עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אין לי קשר נפשי עמוק לא לISO7 ולא לאנדרויד - (סה"כ אותה הגברת בשינוי אדרת עם קצת יותר חופש)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by spitzi,

היי, הלך לי המסך של Galaxy S3 ממנו הייתי מרוצה מאוד. הלך במובן זה שהוא זוהר באור יקרות וכל הצבעים דהויים. נאמר לי בשתי מעבדות שתיקון יעלה 600 ש"ח, כי החומרה עצמה עולה להם 500 ש"ח. לדעתכם, יש מצב למצוא תיקון ב-400 ש"ח? כי מכשיר חדש עולה רק כ-1100 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שבת שלום.. מחפש המלצות לאפליקציות שימושיות לנוקיה E71 עד כמה מצאתי דפדפן חמוד opera mobile ואת fring לצאטט אשמח לקבל הצעות לאפליקציות נוספות / הפנייה לפורומים טובים.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי ....רוצה להשתדרג מ S1 (לחוץ כספית כרגע) יש לי הזדמנות לקנות מחבר מכשיר שביקר בקערת המים של כלבו החמוד רמבו ונשלף בהצלחה וחזר לעבוד לאחר יום כאילו לא קרה כלום שווה 1400 ? כבר חצי שנה מאז המקרה ולא קרה כלום הכל עובד פיקס ! בדקתי את המכשיר והכל .... השאלה על קורוזיה ...הרי זה סוג של סרטן כאשר נגעו במכשיר מים ... (יותר נכון המכשיר צלל צלילת 5 כוכבים נהנה טיפה וחזר לפני הים,מת וחזר לחיים אחרי יום ...) כבר חצי שנה מאז עברו והכל עובד פיקס . שווה את ה 300 שקל פחות האילו מאשר ב 1700 לחפש עכשיו מכשיר יד שניה ממוכר זר ? תודה .

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Itzik 007,

אהלן, אולי מישהו יודע מה הסיבה - אבל קיבלתי חשבונית ראשונה של הוט על סך 111 ש"ח. זה קצת לא ברור לי כי אני במסלול 89 + כרטיס חדש יוצא קצת יותר. לא שאני מתלונן חלילה וחס, אבל רק רוצה להבין מה הולך פה. אגב, את החשבונית הם שולחים בדואר או במייל? ויש שם פירוט של כמות שיחות וסמס (לצרכי השוואה אישיים - לראות איזה מסלול עדיף). תודה למגיבים! צום קל!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by D_mon,

אני מעוניין לקנות טאבלט בגודל 10 אינץ בשביל לראות סרטים בעבודה וגלישה באינטרנט (WIFI). דרוש מסך טוב שיריץ סרטים באיכות HD וסוללה טובה. כמו כן שיעבוד חלק. חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10590 יש אפשרות לקנות באילת ב 780 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Astrob0y,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך סביר עבור Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GH RAM 16 GB Motherboard: Asus p8z77-V-LX בטווח מחירים של 600-1000 ש"ח. אני לא גיימר רציני (כרגע משחק ב Mortal Kombat X בלבד), אבל גם לא רוצה להשקיע במשהו שאחליף תוך זמן קצר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%90%d7%99-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%90%d7%98%d7%95%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אהלן רציתי לדעת משהו פשוט ואני לא מוצא תשובה באנטרנט האם אפשר בטאבלט מבוסס אנדרויד לכתוב טקסט ולצפות/לערוך אותו במחשב עם ווינדוס? האם יש וורד לאנדרויד שאפשר גם לכתוב בו? או שיש אפליקציה מיוחדת שמותאמת גם למחשבים מבוססים וינדוס? חשוב לי לדעת את זה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. לאחר שלא קיבלתי מענה באתר של גולן טלקום, במייל ובדף הפייסבוק שלהם אני מקווה שאולי מישהו כאן שכבר ביצע ניוד יוכל לתת לי תשובות מדויקות. זהו נוסח המייל ששלחתי לגולן טלקום: שלום, אני לקוח ותיק ברשת סלקום ושוקל לעבור לרשת שלכם. איני נחשב כלקוח כבד בשימוש וכמעט ואיני משתמש בשירותי האינטרנט. אך עם זאת יש מספר נקודות שחשוב לי וכנראה לאחרים לקבל עבורם מידע גלוי וברור. 2 שאלות שעליהן לא מצאתי תשובה מדויקת בדפי המידע שבאתרכם וגם בפייסבוק. א. מה נחשב כשימוש הוגן בשיחות בתוך ישראל? השאלה מתייחסת לכמות זמן האוויר המכסימלי שמעבר לכך נחשב לשימוש לא הוגן לפי הגדרתכם. כלומר, ארצה לדעת במונחים מספריים כמה דקות אוויר מכסימליות נחשבות לשימוש הוגן? ב. בסלקום אני מחויב בתעריף גבוהה למדיי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. חברת MS נותנת חינם 30GB בענן שלה לצמיתות,למי שיוריד את האפליקציה שלה OneDrive (ניתן להוריד מ- Google Play וכו') ויפתח חשבון בענן עד סוף החודש הנוכחי (ספטמבר) או שכבר ברשותו חשבון. יש לאפשר העלאת תמונות וכו' בהגדרות, ואחרי קבלת ההטבה, אפשר לבטל את האופציה. ההטבה רלוונטית לכל הפלטפורמות (iOS, Android, Windows Photos). https://blog.onedrive.com/you-can-now-get-30-gb-of-free-storage-with-onedrive/ עריכה: אני רואה שכבר פורסם אתמול בערב... http://hwzone.co.il/onedrive-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%98-%D7%9E%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9E%D7%99-%D7%9C/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מתכון לקנות משם את הגלקסי S אחד,עשו לי מחיר טוב. חנות טובה? שירות טוב? אחריות? אשמח למידע למי שיודע,תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Googleness,

אהלן, יש לי מכשיר נוקיה 5230 ובסלקום רוצים בעבור הכבל USB 60 שקל. עכשיו קיבלתי המלצה על אתר בשם דיל אקסטרים שממה שראיתי יש שם מחירי שחיטה כבלים ב3 $ בערך כולל משלוח. הנה עמוד חיפוש שהרצתי באתר הנ"ל לכבלי USB בעבור נוקיה תוכלו לעזור לי לבחור את הכבל הנכון שמתאים למכשיר אשר ברשותי? תודה. עריכה: הגיוני? נדמה לי או שהם מוכרים N97 ב89 $ כולל משלוח? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39093

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. יש ברשותי מכשיר nokia N85 ואני רוצה לחבר אותו למחשב נייד ושהחבילת גלישה במכשיר של 1 GB תשמש אותי לגלישה במחשב הנייד.. שימושי הגלישה הם אתרים קלים ולא צפייה בסרטונים ולכן אני חושב שזה יספיק.. מישהו יודע כיצד אני יכול לעשות את זה ? תודה לכל העוזרים, תום.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by deluxe,

מחפש חוות דעת על הטלפון של נוקיה N79..... יתרונות חסרונות... איך הדפדפן, המקשים הרמקול, הסוללה, מערכת ההפעלה וכל מה שיש להגיד עליו.... תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כלומר יש לי אפשרות בפלאפון בהגדרות של החיבורים לעשות שזה יתחבר רק דרך WAP GATEAWAY ז"א שככה אני לא מסוגל להכנס לאינטרנט שלסלקום?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן, אני מחפש מכשיר סלולרי עבור אחותי, לא בדיוק משנה לנו מאיפה לקנות (אם זה ממפעילה אז היא ברשת סלקום, בגדול מעדיפים לקנות בחוץ כדי לא להתחייב ל 36 תשלומים) הדרישות שלה זה: מצלמה סבירה+ נגן MP3 רדיו WIFI (לא חובה אבל מאד מאד רצוי) מצלמה קדמית לטובת שיחות וידאו ושלמכשיר תיהיה תחושה סולידית קניתי לה E52 ישירות מיורוקום, לאחר סאגה של 6 שליחות לקבלת שירות תוך חודש ביצענו ביטול עסקה לאחר שמהתשובות של יורוקום השתמע שהחלפת מכשיר לא תפתור את הבעיות (כנראה משהו דפוק בתכנון) הצעתי לה את ה N82, היא לא התלהבה במיוחד מהעובי שלו והכפתורים הקטנים שלו פוסלים אותו מבחינתה... כרגע היא שוקלת סוני-אריקסון C902... יש למישהו דיעה עליו? יש לכם דיעות/המלצות למכשירים אחרים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Raul,

