גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני מאוד מתלבט לקראת רכישת נגן איכותי ובעל עוצמה גבוהה מה שאני מחפש בנגן מיוחד הוא שכשאני שומע אני אשמע ממש חזק עד שהתפוצצו לי האוזניים אני רוצה לשמוע ממש ממש חזק וגם שהממשק יהיה נוח ויציג עברית תודה לעזורים ולמצביעים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הK800I הוותיק שלי. אני יכול להיכנס לתוכנית חיילים בסלקום, ככה שהמכשיר הוא בחינם. איזה המלצות למכשירים יש לכם דרך סלקום? מה אני צריך/רוצה מהפלאפון? מסך מגע, רצוי מולטיטאץ' טוב. מצלמה טובה. זמן בטריה ארוך. אינטרנט טוב(גם בWIFI גם ברגיל) GPS. בינתיים חשבתי על הMILESTONE של מוטורולה, איך הוא? אריאל
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מתכוון לקנות את ה - NOTE 3 דגם N9005 השאלה שלי היא , האם באמת מוכרים את הדגם הזה בארץ כחדש , או שכולם מוכרים אותו כמכשיר " מחודש " או " מוחדש " ? כי אני זוכר שיש גם איזה קטע של נעילה איזורית שמצריכה לפרוץ את המכשיר ולהתע סק איתו כדי להתאים אותו ל-SIM ישראלי ... אז מעניין אותי לדעת אם " מתע ס קים " עם הפלאפון לפני שמוכרים אותו באריזה חדשה נ.ב - ה סתכלתי באתרים של חנויות פרטיות מוכרות ( שמחזיקות כמה סניפים ומוגדרות כידועות ואמינות ) וראיתי שהרוב לא מציינים אם הדגם הזה חדש או " מחודש / מוחדש " האם נראה למישהו שמבין בעניין הזה , שרשת של חנויות פרטיות תמכור מכשיר " מחודש / מוחדש " כמכשיר חדש ? תודה מראש לכל העונים , ואני יודע שקצת חפרתי : ) , אבל …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שלא העלו עדיין כתבה באתר, לכן במידה ומישהו מתעניין בעולם מערכות ההפעלה הניידות הנה קישור לסיכום מה שהוצג במסגרת האירוע שהתרחש שלשום (כי עבר 12 בלילה). http://www.iandroidil.net/11019
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שרציתי לקנות Ipad Mini Retina אך הרצון ירד בגלל המחיר, חשבתי לקנות טאבלט לא של APPLE למרות שאני צרכן נלהב שלהם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי למשחקים, אינטרנט, לימודים (שאני יוכל לפתוח קבצי pdf), סרטים FHD, מוזיקה ואם יש אפשרות דרך אנדרואיד, תוכנה שמתנהגת כמו word. אני מתכוון להשקיע סכום של עד 1000 ש״ח ורציתי להתלבט לגבי מה שהכי יתאים לי. 1. Nexus 7 2013 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=856135 2. Memo Pad HD 7 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=23558&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap Memo Pad 7 HD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857929 Memo Pad 8 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864637 3. Nexus 7 20…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-אני מחפש משהו בסגנון עט סורק שיהיה כמה שיותר קטן שיבצע את הסריקה באיכות טובה ובמהירות האפשרית אשמח אם מישהו יכול להמליץ על משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היום הייתי בסלקום,ואחרי שעה של המתנה,קיבלה אותי נציגה,וצימדה לי את המכשיר. היא אמרה לי לאחר הצימוד,שאין למכשיר שלי החזרים,כי הוא לא מיובא באופן רשמי לארץ,ולכן לפי משרד התקשורת,אין לתת ללקוח החזרים. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם מגיעים לי בכל זאת החזרים? לי כל הסיפור נשמע מאוד מוזר...... תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת input:100-240vac0.3a 50/60hz output:9v-2000ma היכן אפשר לרכוש בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
או נשארתם במקורי בגרסת 4.2.2 בנוסף, אלו שלא רכשו את המכשיר בישראל, האם החלפתם לרום רשמי ישראלי? לא בדיוק ממהר לשנות משהו, כי המכשיר פשוט עובד חלק ומעולה ולא נתקלתי עד כה בבאגים, אך סקרן לדעת. רכשתי את המכשיר בחו"ל. המכשיר הגיע עם עברית מלאה ומיושרת לימין מהקופסה. אך רק במקום אחד חסר עברית, בחייגן המערכת. למרות שעבורי זה ממש לא משנה, כי אני משתמש ב exDialer המעולה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Galaxy S עם ביטוח. עכשיו אם אני מדווח עליו כגנוב מה עושים לו ? חוסמים אותו ? אפשר לבטל את החסימה הזאת ? לפי מה שהבנתי ברגע שמדווחים עליו כגנוב הוא נחסם לחלוטין מרשת אליה הוא שייך, אך ברשתות אחרות הוא יכול לעבוד - זה נכון ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקלתי באינטרנט בכול מיני טלפונים סלולריים שאי אפשר למצוא בארץ אצל החברות הגדולות. למשל ראיתי שיש טלפון שאפשר לשים בוא שתי כרטיסי SIM ויש לו צג מגע וראיתי טלפון שהוא חיקוי די קרוב ל I PHONE רק במחיר יותר זול וגם שעון יד עם טלפון נייד מובנה בתוכו וטלפון עם טלוויזיה והמחנה המשותף לכול הפלאפונים הללו זה שהם מיוצרים בסין, ובגלל שהסינים לא יודעים מה זה זכויות יוצרים הם פשוט לוקחים מכול מי שהם רוצים את הטכנולוגיה שלו, ומרכיבים טכנולוגיה מטורפת. אז למה אין את המכשירים הללו בארץ ???? האם זה אסור למכירה ? או האם מישהו מכיר מקום רציני ואחרי שאפשר לקנות מימנו את המכשירים הללו ? (לא איזה מודעה ביד 2 או משהו דומה ) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אתמול החליט המכשיר שלי להשתגע... החלק השמאלי של המסך לא מגיב היטב, יותר נכון הוא מגיב לצד ימין או מתי שבא לו הוא מגיב נורמלי. מי שמכיר את הממשק TF3D - ברגע שלוחצים על אחד הטאבים אפשר לגרור את המסך ימינה או שמאלה, ברגע שאני לוחץ על הטאב ומשאיר את העט סטיילוס עליו, הוא קצת מתחיל לרעוד ימינה שמאלה כאילו אני מזיז טיפה, מה שלא נכון כי אני משאיר את העט קבוע. עוד דוגמא, מסך התחל משמאל, ברגע שאני לוחץ עליו - לפעמים הוא מגיב ולפעמים הוא מגיב לי בצד הימני של המסך! זה יכול לשגע..אני לא יכול לענות לאנשים לשיחות כיוון שצריך לגרור את הסליידר ANSWER לצד הימני, ואי אפשר לתפוס אותו עם האצבע רוב הפעמים עשיתי HR - החלפתי רום למכשיר פעמיים אחד של DUTTY + ENERGY, ועדיין הבעיה קיימת. למי…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]חיפשתי ברשת אך לא מצאתי פתרון לבעייה שיש לי. יש לי טלפון של נוקייה מדגם 3710 עם חיבוריות BT, הטלפון לא מריץ אנדרואיד. בנוסף יש לי טבלאט של B&N מדגם NOOK HD+ עם חיבוריות BT שמריץ אנדרואיד. כל הפתרונות שראיתי לשליחה של הודעת SMS מהטבלאט דרך הטלפון דורשות התקנת תוכנה גם טבלאט וגם בטלפון (שאמור להריץ אנדרואיד). ישנה דרך אחרת בה ניתן לשלוח הודעת SMS מהטבלאט בשימוש בטלפון כממסר בלבד? [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היום (יום שישי) נסעתי לקניות אילון (רמת גן) ורכשתי לי את הD2 ומה אני יגיד לכם? נגן הכי טוב שהייה לי בחיים (היה לי נגן 1.. חחחחח) התמונות מוצגות ממש יפה (צריך עזרה בהמשך). מוזיקה ממש מעלפת, שומעים חלק וברור בלי כל מיני רעשים.. רוב השירים שלי הם ב128 - 256 MHZ ושמעו פיצוץ! אז ניסיתי שיר עם 320MHZ ואין לי מילים לתאר את האושר שלי VIDEO: עכשיו פה אני חייב לציין לטובה את הנגן שכן לא ציפיתי לאיכות כזאות, הסרטים מוצגים חלק בלי כל מיני עיוותים או הפרעות, קידדתי פרק ששקל 350 מגה ל190 מגה וראו ממש טוב. רדיו בסדר לא יותר מזה.. ואם.. מספר שאלות: בתוכנה של קידוד סרטים יש מלא אפשרויות של קידוד לD2 ולא ממש הבנתי אז עשיתי איזה אפשרות שם וזה יצא בסדר אבל הייתי רוצה ללמוד יותר על א…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח ושנה טובה! אני רוצה לקנות כמה דברים מהמרקט באנדרואיד ויש לי ויזה נטען. מה אני עושה? כשאני מגיע ל-google checkout אז הוא מבקש ממני פרטי משלם, כתובת, וכו' וכו' ויש לי רק את המספר של הויזה, תוקף ו-CVC. אין פרטי משלם כי זה ויזה נטען ואני לא יודע מה לרשום שם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הסלולארי שיש לי ואם אפשר מכם כמה המלצות יש כמה דרישות מהמכשיר דבר ראשון, שיהיה פליפר מסך פנימי גדול וצבעוני לפחות 2" ובאיכות טובה (1.8" לא יספיק P:) וגם מסך חיצוני נורמלי BT וWI-FI חריץ הרחבה לזיכרון מקשים גדולים ונוחים אלה דברים שאני מוכרח שיהיו מומלץ מרשת אורנג' איך הN76? שווה קניה? הבנתי שזה מכשיר אחלה אבל המקשים שלו ממש לא נוחים והמסך החיצוני שלו באיכות גרועה למדי המלצות?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Galaxy S6. אני רוצה חנות שלא תיגע במכשיר בכלל - בלי רומים יצירתיים ועברית צרובה וכל מיני חרטוטים כאלה. אני גם מעדיף חנות שלא תבטל לי אחריות על רוט אבל זה פחות קריטי. אני לא רוצה לשלם 400-500 ש"ח בשביל אחריות יצרן (זה פחות או יותר ההפרש כרגע), השאלה אם יש חנויות שנותנות אחריות 'פרטית' מספיק טובה. שמעתי דברים טובים וגם רעים על vmobile, gomobile ושות'. מה הנסיון של אנשים פה איתם? יש משהו מומלץ? * אגב בקיי אס פי מופיע אחריות של 'סקיילקס' ובאייבורי 'סמסונג ישראל' ובשניהם כתוב שזה היבואן הרשמי - מי צודק? זה אותו יבואן?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז ככה יש את: IPOD G4 ZV:M A2 וכו מותר להביא נגנים עם שינויים כמו הIMOD (ששמעתי שהוא מאוד איכותי (אפילו הכי איכותי מהכל))
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכתבה המקורית באנגלית עליה מתבססת הנ"ל: הכתבה הקודמת בנושא, מאותו האתר: מקורות: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810926 http://www.bgr.com/2011/06/27/googles-first-ice-cream-sandwich-phone-to-be-manufactured-by-samsung-possibly-dubbed-nexus-prime/ http://www.bgr.com/2011/06/15/exclusive-google-nexus-4g-detailed-720p-display-4g-lte-android-4-0/
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש ANDROID TV DONGLE. הדבר היחיד שהוא יריץ זה סרטים מהPLEX שלי. על FULL HD 5.1. אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אז קודם כל לפני הכל חג שמח ושנה טובה לכל הגולשים בפורום..! כנ"ל מזלטוב לפורום 5 שנים שלא הספקתי להגיד אז ככה- אני מחפש נגן MP4 שתיי ג'יגה עד 650 שקל,אפשר להתגמש עד 670 מצאתי את הנגן הזה בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13376 הוא נראה לי ממש טוב עם המפרט שלו אך רציתי גם עצה מכם .. :] תודה רבה רבה מראש לעוזרים ושנה טובה לכולנו (:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ל-TCL הסינית יש סמארטפון מבוסס שבב מתומן ליבות של קוואלקום, שמתחרה ב-Mi 4i ועולה הרבה פחות ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/tcl-m3g-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-