גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום זה בטח ישמע מאד מוזר, אבל אני מחפש טאבלט, כמה שיותר קטן מבחינת גודל מסך, ושכולל כניסת Ethernet - RJ45. מישהו מכיר משהו כזה? ככל שהמסך יותר קטן, ככה יותר טוב. תודה רבה!! card
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד 200$ מחשש ייתפס במכס הדרישות הן סטנדרטיות, עם חשיבות לזמן סוללה, מצלמה סבירה עם פלאש, ומסך 4.5" לפחות שמסוגל להריץ משחקים פשוטים בלי להיתקע מה מומלץ?
-
שלום , אני צריך המצלמה לאיי פוד - הבנתי שיש שני סוגים - mp3 ו mp4 ? וההבדל הוא שב mp4 אפשר לראות קבצי וידאו ? אפשר ממש לראות קבצי סרטי קולנוע והכל ? האמת שלא חשוב לי הקבצי וידאו , חשוב לי רק שזה יהיה נגן נוח בעל נפח של 2 ג'יגה בערך..ושהגודל הפיזי שלו יהיה קטן - שיהיה נוח להכניס אותו לכיס של המכנס או החולצה , ולהעביר את החוט של האוזניות שיהיה ארוך כי ממה שהסתכלתי בזאפ כל הנגנים שם נורא גדולים כאלה עם מסכים - ממש בגודל של פלאפון ואני מחפש משהו הרבה יותר קטן. חשוב לי שהאיכות שמיעה שלו תהיה טובה - ושיהיה עם אוזניות טובות ונוחות. ממה שראיתי מישהו בפורום המליץ על FY700 mpio 2gb עכשי מה זה שיש לו 512 זכרון פנימי מה זה אומר ? למישהו פה יש את הנגן הזה ? זה נגן נוח וקטן ? שומ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברת הצילום שחזרה מן המתים תנסה להמציא את עצמה מחדש עם מכשיר ה-Ektra לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כחלק ממוצריה החדשים שמציגה Huawei בתערוכת MWC השנתית, הציגה החברה סמארטפון עוצמתי לשוק הנמוך, טאבלט חדש בעל עיצוב מלוטש ותמיכה ב-LTE, זאת בנוסף לשעון חכם מהנאים ביותר שראינו עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%a9%d7%a2/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבל לא בישראל. :'( http://tech.walla.co.il/?w=/4008/2619942
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מכשיר נוקיה 5230 ובסלקום רוצים בעבור הכבל USB 60 שקל. עכשיו קיבלתי המלצה על אתר בשם דיל אקסטרים שממה שראיתי יש שם מחירי שחיטה כבלים ב3 $ בערך כולל משלוח. הנה עמוד חיפוש שהרצתי באתר הנ"ל לכבלי USB בעבור נוקיה תוכלו לעזור לי לבחור את הכבל הנכון שמתאים למכשיר אשר ברשותי? תודה. עריכה: הגיוני? נדמה לי או שהם מוכרים N97 ב89 $ כולל משלוח? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39093
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך נראה ה-Apple A10X שמפעיל את מכשירי ה-iPad החדשים ומצעיד את אפל אל עידן שבבי ה-10 ננומטר במבט מקרוב? התשובות בפנים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי לקנות סוללות מהסידרה הנ"ל בשביל מצלמה. מדובר בPOWERSHOT A530 של קנון... לא משהו פנסי, אבל עדיין מצלמה... הסוללות האלה אמורות להיות 1.2V ומשהו כמו 2000mA... תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כחלק מהחברות המקיימות אירועים מיוחדים בסביבת תערוכת MWC השנתית שתתקיים בחודש מרץ, שלחה NVIDIA הזמנות לאירוע בו היא תחשוף מוצר חדש ומהפכני הנמצא בפיתוח זה שנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%95%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באתר של פלאפון כתוב שהאייפון תומך ב 850/2100 HSUPA ובאתר הזה:http://www.mayeast.com/simsale.html כתוב שצריך 850/1900 עכשיו ה850 תואם זה אומר שזה יעבוד? (גם לא מפורט באתר עם זה GSM או לא, זה רלוונטי?)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את ה Window n101 מסין. עבדתי עליו קצת ואז הוא הגיע ל 1% סוללה. חיברתי מטען אבל זה לא עזר. עכשיו הוא מכובה ואם אני משאיר אותו לכמה שעות מחובר לחשמל אני מצליח להגיע ל BOOT אבל לא להריץ את המערכת. חיפשתי בעיר (באר-שבע) מטענים אך לאף אחד אין את הפין המוזר הזה שיש לטאבלטים הסינים. בקשתי היא האם למישהו פה יש איזה טאבלט סיני שיש לו חיבור קצת כזה כמו הנוקיה הישנים רק יותר קטן. ומוכן לארח אותי לכמה דקות לראות האם המטען דפוק או הטאבלט. אני יכול לחתוך את המטען שלי ולחבר מטען אחר אבל אני לא בטוח שהחברה בסין תקבל אותו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להכנס לאתר sports.walla.co.il בספארי, עד עכשיו זה עבד מצוין, מאתמול בבוקר, זה לא מעלה לי את האתר הוא רושם לי SAFARI אינו יכול לפתוח עמוד זה עקב ריבוי הפניות ...ניסיתי איפוס הגדרות של הסטוריה וקוקיז, מחקתי את האתר מהפייבוריטס, עשיתי כיבוי והדלקה לאייפון, עשיתי HARD RESET, עשיתי איפוס להגדרות רשת, מחקתי נתוני אינטרנט, ומה לא? לפני שאני מנסה RESTORE וגם אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל אולי רק יקלקל לי את האייפון(כי זה ימחוק לי את הCLASH OF CLANS) מישהו נתקל בזה.? עשיתי חיפוש בגוגל גם באנגלית, לא מצאתי עוד פתרון, הם רושמים לעשות RESET לSAFARI, אבל איך עושים בכלל חוץ ממה שכבר עשיתי? לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו, בהתחלה זה לא היה עובד גם לwww.walla.co.il אבל מהבוקר זה …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי lg g3 שמתחיל להיות בלתי נסבל ודורש החלפה מכיוון שיש לי אותו רק 10 חודשים החלטתי הפעם לא להשקיע סכום ענק ולקנות פלאפון ב1000-1500 שקל (כמה שפחות יותר טוב) השימושים העיקריים שלי הם המצלמה ואפליקציות פשוטות (פייסבוק וואטסאפ וכדומה) מבחינת ביצועים הg3 מספק אותי (הוא דורש החלפה כי הוא עושה הרבה בעיות כמו כיבוי פתאומי וכדומה) אז אני רוצה משהו שיתקרב למפרט שלו כמה שיותר אין צורך לעבור אותו חשבתי על הzenfone 2 הדגםב1200 ש"ח מה דעתכם? איך הוא מבחיעת מצלמה לעומת הg3? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות HTC DESIRE משומש מארה"ב האם יהיה אפשרי לצרוב לו רום בעיברית ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אבא שלי נותן לי את הA696 שלו כי הוא רוצה שאני אמצא לו מכשיר עם מסך גדול, וזה כמובן משאיר אותי רק עם מערכות ניווט לוויניות למיניהן ולא עם מחשבי כף יד. המערכות באות חלק עם I-go 8 וחלק עם Miomap, ורציתי לדעת איזו תוכנה מומלצת יותר. *כרגע יש לי רק נסיון עם I-go ואני מרוצה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מאורנג'. אני רוצה להסיר ממנו ישומים מטופשים כמו ה-TV וכו'... איך מסירים? איך אני מגדיר לו לשאול אותי דרך איזה חיבור אני רוצה להתחבר כשאני פותח את הדפדפן? או משהו שדורש אינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי גלקסי S2 PLUS בן שנה וחצי. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרט באופן עצמאי. עשיתי שחזור להגדרות יצרן - לא עזר הוצאתי כרטיס SD - לא עזר. אמרו לי שאולי זה הסוללה... מה יכול לגרום לזה? אשמח להמלצות למעבדה טובה, אמינה, וזריזה בירושלים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן MP3 שיתאים לריצה. אם אפשר שלא יעבור את ה-300 או 400 שקל. לפחות 2GB זיכרון ואם אפשר שיגיע עם אוזניות טובות לריצה (לא נופלות, לא מחממות מידי). מעדיף משהו שאפשר לקנות בבאר שבע. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לחבר דונגל GPS USB ל-ARCHOS 101 ולהשתמש בתוכנת ניווט כגון IGO מישהו התנסה או יודע שזה אפשרי? אפשר לשייך את השאלה הזו למערכת ההפעלה אנדרויד, האם היא תכיר את הדונגל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, בשעה טובה ומוצלחת הצטרפתי למשפחת הגלקסי S. הCaptivate נחת אצלי חדש בתוך קופסא והנה כמה תמונות מהירות מה עושים איתו עכשיו? 1. פתיחה של המכשיר לסים של אורנג' 2. ביצוע root 3. התקנת רום חדש והסרת התועבה של ATT 4. התקנת LAGFIX נורמלי, כנראה VOODO 5. הוספת עברית 6. העברת מידע מהנקסוס (עוד צריך להבין מה השיטה הטובה ביותר) אני חדש עם הסמסונג אז עוד נראה מה צריך לעשות, ברוך השם האנשים הטובים בXDA דאגו להכל אם למישהו יש המלצות (לרומים תוכנות וכו'), טיפים או סתם דברים שמשתמש סמסונג מתחיל צריך לדעת, זה הזמן לדבר
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה לאמא שלי היה moto g שפתאום המטען לא מצליח להטעין אותו וגם מטענים אחרים פשוט נגמר לו הסוללה שום דבר שעשיתי לא ממש עבד היה מהבהב בלבן וכמה שניסתי לעשות reboot ו recover וnormal power up לא עזר לי היה נקסוס 4 ששמתי תשים שלה וחיברתי למטען המטען התחמם בטירוף וגם הטלפון ופתאום הפסיק לעבוד אי אפשר אפילו להחיות אותו בשום צורה צריך עזרה על מה לקנות גם אמא שלי רוצה טלפון יחסית יותר טוב מ MOTO G אבל לא מחיר בשמיים ואני גם צריך טלפון במקום הנקסוס לא יודע מי מה מו חשבתי על נקסוס 5 לא ראיתי שמוכרים אותו עצות יתקבלו בברכה תדה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הלך לי המסך של Galaxy S3 ממנו הייתי מרוצה מאוד. הלך במובן זה שהוא זוהר באור יקרות וכל הצבעים דהויים. נאמר לי בשתי מעבדות שתיקון יעלה 600 ש"ח, כי החומרה עצמה עולה להם 500 ש"ח. לדעתכם, יש מצב למצוא תיקון ב-400 ש"ח? כי מכשיר חדש עולה רק כ-1100 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ל-Android ICS 4.0.4 על ה-Samsung Galaxy S3 שברשותי (קיבלתי אותו עם JB 4.1.1 משום מה..).איך אני יודע באיזה גירסה של build להתקין את ה-ICS 4.0.4? ראיתי שיש קיצורים של מדינות בכל build. האם זה משנה בכלל או שאם אני אתקין את הגירסה הלא נכונה המכשיר לא יתחבר לרשת הסלולרית?מצאתי כאן רשימה של גירסאות שונות של Android: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 בבקשה אני חדש בענייני סמארטפונים וממש כבר לא יודע מה לעשות עם הדבר הזה, עשיתי כבר 20 פעם ריסטרט למכשיר אחרי שהתקנתי את הרוט ועדיין כל פעם יש בעיה אחרת, ואני חושב שזה בגלל שמותקן JB 4.1.1.. בנוסף פתאום יש רק 3 מסכי home במקום 5 או 6 אם אני לא טועה, שהיו קודם לכן.. אני אובד עצות ומנסה לדלות מידע ממ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-