עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by kingofzulu,

שוקל להביא unlocked lg g2 d800 מארהב לשימוש באורנג בארץ. מבין שהדגם בעקרון עבור at&t אבל פה ושם נטען שיש בעיות ושם ופה נטען שאין בעיות ... לכן מבקש עזרה ומידע ממוקדים; 1. להבנתי לא צפויה בעיית שימוש ב 3g בארץ. אם לא נכון, מדוע ? 2. האם תהייה בעיית שימוש ב g4 אורנג בארץ ? אם כן, מהי והאם יש לה פתרון במאמץ סביר ? 3. האם המכשיר כולל עברית שיש רק לבחור אותה, או שאי אפשר / יש צורך בעבודה "קשה יותר" לשם כך ? 4. היה וההרפתקה לא כדאית, ובכל זאת צריך להיצמד לדגם d802 שנמכר במקור עי אורנג, אבל ברכישה בארהב, מה הקריטריונים לאמינות (הבנתי שיש מקומות שמפורסם d802 ובסוף מגיע ובתוכו הוא d800) - מקור אספקה מארהב / אחרת ; ebay / amazon /alibaba /bestbuy וכדומה ? אודה על סיוע מהיר שכן …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. תראו יש לי את כל כלי העבודה הדרושים להתקנה . אני לא צופה בעייה מבחינת הקמת התשתית הבסיסית. אני מעריך שאני אצטרך לשלם סכום קטן יחסית לבעל מקצוע עבור כיוון סופי של זווית הצלחת וה-LNB וזאת מפני שאין לי את הציוד המיוחד שמסוגל לנטר את חוזק האות של הלווין בהתבסס על הזווית שלו לאופק. (אולי אפשר להתגבר על העדר הציוד המיוחד בעזרת מקלט טלוויזיה קטן ומקלט לווינים שימוקמו בזמן ההתקנה על הגג- אולי זאת לא השיטה הכי מדוייקת לכיוון סופי ,אבל אולי היא תספיק לצורך כיוון ללוינים עם סיגנל חזק יחסית באזורנו כמו -AMOS,HOT-BIRD,SERIOUS ). שמעתי על מקומות בדרום תל-אביב שמוכרים קיטים שלמים מוכנים להרכבה עצמית. אם אתם מכירים חנויות כאלו,אודה לכם מאוד אם תרשמו את שמותיהם ו\או לפחות את מיקומם המשוע…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. יש בנמצא דבר כזה? לאחרונה התחדשתי בSGS וכל נגן שאני מנסה מציג ג'יבריש במקום עברית או שאולי הבעיה נובעת מהגדרות שאפשר לשנות בנגנים עצמם? עזרה מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by hdbaam,

אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני כבר שנים רוצה לעבור לSSD, החלטתי שזה הזמן. אני צריך: 256~GB TRIM ביצועים טובים מספיק ואמינות תמיכת דרייברים טובה (כולל לינוקס) אני מוכן להשקיע מעל המחיר הממוצע של SSD בנפח הזה בשביל כונן שיחזיק לאורך זמן עם ביצועים טובים. נכון לעכשיו אני ישתמש בו דרך SATA-II. אני רציתי לקנות controller card של pcie לSATA3 אבל לא מצאתי כל כך בחנויות ישראליות, יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Ovid,

כדאי לחכות לפי דעתכם לG3 ? או להזמין כבר את הZ2 (יהיה זמין בעוד כשבוע) ? הG3 יבוא כנראה עם מסך ברזולוציית QHD . וזה יהיה ההבדל היחידי בינו לבין הZ2. סוללה לסוני יש 3200 בעוד שלG3 כתוב שתיהיה 3000. וזה די מדאיג בהתחשב ברזולוציה הגבוהה כל כך בG3, חיי הסוללה שלו בטוח לא יהיו כמו בG2 וגם לא כמו בZ2.. לשני הטלפונים 3 גיגה ראם.. ולסוני ממשק יותר נוח לטעמי.

7. Started by oded6188,

יש אפשרות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Elite_Sniper,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12449 בבאג יביאו אותו באמצע מאי אם יביאו גם את ה16GB זה יהיה מצוין

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן, אז ככה, קניתי sumsung galaxy mini s5570 עם אנדרואיד 2.2, אני יודע איך לעשות לו root אבל השאלה שלי היא איזה רום כדאי לצרוב, ובמיוחד השאלה היא אם אני אצטרך להתקין מחדש את העברית על הטלפון או עצם ההתקנה של הרום (בהנחה שהוא תומך) מספקת לי עברית. בנוסף אני אשמח לשמוע על רומים טובים וסולידים, אני לא מחפש את הדבר החדש ביותר שעלול לקרוס או להיתקע, השימוש שלי בטלפון הוא יחסית בנאלי כלומר בדיקת מיילים שמיעת מוזיקה/דיבור דרך הדיבורית של הקסדה והצורך ב-gps. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מחפש קניה מרוכזת ככה שיוזיל את המחיר.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by composite,

שלום זה המצב: הפלאפון הנוכחי שלי גוסס ואני חייב להחליף אותו במהרה. אגב הקנייה אני עוזב את אורנג' ועובר למסלול החיילים של פלאפון. ההתלבטות היא כזו: להצטרף למסלול החיילים ולבחור באייפון 4, או להביא אייפון 4S מחו''ל ולהצטרף למסלול חיילים בפלאפון. יש לי מישהו בחו''ל שבעקרון יכול להביא את ה- 4S, , אבל אי לא יודע מה הזמינות ואם ניתן להכנס לחנות (המישהו הזה נמצא בניו-יורק) ופשוט לרכוש אותו... אמנם הוא הרבה יותר זול (2400 ש"ח לאייפון 16 ג'יגהבייט ולא-נעול, לעומת 4100 ש"ח בפלאפון), אבל בטח יש כל מיני סעיפים קטנים בחוק ניתוק זיקה והתנערות של החברות שגורמים לי לחשוש מהאפשרות הזו... מה אתם אומרים? תודה מראש רועי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי פלאפון ממש ישן וממש ממש מגעיל וחלאס, הגיע הזמן להחליף אותו. הדרישות שלי ממכשיר הן לא כ"כ רציניות ובתקווה להוזיל קצת את העניין חשבתי אולי להזמין איזה טלפון סיני מאיביי או DX. החיקויי אייפון שיש שם כוללים מה שצריך מבחינתי (MP3, WIFI) ויש כמה מכשירים שתומכים בעברית. השאלה שלי היא לאנשים שיצא להם להתעסק במכשירים האלה: עד כמה טובה העברית? אני מניח שאת התרגום עשו שם והוא לא כזה איכותי, אני יודע שיש מקומות בארץ שיכולים לצרוב עברית טובה יותר אבל בהתחשב בזה שאני מנסה להוזיל את העניין כמה שיותר והתקנת עברית "משופרת" (לכאורה) כמעט תכפיל את העלות זה ממש יכול להוריד אותי מהעניין. מאוד חשוב לי שהזכרונות יהיו בעברית ושאני אוכל לשלוח SMS ולגלוש באתרים בעברית כמו שצריך. עניין נוסף ה…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש לי נוקיה 6100 עם ביג טוק (היה קו פתוח בעבר) כמה אפשר לבקש ביד 2 על מכשיר כזה ביחד עם ביג טוק ? (ללא שיחות)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by smack,

כמו הכותרת , מישהו יודע אם שירים בקובץ flac נתמכים במכשיר ? tnx

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אחרי שסוני עומדים להשיק את מכשיר הדגל החדש שלהם באמצע חודש הבא Sony Xperia Z Ultra C6833 לא הגרסאות הישנים יותר C6802 וC6806 ובהזמנה מוקדמת אפשר להשיג אתו בפחות 100$ + שתי מתנות שוות ב510פאונד או 800$ יקר http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z-ultra בגלל הפדיחות של סוני לא קניתי אתו חבל ומזל שלי שלא קניתי תזהרו גם אתם 1 יש לו מסך גדול 6.4 גדול גדול אבל הוא לא פרוס על כול גודל המכשיר ויש פס של לפחות 3 ס"מ למטה במכשיר ללא שימוש למה לא שמו שם את הכפתורים שלו וכך היה לנו מסך יותר גדול 2 בגלל השיטה החדשה של סוני שציפו את המסך בשלושה פילטרים שונים ייחודי להם זה הפך את המסך לכהה יותר מדיי וחסר עוד בהירות למסך 3 המכשיר בנויי בשתי הצדדים מזכוכיות גורילה שהן מגנט ל…

16. תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by fedora,

שלום. התנפץ לי המסך של הNEXUS4... הסלולארי נדלק אבל המסך נהרס לגמרי! חיפשתי בEBAY החלפת מסך ואלו הכי אטרקטיבים שמצאתי במחיר\משלוח: http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Digitizer-Display-Screen-For-Google-Nexus4-LG-E960-With-Frame-Black-/221424861263?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item338df3404f http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-For-LG-Google-Nexus-4-E960/121209266336?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D22466%26meid%3D6589320593398104022%26pid%3D100009%26prg%3D9735%26rk%3D3%26rkt%3D10%26sd%3D201008528533 באחד מהם זה כולל frame והשאלה אם ניתן להשתמש במסגרת של המסך…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. נימאס לי לקנות בטריות לנגן הסיני ואני מחפש תחליף זול אבל יחסית למחיר איכותי הבנתי שהC150 משתלם יותר מבחינת עלות תועלת מנגן סיני אבל אני מחפש דגם אם בטריות נטענות יש משהו דומה אם בטרייה נטענת ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן!!! אני מתחבט עם הפלאפונים הסיניים בגלל המעבד MTK שיש להם שהבנתי שרב הסוגים פשוט אינם מתחברים במהירות לGPS ועל כן אני ממש מתבאס חוץ מזה, הם נראים על פניו פצצה !! כיום יש לי Samsung Galaxy 2 - חייה רעה של טלפון שירת אותי מזה 4 שנים ורק בשנה האחרונה התחיל לגמגם ולאחר כ500 הפלות אני יכול להגיד בוודאות שהצלחתי לסדוק לו את המסך הקדמי!! אחלן של טלפון! עם זאת הגיע הזמן להשתדרג. במידה וישנם דגמים טובים של הMTK כי שמעתי ממישהו שיש לו את הMeizu MX4 והוא אומר שהGPS ננעל באופן תקין רק מה, יש לו 2GB זיכרון ולטווח הארוך משהו בתוכי אומר שזה לא יספיק. לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה אחוקים! שימו לב להלן הדרישות האקוטיות שלי ממכשיר: מצלמה טובה.. ברמות של הMX4 ומעלה. בטריי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by gkman,

אני בטוח שזה נושא שנחרש כאן- אבל דרך חיפוש באתר לא מצאתי כלום. אז ככה- אני רוצה לסנכרן את כל האנשי קשר שלי (שהם כבר בסנכרון עם גוגל) יחד עם פייסבוק. הורדתי את האפליקציה של פייסבוק ובהגדרות סימנתי את האפשרות רק לסנכרן עם אנשי קשר קיימים. מאיזו סיבה שלא ברורה לי כל החברים של פייסבוק הובאו לי למכשיר. (שיניתי חזרה לאל תסנכרן - ומחק את כל המידע מפייסבוק) מה שגם החברים שיובאו מפייסבוק לא באו יחד עם התמונות שלהם. שימו לב שהרבה מהאנשי קשר שלי הם לא באותו שם כמו בפייסבוק דבר שאני בטוח שמשפיע על הסנכרון. יש דרך לקשר אנשים לחשבונות פייסבוק ספציפית ובאופן ידני? הכי חשוב לי לייבא את התמונות פרופיל שלהם אבל האפשרות הזאת לא מופיע לי כשאני לוחץ על התמונה שלהם בעריכה של אנשי קשר. גם ממש ח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. הקרב מתחיל: מכשיר הדגל של HTC זמין לרכישה בארה\"ב החל מהיום בתג מחיר התחלתי של 650 דולר, ואילו המכשירים המובילים החדשים של סמסונג יושקו בעוד כשבועיים מהיום - במחיר התחלתי זול עוד יותר, לכאורה לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by idan8871,

המכשיר הישן הלך ( meizu m2 note ) תכלס החזיק יפה.... השימוש בו הוא הכי בסיסי שיש .... לא משחקים , לא תוכנות כבדות ... רק חשוב שיהיה סוללה חזקה . מעדיף אחד משני החברות meizu או xioami התקציב הוא 700-800 ... אם יש פחות ועונה לדרישות אז מעולה תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יוצרי האפליקציה Cerberus הפופולרית להגנה ומציאת מכשירי האנדרואיד, חוזרים בהם מהבטחתם, כל מי שקיבל רישיון לכל החיים באחד מקידומי המכירות שהם עשו יבוטל לאחר 3 שנים. http://www.androidpolice.com/2015/08/20/many-cerberus-free-lifetime-licenses-are-expiring-in-a-few-days-because-developers-gotta-eat/ לדעתי הם עושים טעות גדולה, היו צריכים להסביר שהם בבעיה ולבקש יפה מבעלי הרישיון לשלם כמה שהם חושבים לנכון או לחילופין להציע הנחה בשביל "לרכוש שוב" את הרישיון.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by darkie,

קיבלתי לא מזמן נגן MP3 פשוט של SanDisk דגם M240 1GB ולהפתעתי יש לי איתו כמה בעיות ... 1. אני לא מצליח לערוך לחלק גדול מהשירים את הID3 Tag,אני מקבל שגיאה כזו : "Cant insert ID3v2 tag! Error writing to temp file. is drive full?" 2. אני גם לא מצליח להעביר חלק מהשירים שיש לי במחשב לנגן, השגיאה היא:"Cannot copy Bla - blabla: The directory or file cannot be created" (בלה בלה זה השם של השיר למי שלא הבין). 3. הנגן לא מזהה תיקיות שיצרתי. מישהו שהתנסה עם הנגן הזה או שהוא בעל הנגן הזה ויכול אולי לעזור לי לפתור חלק מהבעיות אני אשמח מאוד , תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.