עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by apelzig,

חושב להזמין את ה- LeTV 1. אני לא מבין בענייני התדרים והמפעילות, האם צפויה להיות בעיה אם מפעילה מסויימת בקליטה/אינטרנט? אני גם כרגע מנוי דרך אורנג', האם הם יעשו לי בעיות עם מכשיר לא מוכר?

2. Started by taltarablus,

חתכו את דרככם דרך המון קופי זומבים שהם גם פיראטים, השמידו בניינים ועיזרו לזוג הנחמד להיפגש שוב בנקודת הסיום - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-8/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by emperor,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני קינדל paperwhite לאמא שלי. לא ראיתי את המכשיר במציאות. האם מסך של 6" גדול מספיק לקריאה לא מאומצת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. מכשיר הדגל החדש של LG עתיד להציע מספר שינויים מהותיים לעומת ה-LG G4, וגם מספר טכנולוגיות ייחודיות ומעניינות שיוכלו להיות המפתח שלו להצלחה מסחרית בעוד קצת יותר מ-24 שעות נזכה להיכרות רשמית ומלאה עםמכשירי ה-Galaxy החדשים של סמסונג ועם ה-G5 העדכני של LG, ובדומה לצמד של הראשונה – גם על דגם על LG אנחנו כבר יודעים די הרבה פרטים, כולל המראה הסופי לכאורה ורוב האלמנטים במפרט הטכני. עם זאת, נראה שיש עוד מספר סימני שאלה, במסגרת כמה מהמאפיינים הייחודיים שיביא עימו הסמארטפון. בבסיס, ניתן לטעון שה-G5 יהיה דומה מאוד ל-Galaxy S7, עם מסך ברזולוציית QHD (אם כי בגודל של 5.5 או 5.6 אינץ', במקום 5.1 אינץ'), שבב Snapdragon 820 עדכני, 4GB של זכרון RAM, מערכת אנדרואיד מרשמלו ונפח אחסון…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. השקת ענק של סוני-אריקסון בישראל. בין השאר יגיעו המכשירים: K850, P1, T650, W910 ועוד!!! http://www.icell.co.il/article_112_SEnd_Press_Con.html תהנו!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by MODY69,

יש למישהו השערה מתי ה- iphone החדש יגיע לארץ ביבוא אפור? האם יש אופציה לעברת אותו בכלל ולהתקין מפות של ישראל?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by alonf29,

מישהו יודע אולי מה המחיר שלו בארה"ב ואיפה אפשר לקנות אותו?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. מחפש קניה מרוכזת ככה שיוזיל את המחיר.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by DaveE,

צריך עזרה בבחירת סמארטפון להורים, תקציב עד 150$ לא כולל מכס. מה שחשוב לי: מצלמה טובה (לצלם הרבה את הנכדים) סוללה טובה בנוי טוב (שלא ישבר מנפילת קטנות ושיעשה את העבודה ל 3-4 שנים) מסך גדול ממשק משתמש ידידותי ולא מסובך לתפעול תומך שפות כמובן (עברית ורוסית) לא משנה לי אם הוא סיני או לא כל עוד יעשה את העבודה התקציב הראשוני שלי היה באיזור ה100$ (לא צריך משהו מפציץ הם די מבוגרים), מה שמצאתי בעצמי הם שני אלה: http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f9f6c3df http://www.aliexpress.com/item/Meizu-m1-note-noblue-note-MTK6752-64bit-Octa-Core-5-5inch-1080P-IPS-Dual-Core-GSM/32267542646.html http://www.aliexpress.com/item/New-original-Xiaomi-hongmi-1S-WCDMA-Quad-Core-hongmi…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mc1,

שלום יש לי טאבלט Asus Transformer Pad TF103C מבוסס אנדרואיד, ואני רוצה שיהיו בו 2 פרופילי משתמשים. הצלחתי ליצור 2 משתמשים, אבל אני לא מצליח לעבור ביניהם. במסך הנעילה יש 2 אייקונים, של 2 המשתמשים, אבל לא הצלחתי להיכנס בתור השני, אלא רק בתור הבעלים. אשמח לעזרה.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by noodle,

