עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. LG מציגה גרסה מוגדלת של מכשיר ה-G3 הפופולארי שלה, שגם מציג לראשונה את השבב מתומן הליבות שהיא פיתחה בעצמה - ה-NUCLUN לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-g3-screen-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a3-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a5/

2. היי הולכים לקנות לי סמארטפון בחול (בנגקוק) ביומיים הקרובים ואני צריך להחליט איזה. אני רוצה מכשיר מבוסס על אנדרואיד וכרגע שתי האופציות המובילות ממה שראיתי הן הסמסונג I9000 או HTC Desire HD. אני בטוח שהרבה פה התנסו עם הסמסונג, מישהו פה התנסה עם הDESIRE ויכול להמליץ? מה דעתכם, על מה כדאי לי ללכת? המחירים אמורים להיות די דומים. אשמח גם לשמוע על אופציות נוספות באותה רמה. לDesire HD לא אמורה להיות בעיה לעבוד בארץ ברשת אורנג'? מה לגבי הגלקסי? תודה מראש עמית

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yoczor,

אם הייתם צריכים להתבלט בקניית טאבלט איזה מבין השניים הייתם מעדיפים? בגדול השימושים הם שימושים כללים לא לעבודה. 1.asus transformer pad tf 303 http://www.gsmarena.com/asus_transformer_pad_tf303cl-6407.php 2. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_4_10_1_lte-6239.php אישית אני נוטה יותר לכיוון האסוס אך מכיוון שהשרות שלהם בארץ קצת גרוע בלשון המעטה זה מערער את הבחירה שלי בו. אם יש למישהו הצעה אחרת אשמח לשמוע תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by zglazer,

שלום לכולם הזמנתי טאבלט חדש מפנדה וויל CUBE U30GT טאבלט סיני הוא אמור להגיע אליי הימים הקרובים אני מקווה שההימור שלי היה טוב ולא אתאכזב רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי בין גירסת 4 אנדראיד ICE לבין 4.1 שמעתי גם שיחסית לדגם הזה יש קהילה גדולה של מפתחים ורומים חדשים כל הנושא של רומים ועדכונים חדש לי לגמרי יש איזה שהוא אתר שאתם ממליצים עליו ספציפית לדגם הזה תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. הי כולם, היום הודיעו לי במפתיע שאנחנו עוברים לאורנג' ואני צריך להחליט מהר איזה פלאפון אני בוחר. כמובן שאני בודק באינטרנט ביקורות ופרטים, אבל אשמח גם לחוות דעת שלכם, ובמיוחד ממי שיצא לו להתנסות במכשירים. כרגע יש לי Nokia 6230i כבר כמעט 4 שנים ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו. בכלל אני מרוצה מנוקיה שהם נורא נוחים לשימוש, יש בהם את כל הפיצ'רים הבסייסים באיכות טובה, והם עמידים. אז אשמח לפלאפון כזה. מוזיקה, מצלמה טובה, משחקים וגלישה נוחה באינטרנט זה נחמד, אבל לא על חשבון הנוחות של המכשיר. אה וכמובן שעדיף בלי באגים מעצבנים. האופציות שלי הן - Sony Ericsson W705 Sony Ericsson W595 Sony Ericsson Yari Sony Ericsson T707 Samsung Magic Touch Sony Ericsson C510 Sony Ericsson …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, לאבא שלי יש SGS2 שעושה בעיות: הוא הדליק את ההחלפת נתונים במכשיר, הדליק את הוויז ואז הדליק את הGPS וחזר לוויז. היה הבהוב של המסך (המסך נכבה לשבריר שניה, נדלק שוב ואז נכבה לגמרי.הוא ניסה להדליק את המכשיר אבל הרובוט תכלת הזה שמופיע בהתחלה של המכשיר (כשמדליקים אותו מאפס ולפני שהוא מגיע למסך הראשי של הלאנצ'ר) מופיע כל הזמן ולא מתקדם הלאה. לריקוברי מוד זה מצליח להכנס. שמתי בפנים כ"ז וגיביתי דרך הריקוברי. שמתי לו רום 4.1 של AOKP שמיועד לSGS2 וזה נדלק בסדר אבל הוא לא קולט את הרשת של גולן. הוצאתי את הסים ושמתי את הסים שוב ועדיין הוא לא מזהה. שמתי את הסים שלו בפלאפון שלי ויש קליטה (ומשום מה המספרי טלפון נמחקו אצלו). שמתי את הסים שלי במכשיר שלו ולא היה קליטה (רמי לוי) ול…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by fedora,

שלום. האייפד של חמי נעול ע"י ICLOUD. הוא אינו זוכר את הסיסמה והאימייל לשיחזור היה על מקום עבודה ישן שהוא כבר לא עובד שם. חפרתי על זה בגוגל וכל מיני שיטות הזויות ביוטיוב וכלום לא עוזר. מישהו מכיר שיטה שיכולה לעזור? תודה מראש.

