עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הכירו את ה-Nova 2s: התוספת החדשה למותג הטרי שאמור לסייע ליצרנית הסינית לכבוש את הצעירים בעולם המערבי לכתבה

2. מסכי Super AMOLED מהווים שדרוג גדול בהשוואה לטכנולוגיות של המותג מהשנים הקודמות - אבל דגמי הביניים החדשים של היצרנית הסינית מגיעים כולם עם שבבי עיבוד בינוניים, ללא תמיכה בדור החמישילכתבה

3. Started by Koko Ben Hamin,

איזה מבין השניים טוב יותר ? אשמח לפירוט. תודה וערב טוב

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by חן מ,

שלום אחרי מחשבות רבות,חשבתי כבר שאם אני צריך לחכות כל כך הרבה זמן לנוקיה 5800,עדיף שאני אתפשר ואלך על איזשהו אריקסון חשבתי על הW595,שהוא גם זול וגם נראה מצויין.מבחינה ביצועית איך הוא?המסך גדול?רואים טוב?שומעים טוב?יש משחקים כאלה נחמדים? איך הוא מבחינת מוזיקה?כמה גי'גה זיכרון אפשר להכניס עליו? ספרו עליו קצת תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by KoM,

כן סוףסוף ארכוס שילבה תמיכה בקבצי תרגום בעברית, פשוט שמים סרט וקובץ תרגום לידו ועובד כמו חלום. לכל בעלי הנגן המעולה הזה יש קובץ FIRMWARE חדש באתר, כדאי מאד !

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by hezi508,

היום בידיעות אחרונות במוסף ממון יש הצעה לקנות טאבלט ארכוס 7 עם מעבד A8 זיכרון 8GB כולל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד 2.1 ב400 ש"ח במקום 800 ש"ח כמה שאלות איך הטאבלט? ןווית משתמש? ביצועים? האם המחיר אטרקטיבי? האם ניתן להתקין עליו מערכת הפעלה אנדרואיד 3 או אפילו 4? תודה, חזי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מכשיר ה-Archos 50 Diamond, המבוסס שבב הסנאפדרגון 615 החדש של קוואלקום, מציג מפרט מרשים במחיר עוד יותר מרשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tamar,

שלום. בשעה טובה רכשתי את הנגן הנ"ל וכבר בימים הראשונים שמתי לב שזמן הסוללה משאיר טעם רע בפעם. גלשתי קצת ברשת ומצאתי את זה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=411355#411355 בעקבות זאת בדקתי ומצאתי שגם אצלי זמן הסוללה נע באיזור ה 4 שעות בניגון ווידאו - הרבה פחות מהגדרות היצרן. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אנשים. בשעה טובה רכשתי את הארקוס 605. ישר שקיבלתי אותו העמסתי אותו בכל טוב. עד היום הכל עבד נפלא ואני מרוצה מאוד מהמוצר, אבל היום כשניסיתי לנגן איזושהי סידרה, הנגן סירב ורשם לי: "quarter pixel" and "gmc" is not supported. יש למישהו מושג מה זה אומר ואולי איך פותרים את זה? אני מניחה שזה קשור לשיטת קידוד, זה אומר שאני אצטרך לקודד מחדש 7 עונות?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gbox,

לאחר תמונות הריגול הוכרז הארקוס 704: התוספת האחרונה לסדרת ה-04 של ארקוס תכלול מסך מגע ענק בגודל 7 אינץ', ברזולוציה 800X480, תקשורת אלחוטית Wifi 802.11g, תמיכה בפורמטי MP4, AVI, WMV, MP3, WMA ו-WAV http://icell.co.il/article_66.html להמשך הכתבה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. שלום רב, ברצוני לבקשך להשתתף במחקר הבודק כדאיות כניסת מוצר חדש בתחום האפליקציות. השאלון הינו חסוי ואנונימי ותשובותיך לא יחשפו בפני איש. התוצאות ישמשו אך ורק לצרכי מחקר אקדמי ולא יועברו לאף ארגון בתחום פיתוח האפליקציות או מחוצה לו. ישנה חשיבות לכך שתשובותיך תהיינה כנות ואמיתיות. השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים. תודה רבה על נכונותך להשתתף במחקר! קישור לשאלון: https://docs.google.com/forms/d/1i0Jr9fiJ6Y-LZWEMLxDxZzN9d9-Ju72ohOAQsYgKpNY/viewform תודה רבה על נכונתיכם לעזור.. אני מעריך את זה מאוד!

