עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ido.G,

שלום, האם ניתן להביא מכשיר סלולרי לארץ דרך EBAY? עד כמה יעשו לי בעיות מבחינת אישורי תקשורת ומסים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. LG מציגה גרסה מוגדלת של מכשיר ה-G3 הפופולארי שלה, שגם מציג לראשונה את השבב מתומן הליבות שהיא פיתחה בעצמה - ה-NUCLUN לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-g3-screen-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a3-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a5/

4. Started by LI,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות סלולרי חדש ואשמח אם תמליצו ותייעצו לי, לא רק על מכשירים שתואמים את הדרישות שלי אלא גם אם לא התייחסתי לאספקטים חשובים (ואם אפשר אז גם מאיפה כדאי לקנות). דרישות הכרחיות: שגם אני וגם הצד השני נשמע אחד את השני באופן חזק, ברור וצלול מכשיר עמיד שלא נשבר בקלות WIFI Bluetooth מצלמה טובה, לא ברמה שתחליף את המצלמה הדיגיטלית, אבל מספיק טובה כך שאוכל להעלות תמונות למחשב והן יראו טוב ולא מגורענות היה טוב, אבל לא הכרחי: ממשק נח שאין צורך בהרבה שלבים כדי להגיע לכל מקום (תמיד אהבתי את קיצורי הדרך של נוקיה) מספיקה הטענה אחת ביום Smartphone לא חשוב בכלל: נגן MP3 מבנה המכשיר (סליידר וכו')- כל עוד הוא עמיד עד כמה התקציב שלי מציאותי, בשביל הדרישות הללו? תודה מ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, עד כה לא יצא לי ממש להשתמש בכל עניין הענן מידע הזה, כשיש כ"כ הרבה מקום בפלאפון ובמחשב, אני לא מוצא סיבה להשתמש בזה. חברים אומרים שהם שמים שם שירים ופשוט שומעים משם (מה שטוחן להם את החבילת גלישה?) אבל אני לא מוצא בזה פואנטה אם יש מספיק מקום בפלאפון. גיבויים לתמונות וסרטונים? בשביל מה יש כוננים קשיחים של 2TB כיום? בקיצור, רציתי לדעת למה אתם, אם בכלל, משתמשים בכל שירותי הענן למיניהם. אולי יש משהו שאני לא מכיר שווה לשנות הרגלים בגללו. ואם כן, איזה מהם? drop-box? google cloud?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הטאבלט המצויין של PIPO, דגם הM1 יימכר במחיר של 184$ סה"כ . מחיר פשוט נפלא לטאבלט מצויין שכזה. http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday

7. Started by morans,

היי לכולם! יש לי xtreamer בגרסה 2.5.2S אני לא מצליחה להפעיל את ה-youtube יותר. לפי עדכון הגרסה הייתי מצליחה. האם העדכון הוא זה שגרם לזה? האם בגלל העדכון האחרון הזה אי אפשר יותר לראות דרך youtube? האם אפשר לחזור אחורה בגרסה והאם כדאי? בתודה! מורן.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Nemesis,

כיוון שהרבה מכם הזמינו מ-Clove, השתמשתם בשילוח ע"י DHL או דואר? מה היו העמלות שנדרשו מכם ע"י DHL? התבקשת בשלב מסויים להציג אישור משרד תקשורת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by J S Bach,

שלום, לאחר עבודה קצרה בקיץ הרווחתי מעט כסף, וחשבתי לקנות בו אייפון בסכום של 3000 ש"ח - האם כדאי?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן. כשאני בימים אלו מחפש לי אייפון , כמובן שהצעד הראשון הוא להשוות מחירים באתר ZAP. המכשיר שאני מעוניית לקנות הוא ספציפית הiPhone 3Gs 16GB. כשאני מחפש אני מוצא 2 גרסאות : טלפון סלולרי Apple iPhone 3Gs 16GB כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 3,515 ש"ח. אך יש עוד גרסא : טלפון סלולרי iPhone 3Gs 16GB Sim Free מהיצרן כאשר המחיר הזול ביותר המוצע הוא 4,394 ש"ח , כמעט 1000 ש"ח הבדל. מה באמת ההבדל ביניהם? למה הגרסא סים פרי עולה כ1000 ש"ח יותר הרי הבנתי שאפשר לבצע את הפריצה עצמאית עם המחשב הביתי לא? תודה מראש לעוזרים. שחר.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by STi,

היי קניתי מEBAY כיסוי ללומיה אומנם טיפה יקר (ביחס לאיביי) אבל מאוד איכותי ויושב בול! מומלץ http://www.ebay.com/itm/330856658957?var=540132978471&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי גם את הכיסוי של NillKin שהוא גם איכותי, אבל זה הרבה יותר איכותי

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by waizman,

אהלן אני כבר כמה שנים עם הנקסוס 1 ואני מת עליו, אבל מתחילים להרגיש את הזקנה פה ושם. אני במצב שאני יכול לקנות איזה מכשיר שבא לי בלי שום הגבלת תקציב, אבל השאלה הגדולה היא - יש בשביל מה לשדרג? כאילו, עוד ליבות וזיכרון זה נחמד אבל זה לא כ-ז-ה שיפור, ולהוציא 3000 שקל על לקבל את אותו הדבר בקצת יותר מהיר זה מטופש. חוצמזה שאני מת על הטראקבול הזה מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. רשמי מסמסונג ICS יהיה זמין מה 10/03/12 עדכון רשמי מסמסונג לינק : News & Alerts SAMSUNG הערות של סמסונג על העדכון, לינק : Galaxy S II Ice Cream Sandwich Update

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. טוב, אז מקודם ניסיתי לקנות את ה-MOTO G החדש, אבל הוא אזל מהמלאי עוד לפני שהספקתי למצמץ וכשהמלאי יתחדש כבר לא יהיה מי שיביא לי אותו לארץ. אז בינתיים יש לי קצת זמן לחשוב מחדש על כל הענין. בגלל שלע"ע אני לא מתכוון להישאר עם הנוקיה שלי בשביל השיחות ביום יום, אז בעצם טאבלט זול ג"כ בא בחשבון. התקציב: רצוי בסביבות 1000 ש"ח אפשר "למתוח" עד 1500 או אפילו 2000. מטרות (מסודר לפי סדר החשיבות): גלישה באינטרנט. וידיאו. משחקים. מפרט רצוי: USB OTG או חריץ הרחבה - חובה זיכרון - 16GB מינימום רזולוציה - רצוי 330 PPI. RAM - 1GB מינימום, עדיף 2. גודל מסך 5" בערך. מצלמה - לא משמעותי. עובי ומשקל - כנ"ל. סוללה - עדיף כמה שיותר טובה, אבל לא מעוניין להוציא בגלל זה הרבה כסף. חיבור 3G (לטאבלט) - עדי…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מתלבט ברכישת SAMSUNG ATIV SMART PC בKSP יש 2 דגמים, האחד: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A03IL שעולה 2790 השני: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A01IL שעולה 3190 האם ההבדל היחידי בינם זה שלאחד יש סטיילוס ולשני אין או שפיספסתי משהו. לא מצאתי פרטים נוספים על דגם זה: XE500T1C-A03IL באינטרנט.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Adun,

הי, התקנתי רום CM11 על הגלקסי 3, גירסה 4.4.4 לפני זה, עשיתי גיבוי לאפליקציה של "לוח שנה עברית" שהייתה ברום המקורי של סאני. ניסיתי לשחזר אותה, אבל זה לא עובד. ניסיתי כמה פעמים, שכל פעם מחדש אני עושה ריסטרט למכשיר, אבל עדיין האפליקציה לא מופיעה לי.. ככה ניראה המסך גיבוי של טיטניום למה זה קורה? ואיך אני יכול לשחזר אותה? (אני לא מעוניין באפליקציות אחרות של לוח שנה עברי, אלא זאת ספיציפית) נ.ב: ניסיתי לשחזר עם app+data וגם רק app, לא עזר. אחרי השיחזור, היה כתוב שהבאץ' שוחזר.. בכל אופן, אם זה משנה, כשגיביתי את האפליקציה, היא הייתה מסומנת באדום

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Dror Arasheven,

מחפש נגן MP3 קומפקטי ויעיל ..... יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד ותוכנת GPS, השאלה שלי היא אם ניתן לקנות אנטנה כמו זו שיש במכשירי GPS לחבר אותה למחשב הנייד, במחשב הנייד להשתמש בתוכנת GPS וככה יהיה לי נווט GPS עם מסך 15 אינץ'? אני יודע שהתוכנה עצמה מיועדת למחשבי כף יד אבל אני חושב שעם האמולטר הנכון (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום) יהיה ניתן להשתמש בו במחשב נייד עם מערכת הפעלה רגילה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני לא מבין גדול בעניין, אז אני מאמין שלכם תהיה תשובה. כיום כל המכשירי דגל החדשים יוצאים עם מסכי QHD, שמן הסתם צורכים יותר כוח כיבוד וכתוצאה מכך גם יותר סוללה. השאלה שלי היא, האם מבחינה תאורטית, ניתן לעשות שהמסך יוכל להציג מספר רזולוציות שונות(לדוגמא, HD / Full HD / QHD) וכך לתת את הבחירה למשתמש, או שזה משהו קבוע? כלומר, אם משיקים עכשיו סמארטפון עם מסך ברזולוציה QHD, הדבר הוא ברמת החומרה כך שזה בלתי ניתן לשינוי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי Xperia V lt25i. לפני מספר שבועות הוא התחיל להיות איטי יותר, יישום האינטרנט קורס כאשר אני פותח עמודים גדולים, והמקלדת גם קורסת לפעמים. יש הסבר? איך אפשר לפתור?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Trin1ty,

היי , חברה שלי קיבלה את הLEGEND של HTC , ואת הדבר הכי בסיסי שיש לא הצלחנו לעשות . איך לעזאזל מעבירים תמונות מהמחשב לפלא ? תודה ויום טוב, אור

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי אני רוצה לרכוש נגן MP3 איכותי שיהיה קטן ונוח (יהיה בשימוש באימונים בחדר כושר) ושיהיה לפחות 8GB או אפשרות לחיבור micro sd, חשוב לי מאוד שהסוללה תחזיק לפחות ארבע שעות רצופות של שמיעה של מוזיקה אפשרות רנדום. מוכן להשקיע בסביבות 100-200 שקל אם אפשר שיהיה עמיד ולא יהרס אחרי שנה אם התקציב לא מספיק תציעו הצעות אחרות... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אירוע ההשקה הגדול של אפל בסן פרנסיסקו מתחיל עכשיו. האם הוא יעמוד בציפיות הגבוהות? לכתבה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by FresH-MeaT,

יש לי 6120 שקניתי מאורנג' אבל אני רוצה לאפס אותו מההתחלה בלי שום אפליקציות נילוות ובלי שום כלום שאורנג' מתקינה אני רוצה שהוא יהיה בידיוק איך שהיצרן הוציא אותו לשוק

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. תענו בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים