עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום פיתחתי אפליקציה לאנדרואיד שמשווה את כל המחירים של כל חברות התקשורת בישראל: https://play.google.com/store/apps/details?id=cohen.avihai.cinp אני חושב שהאפליקציה הזאת באמת תעזור פה להרבה אנשים אני ישמח לקבל חוות דעת וביקורת על האפליקציה וגם הצעות לשיפור

• 1 תגובה
    • 5.5k צפיות
  3. אפלקציה שפיתחתי: שעון נוכחות חכם פשוט ונוח לשימוש. הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה. הדפסה ידנית והדפסה אוטומטית. חישוב השכר לפי שעה, חודש ושנה. כולל שעות נוספות,הפסקות ושבת. אפשרות להעביר את נתוני שעות העבודה למייל. הפרדה של חודשים וניהול נוח יותר. *האפליקציה מתעדכנת לפי השינויים בחוק. עם אפשרות להגדרה אישית לפי תנאי העבודה. אשמח להצעות לשיפורים וחוות דעת תורידו בחינם: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bibas.workclock

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by mc_elad,

http://reshet.tv/News_n/heb/news/programs/EconomicNewscast/articlenews,220675/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=Reshet_Facebook_Page&utm_campaign=News_article בקישור יש כתבה על בעיה שהיא ידועה(כשאתה מוחק מידע בדרך הרגילה המידע לא באמת נמחק) ונאמר בכתבה שיש אפליקציות שאכן מוחקות מידע לגמרי .. האם ידוע לכם על אפליקציות כאלו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by spitzi,

שלום, אחותי נוסעת לנפאל+סין לחודשיים ומעוניינת להתקין על ה-Galaxy S4 שלה אפליקצייה שתשדר עצמאית את המיקום שלה באופן רציף. מאז לכתו של Google Latitude, אני לא מוצא אפליקציה כזו. יש עכשיו את Glympse, אבל היא דורשת שיתוף מיקום יזום מצד המשתמש. האם ידועה לכם אפליקציה לאנדרויד שמאפשרת מעקב רציף אחר מיקום? רצוי מאוד שאפשר יהיה לצפות במידע גם מאייפון, והכי טוב מכל דפדפן. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by מתנחל,

אני מחפש אפליקציה טובה לאנדרואיד של מפות ישראל בלי שאני יהיה מחובר אונליין לאינטרנט. עדיפות למפות בלבד בלי ניווט, אני צריך את זה בעיקר בשביל המפות, אם יש ניווט שאפשר לעשות אותו דו מימד זה גם יהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by יויו,

יש כזה דבר? אפליקציה למשלוחנים? שהוא יכניס כמה וכמה כתובות והאפליקציה תבנה את המסלול אטומטית? יש כזה אופציה בוויז או בגוגל מאפס? תודה רבה מראש למענה מקצועי.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  8. שלום, יש לי מכשיר גלקסי 2. כחלק מהעבודה שלי אני משמיעה קבצי מוסיקה מתוך מאגר מוסיקה דרך המדיה פלייר בלפטופ קטן. אני מעוניינת להשתמש בגלקסי כבגיבוי לבנייה ועבודה עם קבצי מוסיקה ומאגר מוסיקה, במקרה והמחשב שלי מתקלקל. אם כן, האם יש תוכנה כמו מדיה פלייר או איטיונס שאפשר לעבוד אתה בצורה קלה, מסודרת ומקצועית ??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מחפש אפלקצית ניהול משימות/תזכירים לפי אנשי קשרשל הטלפון. הבהרה- הכוונה לא לאנשי הקשר בגימייל, אלא לאנשי הקשר של הטלפון. כוונתי ליישום שמאפשר לצרף למשימה אנשי קשר שונים, כך שכשבפגישה אוכל להעלות את רשימת המשימות הקשורות לאותו איש קשר. ניסיתי מספר אפ' במקרה הטוב מסתקשרות עם גימייל ואחרים, לא מצאתי אחת שמאפשרת ניהול לפי אנשי קשר. ניסיתי גם את COTODO ואין שם פתרון. תודה חג שמח

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אהלן. מחפש אפליקציה לניהול ססמאות, לאתרים וכו'. שהממשק יהיה ידידותי ונוח. עפ אפשרות לשמירת מידע יותר רגיש כמו כ.א וכו'. האם בכלל כדאי לשים מידע רגיש שם? האבטחת מידע חזקה בד''כ באפליקציות כאלה? חינמי או בתשלום כמובן עדיפות לחינמי. תודה אשמח גם לתקציר למה כדאי.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הי, אני מחליף טלפון ומספר ורוצה ששיחות למכשיר הישן ינותבו למספר החדש אוטומטית (הישן נשאר פעיל אבל לא בשימוש). אם ניתן, הייתי רוצה אפשרות לנהל רשימות אנשי קשר במכשיר הישן (אנדרואיד 2.2): * חלק ינותבו ישירות * חלק יקבלו הודעה או SMS על שינוי המספר וגם אני אקבל SMS שהם התקשרו לישן. * חלק יקבלו הודעה או SMS שהמספק לא בשימוש וגם אני אקבל SMS שהם התקשרו לישן. יש חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  12. Started by avipaz,

יש לי טאבלט של assos מנסה להוריד אפליקציה של וולה vod לצפיה ישירה יש למשהו המלצה לאפליקציה יעילה ? תודה מראש

13. יש חיה כאת? כל האפליקציות מפשלות כשזה מגיע לעברית.. המובנית, הofficesuite.. יש משהו מוצלח? גם אם יש משהו שמאפשר צפייה בקבצים האלו בצורה תקינה זה טוב. תמיד זה נצמד לצדדים וחורג, משנה דברים, מעלים שורות וכו'.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by razabc207,

שלום, האם קיימת אפליקציה לשיתוף רשומות בין משתמשים? לדוגמה: אני רושם רשימת קניות, אישתי מוסיפה מה שצריך והשינוי מתעדכן גם אצלי. אני יודע שאפשר לשתף מסמכים במחשב (בעזרת ענן אולי, לא מבין בזה), השאלה אם יש דבר דומה גם באפליקציה לסמארטפון (אנדרואיד). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. אני מחפש אפליקציה טובה ומומלצת ,עדיף בחינם אם יש כזו - שאפשר להתקינה גם על IOS וגם באנדרואיד שניתן ליצור / לערוך / למחוק רשימת קניה של מצרכים בסופר (לחם ,חלב ושאר ירקות)? לא מזמן קראתי כאן על אפליקציה כזו shopperz - באנדרואיד היא מצויינת ,זריזה ופשוטה אך החברה לא מתכוונת להוציאה לIOS.. למישהו יש המלצות בבקשה ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yp3,

אני מחפש בנרות אפליקציה לשליחת פקס שמשתמשת ביכולות חיוג של המכשיר, יש חיה כזו? כמו שבכל מחשב עם מודם אפשר לשלוח פקס, למה אין דבר כזה לפלאפון? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 12.6k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

אני מחפש אפליקציה שתאפשר לי להשתלט על המחשב מרחוק. אני יודע שיש הרבה כאלו, אבל אני מחפש את המומלצת ביותר.. Team Viewer מרגישה לי מאוד איטית ואני לא יודע למה (גם כשאני גולש בבית, אינטרנט 10MB). תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, יש לי Android box בסלון עם מצלמה מובנית. אני מחפש אפליקציה שתוכל לשמש לי כ dvr ובעצם להקליט את הוידאו לוקאלית. בנוסף אני רוצה שהאפליקציה תשלוט על מצלמת ה וויפי שיש לי באותה הרשת. ובנוסף אני רוצה לראות הכל בנייד שלי. עד כה מצאתי אפליקציה אחת לכל מצלמה וההקלטה לא בפורמט avi. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Knopix,

צריך אפליקציה לאנדרויד שתאפשר לי לרשום תזכורת שכוללת משימות במועד ביצועי התזכורת תצוף הודעה שצריך לבצע.... צריך שלאפליצקיה יהיה האפשרות שאני ידחה תזכורת לזמן מוגדר מראש אך כזה שנגיד אם ביצעתי משימה 1 ו-3 (לפני שדחיתי) שוב יתן תזכורת שצריך לבצע משימה 2 ו-4 תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by lilitheprinces,

שמעתם על האפליקציה שמראה לכם איך תראו כשתהיו זקנים ? אתה מצלם את עצמך ואז תוך כמה שניות הפנים נופלות ומתמלאות קמטים. מטורף. אני אומרת למה לא להמציא הפוך - בוטוקסאפס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ערב טוב לכולם, קראתי את חוקי הפורום, קראתי את סטיקי האפליקציות המומלצות, אבל לא הצלחתי למצוא אפליקציה שתאפשר לי לבנות משירים ביוטיוב רשימת השמעה, כזאת שגם תשדר לי אותם במקומות עם קליטה בעייתית. האם ישנה כזאת למישהו? מסתובב עם OnePlus One אם זה עוזר למישהו

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. כתבה שהתפרסמה היום בוואלה דיברה על כך שיש פרצה כלשהי שניתן דרכה לראות פרטים של אנשים אחרים גם, אבל אני חושב שלרובנו אין ממש מה לחשוש. אני אישית היתי מאוד שמח להוריד ולבדוק, אבל משום מה (אני מניח בגלל הרום שלי) זה בכלל לא נותן לי אופציה כזו ואני לא חושב שאפשר למצוא את ה-APK ברשת לבדו. אתם מוזמנים לנסות ולדווח אם עובד ואיך. תהנו.

• 33 תגובות
    • 10.8k צפיות
  23. Started by oz25,

האם יש אפליקציה לאנדרואיד(נקסוס 4) שנותנת לי את האפשרות לעשות צילום וידאו רגיל מבלי להצטרך לסובב את התמונה בגלל שהיא הפוכה ? או כל דרך אחרת שתגרום לי לקבל וידאו במצב נורמלי.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Erda0,

שלום לכולם,בניתי אפליקציה פשוטה ושימושית.ברגע שלוחצים על האייקון של האפליקציה המצלמה של הפלא' תיקח תמונה בזריזות והכל קורה ברקע.המצלמה של המכשיר לא תפתח.האפליקציה תבדוק איזון צבעים, צורך בפלאש ותעשה פוקוס. בפעם הראשונה שתפעילו את האפליקציה יקח זמן לקבל תמונה ראשונה.זה קורה מכיוון שהאפליקציה מאתרת את המצלמה בפלאפון ויוצרת תיקיה ייחודית בגלריה.מהתמונה השניה ואילך התגובה של האפליקציה צריכה להיות מהירה משמעותית. אשמח לתגובות/באגים(כרגע האפליקציה לא תומכת במכשירים ללא פלאש, זה בטיפול)כמובן שאני יותר מאשמח לדירוג של 5 כוכבים במרקט, בבקשה בבקשה לא לדרג שלילי, מי שיש לו בעיות או שהוא לא מרוצה נא להגיב פה/ בפרטי. לינק לאפליקציה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  25. שלום לכולם, אתם מכירים אולי אפליקציה אשר הופכת את ה Galaxy s למודם סלולרי ? מה שאני רוצה לעשות זה שהגלקסי יהיה כמו כרטיס רשת USB שאני יכול לחבר את הגלקסי למחשב, הגלקסי יקלוט את ה- WIFI ואז אני יכול לגלוש בעזרתו באינטרנט במחשב. תודה לעוזרים. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות כזאת בהגדרות של המכשיר אבל משום מה שאני מפעיל את זה יש לי המון ניתוקים ואני צריך כל פעם לחדש את זה. אז חשבתי אולי יש אפליקציה שתפעיל לי את זה באופן חלק בלי ניתוקים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.