גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה- HD340 האגדי שלי ששירת אותי נאמנה יותר מ 4 שנים. ואין מחליף טוב יותר מאשר ה-32gb S9 של COWON לדעתי. הפיצ'ר שהכי חשוב לי בנגן (טוב לא הכי חשוב, אבל מ-א-ו-ד חשוב) הוא שתהייה אפשרות של Folder Browsing, כלומר: אצלי ב- HD340 יש לי תיקיות לכל השירים מ- A עד Z פלוס אחת למספרים ואחת לעברית וכו' שכשאני רוצה למצוא שיר ספציפי - למשל Metallica - Nothing Else Matters אני אגש לתיקיית "M" ואמצא את השיר הזה שם. אני ש-ו-נ-א IDTAGS ורציתי לדעת אם אני אוכל לנווט ולמצוא ככה שירים גם ב- S9 - לפי תקיות ולפי שם השיר בתכלס, כלומר שם הקובץ שמופיע במחשב שלי ולא ה Tags שלו. בנוסף, חשבתי להשתמש ביכולת ה BT של הנגן ואולי להחליף גם את האזניות המצויינות שיש לי ה- Sony…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-אני מחפש משהו בסגנון עט סורק שיהיה כמה שיותר קטן שיבצע את הסריקה באיכות טובה ובמהירות האפשרית אשמח אם מישהו יכול להמליץ על משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות סלולרי חדש ואשמח אם תמליצו ותייעצו לי, לא רק על מכשירים שתואמים את הדרישות שלי אלא גם אם לא התייחסתי לאספקטים חשובים (ואם אפשר אז גם מאיפה כדאי לקנות). דרישות הכרחיות: שגם אני וגם הצד השני נשמע אחד את השני באופן חזק, ברור וצלול מכשיר עמיד שלא נשבר בקלות WIFI Bluetooth מצלמה טובה, לא ברמה שתחליף את המצלמה הדיגיטלית, אבל מספיק טובה כך שאוכל להעלות תמונות למחשב והן יראו טוב ולא מגורענות היה טוב, אבל לא הכרחי: ממשק נח שאין צורך בהרבה שלבים כדי להגיע לכל מקום (תמיד אהבתי את קיצורי הדרך של נוקיה) מספיקה הטענה אחת ביום Smartphone לא חשוב בכלל: נגן MP3 מבנה המכשיר (סליידר וכו')- כל עוד הוא עמיד עד כמה התקציב שלי מציאותי, בשביל הדרישות הללו? תודה מ…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים ראו נושא. מבקש המלצה למודם סלולרי USB עבור רשת פלאפון, אבל אחד שיתאים גם לרשתות האחרות, כדוגמת סלקום. חיפשתי בזאפ, ומצאתי מבחר גדול http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem&keyword=%ee%e5%e3%ed+%f1%ec%e5%ec%f8%e9 אשמח להמלצות. נ.ב. נראה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אם טעיתי, בבקשה להעביר.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני צריך המצלמה לאיי פוד - הבנתי שיש שני סוגים - mp3 ו mp4 ? וההבדל הוא שב mp4 אפשר לראות קבצי וידאו ? אפשר ממש לראות קבצי סרטי קולנוע והכל ? האמת שלא חשוב לי הקבצי וידאו , חשוב לי רק שזה יהיה נגן נוח בעל נפח של 2 ג'יגה בערך..ושהגודל הפיזי שלו יהיה קטן - שיהיה נוח להכניס אותו לכיס של המכנס או החולצה , ולהעביר את החוט של האוזניות שיהיה ארוך כי ממה שהסתכלתי בזאפ כל הנגנים שם נורא גדולים כאלה עם מסכים - ממש בגודל של פלאפון ואני מחפש משהו הרבה יותר קטן. חשוב לי שהאיכות שמיעה שלו תהיה טובה - ושיהיה עם אוזניות טובות ונוחות. ממה שראיתי מישהו בפורום המליץ על FY700 mpio 2gb עכשי מה זה שיש לו 512 זכרון פנימי מה זה אומר ? למישהו פה יש את הנגן הזה ? זה נגן נוח וקטן ? שומ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה המחיר שלו בארה"ב ואיפה אפשר לקנות אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איך הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&main=1 האם הוא גנרי? האם יש בתקציבו משו יותר מישתלם 2 גיגה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Xperia V lt25i. לפני מספר שבועות הוא התחיל להיות איטי יותר, יישום האינטרנט קורס כאשר אני פותח עמודים גדולים, והמקלדת גם קורסת לפעמים. יש הסבר? איך אפשר לפתור?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי טאבלט Asus Transformer Pad TF103C מבוסס אנדרואיד, ואני רוצה שיהיו בו 2 פרופילי משתמשים. הצלחתי ליצור 2 משתמשים, אבל אני לא מצליח לעבור ביניהם. במסך הנעילה יש 2 אייקונים, של 2 המשתמשים, אבל לא הצלחתי להיכנס בתור השני, אלא רק בתור הבעלים. אשמח לעזרה.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לטאבלט ללא צורך שימוש עם SIM לצורך קריאת ספרי PDF ומשחקים קלים תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול נפל לי מכשיר נייד מסוג 6230i למים וכמובן שהתחילו הבעיות! לאחר ייבוש של כמה שעות הטלפון חזר לעצמו אבל יש לי בעיית קליטה רצינית! המצלמה גם נהרסה לי אבל זה פחות חשוב.. לעיתים הקליטה חוזרת ממש למספר דקות ואז נעלמת להמון זמן...כמובן שלא ניתן לתפקד כך עם המכשיר הנייד אז פירקתי אותו לגורמים עד לרמת המעגל האלקטרוני ונתתי לו להתייבש טוטאלית. קראתי כאן שאפשר לשים אותו בתוך קופסא עם אורז על מנת לספוג את הלחות הקיימת בתוך המעגלים. יש עוד משהו שאפשר לעשות? מישהו יודע איך נראה המעגל של המשדר בפנים? אולי אני אצליח לייבש את האזור טוב יותר עם פן בזהירות או משהו כזה... חייב את עזרתכם בעניין! כל תגובה (רצינית) בנושא תעזור לי. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני כבר כמה שנים עם הנקסוס 1 ואני מת עליו, אבל מתחילים להרגיש את הזקנה פה ושם. אני במצב שאני יכול לקנות איזה מכשיר שבא לי בלי שום הגבלת תקציב, אבל השאלה הגדולה היא - יש בשביל מה לשדרג? כאילו, עוד ליבות וזיכרון זה נחמד אבל זה לא כ-ז-ה שיפור, ולהוציא 3000 שקל על לקבל את אותו הדבר בקצת יותר מהיר זה מטופש. חוצמזה שאני מת על הטראקבול הזה מה אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיוון שהרבה מכם הזמינו מ-Clove, השתמשתם בשילוח ע"י DHL או דואר? מה היו העמלות שנדרשו מכם ע"י DHL? התבקשת בשלב מסויים להציג אישור משרד תקשורת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח להמלצות, רום ללא באגים בבקשה, שנגני המוזיקה יפעלו כראוי, אנשי הקשר יעבדו, המצלמה ושיהיה מהיר. ברום שהתקנתי הרמקול חלש מאוד. גירסה 4.1.2 לפחות. רצוי באנגלית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם הייתם צריכים להתבלט בקניית טאבלט איזה מבין השניים הייתם מעדיפים? בגדול השימושים הם שימושים כללים לא לעבודה. 1.asus transformer pad tf 303 http://www.gsmarena.com/asus_transformer_pad_tf303cl-6407.php 2. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTE http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_4_10_1_lte-6239.php אישית אני נוטה יותר לכיוון האסוס אך מכיוון שהשרות שלהם בארץ קצת גרוע בלשון המעטה זה מערער את הבחירה שלי בו. אם יש למישהו הצעה אחרת אשמח לשמוע תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. האייפד של חמי נעול ע"י ICLOUD. הוא אינו זוכר את הסיסמה והאימייל לשיחזור היה על מקום עבודה ישן שהוא כבר לא עובד שם. חפרתי על זה בגוגל וכל מיני שיטות הזויות ביוטיוב וכלום לא עוזר. מישהו מכיר שיטה שיכולה לעזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. כבר שנה שיש לי את ה YP-P2 של סאמסונג ואני מבסוט ממנו וכל זה... אבל היומולדת שלי מגיעה ומגיע יומו של כל אדם להשתדרג... יש לי אזניות bluetooth אלחוטיות (אפילו דיי איכותיות הייתי אומר...) וזה חשוב שהנגן החדש יוכל לתמוך בהם איכשהו...(לא משנה ממש איך רק בלי הדוגנלים המעפנים האלא שחייב לטעון כל פעם בנפרד...) יש לי תקציב בסביבות ה200$ חשוב מאוד שהנגן יהיה יפה (למה לא? יפה זאת לא מילה גסה...) כמובן איכותי (היה ספק?) יחסית קומפקטי... אני לא בטוח אבל אולי ה CLASSIC טיפה גדול מידי? חשבתי לקנות IPOD NANO 16 GB ואז לקנות לו מתאם של SONY זאת הייתה המסקנה שלי...(מי שהתייחס לדיון הקודם שלי...) אבל חשבתי שהכי כדאי לפנות ולשאול כאן כי חבל לעשות טעות מפגרת וסתם לקנות משהו מעפן... (אנ…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות גלקסי 4 השבוע הזה אך שמעתי שהוא מתחמם נורא... האם ניתן לסדר את זה במידה ואעדכן לרום עדכני של מדינה אחרת? וחשוב שהכל יהיה מקורי? הייתם מעדיפים אותו או HTC ONE? והדגם הזה נראה לכם בסדר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10927
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הטאבלט המצויין של PIPO, דגם הM1 יימכר במחיר של 184$ סה"כ . מחיר פשוט נפלא לטאבלט מצויין שכזה. http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם מסתבר שלאבא שלי יש כרגע עובד שעומד לחזור מארה"ב, ואני בדיוק צריך נגן MP3. התקציב בכותרת. דרישות- -איכות שמע מעל לכל. אוזניות כבר בדרך מאיביי, אז לא לדאוג לגבי זה. -לא חייב להיות פצפון, אבל לא גודל מוגזם. -נפח 4 ג'יגה ומעלה (גם 2 אפשרי, אבל שתהיה סיבה מוצדקת למה נפח קטן במחיר כזה) -רצוי שיהיה Line in -כדאי שידע לנגן קליפים, לא חובה. -זמן סוללה -חובה- מעל 20 שעות (גם 20 מתקבל כמובן) -לא אייפוד. אני לא מתכוון לשלם יותר בשביל לקבל פחות, במחיר של אייפוד נאנו בד"כ מקבלים נגנים פי 3 יותר טובים עם פי 3 יותר נפח. אפשר לחרוג טיפה עם המחיר, אבל רק אם שווה את זה. מועדף ממקום שאפשר לקנות בו ישירות (וול מארט, JR, B&H, סירקט סיטי, וכדומה) תודה מראש ל…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוצים טאבלט דמוי אייפד שמעניק לכם גישה למערכות של מיקרוסופט וגוגל, בפחות ממחצית מהמחירים של אפל? הגעתם למקום הנכון לכתבה: http://hwzone.co.il/הטאבלט-של-teclast-יתן-לכם-חלונות-ואנדרואיד-במ/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט ברכישת SAMSUNG ATIV SMART PC בKSP יש 2 דגמים, האחד: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A03IL שעולה 2790 השני: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A01IL שעולה 3190 האם ההבדל היחידי בינם זה שלאחד יש סטיילוס ולשני אין או שפיספסתי משהו. לא מצאתי פרטים נוספים על דגם זה: XE500T1C-A03IL באינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייי קיבלתי מכשיר גלאקסי אס 2 הגרסא אני מנחש היא כמובן של פלאפון המפעילה בעבר היה לי את הדור הקודם וכשיצא אנדרואיד 2.3 צרבתי אותה בעזרת הODIN לפלאפון במצב הורדה כמובן והלך מעולה עכשיו אני מחפש את אותם קבצים בעצם בשביל לצרוב למכשיר הקיים אני זוכר שצרבתי שלושה קבצים שזה רום קרנל והמערכת עצמה או משהו כזה לא זוכר כבר הסיומות שלהם היו PHONE PDA ןעוד סיומת שלא זכורה לי .. השאלה שלי האם יש את אותם קבצים של 3.2 ואם אפשר בכלל להתקין אותה על המכשיר הבנתי שאין כלכך טעם כי השינויים הם ברמת הגרפיקה אך עדיין.. ובכן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-