עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הי כולם, היום הודיעו לי במפתיע שאנחנו עוברים לאורנג' ואני צריך להחליט מהר איזה פלאפון אני בוחר. כמובן שאני בודק באינטרנט ביקורות ופרטים, אבל אשמח גם לחוות דעת שלכם, ובמיוחד ממי שיצא לו להתנסות במכשירים. כרגע יש לי Nokia 6230i כבר כמעט 4 שנים ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו. בכלל אני מרוצה מנוקיה שהם נורא נוחים לשימוש, יש בהם את כל הפיצ'רים הבסייסים באיכות טובה, והם עמידים. אז אשמח לפלאפון כזה. מוזיקה, מצלמה טובה, משחקים וגלישה נוחה באינטרנט זה נחמד, אבל לא על חשבון הנוחות של המכשיר. אה וכמובן שעדיף בלי באגים מעצבנים. האופציות שלי הן - Sony Ericsson W705 Sony Ericsson W595 Sony Ericsson Yari Sony Ericsson T707 Samsung Magic Touch Sony Ericsson C510 Sony Ericsson …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. איפה אני יכול לקנות מטען לבטריות של GP שמטעין ברבע שעה?(יש מטען כזה)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by dudimalka,

אני מאוד מתלבט לקראת רכישת נגן איכותי ובעל עוצמה גבוהה מה שאני מחפש בנגן מיוחד הוא שכשאני שומע אני אשמע ממש חזק עד שהתפוצצו לי האוזניים אני רוצה לשמוע ממש ממש חזק וגם שהממשק יהיה נוח ויציג עברית תודה לעזורים ולמצביעים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by FresH-MeaT,

תכינו את הארנקים אנשים... ההשקה: בתוך 4-6 שבועות; בחברות הסלולר יתחילו בהדרכות העובדים ובהכנות במיתוג נקודות המכירה רשות להגבלים עסקיים אישרה את שיווק האייפון בישראל. אתמול היא הודיעה לאפל על מתן ההיתר, וזו הודיעה לשלוש חברות הסלולר שיחלו להיערך להשקת המכשיר. תאריך השקה רשמי טרם נקבע, אם כי בכירים בחברות הסלולר מעריכים שמדובר ב-4 עד 6 שבועות. הסיבה: לחברות הסלולר נדרש כחודש להכשיר את העובדים לשימוש במכשיר. מדובר באלפי עובדים בכל אחת מהחברות, שצריכים לעבור סדנאות לטיפול ושיווק האייפון, והיכרות עם יכולותיו של המכשיר. בנוסף, צריכה כל חברה לשלט את נקודות המכירה כחלק מהקמפיין, ולדאוג למלאים גדולים מספיק בשבוע ההשקה. זאת, בשל ההערכות שרבים יבקשו לשדרג למכשירי אייפון כבר בשבועות…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ep-120,

אז ככה יש את: IPOD G4 ZV:M A2 וכו מותר להביא נגנים עם שינויים כמו הIMOD (ששמעתי שהוא מאוד איכותי (אפילו הכי איכותי מהכל))

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Adun,

הי, התקנתי רום CM11 על הגלקסי 3, גירסה 4.4.4 לפני זה, עשיתי גיבוי לאפליקציה של "לוח שנה עברית" שהייתה ברום המקורי של סאני. ניסיתי לשחזר אותה, אבל זה לא עובד. ניסיתי כמה פעמים, שכל פעם מחדש אני עושה ריסטרט למכשיר, אבל עדיין האפליקציה לא מופיעה לי.. ככה ניראה המסך גיבוי של טיטניום למה זה קורה? ואיך אני יכול לשחזר אותה? (אני לא מעוניין באפליקציות אחרות של לוח שנה עברי, אלא זאת ספיציפית) נ.ב: ניסיתי לשחזר עם app+data וגם רק app, לא עזר. אחרי השיחזור, היה כתוב שהבאץ' שוחזר.. בכל אופן, אם זה משנה, כשגיביתי את האפליקציה, היא הייתה מסומנת באדום

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ביצה,

אהלן לאחרונה התעניינתי באוזניות השליטה של חברת emotiv ולא מצאתי על זה יותר מידי מידע בקהילה ההישראלית. משהו הזמין מהם? עושים בעיות במכס על מוצר כזה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. LG מציגה גרסה מוגדלת של מכשיר ה-G3 הפופולארי שלה, שגם מציג לראשונה את השבב מתומן הליבות שהיא פיתחה בעצמה - ה-NUCLUN לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-g3-screen-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a3-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a5/

9. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, עד כה לא יצא לי ממש להשתמש בכל עניין הענן מידע הזה, כשיש כ"כ הרבה מקום בפלאפון ובמחשב, אני לא מוצא סיבה להשתמש בזה. חברים אומרים שהם שמים שם שירים ופשוט שומעים משם (מה שטוחן להם את החבילת גלישה?) אבל אני לא מוצא בזה פואנטה אם יש מספיק מקום בפלאפון. גיבויים לתמונות וסרטונים? בשביל מה יש כוננים קשיחים של 2TB כיום? בקיצור, רציתי לדעת למה אתם, אם בכלל, משתמשים בכל שירותי הענן למיניהם. אולי יש משהו שאני לא מכיר שווה לשנות הרגלים בגללו. ואם כן, איזה מהם? drop-box? google cloud?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי הולכים לקנות לי סמארטפון בחול (בנגקוק) ביומיים הקרובים ואני צריך להחליט איזה. אני רוצה מכשיר מבוסס על אנדרואיד וכרגע שתי האופציות המובילות ממה שראיתי הן הסמסונג I9000 או HTC Desire HD. אני בטוח שהרבה פה התנסו עם הסמסונג, מישהו פה התנסה עם הDESIRE ויכול להמליץ? מה דעתכם, על מה כדאי לי ללכת? המחירים אמורים להיות די דומים. אשמח גם לשמוע על אופציות נוספות באותה רמה. לDesire HD לא אמורה להיות בעיה לעבוד בארץ ברשת אורנג'? מה לגבי הגלקסי? תודה מראש עמית

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Nirurshon,

לאחר שרציתי לקנות Ipad Mini Retina אך הרצון ירד בגלל המחיר, חשבתי לקנות טאבלט לא של APPLE למרות שאני צרכן נלהב שלהם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי למשחקים, אינטרנט, לימודים (שאני יוכל לפתוח קבצי pdf), סרטים FHD, מוזיקה ואם יש אפשרות דרך אנדרואיד, תוכנה שמתנהגת כמו word. אני מתכוון להשקיע סכום של עד 1000 ש״ח ורציתי להתלבט לגבי מה שהכי יתאים לי. 1. Nexus 7 2013 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=856135 2. Memo Pad HD 7 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=23558&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap Memo Pad 7 HD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857929 Memo Pad 8 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864637 3. Nexus 7 20…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Ido.G,

שלום, האם ניתן להביא מכשיר סלולרי לארץ דרך EBAY? עד כמה יעשו לי בעיות מבחינת אישורי תקשורת ומסים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי, אני בעל המכשיר הזה כבר שנתיים ויותר, ושמתי לב שאיזה פעם פעמיים בשנה המכשיר פשוט מחליט לו יום בהיר אחד שהוא מוחק לי את כל השירים ופשטו עושה פירמוט לעצמו. כמו היום בבוקר נסיעה של שעה וחצי ואני חושב לעצמי איזה כיף, קצת מוזיקה רגועה (טראקים והאוסים ב 7 בבוקר) מדליק ת'מכשיר והנה...ריק משירים. יום לפני זה המכשיר עבד בסדר גמור כיביתי רגיל ע"י לחיצה על המשולש של ההפעלה בדיוק כמו שאני עושה בשנתיים האחרונות... מישהו מכיר את התופעה המוזרה של המכשיר הזה? הוא לא נפל, לא כלום. עצבים...וזו כבר פעם שניה או שלישית.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ה-EyeQue הוא כנראה תוסף הסמארטפונים האולטימטיבי לכל מי שבריאות העיניים חשובה להם באמת לכתבה

15. Started by saarxee,

במידה וצפיתי בסרטונים פורנוגרפיים במכשיר, האם זה הכניס לו וירוסים? (דרך הדפדפן)... אני שואל להתעניינות.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by zglazer,

שלום לכולם הזמנתי טאבלט חדש מפנדה וויל CUBE U30GT טאבלט סיני הוא אמור להגיע אליי הימים הקרובים אני מקווה שההימור שלי היה טוב ולא אתאכזב רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי בין גירסת 4 אנדראיד ICE לבין 4.1 שמעתי גם שיחסית לדגם הזה יש קהילה גדולה של מפתחים ורומים חדשים כל הנושא של רומים ועדכונים חדש לי לגמרי יש איזה שהוא אתר שאתם ממליצים עליו ספציפית לדגם הזה תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by morans,

היי לכולם! יש לי xtreamer בגרסה 2.5.2S אני לא מצליחה להפעיל את ה-youtube יותר. לפי עדכון הגרסה הייתי מצליחה. האם העדכון הוא זה שגרם לזה? האם בגלל העדכון האחרון הזה אי אפשר יותר לראות דרך youtube? האם אפשר לחזור אחורה בגרסה והאם כדאי? בתודה! מורן.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם, לאבא שלי יש SGS2 שעושה בעיות: הוא הדליק את ההחלפת נתונים במכשיר, הדליק את הוויז ואז הדליק את הGPS וחזר לוויז. היה הבהוב של המסך (המסך נכבה לשבריר שניה, נדלק שוב ואז נכבה לגמרי.הוא ניסה להדליק את המכשיר אבל הרובוט תכלת הזה שמופיע בהתחלה של המכשיר (כשמדליקים אותו מאפס ולפני שהוא מגיע למסך הראשי של הלאנצ'ר) מופיע כל הזמן ולא מתקדם הלאה. לריקוברי מוד זה מצליח להכנס. שמתי בפנים כ"ז וגיביתי דרך הריקוברי. שמתי לו רום 4.1 של AOKP שמיועד לSGS2 וזה נדלק בסדר אבל הוא לא קולט את הרשת של גולן. הוצאתי את הסים ושמתי את הסים שוב ועדיין הוא לא מזהה. שמתי את הסים שלו בפלאפון שלי ויש קליטה (ומשום מה המספרי טלפון נמחקו אצלו). שמתי את הסים שלי במכשיר שלו ולא היה קליטה (רמי לוי) ול…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Roger That,

או נשארתם במקורי בגרסת 4.2.2 בנוסף, אלו שלא רכשו את המכשיר בישראל, האם החלפתם לרום רשמי ישראלי? לא בדיוק ממהר לשנות משהו, כי המכשיר פשוט עובד חלק ומעולה ולא נתקלתי עד כה בבאגים, אך סקרן לדעת. רכשתי את המכשיר בחו"ל. המכשיר הגיע עם עברית מלאה ומיושרת לימין מהקופסה. אך רק במקום אחד חסר עברית, בחייגן המערכת. למרות שעבורי זה ממש לא משנה, כי אני משתמש ב exDialer המעולה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. התרשמתם לטובה מה-Moto G5 Plus העדכני? כעת תוכלו לקבל אותו עם משלוח עד הבית בעלות תחרותית בהחלט לכתבה

21. אהלן. כשאני בימים אלו מחפש לי אייפון , כמובן שהצעד הראשון הוא להשוות מחירים באתר ZAP. המכשיר שאני מעוניית לקנות הוא ספציפית הiPhone 3Gs 16GB. כשאני מחפש אני מוצא 2 גרסאות : טלפון סלולרי Apple iPhone 3Gs 16GB כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 3,515 ש"ח. אך יש עוד גרסא : טלפון סלולרי iPhone 3Gs 16GB Sim Free מהיצרן כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 4,394 ש"ח , כמעט 1000 ש"ח הבדל. מה באמת ההבדל ביניהם? למה הגרסא סים פרי עולה כ1000 ש"ח יותר הרי הבנתי שאפשר לבצע את הפריצה עצמאית עם המחשב הביתי לא? תודה מראש לעוזרים. שחר.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי מחשב נייד ותוכנת GPS, השאלה שלי היא אם ניתן לקנות אנטנה כמו זו שיש במכשירי GPS לחבר אותה למחשב הנייד, במחשב הנייד להשתמש בתוכנת GPS וככה יהיה לי נווט GPS עם מסך 15 אינץ'? אני יודע שהתוכנה עצמה מיועדת למחשבי כף יד אבל אני חושב שעם האמולטר הנכון (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום) יהיה ניתן להשתמש בו במחשב נייד עם מערכת הפעלה רגילה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני לא מבין גדול בעניין, אז אני מאמין שלכם תהיה תשובה. כיום כל המכשירי דגל החדשים יוצאים עם מסכי QHD, שמן הסתם צורכים יותר כוח כיבוד וכתוצאה מכך גם יותר סוללה. השאלה שלי היא, האם מבחינה תאורטית, ניתן לעשות שהמסך יוכל להציג מספר רזולוציות שונות(לדוגמא, HD / Full HD / QHD) וכך לתת את הבחירה למשתמש, או שזה משהו קבוע? כלומר, אם משיקים עכשיו סמארטפון עם מסך ברזולוציה QHD, הדבר הוא ברמת החומרה כך שזה בלתי ניתן לשינוי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by tmpusr,

וגם עם זמן סוללה סביר, ממשק נוח ותג מחיר שפוי?

25. שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים