עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by K300K,

יאללה להגיב.. סתם מעניין אותי מה אתם חושבים..

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. ב 26 לחודש, בשעות הבוקר עברתי להוטמובייל - האינטרנט עובד יופי, קליטה לא רעה.. מרוצה בסה"כ אמרו לי שתוך 3 שעות, עד הצהריים, הניוד יעבור ואקבל את המספר הישן שלי. צהריים יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש עומס, זה יקרה בערב. ערב יום שלישי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי יש תקלה במערכות שלהם, מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיעבירו את הבדיקה ועד הצהריים יהיה ניוד. צהריים יום רביעי - לא קרה. התקשרתי, אמרו לי שיש בעיה עם אורנג, שאני צריך לסדר את זה מולם. נסעתי לאורנג, אין שום בעיה מצידם. ערב יום רביעי - התקשרתי אמרו לי שטעות שלהם, באמת אין שום בעיה עם אורנג. מחר בבוקר זה יקרה. בוקר יום חמישי - לא קרה, התקשרתי, אמרו לי שנציגה של הניוד תחזור אלי בדקות…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by dr70,

יש לי כרגע מכשיר MOTOROLA W375, כבר כ-3 שנים. אני במסלול עסקי (לא חשוב הפרטים). בכל אופן הציעו לי מכשיר SAMSUNG C3053. ראיתי באתר האינטרנט של סלקום (אני לקוח שלהם), את המכשיר NOKIA 7020 FOLD. שנראה דומה לפחות במחיר, אבל נראה יותר טוב מבחינת פוקציות המכשיר. מתוך הנחה שאין הבדל מבחינת המחיר, ואני יכול לקחת אותו. למישהו יש ניסיון עם המכשיר הזה? מישהו מכיר אותו? אני לא רוצה מכשיר דור 3/3.5, כי במכשירים האלה צריך להתחייב לחבילת גלישה של לפחות 39 ש"ח. אני לא מעוניין בזה. יש המלצות אחרות על מכשירים אחרים (רק דור 2)? אם יש מכשירים כאלה שתומכים גם ב-WIFI, שהם לא דור 3/3.5, אני אשמח. תודה רבה מראש ושנה טובה, dr70

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by hdbaam,

אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי, שמתי עין על redmi 4 prime. בסין בעקרון הוא נמכר ב130 דולר, ובארץ בערך ב900 שקל. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אתר או חנות אינטרנטית להזמין את המכשיר מחו"ל? ודבר נוסף אם למישהו יש המלצה על מכשיר אחר באזור המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מישהו יכול לאשר 100% איזה גרסת מודם עובדת עם גולן טלקום על רום CM7?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי, אני מפתח איזושהיא אפליקציה לאנדרואיד ויש לי בעיה די מרכזית. חלק חשוב באפליקציה שלי היא קבלה של פקודות קוליות, ולפיהן להפעיל פונקציות מסוימות. הרעיון שלי הוא בעיקרון להשתמש בפונקציה שנפוצה בהרבה פלאפונים והיא פקודות קוליות. לדוגמה כשמקליטים בעבור איש קשר מסוים את השם שלו, ואז כשאומרים לפלפאון את השם הזה, הוא יודע להתקשר לאותו הבנאדם. ניסיתי למצוא את ה- API לדבר הזה באנדרואיד, וכל מה שמצאתי זה Voice Recognition APIs כדוגמת Google Voice. Google Voice ממש לא מתאים לי כי הוא לא זמין בארץ, הוא Way over the top מבחינת היכולות כי הוא ממש Speech to Text ודורש גישה לאינטרנט, וכו וכו... כל מה שאני צריך זה את הזיהוי הקולי הפשוט והישן, שמקליטים קול, ואז משווים פקודה קולית …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by matan007,

סגור על המכשיר. רוצה לקנות דרך EBAY במבצע B.F: http://www.ebay.com/itm/Oneplus-One-5-5-16GB-Snapdragon-801-Quad-core-4G-LTE-Smartphone-Unclocked-White-/171503592706?_trksid=p2053446.m2308.l4001 סה"כ 1500 ש"ח לא בטוח האם הוא יחויב במס? או ייתקע במכס?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני צריך אוזניות שיתחברו לBLUE TOOTH לפלא שלי motorola Z3. אני רוצה לרוץ איתן מרחקים אז הן צריכות להיות נוחות, שישמעו טוב ומספיק חזק, אלחוטיות וזהו נראה לי. אם צריך עוד משהו כדי לחבר לפלאפון וכאלה אז תוסיפו למה אני לא מבין בזה בקשר למחיר... תנו משהו איכותי אבל לא צריך להגזים במחירים אני לא הולך להתחתן עם האוזניה. תודה לעוזרים ואני מקווה שזה הפורום הנכון לבקש את זה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by avive,

אני מחפש לרכוש כרוםקאסט ושמתי לב שיש טווח מחירים ממש רחב למוצר, לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-NEW-Sealed-Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-H2G2-42-/191459453724?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item2c93df6b1c לעומת http://www.ebay.com/itm/Google-Chromecast-Digital-HD-Media-Streamer-/311218736828?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item4876150ebc יש סיכוי שאפשר ליפול על מוצר לא מקורי/מזוייף? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. רוצה לוודא שלא שודדים אותי מחר

12. Started by oded6188,

יש אפשרות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הבעיה נראת פשוטה אך עד כה לא נמצא לה כל פתרון, והאמינו לי ניסיתי הרבה- יש לי צורך הכרחי להקליט כל שיחה בנייד אני פשוט בשום פנים לא מסתדר עם אנרואיד (קניתי 4 דגמים החדישים ביותר שיצאו בכל פעם בכסף טוב, זה הסתיים בזה שהמכשיר כמעט נזרק לקיר מעצבים) אז מה הבעיה ? איפון לא מקליט. בניגוד לאנדרואיד בו תוכל בקלות למצוא תוכנת הקלטה 99% מתוכנות ההקלטה בIOS הם תוכנות צד שלישי (לא נוח, לא עובד לא פרקטי). אותו אחוז אחד באיפון שמאפשר הקלטת שיחות זהה לגלקסי הוא טוייק שפיתחו Limneos בשם audiorec 2 הוא פשוט יושב על הרמקול של האיפון ומקליט כל מה שקורה. זה מצריך 1. איפון פרוץ 2. תשלום חד פעמי של 4 דולר להורדת הטוייק. פשוט מאד. הבעיה? זה דופק את הרמ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dm44,

אח שלי מחפש mp3 עד 800 ש"ח\180 דולר, הוא טס עוד מעט לארצות הברית ואפשר להמליץ גם על דגמים שיש שם ולא בארץ

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by saar3,

שלום! יש לי שלוש שאלות: 1)האם הנגן Meizu M6 הוא טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב באותו מחיר?! 2)האם יש אתר משחקים שדרכו אפשר להוריד משחקים ל Meizu M6? 3)מה יותר עדיף לשרטים meizu m6 או iko itouch?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tamirh,

שלום יקרים מחפש המלצה לדונגל טוב ואיכותי סביב 60-80$ (מן הסתם הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה) לחיבור HDMI לטלוויזיה.השימוש העיקרי הוא לראות סדרות וסרטים דרך האינטרנט או סרטים שנמצאים על המחשב הביתי (גם באיכות גבוהה) צריך חיבור Wifi טוב ולא מגמגם כי הראוטר שלי לא צמוד לטלוויזיה. ראיתי כמה דונגלים של RIKO/REKO ושל AlwaysInnovating לא כל כך מכיר תודה רבה רבה....

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by redead,

השיחות שמתבצעות דרך התוכנה הזאת הרי עובדות באמצעות האינטרנט , כמה מגה לוקחת שיחה עם הדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם (במיוחד למי שיש אייפון/אייפוד ) אתמול סיימתי (סוף סוף...) את התוכנה שלי לבניית שירים ל-Tap Tap Revenge 2. בניתי בעבר תוכנה ל-Tap Tap הראשון, אבל השני מסובך הרבה יותר ורק שלשום הבנתי איך צריך להתעסק עם זה.. יש עדיין כמה דברים שאפשר להוסיף מבחינת הנוחות, אבל עכשיו זה כבר מספיק מוכן לשחרור. תורידו את התוכנה, תתקינו, תנסו, ותגיבו! בהצלחה... הלינקים הם: http://rapidshare.com/files/255690693/Setup_-_Tap_Tap_Sandbox.exe.html http://www.mediafire.com/?kygzoyq1ohz http://www.sendspace.com/file/6m5il2

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by DaveE,

צריך עזרה בבחירת סמארטפון להורים, תקציב עד 150$ לא כולל מכס. מה שחשוב לי: מצלמה טובה (לצלם הרבה את הנכדים) סוללה טובה בנוי טוב (שלא ישבר מנפילת קטנות ושיעשה את העבודה ל 3-4 שנים) מסך גדול ממשק משתמש ידידותי ולא מסובך לתפעול תומך שפות כמובן (עברית ורוסית) לא משנה לי אם הוא סיני או לא כל עוד יעשה את העבודה התקציב הראשוני שלי היה באיזור ה100$ (לא צריך משהו מפציץ הם די מבוגרים), מה שמצאתי בעצמי הם שני אלה: http://www.devicespecifications.com/en/comparison/f9f6c3df http://www.aliexpress.com/item/Meizu-m1-note-noblue-note-MTK6752-64bit-Octa-Core-5-5inch-1080P-IPS-Dual-Core-GSM/32267542646.html http://www.aliexpress.com/item/New-original-Xiaomi-hongmi-1S-WCDMA-Quad-Core-hongmi…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by winner,

שלום חברים אני צריך למצוא עד סוף החודש מכשיר סלולארי חדש שיעבוד טוב ברשת הוט מובייל בכל הארץ כרגע משתמש במכשיר פשוט שכנראה שאצטרך להפרד ממנו וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג לסמארפון השימוש שאני צופה הוא קל - ניווט, קריאת אימיילים ומעט גלישה צריך המלצה למכשיר זול ואמין המתאים לתדרים של הוט מובייל - בתקציב של עד 1000 ש"ח אם אין מכשיר כזה, אשמח לקבל המלצה על מכשיר "טיפש" טוב ואמין בתקציב של עד 500 ש"ח - עדיף במבנה "צדפה" (לא אוהב שהמקשים חשופים ונלחצים סתם) בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש בנמצא דבר כזה? לאחרונה התחדשתי בSGS וכל נגן שאני מנסה מציג ג'יבריש במקום עברית או שאולי הבעיה נובעת מהגדרות שאפשר לשנות בנגנים עצמם? עזרה מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מחפש קניה מרוכזת ככה שיוזיל את המחיר.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by noambaum,

שלום לבאי הפורום, המחירים בחו"ל של המכשיר המדובר קורצים אך שמתי לב שמוכרים אך ורק את הגרסה שבא ללא LTE, ממש בלי השבב. כמובן שאני לוקח בחשבון שאין בארץ LTE ולא צפוי בשלוש הקרובות לפחות, השאלה היא האם כשארצה למכור את המכשיר בעתיד האם הוא יהיה שווה פחות ממכשירים למשל שמוכרים מסאני ? תודה,

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי, אני מחילף את הנקסוס 4 שלי. התקציב הוא 450$ מארה"ב. על מה ללכת? על G2? HTC One M7?OnePlus One? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. רכשתי SGS2 חדש סוף סוף ואני לא יכול ליצור (או להיכנס יותר נכון) ולסנכרן אותו עם החשבון שלי בג'ימייל הוא כל הזמן רושם שהסיסמא או היוזר לא תואמים. יכול להיות שזה בגלל האבטחה הכפולה של ג'ימייל שנהוגה עכשיו? עם אותם משתמש וסיסמא אני נכנס דרך המחשב ללא בעיה - בדקתי הרגע. בכל מקרה, יכול להיות שזה כי אותו חשבון פעיל במכשיר הישן שלי? אם כן מה צריך לעשות? למחוק הכל?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים