשיו הוא חל אך ורק על מכשירים זהים לאלה שנמכרים בחברה. יש לה samsung nexus s. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בקשר לזה. מישהו יודע משהו אחר? נראה לי שזה עוד ניסיון מריחה של שירות לקוחות גרוע.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב iPhone דרך eBay והייתי שמח אם אנשים שהתנסו בזה יוכלו לתת קצת טיפים בכל הנוגע לביטוח בארץ (הבנתי שיש בעיה כלשהי), מכס שמשלמים על המכשיר ועוד כל מידע שיכול להיות רלוונטי. תודה מראש, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למבינים ! אני בעלת אייפון 4S כבר 3 שנים (מאוד מרוצה ממנו למרות ),ומגיע הזמן להתחדש ! אני מתלבטת מה כדאי לקנות LG G4 או גלאקסי האדג' (מה הבדל בכלל להאדג' ל6 אס )? תרגישו חופשי,חוות דעת עוזרת ! רק הכנות,וכל האמת. תודה ובברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפתחת השבבים הטאיוואנית לא נחה לרגע, ומתכוננת להשקתו הרשמית של שבב ה-Helio X20 אשר יהיה הראשון בעולם בעל עשר ליבות עיבוד - ויכולות מתקדמות נוספות, שאמורות לאיים אפילו על ה-Snapdragon 810 של קוואלקום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-mediatek-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%97%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש נגן קומפקטי שלא אצטרך לתקוע במחשב/קיר כדי לקבל כמה שעות של ניגון, אלא שיעבוד על סוללה רגילה, שיהיה לו איכות שמע כמה שיותר טובה וזהו בערך... בדקתי כבר והG3 לא מיובא ע"י היבואן, וה"מחליף" שלו הוא עוד MP3 עם סוללת ליטיום מעצבנת..תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב3100 שלי הייתה אפשרות לימי הולדת. כותבים מתי האיש נולד ואז ביום הולדת שלו, הטלפון מתריע ואומר שיש לו יום הולדת ובן כמה האיש. איך עושים זאת ב6680? האם יש תוכנה או משהו כזה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, לפני זמן מה עשיתי הזמנה מוקדמת של ה aiki5 מבאג. ואז התחלתי כמו תמיד לחפש משהו טוב יותר. מצאתי את הדבר המושלם: XIAOMI M2 Quad core http://www.aliexpress.com/item/XIAOMI-M2-Quad-core-Android-4-1-MIUI-1-5G-CPU-4-3-IPS-1280-x720/674349160.html הוא חזק יותר יפה יותר מעניין יותר וכו, ממה שמצאתי באינטרנט מחיר שלו היה אמור להיות 350 דולר פלוס מינוס, בפועל לא מצאתי מי שמוחר ב 450 (כולל משלוח) שתכלס לא כל כך רע. אז להלן כמה שאלות, 1) מאיפה אני יכול לקנות את הxiaomi בפחות מ400 דולר אם יש מקום כזה בכלל ? 2) שווה לי בכלל לקנות אותו ב450 ולא את הaiki ? יש משהו שאני לא יודע על המכשיר? 3) אותה שאלה לגבי ה aiki, הוא לא מכשיר מושלם, אבל הוא זול יחסית, שורה תחתונה מה עדיף? . תודה…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הבאתי לפני כמה ימים כבל USB3 לגלקסי 5 (בזיון שלא מקבלים אותו עם המכשיר, אבל לא משנה...) העניין הוא שכשאני מחבר אותו למחשב הוא לא עובד כUSB3 אלא 2. קראתי באינטרנט וראיתי שאני צריך לגלול את האפשרויות ולבחור במכשיר USB3 (בזמן שהמכשיר מחובר למחשב). אבל.. אין לי בכלל את האפשרות הזו אלא רק את השתצי אפשרויות הראשונות. שוב קראתי באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון וראיתי איפשהו שאולי זה קשור לקרנל הספציפי של הארץ (?!) אז רציתי לשאול אם עוד מישהו נתקל בזה? למישהו אולי יש פתרון? רעיונות?! **כדי למנוע שאלות- אני בטוח שהחיבור במחשב הוא USB3, שחיברתי את המכשיר כמו שצריך ושהדרייברים במחשב מותקנים כהלכה. ליתר בטחון בדקתי עם עוד מחשב ואותה תוצאה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי הזדמנות לקנות HTC M9 (או כל פלאפון אחר, פשוט הדגם הזה נשמע הכי אטרקטיבי כרגע) בסין. האם כדאי? ז"א המחיר זול, כן, אבל האם האיכות והגימור שם הם זהים למה שמוכרים בחנויות רגילות ברחבי העולם? זה חשוב לי כי הרגל מגונה שלי הוא להיתקע עם אותו פלאפון עד שהוא שובק חיים (S2 בדיוק גוסס לו בזמן כתיבת הפוסט) כמו כן איך זה הולך מבחינת תדרים ומערכת הפעלה? האם זה משהו שצריך להדאיג? אני בעצמי טס לאנגליה בסוף החודש אבל המחירים שם לא הכי זולים, אבל במקרה הגרוע אקנה כבר שם את הM8, במידה ותמליצו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. על איזה נגן MP4 אתה ממליצים? אני רוצה משהו עד 300 ש"ח בערך. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ולמה, אשמח אם תציגו לי שם מלא ואם אפשר גם אתר באינטרנט שמוכר את הנגן הזה. דרך אגב, מה אתם אומרים על הנגן הבא: http://www.getit.co.il/Group/31704/#description תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אולי מישהו יודע מה הסיבה - אבל קיבלתי חשבונית ראשונה של הוט על סך 111 ש"ח. זה קצת לא ברור לי כי אני במסלול 89 + כרטיס חדש יוצא קצת יותר. לא שאני מתלונן חלילה וחס, אבל רק רוצה להבין מה הולך פה. אגב, את החשבונית הם שולחים בדואר או במייל? ויש שם פירוט של כמות שיחות וסמס (לצרכי השוואה אישיים - לראות איזה מסלול עדיף). תודה למגיבים! צום קל!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-