גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני רוצה לקנות פלאפון חדש וצריך קצת עזרה... כרגע יש לי 6680 וכמו שאני מאמין שיודעים פה ברגע שהרגשת סימביאן אי אפשר בלי אז חייב שיהיה בו סימביאן מצלמה כמה שיותר טובה חריץ הרחבה וכל הסטנדרט (אם אפשר גם WIFI אבל לא חובה) ושהגודל יהיה נורמלי כמובן, ה6680 למי שמכיר לא פלאפון קטן בכלל לא הייתי רוצה לחרוג מהמידות שלו (בטיפה זה לא נורא) התקציב נניח שהוא לא מוגבל (אני קונה בחו"ל אז תציעו חופשי גם דברים שלא משווקים בארץ) יש הצעות?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן, מאיפה מורידים את העדכון? ועוד משהו, איך הוא מול הipod shuffle? ואיך האוזניות של הipod בהשוואה לאלו של הסאנסה? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי GPS מדגם GARMIN NUVI 205 הורדתי מפה של ישראל אבל זה לא כותב לי את השמות של הרחובות איך לתקן את זה ? עם יש למישהו מפה מעודכנת השמח ללינק תודה, דן
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לכבוד היום הולדת שלי כנראה אני אקנה לעצמי את האייפון 3G. רציתי לשאול כמה שאלות: *יש לו GPS כמו שאומרים? ואם כן, האם הוא עובד סבבה בישראל? ומה הפרוצדורה כדי שהוא ייעבוד? *האם אפשר להשתמש במכשיר דרך חברת אורנג'? (כלומר אני קונה אותו ומדבר דרך חברת אורנג') *האם הוא מגיע עם תמיכה לעברית? *האם אפשר להשים רקעים אחרים (כלומר לחבר לו כבל USB למחשב ולהוריד רקעים לצג הראשי)? סליחה אם אלו שאלות מטומטמות. מעולם לא היה לי ובקושי השתמשתי בזה אצל חברים.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון מפרסמים צמיד bioguard x שאמור לעזור בהגנה על קרינה .. http://www.bioguardx.com/ http://www.facebook.com/BioguardX לי זה נשמע כמו חרטא שמוכרים לפרנואידים- אבל מה אני מבין?! אז פתחתי את הפורום הזה כדי לברר אם זה באמת עוזר או לא..
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש. ההתלבטות שלי היא בין הHTC ONE M8 לבין נקסוס 5. אני מחפש פלאפון מהיר וחזק ולא פחות חשוב סוללה שנשארת לאורך זמן. הדבר היחידי שמפריע לי זה האם גרסת הHTC לא מכבידה על המכשיר לאורך זמן? בנקסוס המערכת נקייה והבנתי שעובדת מהר וטוב. בכל מקרה מאוד קורץ לי הHTC מביקורות שונות ברשת אך שוב עניין מהירות המכשיר לאורך זמן גורמת לי להתלבט. אשמח לתגובתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ....רוצה להשתדרג מ S1 (לחוץ כספית כרגע) יש לי הזדמנות לקנות מחבר מכשיר שביקר בקערת המים של כלבו החמוד רמבו ונשלף בהצלחה וחזר לעבוד לאחר יום כאילו לא קרה כלום שווה 1400 ? כבר חצי שנה מאז המקרה ולא קרה כלום הכל עובד פיקס ! בדקתי את המכשיר והכל .... השאלה על קורוזיה ...הרי זה סוג של סרטן כאשר נגעו במכשיר מים ... (יותר נכון המכשיר צלל צלילת 5 כוכבים נהנה טיפה וחזר לפני הים,מת וחזר לחיים אחרי יום ...) כבר חצי שנה מאז עברו והכל עובד פיקס . שווה את ה 300 שקל פחות האילו מאשר ב 1700 לחפש עכשיו מכשיר יד שניה ממוכר זר ? תודה .
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. לאחרונה שמתי לב לתופעה הבאה: איכות המיקרופון של מכשירי סמסונג הרבה יותר ירודה מאיכות המיקרופון במכשירים אחרים. נתחיל בזה שלי יש גלאקסי 1, וכאשר אני נמצא במקום לא שקט גלמרי, כמו רחוב או אוטובוס, אני פשוט לא מסוגל לבצע שיחה בלי לשמוע אין ספור תלונות על כך שכמעט ולא מצליחים לשמוע אותי. כאשר אני נמצא בבית או מקום שקט ומישהו מתקשר אלי ממכשיר של סמסונג, אני יכול בקלות לשים לב לכך : הקול שלו נשמע עמום ומרוחק, ולפעמים אני נאצל לבקש מאותו אדם לחזור על דבריו. אני שמתי לב לתופעה הזו בכל מכשיר סמסונג שאי פעם דיברתי איתו, וזה כולל מכשיר פשוט מאוד של סמסונג שייצא בשנת 2003, מכשירי samsung gio, גלאקסי 1 וגלאקסי 2. עוד לא ניסיתי לדבר עם מישהו שיש לו גלאקסי 3. כאשר מתקשרים אלי ממכשיר…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד 200$ מחשש ייתפס במכס הדרישות הן סטנדרטיות, עם חשיבות לזמן סוללה, מצלמה סבירה עם פלאש, ומסך 4.5" לפחות שמסוגל להריץ משחקים פשוטים בלי להיתקע מה מומלץ?
-
אני רוצה לרכוש אחד משני המכשירים האלו (כנראה ה-ug802) מישהו יודע לספר על תקלות או בעיות מוכרות בהם?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי מה ההבדל בין סים טורבו לבין סים פרי?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, בשעה טובה ומוצלחת הצטרפתי למשפחת הגלקסי S. הCaptivate נחת אצלי חדש בתוך קופסא והנה כמה תמונות מהירות מה עושים איתו עכשיו? 1. פתיחה של המכשיר לסים של אורנג' 2. ביצוע root 3. התקנת רום חדש והסרת התועבה של ATT 4. התקנת LAGFIX נורמלי, כנראה VOODO 5. הוספת עברית 6. העברת מידע מהנקסוס (עוד צריך להבין מה השיטה הטובה ביותר) אני חדש עם הסמסונג אז עוד נראה מה צריך לעשות, ברוך השם האנשים הטובים בXDA דאגו להכל אם למישהו יש המלצות (לרומים תוכנות וכו'), טיפים או סתם דברים שמשתמש סמסונג מתחיל צריך לדעת, זה הזמן לדבר
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלפון נייד פשוט שיחליף את הנוקיה הנוכחי שלי שמת אחרי קרוב ל7 שנות שימוש. אני לא מעוניין בכל הצעצועים החדשים. מה שאני רוצה זה טלפון חזק שיחזיק מעמד עם יכולת לשלוח SMS וחיי בטריה ארוכים. לא צריך אינטרנט / תוכנות / כל דבר אחר. כמו כן אני מעדיף שהקרינה שלו תהיה נמוכה, אבל זה פחות חשוב. מה אתם יכולים להמליץ לי? האם יש בכלל נייד כזה בשוק או שאני צריך להתחיל לחפש אחרי נוקיה ישנים מיד שניה? תודה דב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבל לא בישראל. :'( http://tech.walla.co.il/?w=/4008/2619942
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי lg g3 שמתחיל להיות בלתי נסבל ודורש החלפה מכיוון שיש לי אותו רק 10 חודשים החלטתי הפעם לא להשקיע סכום ענק ולקנות פלאפון ב1000-1500 שקל (כמה שפחות יותר טוב) השימושים העיקריים שלי הם המצלמה ואפליקציות פשוטות (פייסבוק וואטסאפ וכדומה) מבחינת ביצועים הg3 מספק אותי (הוא דורש החלפה כי הוא עושה הרבה בעיות כמו כיבוי פתאומי וכדומה) אז אני רוצה משהו שיתקרב למפרט שלו כמה שיותר אין צורך לעבור אותו חשבתי על הzenfone 2 הדגםב1200 ש"ח מה דעתכם? איך הוא מבחיעת מצלמה לעומת הg3? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מאורנג'. אני רוצה להסיר ממנו ישומים מטופשים כמו ה-TV וכו'... איך מסירים? איך אני מגדיר לו לשאול אותי דרך איזה חיבור אני רוצה להתחבר כשאני פותח את הדפדפן? או משהו שדורש אינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכשיר סלולרי עבור אחותי, לא בדיוק משנה לנו מאיפה לקנות (אם זה ממפעילה אז היא ברשת סלקום, בגדול מעדיפים לקנות בחוץ כדי לא להתחייב ל 36 תשלומים) הדרישות שלה זה: מצלמה סבירה+ נגן MP3 רדיו WIFI (לא חובה אבל מאד מאד רצוי) מצלמה קדמית לטובת שיחות וידאו ושלמכשיר תיהיה תחושה סולידית קניתי לה E52 ישירות מיורוקום, לאחר סאגה של 6 שליחות לקבלת שירות תוך חודש ביצענו ביטול עסקה לאחר שמהתשובות של יורוקום השתמע שהחלפת מכשיר לא תפתור את הבעיות (כנראה משהו דפוק בתכנון) הצעתי לה את ה N82, היא לא התלהבה במיוחד מהעובי שלו והכפתורים הקטנים שלו פוסלים אותו מבחינתה... כרגע היא שוקלת סוני-אריקסון C902... יש למישהו דיעה עליו? יש לכם דיעות/המלצות למכשירים אחרים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברת הצילום שחזרה מן המתים תנסה להמציא את עצמה מחדש עם מכשיר ה-Ektra לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות טלפון יד שניה שיוכל גם לשמש כראוטר למחשב הנייד. נאמר לי שרק מגרסת אנדרואיד 2.3 ומעלה ניתן להפעיל את הנקודה החמה. האם נקודה חמה זה WIFI-שידור אנטרנט מהטלפון למחשב כמו ראוטר?? סליחה על הבורות. לא מכיר את המושגים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כחלק מהחברות המקיימות אירועים מיוחדים בסביבת תערוכת MWC השנתית שתתקיים בחודש מרץ, שלחה NVIDIA הזמנות לאירוע בו היא תחשוף מוצר חדש ומהפכני הנמצא בפיתוח זה שנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כחלק ממוצריה החדשים שמציגה Huawei בתערוכת MWC השנתית, הציגה החברה סמארטפון עוצמתי לשוק הנמוך, טאבלט חדש בעל עיצוב מלוטש ותמיכה ב-LTE, זאת בנוסף לשעון חכם מהנאים ביותר שראינו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%a9%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר נוקיה 5230 ובסלקום רוצים בעבור הכבל USB 60 שקל. עכשיו קיבלתי המלצה על אתר בשם דיל אקסטרים שממה שראיתי יש שם מחירי שחיטה כבלים ב3 $ בערך כולל משלוח. הנה עמוד חיפוש שהרצתי באתר הנ"ל לכבלי USB בעבור נוקיה תוכלו לעזור לי לבחור את הכבל הנכון שמתאים למכשיר אשר ברשותי? תודה. עריכה: הגיוני? נדמה לי או שהם מוכרים N97 ב89 $ כולל משלוח? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39093
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שיש מספר רומים וכולם אוהבים להתווכח מי הכי הכי טוב, אבל אני בחור פשוט והדרישות שלי פשוטות- כדלקמן- יציבות דבר ראשון, מעדיף רום בלי תוספות מיוחדות שיעבוד בלי לעצור לנוח מדי פעם על פני משהו מלא פיצ'רים שצריך לרסט פעמיים בשבוע. חיי סוללה דבר שני. חשוב שלרום יהיה ניהול סוללה מוצלח. תמיכה בעברית כמובן, בלי התעסקות מציקה (עדיף ישר מההתקנה, אבל אני לא מעודכן בזה, אם ההתעסקות פשוטה אז אשמח להמלצה יחד עם מדריך מעודכן להתקנה של השפה). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע דיברתי עם נציג של אורנג והוא אמר לי שלא יהיה עידכון לרייזר דרך המפעילות... האם מישהו יודע איך אפשר לקבל את העידכון ota בכל את ואם זה בכלל קשור לחברת סלולר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באתר של פלאפון כתוב שהאייפון תומך ב 850/2100 HSUPA ובאתר הזה:http://www.mayeast.com/simsale.html כתוב שצריך 850/1900 עכשיו ה850 תואם זה אומר שזה יעבוד? (גם לא מפורט באתר עם זה GSM או לא, זה רלוונטי?)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-