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. תכונות נדרשות: איכות שמע גבוהה. צלצול לקבוצה, משלוח SMS לקבוצה. העתקת קבצי JPG ו GIF למכשיר לשימוש כאנימציות (נחמד אם יש, לא חייב). שימוש בקובץ MP3 כצילצול. שיחה ממתינה, שיחת ועידה. ספיקר איכותי. דור המכשיר: עדיף לא דור 3. אם יש צורך בפרטים נוספים אנא ציינו. תודה מראש ושנה טובה.

13. מוכן להתגמש גם ל-1500 ש"ח, חשוב לי שיהיה מסך גדול - 10 אינץ' לפחות, אם אפשר גם GPS - אשמח, לא חובה. מה כדאי ואיפה הכי כדאי לקנות? בחו"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  14. Started by amirusus,

מטרות עיקריות- בעיקר קורא ספרים אלקטרוני, כל שאר הפיצ'רים פחות חשובים. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by duk4u,

האוזניה צריכה להיות קלה נוחה והדגש על איכות הסאונד. אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. שלום רב, עד כה עבדתי עם הנוקיה 6120 קלאסיק שלי על רשת דור 2 - והטלפון היה מושלם ולא היה נכבה כאשר אין קליטה טובה. לאחר שעברתי לרשת הוט מוביל (אני מרוצה), אבל כאשר אני מגיע לאזור ללא קליטה (בקניון שלנו ברמלה בקומה התחתונה שנכנסים לסופר מרקט אין קליטה בכלל לכל סוגי הרשתות וכו'.) הטלפון מתכבה ונדלק כאשר אין קליטה. גם לטלפון של אבא שלי יש אותה בעיה והדגם שלו זה נוקיה 3711. וכאשר גם הוא היה על תקן דור 2 הטלפון לא היה נכבה שאין קליטה, ומאשר שהטלפון על דור 3 ובאזורים שהוא מתסתובב (בצפון, ירושלים, אשדוד-אשקלון) כאשר אין קליטה הטלפון מתכבה. אשמח אם תוכלו להמליץ על טלפון סלולארי שלא זולל בטריה על דור 3, ולא מתכבה שאין קליטה וכו'. התקציב עד 600 ש"ח, טלפון סליידר או צדפה או רגיל …

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  17. שלום, אשמח להמלצה למכשיר סלולארי בתקציב של עד כ- 1000 ש"ח אני לא בקיא כ"כ במכשירים החדשים עם האנדרואיד והחברות השונות, הבנתי שניתן להשיג מכשיר כזה בסביבות התקציב (האם זה נכון?) בעיקרון אני מחפש מכשיר עם קליטה טובה, מצלמה באיכות טובה, תצוגה טובה, WIFI .. לגבי האנדרואיד, אם מכשיר מסויים (שמומלץ) נכנס בתקציב פחות או יותר (עם חריגה קטנה), אשמח להצעות. קראתי קצת על ה-W995, נראה מעניין ואוכל להשיג אותו בסביבות ה600-700 יד שניה כמובן, האם הוא מומלץ? עד עכשיו היה לי גם סוני אריקסון ובינתיים לא התאכזבתי. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ackohen,

שלום לכולם, בעוד שבוע אני טס למיאמי. בדיוק היום הטלפון נוקיה סליידר העתיק שלי החליט שהוא שובק חיים.. בחיבור של 1 ועוד 1 הגעתי להבנה שזו יכולה להיות הזדמנות לא רעה לרכוש סמארטפון בח"ול. אני לא בהכרח מקובע לרעיון של אייפון, הבנתי שיש מכשירים מקבילים לא רעים בכלל.. אשמח לשמוע המלצות וסדרי גודל מחירים. בסך הכל התקציב גמיש, אבל שיהיה מסונכרן בסדר גודל מחירים של אייפון.. תודה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by moca,

שלום, אני מעוניין לרכוש טאבלט שיהווה טאבלט שני בבית אחרי ה-IPAD. היעוד הוא לילדים למשלחקים בסיסיים ואינטרנט. כלומר, הטאבלט לא חייב להיות של אפל ולכן אני מחפש טאבלט יחסית זול אבל שעדיין יהיה טוב, חזק, אמין ויהיה רלוונטי לעוד כמה שנים. יש משהו כזה ב-KSP למשל ? תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  20. היי מדובר על מודל SM-J710GN. המערכת הפעלה באנגלית - ואני לא רואה אפשרות לשנות אותה לעברית. אשמח להכוונה קלה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם שמח למצוא אתר פורה ופעיל אשמח לקבל את עזרתכם בנושא חיבור הטאבלט שלי לרשת לאחר אין ספור ניסיונוות וקריאת מדריכים באתר עדיין לא הצלחתי יש לי טאבלט סיני קניתי עבור הילדים לא מצליח למצוא מדריך לחיבור לרשת הנתונים של המכשיר הם CPU Processor Vimicro VC0882, 1 GHz + GPU Mali-400 @ 400MHz Operating System Google Real Android 4.0 ICE Cream Sandwich Size 10.1" TFT LCD Screen Resolution 1024*600 HD Touch Screen Resistive Touchscreen RAM Real 1G DDR3 Nand Flash 8GB Camera 0.3M Pixels-Front Android Market Yes. You can download thousands of APPS from the Google Android Market Output Device Built-in Loud speakers Input Device Built-in Microphone LAN External Fa…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. מחשב כף יד מכשיר סלולארי מקלט GPS מובנה WiFi Bluetooth תמיכה במסמכי Word, Excel, Powerpoint וכו' יכולת עבודה עם תוכנות רפואיות כלומר, מדובר במחשב כף יד משולב עם מכשיר סלולארי ומקלט GPS, הבחירה הטבעית שלי היתה iPhone. 1. האם iPhone כולל את כל הדרישות הנ"ל ? 2. האם ניתן להתקין על ה iPhone תוכנות רפואיות שונות (כגון תוכנת תרופות וכו') 3. האם אתם יודעים איזה PDA מקובל ונפוץ בקרב רופאים בעולם ? 4. אשמח לקבל המלצה כללית לאור הצרכים הנ"ל תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. הבדיקה בערוץ ה-YouTube המפורסם חושפת עיצוב חיצוני עם זוג נקודות כשל ברורות ובולטות עבור ספינת הדגל מבית גוגל - ומוסיף עוד דלק אל מדורת התלונות הבוערות שלו לכתבה

24. אני מעוניין לנקות את המכשיר שלי. איך אפשר למחוק כל מה שיש בתוכו, להשמיד את מערכת ההפעלה שלו ולהתקין גירסא חדשה יותר? הודרה NOKIA PC SUITE ולא הצלחתי דרך זה לעדכן גירסא. זה שלח אותי לOVI SUITE שעכשיו אני ינסה אותו. המחשב זיהה את זיכרון הפלאפון, אבל נותן לי גישה רק לכמה תיקיות (גלרייה: סירטונים, תמונות.. ) ולא נותן לי למחוק את הכל. הגדרתי גם שיצג קבצים מוסתרים אבל זה לא שינה משהו. עריכה: יש בפלאפון שמחברים עם הUSB מצב שנקרא "אחסון נתונים" הבעיה אי שזה לא נותן לי ללחוץ עליו.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מכשיר הדגל הקומפקטי של אסוס ימשיך להיות הצעה ייחודית בשוק המודרני - אבל אל תצפו למהפכות ביחס למה שה-Zenfone 9 הביא איתו בשנה שעברהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.