גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לאחותי ואמא שלי יש גלקסי SII שבזמנו התקנתי להם את המוד של cyanogenmod בגרסה 9 נקודה משהו. בכל מקרה יש לי אפשרות להחזיר לי לגרסה המקורית של סמסונג במהדורה הכי מעודכנת שיצאה לגלקסי S2? ואם ישנה אפשרות יש למישהו קישור להורדה לגרסה? בנוסף, התקנה דרך כרטיס SD או שזה כמו במוטורולה עם התקנה באמצעות תוכנה מהמחשב? תודה על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יצאה מפת סימון שבילים חינמית (פתוחה) שניתנת להפעלה על אנדרואיד, למי שמעוניין. את המפה אפשר להפעיל עם Orux Maps בכל מכשיר. הורדה מכאן: https://github.com/HarelM/maperitive-rulesets/tree/master/IsraelHiking#create-israel-hiking-map-similar-to-israel-trails-committee-itc לפני ההורדה, תוכלו לראות את המפה באתר הזה: http://osm.org.il/Israel%20Hiking/IsraelHikingMap.html
-
- 3 תגובות
- 32.4k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שמתי עין על המכשירים, עכשיו שיקר בינייהם עולה 2000~ ש"ח זה נהיה מעניין מבחינת ספקות, מאוד מחשיד אותי כל העניין בחנויות של השדרוגים, אם אני משדרג לבד, מאבד אחריות? (נשמע כמו שיגידו לי שאם אני מתקין Service pack למחשב, אז אין אחריות...). הסתכלתי על חנויות Eline ו-DimPhone, יש המלצות בעניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיעלה כמה שפחות שיוכל להקליט שיחה. לא אכפת לי גם לקנות מהנוקיות הפשוטות ב150-200 שקל ובנוסף לזה לקנות מכשיר שמתחבר אליו ומקליט שיחה, מבלי שיהיו ברקע צפצופים. אין לי בעיה להזמין מאיביי
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן, אתמול הלכתי לרכוש לי אחד אך לא היה במלאי - ואין במלאי בעיר הבירה בכלל גם לא טלפונית שישלחו לי . מה שכן ראיתי את כל המכשירים של הכתומים ועדיין הכי אהבתי את הN97 - רק הדגם בתצוגה ללא עברית במקלדת ותהיתי לעצמי - יש לו אותיות בעברית ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.
-
- 22 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
לצד דגם ה-Pro GT פורץ הגבולות, קיבלנו מלנובו גם מכשיר ביניים מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, השתדלתי שהכותרת תהיה כמה שיותר אינפורמטיבית.. באופן כלל לא מפתיע, תשעת הג׳יגה-בייטים של הגלקסי 4 עומדים להיגמר, ואני צריך המלצה על כרטיס הרחבה. בנוסף לנפח, חשוב לי שהכרטיס יהיה אמין ומהיר מספיק כדי לשמור סרט שמצולם בfull hd ולהפעיל ישירות ממנו אפליקציות, שירים ומשחקים שיהיו עליו (לאחר שהעדכון של סמסונג שמאפשר זאת יגיע). חושבים ש30MB/S זה מספיק או שצריך יותר? התקציב שלי הוא באיזור ה300 שקל (בין 250 ל350), רצוי לחסוך אם אין סיבה מוצדקת למשהו יקר יותר. החנות הקרובה ביותר אליי היא אייבורי, ולכן אעדיף לקנות שם. יחד עם זאת, אם תהיה אלטרנטיבה שחבל לפספס בksp או חנות אחרת בארץ עם משלוחים-גם סבבה מבחינתי. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שאני שם תמונה מהמחשב לנגן זה לא עובד יש תוכנה כמו iriverter מי שמכיר לתמונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת: סמארטפון: http://ksp.co.il/?select=.272..573..1358.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18427&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ותחנת עגינה שבמבצע: http://ksp.co.il/?uin=18548 שווה להוציא על זה 3085 שקל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה לטאבלט לצורך גלישה, פייסבוק, צפיה בתמונות וכו'. הדרישות הן: מסך בערך 10' אנדרואיד מהיר כמה שניתן תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הגרסה הרישמית של העברית של ידע יצאה - עוב פרטים: http://hebrew-ipod.blogspot.com/2006/12/blog-post_29.html
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר באורנג'... לא מחשבי כף יד. אני רוצה כבר להחליף את ה SAMSUNG 855 שלי במשהוא קצת יותר עדכני ואני רוצה לדעת איזה פלאפונים חדשים יצאו. חשבתי על ה סוני אריקסון W850 ואל תתחילו להציע על הN73
