גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, על מה אתם ממליצים עד 800 ש"ח (+-50 ש"ח מקסימום!)? הדרישות: - עובד בפלאפון (UMTS 850 ו-2100, דור 3) - לא צדפה - עם מצלמה של 2MP ומעלה - אמין (מינימום תקלות) ונוח לשימוש (רצוי לא מוטורולה... לא אוהב את התוכנה שלהם...) - אין דרישות מיוחדות לגבי מסך מגע או יכולות מיוחדות אחרות... תודה לעוזרים נ.ב. ראיתי את המכשיר הזה בשתי חנויות עם הפרש ענק במחיר ואני לא מצליח להבין למה... http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=274#detailed http://www.dim-phone.co.il/index.php?target=products&product_id=216
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכל מי שצריך: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10830394&postcount=81 מבוסס על אחד הרומים של GT-I9088 אם אני לא טועה. עובד מצויין.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
https://market.android.com/ גוגל ממשיכה לבצע שינויים במארקט. נראה שגם קיימת האפשרות לעשות web install כמו שהיה אפשר מתישהו עם app brain.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר על הנוקיה N8 שיוצא החודש בארץ.... הוא בא עם מערכת ההפעלה Symbian^3... רציתי לדעת אם אפשר כש-Symbian^4 תצא אפשר יהיה לשדרג??
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום יש לי נגן סיני שמשרת אותי טוב אבל כמות האיכסון שבו קטנה וככה גם זמן הבטריה (אין לא ניטענת) אני מחפש נגן זול וקטן שיש לו לפחות 1 גיגה זיכרון ובטריה ניטענת פנימית ושהנגן יהיה מתאים גם לריצה אני לא בררן אז זה יכול להיות גם סיני תקציב עד 400 שקל+- דרך אגב אני לא צריך מסך ציבעוני ותשטויות האלה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר הזמנה וניסיון מוצלח עם ZTE V970, אני צריך להזמין גם לאמא שלי סמארטפון סיני זול. חשבתי להעביר לה את הV970 החדש שקניתי לעצמי ולהזמין Lenovo A820. הבנתי שמדובר במכשיר טוב, ומומלץ יש לי כמה שאלות: האם יש לו קהילת פיתוח? האם יש רום מומלץ שכדאי להתקין עליו? יש מישהו עם הטלפון כזה כאן שיכול לשפוך מניסיונו?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איפה אפשר לקנות טאבלט עם מערכת הפעלה וינדוס? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. 2. שאלה נוספת אני צריך תוכנת GPS אז א.מהי התוכנה המומלצת ביותר? ב.מאיפה ניתן להוריד אותה ולא לשלם עליה 900 ש"ח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגלל ה-CES שמתקיימת בימים אלה, החלטתי לשאול את השאלה הזו. אני פשוט מתכנן לקנות את ה-ZV:M בעוד שבועיים לערך בארץ, (אני מקווה במחיר סביר של 1500 שקל), ורציתי לשאול אם צפוי משהו בחודש-חודשיים הקרובים שעלול להחליף אותו ולהיות עדיף אליו? פשוט זה הנגן שנראה לי הכי משתלם והכי טוב בטווח ה-1500-2000 שקל, שהוא יודע לנגן סרטים ומוסיקה באיכות טובה, כי PMP לא ממש מתאים בשבילי כי גם הוא גדול בגלל המסך וגם בגלל שאני לא צריך ממש עוד אחד. (יש לי כבר PSP שבקרוב אני עומד לקנות לו כרטיס זיכרון 4 ג'יגה). תודה לעוזרים מראש
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי גלאקסי 2 מחנות פרטית עם ics אבל אין בו עברית (גם לא מקלדת).השאלה שלי היא האם יש ics עם עברית (לפחות רק עם מקלדת בעברית)? אם לא אז מתי יהיה, אם בכלל? הכוונה שלי היא על אנדרואיד מקורי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לרכוש את המכשיר הכי זול עד עכשיו ראיתי 4200 האם כדי לחכות קצת ואם עדיף לעשות טרייד אין כרגע יש לי אייפון 4 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום אני שוקל הזמנת מחשב כף יד סלולארי כמו ה- eten x500 מאנגליה או ארה"ב בגלל המחיר הזול שם יחסית לארץ (כ-3000 ש"ח כולל משלוח לארץ לעומת כ-5000 ש"ח בארץ). האם קיים מכס או מס קנייה או כל מס אחר (מלבד מע"מ) כשהמכשיר מגיע לארץ ? האם המכס ימנע הכנסת מכשירים כאלה מבחינת תאימות לתקנים / תקנות כלשהן בארץ ? אודה על כל עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגדול איזה חברת GPS עדיפה TOMTOM או garmin ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם תמיד אני עם טלפונים מבוססי אנדרואיד, ולאחרונה אני רוצה לנסות בפעם הראשונה מכשיר של אפל - אייפון. האמת שטוב לי עם אנדרואיד, טוב לי עם החופש שזה נותן, ואפילו יש לי על הטלפון תוכנה שנקראת Termux, שנותנת לי בעצם Command-Line Linux כמעט מלא, מה שמאפשר להריץ הרבה מאד תוכנות וסקריפטים שימושיים, וכמו כן לכתוב גם כמה. למרות זאת, בא לי לנסות עוד משהו, ולקנות לראשונה אייפון. יש היום אייפונים במחירים סבירים, באיזור 1500שח, ואחרי הסתכלות בזאפ, יש לי כמה שאלות לפני קנייה: השאלה הראשונה: אני מעוניין במכשיר חדש, לא משומש ולא מוצר שהוחזר ("מחודש"). אם מסתכלים בזאפ על ד…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אזעקות בזמן אמת הסבר: אפליקציה המספקת לכם התראות בזמן אמת כאשר יש אזעקה באיזורים בהתאם לבחירתכם. ההתראות נעשות במקביל ואפילו לפני (בשניות בודדות) שנשמעות האזעקות במערכת הצופרים. הממשק מעוצב ונוח לשימוש, כולל היסטוריית התראות ואפשרות לשנות את הגדרות ההתראות (צלילים, רטט וכו'). בנוסף יש לכם אפשרות לבדוק אם חבריכם ובני משפחתכם מוגנים אחרי השמע האזעקה- באמצעות שליחת הודעה מובנת על ידי האפליקציה לאחר שאתם מקבלים התראה על האזעקה באיזורם. היתרון הבסיסי באפליקציה הזו על פני אפליקציות ההתראות האחרות- האפליקציה אינה מסתמכת על הודעות PUSH ואינה צריכה לאחסן את המידע בשרתים- אלא מתריאה באמצעות הודעות מערכת מה שמקצר משמעותית את הדיליי בין קבלת ההתראה לבין ההודעה שקופצת לכם…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי את המכשיר הבא: http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung/Samsung-SGH-E310.shtml אני רוצה לנהל עליו קו טלפון. לא יודע אם הוא מיושן מידי מבחינת תדרים וכאלו (על סלקום עובד ללא בעיה). ההתלבטות היא בין הוט מובייל לגולן טלקום. מדובר אך ורק על קבלת וחיוג שיחות ללא אינטרנט ו- SMS. ההעדפה היא למסלול 10 בהוט מובייל. האם ישנה בעיה כל שהיא בתאימות המכשיר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר GAMEPAD לANDROID או לIPAD ואני רוצה לדעת מה הם האפשרויות. יש לי שלט של 360XBOX ושלט "רגיל". אני בעיקר מעוניין בחיבור חוטי ולא דרך BLUETOOTH. מה הם כל האפשרויות לחיבור GAMEPADS לANDROID ולIOS? הבנתי שבANDROID אני פשוט צריך לקנות ממיר מUSB רגיל לMICRO USB ולחבר את זה לפלאפון או לטאבלט וזה אמור לעבוד ברוב השלטים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת, אם אני עושה עסקה של סמסונג גלאקסי S, כמה נפח גלישה יספיק לי ? בהנחה שיש לי WIFI בכל המקומות הבנויים של חברים ומשפחה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני טס לתקופה של חצי שנה לדרום אמריקה וצריך נגן אמ פי 3 טוב. אני לא אוהב את אפל ויש לי סלידה לא קטנה מהם אבל אני לא מוצא מוצר אחר שעומד בדרישות שלי. הדרישות עם: WI FI ותמיכה בסקייפ. אפשרות לצפיה בתכני וידיאו. מוזיקה מוזיקה מוזיקה באיכות טובה ותמיכה בהרבה פורמטים. גודל לא מסיבי מדי. ונפח גדול. האייפוד טאץ' דור 4 בגירסת 64GB הוא היחיד שעומד כרגע בדרישותיי ובנוסף מגיע עם מצלמה וידיאו+סטילס באיכות וידיאו של עד 720P, מדובר בבונוס גדול מבחינתי. הדבר היחיד שמפריע בפוד הוא חוסר תמיכה בפורמטים חופשיים כמו פלאק וdivx ואיכות מוזיקה לא מהשורה הראשונה. האם יש מכשיר נוסף שעומד בדרישותי
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת.. אני מחפש נגן Mp4 ש... * מציג שמות בעברית. * בעל נפח של 2 ג'יגה. * סוללה AA/A או כל סוללה אחרת שניתנת לקנייה/הטענה.. עניין הסוללה חשוב כי זה לנסיעה של חודשיים לחו"ל לטיולים בטראקים וכל מיני וממש לא תהיה גישה לחשמל או חיבור Usb חשמל. אפשר את עזרתכם ? זה די דחוף ואני לא הכי מצאתי בזאפ... וואלה!שופס... נענע שופס... P1000.. אני ממש צריך דחוף ובטווח מחירים של עד 100-150 שקלים. תודה רבה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מישהו פה מכיר במקרה אפליקצייה מומלצת שתהפוך את הטאבלט למחברת לאנדרואיד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו מומלץ כנל מה שהורדתי הם פשוט לא היו אפליקציות טובות אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. ברשותי Sony Ericsson C510 והנה עברו להן מספר שנים ואני יכול לשדרג למכשיר חדש במסגרת המסלול אצל Orange. האפשרויות שעומדות בפניי הן Galaxy Ace או Motorola Defy(שוק הביניים). הדברים שחשובים לי הם: חומרה חזקה- שמשחקים ירוצו מהר ולא יהיו תקיעות במכשיר(אני אשחק הרבה באימולטור גיימבוי), מעבד חזק ותמיד טוב שיהיה כמה שיותר RAM. מסך גדול. ממשק נוח. עמידות המכשיר(אני חייל). מעט קרינה. תמיכה בפורמטים. פחות חשובים: מצלמה(העיקר שתהיה ברורה). רמקול- אני לא שומע הרבה מוזיקה וגם כשכן אני שם אוזניות. אם כדאי לחכות ויוצא ממש בקרוב מכשיר משוכלל משמעותית אשמח אם תגידו לי גם את זה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר מספר רבעונים של עליה מתמדת, השוותה אפל סוף סוף את נתוני המכירות של סמארטפונים מתוצרת סמסונג, ההופך אותה ליצרנית הסמארטפונים הגדולה בעולם (לצד סמסונג כמובן) לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a1/
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.מה מבין 2 האופציות הבאות תיתן לי תוצאה טובה יותר או שאולי אין הבדל בכלל(עזבו את עניין הנוחות) לקנות נטסטיק ולגלוש באמצעותו או לשים חבילת גלישה גדולה על הפלאפון שלי ואז לחבר אותו למחשב ולהשתמש בפלאפון כמודם סלולרי(ככה לא צריך להתחייב על חבילת גלישה..) מה עדיף מבחינת יציבות ומהירות בלבד?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-