עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המשכיר הוא שיאומי MI A3 שלא עבר רוט, מעודכן ל-אנדרויד 10. כרטיס הזיכרון הוא Sandisk 256GB. אין שום בעיה בכרטיס עצמו. הוא לא מזויף ואני בדקתי אותו בצורה ממצה בסביבת ווינדווס, כולל פירמוט ל-exFAT (ואח"כ שהכל מתפקד כהלכה (במחשב)). המכשיר לא מקבל את הכרטיס כשהוא מפורמט ל-exFAT ואני צריך לתת לטלפון לפרמט אותו. אני צריך להגיע למצב שאני יכול לשמור על הכרטיס קבצים שהם הרבה יותר גדולים מ-4GB, בלי רוט ובלי "קומבינות" הרסניות כאלה או אחרות. כן, אני יודע שניתן לפרמט את הכרטיס בצורה כזאת שחלקו יהיה FAT32 וחלקו השני יחשב כ-"איחסון פנימי" וכן יאפשר לי לשמור עליו את הקבצים הגדולים. אני פשוט לא מעוניין בזה. כבר שרפתי מלא שעות מהחיים שלי על הדבר הזה (…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המותג הסיני מוסיף להתרחב במהירות עם מספר דגמים מסקרנים - שיוכלו להיות תוספת נהדרת לתחרות בשוק המקומי שלנו כאשר ינחתו בולכתבה

3. Started by רוני ל.,

אני מעוניין לרכוש גלאקסי 5 בארה"ב, האם לאחר הקניה ניתן יהיה לפתוח אותו לשימוש כאן בארץ ? מי מבצע פעולה כזו , ומה הערכת עלות ? האם ישנה פעולה שצריך לבצע בקניה בחו"ל , שתאפשר שימוש במכשיר ברשת ישראלית ? תודה רוני

4. מה הכי איכותי creative ep880 shure e2c ipod m9394 sony mdrex81lp cx300 suny g42 ובתחלס איזה חברה הכי טובה באוזניות: סנהייזר איפוד akg suny sure או קראטיב

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by RoyShefy,

אהלן, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני מרוצה ממנו מאוד, המצלמה (12.1MP) פשוט מדהימה. המינוס היחיד במכשיר זה המערכת הבאמת מחורבנת שלו (סימביאן), שבתחרות הזאת, האנדרויד (המערכת של אפל) לוקחת בהרבה. הסימביאן הזה משגע אותי וקשה לעבוד איתו באינטרנט, אלא אם אתה משתמש בעט הזאת וזה גם מבאס\מגביל. אז השאלה שלי בעצם, אם יהיה אפשר להמיר את המערכת הזאת לאנדרויד, שיגיע למשל באריקסון X10? או מערכת אחרת שבכלל תיהיה נוחה? הבנתי שהמכשיר הוא מולטי טאץ', אבל סימביאן לא תומכים במולטי טאץ', שזה שוב - פשוט מעצבן. תנו לי תשובות חבר'ה, חיכיתי למכשיר שנתיים והוא ביאס אותי, תגידו לי שיש עוד תקווה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by neria0590,

שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. מחפש אחד כזה בנרות.. יש לי את COWON G3 שלטעמי הוא נהדר, אך הנפח שלו מאוד מוגבל.. אני יודע שכיום כולם עוברים לטלפונים ניידים כתחליפי נגנים, אבל אני לא אוהב את הרעיון שלא לדבר על הקרינה המיותרת. אז אם מישהו/י מכיר/ה נגנים חדשים עם נפחים של 4 גיגה ומעלה, או תמיכה בכרטיסי זכרון - שמשתמשים בסוללות אצבע רגילות/נטענות, אשמח לדעת. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by HaVoC_850,

מישהו מהעבודה אמר שהוא ראה אנטנת טלויזיה שמתחברת דרך ה-USB ואפשר לקלוט איתה ערוצים 10 - 22 - 11 וכל אלה שתופסים בחינם. מישהו מכיר, שומע, יודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר? כמה אמור לעלות סיפור כזה? תודה רבה לעונים, עידו.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Albetron,

למזלי הרע אבד לי הפלאפון היום(גלקסי מהדגם הראשון..), אני לא מעודכן בכלל בעולם הסמארטפונים שמאוד השתנה מאז שיצא לי יותר להכיר אותו לפני כמה שנים. יצא לי לשמוע על מכשיר מאוד משכנע של HTC (E8) אבל הבנתי שהוא כרגע רק בסין ולא ידוע אם יגיע למערב ובכלל לישראל. אז אני מתלבט בין כמה מכשירים בתקציב של 1500-1800. המצלמה לא כל כך חשובה לי משאר המכשיר. ואני מצרף להתלבטות גם שאלה האם שווה או קיים סיכון בהזמנת מכשיר מחו"ל. אז המכשירים הם: 1.נקסוס. גרסה חדשה כלשהי(אני פשוט לא מעודכן ואשמח אם מישהו יודע אם יש גרסה שיצא בשנה שנתיים האחרונות בטווח המחירים שציינתי.) 2.HTC ONE M7 3.Galaxy s3 שנראה לי ישן אך המחיר עדיין תופס אותי. על איזה מהם אתם ממליצים? תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by shlomirrr,

עשיתי רוט למכשיר האנדראיד שברשותי. ואני רוצה לדעת אם אני יכול מעכשיו להתקין משחקים ישירות על הכרטיס SD בטלפון? כי אני לא מצליח להתקין משחקים על הכרטיס. גם כאשר אני מנסה להעביר אותם, זה לא עובד. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Dubliner,

אני מחפש טלפון קטן זול וחזק ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הקרובים. ראיתי שה-Droid Mini מקביל מבחינת חומרה לנקסוס 4 פחות או יותר. בגודל הוא 121 מ"מ עם מסך 4.3 שזה מבחינתי גודל אידיאלי. ראיתי שמוכרים גרסת unlocked בכ-$200. השאלה היא האם הטלפון הזה יעבוד בארץ עם סים ישראלי? אני שואל כי אני רואה שזה טלפון שיוצר בלעדית עבור Verizon. האם למישהו יש נסיון עם הטלפון הזה? האם לדעתכם ישנם מכשירים נוספים שכדאי לקנות בארה"ב שהם גם חזקים, גם קטנים (פיסית, לא רק מסך) וגם יעלו פחות מ-1000 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. כרגע יש לי את הנגן המצוין בכותרת, הטענתי אותו דרך USB עד למלא, ושמתי אותו לבדיקת סוללה, שמתי PLAY LIST מתקייה אחת שינגן ברצף, הוא בקושי מצליח להגיע לי ל-11 שעות נגינה, ואני אומר שאני לא נוגע במכשיר על ווליום 17, ברגע שאני משחק אותי יותר הוא יורד מ-10 שעות ואפילו למטה... שמתי לב שכמעט כל שיר שהוא טוען ההארדיסק עובד (כאילו אין באפר מידע), למישהו יש את הבעייה או יכול לעזור בתיקון ? אני חייב לציין גם שתוספת הבאס כשהיא מופעלת נשמעת זוועות, והבאס נשקע צורמני ונוראי בכל אוזניות או רמקולים... עידכון, האם כדי להגיע לזמן הסוללה הנקוב יש צורך בכיבוי ה-LCD ? (העברה למצב HOLD)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%aa%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%91%d7%95%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c%d7%a4%d7%aa%d7%97-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4/

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  14. Started by silas91,

טוב אז אני מעוניין לקנות zune 1) האם אתם ממליצים ? 2)איפה אפשר בכלל למצוא אותו בארץ ? 3)הבנתי שהוא דיי ישן יוצא בקרוב דור חדש שלהם ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by idan003,

שלום לכולם, אני חדש כאן. יש לי כמה שאלות יש לי טאבלט של asus memo pad hd 10 גירסה ME301T אני מבין שאין עדכני גריסה כרגע של אסוס והם נשארים לבנתיים על מה שיש לי כרגע על 4.2.1 אם אני רוצה לעבור ל5.0? או ל4.4.4 יש דרך לעשות את זה? (אני יודע שיש אולי יש אפשרות שיעזרו לי כאן) ועוד בעיה ניסיתי לעשות עדכון גירסה (שהורדתי) אבל ברגע שאני לוחץ על הRCK הוא עושה לERROR תמונות: לפני הלחיצה על הRCK http://up413.siz.co.il/up1/fuowmzniwiwj.jpg ואחרי: http://up413.siz.co.il/up3/nojk42hemjgm.jpg תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by S2DON,

אין לי מושג איך זה קרה שמתי אותו לטעינה פתאום אני מגיע ורשום לי RECOVERY MODE וכשאני מנסה לעשות רסט זה רושם לי Firmware PROBLEM ושוב פעם נכנס לי לאותו מקום.. יש למישהו מושג איך אני יכול להתקין מחדש את ה Firmware? תודה מראש לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  17. אהלן חברים, אני דיי חדש בנושא הסמארטפונז, עד עכשו הייתי עם הנוקיה המשעמם שיש לכולם, ואף פעם לא ממש האמנתי שאני צריך משהו יותר מזה בפלאפון (מצלמה זה נחמד, אבל אני אף פעם לא לוקח את זה ברצינות בגלל שאני מצלם עם מצלמת Dslr אז ההבדלים מרקיעי שחקים..) כך שמצידי אפילו הבלוקים הישנים היו עדיין טובים לי, כל עוד יש לזה כרטיס זהכון וזה מחייג אני מבסוט. (אה, וצלצולי Mp3) עכשו בעקרון, עם יציאת הwifi (דור שלישי לא רלוונטי לגביי, כי אני לקוח עסקי ובעסק לא רוצים להפעיל תוכנית של גלישה דור 3 בזול, ככה שזה מאד יקר) התחלתי לגשש, אבל עדיין לא מצאתי משהו טוב (לדוגמא, בn95 הגלישה מאד לא נוחה, כי הkeypad מרגיש מאד רובוטי ולא טבעי) אבל.. התחלתי לבדוק לגביי איפון, וממש התלהבתי מהדפדפן שלו ומהטבע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום ב3 השנים האחרונות אני משתמש במכשיר של סוני Z610I פחות או יותר אני מרוצה (אין לי יותר מידי דרישות מהסלולרי). עכשיו אני עובר לרשת פלאפון ומחפש המלצה למכשיר צדפה (העדפה אישית של נוחות והרגל עוד מיימי הסטארטק העתיקים למי שמכיר חחח) שתומך ברשת. דרישות: חשוב שלא יהיה מכשיר איטי שלוקח זמן להגיב לכל פעולה. שיהיה כמה שיותר "חכם" (מין הסתם שלא מחפש IPHONE) עדיפות לפלאש בשביל שיתפקד כפנס. עדיפות אם תיהיה אפשרות לנעול את ההודעות. יהיה נחמד אם אפשר יהיה לסדר את המקשים של הקיצורי דרך. תמיכה בGPS גם יהיה נחמד. ואם כבר הם מכריחים אותנו לקחת חבילת גלישה אז אם תיהיה אפשרות גלישה נורמלית באתרים מה טוב. בטוח שאני יכול לחשוב על עוד איזה דרישה או שתיים מהמכשיר אחרי הכל הולך לקנות משהו חדש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אילו תוכנות יתאימו לפרטים הנ"ל עבור מכשיר TOSHIBA G810. בקרוב סקירה של המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Roeebaeloha,

שלום יש ברשותי מכשיר מסוג אנוידה שילד יש לי עליה משחקים שחלקם מבקשים אינטרנט בשביל שאוכל לשחק גם במצב שחקן יחיד לדוגמת MC5 בקרוב אני יוצא לטיול ממושך במזרח ואני אהיה בלי קליטה אינטרנטית רציתי לדעת האם יש תוכנה שמאפשר למשחק לחשוב שהוא כאילו באינטרנט ולתת לי לשחק מבלי שאני באמת באינטרנט? אני מקווה שאתם מצליחים להבין מה אני אומר... תודה!

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. חשבתם שנפח אחסון מובנה של 128GB הוא מרשים? באסוס ממשיכים לשכלל את מכשיר הדגל שלהם ומציגים גירסה עם נפח כפול וחסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/שיא-חדש-הכירו-את-סמארטפון-ה-zenfone-2-עם-256gb-של-נפח/

22. Started by si,

חשבתי לקנות את הנגן mpio fy700 בבאג אבל ראיתי את הנגן החדש באתר שלהם- mpio ml100. קישורים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat= http://www.mpio.com/product/productview_ml100.html?view=f מה דעתכם על הנגן הזה? האם הוא יותר טוב מה-fy700? ועוד בקשה- האם יש נגן אחר טוב יותר העומד בדרישות שלי: נגן קל וקטן המתאים לספורט, מחיר עד 300, רדיו מעולה ,סאונד טוב ועדיף שיהיה עם זיכרון יותר מ-1G. או שעדיף להישאר עם ה-mpio-ים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  23. מפת דרכים רשמית כביכול מבהירה כי לסמסונג אין תוכניות לעדכן יותר מדי מכשירים לגירסה העדכנית של המערכת מבית גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/אלו-הסמארטפונים-של-סמסונג-שיעודכנו-לא/

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by Moshik144,

אני מתלבט בין שתי מכשירים האלה והתקציב שלי הוא עד 1500 ש''ח איזה מכשיר עדיף מביניהם? LG G3 Xiaomi Redmi Note 3 ובבקשה לא להציע את OnePlus X כי הקיבולת סוללה שלו נמוכה, וסוללה בנפח גדול זה היתרון מאוד גדול עבורי ... וגם לא את LG G4 כי יש לו בעיה בלוח אם והמוות הפתאומי...

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by tall978,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכשיר חדש. HTC Desire לאחר בירור על מקומות בארץ (על פי זאפ). המכשיר מגיע בחלק מהחנויות עם גרסה של אנדרואיד 2.2 החדשה יותר. עם תמיכה בעברית לא מלאה. למה הכוונה לא מלאה? האם כדאי לקחת את הסיכון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.