גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
כותרת input:100-240vac0.3a 50/60hz output:9v-2000ma היכן אפשר לרכוש בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=82949#c483 גוגל מראה שוב עד כמה היא צריכה להתעסק בסוגיות של שיווק מוצרים פיזים. בעיה שיש כנראה להרבה אנשים זוכה לתשובה "פנו לשירות לקוחות".
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בקר ה-L.Y.N.X. 9 החדש של Mad Catz כולל גוף מודולרי שיתאים גם לסמארטפון וגם לטאבלט שלכם - אם תוכלו להרשות אותו לעצמכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%a7%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%98%d7%90/
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לילד שלי פלאפון ראשון כי הוא מתחיל ללכת לביה"ס לבד ואנחנו מעדיפים שיהיה לו אמצעי תקשורת... עכשיו ברור לי שאני לא אקנה לו סמארטפון מתקדם שיכול ללכת לאיבוד בכל רגע והלכו אלפי שקלים אז אני מחפש משהו בקטנה שיתאים לצורך שיחות טלפון והודאות. מצד שני, לא רוצה טלפון צעצוע אלא כזה שיהיה לו לתקופה. ראיתי איזה דגם של סמסונג- ליתר דיוק - סמסונג גלקסי יאנג ברשת אייבורי שהם מפרסמים כאן https://www.ivory.co.il/samsung_galaxy.html . נראה קטן, ידידותי ורגיל עם מחיר ידידותי אבל לא מכיר באמת. האם למישהו יש את הדגם הזה??? זה נראה סביר? למישהו הצעה לדגם אחר של פלאפון? זה ממש לא חייב להיות סמסונג אלא גם של חברה אחרת. הגעתי לדגם הזה במקרה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי נקסוס 4 שקניתי לפני ארבעה חודשים. הסוללה נגמרת במהירות וזה ממש מעצבן. מה אפשר לעשות? תודה ארי
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.a4c.com/product/samsung-galaxy-tectiles-programmable-nfc-tags-5-pack.html למה למשל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה את הנקסוס שלי... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד דרייברים לזה או איך לסדר את זה?
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בסוף הסרטון מופיע Market Pilot begins in 2015
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אני מתלבט - בעיקר כי שמעתי שתלת מימד פסיבי לא ניתן לראות HD בתלת מימד (זה נכון? - כי קראתי איפהשהוא שבמסך של LG החדשים - מקבלים HD גם בפסיבי) אני מצרף סקר...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94-need-speed-%d7%94%d7%91%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר לצורכי שיחה, SMS, what's up ומעט תמונות הציעו לי את המכשיר d one smart r3s חיפשתי עליו מידע באיטרנט ולא ממש מצאתי מישהו מכיר את החברה? האם זה מכשיר סיני? האם כדי להתעסק עם המכשירים האלה?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קרוב משפחה מעוניין בסים נוסף עם אותו מספר, כמו שבדרך כלל שמים ברכב. המטרה היא דווקא לא עבור רכב אלא עבור מכשיר טלפון נוסף. כרגע הוא ב012, שעד כמה שהבנתי לא נותנים את השירות הזה בכלל. אם מישהו יודע ויוכל לשתף מידע: אילו חברות כן נותנות את השירות, באיזה מחיר, האם יש הגבלות על השימוש ומהן (למשל האם ניתן לשלוח SMS בסים הנוסף וכו')? וכמובן כל מידע נוסף בנושא שיכול להיות רלוונטי.
-
- 3 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה השיטה הפשוטה ביותר להעביר סרט מהמחשב לאייפד. אם הבנתי נכון הקבצים חייבים להיות עם סיומת MP4 1. מה השיטה הפשוטה ביותר להמיר את הסרט ל-MP4? 2. אחרי שהמרתי את הקובץ, איך אני מעביר אותו לאייפד? תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפי מה שכתוב בוויקיפדיה הנקסוס 4 תומך ב-LTE חומרתית, אבל התוכנה שלו לא מאפשרת את זה. מישהו יודע מה כרוך באיפשור של LTE במכשיר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזו רשת הגלישה הסלולרית המהירה ביותר? אין איזה שהוא מבדק של חברה רצינית שמבצעת בדיקות כאלו?
-
- 14 תגובות
- 14.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שאני באיחור קצת אבל הזמנתי את ה-DK2 ב-8 לאוגוסט (מקווה לקבל אותו בחודש הקרוב). כל הבאז ברשת עשה את שלו והחלטתי להזמין אחד, השאלה היא האם זה באמת כל כך טוב או שזה הכול יוצא מפרופורציה? יש פה מישהו שכבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה מראש, ואם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מכשיר טלפון של לנובו מסוג P780 ואני מרד מרוצה ממנו אך יש לי בעיה רצינית לגבי קבלת הודעות לדוגמא מוואטסאפ , וויבר או סקייפ. הודעות רגילות (דרך רשת הסלולר) אני מקבל ללא בעיה. וגם הודעות מהאי-מייל אני מקבל במיידי. הגרסה שיש לי על המכשיר הינה גרסה שהמוכר עיצב ולכן היא לא מקורית. מותמן במכשיר כמה וכמה תוכנות לשמירת סוללה, ביטלתי אותן (Dissable). Version: 4.4.2 baseband version: P780.V101, 3.12.2014 build number: VIBEUI_V2.0_1437_7.14.1_ST_P780 אני פשוט לא יודע מה לעשות, אני לא יודע אם יש אפשרות להשיג את מערכת ההפעלה המקורית שלונובו משחררים עם המכשיר וגם אני לא יודע איך להתקין אותו (אני חדש לגמרה באנדרואיד) אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע קיבלתי nvidia shield. עם המכשיר קיבלתי 16 גיגה של זיכרון ורציתי להתקין הרבה משחקים כבדים כמו gta למינהם וסרטים ששוקלים הרבה קניתי כרטיס זיכרון 64 גיגה של adata פירמטתי אותו לntfs כמו שאומרים באתר של אנוידיה וכשאני רוצה להעביר אפליקציות דרך ההגדרות או אפליקציות כמו link2sd ואני מקבל את השגיאה couldn't move app המכשיר מריץ אנדוריאד 4.4.2... השאלה שלי זה איך אני יכול להתקין אפליקציות על הכרטיס זיכרון? וגם האם אני יכול להוריד יש מהפליי סטור לכרטיס ולא לזיכרון של המכשיר? זהו מכשיר האנדרואיד הראשון שברשותי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המצב חברים? מפתע אותי ההצעה שלהם, אני אם היד על העכבר, אבל דבר אחד עוצר אותי, או שני דברים, לא ברור מה מהירות הגלישה, והאם יש אתר מנויים? או שהכל מתנהל דרך חברת פלאפון? המחיר מעולה, בהתחשב שגם מקבלים זיכוי של 120 שקל, לקניות באתר, ואני באמת תכננתי לקנות שם משהו, ליתר דיוק dok של sandisk, בגלל ה5 שנות אחריות, ומחפש אחד גדול לעבודה שלי.
-
- 4 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-frogger-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אייפון 4s מערכת הפעלה 8.01אנשי הקשר לא סונכרנו מעולם לג'ימייל-שלא הוגדר בכלל במכשיר...הגדרתי את הג'ימייל דרך -הוסף חשבון-gmail-סינכרון אנשי קשר ,יומן - לא הסתנכרן כלום...הגדרתי את הג'ימייל דרך הוסף חשבון - אקסציינג' (מצאתי כאן בפורום...) - לא סינכרן כלום...האם צריך למחוק את החשבון שהוגדר דרך ה gmail ולהשאיר את החשבון שהוגדר דרך האסציינג'?מחקתי את החשבון שהוגדר דרך כפתור ה gmail , השארתי רק את הג'ימייל שהוגדר דרך האקסציינג'-לא מסתנכרן ולא מגיע לשם מיילים...מה קורה כאן?תודהערן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי להמליץ בתור לקוח מרוצה לכל אלה שאין להם "מי שידליק בשבילם את הדוד בבית, או מנהלים אורך חיים אינטנסיבי ומחפשים לייעל את הזמנם" על סוויצ'ר. התרשמות שלי: - רכשתי את המוצר בשבוע שעבר , המוצר מתפקד בצורה מושלמת, התקנה שלו פשוטה מאוד ולא מצריכה ידע משמעותי. - ניתן להגדיר מהטלפון לוח זמנים מראש, כיבוי אוטו' היסטוריה הדלקות ועוד. - ייצור המוצר, הרכבתו ובדיקתו נעשים בארץ - כחול לבן. (בעל תו תקן) * עלות המוצר הוא 332 - 350 ש"ח אתר הבית של החברה: http://www.switcher.co.il/
-
- 20 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
לפני כשנה ראיתי בחנות מחשבים כלשהי מחשב נייד שמריץ גם WINDOWS וגם אנדרואיד, אני לא זוכר אם בו זמנית או שזה סוג של דואל בוט.. ניראה לי של אסוס או ג'יגבייט אולי.. עכשיו כשאני מחפש לקנות כזה אני לא מצליח למצוא בשום מקום.. מישהו ראה\שמע על דבר כזה? לא משנה לי אם זה לפטופ או טאבלט אודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-