8. Started by Roger That,

שלום חברים ראו נושא. מבקש המלצה למודם סלולרי USB עבור רשת פלאפון, אבל אחד שיתאים גם לרשתות האחרות, כדוגמת סלקום. חיפשתי בזאפ, ומצאתי מבחר גדול http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem&keyword=%ee%e5%e3%ed+%f1%ec%e5%ec%f8%e9 אשמח להמלצות. נ.ב. נראה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אם טעיתי, בבקשה להעביר.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Dror Arasheven,

מחפש נגן MP3 קומפקטי ויעיל ..... יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. הגיע הזמן לשדרג את המכשיר הסלולארי שיש לי ואם אפשר מכם כמה המלצות יש כמה דרישות מהמכשיר דבר ראשון, שיהיה פליפר מסך פנימי גדול וצבעוני לפחות 2" ובאיכות טובה (1.8" לא יספיק P:) וגם מסך חיצוני נורמלי BT וWI-FI חריץ הרחבה לזיכרון מקשים גדולים ונוחים אלה דברים שאני מוכרח שיהיו מומלץ מרשת אורנג' איך הN76? שווה קניה? הבנתי שזה מכשיר אחלה אבל המקשים שלו ממש לא נוחים והמסך החיצוני שלו באיכות גרועה למדי המלצות?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני מתלבט ברכישת SAMSUNG ATIV SMART PC בKSP יש 2 דגמים, האחד: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A03IL שעולה 2790 השני: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A01IL שעולה 3190 האם ההבדל היחידי בינם זה שלאחד יש סטיילוס ולשני אין או שפיספסתי משהו. לא מצאתי פרטים נוספים על דגם זה: XE500T1C-A03IL באינטרנט.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by LI,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות סלולרי חדש ואשמח אם תמליצו ותייעצו לי, לא רק על מכשירים שתואמים את הדרישות שלי אלא גם אם לא התייחסתי לאספקטים חשובים (ואם אפשר אז גם מאיפה כדאי לקנות). דרישות הכרחיות: שגם אני וגם הצד השני נשמע אחד את השני באופן חזק, ברור וצלול מכשיר עמיד שלא נשבר בקלות WIFI Bluetooth מצלמה טובה, לא ברמה שתחליף את המצלמה הדיגיטלית, אבל מספיק טובה כך שאוכל להעלות תמונות למחשב והן יראו טוב ולא מגורענות היה טוב, אבל לא הכרחי: ממשק נח שאין צורך בהרבה שלבים כדי להגיע לכל מקום (תמיד אהבתי את קיצורי הדרך של נוקיה) מספיקה הטענה אחת ביום Smartphone לא חשוב בכלל: נגן MP3 מבנה המכשיר (סליידר וכו')- כל עוד הוא עמיד עד כמה התקציב שלי מציאותי, בשביל הדרישות הללו? תודה מ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by waizman,

אהלן אני כבר כמה שנים עם הנקסוס 1 ואני מת עליו, אבל מתחילים להרגיש את הזקנה פה ושם. אני במצב שאני יכול לקנות איזה מכשיר שבא לי בלי שום הגבלת תקציב, אבל השאלה הגדולה היא - יש בשביל מה לשדרג? כאילו, עוד ליבות וזיכרון זה נחמד אבל זה לא כ-ז-ה שיפור, ולהוציא 3000 שקל על לקבל את אותו הדבר בקצת יותר מהיר זה מטופש. חוצמזה שאני מת על הטראקבול הזה מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by avi2014,

:s05: כרגע יש לי רק את המשחק טניס והטטריס..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Ido.G,

שלום, האם ניתן להביא מכשיר סלולרי לארץ דרך EBAY? עד כמה יעשו לי בעיות מבחינת אישורי תקשורת ומסים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by אביטלכ,

ברשותי מכשיר Creative Zen. למכשיר יש בעיה במגעים- כך שאי אפשר להדליקו או לכבותו אלא ע"י חיבור למחשב. מישהו יודע איפה יש מעבדה שמתמחה ב Creative ? או נציגות שלהם?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. רשמי מסמסונג ICS יהיה זמין מה 10/03/12 עדכון רשמי מסמסונג לינק : News & Alerts SAMSUNG הערות של סמסונג על העדכון, לינק : Galaxy S II Ice Cream Sandwich Update

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by morans,

היי לכולם! יש לי xtreamer בגרסה 2.5.2S אני לא מצליחה להפעיל את ה-youtube יותר. לפי עדכון הגרסה הייתי מצליחה. האם העדכון הוא זה שגרם לזה? האם בגלל העדכון האחרון הזה אי אפשר יותר לראות דרך youtube? האם אפשר לחזור אחורה בגרסה והאם כדאי? בתודה! מורן.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. איפה אני יכול לקנות מטען לבטריות של GP שמטעין ברבע שעה?(יש מטען כזה)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי, אני בעל המכשיר הזה כבר שנתיים ויותר, ושמתי לב שאיזה פעם פעמיים בשנה המכשיר פשוט מחליט לו יום בהיר אחד שהוא מוחק לי את כל השירים ופשטו עושה פירמוט לעצמו. כמו היום בבוקר נסיעה של שעה וחצי ואני חושב לעצמי איזה כיף, קצת מוזיקה רגועה (טראקים והאוסים ב 7 בבוקר) מדליק ת'מכשיר והנה...ריק משירים. יום לפני זה המכשיר עבד בסדר גמור כיביתי רגיל ע"י לחיצה על המשולש של ההפעלה בדיוק כמו שאני עושה בשנתיים האחרונות... מישהו מכיר את התופעה המוזרה של המכשיר הזה? הוא לא נפל, לא כלום. עצבים...וזו כבר פעם שניה או שלישית.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by saarxee,

במידה וצפיתי בסרטונים פורנוגרפיים במכשיר, האם זה הכניס לו וירוסים? (דרך הדפדפן)... אני שואל להתעניינות.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. הטאבלט המצויין של PIPO, דגם הM1 יימכר במחיר של 184$ סה"כ . מחיר פשוט נפלא לטאבלט מצויין שכזה. http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday

23. Started by Roger That,

או נשארתם במקורי בגרסת 4.2.2 בנוסף, אלו שלא רכשו את המכשיר בישראל, האם החלפתם לרום רשמי ישראלי? לא בדיוק ממהר לשנות משהו, כי המכשיר פשוט עובד חלק ומעולה ולא נתקלתי עד כה בבאגים, אך סקרן לדעת. רכשתי את המכשיר בחו"ל. המכשיר הגיע עם עברית מלאה ומיושרת לימין מהקופסה. אך רק במקום אחד חסר עברית, בחייגן המערכת. למרות שעבורי זה ממש לא משנה, כי אני משתמש ב exDialer המעולה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Nemesis,

כיוון שהרבה מכם הזמינו מ-Clove, השתמשתם בשילוח ע"י DHL או דואר? מה היו העמלות שנדרשו מכם ע"י DHL? התבקשת בשלב מסויים להציג אישור משרד תקשורת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היום (יום שישי) נסעתי לקניות אילון (רמת גן) ורכשתי לי את הD2 ומה אני יגיד לכם? נגן הכי טוב שהייה לי בחיים (היה לי נגן 1.. חחחחח) התמונות מוצגות ממש יפה (צריך עזרה בהמשך). מוזיקה ממש מעלפת, שומעים חלק וברור בלי כל מיני רעשים.. רוב השירים שלי הם ב128 - 256 MHZ ושמעו פיצוץ! אז ניסיתי שיר עם 320MHZ ואין לי מילים לתאר את האושר שלי VIDEO: עכשיו פה אני חייב לציין לטובה את הנגן שכן לא ציפיתי לאיכות כזאות, הסרטים מוצגים חלק בלי כל מיני עיוותים או הפרעות, קידדתי פרק ששקל 350 מגה ל190 מגה וראו ממש טוב. רדיו בסדר לא יותר מזה.. ואם.. מספר שאלות: בתוכנה של קידוד סרטים יש מלא אפשרויות של קידוד לD2 ולא ממש הבנתי אז עשיתי איזה אפשרות שם וזה יצא בסדר אבל הייתי רוצה ללמוד יותר על א…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים