גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פיקסל בודד שתקוע על לבן, מישהו יודע מה מדיניות התיקון במקרה כזה? יש דרך "לשחרר" או מצידי "לבטל" אותו (שיקבל את הצבע של הפיקסל הצמוד אליו או משהו)?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קיים Dell Venue 8 עם חיבור LTE / 3G ??? תודה רבה...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן אני שוקל לעזוב את פלאפון (למרות שיש לי מסלול מעולה) בגלל המכשירים העתיקים והיקרים שיש להם. פתאום להפתעתי נודע לי שפלאפון עברה לרשת חדשה, אני חשבתי שזה יקח עוד שנים אבל טעיתי. יש פה כתבה קצרה מ-ynet על הרשת החדשה וקצת על המכשירים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656963,00.html אני לא כל כך מכיר את המכשירים שהוזכרו שם בכתבה וגם לא מצאתי בשום מקום את הקטלוג המלא של המכשירים החדשים. מי יכול לספר לי קצת על המכשירים החדשים שהם מציעים? אני כרגע בדיונים איתם וכנראה יתנו לי מה שאני רוצה, אז לפחות שאגיע מוכן להתמקחויות. תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן, אתמול הלכתי לרכוש לי אחד אך לא היה במלאי - ואין במלאי בעיר הבירה בכלל גם לא טלפונית שישלחו לי . מה שכן ראיתי את כל המכשירים של הכתומים ועדיין הכי אהבתי את הN97 - רק הדגם בתצוגה ללא עברית במקלדת ותהיתי לעצמי - יש לו אותיות בעברית ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נתקלתי באינטרנט בכול מיני טלפונים סלולריים שאי אפשר למצוא בארץ אצל החברות הגדולות. למשל ראיתי שיש טלפון שאפשר לשים בוא שתי כרטיסי SIM ויש לו צג מגע וראיתי טלפון שהוא חיקוי די קרוב ל I PHONE רק במחיר יותר זול וגם שעון יד עם טלפון נייד מובנה בתוכו וטלפון עם טלוויזיה והמחנה המשותף לכול הפלאפונים הללו זה שהם מיוצרים בסין, ובגלל שהסינים לא יודעים מה זה זכויות יוצרים הם פשוט לוקחים מכול מי שהם רוצים את הטכנולוגיה שלו, ומרכיבים טכנולוגיה מטורפת. אז למה אין את המכשירים הללו בארץ ???? האם זה אסור למכירה ? או האם מישהו מכיר מקום רציני ואחרי שאפשר לקנות מימנו את המכשירים הללו ? (לא איזה מודעה ביד 2 או משהו דומה ) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז בטח תשאלו מה חשוב לי בנגן?! אז הייתי אומר שאולי בעיקר הממשק, שיהיה כמה שיותר נוח! בנוסף אני נוהג לשמוע מוזיקה עברית לא מעטה, ולכן גם תמיכה טובה בעברית הינה תנאי חשוב מבחינתי (הבנתי שבD2 אפשר רק אם הופכים גם את התפריט לעברית, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו...) איך התמיכה של הA2 בעיברית? גודל הזכרון?!? כרגע אני לא יודע כמה אני באמת אצטרך... ברגע זה אין לי יותר מידי מוזיקה משל עצמי, אבל אני מתכוון לקחת מחברים. כעקרון נראה לי ש8 ג'יגה למוזיקה נטו יהיה דיי והותר בשבילי (D2 + כרטיס 4 ג'יגה). אבל ההתלבטות שלי נכנסת בעיקר בנושא של וידיאו, עד כמה A2 יהיה נוח לצפייה בסדרות תוך כדי נסיעה? האם אני אוכל לחבר את הA2 לטלוויזיה ולראות דרכו סרטים? אופציה נוספת שקורצת לי בA2 הינה האופצ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות גלקסי חמש ואני לא יודע איפה הכי זול... נ.ב - אם אני קונה בסלקום יש לי אחריות תיקונים או רק אחריות יצרן?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נייד חדש נוסף רכשתי לפני כחודש וחצי מכשיר מסוג sony xperia z3 compact. עכשיו אני רוצה לרכוש אחד נוסף לאשתי בחו"ל ישנו דגם שאינו משווק בארץ. - d5803 ההבדל? תמיכה בתדרים. זה המשווק בחו"ל עולה כ10 שח יותר מזה שנמכר בארץ - הוא ה D5833 מבחינת חפיפת התדרים, הוא כולל את כל אלו של הדגם המשווק בארץ ואף מציע יותר ברשתות ה3g וה4g אני מניח שאין מניעה ללכת עליו או שאני טועה? מבחינת מיסוי, למה עלי לצפות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי לאחרונה על הרבה גאדגטים שיעזרו לך להתעורר, אך אני עדין לא מצליח למצוא את הדבר הטוב ביותר, אולי מישהו כאן יוכל לעזור בנושא הזה... אז מה הכוונה ב"שעון מעורר חכם"? שעון שמנטר את מחזורי השינה שלך ומעיר אותך בתזמון הכי טוב שתתעורר בו באיזה צורה זה מגיע? שעון / צמיד / טבעת -- שיכולים להסתנכרן עם הטלפון מחיר? לא חשוב אם יש משהו שעונה כל הדרישות. חנויות? אמזון ואיי-ביי זה גם נחשבות לחנויות אם אין בארץ. הייתי רוצה להוסיף שישנם הרבה צמידים / שעונים שמיועדים לספורט שיש בהם את דברים כאלה. אך לא מצאתי את המידע המדויק במה שכן מצאתי שיגיד לי זמה מה שאני מחפש, יתרה מזאת, שעון שאני צריך להגיד לו שכרגע הלכ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להסביר לי מה ההבדל בין סים טורבו לבין סים פרי?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסתבר שכן http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Wave_S8500 מדובר באותו המעבד רק שאפל כינו אותו "A4" ה-SOC S5PC110 כולל בתוכו ליבה גרפית בשם POWERVR מסדרת SGX דגם 540! השוואת מפרטים ה-Wave נחשב לאחיו הקטן של ה-GALAXY-S VIBRANT ברמת המפרט, שניהם בעלי אותו המפרט רק עם OS אחר. השוואת מכשירים IP4 vs Wave vs Galaxy S Vibrant http://www.careace.net/2010/06/08/comparison-of-iphone-4-vs-samsung-wave-and-samsung-galaxy-s/ דבר אחד שאינני בטוח בו הוא חלוקת זיכרון ה-RAM : 256MB RAM הולכים לכרטיס הגרפי ו-256MB RAM הם לזיכרון המכשיר? או 512MB RAM זיכרון מכשיר + עוד 256MB נוספים לכרטיס הגרפי? ודבר נוסף שמטריד אותי הוא,מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת ה-WAVE שח…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה בהתקנת SYGIC על E71... לאחר התקנה אני מריץ ומקבל UNEXPECTED ERROR... מדובר על גירסה Sygic McGuider 7.52 מישהו מכיר? אשמח מאד לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי עומדים לסוע ללונדון ב29.6. הם יכולים לקנות לי איזה פלאפון שארצה (אין שום הגבלה בתקציב) עכשיו רציתי לדעת מתי הn86 8mp אמור לצאת? ועוד דבר אם אני כבר קניתי את הn86 אני יודע שאין אותו במפעילות הסלולר אז האם יהיה אפשר לעשות עברית למכשיר ולהשים מקשים בעברית?? תודה רבה לכוולם!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לא הבנתי מה זה בידיוק עושה האם אפשר לשלוט איתו בשני מסכים שמחוברים על מחשב אחד או שאפשר לפצל את המחשב ולשים עוד מסך ומקלדת והשתמש בו במחשב שני בו זמנית? http://www.overstock.com/Electronics/Portable-2-port-KVM-Switch-Box-with-Cables/1552978/product.html תודה מראש~!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מתכוון לקנות את ה - NOTE 3 דגם N9005 השאלה שלי היא , האם באמת מוכרים את הדגם הזה בארץ כחדש , או שכולם מוכרים אותו כמכשיר " מחודש " או " מוחדש " ? כי אני זוכר שיש גם איזה קטע של נעילה איזורית שמצריכה לפרוץ את המכשיר ולהתע סק איתו כדי להתאים אותו ל-SIM ישראלי ... אז מעניין אותי לדעת אם " מתע ס קים " עם הפלאפון לפני שמוכרים אותו באריזה חדשה נ.ב - ה סתכלתי באתרים של חנויות פרטיות מוכרות ( שמחזיקות כמה סניפים ומוגדרות כידועות ואמינות ) וראיתי שהרוב לא מציינים אם הדגם הזה חדש או " מחודש / מוחדש " האם נראה למישהו שמבין בעניין הזה , שרשת של חנויות פרטיות תמכור מכשיר " מחודש / מוחדש " כמכשיר חדש ? תודה מראש לכל העונים , ואני יודע שקצת חפרתי : ) , אבל …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם קיימת סוללה משודרגת ואמידה יותר לנקסוס 4 מהסוללה הסטנדרטית ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה להתחדש בטאבלט עם מערכת האנדרויד, וחשוב לי שהוא יהיה בגודל 10 אינץ', עם אפשרות להכניס לו כרטיס סים. התלבטתי רבות בין כל מיני שמות מוכרים אך קיבלתי המלצות דווקא על טאבלט סיני: 10.1" Pipo M9 pro RK3188 Quad Core GPS Tablet PC IPS 2GB 32GB Android 4.2 ניתן לראות פירוט שלו כאן: http://www.ebay.com/itm/251313699750?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 השאלה העיקרית שלי, היא האם מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא אמינה? (זו פעם ראשונה שאני שומע עליה). האם יש לכם המצלמה אחרת לטאבלט? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התרשמתם לטובה מה-Moto G5 Plus העדכני? כעת תוכלו לקבל אותו עם משלוח עד הבית בעלות תחרותית בהחלט לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי HTC Cruise עם WM6 כמובן. אני חדש בעולם הזה, אשמח להמלצות לתוכנות מעניינות \ שימושיות, לשפצר את המכשיר קצת 8) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קייס ל-Ainol Novo7 Aurora II... מן הסתם (ולצערי הרב) יש להניח שכמו ב-99.9% מהפעמים שאני רוכש משהו - זה לא יהיה בארץ...אז פתחתי גוגל וקיבלתי המון תוצאות. גם באיביי, אמזון וכל האתרים שמוכרים מוצרים סינים (dhgate - מוכר רק בכמויות?). לכן, אני נאלץ לבקש את עזרתכם (מי שמכיר, התנסה, שמע...) בהכוונה לקייס ברמת איכות סבירה-טובה (סחורה סבירה-טובה בעלות לא גבוהה). לא חשוב לי שיהיה מעור או מבד (רק לא פלסטיק). מצורפת תמונה של קייס - כזה אני רוצה... אשמח לקבל המלצות (לינקים לאתרים)...מחפש מן קייס בצורת "ספר". כמו-כן, יש חברות רציניות שמייצרות מגיני מסך ל-Ainol Novo7 Aurora II? גם פה - אם יש לכם נסיון - אשמח ללינק למקום בו רכשתם. אביזרים מסוימים שאתם ממליצים לי לקנות? ול…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי היום טאבלט ASUS TF101 ויש כמה דברים שלא מובנים לי כאשר אני מצלם (תמונות או וידאו) הקבצים נכנסים לי לתיקייה"גלריה" - כעת נניח צילמתי 100 תמונות ואני רוצה להכניס כל 10 קבצים לתיקייה אחת. האם ניתן לעשות זאת דרך הטאבלט או שאני חייב להתחבר למחשב ולעשות את זה? איך אני יוצר תקייה חדשה על הדסק טופ? איך עושים העתק הדבק לקובץ? כאשר אני פותח תיקייה מסויימת אני יכול לסמן את הקובץ ולעשות לו העתק אבל אם אני חוזר לדסק טופ אין לי שום אופציה לבצע הדבק (מה שמקביל לקליק ימני בעכבר)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם הייתם צריכים להתבלט בקניית טאבלט איזה מבין השניים הייתם מעדיפים? בגדול השימושים הם שימושים כללים לא לעבודה. 1.asus transformer pad tf 303 http://www.gsmarena.com/asus_transformer_pad_tf303cl-6407.php 2. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_4_10_1_lte-6239.php אישית אני נוטה יותר לכיוון האסוס אך מכיוון שהשרות שלהם בארץ קצת גרוע בלשון המעטה זה מערער את הבחירה שלי בו. אם יש למישהו הצעה אחרת אשמח לשמוע תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי GPS מדגם GARMIN NUVI 205 הורדתי מפה של ישראל אבל זה לא כותב לי את השמות של הרחובות איך לתקן את זה ? עם יש למישהו מפה מעודכנת השמח ללינק תודה, דן
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-