גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
נאמר שבספטמבר המכשיר יושק אז למה אין עליו מיידע בנט עוד???
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לח מחשב כף יד ASUS A639 אני רוצה "לפרמט אותו ולהתקין לו ווינדוס מחדש... 1)איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להחזיק כמה כפתורים ביחד... 2)אחרי שאני עושה את זה אני צריך להתקין לו מחדש את הווידוס מובייל?אם כן איך אני עושה את זה... תודה רבה והמשך שבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר (או שניים) לבני משפחתי והוא עונה על כל הדרישות של מכשיר קומפקטי יחסית, זיכרון סביר (512M) ומעבד שאמור להיות מהיר. העניין היחידי הוא שאנחנו ברשת פלאפון ובמקום עבודתי של אבי אין כיסוי טוב למכשיר שתומך בתדר אחד ואילו כשיש כיסוי בשני התדרים הכל בסדר (בדקנו היום). בכל אופן, באתר הרשמי של סמסונג ישראל/סאני מצויין כי המכשיר תומך בתדרים של דור שלישי המתאימים לפלאפון בין היתר : 850 ו-2100 כפי שניתן לראות כאן מהצד השני יש לנו אתר מאוד מכובד, GSMArena שלפי רשימת התדרים שם "נעלם" לו התדר הנוסף, 850, מהטבלה כפי שניתן לראות כאן כדי לתמוך בעובדה שהמכשיר תומך בשני התדרים אפשר אולי רק לראות כי חברת פלאפון מוכרת אותו דרכה אך גם פה יש "אבל" כי גם שם יש גלקסי מיני ו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני מתקין הרבה מודים זה מכביד על הטלפון או שזה לא אמור להשפיע ...?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אופו מכריזה על השקתם של שני מכשירי הדגל R7 ו-R7 Plus, שמציעים כוח עיבוד בינוני במעטפת יוקרתית ובמחיר שנע בין הגבוה לגבוה מאוד. עוף מוזר או שילוב מנצח? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%99%d7%a2-oppo-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%a7%d7%a8%d7%aa%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש משהו בסגנון קינדל (או קינדל עצמו) עד 800 ש"ח מה שחשוב לי: 1. תמיכה בקבצי pdf שיכולים להגיע אפילו עד 400 עמודים 2. העברת קבצי pdf מהמחשב עצמו, שאני לא אהיה מוגבל לרכישה באיזשהי חנות אלקטרונית. 3. שלא יעייף את העיניים כמו טאבלט, הבנתי שיש את השיטה עם הדיו האלקטרונית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ממישהו את ה-LG G2, התחלתי להתקין דברים אבל אז הופיע לי ה-Voice talk של גוגל. נכנסתי להגדרות וראיתי שאין מקלדת מותקנת (משוחזר להגדרות יצרן). אז פשוט חיפשתי באינטרנט קובץ APK של מקלדת... התקנתי ואז הופיע לי ההודעה הזאת (מצורף תמונה). מה זה ולמה זה חוסם לי את המכשיר?! (לא יכול לעשות כ-ל-ו-ם), גם לכבות לא... הורדתי מפה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312179
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. אקצר ככל אפשר. יש לי HTC ONE M7 חדש בן 3 חודשים בקושי מישראל מחברת פלאפון. המכשיר מעולה אך ישנה בעייה שמפריעה לי בשגרת היום יום איתו. מהירות הגלישה.אני משלם ל T Mobile לחבילה הטובה ביותר ללא הגבלות מהירות עם תמיכה מלאה ב4G ובעבר חודש נסיון עם AT&T (ככה שהבעיה היא לא תלוי ספק) . המכשיר שלי קולט אך ורק 3G. לא משנה איפה אני,באיזה עיר, באיזו מדינה וכו'. אנשי התמיכה הטכנית אמרו לי בגלל שהמכשיר מישראל אין לו תמיכה באנטנות ה4G פה. ההבנה שלי באנרויד היא טובה אך בסיסית. זה נכון? מה ניתן לעשות בנידון? זה מפריע לי מאוד. בדיקות בסיסיות עם אפליקציית SPEED TEST הראו שאני גולש במהירות שנעה בין 2 מגה ל4 בממוצע, בעוד שחבר שלי עם גלקסי s5 שנקנה בארהב כמו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדיין נשאר לכם כסף אחרי הבלאק פריידי הגדול? ברשת ממתינות לכם עוד מגוון הצעות מרשימות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בגלל ה-CES שמתקיימת בימים אלה, החלטתי לשאול את השאלה הזו. אני פשוט מתכנן לקנות את ה-ZV:M בעוד שבועיים לערך בארץ, (אני מקווה במחיר סביר של 1500 שקל), ורציתי לשאול אם צפוי משהו בחודש-חודשיים הקרובים שעלול להחליף אותו ולהיות עדיף אליו? פשוט זה הנגן שנראה לי הכי משתלם והכי טוב בטווח ה-1500-2000 שקל, שהוא יודע לנגן סרטים ומוסיקה באיכות טובה, כי PMP לא ממש מתאים בשבילי כי גם הוא גדול בגלל המסך וגם בגלל שאני לא צריך ממש עוד אחד. (יש לי כבר PSP שבקרוב אני עומד לקנות לו כרטיס זיכרון 4 ג'יגה). תודה לעוזרים מראש
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
https://market.android.com/ גוגל ממשיכה לבצע שינויים במארקט. נראה שגם קיימת האפשרות לעשות web install כמו שהיה אפשר מתישהו עם app brain.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הטענתי את האיפוד בשירים, האיטונס מזהה שיש שירים באייפוד. אני מכניס את האוזניות, מעביר את הכפתור לON ולוחץ PLAY, והנגן "תקוע" יש נורה כתומה למעלה שמהבהבת כמה שניות וזהו. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום יש לי נגן סיני שמשרת אותי טוב אבל כמות האיכסון שבו קטנה וככה גם זמן הבטריה (אין לא ניטענת) אני מחפש נגן זול וקטן שיש לו לפחות 1 גיגה זיכרון ובטריה ניטענת פנימית ושהנגן יהיה מתאים גם לריצה אני לא בררן אז זה יכול להיות גם סיני תקציב עד 400 שקל+- דרך אגב אני לא צריך מסך ציבעוני ותשטויות האלה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת.. אני מחפש נגן Mp4 ש... * מציג שמות בעברית. * בעל נפח של 2 ג'יגה. * סוללה AA/A או כל סוללה אחרת שניתנת לקנייה/הטענה.. עניין הסוללה חשוב כי זה לנסיעה של חודשיים לחו"ל לטיולים בטראקים וכל מיני וממש לא תהיה גישה לחשמל או חיבור Usb חשמל. אפשר את עזרתכם ? זה די דחוף ואני לא הכי מצאתי בזאפ... וואלה!שופס... נענע שופס... P1000.. אני ממש צריך דחוף ובטווח מחירים של עד 100-150 שקלים. תודה רבה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הסמארטפון הנ"ל, הורדתי את תוכנת סריקת הברקודים, התקנתי אותה, אבל אני לא מצליח לסרוק ברקוד ניסיתי לצלם תמונה ולתת לתוכנה לזהות את הברקוד, אבל אני מקבל הודעה שזאת תמונה ללא ברקוד, וגם ניסיתי להציג את הברקוד דרך התוכנה ואמנם אני רואה על גבי המסך עם הקו האדום באמצע את הברקוד, אבל שום דבר לא קורה, מה אני צריך לעשות, כדי שהברקוד יזדהה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! קניתי טלפון מסוג Nokia 2730c (כן, עוד מייצרים כאלה). חיברתי אותו לרשת אורנג' ולמרות שיש לי חבילת גלישה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט, (כשאני פותח את הדפדפן הוא כותב:"הגדרות אינטרנט לא חוקיות"). האם למישהו יש מושג איך מחברים פלאפון שנקנה בחנות חיצונית לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכל מי שצריך: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10830394&postcount=81 מבוסס על אחד הרומים של GT-I9088 אם אני לא טועה. עובד מצויין.