גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
'יום הרווקים' הסיני נמצא מעבר לפינה פעם נוספת, ואיתו מגוון רחב של הנחות והוזלות בחנויות הבינלאומיות שמקורן במדינת הענק לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים, הוצע לי נגן Mini iPod בנפח של 3G. הנגן בן 4 חודשים, בלי אחריות והוא דפק נפילה אחת. הישתמשתי בו איזה יום אחד והכלך היה נראה לי בסדר גמור. המחיר שהוצע הוא 500 שקל. אני מקווה להוריד אותו ל-450 או 400 אם אני יוכל . . . אבל אני רוצה קודם לדעת למה אני ניכנס . . . 500 זה מחיר סביר ? יקר יותר מדי? באיזה מחיר זה ישתלם ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. התנפץ לי המסך של הNEXUS4... הסלולארי נדלק אבל המסך נהרס לגמרי! חיפשתי בEBAY החלפת מסך ואלו הכי אטרקטיבים שמצאתי במחיר\משלוח: http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Digitizer-Display-Screen-For-Google-Nexus4-LG-E960-With-Frame-Black-/221424861263?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item338df3404f http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-For-LG-Google-Nexus-4-E960/121209266336?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D22466%26meid%3D6589320593398104022%26pid%3D100009%26prg%3D9735%26rk%3D3%26rkt%3D10%26sd%3D201008528533 באחד מהם זה כולל frame והשאלה אם ניתן להשתמש במסגרת של המסך…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן הזה אחרי קצת פחות מ-3 שנים, צריך לשדרג לאבא את המכשיר הסלולרי. עד היום היה לו HTC Sensation XE והוא כבר מגיע למצב שהוא צריך שדרוג. מאז שהתקנתי עליו גרסא קצת יותר עדכנית של אנדרואיד הוא סביר, אך עדיין קצת איטי, והמצלמה שלו פשוט מחפירה. בכל אופן, הדרישות סך הכל דיי בסיסיות: 1- גודל: אבא שלי נראה דיי מבסוט מהגודל של ה-Nexus 5 שלי, כך שזה הגודל פחות או יותר. כמה מילימטרים לפה או לשם אין שום בעיה, אבל מכשירים בגודל של 6" הם כבר יותר מדיי. 2- מצלמה: זה הדבר הכי חשוב לאבא שלי בפלאפון, מאחר והוא משתמש בו הרבה פעמים לצלם דברים שקשורים לעבודה שלו. מצלמה קידמית לא באמת מעניינת אותו, סלפי לא נכלל ברשימת התחביבים שלו. 3- ביצועים: אין שום דרישה למשהו מיוחד, אך שיה…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב צח וערב זח כולם ביום ראשון קיבלתי סוף סוף את האוזניות המיוחלות- האוזניות האלחוטיות של לוג'יטק. אז דבר ראשון, בקשר לאיכותן- לא ציפיתי להרבה מאוזניות אלחוטיות עם יחס snr/db של 85, אבל תחזית זו התבדתה- איכותן של האוזניות מעולה, במיוחד הופתעתי מהבאסים העמוקים, מזכירים את אלו של ה PMX60 אחרי בדיקה קצרה הצלחתי לסחוט מהן טווח של 6.5 מטר בלי הפרעות, וטווח של 8 מטר עד לניתוק מוחלט התיאום בין המתאם לאוזניות הוא חד פעמי וקל- אח"כ כל פעם שתדליקו את שניהם הם יתקשרו מיידית. הקשת אל האוזניות לא כל כך שבירה כמו הרושם שקיבלתי עליה מתגובות של אחרים- אחרי קצת התעסקות וכיפופים לא קרה כלום. יש בקרת ווליום על האוזניות, חביב ושימושי אני שומע שהווליום בנגן (Zen V ) על 13 והווליום באוזניות 2…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום בידיעות אחרונות במוסף ממון יש הצעה לקנות טאבלט ארכוס 7 עם מעבד A8 זיכרון 8GB כולל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד 2.1 ב400 ש"ח במקום 800 ש"ח כמה שאלות איך הטאבלט? ןווית משתמש? ביצועים? האם המחיר אטרקטיבי? האם ניתן להתקין עליו מערכת הפעלה אנדרואיד 3 או אפילו 4? תודה, חזי
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם בעוד חודשיים נראה את סוני משיקה סוף סוף ממשיכי דרך אמיתים וראויים עבור ה-Xperia Z3 וה-Xperia Z3 Compact? ליחשושים עדכניים ברחבי הרשת טוענים שזה הוא המצב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-xperia-z-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע מכשיר MOTOROLA W375, כבר כ-3 שנים. אני במסלול עסקי (לא חשוב הפרטים). בכל אופן הציעו לי מכשיר SAMSUNG C3053. ראיתי באתר האינטרנט של סלקום (אני לקוח שלהם), את המכשיר NOKIA 7020 FOLD. שנראה דומה לפחות במחיר, אבל נראה יותר טוב מבחינת פוקציות המכשיר. מתוך הנחה שאין הבדל מבחינת המחיר, ואני יכול לקחת אותו. למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? מישהו מכיר אותו? אני לא רוצה מכשיר דור 3/3.5, כי במכשירים האלה צריך להתחייב לחבילת גלישה של לפחות 39 ש"ח. אני לא מעוניין בזה. יש המלצות אחרות על מכשירים אחרים (רק דור 2)? אם יש מכשירים כאלה שתומכים גם ב-WIFI, שהם לא דור 3/3.5, אני אשמח. תודה רבה מראש ושנה טובה, dr70
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב. אני מעוניין לקנות מכשיר (מחנות חיצונית) ולהצטרף לחברת פלאפון. רציתי לדעת האם המכשיר Nokia 5800 XpressMusic יתמוך בכרטיס סים דור 3 של חברת פלאפון כי שמעתי שיש בעיה עם כמה מכשירים. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סמארטפון חדש, לפי הדרישות הבאות: א. מסך גדול. אני מחפש משהו בסביבות ה"5.5, אפשר גדול יותר. ב. זכרון פנימי: 32GB זה טוב, אפילו יותר זה מעולה. ג. חריץ הרחבה: תמיכה עד 128 ג'יגה. ד. מחיר: ראיתי את הNOTE 3 למשל, והוא 2500 כיום. נראה לי שזה הגבול העליון שלי. על ב' ואולי ד' אני מוכן להתפשר אם יש משהו מאוד טוב, אבל א' וג' הם חובה מבחינתי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשירים! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האמא טסה ללונדון ביום ראשון וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי על הדרך איזשהו פלאפון. בעקרו אני כרגע בחברת פלאפון ואני מניח שאתם משערים שיש לי חרא פלאפון כרגע. כשהיא חוזרת אנחנו [אנחנו + 15 פלאפונים בעסק של אבא שלי] משתדרגים לדגמים חדשים בחברה. השיקול הוא - לשדרג לפלאפון חדש בחברה הנוכחית או לקנות פלאפון אחר בלונדון איתו להתחבר לאורנג'\סלקום? זה ישתלם יותר ? [גם מבחינת מסלולים אם מישהו יודע... אני חייל אגב] אם כן לקנות - על מה אתם ממליצים כרגע? חשבתי על איי-פון אבל הפלאפון שלי יודע טוב מאוד אין לנסות לעוף [כמובן שהוא נכשל תמיד] אז מסך מגע זה די בעייתי. הספקתי לסדוק שלט חכם הרמוני 1 של לוג'יטק... מזלי שנפלתי על חנות עם שירות לקחות מעולה. בקיצור, אשמח אם תעזרו לי =] חג שמח.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה נגן MP4 עם 2GB שיהיה קטן או/ו דק. תחסכו את כל העניין של "חרא סאונד בכולם במחיר הזה" וכל הבלה בלה. אני לא אשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לשמוע יותר טוב כשאני לא כזה פריק סאונד. אשמח לתגובות בהקדם האפשרי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש קניה מרוכזת ככה שיוזיל את המחיר.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כבר הרבה מאוד זמן עם הענתיקה שלי (Nokia 6600 כפי שנראה לראשונה במפגש לפני שלוש וחצי שנים) הוא כבר הרבה זמן בשלבי גסיסה ודיי נמאס ממנו. הסיבה שהחזקתי אותו כל כך הרבה זמן, זה מפני שפשוט לא יצא עדיין משהו שעונה על כל הדרישות שלי וגם יהיה במחיר שפוי. אבל כבר הגיע הגבול ואני מניח שהגיע הזמן לפלאפון ביניים. מכיוון שזה רק ביניים אני מעדיף שהוא יעלה כמה שפחות אבל עדיין לא יהיה יותר מדי התפשרות, לכן אני משאר שהנזק הסופי יעמוד על איזור ה-1100-1500 ש"ח. המבצע העכשווי של אורנג' הוא על הדגמים הללו: http://www.orange.co.il/new דברים שחשובים לי: ניגון MP3 ורמקול טוב, שליטה קלה. מערכת הפעלה מהירה (jesus הסימביאן ב-6600 איטית בטירוף). אפשרות של התאמת צילצול MP3 ותמונה לכל אי…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש שעון חכם הכי טוב בשוק שקיים(רלוונטי גם שעון שייצא בחודשים הקרובים, לא לחוץ לקנות) לפי מה שקראתי עד עכשיו השעון LG G Watch urban הכי טוב בשוק, האם זה נכון? עוד דבר, שמתי לב שרוב השעונים לא תומכים בדור 4, מה ההשלכות של זה? אצלי מכשיר הסלולר על דור 4 יש גם את LG Urbane LTE אבל הוא יקר להחריד, ככה שהוא פחות רלוונטי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי לאחרונה על הרבה גאדגטים שיעזרו לך להתעורר, אך אני עדין לא מצליח למצוא את הדבר הטוב ביותר, אולי מישהו כאן יוכל לעזור בנושא הזה... אז מה הכוונה ב"שעון מעורר חכם"? שעון שמנטר את מחזורי השינה שלך ומעיר אותך בתזמון הכי טוב שתתעורר בו באיזה צורה זה מגיע? שעון / צמיד / טבעת -- שיכולים להסתנכרן עם הטלפון מחיר? לא חשוב אם יש משהו שעונה כל הדרישות. חנויות? אמזון ואיי-ביי זה גם נחשבות לחנויות אם אין בארץ. הייתי רוצה להוסיף שישנם הרבה צמידים / שעונים שמיועדים לספורט שיש בהם את דברים כאלה. אך לא מצאתי את המידע המדויק במה שכן מצאתי שיגיד לי זמה מה שאני מחפש, יתרה מזאת, שעון שאני צריך להגיד לו שכרגע הלכ…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה במידע על תערוכות גאדג'טים בעולם, אני מעוניין לטוס לתערוכה כלשהיא של גאדג'טים באירופה העניין הוא שאני לא מוצא מתי יש תערוכה כזאת ואיפה, אם מישו יוכל לעזור לי באיזה אתר כלשהוא שמפרסם על תערוכות גאדג'טים שיהיו זה יעזור לי מאוד , אני מחפש תערוכה מתאריך 9.9.10 והלאה נכון שזה תאריך רחוק מידי אבל אני בצבא ועד אז אני לא יכול לצאת מהארץ. אודה מאוד למי שיעזור לי :]
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה נראת פשוטה אך עד כה לא נמצא לה כל פתרון, והאמינו לי ניסיתי הרבה- יש לי צורך הכרחי להקליט כל שיחה בנייד אני פשוט בשום פנים לא מסתדר עם אנרואיד (קניתי 4 דגמים החדישים ביותר שיצאו בכל פעם בכסף טוב, זה הסתיים בזה שהמכשיר כמעט נזרק לקיר מעצבים) אז מה הבעיה ? איפון לא מקליט. בניגוד לאנדרואיד בו תוכל בקלות למצוא תוכנת הקלטה 99% מתוכנות ההקלטה בIOS הם תוכנות צד שלישי (לא נוח, לא עובד לא פרקטי). אותו אחוז אחד באיפון שמאפשר הקלטת שיחות זהה לגלקסי הוא טוייק שפיתחו Limneos בשם audiorec 2 הוא פשוט יושב על הרמקול של האיפון ומקליט כל מה שקורה. זה מצריך 1. איפון פרוץ 2. תשלום חד פעמי של 4 דולר להורדת הטוייק. פשוט מאד. הבעיה? זה דופק את הרמ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Sony Ericsson K800i מעפן ואני רוצה לשדרג לסמארטפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח מהחנות הזאת: http://www.gomobile.co.il/ פשוט כי יש לי זיכוי. חשוב לי שיהיה מסך מגע ומצלמה טובה. (לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה אני לא מבין בזה). מה הטלפון הכי טוב שאוכל להשיג בתקציב הנ"ל מהחנות הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שיתחברו לBLUE TOOTH לפלא שלי motorola Z3. אני רוצה לרוץ איתן מרחקים אז הן צריכות להיות נוחות, שישמעו טוב ומספיק חזק, אלחוטיות וזהו נראה לי. אם צריך עוד משהו כדי לחבר לפלאפון וכאלה אז תוסיפו למה אני לא מבין בזה בקשר למחיר... תנו משהו איכותי אבל לא צריך להגזים במחירים אני לא הולך להתחתן עם האוזניה. תודה לעוזרים ואני מקווה שזה הפורום הנכון לבקש את זה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, ההבנה שלי בפלאפונים שואפת לאפס מוחלט. ברשותי שני סלולרים אותם אני רוצה לנייד להוט מובייל. האם אצטרך להחליף את שני המכשירים/ אחד מהם או כלל לא כדי שיתאימו לדרישות של הוט שזה GSM דור 3 ומעלה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו אולי מכיר איזו אפליקציה שמאפשרת להוריד מפות של כל הארץ ואפליקציה שתוכל להשתמש במפות האלה כ-GPS ייעודי בלי שום חיבור לאינטרנט (סלולרי או אלחוטי)? אם כן, האם אפשר להוריד את המפות האלה דרך המחשב ולהעביר לטלפון איכשהו כדי להאיץ את ההורדה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין לקנות מטען USB בDX: http://www.dealextreme.com/p/1000ma-usb-ac-adapter-european-2381 או בארץ אצל אייבורי מחשבים של חברת HAMA שאני מניח חברה גרמנית אבל כרגע כנראה לא נמצא במלאי ובמקומו נמצא של SIGNET ב-29 ש"ח: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6986 אני יודע שסינים מייצרים בקפדנות נמוכה על בקרת איכות ועם חלקים באיכות נמוכה בעיקרון. אני לא רוצה לסכן את סמארטפון שלי ומוכן להשקיע אם זה הכרחי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-