מממ לא הכי חשובות תכונות הMP4.. הוא הולך לשמש לאודיו נטו. הדבר הכי חשוב מלבד הנפח זה העיצוב והגודל של המכשיר. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום, אבל נראה לי שהנאנו גירסא2 יכול להיות די נחמד... מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by proevo4ever,

היי , אני רוצה להביא IPAD + 3G משומש מ EBAY 2 שאלות א. איך אני אוודא שהוא תומך בסימים מקומיים? ב. האם משלמים מכס ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. הטלפון עדיין בלי סים אלה מופעל מדי פעם עם WIFI עכשיו איך שפתחתי בפעם הראשונה היה לי חלון בית עם כמה אפליקציות כגון מצלמה וכו באמצע המסך ומעל היה חלון של שעון והכי למטה רגיל ישומים ,דפדפן וכו בנוסף היה לי אופציה מאותו החלון לגלול ימינה או ושמלה עד 6 חלונות באותו סבב לסירוגין (רוב החלונות היו עדיין ריקים ) עכשיו הטלפון התריאה על עדכון תוכנה של כ 70 מגה ,עשיתי את העדכון עשה ריסט אחרי זה ביקש עוד איזה עדכיון ועשה ריסט - בעדכון היה רשום משהו שזה למטרת יציבות המכשיר וכו. אבל לאחר העדכון ממשק טיפה השתנה לדוגמא: חלון מתוך 6 חלונות גלילה נהיי רק 3 מסך הבית עם שעון + 4אפליקציות באמצע המסך נעלמו ורק נשאר למטה 4 לינקים כמו ישומים ,דפדפן וכו.. * הבנתי שאני יכול להתאים הכל מחדש אם זא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ALÞHA,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279434,00.html אפשר להעתיק/להעביר ל"צרכנות".

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by FARKASH7,

קניה מאמזון. לא צריך להתחשב במחיר שילוח ומיסים.דרישות:1. שיריץ וואטסאפ2. שיריץ אפליקציית ג'ימייל3. שיריץ וויז4. איכות שיחה טובה.אם לא כמה צריך להוסיף בשביל מכשיר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by anuekr,

אהלן, אני כבר כמה חודשים נמצא בחיפושים אחר סמארטפון בינוני ולפני שבועות מספר מצאתי את ה-Desire S של HTC וכשהבנתי שהוא מיושן המשכתי לחפש (אם הבנתי נכון לא יגיעו אליו עדכוני חומרה וגם החומרה מיושנת). אחרי קריאה מרובה ה-ONE V קרץ לי, למרות שאין לו מצלמה קדמית והוא קצת חלש. העניין הוא שאני מתכוון לקנות מכשיר בחו"ל (במהלך חודש יולי, אם יוצאים מכשירים חדשים\מעניינים כלשהם אשמח לדעת) וה-One V נמוך משמעותית מפלאפונים אחרים שחשבתי עליהם מבחינת מחיר ונראה שהביצועים שלו לא כל כך רעים, אז רציתי לשאול אם מישהו התנסה איתו (אל תשלחו אותי לביקורות וידאו, כבר ראיתי את כולן, אני מחפש חוות דעת של צרכן) ויכול להגיד לי אם הוא שווה את ה-280 דולרים שהוא עולה בארה"ב ואם יש פלאפונים יותר טובים בס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, אני מאוד אשמח לקבל המלצות לסמארטפון דואל סים בתקציב של עד 1,300 ש"ח. במידה והמכשיר מחו"ל אז התקציב של 1300 צריך לכלול בתוכו את המיסים. חשוב שיהיה מסך בגודל "5 לפחות. תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.