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחכה להם זמן רב, ואני מעוניין לרכוש אחד מהם [אני אחליט איזה לאחר סקירות מקיפות שלהן], האם אני אצטרך לחכות עוד הרבה זמן לנגנים הללו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! קניתי לי גלקסי S2 ודבר אחד עצבן אותי במיוחד, הרטט בקבלת הודעות. הצלחתי להגיע לאיזור בהגדרות vibration intensitiy וזה באמת משפיע על SMS לטובה- שתי רטטים קטנים ונחמדים כמו שאני רוצה, אבל באפליקציה הידועה whatsapp עדיין הרטט נשאר ארוך ומעצבן. יש דרך לשנות את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי מבאג IAUDIO 7 וכעבור חודשיים וחצי כפתור ה+ בווליום נהפך לקשה ולא לחיץ בצורה תקינה. מסרתי לתיקון והם החזירו לי בלי לתקן את הבעיה. הנציג בחנות אמר לי שיום ראשון הוא יתקשר אליהם בשביל לקבל הסבר, אבל ככל הנראה זה כנראה שבר, וזה לא במסגרת האחריות. עכשיו לי ברור שזה שטויות, וגם אם זה שבר, אז זה בגלל בלאי לא תקין או פגם ביצור. בנוסף גם אין שום מכה באזור. מה לדעתכם צריך לעשות במקרה כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי להתייעץ. בכמה לדעתכם אפשר למכור בארץ OnePlus One חדש. הרי זה מכשיר מבוקש וחזק. אני מתלבט אם "לקנות לשם השקעה" כי לצערי את ההזמנה שלי "ביזבזתי" בטיפשותי ושייכתי אותה לחשבון שלי. מצד שני, אולי לעשות מעבר מאייפון ולהרוויח יותר (או...להפסיד? הרי לאנדרואידים שווי יד שנייה נמוך ויורד במהירות)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היום בידיעות אחרונות במוסף ממון יש הצעה לקנות טאבלט ארכוס 7 עם מעבד A8 זיכרון 8GB כולל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד 2.1 ב400 ש"ח במקום 800 ש"ח כמה שאלות איך הטאבלט? ןווית משתמש? ביצועים? האם המחיר אטרקטיבי? האם ניתן להתקין עליו מערכת הפעלה אנדרואיד 3 או אפילו 4? תודה, חזי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכל שנה נשכחים ילדים ברכבים סגורים חלק מהמקרים מסתימים בטוב כאשר עוברי אורח או שוטרים מחלצים את התינוקות בעודם בחיים. אולם חלק מהמקרים מסתימים באסונות. מספיקים ארבעים דקות של שהיה ברכב נעול בשמש בשביל לקבל מכת חום קטלנית. חלק מהמקרים נגרמים בגלל רשלנות פושעת של הורים שמשאירים את הילד "רק דקה" באוטו וקופצים לסידורים, אולם חלק מהמקרים נגרמים בגלל שכחה או גורם כל שהוא שהסיח את דעתו של ההורה, לרוב שיחת טלפון דחופה מהעבודה. כולם ודאי שואלים "איך הורה יכול לשכוח ילד באוטו" אבל העובדה היא שזה קרה יותר מידי פעמים בעיקר לאבות אבל גם לאימהות ולהורים נורמטיביים לחלוטין, כמוני וכמוך. למרות שאנחנו מסוגלים לשכוח ילד במכונית, אנחנו אף פעם לא נשכח בו את הטלפון החכם שלנו, הרי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי מבין המכשירים האלה יותר טוב? בלי קשר למכיר הדרישות הם.. מוזיקה איכותית ורמקול חזק , מסך כמה שיותר גדול, מצלמה טובה, מולטימדיה מתקדת ואיכות צפייה טובה בוידאו. אם ידוע על בעיות קליטה או בעיות תקשורת יש לציין. תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפוד טאץ' דור 2 ואני מחפש ולא מוצא סט רמקולים עם Dock מלא, כולל סנכרון. יש הרבה רמקולים עם תושבת לאייפוד ועם הטענה, אבל כמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא כאלה שניתן גם לחבר למחשב ולסנכרן דרכם את המכשיר. האם מישהו מכיר מוצר כזה? חשוב שהוא יהיה תואם לדור האחרון של נגני אפל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לאחר התקנת TRUECALLER מספר אחד נחסם לי. הסרתי את האפליקציה , מחקתי את האיש קשר וחייגתי אליו אבל הוא ישר לא זמין. עשיתי ניוד מחבר X ל Y ובזמן הניוד שקיבלתי מספר זמני הצלחתי להתקשר אליו אבל אחרי שחזר המספר שלי שוב פעם אותה בעיה. אני לא יודע מה לעשות זה רק מספר אחד מכל האנשי קשר שלי בפון.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי חברה, בזמן האחרון הN73 מגזים עם הבעיות שהוא עושה (בין עם זה לגמור את הסוללה תוך פחות מיום, ובין אם זה סתם להחילט שהוא מפסיק להגיב למשך דקה או שתיים אחרי שלחצתי שוב בטעות על כפתורה הגלריה בצד, שאגב מי שחשב עליו צריך למות). והחלטתי שהגיע הזמן לחפש לו מחליף. אני מחפש פלאפון יותר עסקי מאשר מולטימדיה. אני רוצה שהוא יהיה עם 1.מקלדת מלאה (או מקלדת רחבה כלשהיא בשביל סמסים נוחים) 2.יומן פגישות נוח לשימוש 3.גישה לאינטרנט בשביל לקרוא מיילים. 4.בעל סוללה חזקה. זה הכל. תמיכה בMP3\מצלמות שמצלמות לא מעניין אותי, תוספת מבורכת תהיה GPS אבל זה אופציונלי לחלוטין. כמו שהכותר אומרת אני כנראה אקנה אותו מאורנג' אלא אם יש הצעות למקומות יותר משתלמים.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-