גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
כל המכשירים חייבים להיות במלאי בחברת פלאפון, מכיוון שאני תקוע איתם בהתחייבות. ביקשתי כאן המלצה לא מזמן לסלולארי חדש, שישמש בין השאר לגלישה באינטרנט, שמיעת MP3 וצילום בקטנה. קיבלתי המלצה למכשיר שציינתי בכותרת, ואני די מרוצה בייחס למכשיר הקודם שהיה לי, אבל הבעיה שלי מתחילה עם הרמקולים של המכשיר, הם ממש על הפנים! נתקלתי במכשירים שעלו 700 שקלים ומסוגלים לספק איכות טובה פי 10 מאצלי! זה חיסרון די משמעותי בשבילי, שרק בגללו אני מחליף למכשיר אחר. השאלה היא, מה אפשרויות השדרוג שלי מכאן? אני די נהנה מהמכשיר בכללי, אז אולי לעבור לאחים הגדולים שלו N9X...? סדר העדיפויות שלי הוא איכות MP3 גבוהה, גלישה באינטרנט ובסוף מצלמה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך המכשיר הזה ביחס למכשירים החדשים של היום כולל הגלקסי 6? מבחינה חומרתית בעיקר. והאם המסכים החדשים משמעותית טובים מהמסך של G2? לטעמכם יש מכשיר ששווה שדרוג? או שאולי ה-G4 יהיה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט ברכישת SAMSUNG ATIV SMART PC בKSP יש 2 דגמים, האחד: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A03IL שעולה 2790 השני: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A01IL שעולה 3190 האם ההבדל היחידי בינם זה שלאחד יש סטיילוס ולשני אין או שפיספסתי משהו. לא מצאתי פרטים נוספים על דגם זה: XE500T1C-A03IL באינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל כמה שניות מופיעה לי ההודעה של הכיבוי ''SLIDE TO SHUTDOWN'' אני לא נוגע בכלום ושום כפתור לא לחוץ וזה לא מפסיק ממש אי אפשר להשתמש במכשיר כי כל 3-5 שניות זה מקפיץ את ההודעה הזאת התחיל לי פתאום לבד, לא עשיתי שום שינוי בזמן האחרון.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית, הנמען מקבל סימני שאלה. אני משתמש ב AnySoftKeyboard עם הaddon של עברית. אגב אני ממש לא מבסוט על המקלדת אם אתם יכולים להמליץ על אלטרנטיבות גם טוב. אגב נגיד ב whatsup אין לי בעיה או משהו בסגנון. מכשיר motorola razr. רעיונות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לקחת את אחד מהשניים מאורנג'.. כיוון שאני לא מכיר את הטלפונים האלו בצורה האישית וגם לא מכיר אנשים שיש להם אותם.. יש מישהו שיודע עליהם קצת.. נוחות.. איכות.. חוזק.. ממשק... מהירות... וכו'.. חיפשתי קצת באתר של נוקיה עליהם אבל שם יש מצב שמחרטטים אותי... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מכשיר מאילו שהזכרתי בכותרת עדיף? אשמח להשוואה הכוללת גם מחיר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו מכיר נגן mp3 כלשהו אם אפשרות לחיבור של דיסק קשיח או כרטיס זכרון בפורמט USB? אפשר באותה מידה להמליץ על נגן עם נפח של מעל 100gb, ורק שלא יהיה איפוד. עריכה: ניתן להמליץ על מוצרים מחו"ל, אין לי בעיה של הזמנה. בתקציב של עד 250 דולר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-EyeQue הוא כנראה תוסף הסמארטפונים האולטימטיבי לכל מי שבריאות העיניים חשובה להם באמת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חשבתי לקנות את אחד הקינדלים (אולי אפילו את הכי זול) בשביל לקרוא איתו חומר טכני שבא בעיקר בפורמט PDF. הבנתי שמהקופסא הוא לא מציג טובPDFים