עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nick_Less,

יש לי את המכשיר PMP 140 אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה Media Converter שהגיעה בדיסק עם הנגן,הורדתי דרך האתר של Iriver את התוכנה אבל בזמן ההתקנה היא נתקעת ורושמת את הדבר הבא: (תמונה למטה) יש אולי תוכנה חלופית שעושה את הקידוד הנדרש לנגן הזה? תודה,בר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by ohad5g,

שלום לכולם הייתה לי בעיה בזיכרון היה רשום שנתור לי 100mb חופשי הלכתי לחברה והם אמרו לי שזה בגלל הפלקציות אבל הם היו סגורות בדקתי הכל היה סגור ואין לי מוסג מה לקח לי הרבה זיכרון בקיצור המוכר ניסה לבידוק מה הבעיה ולסוף איפס לי את המערכת מחק לי הכל ! הטלפון די חדש אז לא היו לי הרבה דברים . 1) מה ההבדל מה מערכת הפעלה רום לבין המערכת הרגילה (האם היא חוסכת יותר בסוללה) 2) כמה מערכת הפעלה צריכה לקחת מהזיכרון (אצלי mb453 מהזיכרון בשימוש ולא התקנתי כלום זה לא הרבה ?) 3) האם לנאצרים לוקחים הרבה זיכרון 4)כיצד אני יכול לבטל תהליכם שאני לא משתמש שמותקנות עם מערכת הפעלה לדוגמה video hub זה לא תומך בארץ ועדיין לוקח לי זיכרון של מערכת הפעלה 5) עכשיו יש לי בין 317mb לבין 286mb…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by muam,

שלום,המכשיר Asus Zenfone 2 אצלי כבר חצי שנה ועד עכשיו לא הייתה בעיה, היום פתאום המכשיר הפסיק לקלוט את כרטיס הזיכרון החיצוני.בהגדרות כתוב שאין sd card מחובר ובסרגל ההתראות כתוב sd card preparing כל הזמן.כשאני מנסה לכבות ולהדליק את המכשיר כשהכרטיס בפנים המכשיר לא נדלק ונתקע במסך פתיחה, ורק בלי הכרטיס המכשיר נדלק.לא עשיתי שום שינוי במכשיר או בכרטיס .אשמח לעזרה,תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by --- The King ---,

אהלן, לקחתי שני מכשירים, אחד unlocked מאמזון, והשני יבואן רשמי של סמסונג. בשניהם כרטיס סים של סלקום. בשניהם פתוח התדר שבו משתמשת סלקום לשידור הדור הרביעי (1800Mhz), ואם זה לא מספיק, אז פתוחים גם כל שאר תדרי הדור הרביעי בארץ: * נלקח מויקיפדיה העניין הוא, שבאזורים מסויימים רק המכשיר שנקנה מאמזון שפתוח לכל התדרים, מקבל דור רביעי. איך זה יכול להיות?? זה לא בעיה הגדרתית, מכיוון שהמכשיר של סמסונג כן מקבל לפעמים רשת דור רביעי, אבל לא בכל איזור שהמכשיר מאמזון מקבל. לאחר מכן בדקתי את זה עם מכשירים נוספים מיבואן רשמי של LG, וגם הם לא מקבלים דור רביעי בכל האיזורים כמו המכשיר שנקנה מאמזון. האם יכול להיות שמכשירים ביבואן רשמי חסומים …

5. Started by Slavikik,

יש לי את ה MP3 הזה sansa sandisk c240 1GB כאשר אני מחבר אותו דרך כבל ה USB המחשב מזהה אותו אבל לא מראה אותו..נסיתי לחבר בכל כניסות ה USB שיש לי אבל אותו הדבר לא רואים אותו במחשב שלי.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by F430,

אני נמצא בתפריט מוזר ואני יכול לעשות רק פירמוט,כיבוי,קלין וכו' ניסיתי לעשוות עידכון וזה לא עבד, מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by omri_ro,

אני מנסה להרשם לאתר הנ"ל אבל הוא דוחה כל EMAIL שאני רושם לו (ניסיתי לפחות שלושה דומיינים שונים). מישהו יודע אולי מה קורה שם, אולי יוכל לעשות רישום בשבילי?

8. Started by alonpartuk,

אתמול אפסיק לפעול לי הרמקול של המכשיר הכוונה יהיא שכשאני רוצה להפעיל רמקול הוא לא עובד. וכשאני רוצה לשמוע שירים הוא לא עובד בקיצור אין שמע בכלל אלא רק דרך הרמקול הרגיל .(מאיפה ששומעים שמחגים רגיל) עכשיו עשיתי איפוס מלא ואפילו פירמוט והבעיה נמשכת. אני חייב לציין שהמכשיר חדש יש לי אותו שבוע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי אייפון דור 3 שעובד עם טורבו סים וכאשר אני מקבל SMS מאיסיקיו מהמחשב ואני רוצה לענות (כמו בנוקיה ב"השב עכשיו במחיר רגיל) אז הוא כותב לי שגיאה בשליחת הודעה וזה לא נשלח מה אפשר לעשות ואיפה הבעיה? חוץ מזה הוא שולח SMS לכל מקום ולכל דבר! תודה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by KF,

רכשתי אתמול שתי מכשירי LG G2 D802.. בזמן שאני מחבר את האוזניות אז לא תמיד הן "מזוהות" ע"י המכשיר.. ועד שהן כבר פועלות אז מספיק שאני שם את המכשיר בכיס ואז הן מפסיקות לעבוד.. כלומר אין שמע. מספיקה תזוזה קטנה של החיבור בפלאפון ואז האוזניות יפסיקו להוציא צליל.. האוזניות תקינות לחלוטין,מה גם שניסיתי עוד כמה אוזניות.. וב-2 המכשירים הבעיה זהה ! מה לעזאזל קורה כאן ? גירסה 4.4.2

11. יש לי מכשיר אנדרויד 6.0 סיני , שבכל פעם שאני מנסה לצלם תמונות מתוךWAZE או מתוך GMAIL כדי לצרפם , מתקבלת הודעה , לצערנו פעולת ... הופסקה, זה קרה לי בעוד שני סמארטפונים סיניים, אחד מהם עם אנדרויד 8. יש למישהו עוד רעיון, חוץ מלהחליפם ? תודה,

12. רכשתי לאבי מכשיר Sony xperia u שענה על כל הדרישות שלו (קטן, כפול ליבה, מסך איכותי יחסית, קל משקל וכו' - זול). אני כבר לא מדבר על זה ש"נדפקתי" כי הם שלחו עם DHL, ולא היה לי מושג שכך, ולכן יצא שעל מכשיר שעלה לי 1200 ש"ח שילמתי עוד 650 ש"ח מיסים ועמילות ו"עמלת מחשב" בסך 20 שקלים וכו'. המצב הבעיתי הוא שלמרות שמופיע באתר שלהם שהמכשיר תומך בתדר 850 וגם 2100 ולמרות שהרמתי אליהם טלפון למחלקת המכירות ודיברתי בשלוש שיחות שונות עם שלושה אנשים שונים - כולם אישרו לי שהוא אכן תומך בשני התדרים ושהם מוכרים את הדגם ST25A...החשש שלי, לצערי התממש. והגיע לי הביתה מכשיר ST25I שאינו תומך בתדר 850. לאחר דין ודברים איתם, הסבר המצב וכו' הם מוכנים לזכות אותי על המכשיר אך ללא שום התייחסות למיסים. י…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם. ידיד של דודה שלי הביא לי את ה-IPOD NANO החדש שלו(מהסדרה החדשה) של 4GB . עכשיו הוא רצה שאני אכניס לו שירים וזה לא זיהה,הוא כתב שצריך לעשות ריסטור,עשינו הוא הוריד את התוכנה של העדכון בלה בלה,הוא לא זז(לפני שהתחיל להתקין.) עכשיו הוצאתי אותו הוא לא מגיב,ניסיתי לעשות ריסטרט על ה-MENU והוא לא מגיב. מה עושים !? דחוףףףף עריכה:תמחקו או תנעלו את הדיון הסתדרתי,כתוב באתר אחד שעושים בחדשים אחרים,אז עשיתי והכל עובד.

14. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי טאבלט של asus דגם transformer prime ft201 עכשיו הוא עבד לי בבוקר כמו שצריך אבל לפני כמה זמן הוא נתקע לי באמצע שאני עובד עם הutorrent ועד עכשיו הוא לא מגיב מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by gosagi,

קניתי מכשיר GPS SKY VIEWCITY ואני לא מצליח לסנכן אותו מול המחשב בשביל להתקין תוכנת ניווט המחשב מזהה את הכוננים אבל התוכנת סנכון שניסיתי לא מזהה התקן נייד התוכנה היא ACTIVE SENC יש רעיונות ??

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by nexson568,

אז ככה אתמול נידו אותי מחברת ORANGE (אחרי המתנה של שבועיים) לחברת HOT MOBILE הניוד בוצע ב-5 מספרי טלפון ומתוכם רק 2 עובדים כראוי (NOKIA N97 ו-SAMSUNG GALAXY S) ובשאר הבעיות הם כאלו: 1 לא ניתן לבצע או לקבל שיחה (NOKIA 5310) 2 ניתן לבצע שיחה איך אין שיחות נכנסות + אין קבלת SMS. (GALAXY NOTE ו-MOTOROLA MILESTONE) מה ניתן לעשות בנידון מישהו יודע ממה נובעת הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכולם... לפני מספר ימים האייפוד שלי קצת התחרפן...פתאום כשאני מחבר אליו את הכבל להעברת מידע המחשב לא מזהה אותו וגם האייפוד לא מגיב... ניסיתי בכמה מחשבים וזה אותו דבר...אז אמרתי בטח הכבל נדפק...החלפתי כבל ואותו הדבר!! אמרתי יש מצב הכניס באיפוד בטח איתה בעיות ואז ניסיתי לחבר מטען חשמל לאייפוד ואותו האייפוד זיהה.... אז לא יכול להיות שזאת הכניסה של האייפוד...אז מה נישאר?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by AmitDanan,

יש לי מספר רב של אפליקציות אבל הוא לא מזהה אותם בתוכנה רציתי לדעת אם יש דרך לאפס את אייטיונס שהוא יחשוב שהמכשיר חדש. יש לי אייפון 4 מערכת מעודכנת לגירסה אחרונה 7.1.2 מישהו מכיר את הבעיה?

19. הבעיה בכונן אחסון של הגלקסי (לא sd) ,כשאני מחבר את המכשיר ל usb ונפתח לי הכונן אז במאפיינים שלו זה מראה לי שהשתמשתי ב9 gb שזה לא נכון בכלל, כי השתמשתי רק ב2gb עד עכשיו ,והעובדה כשאני נכנס לתך הכונן ואני מסמן את כל התיקיות בתוכו ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שבאמת השתמשתי רק ב2 gb . הבעיה שבפועל זה לא כך ,ואין לי מספיק מקום אחסון וגם אין לי מה למחוק כי אני לא רואה בפנים קבצים גדולים. אז איך אני נפתר מהבעיה ללא פרמוט,ואם אני חייב לפרמט איך אני אגבה הכל?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  20. שלום לכולם,כל הזמן זה מראה לי בגלאקסי 3 שיש 18 שיחות שלא נענו למרות שמחקתי את כולן וניסתי להתקשר 20 שיחות שלא יענו.זה פשוט נתקע על 18 מאתמול. האם יש משהו לעשות כדי לסדר?בעיה מוכרת?בהוט אמרו שצריך לבצע איפוס לגלקסי..אבל זה נראלי הפתרון הקל ולא בא לאח שלי לאפס את הגלאקסי שלו. תמונה :

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by omri_ro,

כל פעם שאני מתקין אפליקציה דרך המרקט (בpc) אני נאלץ לבחור את המכשיר שלי מבין שלושה(למרות ששניים כבר לא אצלי) איך אני מעדכן את פרטי החשבון ומסיר את המכשירים הלא פעילים?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. אחרי שנתקתי את המכשיר מהמחשב הכרטיס זכרון סוג של ננעל אני יכול לראות ולגשת אל הקצבים שמאוחסנים על הכרטיס זכרון אבל איאפשר להשתמש בהם

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by galz,

יש לי את הנגן התקנתי עליו את הפירמוואייר של העברית. עכשיו מה שקורה הוא שהנגן תמיד מדלג על השיר הראשון בתיקייה במקרה שהוא עושה הקפה שלמה. למשל, בתקייה עשרה שירים, הוא מנגן 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2 מדלג על 1 למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by kawaii,

אהלן! קניתי את הנגן הנל, חיברתי אותו למחשב, והעתקתי כמה אלבומים. עכשיו, בנגן כל האומנים פשוט מבולגנים, מפוזרים ולא מוצגים נכון השמות. למשל יש לי שם OPETH ןRHCP, והוא מפזר שירים של הפפרז בתיקיות של OPETH, עושה שמות מוזרים כמו OPETHCP וכו'. האם הנגן תקול? או שאני עושה משהו לא בסדר?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  25. Started by Onn_the_levy,

שלום לכוווולם, רכשתי לי נגן MP3 חביב -> sandisk sansa M240. סה"כ מאוד מרוצה, חוץ מבעיה קטנה ומציקה... קיבלתי את המכשיר, חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה אותו כהרדיסק נייד, הקלטתי שירים ויצאתי לי לנסיעה על האופניים לחבר. חיברתי אצלו את המכשיר, והמחשב שלו זיהה אותו בתור נגן MP3 ולא הראה את הקבצים שהיו בתוך המכשיר. אמרנו מוזר... העתקתי שירים ממנו אל המכשיר, נסעתי הביתה, חיברתי את המכשיר למחשב שלי, והוא מראה רק את הקבצים שהתעקתי אליו בבית שלי. חיברתי את המכשיר למחשב של אבא שלי, והוא זיהה אותו בתור נגן MP3, כמו אצל חבר שלי , והראה לי את הקבצים שהתעקתי ממנו, ולא את הקבצים שהעתקתי במחשב שלי... חשוב לציין שהנגן מנגן את כל השירים שהעתיקו אליו... הכצעקתה? הגיוני? לפי דעתי ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.