יצא מוד שמעניק ל-Galaxy s2 את הפיצ'ר של המסך המפוצל כמו בנוט 2 ובגלקסי 3. הנה הקישור http://www.addictivetips.com/android/how-to-get-the-note-ii-multi-window-feature-on-galaxy-s2-i9100/ והנה השירשור ב-XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006684 תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by saarxee,

אשמח להמלצות, רום ללא באגים בבקשה, שנגני המוזיקה יפעלו כראוי, אנשי הקשר יעבדו, המצלמה ושיהיה מהיר. ברום שהתקנתי הרמקול חלש מאוד. גירסה 4.1.2 לפחות. רצוי באנגלית. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by yosi b,

הוצע לי ב990 ש"ח. http://www.amoi.com/en/_prd/prd_200000912.html דרך אגב- QHD זה לא רזלוציה גבוהה במיוחד?! כי כתוב שם QHD = 960X540

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם, אתמול נפל לי מכשיר נייד מסוג 6230i למים וכמובן שהתחילו הבעיות! לאחר ייבוש של כמה שעות הטלפון חזר לעצמו אבל יש לי בעיית קליטה רצינית! המצלמה גם נהרסה לי אבל זה פחות חשוב.. לעיתים הקליטה חוזרת ממש למספר דקות ואז נעלמת להמון זמן...כמובן שלא ניתן לתפקד כך עם המכשיר הנייד אז פירקתי אותו לגורמים עד לרמת המעגל האלקטרוני ונתתי לו להתייבש טוטאלית. קראתי כאן שאפשר לשים אותו בתוך קופסא עם אורז על מנת לספוג את הלחות הקיימת בתוך המעגלים. יש עוד משהו שאפשר לעשות? מישהו יודע איך נראה המעגל של המשדר בפנים? אולי אני אצליח לייבש את האזור טוב יותר עם פן בזהירות או משהו כזה... חייב את עזרתכם בעניין! כל תגובה (רצינית) בנושא תעזור לי. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי בעיה ממש מעצבנת הפלאפון (נוקיה 6131) בעיה שאי אפשר להעביר שירים קדימה (למשל לאמצע השיר בלי לשמוע את כל היתר) כמו בנוקיה 6280 או כמעט כל פלאפון שאני מכיר מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה..תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. הלכו לי הגמויות האלה מאיפה אני יכול לקנות כאלה? חיפשתי בכמה חנויות של ציוד לDJים אבל יש להם רק ספוגים לאוזניות סטודיו.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הי כולם, היום הודיעו לי במפתיע שאנחנו עוברים לאורנג' ואני צריך להחליט מהר איזה פלאפון אני בוחר. כמובן שאני בודק באינטרנט ביקורות ופרטים, אבל אשמח גם לחוות דעת שלכם, ובמיוחד ממי שיצא לו להתנסות במכשירים. כרגע יש לי Nokia 6230i כבר כמעט 4 שנים ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו. בכלל אני מרוצה מנוקיה שהם נורא נוחים לשימוש, יש בהם את כל הפיצ'רים הבסייסים באיכות טובה, והם עמידים. אז אשמח לפלאפון כזה. מוזיקה, מצלמה טובה, משחקים וגלישה נוחה באינטרנט זה נחמד, אבל לא על חשבון הנוחות של המכשיר. אה וכמובן שעדיף בלי באגים מעצבנים. האופציות שלי הן - Sony Ericsson W705 Sony Ericsson W595 Sony Ericsson Yari Sony Ericsson T707 Samsung Magic Touch Sony Ericsson C510 Sony Ericsson …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום! אני צריך המלצה לטאבלט ללא צורך שימוש עם SIM לצורך קריאת ספרי PDF ומשחקים קלים תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על מעבדה טובה ואמינה לצורך החלפת סוללה מקורית לאייפון 5. פחות אכפת לי איפה המעבדה נמצאת כי אני עובד בכל חלקי הארץ כמעט. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היצרנית הטאיוואנית מכינה משפחת שבבים חדשה עם מאפיינים מתקדמים, וכוונה ברורה לקרוא תיגר על הביצועים של המיטב מקוואלקום וסמסונג לכתבה: http://hwzone.co.il/helio-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-mediatek-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%a4%d7%99%d7%a1%d7%92%d7%aa-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shifmoney,

סבתא שלי מבוגרת וקצת מתקשה עם המחשב שלה, אז חשבנו לרכוש לה טאבלט מכיוון שזה מכשיר נייד וקל לתפעול. רציתי לשאול אתכם- תוכלו לעזור לי להחליט איזה טאבלט כדאי לי לרכוש? המאפיינים העיקריים שאני מחפש בו הן- שיהיה לו מסך בוהק שקל לקרוא בו (יש לה קצת בעיות ראייה, לא משהו קריטי), שיהיה נוח לתפעול, שלא יהיה נעול להורדת אפליקציות (כמו הIPAD למשל, שבו אני לא מעוניין, כי צריך לפרוץ אותו כדי להוריד כל מיני אפליקציות) ושהמחיר שלו יהיה סביר (נדמה לי שעד 2,500 ש"ח ככה, אני לא ממש מבין במחירים של המכשירים האלה). לפני שנכנסתי לכאן נכנסתי לזאב וראיתי טאבלט של Archos שהיו עליו המלצות חמות, אך אמרו שהמכשיר נעול מבחינת אפליקציות. הבנתי גם שהטאבלטים של סאמסונג הם פשוטים ונוחים לתפעול. אז אם תוכל…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by K300K,

יאללה להגיב.. סתם מעניין אותי מה אתם חושבים..

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. סוף סוף אנשי נוקיה הבינו שהסימביאן זה סוס עבודה מת שאי אפשר להחיות. לא מזמן הודיעו החברות על שיתוף פעולה בניהם ולא לקח להם גם הרבה זמן להציג מכשיר מבוסס עם מערכת ההפעלה Windows Mobile 7. מה אתם אומרים יש למה לצפות מנוקיה במכשירים הבאים שיצאו לשוק?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Demagh,

התחדשתי לי ב-HTC Desire ואני קצת אבוד, למעט האמת. המכשיר כרגע עם ROOT ורום של LEEDROID (לא אני עשיתי את זה, אני רק מתחיל לקבל מושג איך זה נעשה). שמתי לב לכמה דברים שהדאיגו אותי מעט - חיי הסוללה של המכשיר לא בשמיים. אמנם יותר טובים מהאייפון שהיה לי, אבל עדיין לא משהו. יש לי סביבות 150-200 ראם פנויים בכל רגע נתון, גם לאחר שאני "הורג" את כל האפליקציות. האם אלה בעיות של הרום? ראיתי הרבה המלצות לרום של CYANOGEN, האם כדאי להחליף? בקשר להחלפת רום, אני פשוט נכנס לרום מנג'ר, מוריד את הרום לכרטיס ה-SD ואז בוחר ב"להתקין רום מכרטיס ה-SD"? עד כדי כך פשוט? האם אחרי שאני אעשה את זה - המכשיר שלי ישאר ROOTED? האם יש בכלל הבדלים משמעותיים בין כל הרומים? בנוסף, האם יש צורך לעדכן לגירסא 2.2…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי הולכים לקנות לי סמארטפון בחול (בנגקוק) ביומיים הקרובים ואני צריך להחליט איזה. אני רוצה מכשיר מבוסס על אנדרואיד וכרגע שתי האופציות המובילות ממה שראיתי הן הסמסונג I9000 או HTC Desire HD. אני בטוח שהרבה פה התנסו עם הסמסונג, מישהו פה התנסה עם הDESIRE ויכול להמליץ? מה דעתכם, על מה כדאי לי ללכת? המחירים אמורים להיות די דומים. אשמח גם לשמוע על אופציות נוספות באותה רמה. לDesire HD לא אמורה להיות בעיה לעבוד בארץ ברשת אורנג'? מה לגבי הגלקסי? תודה מראש עמית

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.