גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
המכשיר החכם שלכם פתוח לקבלת הודעות מולטימדיה מסוג MMS? סביר להניח כי אתם בסיכון לקבלת קוד זדוני במסגרתה של פירצה חדשה אשר נתגלתה על ידי חברת Zimperium הישראלית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/פירצת-אבטחה-חדשה-מעמידה-קרוב-למיליארד/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, לפני זמן מה עשיתי הזמנה מוקדמת של ה aiki5 מבאג. ואז התחלתי כמו תמיד לחפש משהו טוב יותר. מצאתי את הדבר המושלם: XIAOMI M2 Quad core http://www.aliexpress.com/item/XIAOMI-M2-Quad-core-Android-4-1-MIUI-1-5G-CPU-4-3-IPS-1280-x720/674349160.html הוא חזק יותר יפה יותר מעניין יותר וכו, ממה שמצאתי באינטרנט מחיר שלו היה אמור להיות 350 דולר פלוס מינוס, בפועל לא מצאתי מי שמוחר ב 450 (כולל משלוח) שתכלס לא כל כך רע. אז להלן כמה שאלות, 1) מאיפה אני יכול לקנות את הxiaomi בפחות מ400 דולר אם יש מקום כזה בכלל ? 2) שווה לי בכלל לקנות אותו ב450 ולא את הaiki ? יש משהו שאני לא יודע על המכשיר? 3) אותה שאלה לגבי ה aiki, הוא לא מכשיר מושלם, אבל הוא זול יחסית, שורה תחתונה מה עדיף? . תודה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תומכת עברית, ליצירה, עריכה וקריאה של קבצים. רצוי חינמית ואם לא- אז בתשלום וגם שתהיה דרך לקרוא/לערוך את הקבצים עם מיקרוסופט אופיס על מחשב PC תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. על איזה נגן MP4 אתה ממליצים? אני רוצה משהו עד 300 ש"ח בערך. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ולמה, אשמח אם תציגו לי שם מלא ואם אפשר גם אתר באינטרנט שמוכר את הנגן הזה. דרך אגב, מה אתם אומרים על הנגן הבא: http://www.getit.co.il/Group/31704/#description תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91-280-%d7%a9%d7%97/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אולי מישהו יודע מה הסיבה - אבל קיבלתי חשבונית ראשונה של הוט על סך 111 ש"ח. זה קצת לא ברור לי כי אני במסלול 89 + כרטיס חדש יוצא קצת יותר. לא שאני מתלונן חלילה וחס, אבל רק רוצה להבין מה הולך פה. אגב, את החשבונית הם שולחים בדואר או במייל? ויש שם פירוט של כמות שיחות וסמס (לצרכי השוואה אישיים - לראות איזה מסלול עדיף). תודה למגיבים! צום קל!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבת שלום.. מחפש המלצות לאפליקציות שימושיות לנוקיה E71 עד כמה מצאתי דפדפן חמוד opera mobile ואת fring לצאטט אשמח לקבל הצעות לאפליקציות נוספות / הפנייה לפורומים טובים.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי הזדמנות לקנות HTC M9 (או כל פלאפון אחר, פשוט הדגם הזה נשמע הכי אטרקטיבי כרגע) בסין. האם כדאי? ז"א המחיר זול, כן, אבל האם האיכות והגימור שם הם זהים למה שמוכרים בחנויות רגילות ברחבי העולם? זה חשוב לי כי הרגל מגונה שלי הוא להיתקע עם אותו פלאפון עד שהוא שובק חיים (S2 בדיוק גוסס לו בזמן כתיבת הפוסט) כמו כן איך זה הולך מבחינת תדרים ומערכת הפעלה? האם זה משהו שצריך להדאיג? אני בעצמי טס לאנגליה בסוף החודש אבל המחירים שם לא הכי זולים, אבל במקרה הגרוע אקנה כבר שם את הM8, במידה ותמליצו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהוא מכיר טאבלט ש GPS שיעבוד כמו מכשיר GPS בלי אינטרנט שינווט אותי ברכב ושלא יאחר שיודיע לפני כל פנייה מהיר כי יש מכשירי GPS שמאחרים בלי תקיעות ועוד דבר שיהיה תמיכה ברשת סלולרית המחיר לא רלוונטי תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הבאתי לפני כמה ימים כבל USB3 לגלקסי 5 (בזיון שלא מקבלים אותו עם המכשיר, אבל לא משנה...) העניין הוא שכשאני מחבר אותו למחשב הוא לא עובד כUSB3 אלא 2. קראתי באינטרנט וראיתי שאני צריך לגלול את האפשרויות ולבחור במכשיר USB3 (בזמן שהמכשיר מחובר למחשב). אבל.. אין לי בכלל את האפשרות הזו אלא רק את השתצי אפשרויות הראשונות. שוב קראתי באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון וראיתי איפשהו שאולי זה קשור לקרנל הספציפי של הארץ (?!) אז רציתי לשאול אם עוד מישהו נתקל בזה? למישהו אולי יש פתרון? רעיונות?! **כדי למנוע שאלות- אני בטוח שהחיבור במחשב הוא USB3, שחיברתי את המכשיר כמו שצריך ושהדרייברים במחשב מותקנים כהלכה. ליתר בטחון בדקתי עם עוד מחשב ואותה תוצאה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את MK808 , ורק צרות יש לי עם הדבר הזה! אני ממש מצטער שקניתי את המכשיר ואני מאוד מקווה שלא זרקתי את כספי לפח אפילו עידכנתי את הקושחה לגרסה החדשה ביותר אך עדיין אותו דבר. אני מרגיש שעבדו עליי, כי ראיתי באיזה סירטון באינטרנט שהוא עובד מצויין אבל הסירטון הוא רק 10 דק' בערך והבעיות העיקריות של ריסטרטים מתחילות אחרי כשעתיים של שימוש רציף! (כניראה נובע מהתחממות) לדוגמה: 1. הWIFI ממש ממש איטי ברמות מטורפות ובלתי אפשרי להזרים סרטים, אפילו הצמדתי את הנתב ל MK808'לא עזר, 2. התמונה ממש לא איכותית ונמתחת והיא ממש לא 1080P כפי שפורסם 3. כל שעתיים רצופות של שימוש בערך המכשיר עושה ריסטרט. אני לא יודע אם העיות האלה הן רק ב MK808 שלי או שמדובר בדגם דפוק! יש כאן מישהו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, טאבלט PIPO M9 במצב חדש. נעשה בו שימוש שלא עולה על מספר שעות בודדות. המכשיר נמכר עקב חוסר שימוש. יימכר עם כיסוי שמשמש גם כ'סטנד' ומגן מסך. בנוסף עוד שני מגני מסך ספייר למי שיקנה את המכשיר. המכשיר כולל עברית, אין לו שום בעיות, רץ באופן חלק. המחיר - 600, מחיר סופי. עמית - 0523368500
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
במקור המיילסטון היה צריך לקבל פרויו ב2010, עכשיו קראתי שזה נדחה לרבעון ראשון של 2011.. החלטתי שנמאס לי לחכות, האם יש רום לא רשמי של פרויו למיילסטון (נרכש מסלקום) ? אם כן איך אפשר להתקין, והאם זה כרוך בהתקנת כל האפליקציות מחדש? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לכבוד היום הולדת שלי כנראה אני אקנה לעצמי את האייפון 3G. רציתי לשאול כמה שאלות: *יש לו GPS כמו שאומרים? ואם כן, האם הוא עובד סבבה בישראל? ומה הפרוצדורה כדי שהוא ייעבוד? *האם אפשר להשתמש במכשיר דרך חברת אורנג'? (כלומר אני קונה אותו ומדבר דרך חברת אורנג') *האם הוא מגיע עם תמיכה לעברית? *האם אפשר להשים רקעים אחרים (כלומר לחבר לו כבל USB למחשב ולהוריד רקעים לצג הראשי)? סליחה אם אלו שאלות מטומטמות. מעולם לא היה לי ובקושי השתמשתי בזה אצל חברים.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי את התשובה. אני יודע שלמכשירי SANSA של SANDISK אין תמיכה בתיקיות ולכן רציתי מכשיר אחר זול ואיכותי, ואמרו לי שכדאי את ה-T30. כמו כן אם מישהו רוצה לכתוב מה יתרונות / חסרונות שלו אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סמארטפון הנקסוס החדש והראשון שנוצר בשיתוף עם מוטורולה נוחת בחנויות ואצל המבקרים, אשר מתחבטים בינם לבין עצמם בשאלות הגדולות - כמה גדול זה גדול מדי, והאם תג מחיר התחלתי של 650 דולר שומט את הקרקע מתחת לכל מה שמייצג השם \'נקסוס\' לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%a8-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%94%d7%91%d7%95-%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%90/
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר נוקיה 5230 ובסלקום רוצים בעבור הכבל USB 60 שקל. עכשיו קיבלתי המלצה על אתר בשם דיל אקסטרים שממה שראיתי יש שם מחירי שחיטה כבלים ב3 $ בערך כולל משלוח. הנה עמוד חיפוש שהרצתי באתר הנ"ל לכבלי USB בעבור נוקיה תוכלו לעזור לי לבחור את הכבל הנכון שמתאים למכשיר אשר ברשותי? תודה. עריכה: הגיוני? נדמה לי או שהם מוכרים N97 ב89 $ כולל משלוח? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39093
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חברת MS נותנת חינם 30GB בענן שלה לצמיתות,למי שיוריד את האפליקציה שלה OneDrive (ניתן להוריד מ- Google Play וכו') ויפתח חשבון בענן עד סוף החודש הנוכחי (ספטמבר) או שכבר ברשותו חשבון. יש לאפשר העלאת תמונות וכו' בהגדרות, ואחרי קבלת ההטבה, אפשר לבטל את האופציה. ההטבה רלוונטית לכל הפלטפורמות (iOS, Android, Windows Photos). https://blog.onedrive.com/you-can-now-get-30-gb-of-free-storage-with-onedrive/ עריכה: אני רואה שכבר פורסם אתמול בערב... http://hwzone.co.il/onedrive-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%98-%D7%9E%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99-%D7%9C/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ההתלבטות שלי היא בין 1. D2 שעולה 885 ש"ח 2. E250 שעולה 478 ש"ח 3. U3 שעולה 589 ש"ח 4. F2 שעולה 589 ש"ח 5. U10 שעולה 779 ש"ח הדברים שהכי חשובים לי לפי הסדר הם: יחס מחיר-ביצועים הכי טוב, סאונד איכותי, ממשק נוח, וידאו טוב וזמן בטרייה ארוך. מה הנגן הכי משתלם? (לא הכי טוב, כי זה ברור שזה ה-D2). תודה
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&main=1 האם הוא גנרי? האם יש בתקציבו משו יותר מישתלם 2 גיגה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! רקע: לאחרונה נפלה עליי השראה ל"פיתוח" (תכף תבינו למה מרכאות) תוכנה-משחק-אפליקציה-וואטאבר. יש לי ידע קל בתכנות, הקטע הוא שתמיד בגלל שאני או בן אדם מומחה אחר הפעילו את הסקריפט לא היה צורך בפיתוח ממשק גרפי מורכב שיקל על המשתמש. כלומר עבדתי רק עם ממשק קריקטריאלי. תכנתתי בעיקר בפרל, בעיקר סקריפטים של דיאגנוזה או הקלה בניהול הדומיין שלי, כלומר בעיקר פקודות סיסטם. בבית ספר למדתי גם C# כך שאני מכיר קצת (ממש קצת זה הבית ספר) את התכנות עם VS, אך הרמה שלי בפרל שונה משמעותית. עלה לי נרעיון לפתח סוג של משחק-תוכנה-אפליקציה כיוון שיש לי ים של זמן פנוי, אין באפליקציה הזו שום המצאה של הגלגל ואני מאמין שחוץ מכמה התאמות קטנות בקודים מוכנים ושילובם אפשר יהיה לכתוב אותה ממש בקלות. ו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי באתר הזה ובפוקט פריק איך לפרוץ את המכשיר הנ"ל על מנת לעדכן לו מפות ותוכנה חדשה אם מישהו יכול לעזור לי איך לעשות את זה אודה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם זה עתה קיבלתי מכשיר חדש נקסוס 4 מחו"ל (ארה"ב) הגעתי לתחנת שרות אורנ'ג על מנת להחליף למיקרו סים מנסה לחייג מהטלפון רואים שיחה יוצאת אך ללא צליל חיוג וזה שמקבל את השיחה לא שומע כלום כלומר יוצאת שיחה בלי אפשרות לבר ולשמוע גירסת אנדרואיד היא 4.2.2 האם יש למושג כל שהוא? אני לא רוצה להאמין שהמכשיר תקול גלשתי בו שמעתי מוסיקה האם צריכים להתקין גירסת תוכנה כל שהיא נא עזרתכם האדיבה והמהירה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-