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נמצא כרגע בסין ומעוניין לקנות מכשיר מקומי, אבל אני לא יודע מה יעבוד לי בארץ. ההתלבטות היא בין Huawei 4X לבין Xiaomi 4, אבל יש עוד כמה אופציות. מה לדעתכם עדיף? איך אני יכול לוודא שמכשיר מתאים לשימוש בארץ בלי בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, זה כבר כמה חודשים שאני רואה שכל הזמן מתווספים לאתר Deal Extreme טלפונים מבוססים מערכת הפעלה אנדרואיד, והמחירים נעים בדר"כ בין 90-150 דולר (הזולים) ויש כאלה שעולים אפילו יותר, שזה מחיר דיי מצחיק לתמורה. קישור לקטגורית הפלאפונים באתר : http://www.dealextreme.com/c/android-phones-526 הבעיה היחידה היא, שכל פלאפון שם במפרט (אם תסתכלו בפרטים של כל פלאפון שם ב"LANGUAGE" לא בא BUILT-IN כתומך בשפה העברית / או שפשוט השפה העברית לא מוצעת שם מלכתחילה. השאלה היחידה שלי היא כזאת.. יש דרך איכשהו לשנות את שפת הממשק לעברית בפלאפונים הללו? ואם לא, האם אתם מכירים אתרים שמוכרים פלאפונים שכאלה בזול כמו בDX ושתומכים בשפה העברית? תודה רבה לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מישהו פה מכיר במקרה אפליקצייה מומלצת שתהפוך את הטאבלט למחברת לאנדרואיד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו מומלץ כנל מה שהורדתי הם פשוט לא היו אפליקציות טובות אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר טוב שהציעו לו 2 מכשירים באותו מחיר בדיוק, יש הבדל של 2000 שקל בין המכשירים בתאכלס בחברה אורנג' אבל הציעו לו את שתי המכשירים הנ"ל באותו מחיר חודשי. ובכן מה עדיף? לא משנה לו הגודל של המכשיר או הצורה העיקר שיעבוד טוב ושיהיה חזק. לדעתי ה GALAXY עדיף לא?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי nokia n97 ושמתי לב שרק מתי שאני פותח את המקלדת אז המסך מתהפך לרוחב. אם הוא סגור הוא לא יתהפך... מישו יודע איך משנים/מתקנים את זה??? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עוד מעט משתחרר ורוצה לעשות חבילת חיילים משתלמת הקטע שאני לא מדבר מלא היו פעמים שאני יהיה בחול אז חבל לי לשלם יותר מ200 ורציתי לדעת אך המוטורלה i-one... עכשיו אני עם הe71 פלאפון טוב רק חבל שאין לו כניסה רגילה של אוזניות ומצלמה טובה זה מה שהכי מפריעה לי הייתי רוצה לשנות את זה תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון קטן זול וחזק ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הקרובים. ראיתי שה-Droid Mini מקביל מבחינת חומרה לנקסוס 4 פחות או יותר. בגודל הוא 121 מ"מ עם מסך 4.3 שזה מבחינתי גודל אידיאלי. ראיתי שמוכרים גרסת unlocked בכ-$200. השאלה היא האם הטלפון הזה יעבוד בארץ עם סים ישראלי? אני שואל כי אני רואה שזה טלפון שיוצר בלעדית עבור Verizon. האם למישהו יש נסיון עם הטלפון הזה? האם לדעתכם ישנם מכשירים נוספים שכדאי לקנות בארה"ב שהם גם חזקים, גם קטנים (פיסית, לא רק מסך) וגם יעלו פחות מ-1000 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מ PANDAWILL מכשיר JIAYU G2 המכשיר פצצה. באמת. אבל אין עליו עברית בכלל גם לא בהוספת שפה וכו. איך אפשר להוסיף את השפה העברית למכשיר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-