גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עכשיו כשפורסם הקטלוג החדש של פלאפון, אשמח להעזר בעצתם של מומחי הפורום. אני צריך מכשיר טוב בדגש לשימושים עסקיים: קבלת מיילים פשוטה ומהירה, כתיבת מיילים קצרים ו-SMSים בקלות. קריאת מסמכים מצורפים וקבלת פקסים. חייב לכלול GPS, בלוטות', ו-WiFi. כמובן שמצלמה טובה ונגן מולטימדיה טוב הם בונוס אבל פחות חשובים. נציג של פלאפון אמר לי שה-E71 תפור עליי (השתמש במילה הזאת ממש), אבל אשמח לשמוע חוו"ד של אנשים שלא מרוויחים מזה... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי בדיקות באינטרנט חוות דעת ביקורות וכולי... לאור התקציב שלי שעומד על גג 1000 שקל ראיתי שיש את אלא: Xiaomi Redmi Pro 4G שבא עם מעבד X25 Xiaomi Redmi Note 4 Pro שבא עם מעבד X20 Xiaomi Redmi Note 3 Pro שבא עם מעבד Snapdragon 650 מחירים כולם כמעט אותו מחיר אפשר להגיד כולם לא עוברים את רף ה200$ מה דעתכם/המלצתכם??? שווה לקנות אחד מהמכשירים האלה או שהם זבל סיני? צריך טלפון בעיקר לשיחות הודעות אינטרנט ושירים והבנתי שזה עם סוללה מספיק חזקה לטווח ארוך יחסית...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להחליט כרגע בין 2 מכשירים: 1. ה-Bluebird BM-150R http://www.bluebird.co.kr/bluebird_E/products/bm_150r/default.asp לא הצלחתי בכלל למצוא ביקורות ברשת, אבל החזקתי אותו ביד הוא נראה נחמד (חוץ מזה שהוא גדול) 2. ה-HTC TyTn II היותר פופולרי http://www.htc.com/product/03-product_tytn_II.htm עקרונית תיכננתי על ה-TyTn II, אבל כשראיתי את ה-Bluebird התחלתי להתלבט. ה-Bluebird מכשיר מוקשח, ונראה שבניגוד ל-HTC ישרוד בכבוד כמה וכמה נפילות - פיצ'ר חשוב עבורי. מצד שני, הוא גדול ומסורבל יחסית. יש למישהו דיעה/היכרות עם המכשירים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תראו, יש לי כרגע SanDisc sansa e130 512M עם עוד כרטיס של ג'יגה העניין הוא, שהזיכרון לא מספיק לי וגם בכללי הוא קצת משעמם, אין בו משהו מיוחד, הוא פשוט נגן... הממשק שלו סביר מבחינתי ואין לי איתו שום בעיה... אני מחפש נגן חדש עד 1000 שקל בערך (מוכן להוסיף עוד 100-200 שקל אם זה שווה את זה)... יש 2 דברים שמאוד מאוד חשובים לי בנגן- 1. שהזיכרון יהיה פלאש ולא מבוסס הארד דיסק. 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה. בגלל הניסיון הטוב שלי עם SanDisc חשבתי על ה sansa e260. ראיתי אותו בזאפ ב940 שקל... יש בו כל מה שני צריך ועוד פיצ'רים נחמדים... אם מישהו יכול להמליץ לי עליו, או אם למישהו היה ניסיון רע איתו, אני אשמח לשמוע, זה יעזור לי להחליט... כמו-כן אם למישהו יש נגן אחר להמליץ לי על…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שבת שלום חברי הפורום. אני מעונין לרכוש MP4 חדש,תקציב משתנה לא יותר מ1000 שקל. השימוש-שיהיה איכותי וקל,דגש על איכות המוזיקה זה