עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by omersh83,

המכשיר הראשון doro 625 השני הוא mio f610 הפרמטרים מהמכשיר הם: נוחות תפעול, שמע חזק בקבלת ובזמן שיחה וזמן סוללה ארוך

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש בנמצא דבר כזה? לאחרונה התחדשתי בSGS וכל נגן שאני מנסה מציג ג'יבריש במקום עברית או שאולי הבעיה נובעת מהגדרות שאפשר לשנות בנגנים עצמם? עזרה מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי, אני מפתח איזושהיא אפליקציה לאנדרואיד ויש לי בעיה די מרכזית. חלק חשוב באפליקציה שלי היא קבלה של פקודות קוליות, ולפיהן להפעיל פונקציות מסוימות. הרעיון שלי הוא בעיקרון להשתמש בפונקציה שנפוצה בהרבה פלאפונים והיא פקודות קוליות. לדוגמה כשמקליטים בעבור איש קשר מסוים את השם שלו, ואז כשאומרים לפלפאון את השם הזה, הוא יודע להתקשר לאותו הבנאדם. ניסיתי למצוא את ה- API לדבר הזה באנדרואיד, וכל מה שמצאתי זה Voice Recognition APIs כדוגמת Google Voice. Google Voice ממש לא מתאים לי כי הוא לא זמין בארץ, הוא Way over the top מבחינת היכולות כי הוא ממש Speech to Text ודורש גישה לאינטרנט, וכו וכו... כל מה שאני צריך זה את הזיהוי הקולי הפשוט והישן, שמקליטים קול, ואז משווים פקודה קולית …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. יוצרי האפליקציה Cerberus הפופולרית להגנה ומציאת מכשירי האנדרואיד, חוזרים בהם מהבטחתם, כל מי שקיבל רישיון לכל החיים באחד מקידומי המכירות שהם עשו יבוטל לאחר 3 שנים. http://www.androidpolice.com/2015/08/20/many-cerberus-free-lifetime-licenses-are-expiring-in-a-few-days-because-developers-gotta-eat/ לדעתי הם עושים טעות גדולה, היו צריכים להסביר שהם בבעיה ולבקש יפה מבעלי הרישיון לשלם כמה שהם חושבים לנכון או לחילופין להציע הנחה בשביל "לרכוש שוב" את הרישיון.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by noambaum,

שלום לבאי הפורום, המחירים בחו"ל של המכשיר המדובר קורצים אך שמתי לב שמוכרים אך ורק את הגרסה שבא ללא LTE, ממש בלי השבב. כמובן שאני לוקח בחשבון שאין בארץ LTE ולא צפוי בשלוש הקרובות לפחות, השאלה היא האם כשארצה למכור את המכשיר בעתיד האם הוא יהיה שווה פחות ממכשירים למשל שמוכרים מסאני ? תודה,

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. רוצה לוודא שלא שודדים אותי מחר

7. Started by matan007,

סגור על המכשיר. רוצה לקנות דרך EBAY במבצע B.F: http://www.ebay.com/itm/Oneplus-One-5-5-16GB-Snapdragon-801-Quad-core-4G-LTE-Smartphone-Unclocked-White-/171503592706?_trksid=p2053446.m2308.l4001 סה"כ 1500 ש"ח לא בטוח האם הוא יחויב במס? או ייתקע במכס?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי ה-Omiz 2099 החמודה שלי מתחילה להראות סימני שחיקה (התופסן הזה של האוזן עומד להישבר ואין לי מושג איפה אפשר להשיג אחד כזה חדש..), אז החלטתי פשוט להחליף אותה במשהו רציני יותר. יש לה שני חסרונות עיקריים: 1. היא חזקה, אבל לא מספיק חזקה לטעמי. במקומות רועשים קשה לשמוע איתה משהו. 2. החלק באוזניה שנכנס לאוזן - מאוד בולט. זה ממש מציק כשרוצים להכניס אותה לכיס. יש לזה שני פתרונות אפשריים: 1. אוזנית ואקום, כמו האוזניות של סוני שמגיעות עם ה-SE W880 למי שמכיר - פותר את בעית העוצמה. 2. אוזניה ללא חלק בולט שנכנס לתוך האוזן.. הבעיה היא ששתי האפשרויות סותרות אחת את השניה.. מישהו מכיר אוזנייה שהיא גם קטנה וקלה (קשה לחזור אחורה אחרי שמתרגלים לאיזור ה-10 גרם), גם חזקה, וגם מספיקה למספיק שע…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by tamirh,

שלום יקרים מחפש המלצה לדונגל טוב ואיכותי סביב 60-80$ (מן הסתם הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה) לחיבור HDMI לטלוויזיה.השימוש העיקרי הוא לראות סדרות וסרטים דרך האינטרנט או סרטים שנמצאים על המחשב הביתי (גם באיכות גבוהה) צריך חיבור Wifi טוב ולא מגמגם כי הראוטר שלי לא צמוד לטלוויזיה. ראיתי כמה דונגלים של RIKO/REKO ושל AlwaysInnovating לא כל כך מכיר תודה רבה רבה....

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Rami0786,

שלום לכולם, שמעתי לאחרונה על הרבה גאדגטים שיעזרו לך להתעורר, אך אני עדין לא מצליח למצוא את הדבר הטוב ביותר, אולי מישהו כאן יוכל לעזור בנושא הזה... אז מה הכוונה ב"שעון מעורר חכם"? שעון שמנטר את מחזורי השינה שלך ומעיר אותך בתזמון הכי טוב שתתעורר בו באיזה צורה זה מגיע? שעון / צמיד / טבעת -- שיכולים להסתנכרן עם הטלפון מחיר? לא חשוב אם יש משהו שעונה כל הדרישות. חנויות? אמזון ואיי-ביי זה גם נחשבות לחנויות אם אין בארץ. הייתי רוצה להוסיף שישנם הרבה צמידים / שעונים שמיועדים לספורט שיש בהם את דברים כאלה. אך לא מצאתי את המידע המדויק במה שכן מצאתי שיגיד לי זמה מה שאני מחפש, יתרה מזאת, שעון שאני צריך להגיד לו שכרגע הלכ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם, חג שמח. אני מעוניין אחרי כמה שנים טובות לשדרג את הסלולרי שלי. אני מחפש מכשיר תומך עברית, Wi-Fi, DLNA, בעל מצלמה טובה וכמובן שיצליח להתמודד עם חידושי הטכנולוגיה בשנה-שנתיים הקרובות. לכן התלבטתי בין NOKIA x6 .... Sony Ericsson Satio .... Samsung Omnia HD כמובן שאם יש הצעות לסלולרים מומלצים אחרים אני אשמח לשמוע. התקציב שלי הוא מקסימום 3000 ש"ח. נ.ב - עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה לנושא; האם ה-Omnia HD תומך עברית מלאה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי, אני מחילף את הנקסוס 4 שלי. התקציב הוא 450$ מארה"ב. על מה ללכת? על G2? HTC One M7?OnePlus One? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Noam D,

ראיתי את הכתבה הזאת באתר פידר, לפי מה שכתוב שם ייקח זמן עד שהGoogle play store יגיע לישראל, אבל בנתיים אני יכולה להשתמש בו דרך הרשת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by kingofzulu,

שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Ovid,

כדאי לחכות לפי דעתכם לG3 ? או להזמין כבר את הZ2 (יהיה זמין בעוד כשבוע) ? הG3 יבוא כנראה עם מסך ברזולוציית QHD . וזה יהיה ההבדל היחידי בינו לבין הZ2. סוללה לסוני יש 3200 בעוד שלG3 כתוב שתיהיה 3000. וזה די מדאיג בהתחשב ברזולוציה הגבוהה כל כך בG3, חיי הסוללה שלו בטוח לא יהיו כמו בG2 וגם לא כמו בZ2.. לשני הטלפונים 3 גיגה ראם.. ולסוני ממשק יותר נוח לטעמי.

17. Started by redead,

השיחות שמתבצעות דרך התוכנה הזאת הרי עובדות באמצעות האינטרנט , כמה מגה לוקחת שיחה עם הדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by gal663,

אני מעוניין לרכוש את הנגן zune של microsoft אשמח לקבל ממכם המלצות לטוב ולרע?? והאם זאת קנייה כדאית?? אם לא אשמח לשמוע המלצות על נגנים מומלצים תודה גל

