עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם. אני רוצה לקנות שתי טלפונים חדשים. אחד שיהיה ממש קטן או הכי קטן שאפשר למצוא אותו בשוק והשני טלםון לעבודה. עם השני אני אסתדר, לא חסרים כאלה. אבל טלפון קטן אני לא מוצא. חשבתי ללכת על מודו, אבל החברה לא ממש מחזיקה מעמד אז צריך למצוא תחליף אחר. אז מה אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כל המכשירים חייבים להיות במלאי בחברת פלאפון, מכיוון שאני תקוע איתם בהתחייבות. ביקשתי כאן המלצה לא מזמן לסלולארי חדש, שישמש בין השאר לגלישה באינטרנט, שמיעת MP3 וצילום בקטנה. קיבלתי המלצה למכשיר שציינתי בכותרת, ואני די מרוצה בייחס למכשיר הקודם שהיה לי, אבל הבעיה שלי מתחילה עם הרמקולים של המכשיר, הם ממש על הפנים! נתקלתי במכשירים שעלו 700 שקלים ומסוגלים לספק איכות טובה פי 10 מאצלי! זה חיסרון די משמעותי בשבילי, שרק בגללו אני מחליף למכשיר אחר. השאלה היא, מה אפשרויות השדרוג שלי מכאן? אני די נהנה מהמכשיר בכללי, אז אולי לעבור לאחים הגדולים שלו N9X...? סדר העדיפויות שלי הוא איכות MP3 גבוהה, גלישה באינטרנט ובסוף מצלמה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by FresH-MeaT,

תכינו את הארנקים אנשים... ההשקה: בתוך 4-6 שבועות; בחברות הסלולר יתחילו בהדרכות העובדים ובהכנות במיתוג נקודות המכירה רשות להגבלים עסקיים אישרה את שיווק האייפון בישראל. אתמול היא הודיעה לאפל על מתן ההיתר, וזו הודיעה לשלוש חברות הסלולר שיחלו להיערך להשקת המכשיר. תאריך השקה רשמי טרם נקבע, אם כי בכירים בחברות הסלולר מעריכים שמדובר ב-4 עד 6 שבועות. הסיבה: לחברות הסלולר נדרש כחודש להכשיר את העובדים לשימוש במכשיר. מדובר באלפי עובדים בכל אחת מהחברות, שצריכים לעבור סדנאות לטיפול ושיווק האייפון, והיכרות עם יכולותיו של המכשיר. בנוסף, צריכה כל חברה לשלט את נקודות המכירה כחלק מהקמפיין, ולדאוג למלאים גדולים מספיק בשבוע ההשקה. זאת, בשל ההערכות שרבים יבקשו לשדרג למכשירי אייפון כבר בשבועות…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני מתלבט ברכישת SAMSUNG ATIV SMART PC בKSP יש 2 דגמים, האחד: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A03IL שעולה 2790 השני: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A01IL שעולה 3190 האם ההבדל היחידי בינם זה שלאחד יש סטיילוס ולשני אין או שפיספסתי משהו. לא מצאתי פרטים נוספים על דגם זה: XE500T1C-A03IL באינטרנט.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Collision,

אני צריך המלצה לנגן MP3\4 עם איכות שמע גבוהה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ראיתי שהדגם החדש עולה 60 דולר ונחשב טוב יותר מהקודם. מישהו קנה? יכול לתת חוות דעת? http://www.aliexpress.com/item/Rikomagic-MK802-IIIS-Mini-PC-Blue-Tooth-Mobile-Remote-Control-STB-box-RK3066Cortex-A9-1GB-RAM/708073648.html 1) אין לי USB ב LCD שלי. האם אוכל לחבר אותו לחשמל? במידה וכן, האם אני חייב מתאם כזה? http://www.ebay.com/itm/Output-5V-DC-2A-USB-Charger-Adapter-Supply-Wall-Home-supply-EU-/221060604894?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33783d23de 2) הבנתי שבדגמים הקודמים היו בעיות קליטה WIFI מבחינת עוצמה. הראוטר שלי נמצא במקום המרוחק ביותר מה TV המדוברת. מישהו צופה בעיות? באותו מיקום יש לי בנייד קליטה סבירה של 2 קווים מהראוטר. 3) האם מישהו ניסה את האפליקציה הייעודית כ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

כל מילה מיותרת

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ha,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]חיפשתי ברשת אך לא מצאתי פתרון לבעייה שיש לי. יש לי טלפון של נוקייה מדגם 3710 עם חיבוריות BT, הטלפון לא מריץ אנדרואיד. בנוסף יש לי טבלאט של B&N מדגם NOOK HD+ עם חיבוריות BT שמריץ אנדרואיד. כל הפתרונות שראיתי לשליחה של הודעת SMS מהטבלאט דרך הטלפון דורשות התקנת תוכנה גם טבלאט וגם בטלפון (שאמור להריץ אנדרואיד). ישנה דרך אחרת בה ניתן לשלוח הודעת SMS מהטבלאט בשימוש בטלפון כממסר בלבד? [/TD] [/TR] [/TABLE]

9. שלום כולם.. אבא שלי עומד להביא לי iPhone מחו"ל, אבל שמעתי שיש עליו איזה 32% מיסים, מה שמעלה את זה מ-1400 ל-1800 ש"ח... עכשיו אני יודע שמכס זה על דברים ששולחים לי, אבל אבא שלי יכול לקחת את הז עליו או לשים את זה באחת המזוודות ואז לא לשלם על זה מס? זה מותר? מישהו ניסה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by LI,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות סלולרי חדש ואשמח אם תמליצו ותייעצו לי, לא רק על מכשירים שתואמים את הדרישות שלי אלא גם אם לא התייחסתי לאספקטים חשובים (ואם אפשר אז גם מאיפה כדאי לקנות). דרישות הכרחיות: שגם אני וגם הצד השני נשמע אחד את השני באופן חזק, ברור וצלול מכשיר עמיד שלא נשבר בקלות WIFI Bluetooth מצלמה טובה, לא ברמה שתחליף את המצלמה הדיגיטלית, אבל מספיק טובה כך שאוכל להעלות תמונות למחשב והן יראו טוב ולא מגורענות היה טוב, אבל לא הכרחי: ממשק נח שאין צורך בהרבה שלבים כדי להגיע לכל מקום (תמיד אהבתי את קיצורי הדרך של נוקיה) מספיקה הטענה אחת ביום Smartphone לא חשוב בכלל: נגן MP3 מבנה המכשיר (סליידר וכו')- כל עוד הוא עמיד עד כמה התקציב שלי מציאותי, בשביל הדרישות הללו? תודה מ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. כל כמה שניות מופיעה לי ההודעה של הכיבוי ''SLIDE TO SHUTDOWN'' אני לא נוגע בכלום ושום כפתור לא לחוץ וזה לא מפסיק ממש אי אפשר להשתמש במכשיר כי כל 3-5 שניות זה מקפיץ את ההודעה הזאת התחיל לי פתאום לבד, לא עשיתי שום שינוי בזמן האחרון.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי? להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש לי Galaxy S עם ביטוח. עכשיו אם אני מדווח עליו כגנוב מה עושים לו ? חוסמים אותו ? אפשר לבטל את החסימה הזאת ? לפי מה שהבנתי ברגע שמדווחים עליו כגנוב הוא נחסם לחלוטין מרשת אליה הוא שייך, אך ברשתות אחרות הוא יכול לעבוד - זה נכון ? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. טוב אז בטח תשאלו מה חשוב לי בנגן?! אז הייתי אומר שאולי בעיקר הממשק, שיהיה כמה שיותר נוח! בנוסף אני נוהג לשמוע מוזיקה עברית לא מעטה, ולכן גם תמיכה טובה בעברית הינה תנאי חשוב מבחינתי (הבנתי שבD2 אפשר רק אם הופכים גם את התפריט לעברית, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו...) איך התמיכה של הA2 בעיברית? גודל הזכרון?!? כרגע אני לא יודע כמה אני באמת אצטרך... ברגע זה אין לי יותר מידי מוזיקה משל עצמי, אבל אני מתכוון לקחת מחברים. כעקרון נראה לי ש8 ג'יגה למוזיקה נטו יהיה דיי והותר בשבילי (D2 + כרטיס 4 ג'יגה). אבל ההתלבטות שלי נכנסת בעיקר בנושא של וידיאו, עד כמה A2 יהיה נוח לצפייה בסדרות תוך כדי נסיעה? האם אני אוכל לחבר את הA2 לטלוויזיה ולראות דרכו סרטים? אופציה נוספת שקורצת לי בA2 הינה האופצ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by biodome,

אני כבר הרבה מאוד זמן עם הענתיקה שלי (Nokia 6600 כפי שנראה לראשונה במפגש לפני שלוש וחצי שנים) הוא כבר הרבה זמן בשלבי גסיסה ודיי נמאס ממנו. הסיבה שהחזקתי אותו כל כך הרבה זמן, זה מפני שפשוט לא יצא עדיין משהו שעונה על כל הדרישות שלי וגם יהיה במחיר שפוי. אבל כבר הגיע הגבול ואני מניח שהגיע הזמן לפלאפון ביניים. מכיוון שזה רק ביניים אני מעדיף שהוא יעלה כמה שפחות אבל עדיין לא יהיה יותר מדי התפשרות, לכן אני משאר שהנזק הסופי יעמוד על איזור ה-1100-1500 ש"ח. המבצע העכשווי של אורנג' הוא על הדגמים הללו: http://www.orange.co.il/new דברים שחשובים לי: ניגון MP3 ורמקול טוב, שליטה קלה. מערכת הפעלה מהירה (jesus הסימביאן ב-6600 איטית בטירוף). אפשרות של התאמת צילצול MP3 ותמונה לכל אי…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, אחי מעוניין לילמוד פיתוח אפליקציות לסביבת WP8- האם יש לכם המלצה מנסיון על מקום מקצועי? באזור המרכז. הוא מרקע של מעצב גרפי(אתרים, פלאש,3D,פוטושופ, וקצת תיכנות באק אופיס) ועם הבנה בסיסית בתיכנות. מה הדרישות, משך קורס? עלויות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by KFL,

שלום לכולם, ההורים שלי עומדים לסוע ללונדון ב29.6. הם יכולים לקנות לי איזה פלאפון שארצה (אין שום הגבלה בתקציב) עכשיו רציתי לדעת מתי הn86 8mp אמור לצאת? ועוד דבר אם אני כבר קניתי את הn86 אני יודע שאין אותו במפעילות הסלולר אז האם יהיה אפשר לעשות עברית למכשיר ולהשים מקשים בעברית?? תודה רבה לכוולם!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כותרת input:100-240vac0.3a 50/60hz output:9v-2000ma היכן אפשר לרכוש בארץ? תודה

19. Started by Roger That,

או נשארתם במקורי בגרסת 4.2.2 בנוסף, אלו שלא רכשו את המכשיר בישראל, האם החלפתם לרום רשמי ישראלי? לא בדיוק ממהר לשנות משהו, כי המכשיר פשוט עובד חלק ומעולה ולא נתקלתי עד כה בבאגים, אך סקרן לדעת. רכשתי את המכשיר בחו"ל. המכשיר הגיע עם עברית מלאה ומיושרת לימין מהקופסה. אך רק במקום אחד חסר עברית, בחייגן המערכת. למרות שעבורי זה ממש לא משנה, כי אני משתמש ב exDialer המעולה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by avi2014,

:s05: כרגע יש לי רק את המשחק טניס והטטריס..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, אז קודם כל לפני הכל חג שמח ושנה טובה לכל הגולשים בפורום..! כנ"ל מזלטוב לפורום 5 שנים שלא הספקתי להגיד אז ככה- אני מחפש נגן MP4 שתיי ג'יגה עד 650 שקל,אפשר להתגמש עד 670 מצאתי את הנגן הזה בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13376 הוא נראה לי ממש טוב עם המפרט שלו אך רציתי גם עצה מכם .. :] תודה רבה רבה מראש לעוזרים ושנה טובה לכולנו (:

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by tmpusr,

וגם עם זמן סוללה סביר, ממשק נוח ותג מחיר שפוי?

23. Started by Rami0786,

שלום לכולם, שמעתי לאחרונה על הרבה גאדגטים שיעזרו לך להתעורר, אך אני עדין לא מצליח למצוא את הדבר הטוב ביותר, אולי מישהו כאן יוכל לעזור בנושא הזה... אז מה הכוונה ב"שעון מעורר חכם"? שעון שמנטר את מחזורי השינה שלך ומעיר אותך בתזמון הכי טוב שתתעורר בו באיזה צורה זה מגיע? שעון / צמיד / טבעת -- שיכולים להסתנכרן עם הטלפון מחיר? לא חשוב אם יש משהו שעונה כל הדרישות. חנויות? אמזון ואיי-ביי זה גם נחשבות לחנויות אם אין בארץ. הייתי רוצה להוסיף שישנם הרבה צמידים / שעונים שמיועדים לספורט שיש בהם את דברים כאלה. אך לא מצאתי את המידע המדויק במה שכן מצאתי שיגיד לי זמה מה שאני מחפש, יתרה מזאת, שעון שאני צריך להגיד לו שכרגע הלכ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לאחרונה התחלתי להתעניין בטאבלטים סיניים וקראתי וחקרתי די הרבה בנושא. תוך כדי נחשפתי גם לעולם הסמארטפונים הסיניים. מה שמוזר לי זה ההבדל בגישה אל שני התחומים: בכל המקומות אומרים שישנם כמה חברות וכמה דגמים של טאבלטים סיניים שבהחלט נותנים פייט לטאבלטים המערביים ועולים רבע מחיר. למרות שהם סיניים הם די מומלצים ובפורומים השונים לא מתייחסים אליהם כזבל מוחלט. ההמלצה בגדול היא לא לקנות כל יצרן עלום שם אבל יש כמה "יהלומים" בתוך הערימה. בעולם הסמארטפונים לא נתקלתי במשהו מקביל. בכל הפורומים מתייחסים לכל הסמארטפונים הסיניים כאל זבל שאסור להתקרב אליו ואין ממש דגמים מומלצים. זה מוזר לי, איך יכול להיות שיש חברות סיניות שיודעות לייצר טאבלטים סבירים ואין כאלו שיודעות לייצר סמארטפונים ס…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by sapir2909,

שלום לכולם! חדשה בפורום ואשמח לעזרה...אמורה לטוס ב3.8 לחו"ל ורוצה לקנות סמטרפון חדש בדיוטי פרי. אני מעלה פה קישורי לסמרטפונים שבאים בחשבון (מבחינת מחיר) ואשמח אם מישהו שמבין יגיד לי מה הכי טוב (פשוט כי אין לי מושג מה אומר המפרט הטכני) הראשון: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=242&vmenu=5 השני: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=86&vmenu=5 השלישי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=66&vmenu=5הרביעי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=43&vmenu=5 תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.