אלא צריך להמיר ל-MOB. עד כמה סביר זה יוצר בהמרה? אם המטרה שלי זה לקרוא חומר טכני באנגלית שבא בד"כ כ-PDF אין קורא הכי מומלץ לי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי עומדים לסוע ללונדון ב29.6. הם יכולים לקנות לי איזה פלאפון שארצה (אין שום הגבלה בתקציב) עכשיו רציתי לדעת מתי הn86 8mp אמור לצאת? ועוד דבר אם אני כבר קניתי את הn86 אני יודע שאין אותו במפעילות הסלולר אז האם יהיה אפשר לעשות עברית למכשיר ולהשים מקשים בעברית?? תודה רבה לכוולם!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי.. הכותרת אומרת דיי הכל... מה שאני צריך לדעת זה איזו תוכנה מקטינה את הרזולוציה שתתאים לפלאפון (איזו רזולוציה בכלל המסך שלו?) ראיתי בפלאפון של חבר שיש לו divxplayer, והוא מפעיל סרטים בצורה חלקה.. בתנאי שהם הוקטנו מראש. הבעיה שאני לא יודע איך עושים זאת. מעבר לזה , לא הכי קשור אבל יש תוכנה שמצרפת את הכתוביות לסרט שאני אוכל לראות את הסרט עם הכתוביות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הקסטה יצאה לדרך, גוגל שיחררה את קוד המקור של הICS! עונת ה-ROMים חוזרת http://www.androidpolice.com/2011/11/14/breaking-android-4-0-1-ice-cream-sandwich-source-is-uploading-to-aosp-now/
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסתבר שכן http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Wave_S8500 מדובר באותו המעבד רק שאפל כינו אותו "A4" ה-SOC S5PC110 כולל בתוכו ליבה גרפית בשם POWERVR מסדרת SGX דגם 540! השוואת מפרטים ה-Wave נחשב לאחיו הקטן של ה-GALAXY-S VIBRANT ברמת המפרט, שניהם בעלי אותו המפרט רק עם OS אחר. השוואת מכשירים IP4 vs Wave vs Galaxy S Vibrant http://www.careace.net/2010/06/08/comparison-of-iphone-4-vs-samsung-wave-and-samsung-galaxy-s/ דבר אחד שאינני בטוח בו הוא חלוקת זיכרון ה-RAM : 256MB RAM הולכים לכרטיס הגרפי ו-256MB RAM הם לזיכרון המכשיר? או 512MB RAM זיכרון מכשיר + עוד 256MB נוספים לכרטיס הגרפי? ודבר נוסף שמטריד אותי הוא,מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת ה-WAVE שח…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פיקסל בודד שתקוע על לבן, מישהו יודע מה מדיניות התיקון במקרה כזה? יש דרך "לשחרר" או מצידי "לבטל" אותו (שיקבל את הצבע של הפיקסל הצמוד אליו או משהו)?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מעוניין להביא טלפון מארה"ב כרגע מדברים איתי על הטלפון שבכותרת.. ויש לי כמה שאלות 1. האם דגם כזה בכלל קיים? אני לא מוצא אותו באף אתר.. רק את ה hd2 הרגיל.. 2. מה צריך לעשות כדי שהוא יעבוד בארץ? סים וכאלה? 3. אני בפלאפון, האם יהיו בעיות קליטה וכדומה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלפון XPERIA NEO V כל פעם שמנסה לעדכן אפליקציה רושם שאין מספיק זכרון , כבר העברתי כל מה שאפשר לכרטיס SDCARD , אני חושב על קנייה של LG G2 MINI F כי לא רוצה מסך יותר גדול מ-4.7" . אני רואה שיש לטלפון זה זכרון מכשיר של 8G . האם זה מספיק זכרון להרבה אפליקציות ? הבנתי שמערכת ההפעלה תופסת בערך 4G כך שנשארים רק 4G לאפליקציות,האם לדעתכם זה מספיק או עדיף לקנות טלפון עם 16G ? מתוך סינון שעשיתי בזאפ ל16G הגעתי למכשירים HTC M7 , HTC M8 MINI 2, SONY Z1 COMPACT איזה טלפון מבין השלושה עדיף? (ב- M7 אין דור 4 -האם זה משמעותי?) מצורף קישור השוואה בין הטלפונים http://ksp.co.il/?list_compare=.19862..24500..22380. תודה אייל.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איזה תוכנה ל K800I שאני אוכל להשתמש בפלאש שמובנה בטלפון בתור פנס? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון סלולרי חדש עד ה 2500, אני מחפש טלפון עם מסך בינוני עד אזור ה 5 אינץ' לא יותר מזה. מעדיף כזה שניתן להחליף סוללה אבל זה לא dealbreaker. עדיפות לטלפון עמיד מים אבל לא חייב. מערכת הפעלה: העדפה לאנדרואיד, שיהיה מהיר עם סוללה חזקה יחסית. עיצוב: עדיפות למשוה שהוא לא איזה עיצוב זיני זול. כמו כן אני צריך מצלמה טובה- זה בגדר dealbreaker כרגע יש לי htc one x מאוד אוהב את המכשיר אבל הוא כבר מראה סימני גסיסה, אז מחפש לו מחליף. חשבתי על z3c אבל מכיוון שהוא יחסית שביר, והבנתי שיש לו בעיה שהזכוכית נשברת ממש קלות ולעיתים ללא סיבה אני מוותר עליו.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נייד חדש נוסף רכשתי לפני כחודש וחצי מכשיר מסוג sony xperia z3 compact. עכשיו אני רוצה לרכוש אחד נוסף לאשתי בחו"ל ישנו דגם שאינו משווק בארץ. - d5803 ההבדל? תמיכה בתדרים. זה המשווק בחו"ל עולה כ10 שח יותר מזה שנמכר בארץ - הוא ה D5833 מבחינת חפיפת התדרים, הוא כולל את כל אלו של הדגם המשווק בארץ ואף מציע יותר ברשתות ה3g וה4g אני מניח שאין מניעה ללכת עליו או שאני טועה? מבחינת מיסוי, למה עלי לצפות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. יש לי מטען כמו של גלקסי 2 אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לטעינה, המכשיר מזהה את הטעינה דרך USB למרות שאני טוען דרך המטען חשמל ולא דרך המחשב. האם זה בסדר או שזאת בעיה? קניתי את המכשיר מחנות פרטית ויש לי כרגע גירסא 4.1.1. 2. איזה כיסוי הכי מומלץ לפלאפון ויגן עליו בצורה הטובה ביותר מפני נפילות? אני כנראה אזמין מEBAY אבל אם יש מקום יותר זול בארץ אז אני אשמח לקבל. האם כדאי לי לקנות מגן מסך? אני כבר יותר מ4 חודשים עם הפלאפון ואני לא משתמש במגן מסך כי אני לא אוהב את זה כל כך וגם אני לא יודע להדביק את זה בצורה טובה. אם כדאי מגן מסך אז איזה? 3. האם הגלקסי 3 יקבל את גירסא 4.1.2? והאם הוא יקבל את גירסא 4.2? 4. איך עושים מסך נעילה כמו שיש בנקסוס שיש כזאת מעין גלגלת שאפשר דרכה לפתוח א…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי אנדרואיד samsung galaxy gt i7500 עם קושחה 1.5 שידרגתי ל1.6 בעזרת oden עם קושחה I7500XEFJB2 אבל שטלפון חזר מBoot אני מקבל כל הזמן את ההודעה com.android.phone has stopped unexpectedly בנוסף no service ואין קליטה (כאילו שה sim נעול) יש רעיונות מלבד לבקר את תחנת השירות של סלקום (שלא פתוחה בסוף שבוע)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים Dell Venue 8 עם חיבור LTE / 3G ??? תודה רבה...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אתמול הלכתי לרכוש לי אחד אך לא היה במלאי - ואין במלאי בעיר הבירה בכלל גם לא טלפונית שישלחו לי . מה שכן ראיתי את כל המכשירים של הכתומים ועדיין הכי אהבתי את הN97 - רק הדגם בתצוגה ללא עברית במקלדת ותהיתי לעצמי - יש לו אותיות בעברית ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-