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אז ככה אני בקרוב מאוד טס לתאילנד ורציתי לדעת מספר שאלות על המכשיר הזה: e815 של חברת פלאפון תמונה להמחשה: ורציתי לדעת האם הוא יכול לענות לדרישות שלי: לגביי המצלמה: - איך המצלמה טובה בסה''כ ניתן ליהנות מהאיכות שלה ביחס לזה שזה פלאפון (לא ללכת לפי החברות האחרות של המכשיר ביחס למכשיר הזה בלבד)? - כאשר מעבירים את התמונות למחשב (ע''י הכבל) רואים את התמונות במחשב בגודל נורמאלי וברור או שבקטן שלא מבינים כלום? לגבי הכבל של המכשיר והאופציות עם הכבל - ניתן להעלות לפלאפון משחקים וצלצולים בחינם או שחובה להוריד מהאתר של פלאפון (בתשבלום)? לגביי הMP3 - המוזיקה שומעים אותה באיכות טובה כאילו שומעים אותה יותר חזק שלא יקרה מצב שיש רעש עדין נגיד בכיתה לימודית שיהיה אפשר לשמוע מוזיק…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. ב 26 לחודש, בשעות הבוקר עברתי להוטמובייל - האינטרנט עובד יופי, קליטה לא רעה.. מרוצה בסה"כ אמרו לי שתוך 3 שעות, עד הצהריים, הניוד יעבור ואקבל את המספר הישן שלי. צהריים יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש עומס, זה יקרה בערב. ערב יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש תקלה במערכות שלהם, מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיעבירו את הבדיקה ועד הצהריים יהיה ניוד. צהריים יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיש בעיה עם אורנג, שאני צריך לסדר את זה מולם. נסעתי לאורנג, אין שום בעיה מצידם. ערב יום רביעי - התקשרתי אמרו לי שטעות שלהם, באמת אין שום בעיה עם אורנג. מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום חמישי - לא קרה, התקשרתי, אמרו לי שנציגה של הניוד תחזור אלי בדקות…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by oded6188,

יש אפשרות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Demagh,

התחדשתי לי ב-HTC Desire ואני קצת אבוד, למעט האמת. המכשיר כרגע עם ROOT ורום של LEEDROID (לא אני עשיתי את זה, אני רק מתחיל לקבל מושג איך זה נעשה). שמתי לב לכמה דברים שהדאיגו אותי מעט - חיי הסוללה של המכשיר לא בשמיים. אמנם יותר טובים מהאייפון שהיה לי, אבל עדיין לא משהו. יש לי סביבות 150-200 ראם פנויים בכל רגע נתון, גם לאחר שאני "הורג" את כל האפליקציות. האם אלה בעיות של הרום? ראיתי הרבה המלצות לרום של CYANOGEN, האם כדאי להחליף? בקשר להחלפת רום, אני פשוט נכנס לרום מנג'ר, מוריד את הרום לכרטיס ה-SD ואז בוחר ב"להתקין רום מכרטיס ה-SD"? עד כדי כך פשוט? האם אחרי שאני אעשה את זה - המכשיר שלי ישאר ROOTED? האם יש בכלל הבדלים משמעותיים בין כל הרומים? בנוסף, האם יש צורך לעדכן לגירסא 2.2…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. רכשתי SGS2 חדש סוף סוף ואני לא יכול ליצור (או להיכנס יותר נכון) ולסנכרן אותו עם החשבון שלי בג'ימייל הוא כל הזמן רושם שהסיסמא או היוזר לא תואמים. יכול להיות שזה בגלל האבטחה הכפולה של ג'ימייל שנהוגה עכשיו? עם אותם משתמש וסיסמא אני נכנס דרך המחשב ללא בעיה - בדקתי הרגע. בכל מקרה, יכול להיות שזה כי אותו חשבון פעיל במכשיר הישן שלי? אם כן מה צריך לעשות? למחוק הכל?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. ערב צח וערב זח כולם ביום ראשון קיבלתי סוף סוף את האוזניות המיוחלות- האוזניות האלחוטיות של לוג'יטק. אז דבר ראשון, בקשר לאיכותן- לא ציפיתי להרבה מאוזניות אלחוטיות עם יחס snr/db של 85, אבל תחזית זו התבדתה- איכותן של האוזניות מעולה, במיוחד הופתעתי מהבאסים העמוקים, מזכירים את אלו של ה PMX60 אחרי בדיקה קצרה הצלחתי לסחוט מהן טווח של 6.5 מטר בלי הפרעות, וטווח של 8 מטר עד לניתוק מוחלט התיאום בין המתאם לאוזניות הוא חד פעמי וקל- אח"כ כל פעם שתדליקו את שניהם הם יתקשרו מיידית. הקשת אל האוזניות לא כל כך שבירה כמו הרושם שקיבלתי עליה מתגובות של אחרים- אחרי קצת התעסקות וכיפופים לא קרה כלום. יש בקרת ווליום על האוזניות, חביב ושימושי אני שומע שהווליום בנגן (Zen V ) על 13 והווליום באוזניות 2…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by o07,

אני לחוץ בכסף אז אני לא יכול לקנות איפוד :-[ האם יש בין הנגנים האלו צדיק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573149 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=594750 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593157 או שאתם יכולים להמליץ לי על נגן במחיר דומה שהוא באמת טוב? (אני רוצה משהו עם מסך גדול שאפשר לראות רשימת שירים עם תפריטים והכל) תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים