גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
המכשיר החכם שלכם פתוח לקבלת הודעות מולטימדיה מסוג MMS? סביר להניח כי אתם בסיכון לקבלת קוד זדוני במסגרתה של פירצה חדשה אשר נתגלתה על ידי חברת Zimperium הישראלית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/פירצת-אבטחה-חדשה-מעמידה-קרוב-למיליארד/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ה-H10 היקר שלי חזר מתיקון לא מזמן... עם נסיון הסנכרון הראשון שמתי לב למשהו מוזר: כתוב במפורש שיש רק 445 מגה פנויים על המכשיר מתוך 5 גיגה. בכניסה למכשיר עצמו וגם דרך FILE BROUSER מצויין בפירוש שאין קבצים על המכשיר. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי פלאפונים של החברה אבל אין לי מושג מה באמת הם שווים.. חיפשתי באתרי השוואה ואני לא מוצא אותם.. השמח לעזרה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. מחפש אפליקציה לניהול ססמאות, לאתרים וכו'. שהממשק יהיה ידידותי ונוח. עפ אפשרות לשמירת מידע יותר רגיש כמו כ.א וכו'. האם בכלל כדאי לשים מידע רגיש שם? האבטחת מידע חזקה בד''כ באפליקציות כאלה? חינמי או בתשלום כמובן עדיפות לחינמי. תודה אשמח גם לתקציר למה כדאי.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הלך לי המסך של Galaxy S3 ממנו הייתי מרוצה מאוד. הלך במובן זה שהוא זוהר באור יקרות וכל הצבעים דהויים. נאמר לי בשתי מעבדות שתיקון יעלה 600 ש"ח, כי החומרה עצמה עולה להם 500 ש"ח. לדעתכם, יש מצב למצוא תיקון ב-400 ש"ח? כי מכשיר חדש עולה רק כ-1100 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הבאתי לפני כמה ימים כבל USB3 לגלקסי 5 (בזיון שלא מקבלים אותו עם המכשיר, אבל לא משנה...) העניין הוא שכשאני מחבר אותו למחשב הוא לא עובד כUSB3 אלא 2. קראתי באינטרנט וראיתי שאני צריך לגלול את האפשרויות ולבחור במכשיר USB3 (בזמן שהמכשיר מחובר למחשב). אבל.. אין לי בכלל את האפשרות הזו אלא רק את השתצי אפשרויות הראשונות. שוב קראתי באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון וראיתי איפשהו שאולי זה קשור לקרנל הספציפי של הארץ (?!) אז רציתי לשאול אם עוד מישהו נתקל בזה? למישהו אולי יש פתרון? רעיונות?! **כדי למנוע שאלות- אני בטוח שהחיבור במחשב הוא USB3, שחיברתי את המכשיר כמו שצריך ושהדרייברים במחשב מותקנים כהלכה. ליתר בטחון בדקתי עם עוד מחשב ואותה תוצאה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש תוכנה לנעילת תיקיות או אפלקציות באייפוד??? בבקשה ותודה לעוזרים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המליצו לי לשדרג את גרסת האנדרואיד בגלקסי אס שלי מ-2.2 ל-2.3 באחד ממרכזי השירות של פלאפון. האם שדרוג הגרסא מאפס את המכשיר מבחינת הגדרות? ומה לגבי כל האפליקציות?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה עוד סמארטפון סיני שכדאי לשים אליו לב: ה-Bluboo X550 מציע מערכת אנדרואיד 5.1 עדכנית וסוללה בקיבולת 5,300 מילי אמפר-שעה, עכשיו בפחות מ-150 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-bluboo-x550-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי באתר הזה ובפוקט פריק איך לפרוץ את המכשיר הנ"ל על מנת לעדכן לו מפות ותוכנה חדשה אם מישהו יכול לעזור לי איך לעשות את זה אודה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שבטיפשותי הרבה הפלתי את ה HTC Butterfly שלי face-on וניפצתי את המסך שלו (בכאב רב אגב, הוא שירת אותי מאוד נאמנה בשנתיים האחרונות), אני רוצה לקנות טלפון to of the line חדש. עשיתי קצת מחקר (קראתי ביקורות ב gsmarena וandroidcentral), ואני דיי מתלבט בין הסוני Xperia Z3 לבין ה HTC Butterfly 2 (למי שלא מכיר, מעין גרסא פלסטיקית אך עמידה במים ועם מצלמה יותר טובה של ה one M8). אני מאוד אוהב את הממשק של HTC (שווה לציין שבחיים לא התעסקתי עם טלפון של סוני), אבל לסוני יש בטריה ורמקולים טיפה יותר טובים.. אני מבין שלאף אחד אין עדיין את המכשירים הללו מכיוון שהם מאוד חדשים בשוק, אבל הייתי שמח לשמוע קצת דעות בנושא לפני שאני מוציא 650 דולר :-) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פלאפון מחו"ל ואני מתלבט בין הדיזייר לגלקסי... מה אתם ממליצים? *אני יודע שיש הרבה נושאים על שני הפלאפונים אבל לא מצאתי כל כך השוואה ישירה בין השניים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, יש לי הזדמנות לקנות HTC M9 (או כל פלאפון אחר, פשוט הדגם הזה נשמע הכי אטרקטיבי כרגע) בסין. האם כדאי? ז"א המחיר זול, כן, אבל האם האיכות והגימור שם הם זהים למה שמוכרים בחנויות רגילות ברחבי העולם? זה חשוב לי כי הרגל מגונה שלי הוא להיתקע עם אותו פלאפון עד שהוא שובק חיים (S2 בדיוק גוסס לו בזמן כתיבת הפוסט) כמו כן איך זה הולך מבחינת תדרים ומערכת הפעלה? האם זה משהו שצריך להדאיג? אני בעצמי טס לאנגליה בסוף החודש אבל המחירים שם לא הכי זולים, אבל במקרה הגרוע אקנה כבר שם את הM8, במידה ותמליצו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד שהוא גם GPS. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ל-GPS? שיש בה מפות של עוד ארצות ולא רק ישראל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכל באי הפורום. יש לי בעיה לא פשוטה. חזרתי משליחות בה קניתי באירופה מכשיר mio s505 . הבעיה היא, שהייתי מעוניין להוסיף מפות מישראל על המכשירת אפילו ללא קול או שפה עברית. מבירור שעשיתי גם עם חברת רונלייט וגם עם חברות אחרות, למרות שמדובר באותו מכשיר, לוח האם של אירופה שונה מלוח האם של ישראל ולכן אין שום אפשרות להכניס עליו מפות ישראליות אלא אולי רק "לגייר" אותו- להחליף לו לוח אם שזה כבר אומר אותו דבר כמו לקנות מכשיר חדש.. האם מישהו יכול למצוא אפשרות אחרת ולנסות להציל את המכשיר בארץ?? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אולי מישהו יודע מה הסיבה - אבל קיבלתי חשבונית ראשונה של הוט על סך 111 ש"ח. זה קצת לא ברור לי כי אני במסלול 89 + כרטיס חדש יוצא קצת יותר. לא שאני מתלונן חלילה וחס, אבל רק רוצה להבין מה הולך פה. אגב, את החשבונית הם שולחים בדואר או במייל? ויש שם פירוט של כמות שיחות וסמס (לצרכי השוואה אישיים - לראות איזה מסלול עדיף). תודה למגיבים! צום קל!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את MK808 , ורק צרות יש לי עם הדבר הזה! אני ממש מצטער שקניתי את המכשיר ואני מאוד מקווה שלא זרקתי את כספי לפח אפילו עידכנתי את הקושחה לגרסה החדשה ביותר אך עדיין אותו דבר. אני מרגיש שעבדו עליי, כי ראיתי באיזה סירטון באינטרנט שהוא עובד מצויין אבל הסירטון הוא רק 10 דק' בערך והבעיות העיקריות של ריסטרטים מתחילות אחרי כשעתיים של שימוש רציף! (כניראה נובע מהתחממות) לדוגמה: 1. הWIFI ממש ממש איטי ברמות מטורפות ובלתי אפשרי להזרים סרטים, אפילו הצמדתי את הנתב ל MK808'לא עזר, 2. התמונה ממש לא איכותית ונמתחת והיא ממש לא 1080P כפי שפורסם 3. כל שעתיים רצופות של שימוש בערך המכשיר עושה ריסטרט. אני לא יודע אם העיות האלה הן רק ב MK808 שלי או שמדובר בדגם דפוק! יש כאן מישהו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש פלאפון עד בערך 2000 ש"ח. שימושים עיקריים: - נגן מוזיקה. יחליף את האייפוד. - אינטרנט. (עם WiFi). גלישה נוחה, משמע מסך גדול (מגע). יש הצעות? אולי מכשירים שייצאו בזמן הקרוב? יש סיכוי לדחוף אנדרואיד בתקציב הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מממ לא הכי חשובות תכונות הMP4.. הוא הולך לשמש לאודיו נטו. הדבר הכי חשוב מלבד הנפח זה העיצוב והגודל של המכשיר. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום, אבל נראה לי שהנאנו גירסא2 יכול להיות די נחמד... מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש. ההתלבטות שלי היא בין הHTC ONE M8 לבין נקסוס 5. אני מחפש פלאפון מהיר וחזק ולא פחות חשוב סוללה שנשארת לאורך זמן. הדבר היחידי שמפריע לי זה האם גרסת הHTC לא מכבידה על המכשיר לאורך זמן? בנקסוס המערכת נקייה והבנתי שעובדת מהר וטוב. בכל מקרה מאוד קורץ לי הHTC מביקורות שונות ברשת אך שוב עניין מהירות המכשיר לאורך זמן גורמת לי להתלבט. אשמח לתגובתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות מטען לבטריות של GP שמטעין ברבע שעה?(יש מטען כזה)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סמארטפון הנקסוס החדש והראשון שנוצר בשיתוף עם מוטורולה נוחת בחנויות ואצל המבקרים, אשר מתחבטים בינם לבין עצמם בשאלות הגדולות - כמה גדול זה גדול מדי, והאם תג מחיר התחלתי של 650 דולר שומט את הקרקע מתחת לכל מה שמייצג השם \'נקסוס\' לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%a8-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%94%d7%91%d7%95-%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%90/
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המכשיר שברשותי הוא בעל תכולה של 2 גיגה. כאשר בודקים את תכולתו לאחר החיבור למחשב, המכשיר "מאבד" 64 מגה (!), כלומר 64 מגה "תפוסים" על ידי משהו שלא נראה לעין ולא ברור. המכשיר מפורמט, ולא נמצאו בו קבצים "חבויים". אני מבין שבמכשירים מסוימים מוקצה נפח מסוים לטובת קבצי מערכת וכיוצא בזה, אבל 64 מגה??? האם יש למישהו הסבר הגיוני?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת משהו פשוט ואני לא מוצא תשובה באנטרנט האם אפשר בטאבלט מבוסס אנדרויד לכתוב טקסט ולצפות/לערוך אותו במחשב עם ווינדוס? האם יש וורד לאנדרויד שאפשר גם לכתוב בו? או שיש אפליקציה מיוחדת שמותאמת גם למחשבים מבוססים וינדוס? חשוב לי לדעת את זה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-