מאוד חשוב. הווליום שיהיה בסדר ולא חלש מידי. שיוכל להציג סרטים-לא חובה שתהיה איכות מי יודע מה. להציג תמונות ועדיפות גבוהה מאוד להצגת קבצי PDF על מנת שבשבת אפשר יהיה לקרוא משהו בצבא. אני לא מבין בכול הענין הזה ומעונין לרכוש מכשיר מעולה המלצות יתקבלו בברכה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מעוניין באוזניות הכי איכותיות מבחינת צליל אז לפי מה שאני ראיתי יש כמה דגמים שמובילים תקנו אותי akg k26p koss portapro Grado iGrado Beyerdynamic DT231 Galactic אלה הדגמים רציתי לדעת איזה מהם הכי מומלץ וטוב והעם יש טובים מהם במחיר של עד 300 ש"ח חשוב לי לציין אני אישית נדלקתי על ה-Beyerdynamic DT231 Galactic אבל הבעיה שאני לא שמעתי אף אחד מהם ואין לי איך לשמוע פשוט זה נראת לי החברה הכי רצינית תקנו אותי וחשוב לי לדעת איזה מהם הכי איכותי ועוד דבר אחד Creative iAudio/Cowon Iriver Sandisk אז אלו החברות שאני מעוניין אני מחפש נגן בסכום של עד 650 ש"ח עדיף עד 450 ש"ח אני צריך בין 512MB ל-2G לא כל כך חשוב לי אז לא משנה כל שאר הדברים החשוב לי שזה יהיה ב…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תעזרו לי לבחור נגן וידאו. ההתלבטות שלי היא: ipod touch 16/32 gb או archos 605wifi 30gb אשמח לדעת כמה דברים לגבי הארקוס: *האם יש בו עיברית גם אם קונים בארה"ב? *באיזה פורמטים תומך? תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לפי מה שאני קראתי הדגמים הכי מומלצים מבחינת איכות סאונד הם iaudio-u3,d2,i7 iriver-u10 creative zen-micro,v plus רציתי לדעת מהרשימה הזאת איזה נגן הכי איכותי מבחינת סאונד והעם יש יותר איכותיים מאלה בטווח של עד 650 ש"ח וגם המלצה על אוזניות במחיר עד 250 ש"ח לא משנה כפתור או קשת העיקר איכות
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 חדש אחרי שהאיפוד נאנו שחה במים. ראיתי שיש הרבה המלצות לקנות את ה-D2+ של cowon במחיר של 550, אבל הוא נראה לי קצת עבה מדי. יש לי 2 שאלות: 1. כמה ה-D2 יותר טוב מ-ipod nano חדש שיעלה 650 שקל? 2. מה האיכות של הנגנים של creative? האם אחד מאלו עדיף: Creative ZEN MX FM 8GB ב-400 שח Creative ZEN X-FI2 8GB ב-690 שח
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת סלולרי חדש. הדרישה העיקרית- סוללה חזקה ככל האפשר, נוכח הדרישות הבאות: *מסך מגע * גלישה ברשת * שליחת הרבה SMS * אפשרות להתקין סקייפ * תמיכה ב-WI-FI * תמיכה ב-java (קבצי jar.*) עלות-צריך לראות בכלל מה תווך המחירים ואז אולי אוריד מהדרישות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני רואה שיש לא מעט לדעת בתחום ובשביל לחקור יקח שבועות של lurking בפורומים. וויתרתי מראש על מרובעי הליבות ועל המירוץ לחדש ביותר(כאחד שעדיין עם sony ericsson t650i מ2007 אני חושב שאשרוד בלי "החדש ביותר") 1)האם הSGS2 באמת הממולץ לקניה ולא סתם הראשון בזאפ? 2)איזה מכשירים דומים יש ברמת הSGS2 ומה החוזקות והחולשות שלהם? (HTC, Sony ומיניהם והאם הם יכולים להשתוות?) אם יש לכם שאלות שיכולים להועיל תשאלו בשמחה. תודה, עומר
-
- 17 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך להחליט איזה מודם סלולארי לרכוש (דרך החברה) עד כה עבדתי עם פרטנר - מזעזע! לא עובד בשום מקום בארץ.. ההחלטה כעת היא האם ללכת על סלקום או פלאפון. אני בטוח שכבר דנו בנושא הזה בעבר אבל אני מבקש חוות דעת עדכניות כמה שיותר מניסיונכם. חוץ מלספר על הניסיון שלכם אודה לכם אם תספרו איפה בארץ התנסתם. אני נייד בכל הארץ וחייב שהמודם יעבוד טוב כמה שיותר. אגב מי שמכיר את המסלולים השונים מוזמן לספר גם על זה... תודה על המאמץ והסיוע.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה , אני עובר מירשת פאלפון לסלקום ואני צריך לבחור פאלפון עכשיו הבעיה היא שאני לא ממש מבין בעינין כאילו ראיתי מה יש לילדים בשיכבה שלי כמו ה 6280 שהוא פאלאפון ממש נחמד או 6230I שהוא יותר זול ובלי אינטרנט אבל גם חביב או שבכלל 6070 שהוא חינם .... זה מה שראיתי במציאות ודי יבנתי מהם כמובן שה 6280 הוא הכי מרשים , אבל בנוסף שנכנסתי לאתר של נוקיה ראיתי את ה N73 שהוא עם 3.2 מגה פיקסל בניגוד ל 2 ומשהו של 6280 . עכשיו מה אני שואל 1)יש לי מחשב ניד שאני משתמש בו בבית הספר יש בו בלוטוס חיצוני (Bluetooth USB Adapter - Class 1 עשר מטר נירא לי ><) השאלה שלי עם אני לוכך פאלאפון שיש בו את הרשת כמו ה 6280 ו N73 עם שאני מפעיל את הבלוטוס הוא אני יוכל ליגלוש באינטרנט דרך המחשב הניד שלי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כנראה קונה פלא' חדש בשבוע הבא,ושמתי עין על MOTOROLA V3X,מה אתם אומרים עליו?ומה הבדל בינו לבין V3i התקציב שלי הוא סביבות 1000 שח,אז אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח *הדבר שהכי חשבו לי בפלא' זה מצלמה(לV3X יש 2MPX) וחיי הסוללה,ועדיף כמובן שיהיה קטן תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחיר עד 2000 שח. הקריטריונים הקרייטים בשבילי לפלאפון הם: 1)עמידות ( לא בהכרח למים) 2)חיי סוללה ארוכים 3)לא גדול מדי (XPIRIA Z עננקקקק הרבה יותר מדי) 4) אם סמאטפון אז שיהיה מהיר ולא נתקע פלאפון רגיל( לא סמארטפון ) הוא אפשרות גם אך מניסיוני הם כבר לא מוצלחים מדי( קניתי nokia 3710F והוא נהרס אחרי 3 חודשים למרות שהוא אמור להיות עמיד) אבל אם יש סמארטפון שעונה על כל הקריטריונים שאני מחפש אני אשמח לקנות אותו. לא חובה להציע דברים שיש רק בארץ אני יכול בקלות לקנות בחול תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שהיעוד העיקרי שלו הוא מוזיקה (רשת אורנג') חשוב מאוד שיהיה עם BT (סטריאו,העברת נתונים וכו'...) האיכות של המוזיקה צריכה להיות גבוהה... משהו כמו ה5610 ורצוי מאוד שתהיה כניסה של אוזניות רגילות (PL 3.5) תודה...
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחפש פלאפון עד בערך 2000 ש"ח. שימושים עיקריים: - נגן מוזיקה. יחליף את האייפוד. - אינטרנט. (עם WiFi). גלישה נוחה, משמע מסך גדול (מגע). יש הצעות? אולי מכשירים שייצאו בזמן הקרוב? יש סיכוי לדחוף אנדרואיד בתקציב הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישנן מאות אלפי ספרים במרחבי הרשת,חלקן בתשלום וחלק גדול מאוד-בחינם. על כן החלטתי לרכוש מכשיר שאוכל לקרוא איתו הספרים בלי ללכת לספריה או לחנות וכד' אלא פשוט להוריד מה שאני רוצה לתוך מכשיר אחד ולסחוב לכל מקום. אמנם אני קורא ספרים מתוך הסמארט,אבל זה לא זה.. בהתחלה חשבתי על מכשירים שמיועדים לזה נטו,הנקראים "קוראי ספרים אלקטרוניים" המכילים בד"כ עוד כמה תוספות נחמדות באיכות לא גבוהה במיוחד. אמנם אחרי שהסתכלתי על מחירים של הנ"ל,חשבתי על איזה טאבלט.. אז הדרישות הן ככה. חייב להיות מסך גדול (לא פחות מ-9.7 אינץ'),זאת כדי לקרוא ספרות טכנית. הספרות הטכנית היא באה גם (והרבה) בפורמט DJVU ,אז חייב שתהיה תמיכה בזה. כנ"ל תמיכה ב-PDF,DOC ו-TXT. תמיכה גם ב-FB2 בקיצור,עדיפות לתמיכה בריבוי פורמ…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי מעל שבוע של קריאה ברשת בחרתי את הטבלט החדש שלי: http://hotmid.com/malata-zpad-t8-tegra-2-9-7-capacitive-multitouch-ips-android-2-2-flash-10-1.html מסך 9.7 עם ips! כמו אייפד...עם metal frame לא רק פלסטיק במבנה שלו... קודם חשבתי על זה האמת (אותו מפרט, מסך לא ips! אבל בגודל 10.1): http://hotmid.com/malata-zpad-t2-3g-10-capacitive-multitouch-tegra-2-android-2-2-flash-10-1.html הכל עשוי פלסטיק בלבד! אשמח לשמוע דעתכם וכמה יפריע לי העובדה שלקחתי מסך קטן יותר...האם זה יתרון או חסרון במשחקים/סרטים/אינטרנט כי הבנתי שהמסך אומנם קטו יותר אבל הוא מבוסס על 4:3 שלזה יש מספר יתרונות... שימו לב: ידוע לי שבמחיר שקניתי את ה t8 יכולתי לקנות אייפד-2 אני עכשיו עם אייפד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי על מגיפת הזיופים של כרטיסי סאן דיסק, אז השאלה שלי היא אם בפנדה מוכרים כרטיסים מקוריים? מדובר על הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15127
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח להתקין מחדש. הכל חרבנה. הצילו!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את הדרון החדש של פארוט מקנדה. סיפור ארוך של מכס ושאר טובין אבל הוא הגיע ההליקופטר נורא כיפי להטסה, מהיר, עם טווח מעולה ואופציית ההקלטה המעולה. אבל הדבר המאכזב היחיד הוא הבטריה. היא מתרוקנת כמו שדה! אחרי המראה כבר מתחסלים להם 7 אחוזים עד 11 וזמן ההטסה במקסימום עומד על 12 דקות. מאכזב. בגלל זה אני רוצה לקנות בטריה נוספת. אם אפשר, שתהיה בעלת נפח גבוה יותר ושתהיה איכותית. והכי חשוב, יהיה אפשר לטעון אותה עם המטען המקורי (המטען של ה-2.0 שונה!). את הבטריה המקורית ניתן לקנות מהאתר של פארוט ומאמזון ב-40 דולר (משלוח לא משנה, יש לי משפחה בקנדה) יש באיביי כל מיני דברים שקשה לסמוך עליהם, בטריות סיניות ועוד.. אני ראיתי שהכי הרבה ממליצים על הבטריה 1300MA…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות בטרייה לסמארטפון הבעיה שעולה זה אם אני קונה סוללה אני צריך לצורך הטענה להכניס אותה למכשיר הסלולרי? פשוט זה תמוהה בעיניי שאין מטען שפותר את הסירבול הזה למשל Anker Extended Battery for Samsung Galaxy S 2 II i9100 http://www.ebay.com/itm/Anker-Extended-Battery-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-/330587954620?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf893ddbc#shId
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-