גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש סמארטפון לאדם מבוגר. השימוש היחידי הוא הוצאת שיחות וwaze. יש מכשיר שיעשה עבודה סבירה במחיר הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם יש מכשירים אחרים שעלי לשקול? התקציב עד 4000 ש"ח לא מאמין שיש פלאפון שעובר את זה אבל בכל מקרה זה התקציב. בעקרון - מצלמה סבירה לתיעוד של פה ושם, ווידאו נורמלי שיהיה ברור, גלישה נוחה וברורה כמו באיפון, מסך גדול, שיהיה אפליקציות להעביר את הזמן ונגן נוח, אז מה יש חוץ מהאיפון?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש סלולרי לא גדול, פשוט וטוב שיהיה עמיד וזול ככל האפשר - כל עוד הוא מומלץ לקניה ולא איזה חיקוי זבל. מעדיף סמארטפון עם מסך מגע אבל ממש לא חייב להיות בטופ מבחינת מסך, רזולוציה, ביצועים וכדומה. אם הוא גם עם SAR נמוך וגודל קומפקטי זה בונוס מצויין. בינתיים היחיד שמצאתי הוא ה-XPERIA X10 MINI בפחות מ-1000 ש"ח עם אנדרואיד 2.1 ועברית מצויינת: http://eline.co.il/aecommerce/c208/117562.php אשמח להמלצות - רצוי מאוד על מכשירים פשוטים וזולים יותר אם אפשר. זה מה שמצאתי בזאפ לדוגמה: http://sn.im/27i21i המומלצים שם לפי סדר יורד: XPERIA X10 MINI PRO עם ציון 8.5 ומחיר מינימום של 950 ש"ח: http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini_id4346 נוקיה 5800 http…
-
- 19 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש POCKET PC עם יכולת של סלולרי בסביבות הסכום הנ"ל . אני כרגע בארה"ב ולכן אני יקנה מפה ( ולכן צריך שיתאים גם לרשת הסלולרית בארץ [אורנג'] ) . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אשמח להמלצות, רום ללא באגים בבקשה, שנגני המוזיקה יפעלו כראוי, אנשי הקשר יעבדו, המצלמה ושיהיה מהיר. ברום שהתקנתי הרמקול חלש מאוד. גירסה 4.1.2 לפחות. רצוי באנגלית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם זה? יש לי 600 שאני לא יכול לראות את השמות. המכשיר עבר שדרוג רום ואין לי את אנשי הקשר על המכשיר אלא רק בקובץ VCF. איך אפשר לתקן את זה? איך אפשר לפתוח אותו בצורה נורמלית? לא משנה לי אם זה יהיה בתוכנה אחרת, ואזין את הטלפונים מחדש. זה ממש חשוב לי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לבקשך להשתתף במחקר הבודק כדאיות כניסת מוצר חדש בתחום האפליקציות. השאלון הינו חסוי ואנונימי ותשובותיך לא יחשפו בפני איש. התוצאות ישמשו אך ורק לצרכי מחקר אקדמי ולא יועברו לאף ארגון בתחום פיתוח האפליקציות או מחוצה לו. ישנה חשיבות לכך שתשובותיך תהיינה כנות ואמיתיות. השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים. תודה רבה על נכונותך להשתתף במחקר! קישור לשאלון: https://docs.google.com/forms/d/1i0Jr9fiJ6Y-LZWEMLxDxZzN9d9-Ju72ohOAQsYgKpNY/viewform תודה רבה על נכונתיכם לעזור.. אני מעריך את זה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד Java לאנדרואיד ורציתי להתחיל עם תוכנית פשוטה של hello world, אבל כשאני מריץ את התוכנית האמולטור כותב לי A N D R O I D_ באמצע המסך (פחות או יותר) בלי שום קשר למה שנמצא בתוך ה-textview. איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בכרטיס אלחוטי עם זיכרון SD למחשב כף יד מדגם Mio168 מחיפוש בזאפ ראיתי שיש הרבה חברות שמציעות כרטיס כזה על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים ללכת? (אני מעוניין בכרטיס עם זיכרון של 256 מגה לפחות) האם מישהו התנסה בשימוש בכרטיס כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בנוקיה 5800 אפשר להתקין ולדבר ב SKYPE ומסנג'ר ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
ידוע שהמצלמה ממוקמת בגב המכשיר, ובכל זאת, הייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא תוכנת צד שלישי שמאפשרת שיחות וידאו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום חברים הגיע לידי מכשיר פלאייבוק חדש , 16GB אחרי שהתלהבתי כחצי שעה מהפונקציונליות שלו נכנסתי לחנות ה APPS וגיליתי שיש שם מבחר מאד מצומצם (ומעפן) של תוכנות ומשחקים האם זה עניין של זמן עד שיגיעו לשם משחקים ותוכנות חדשות? או שיש דרך לסנכרן את המכשיר לכיוון החנות של אייפון ולהוריד תוכנות ? האם בכלל תוכנות שפועלות באייפון יכולות לעבוד על הפלאייבוק ? בכל אופן אם מישהו שמע על משהו מעניין שאפשר לעשות עם היצור הזה, אני אשמח לדעת תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי IPOD VIDEO 30GB, ורציתי לעדכן אותו. רציתי לדעת מאיפה מורידים, למה זה כדאי והאם זה משנה משהו בביצועי המכשיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם האפשרות היחידה תהיה להזמין עם כובת מארה"ב עם אחת מחברות השילוח? מישהו מכיר חנות \ אתר שמוכרים בישראל? תודות!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של הפלאפון אפשר להסיר את הסוללה ויש אפשרות להרחבת זיכרון. אז האם אפשר להפעיל LG G2 קוריאני בארץ? למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH בגירסה הנ"ל אני עדיין מעדיפ אותה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טיזר רשמי עבור שירות ה-Google Play Pass עולה לרשת - בינתיים ללא פרטים נוספים אודות התוכנית לתחרות הן מול ה-Apple Arcade והן מול שירות ה-Stadia המבטיח של גוגל עצמה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.. לפני מספר חודשים קניתי בארה"ב מוטורולה אטריקס (2.2 בוטלאודר נעול).. מאז לא עשיתי לו ROOT ורק עדכונים רשמיים OTA מהאוויר... קראתי היום שסוף סוף בחודש יולי הוא יקבל עדכון ל - 2.3, כאשר ה - treat האמיתי הוא שהבוטלאודר לא נעול מה שאומר שסוף סוף יהיה אפשר להפעיל עליו ROMS והתאמות אישיות למינהן. רציתי לשאול פה איזה ROM מומלץ לדעתכם.. חשוב לי שעברית תהיה מאד נוחה. (המערכת הפעלה עצמה לא צריכה להיות בעברית, אפילו עדיף אנגלית - אבל שעברית בתוכנות כמו GMAIL לוח שנה וכו' יעבדו כמו שצריך).. כמו כן האם יש מקום שעושה את ההתאמות האלה בצורה אמינה וזולה שהייתם ממליצים עליו? אני מסוגל לעשות זאת בעצמי אבל בהחלט אשמח גם לשמוע על אופציות של אנשים שמתעסקים עם זה יותר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בוקר של חג נתקלתי בריכוז מסויים של מבצעי BF שהורסמו ב- androidpolice.com. איני יודעת כמה מהם עדיין רלוונטים. מדובר על אפליקציות, משחקים חומרה ושאר קשקושים. מעריכה שלנו בישראל התוכנות והמשחקים הכי נגישים, מעניין מה מהם שווה משהו. ייתכן כמובן שיש גם דברים אחרים שווים. בכל מקרה, הרי הם לפניכם. אשמח להערות ביקורות והמלצות חגשמח
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
סדרות ה-Redmi Note 9 וה-Mi Note 10 מוסיפות לתפוח עם סוללות ענקיות ומחירים מלהיבים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
המותג הצעיר שמתפתח במהירות מבית הענקית הסינית BBK החל את ההכנות שלו להשקה רשמית מקומית עם טיזרים בפייסבוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מזה כל חודש אני מקבל חשבון של איזה 400 שקל ואני לא מבין למה עכשיו ביקשתי מהנציגה פירוט שיחות ואני רואה שאני משלם דמי שירות תיקונים בסך 22 שקל כל חודש על פלאפון 6100 שנגנב לי.... אני במסלול עסקי ויש לנו הטבה (חוץ מהמנהלים שיש לם הטבות יותר טובות) שכל אחד בוחר 6 אנשים שדקת שיחה אליהם עולה 12 אגורות ולכל השאר 47 אגורות...בקיצור לפני איזה חודש גיליתי שלי בכלל לא שמו את ההטבה הזאת כבר איזה 3 שנים שדופקים אותי עם זה...עכשיו שבאתי לבקש מהם לשים לי יעדים הם אמרו לי שאני צריך לשלם עוד 22 שקל כל חודש על ההטבה הזאת...ואני יקבל רק 5 יעדים במקום 6...אמרתי בסדר בקיצור אני מסתכל בחשבון רואה שלכל יעד אני משלם 23 אגורות לדקת שיחה... וזה החלק הקטן....היה לי מכשיר 6100 שקניתי אותו דרך עסקי …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבולטת עתידה להיות הראשונה שתציג סמארטפון מוביל עם ה-Snapdragon 888, ממש כפי שהיה עם ה-Snapdragon 865 בתחילת השנהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
- 2 followers
-