עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by onetwo,

שלום, יש לי LG G2 כמה חודשים והייתי מרוצה עד הגג. הבטריה החזיקה לי יותר מיומיים והייתי שמח ומאושר. לפני כמה ימים, לפתע פתאום, הבטריה החלה ליפול כמו זבובים. כל כמה דקות יורד אחוז. ניסיתי את כל הטריקים - לכבות ולהדליק, לסגור אפליקציות, תוכנות של בטריה, למחוק את הCACHE, לסגור אפליקציות דרך ההגדרות ועוד - ללא הועיל. בתוכנה של הבטריה הוא כותב שמערכת אנדרואיד לוקחת מעל 30% ואין לי מושג על מה. אני משתמש בLG רק לצורכי עבודה - סמסים, ווטסאפ, קצת סרטונים וזהו. שום אפליקציות מיותרות, כלום. אני לא יודע מה לעשות - איך אני מחזיר את הLG להיות כפי שהייתה. כרגע הבטריה נגמרת צ'יק צ'ק, ואין לי מושג למה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הבנתי שיש לכל מכשיר נוקיה בטרייה רזרבית שניתן להפעיל על ידי 3370#*. האם זה פוגע בחיי הסוללה? או האם יש מחיר לשימוש בפונקציה הזו?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by yshkol,

שלום, מחפש המלצה איפה אפשר לקנות בטרית Panasonic vw-vbt190 באינטרנט באתר ששולח לארץ. ניסיתי באיביי, אמזון, דילאקסטרים) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by PuG3o6,

שלום רב קניתי לפני שבועיים שלוש מכשיר MOTOROLA K1M מפלאפון ובטח לקחתי איתו ביטוח הבעייה שאני צרבתי גירסה וא מהחברה והוא פשוט נדלק ונכבה נדלק ונכבה (כלומר נהרס) עכשיו אני לא רוצה שידעו ששיניתי תגירסה אז הם לא יתנו לי אחריות או ביטוח מה אני יכול לעשות במכשיר כדי ללכת אליהם והם יחליפו לי אותו בחינם ? אם אעלה עליו במכונית ואהרוס אותו ? או עוד דעות בבקשה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by haimelm,

אני מתכנן לקנות מכשיר לבת הזוג ( מתקדם) ומשיר לנערה בת 16 . 1. יש המלצת ( לא צריך את דגם החדשי ביותר) 2. האם להסתפק בשנת אחריות יצרן? ברשתות הגדולות אם קונים מהם אפשר לעשות ביטוח אבל הדיל יוצא יקר. מעדיף בחנויות פרטיות אולם אז אין ביטוח לאחר סיום אחריות יצרן. מ יקרה אחר שנה? איך מתמודדים עם ביטוח כדי שישהיה ראש שקט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by panda2004,

היי, כולנו יודעים שבגלל ש HTC לא ממש נתמך ונפוץ בארץ יש לנו קצת בעיות. וגם אם אנחנו מצליחים להתקמבן עם Touch Group במקרה על האחריות, זה עדיין כולל 3 שבועות של הטסת הפלאפון לחו"ל לצורך תיקון. ראיתי שיש אפשרות לבצע ביטוח לכל הסמארטפונים (ביניהם גם HTC) ב 150 שקל בשנה! (כמובן בנוסף לתשלום חד פעמי פר תיקוף וסוג התיקון). למידע נוסף: http://www.eline.co.il/items/163292-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iKopell-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מנסה לטעון כרטיס Micro SD לפלאפון Galaxy s8 שלי ועולה לי חלון שמבקש לעשות הצפנה לכרטיס. לא ביצעתי הצפנה אך הטלפון לא מזהה או לא מציג לי את התוכן של הכרטיס. מה ניתן לעשות על מנת לבטל את בקשת ההצפנה ושהכרטיס ייטען על המכשיר?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by danshimsh,

שלום, יש לי סמסונג מיני גלקסי s4 שיש עליו הצפנה, כולל על כרטיס microSD שבו. אני מעוניין לבטל את ההצפנה. האפשרות של ביטול הצפנה אינה מאופשרת בתפריטים. ראיתי במדריך למשתמש שניתן לבצע איפוס להגדרות יצרן. אבל שם אני מוזהר שזה יגרום לכך שלא אוכל לקרוא קבצים של microSD אני יודע בוודאות שהקבצים על הmicroSD מוצפנים (הכנסתי למכשיר זהה אחר והוא לא זיהה אותם). מה הפתרון ? אינני רוצה לאבד את הקבצים שנמצאים על ה microSD בברכה, דן

9. היי. קראתי את הכתבה הזאת: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000718164 שמדווחת על אי השקתה של הגלקסי נקסוס בארץ בגלל תדר N של האינטרנט האלחוטי שאסור על פי משרד התקשורת מה זה התדר הזה ולמה הוא אסור? ומה זה אומר לגבי הגלקסי אס 3? למה חנויות פרטיות יכולות למכור את זה?

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by nvered,

שלום קיבלתי מכשיר IPHONE מארהב מעוניין להשתמש בו בארץ בכרטיס סים של אורנג. איך אני מבטל את הנעילה? מודל: MB046LL (לדעתי זה אייפון 3G) firmware: 05.15.04 גירסה: 4.2.1 (8c148) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by arield,

אני מנסה לבטל את העדכונים האוטומטיים של המערכת בגלקסי 3(לא את עדכוני האפליקציות...) ואני לא רואה שום אפשרות כזאת. האם מישהו יכול להסביר לי דרך לבטל את העדכונים האוטומטטים של המערכת? אני רוצה לבטל אותם כי זה מעדכן לי אוטומטית כל לילה ובהתקנה של העדכון זה נכשל כי יש לי רוט על המכשיר. הרום שלי הוא מקורי של סמסונג גרסה 4.0.4 עם רוט. כל בוקר כשאני קם זה הוריד 93 מגה...בגלל ההתקנה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by Qrex,

תוך כמה זמן אני יכול לבטל עסקה על פלאפון? לפי החוקים שקיימים היום. כמו כן אם קניתי ברשת גדולה אני יכול לבטל בכל סניף או רק בסניף בו התבצעה הקניה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by qwerty1987,

ברשותי NEXUS 4 שאף אפשרות ב- cell bradcast settings אינה מסומנת. עם זאת, בתרגילים האחרונים של פיקוד העורף, קיבלתי הודעות מציקות (כאילו שאפשר היה לא לשמוע את אחת מארבעת האזעקות אחת אחרי השנייה...), בליווי לינקים למילוי סקרים. איך חוסמים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by QQQ,

לאיזה מספר בדיוק אני אמור להתקשר מהמכשיר שלי כדי לבטל את התא הקולי (הודעות קוליות) של אורנג'? תודה

• 1 תגובה
    • 24k צפיות
  15. Started by h_yoav,

יש לי מ95 והיה לי ערכת נושא של סלקום שאיתה בא שומר מסך שכל פעם שלא משתמשים בטלפון יש אותו החלפתי ערכת נושא אבל השומר מסך נשאר עדיין. איך אני יכול לבטל אותו או להחליף אותו?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. המחירים הרשמיים של אחת המציגות הרשמיות של אפל בישראל נחשפים - והם כולם מעל ל-3,000 שקלים, גם עבור דגם המיני הצנוע ביותרלכתבה

17. מיקרוסופט מספקת גרסאות מודרניות משופרות לשניים מהמחשבים שלה - משני הקצוות הקיצוניים של מנעד המחירים לכתבה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. החל מה-Galaxy A14 בקצה הנמוך ועד ל-Galaxy M54 שזה עתה הוכרז רשמית בחלק העליון של מנעד המחירים - זו הנבחרת העממית של היצרנית הקוריאניתלכתבה

19. ארבעה מכשירים שונים ומגוונים מרכיבים את משפחת ה-Mate 20 - השאפתנית ביותר של היצרנית הסינית המצליחה מאז ומעולם לכתבה

20. Started by dog,

עומד לנסוע לארהב בקרוב ויכול לקנות שם את המכשיר עם מעבד הסנפדרגון. או לחילופין להזמין אותו לארץ. בשעתו נאמר לי שיש התאמה טובה יותר של תדרים בארץ לExynos. למישהו מידע על הנושא?

21. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר. הוא קנה את ה-SGS II לפני כשבוע. הטלפון, לפחות למיטב ידיעתי, לא עבר Root ואין בו יישור לימין (מה שמשגע את אותו חבר). הבנתי שאפשר להתקין יישור לימין אך זה דורש קודם ביצוע Root. מכיוון שאני חסר ידע לחלוטין בתחום ה-Android (התעסקות ראשונה שלי עם המערכת), עד לרמה שאני אפילו לא מכיר מקורות מידע לחפש בהם, אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי. אני כמובן לא מצפה שתכתבו פה את כל התהליך אבל מאוד אעריך אם תוכלו להפנות אותי למדריכים, רצוי מפורטים עד כמה שאפשר, בעברית או באנגלית לא ממש משנה כל עוד הם אמינים, מסודרים וברורים, שמסבירים כיצד לבצע את התהליך. אותו חבר מעוניין להשאר עם ה-ROM סטוק (של Samsung עם ה-Touchwiz) מכיוון שהוא כבר "התרגל" אליו. ניסיתי להסב…

• 41 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. אתמול ניסיתי לבצע את התהליך ROOT למכשיר אך זה לא צלח, ביצעתי את כל הפעולות המקדימות הנדרשות לביצוע הפעולה והיה כתוב לי על המסך waiting for device וזהו זה. גם תוכנת lg pc suite לא תקשרה היטב עם המכשיר אלא רק תוכנת lg mobile support זיהתה את המכשיר ונתנה לי לבצע עדכון גרסה לאנדרויד החדש. ה ROOT הוא לצורך אפליקציה מסוימת של גישה לקבצים של המערכת. איך מבצעים זאת בצורה מלאה מבלי לפגוע במכשיר? תודה.

23. Started by ofir38,

האם יש דרך לבצע את העידכון תוכנה דרך המחשב הביתי שלי?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. מפתחת השבבים קוואלקום קבעה את ה-17 במרץ בתור תאריך רשמי עבור חשיפה חדשה במסגרת משפחת Snapdragon - וברשת משוכנעים כי יהיה זה הדור הבא של שבב הביניים הבכיר שלה שעשוי לכלול לראשונה ליבת Cortex-X גדולהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.