גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות סלולרי חדש ואשמח אם תמליצו ותייעצו לי, לא רק על מכשירים שתואמים את הדרישות שלי אלא גם אם לא התייחסתי לאספקטים חשובים (ואם אפשר אז גם מאיפה כדאי לקנות). דרישות הכרחיות: שגם אני וגם הצד השני נשמע אחד את השני באופן חזק, ברור וצלול מכשיר עמיד שלא נשבר בקלות WIFI Bluetooth מצלמה טובה, לא ברמה שתחליף את המצלמה הדיגיטלית, אבל מספיק טובה כך שאוכל להעלות תמונות למחשב והן יראו טוב ולא מגורענות היה טוב, אבל לא הכרחי: ממשק נח שאין צורך בהרבה שלבים כדי להגיע לכל מקום (תמיד אהבתי את קיצורי הדרך של נוקיה) מספיקה הטענה אחת ביום Smartphone לא חשוב בכלל: נגן MP3 מבנה המכשיר (סליידר וכו')- כל עוד הוא עמיד עד כמה התקציב שלי מציאותי, בשביל הדרישות הללו? תודה מ…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות שתי טלפונים חדשים. אחד שיהיה ממש קטן או הכי קטן שאפשר למצוא אותו בשוק והשני טלםון לעבודה. עם השני אני אסתדר, לא חסרים כאלה. אבל טלפון קטן אני לא מוצא. חשבתי ללכת על מודו, אבל החברה לא ממש מחזיקה מעמד אז צריך למצוא תחליף אחר. אז מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תכינו את הארנקים אנשים... ההשקה: בתוך 4-6 שבועות; בחברות הסלולר יתחילו בהדרכות העובדים ובהכנות במיתוג נקודות המכירה רשות להגבלים עסקיים אישרה את שיווק האייפון בישראל. אתמול היא הודיעה לאפל על מתן ההיתר, וזו הודיעה לשלוש חברות הסלולר שיחלו להיערך להשקת המכשיר. תאריך השקה רשמי טרם נקבע, אם כי בכירים בחברות הסלולר מעריכים שמדובר ב-4 עד 6 שבועות. הסיבה: לחברות הסלולר נדרש כחודש להכשיר את העובדים לשימוש במכשיר. מדובר באלפי עובדים בכל אחת מהחברות, שצריכים לעבור סדנאות לטיפול ושיווק האייפון, והיכרות עם יכולותיו של המכשיר. בנוסף, צריכה כל חברה לשלט את נקודות המכירה כחלק מהקמפיין, ולדאוג למלאים גדולים מספיק בשבוע ההשקה. זאת, בשל ההערכות שרבים יבקשו לשדרג למכשירי אייפון כבר בשבועות…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי? להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם.. אבא שלי עומד להביא לי iPhone מחו"ל, אבל שמעתי שיש עליו איזה 32% מיסים, מה שמעלה את זה מ-1400 ל-1800 ש"ח... עכשיו אני יודע שמכס זה על דברים ששולחים לי, אבל אבא שלי יכול לקחת את הז עליו או לשים את זה באחת המזוודות ואז לא לשלם על זה מס? זה מותר? מישהו ניסה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו מכיר נגן mp3 כלשהו אם אפשרות לחיבור של דיסק קשיח או כרטיס זכרון בפורמט USB? אפשר באותה מידה להמליץ על נגן עם נפח של מעל 100gb, ורק שלא יהיה איפוד. עריכה: ניתן להמליץ על מוצרים מחו"ל, אין לי בעיה של הזמנה. בתקציב של עד 250 דולר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אז קודם כל לפני הכל חג שמח ושנה טובה לכל הגולשים בפורום..! כנ"ל מזלטוב לפורום 5 שנים שלא הספקתי להגיד אז ככה- אני מחפש נגן MP4 שתיי ג'יגה עד 650 שקל,אפשר להתגמש עד 670 מצאתי את הנגן הזה בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13376 הוא נראה לי ממש טוב עם המפרט שלו אך רציתי גם עצה מכם .. :] תודה רבה רבה מראש לעוזרים ושנה טובה לכולנו (:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות טאבלט להורים. מדובר באנשים מבוגרים שאינם מסתדרים עם עכבר ולכן מסך המגע הינו פתרון עבורם. המטרה היא גלישה באינטרנט (בבית בלבד), צפייה בסרטים ותמונות מינימום 16GB או לפחות עם יכולת הרחבה או גישה למחשב אחר בבית מסך מעל 8 אינץ' - סבירות שיהיה להם קטן מדי, בבדיקה... WIFI, אין צורך ב 3G USB או לפחות דרך כלשהי נוחה וידידותית על מנת להעביר להם סרטים\תמונות תמיכה בעברית NICE TO HAVE: רמקולים טובים לשמיעת הסרט חיבור HDMI לטלויזיה איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת input:100-240vac0.3a 50/60hz output:9v-2000ma היכן אפשר לרכוש בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Galaxy S עם ביטוח. עכשיו אם אני מדווח עליו כגנוב מה עושים לו ? חוסמים אותו ? אפשר לבטל את החסימה הזאת ? לפי מה שהבנתי ברגע שמדווחים עליו כגנוב הוא נחסם לחלוטין מרשת אליה הוא שייך, אך ברשתות אחרות הוא יכול לעבוד - זה נכון ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אולי איזה תוכנה ל K800I שאני אוכל להשתמש בפלאש שמובנה בטלפון בתור פנס? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי מעוניין לילמוד פיתוח אפליקציות לסביבת WP8- האם יש לכם המלצה מנסיון על מקום מקצועי? באזור המרכז. הוא מרקע של מעצב גרפי(אתרים, פלאש,3D,פוטושופ, וקצת תיכנות באק אופיס) ועם הבנה בסיסית בתיכנות. מה הדרישות, משך קורס? עלויות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וגם עם זמן סוללה סביר, ממשק נוח ותג מחיר שפוי?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אני כרגע מריץ nightly מאחד השבועות האחרונים של CM10.1 עם קרנל Siyah 6. הרום עובד די טוב, חוץ מזה שלפעמים המכשיר נתקע, הטעינה איטית (בעיה ידועה של CM10), יש כמה באגים במסך נעילה החדש כApollo מנגן מוסיקה ברקע. יכול להיות שנפלתי על build בעייתי, אבל בא לי לנסות לעבור לרום שלא מבוסס על AOKP/CM משהו שמבוסס על הרום של סמסונג אולי. מישהו מכיר גירסא מומלצת ? בדגש על חיי סוללה ויציבות. בחיפוש בXDA נתקלתי בAllianceRom, NeatROM למישהו יש חוות דעת עליהם ? או אלי משהו אחר מומלץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון סלולרי חדש עד ה 2500, אני מחפש טלפון עם מסך בינוני עד אזור ה 5 אינץ' לא יותר מזה. מעדיף כזה שניתן להחליף סוללה אבל זה לא dealbreaker. עדיפות לטלפון עמיד מים אבל לא חייב. מערכת הפעלה: העדפה לאנדרואיד, שיהיה מהיר עם סוללה חזקה יחסית. עיצוב: עדיפות למשוה שהוא לא איזה עיצוב זיני זול. כמו כן אני צריך מצלמה טובה- זה בגדר dealbreaker כרגע יש לי htc one x מאוד אוהב את המכשיר אבל הוא כבר מראה סימני גסיסה, אז מחפש לו מחליף. חשבתי על z3c אבל מכיוון שהוא יחסית שביר, והבנתי שיש לו בעיה שהזכוכית נשברת ממש קלות ולעיתים ללא סיבה אני מוותר עליו.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך המכשיר הזה ביחס למכשירים החדשים של היום כולל הגלקסי 6? מבחינה חומרתית בעיקר. והאם המסכים החדשים משמעותית טובים מהמסך של G2? לטעמכם יש מכשיר ששווה שדרוג? או שאולי ה-G4 יהיה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם! חדשה בפורום ואשמח לעזרה...אמורה לטוס ב3.8 לחו"ל ורוצה לקנות סמטרפון חדש בדיוטי פרי. אני מעלה פה קישורי לסמרטפונים שבאים בחשבון (מבחינת מחיר) ואשמח אם מישהו שמבין יגיד לי מה הכי טוב (פשוט כי אין לי מושג מה אומר המפרט הטכני) הראשון: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=242&vmenu=5 השני: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=86&vmenu=5 השלישי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=66&vmenu=5הרביעי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=43&vmenu=5 תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שAnker הוציאו סידרה חדשה של סוללות חיצוניות, מישהו יכול לתת לי פרטים מה ההבדלים בינם לבין הישנות ? אני מחפש סוללה שתעשה את העבודה, כמה שיותר קטנה עם קיבולת גדולה (too good to be true?), קלת משקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. יש לי מטען כמו של גלקסי 2 אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לטעינה, המכשיר מזהה את הטעינה דרך USB למרות שאני טוען דרך המטען חשמל ולא דרך המחשב. האם זה בסדר או שזאת בעיה? קניתי את המכשיר מחנות פרטית ויש לי כרגע גירסא 4.1.1. 2. איזה כיסוי הכי מומלץ לפלאפון ויגן עליו בצורה הטובה ביותר מפני נפילות? אני כנראה אזמין מEBAY אבל אם יש מקום יותר זול בארץ אז אני אשמח לקבל. האם כדאי לי לקנות מגן מסך? אני כבר יותר מ4 חודשים עם הפלאפון ואני לא משתמש במגן מסך כי אני לא אוהב את זה כל כך וגם אני לא יודע להדביק את זה בצורה טובה. אם כדאי מגן מסך אז איזה? 3. האם הגלקסי 3 יקבל את גירסא 4.1.2? והאם הוא יקבל את גירסא 4.2? 4. איך עושים מסך נעילה כמו שיש בנקסוס שיש כזאת מעין גלגלת שאפשר דרכה לפתוח א…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעניין בטאבלטים סיניים וקראתי וחקרתי די הרבה בנושא. תוך כדי נחשפתי גם לעולם הסמארטפונים הסיניים. מה שמוזר לי זה ההבדל בגישה אל שני התחומים: בכל המקומות אומרים שישנם כמה חברות וכמה דגמים של טאבלטים סיניים שבהחלט נותנים פייט לטאבלטים המערביים ועולים רבע מחיר. למרות שהם סיניים הם די מומלצים ובפורומים השונים לא מתייחסים אליהם כזבל מוחלט. ההמלצה בגדול היא לא לקנות כל יצרן עלום שם אבל יש כמה "יהלומים" בתוך הערימה. בעולם הסמארטפונים לא נתקלתי במשהו מקביל. בכל הפורומים מתייחסים לכל הסמארטפונים הסיניים כאל זבל שאסור להתקרב אליו ואין ממש דגמים מומלצים. זה מוזר לי, איך יכול להיות שיש חברות סיניות שיודעות לייצר טאבלטים סבירים ואין כאלו שיודעות לייצר סמארטפונים ס…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי אנדרואיד samsung galaxy gt i7500 עם קושחה 1.5 שידרגתי ל1.6 בעזרת oden עם קושחה I7500XEFJB2 אבל שטלפון חזר מBoot אני מקבל כל הזמן את ההודעה com.android.phone has stopped unexpectedly בנוסף no service ואין קליטה (כאילו שה sim נעול) יש רעיונות מלבד לבקר את תחנת השירות של סלקום (שלא פתוחה בסוף שבוע)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-